2015


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
2015 - Viquipèdia
L'any 2015 és un any normal començat en dijous. En el calendari gregorià és el 2015è any de l'era comuna o de l'era cristiana, el 15è any del tercer mil·lenni i del s XXI, i el 6è any de la dècada del 2010. Esdeveniments, naixements i necrològiques.
2015 Any Arxiduc Lluís Salvador, Palma, Mallorca
A CulturalPalma.com mos sumem a l'Any Arxiduc Lluís Salvador 2015, Palma de Mallorca, des de la nostra finestra al món, com ho fem nosaltres, informant, intentarem publicar tots els esdeveniments que es fan i faran enhuany en la seva memòria.
2015 Any Internacional de la llum - Ajuntament de Barcelona
El 20 de desembre del 2013 la 68a Assemblea General de les Nacions Unides (ONU) va proclamar el 2015 l’Any Internacional de la Llum i les Tecnologies Basades en la Llum (en anglès, International Year of Light and Light-based Technologies, o IYL).
2015 Any Internacional de la llum - Xtec
L'ONU proclama l'any 2015 com a l'Any intenacional de la llum i de les tecnologies basades en la llum. La pàgina recull diferents recursos i activitats. Participació als centres Espai per mostrar les activitats que es fan als centres amb aquest motiu.
2015, Any de les Biblioteques
El Govern de la Generalitat de Catalunya declara l’any 2015 Any de les Biblioteques. La commemoració coincideix amb el primer centenari de la creació de la Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat de Catalunya, constituïda l’any 1914.
Any Internacional de la Química - APFQ
2011 Any Internacional de la Química - Associació de Professors de Física i Química de Catalunya. Jornades sobre l’Ensenyament de la Física i la Química, I Trobada d’Educació Química que s’organitza per celebrar l’Any Internacional de la Química.
Any Llull 2015-2016
Any literari Ramon Llull. Dels escriptors i pensadors més destacats de l’Edat Mitjana. No sols del territori de parla catalana, és de tota la tradició europea. Els seus interessos van afavorir que fes aportacions remarcables en tots els àmbits del saber.
Biennal de Fotografia Xavier Miserachs 2014-2016
Es celebra a Palafrugell i té com a objectiu la promoció i difusió de la fotografia documental, entesa com a fotografia útil i respectuosa amb la realitat. Una eina necessària per a conèixer, sentir i reflexionar sobre les diferents visions.
Camins de natura, itineraris vitals
L’exposició que es presenta al Palau Robert del 10 de setembre al 31 de gener del 2016, convida a reflexionar sobre el paper dels educadors ambientals i com repercuteix la natura en el desenvolupament de les persones. Rreflexió sobre la natura …
Catalonia in Venice - Biennal d’Art de Venècia
Catalunya consolida la seva presència a Venècia amb un nou treball d'Albert Serra. L’Institut Ramon Llull presenta Catalonia in Venice. La singularitat a la Biennal d’Art de Venècia. Disseny d’Omar Sosa i Ana Domínguez. Guri Casajuana, arquitectes.
Com sempre
Comprova i comparteix si al teu municipi es pot votar l'1-O com sempre i en cas que no, demana al teu alcalde o alcaldessa que s'hi impliqui. Visualitza els municipis. Al segúent llistat amb els 948 municipis de Catalunya, pots fer cerca per municipi.
Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya 2016
Web oficial. El canvi climàtic i el futur del turisme de muntanya. Mes de març a Ordino el è Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Grans tendències, pronòstics científics sobre el canvi climàtic, repercussions pel turisme de muntanya i mesures.
Dia de Darwin UV - 2015
L'any Darwin, a la Universitat de València. La celebració internacional que tindrà lloc el 2015. La UV té una tradició centenària d’aquesta commemoració, des del 1909, amb un acte públic i amb un especial de la revista Tribuna Médica.
Eugeni Xammar i Puigventós - Any Xammar
Xammar, E. Cartes a Josep Pla i altres documents; a cura de Xavier Pla. Barcelona: Quaderns Crema, 2000. Crónicas desde Berlín (1930-1936); selecció i edició de Charo Prada. Barcelona: El Acantilado, 2005. El huevo de la serpiente; El Acantilado, 2005.
Figueres 2017 Capital de la Sardana
Figueres comença com a Capital de la Sardana en un dia “històric perquè se li reconeix la rellevància de la sardana”. El programa de Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres, farcit d'activitats sardanistes. L'Ajuntament de Figueres ho presenta.
Garanties.cat
Garanties.cat és la web del Govern de la Generalitat de Catalunya on s’expliquen totes les garanties per a un referèndum vinculant, que es celebrarà el dia 1 d’octubre de 2017. Presentació 4 de juliol en acte institucional. Referèndum unilateral.
II Congrés de l'Esport Català
El sector reclama eines d’Estat perquè Catalunya esdevingui un referent a Europa i el món en activitat física i esport. El Congrés conclou amb el desig del sector de tenir instruments d’Estat perquè Catalunya esdevingui un referent a Europa i al món.
Independència - Anem més enllà
El 9N votarem sobre la independència de part dels Països Catalans. L'Estat Espanyol, amb el govern i l’aparell judicial, ho voldrà impedir, la CUP defensa, el dret a l'autodeterminació, inalienable, i el 9N ha de ser una mobilització popular massiva.
IV Jornades Aprendre Llengües al Segle XXI
La gramàtica i la innovació a l’aula són els temes principals. Els 25 i 26 de juny es van celebrar, organitzades pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Les jornades van tindre lloc al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.
Jornada Impuls Polígons
Jornada Impuls Polígons, connectem l'associacionisme empresarial, El dia 22 d'octubre de 2015 a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental). Organitza l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Can Barra, el servei de promoció econòmica local.
Per la Ruptura | CUP Crida Constituent
Els 10 punts cap a la Candidatura de Ruptura el 27S en favor de les classes populars, contra les desigualtats i en defensa dels drets socials i ecològics. El full de ruta es materialitza en dos grans eixos que es retroalimenten i avancen conjuntament.
Referèndum sobre la independència de Catalunya - Viquipèdia
El referèndum sobre la independència de Catalunya (oficialment Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya, és un referèndum de caràcter vinculant que se celebra l’1 d'octubre de 2017. És organitzat pel Govern de Catalunya, després d'unes eleccions…
Reus Capital de la Cultura Cataluna 2017
Història, tradició, literatura, art i coneixement, per descobrir… Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 i s'adreça al domini lingüístic i cultural català. Vol contribuir a ampliar la difusió, ús i prestigi social de la llengua i la cultura catalanes.
Setmana de la Ciència
Setmana de la Ciència 2010 (durant el mes de novembre). Jornades de portes obertes als museus, conferències, tallers, concursos, passejades mediambientals, pel·lícules…, tot un ventall d’activitats al vostra abast.
Taizé-Catalunya 2015: una amistat que perdura
Els responsables de les pastorals juvenils diocesanes i de moviments cristians de Catalunya i Balears, i grups propers a la comunitat de Taizé, ens unim als actes commemoratius que organitza la comunitat ecumènica de Taizé durant l’any 2015.
Tarragona 2016 - Candidatura de Catalunya a la Capital Europea de la Cultura
La bimil·lenària ciutat va presentar candidatura a la Capital Europea de la Cultura 2016, per unanimitat dels 5 grups polítics de l'Ajuntament, 3/12/04. Presentació, adhesions, ciutat, candidatura, calendari cultural i patrocinis. Es triarà el 2011.
Tarragona 2017 - XVIII Jocs Mediterranis
El 2011 el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis escollia Tarragona com seu dels Jocs l’any 2017. Del 30 de juny al 9 de juliol de 2017 en 16 municipis seu del territori. 33 disciplines esportives, 4.000 esportistes de 25 nacionalitats diferents.
Vigralla BaixPenedès - Mostra de vins i caves del Baix Penedès
Mostra de vins i caves del Baix Penedès a Llorenç del Penedès. Dona a conèixer els vins i caves dels cellers de la comarca, i que donen valor als recursos del territori. Ens mou la cultura del vi i l’estima al Penedès, apropar a la gent aquests elements.
Vot de Censura FC Barcelona 2017 - Els socis decidim
Crisi institucional viu el nostre club, exigeix que els socis valorem si l’actual junta segueix tenint la confiança. Si ets soci del FC Barcelona i creus que per recuperar el Barça que estimem la junta directiva ha de dimitir, adhereix-te a la voluntat.
Vull Votar
Vull Votar catalans que viuen a l'estranger i volen votar. El cens es va tancar el dia 6 de setembre en el moment de la signatura del decret 139/2017, de 6 de setembre, de convocatòria del Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya. Registre.
Web del Sí
Tens dret a un futur millor, i Catalunya independent és la millor manera de garantir-lo. Sí, la República catalana sortirà bé. Aquí tens respostes perquè et puguis explicar més bé i per a fer-les córrer. No suposa renunciar a la nacionalitat espanyola.
XVIII Mediterranean Games Tarragona 2018
Els Jocs Mediterranis són una competició poliesportiva que organitza el moviment olímpic, amb el reconeixement del Comitè Olímpic Internacional (COI). La participació s’estableix a través dels comitès olímpics de cadascun dels països membres.
XXXV Trobada Mundial de Penyes Barcelonistes
Donostia - Sant Sebastian, els dies 8, 9 i 10 d’octubre de 2010. Una Trobada oberta a tot tipus de persones, edats i procedències, en la qual a més d'actes relacionats amb el F.C. Barcelona puguem compartir la nostra gastronomia, cultura, etc.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT