ADAPTAT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
ACELL, Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics
Té com a principal objectiu fomentar, organitzar i regular la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual, adaptant-la, sempre que sigui necessari, a les seves capacitats, condicions i preferències
ADELLS. Associació d'Esport i Lleure del Disminuït de Sabadell
Dedicada a fer activitats esportives i de lleure. L’esport principal és el bàsquet i els esports secundaris el futbol sala, handbol, badminton, voleibol, petanca, bitlles, hoquei, aeròbic, gimnàstica. Competicions: Lliga FEDIC de bàsquet i futbol sala.
Aiguadolç Vela Centro Náutico
Centro náutico Aiguadolç Vela, dónde encontrarás todos los recursos y el personal más cualificado para disfrutar de todo tipo de actividades en el mar. No té versió en català. No entra al directori.
Al Pas, Centre d'Hipoterapia i Equitació Terapeutica
Centre dedicat a l'equitació per discapacitats fisics, psiquics i/o sensorials. Personal altament qualificat i cavalls de confiança. Les instal·lacions estan ubicades a Folgueroles (comarca d'Osona).
Alba Comas
Alba Coma Rosell, 28 anys i de Gelida, petit poble de l'Alt Penedès. Sóc una noia amb Espina Bífida, així com també sóc mestra d'Educació Primària i Psicopedagoga. Em defineixo com una persona senzilla, perfeccionista, reservada i familiar.
Àrea d'Esports Aspace-Esports
Club esportiu de l’Associació de la Paràlisi Cerebral, dedicada al diagnòstic i rehabilitació dels nens paralítics cerebrals des de Barcelona. Esports, entrenaments i competicions. Vol ampliar a l'atenció a persones amb paràlisis cerebral.
Associació Esportiva Bcn
Per a persones amb discapacitats psíquiques. Activitats esportives per a discapacitata: futbol sala, bàsquet, atletisme, patinatge sobre gel, tennis, activitats aquàtiques, petanca, tennis taula i activitats de sala. http://www.bcnesport.es/ no funciona.
Associació L'Esfera
Entitat d’Esparraguera que ofereix suport a la integració social per a la formació, la cultura, l’esport i l’esbarjo de les persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial.
Blaugranes en cadira de rodes
Pàgina de l’Associació blaugranes en cadira de rodes i amb problemes de mobilitat reduïda. S’aprova crear 48 places per a cadires al Camp Nou. 24 a cada gol i 24 d’acompanyants. A l'actualitat hi ha 27 llocs. És una decisió històrica i sense precedents.
Boccia Girona Club
Club esportiu dedicat a promoure el progrés individual en la boccia. Facilitar la relació social entre les persones membres del club, amb membres d'altres clubs i la societat en general. Potencia la pràctica de la boccia a les comarques gironines.
C.E.S.Blanes
El club amb més trajectòria d'organitzar esdeveniments esportius és el C.E.S.Blanes. Subcampiona de futbol-sala femeni, i campió d'Espanya futbol-sala femení, la Ciutat Esportiva de Blanes i informació de la Gala de l'Esport de FESC.
Centre d’educacio Aremi de Lleida
Centre educatiu per a nens i nenes amb necesitats especials. Club d’esports adaptats a afectats de paràlisi cerebral i un espai de lleure fora de l’escola, els centres, les residències i la família. Esports, entrenaments i competicions. A Lleida.
Centre Recreatiu i Cultural de Sords de Catalunya
Club Esportiu Cerecusor de Barcelona. Treballa per a l’integració a la societat del col·lectiu de persones sordes. Programa d’activitats i la llengua de signes catalana. Club esportiu de Sords.
Club d’Esquí Once Catalunya
El Club d’Esquí Once Catalunya depèn de l’organització de la Once pel que fa a les sortides recreatives d’esquí i de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs el que respecte a temes de subvencions de formació.
Club d'Hoquei Interior TEB
El Club d'Hoquei interior esta format per un grup de nois i noies disminuits psiquics amb ganes de fer esport i de pasar-ho bé. L'hoquei interior es va iniciar a Catalunya l'any 92. S'adreca a persones amb D.P. de quansevol nivell intel-lectual o fisic.
Club Escola Pcsportiva
Club Esportiu Paralítics Cerebrals Pcsport. Club d'esports adaptats a persones amb paràlisi cerebral a Barcelona. Practiquem el Boccia, slalom amb cadira de rodes i atletisme. Benvolgut president, encara esperem la teva inspiració …
Club Esportiu Apmib-Cat
Apmib és una associació de referència en l’àmbit nacional, en assistència i integració sociolaboral de persones amb discapacitat. Promou i desenvolupa activitats esportives per a minusvàlids com a eina de suport social i millorar-los qualitat de vida.
Club Esportiu Aspid
Col·lectiu de diferents grups, i està afectat de diferents discapacitats: lesions medul·lars, atròfia muscular, esclerosi múltiple, poliomielitis, espina bífida, etc Què és? Esquí, Neu - Accés, tennis, submarinisme, oci i natura, ...
Club Esportiu Car
El Club és un servei que ofereix oportunitats diverses de lleure i esport en entorns propers i comunitaris. L'esport millora l'estat físic de la persona amb discapacitat intel·lectual i sobretot possibilita i fomenta la seva capacitat d'elecció i relació.
Club Esportiu Costa Daurada
Pàgina del Club Esportiu Costa Daurada, equip de básquet adaptat. Notícies dels partits, resultats, escola i els resultats del sorteig de l’ONCE. Pavelló Olímpic de Reus.
Club Esportiu d’Hípica Adaptada Alba
Entitat de Sant Andreu de Llavaneres. Fomenta i impulsa la pràctica de l’hípica adaptada. Informa i assesora sobre el món de l’hípica adaptada: concursos, competicions, teràpies, jornades formatives, cursos i trabades. Tramita ajuts i subvencions.
Club Esportiu de Sords de Gironés (AGS)
Fem diversos esports: Futbol-sala, futbol, bàsquet, tennis de taula, tennis, etc. Afilia’t a la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA). Club Esportiu de Sords del Gironès.
Club Esportiu de Sords de Vic i Comarca
Pàgina de l’Agrupació de Sords de Vic i Comarca i el seu Club Esportiu de Sords de Vic i Comarca. Activitats dirigides al col·lectiu de Sords a l’Osona. La història de l´Agrupació de Sords de Vic i Comarca es remunta a l’any 1972.
Club Esportiu de Sords Ripollès
Club Esportiu de Sords Ripollès. Informació de la Diada de Sant Jordi, el banquet de clausura, el campionat/lliga de dards, i Campionat Esportiu de Sords de Catalunya. Dards Individuals Masculi. 2n. Dards Individual Ripolles: Ricardo Diaz.
Club Esportiu Esbonat i Amistat de Barcelona (CEAB)
Realitza activitats des del 1989 i constituit com a club l’any 1996. Entrena esportistes en esports adaptats a afectats de paràlisi cerebral i ofereix un espai de lleure fora de l’escola, els centres ocupacionals, les residències i la família.
Club Esportiu Horitzó 1994
Web del Club Esportiu Horitzó 1994 del Barri Can Palet del Districte III de Terrassa (Vallès Occidental). És una entitat esportiva fundada l’any 1993. Activitats físiques i esportives adaptades a persones discapacitades. Traductor automàtic.
Club Esportiu Institut Guttmann
Club degà a Espanya del bàsquet en cadira de rodes. Entitat esportiva constituïda l’any 1967, afiliada a les federacions espanyola i catalana d’esports per a minusvàlids. Té esportistes federats d’atletisme, tennis, i hoquei en cadira de rodes.
Club Esportiu Powerlifting Olesa
Els aixecadors del Club Power Olesa Montse Alcoba i Jesus Ruíz competeixen a l’Open de Catalunya. L’aixecadora Montse Alcoba va fer 70kg amb pressió amb banca. Amb aquesta marca entrava a la qualificació per les paraolimpíades de Pequin 2008.
Club Esportiu Totsport
Club de Barcelona, que treballa per la integració i normalització del col·lectiu de discapacitats a la societat mitjançant l'activitat esportiva. Organització d'activitats i campionats esportius adreçats a minusvàlids físics.
Club Minusvàlids Horitzó - Terrassa
Equips federats amb esportistes que ja han passat per la fase d'aprenentatge en escoles i desitgen introduïr-se en l'esport adaptat d'alta competició. També té esportistes que ja havien competit amb d'altres clubs i que resideixen a la nostra comarca.
Club Natació Olot
Guia d'activitats del Club Natació Olot. Instal·lacions esportives, activitats, història, vincles de la natació a Internet. El club disposa de les seccions de natació, natació adaptada, waterpolo, tennis, atletisme i triatló.
Club Vidalba de Menorca - Bloc
Organitzam amb voluntariat, activitats esportives i de temps lliure, per a joves amb qualque discapacitat. Activitats dins l'àmbit de la conscienciació i de la sensibilització envers la quotidianitat de la presència dels nostres joves en la societat.
Comitè Català de Representants de Minusvàlids - COCARMI
És una associació catalana creada amb la finalitat de defensar els drets de les persones amb discapacitats. Es declara constituïda sense ànim de lucre i amb la voluntat de participar de ple en la vida social catalana.
Comkedem
Pàgina de l’Associació Juvenil Catalana de Lleure i Esport per a Infants i Joves amb Discapacitat. Participació en el lleure i l’esport d’esplai, hoquei, colònies, ... Conté molta informació de l’esport adaptat. Està al districte d’Horta de Barcelona.
Comkedem - Blog
Blog de l’associació de lleure i esport Comkedem. L’Associació Juvenil Catalana de Lleure i Esport per a Infants i Joves amb Discapacitat. Participa en el lleure i l’esport d’esplai, hoquei, colònies, ... Conté molta informació de l’esport adaptat.
CReqü. Hipoteràpia i Equitació Terapèutica
Centre a Vinyoles, dedicat a la teràpia amb cavalls per a persones amb alguna discapacitat física, psíquica o sensorial. Disposa de pista descoberta 20 x 40, pista coberta, local social amb wc adaptat... Situat a 300 m de la C-17. Professionals.
Disport F.C.
Web oficial del Disport F.C., equip d’esport adaptat de Pallejà (Baix Llobregat), campió de Catalunya i d’Espanya de Futbol-7. També ha tingut grans èxits en futbol sala.
Els Dracs - Club Esportiu Guttmann
Secció d'hoquei en cadira de rodes elèctrica del Club Esportiu Guttmann, format per nois i noies que, amb el suport dels seus pares i d’entitats, s’esforcen en promocionar l’esport tant indicat per a esportistes joves amb molt poca mobilitat.
FADEA - Federació Andorrana d'esports adaptats
Acompanyem a la persona amb discapacitat des del moment que s’inscriu. Donem cabuda a propostes esportives que es puguin fer. Oferim dedicació, recursos i eines específiques per tal de millorar la qualitat a l’hora de realitzar l’activitat física.
FECPC I FCEDF a Girona
Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, FECPC Girona. Esport al col.lectiu i formació de tècnics per atendre’ls. El programa té l’objectiu de facilitar la informació bàsica per les activitats esportives amb persones amb discapacitat física.
Federació Balear d'Esports per a persones amb Discapacitat - FEBED
La Federació Balear d’Esports per a Persones amb discapacitat, es una asociació integrada por esportistes, tècnics-entrenadors, jutges, àrbitres, valoradors, metges, classificadors funcionals, i clubs esportius, societats anònimes esportives.
Federació Catalana d’Esport Adaptat
Creada l’any 1969, la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física és una entitat privada d’utilitat pública i d’interès social que gaudeix de personalitat i capacitat d’obrar pel compliment de les seves finalitats no lucratives.
Federació Catalana d'Esports per a Minusvàlids Físics
Pàgina de la Federació Catalana d'Esports per a Minusvàlids Físics (FCEMF). Aquesta federació esportiva grupa al col·lectiu d’entitats, esportistes, clubs dedicats a l'esport per a minusvàlids. Informació de la federació, dades, esports, clubs, …
Federació de Special Olympics Andorra
L'Associació d'Olímpics Especials d'Andorra, coneguda com Special Olympics Andorra, és una federació esportiva que proporciona oportunitats de competir a persones amb retard mental. Tutela del Ministeri d'Esports del Govern d'Andorra.
Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana
FESA, una entitat privada formada per esportistes, tècnics, jutjes àrbitres i clubs esportius. La finalitat: fomenta la pràctica esportiva al col·lectiu de persones amb discapacitat física propiament dit: paràlisis cerebral, discapacitat auditiva o visual
Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals
Creada l’any 1990, per un grup de persones implicades en l’esport adaptat a les persones afectades de paràlisi cerebral. Federació, agenda, notícies, formació, esports, classificacions mèdico-esportives, programa fent esport, clubs i links.
Federació Esportiva de Sords de Catalunya
Federació, agenda, notícies, formació, esports, classificacions mèdico-esportives, programa fent esport, clubs i links. La web inclou programes multimèdia adaptats a sords. Seleccions Esportives de Catalunya de Sords.
Fundació Unió Esportiva Sant Cugat
Fundació esportiva amb un projecte formatiu i esportiu. El projecte FES (Formació, esport i salut), neix amb voluntat de millorar el servei educatiu mitjançant l'esport, a partir d'un servei de qualitat, compromès amb la formació dels esportistes.
G.E. Rabadà
Fitxa de l’Espai Rabadà, entitat mataronina, que organitza activitats de lleure per a persones amb disminució psíquica de totes les edats i característiques: piscina, tallers i sortides. Informació, components i monitors.
Hospi Sport
Programa esportiu per a persones amb mobilitat reduïda de la Federació Catalana d'Esports de Minusvàlids Físics, per a potenciar l'esport per millorar la salut, afavorir la rehabilitació i reinserció social de les persones amb discapacitats físiques.
III Inter-Illes d'Esport Adaptat
Dies 12, 13 i 14 d'Octubre 2006. S'ha desenvolupat a l'illa d'Eivissa la tercera edició de l'Inter-Illes d'esport adaptat. En aquesta ocasió han estat 29 les persones que s'han desplaçat fins a la illa veïna per participar en aquesta competició.
La web dels esportistes minusvàlids
En Joc!!! La web dels esportistes minusvàlids. Conté notícies i informació per als minusvàlids que practiquen esports. Esport, seccions, adreces d'interès i molta informació d’activitats d’aquest col·lectiu.
L'esgrima en cadira de rodes a Catalunya
Explicació de la pràctica de l'esgrima en cadira de rodes al Principat. Història, classificacions mèdiques, materials, tècnica i tàctica, resultats i dades complementàries. Pàgina de la Federació Catalana d'Esgrima.
PadelAmic
Fer esport clau pel desenvolupament d’un nen. Per això, des de 2009, aquest és l’objectiu de l’escola PadelAmic. Volem que tots els nens i nenes amb discapacitats físiques o intel·lectuals, trobin en la pràctica del pàdel, una eina per a desenvolupar-se.
Pol Sud Sense Límids
Expedició al Pol Sud d’un grup de discapacitats, realitzada al gener de 2009, amb el suport de l’Obra Social de la Caixa. Va avançar pels seus mitjans, a través d’una de les zones més remotes, fredes i ventoses del planeta con és l’Antàrtida.
Rafa Botello
Professional Wheelchair Athlete. Atleta amb cadira de rodes de Manlleu (Osona). Aquí trobaràs la informació més destacada sobre la meva activitat esportiva. Resideixo a Manlleu des de que vaig nèixer, l’any 1979. Calendari i resultats de la temporada.
Sant Cugat Associació d'Esports
Associació d'Esports Sant Cugat. Associació esportiva especialitzada en l'àmbit de les persones amb retard mental Destinataris : Persones adultes amb retard mental veïnes o treballadores al municipi de Sant Cugat del Vallès.
Serra Marina
Associació Esportiva i de Lleure per a disminuïts psíquics. Foment de la pràctica esportiva i associativa dels disminuïts psíquics, mitjançant l'organització de competicions esportives. Futbol-sala, natació, bàsquet, atletisme, gimnàstica rítmica.
Special Olimpics'96
Espai de l'Olympics 96. Benvinguda d'Òmnium Cultural de Reus als participants dels Special Olympics 96. Breu informació sobre els Països Catalans per a orientar els visitants. La web és en anglès. Pel seu interès es manté al directori.
Special Olympics Catalunya
Special Olympics Catalunya vol millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual per mitjà de la pràctica de l'esport i activitats de lleure. Organitza els Special Olympics Catalunya, enguany 11-15 d'octubre a Lloret de Mar.
Tennis en Cadira de Rodes
Pàgina de la Federació Catalana Esports Minusvàlids Físics dedicada íntegrament al Tennis en Cadira de Rodes. Notícies i la informació referent al Campionat Open de Tennis en Cadira de Rodes a les pistes de L'At. Terrassa. Audiovisuals.
Unes F.C. Barcelona
L’Unes Unió Esportiva és una entitat que fomenta la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat física. A dia d’avui, l’eix principal és el bàsquet en cadira de rodes. El club gestiona la secció de bàsquet en cadira de rodes del FC Barcelona.
Xavi Torres
Web oficial del campió paralímpic Xavi Torres Ramis, nedador de Palma de Mallorca i presentador de TV. Actualment també és tècnic de l'Escola Nacional de Entrenadors de la FEDMF. Biografia, títols, premsa, resultats, ...

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT