ACCES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
28 Motivos
Estudi especialitzat en diseny gràfic i programació web, des de Palma de Mallorca. La nostra filosofia és la d'oferir un servei integral. Disseny i desenvolupament de planes web. Identitat corporativa (branding). Disseny publicitari i editorial.
A prop Sistemes d'Informació
A prop Sistemes d’Informació és una companyia andorrana de Serveis Globals en l’entorn de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions. Manteniment de sistemes informàtics, allotjament, desenvolupament web, desenvolupament de software, …
Ack Storm
Empresa fruit de l'associació de professionals amb gran experiència al sector d'Internet i de les Telecomunicacions. Som el proveïdor de serveis d'Internet per als clients més exigents. Oferim serveis on la qualitat i la seguretat són conceptes clau.
Actual
Pàgina de l'empresa Actual Serveis Internet. És una empresa de disseny web, amb seu a Granollers. Gestió de dominis, allotjament, hosting, ecommerce, internet, dominis, servicios internet empresas a Granollers.
Allotjament web gratis
Eespecialistes en allotjament gratuït de serveis amb tecnologia de clúster, impulsat per una de les majors organitzacions d'allotjament a Internet. Registra't i crea la teva web per rebre gratis un hosting ràpid de PHP i MySQL, i un subdomini.
Alphacom
En el marc de les Telecomunicacions estem especialitzats en tots aquells serveis relacionats amb InterNet. El nostre objectiu primordial és facilitar a empreses i a particulars l'última tecnologia en mitjans telemàtics.
Al-Pi Comunicacions
Al-Pi és l'operador global per a empreses de Catalunya i compta amb el suport tecnològic i financer del Grup France Telecom i la Generalitat de Catalunya. Posada en marxa de solucions integrals de comunicació.
Altecom
Empresa de serveis integrals de comunicacions. El seu objectiu és cobrir les necessitats de les empreses i entitats en tot el que està relacionat amb les comunicacions entre les seves xarxes informàtiques, ...
Andornet
En l'era de les noves tecnologies, Andornet assoleix el repte de proporcionar solucions reals a totes aquelles empreses i institucions que vulguin ampliar les seves línies d'actuació mitjançant Internet. Som professionals en la creació.
Anxanet
L’operador català de telecomunicacions a la mida. A Anxanet treballem per empreses i institucions oferint solucions d’estesa de xarxes de fibra òptica, Wi-Max i Wi-Fi, i oferim servei d’accés a Internet de banda ampla, gestió de xarxes i telefonia IP.
Artblau
Proveïdor de solucions informàtiques i internet, oferint des de serveis d'allotjament web, disseny gràfic, pàgines i aplicacions web, registre de dominis i correu electrònic.
Astrea
Som un grup de professionals que des del 1995 estem creant propostes on interelacionem els camps del dret i les noves tecnologies. Des de 8 euros al mes, ja podeu allotjar la vostra web més 5 adreces electròniques.
Àtica Telecomunicacions
Proveïdor serveis Internet del Baix Llobregat. Ofertes, serveis i tarifes actuals. L'any 1996, Àtica Telecomunicacions neix amb l'entrada d'Internet a Catalunya, essent un dels primers servidors del Principat.
Ausatel
Empresa creada l'any 1996 amb la finalitat d'oferir serveis de disseny d'equipament electrònic, programació, integració de xarxes i telecomunicació. Actualment oferim un servei integral en totes les àrees.
BC 2000, S.L.
Empresa situada a Badalona dedicada a donar serveis de qualitat. Consultoria empresarial especialitzada en Solucions Informàtiques per a la gestió de la empresa, així com en tot el referent a Internet.
BonesConnexions
Servei d'hostatge i creació web. Panell de control cPanel en català. Servidors a la Unió Europea. Tenim anys d'experiència en hostatge, creació web i gestió de servidors. Oferim als nostres clients una atenció totalment personalitzada.
Calbasi.net
Desenvolupament web. L'hospedatge (hosting) és el servei que posa a disposició del client d'una infraestructura (servidor) per poder-hi allotjar una web, un servidor d'FTP, etc. El servei està disponible per les webs creades o mantingudes per calbasi.net.
Cat1.net
Servei professional de hosting Linux: by creacions.com. Allotjament de webs en servidors Linux. Domini gratis, espai web en català, tarifes, hosting de qualitat, ... hospedatge web qualitat en català. Oferta de productes i exemples de clients.
CatalaHost
Allotjament web per empreses i entitats. Servei d’allotjament web per empreses i entitats. Plans des de 3 euros, dominis gratis. La vostra presència a internet és més fàcil i econòmic que qualsevol iniciatva per donar a conèixer la vostra societat.
Catalan Host · Development Hosting Services Presence
Serveis de gestió integral de hosting i registre de dominis. Allotjament web i web hosting de qualitat amb Cloud. Competidor mundial en gestió de hosting i Cloud Computing i líder en la nova manera de concebre la computació com un servei.
Cdmon
Desenvolupament de solucions a mida per a cobrir les necessitats de presència a Internet. Servei de registre de dominis i allotjament web dirigits a tot tipus de clients: particulars, autònoms, pimes i grans empreses. L’activitat s'inicia l’any 2002...
Celras
celRas és una nova manera de connectar-se a Internet. celRas utilitza les darreres tecnologies sense fils per oferir-te una alternativa de connexió a Internet amb la qual no necessitaràs tenir contractada cap línia telefònica.
dinahosting
Registre de dominis i protecció de whois. Cada domini que registres s'acompanya de totes les eines que necessites per a assegurar la teva presència a Internet. Completament de franc i gestionables des del teu tauler de control. Atenció les 24 h.
Dominis Personals
Registre de dominis i allotjament web - en català. Registre de dominis incloent el .cat Allotjament de pàgines web amb tots els serveis: php, perl, panell de control cpanel, mysql, aplicacions preinstal·lades correu web en català...
Drac Telemàtic
Interconnexió de xarxes | Sistemes de seguretat: tallafocs, política de seguretat | Comerç electrònic | Interconnexió de delegacions | Instal·lació i hostalatge de servidors. Creació de webs estàtics i interactius. Gestió de dominis.
Empordawebsites.com
Fins a 5 dominis allotjats (1domini gratis). Registre i renovació automàtica del dominis. Fins a 5 subdominis. 4 comptes de correu POP via web. 100 MG d’espai per allotjament/correu. 500 MG de transferència. Base de dades. Pagina de cortesía, ...
Empreses d'Olocau
Des d'Olocau.org volem fomentar la presencia de les nostres empreses a internet, per això estem oferint un servei per les empreses o autonoms d'Olocau, que encara no disposen de cap pàgina i que vullguen tindre presencia a Internet.
Entorno Digital
Entorno Digital és un proveïdor de serveis web ubicat a Cerdanyola del Vallès. Registre de dominis, allotjament web i correu electrònic, realització de projectes web i promoció online amb Entorno Digital, l'únic proveïdor integral de serveis d'Internet.
Fibra Òptica Centelles
Companyia de comunicació i entreteniment per banda ampla líder a Centelles i que ofereix de manera integrada serveis d’Internet, telefonia fixe i telefonia mòbil i serveis de telecomunicacions d’alt valor afegit a Pimes, grans empreses i institucions.
FibraCat - Fibra Òptica a Manresa: Redescobreix Internet
Cansat d´una connexió lenta? Ha arribat la Fibra Òptica Real a Manresa gràcies a Fibracat. Descarrega a 100, 300 i 1000 Mbps. Comparteix de 50 a 200 Mbps. Visiona, juga, explora i comunica´t com mai abans ho havies fet. Sense manteniment.
Fibranet - Solucions Linux
Fibranet és una empresa líder en solucions Linux dins la seva zona. L’activitat principal és l’administració de servidors de comunicacions en les pròpies instal·lacions del client (model homning. El servei queda garantit gràcies a una monitorització cons
FilNet
Empresa d'Igualada que ofereix solucions des de 1995. Un equip al dia en últimes tecnologies.Comunicacions, Internet, implantació i gestió d'infraestructures. Manuals, FAQs, servei d'incidències online… Totes les eines per resoldre qualsevol problema.
Garbi.com - Micro Castellet
Proveïdor, Consultoria, instal·lació i manteniment de recursos Internet. Tots els serveis al vostre abast a partir de 15.000 ptes/any.
Girogrup
T'interessa aquest nom de domini? Posa't en contacte amb el nostre servei de protecció de marca online.Prova sort amb una altra extensió o amb una variació del nom de domini.
globalcat Telecom
Proveïdor de serveis, operador de telefonia i internet. Trucades, línies A. El valor afegit de globalcat Telecom es el nostre servei tècnic, som els únics del mercat que l’hi oferim un servei d’avaries urgent de 4 hores totalment gratis.
GNA. Serveis Telemàtics
Empresa de serveis especialitzada en la xarxa Internet. Disposem d'equip de dissenyadors gràfics per a la creació de presentacions web. Elaborem disseny de xarxes d'empresa i tots els serveis relacionats amb la tecnologia associada a Internet.
GRN Internet
Som una empresa independent, de capital gironí, que està en funcionament des de l'agost de 1995. El nostre compromís amb Girona ens ha portat a consolidar-nos com a empresa líder en el sector d'Internet a les nostres comarques.
Hosting Barcelona
Hosting Barcelona. Allotjament de dominis a Barcelona. NEX - Software & Hardware. Programació web, Aplicacions i promoció web, programació a mida, E-commerce, adaptació a la LOPD, ERP, CRM, xarxes i venda ordinadors.
Iberbanda
Banda ampla sense límits. Operador espanyol de telecomunicacions de banda ampla, posa a disposició dels seus clients una àmplia gamma de serveis d'accés a Internet d'alta velocitat, telefonia, transmissió de dades i serveis de valor afegit en xarxa.
Ilimit Comunicacions
Proveïdor de seveis d'Internet, amb seu a Terrassa (Vallès Occidental), amb més de quinze anys d'experiència al sector. L'Internet estratègic, informació, clients i contacte. L'empresa té una delegació a Argentina.
In2Internet
In2Internet és una empresa 100% catalana, finançada per capital català i ubicada a Barcelona. Serveis professionals de connexió a Internet, manteniment i servei oficines, venda d'ordinadors per a empreses, i manteniment de software de negoci.
Inatica Hosting
Serveis d'Internet i allotjament web. L'allotjament català més ràpid, fiable i eficaç per a la seva web. Servidors Linux, intranets, extranets, serveis globals d'Internet. Instal·lacions adients per als servidors de la seva empresa: Housing i Servidors.
Infordisa
Empresa fundada l’any 1986 amb l’esperit de donar serveis en informàtica professional a les empreses en tots els àmbits. S’ha consolidat a les canviants noves tecnologies. Vol ser el proveïdor informàtic que cobreixi totes les necessitats del client.
Infosystems
Proveïdor de Serveis d'Internet per empreses i professionals de Granollers. Infosystems és una empresa amb més de quinze anys d'experiència en el sector, dedicada a millorar la productivitat dels nostres clients.
Instal·lacions del Solsonès - Indesol
Pàgina de Instal·lacions del Solsonès, d’instal·lacions de telefonia, internet i televisió i d’Indesol, d’instal·lacions i manteniments d'electricitat, fontaneria, calefacció, aire condicinat. Connexió a Internet per cable a diferents velocitats.
Interausa
Web d'Interausa Comunicació Global. El primer proveïdor d'Internet a l'Osona. Informació, productes, navegació i serveis. Allotjament web , per tot tipus d'empresa. Programacions a mida. Allotjament de servidors dedicats ... Des de Vic.
Intercom Andorra
Pàgina oficial d'Intercom Andorra. És una companyia fundada en 1998 que té per objectiu ser una empresa proveïdora de solucions integrals en TIC, que ofereixi als seus clientes la millor tecnologia i els millors professionals. Andorra.
Intergrid KMS
Especialitzats en tecnologies del coneixement basades en web per a empreses i organitzacions petites i mitjanes. Característiques del servei: Atenció personalitzada amb tècnics experts i servei integral de les tecnologies web.
Internet Girona - Dominis i Hosting
Internet Girona experimenta un gran creixement, impulsada pel boca a boca i pels serveis que prestem des de la nostra plataforma web. Estem segurs que li podem proporcionar el major nivell de suport amb el nostre personal per fer front a les necessotats.
Internet Web Serveis
Empresa especialitzada en tot tipus de serveis d'Internet. Nascuda l'any 1995 a Lleida, desenvolupa la seva activitat a tot Espanya, encara que també té clients estrangers. Disposem d'un equip multidisciplinari de 25 persones amb una gran experiència.
Jagova 65
Empresa que facilitar la presència a Internet d'una manera fàcil i econòmica. Solucions finals personalitzades segons necessitats i a preu sense competència. Eels millors productes web del mercat en servidors de prestacions i fiabilitat garantida.
Javajan
Som experts en la creació de tota mena de projectes d'Internet a mida. Disposem d'un ampli ventall de serveis, adaptats a les necessitats de cada client. La nostra experiència i més de 200 clients i treballs web ens avalen. Multimedia consultants.
Lan a2
Dissenyem, implantem i rendibilitzem la seva inversió en tecnologia. Lana2 es una empresa catalana que va iniciar-se l’any 1990. Especialitzada en tecnologies de la informació, enginyeria de serveis i integració d’infraestructures informàtiques.
Línia Tele2 ADSL
No paguis més per la seva línia telèfon. Línies ADSL per a particulars i empreses. Amb Linia Tele2 no paguis més per la teva línia de telèfon. Els productes i serveis es regeixen pels contractes i fitxes de producte facilitats per Tele2 Comunitel.
mad digital
Espai Internet de mad digital. Internet, tecnologia, persones i servei: aquests són els quatre eixos clau de la nostra empresa. Oferim servei a empreses, professionals i institucions. Spm proveïdor d’accés a Internet, des de Barcelona.
Mallorca Web
Proveïdor de serveis d'Internet. Turisme de Mallorca, disseny i allotjament a totes les associacions que vulguin disposar d'espai web propi. Directori i motor de cerca de l'Illa de Mallorca. Agrupa els recursos d'Internet de tot Mallorca. Serveis.
Mediactive Network
Empresa dedicada a suministrar tots els serveis derivats de les noves tecnologies procedents d'internet; Accès, botigues virtuals, confecció i disseny de pàgines web ... Connexió per Rtb o Rdsi + subdomini 10.000 pts/any.
Megaiweb
MegaWeb dóna serveis de presència a Internet. Des del 1984, Mega i Byte, C.B. (a la que pertany MegaWeb), està dedicada als serveis de programació a mida i estàndar de software per empreses. Connectar aquest software amb les dades, a Internet.
Minorisa
Primer proveïdor de Manresa al Bages. És una empresa que, des de 1996, desenvolupa la seva activitat en els àmbits de disseny i programació d'entorns web i bases de dades ("software factory"), integració de sistemes i subministrament de solucions.
Mypic
MyP es el proveïdor de serveis internet d’Andorra Nº 1 en registre de dominis .ad. Tenim un ample ventall de solucions d’espai web, servidors dedicats i allotjament dels seus servidors, amb la millor connexió i totalment allotjats a Andorra.
NetBarcelona - Disseny i Creatividad Web
Pàgina de l'empresa NetBarcelona, disseny i creatividad web. Disseny i creatividad web a la millor relació calitat-preu, amplia experiència demostrable. També hosting, registre de dominis, programació, etc.
NEX - Software & Hardware al Bages
Espai de l'empresa Nex Software & Hardware al Bages i Manresa. Instal·lació de xarxes i venta d'ordinadors a domicili a baix preu. Aplicacions web, ordinadors fixes i portàtils d'ocasió: Portàtils o de sobretaula.
Nex Net
Pàgina d'aquest proveïdor de serveis d'Internet des de Barcelona. Els nostres professionals s'encarregaran que la seva presència a Internet assoleixi els objectius dessitjats. Altres serveis relacionats; pàgines web, allotjament…
Obnet
Serveis especialitzats en la nova via de comunicació que és Internet. Professionals repartits en diferents àrees dins el món del disseny gràfic, la informàtica, serveis telemàtics, el periodisme, la publicitat i el màrketing. Edita el Diari de Mataró.
Pangea - Internet Ètic i Solidari
Pangea no és un proveïdor comercial d'Internet. Es tracta d'una ONG que té com objectiu facilitar la comunicació a col·lectius que treballen pel canvi, la justícia social, l'educació, la pau, el medi ambient, el desenvolupament, la cooperació, ...
Parlem - L'Operadora de Telefonia de Catalunya
Parlem és l’operadora de telefonia de Catalunya. Creiem que una empresa és catalana quan defensa els valors que, transversalment, comparteix la majoria de la societat del país. L’oferta que millor t’encaixi, tant per a particulars com per a empreses.
Primari.net
Registre de noms de domini per només 15.03 €uros/Any. Altres Serveis com: DNS's, Servidor de pàgines webs, Servidors de E-mail, etc. El nom de domini és el primer pas per a poder disposar d'una veritable identitat dins d'internet.
PubliWeb
Pàgina de PubliWeb System. Empresa de Torredembarra, que ofereix un servei d'excelència en serveis complets de creació i manteniment web i hostatge, de la seva empresa, municipi, o associació. Oferim un servei d'alt nivell i molt competitiu.
Quattre Internet TV
Quattre Internet TV és un canal valencià, dedicat al cinema més popular dels nostre país. Còmics ... En TCM trobaràs les millors pel·lícules de tots els temps, programes especials i. La fibra de Quattre. Navega, descarrega i juga com mai abans.
Sallent.net
Espai a Internet de Sallent.net, una ciutat virtual, on podràs trobar una gran varietat de serveis, persones, organismes oficials, associacions, etc. Del municipi de Sallent, a la comarca del Bages. Botigues i empreses de serveis de Sallent.
Sat37
Sat37 és una empresa dedicada a serveis i assessoria informàtica des de 1997, amb ubicació a Vic (Osona). Sat37 ofereix serveis de hardware (manteniment i reparacions de hardware, xarxes i comunicacions), internet, programació, assessoria, …
Sitgeshosting
Sitgeshosting és una empresa assentada a Sitges des de 1997, treballem amb empreses i particulars de Sitges i els seus voltants empresa especialitzada en disseny i desenvolupament d'entorns webs. Dominis, hosting i desenvolupament web.
SkyDrive
Servei d’emmagatzematge en línia. Està disponible per Mac (OS X) i per Windows. L’aplicació és molt senzilla però molt eficaç. Podem assignar una carpeta en què trobarem tot el que tinguem. Se’ns crea un accés directe dins de la nostra “Biblioteca”.
Solunova
Infraestructura, Veu i dades, Sistemes de Gestió, Suport i manteniment, Consultoria, Formació, Seguritat informàtica, Internet, Xarxes, VoIP, Telefonia, Tecnologia, Vallès, Terrassa, Rubí, Sabadell…
Tecnocolor TT Telecomunicacions
Web de Tecnocolor TT Telecomunicacions, servei especialitzat en telecomunicacions. L'any 1979 es funda el taller de reparació de ràdio, TV i instal·lació d'antenes a Igualada i comarca. Xarxa de televisió per cable, telèfon i Internet disponibles.
Un racó a internet, serveis informàtics
Serveis d'allotjament web sota bsd.
Victobit Informàtica
Empresa de serveis d’Internet, amb seu a Vic. Creació de planes web, solucions informàtiques, manteniment, hosting, dominis, correu pop3, sitemes informàtics, disseny i impressió de tríptics, posters, banners, etc.
Webcliq
Webcliq és un Proveïdor de Presència a Internet - és a dir que ajuden a les persones i les empreses per aprofitar el poder d´Internet a les llars i les empreses. Per saber més sobre el que fem llegint, feu clic als enllaços de la pàgina…
Webpime XM
Si ets soci de pimec, amb el nou producte webpime XL, pots tenir el teu domini, web i correus electrònics de forma ràpida, econòmica i de qualitat. Oferta llançament 50% de descompte. Webpime XL, connecta directament amb les principals Xarxes Socials.
Websempordà
Empresa jove, creada l’any 2005, d’edició planes web, servei hosting gratuit, servei hostin professional. Els millors preus del mercat, entra i comprova-ho. Oferta: per la publicació de la web et regalem la compra del domini.
Wifibaleares
Operadora de telecomunicacions balear. Instal·la banda ampla sense fil a terrassa, façana, exterior del domicili o lloc de treball, amb orientació als nodes repetidors de les illes. Opcions professionals: Tarifa plana 1.000 minuts a fixos nacionals.
xalar.net
Servei d'hostatge de webs local. internet amb una diferència. Oferim un servei local d'hostatge de pàgines web amb un tractament personal, sense formularis, sense complicacions. un bon servei, a un preu sorprenent.
Xartel.Net
Xarxes Telemàtiques del Ripollès S.L. Primera empresa comarcal en oferir accés a internet, així com altres tipus de serveis o aplicacions relacionades amb les tecnologies de l'informació.
Xarxa Telemàtica Internet - Comdata, s.l.
Internet i Comunicacions de Comdata, s.l. És una empresa del sector informàtic que des de 1985 dona servei a una important cartera de clients. Xarxa Telemàtica Internet es un servidor d'internet per usuaris i/o empreses.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT