AGRARIAMBIENTAL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Alberg Aula de Natura "Serra d'Ador"
Centre d'educació ambiental i alberg, amb infinitat d'activitats i serveis. Per a grups scouts, juniors, associacions, aula de natura amb programes d'educació ambiental, senderisme, visites culturals, etc. Obert tot l'any. Versió en valencià no operativa.
Associació d'Educació Ambiental Bosc Llarg
Moviment de sensibilització ambiental per a centres educatius, centres cívics, entitats, associacions i persones interessades en el medi ambient. Dona a conèixer la problemàtica de l’entorn i la necessitat de protegir-lo. Santa Coloma de Gramenet.
Can Rossell Natura
Empresa que promou el lleure i l’educació ambiental, servint-se d’un espai idoni com és Subirats (Alt Penedès). Ampli ventall d’activitats per petits i grans, famílies i grups, escoles i centres d’oci, itineraris, tallers, cursos i xerrades temàtiques.
CEA Alt Ter
El Centre d’Educació Ambiental Alt Ter, situat al Castell de Matamala, la llar del Comte Arnau. Dedicada a l'educació a través de la descoberta de l'entorn natural, del patrimoni històric i cultural. El nostre àmbit de treball principal és el Ripollès.
CECA Centre de Capacitació Agrària del Pallars
Situat a la conca de Tremp, en una antiga estació de tren (de Palau i Puigcercós). Va iniciar la seva activitat educativa a Tremp, l'any 1976, amb Formació Professional Agrària de 1r grau. A l'any 1989, va engegar el programa de la Pluriactivitat.
Centre de Formació i Estudis Agrorurals
Instrument de què disposa el DAR per la formació permanent dels funcionaris per a la gestió dels afers públics i aplicació de la política agrària comunitària. Doble vessant: qualificació per al treball i reforçament de la carrera administrativa. Reus.
Cursos de Capacitació Agrària
Servei de Capacitació Agrària de la Direcció General d'Estructures Agràries. Inclou el programa de cursos 1999/2000 i informació sobre matricules i accès a beques i subvencions. Accions encaminades a capacitar professionalment els joves der sector agrari.
ECA Centre de Capacitació Agrària de Gandesa
Va obrir el curs 1973-74 i ha impartit formació reglada i continua al món agrari. L'Escola està fortament relacionada amb el món de la vinya i el vi, sense deixar de banda l'olivera i l'ametller, conreus típics de la comarca.
ECA Centre de Capacitació Agrària de Manresa
Oferim un ensenyament personalitzat, amb limitació d’alumnes. Treballem per assolir un ensenyament de qualitat, ens avalen més de 25 anys en l’àmbit rural. Ensenyaments de producció agrària ecològica i les energies renovables.
ECA del Pirineu - Escola de Capacitació Agrària del Pirineu
L'ECA del Pirineu està situada al poble de Bellestar, en el terme municipal de Montferrer-Castellbò, a l'Alt Urgell. L'ensenyament és en 3 cicles formatius de grau mitjà que considerem els més adients per a les nostres contrades.
ECA Escola de Capacitació Agrària d'Alfarràs
Situada a l'horta del poble d'Alfarràs al nord de la comarca del Segrià (Lleida). Des de la creació, l'any 1972, forma part de la xarxa del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR). L'especialitat agrícola és la fruticultura.
ECA Escola de Capacitació Agrària d'Amposta
Situada a la capital del Montsià, la comarca més al sud de Catalunya, amb agricultura en conreus d'horta, citricultura, olivicultura i arròs. A l'entorn dels Parcs Naturals del Delta de l'Ebre i dels Ports de Beseit, es va crear l'any 1972.
ECA Escola de Capacitació Agrària de l'Empordà
L’Escola de Capacitació Agrària de l'Empordà es troba a Monells, al Baix Empordà, i forma part de la xarxa d'escoles del Servei de Formació Agrària. Cursos que s'imparteixen i jornades tècniques pel desenvolupament d'un tema d'interès.
ECA Escola de Capacitació Agrària de les Borges Blanques
Està ubicada als afores de la capital de la Comarca de les Garrigues a les immediacions de la sortida de l'autopista A2. Orientacions docents. Serveis i recursos. Enllaços relacionats.
ECA Escola de Capacitació Agrària de Mas Bové
Situada a Constantí, al Tarragonès. L'especialització de l'escola està orientada, per una banda cap a l'horticultura intensiva (cultius protegits) i la fructicultura mediterrània (fruits secs i olivera) i, per altra, cap a la formació a distància (FAD).
ECA Escola de Capacitació Agrària de Tàrrega
Més de 25 anys impartint formació professional i contínua pels sectors agraris i agroalimentari. Actualment l’escola està especialitzada en la formació ambiental, mitjançant el cicle formatiu de grau superior de química ambiental.
ECA Escola de Capacitació Agrària de Vallfogona de Balaguer
Centre públic amb més de 30 anys d'experiència en la formació dels professionals del món rural. És l'únic que ofereix el cicle d'explotacions ramaderes a Catalunya. També activitats de formació i de transferència tecnològica al món rural.
ECA Escola de Capacitació Agrària del Pirineu
Està situada al poble de Bellestar, en el terme municipal de Montferrer-Castellbò, a la comarca de l'Alt Urgell. Imparteix 3 cicles formatius de grau mitjà que considerem més adients per a les nostres contrades. Instal·lacions i activitats,
ECA Escola de Capacitació Agrària del Solsonès
Formació continuada i gratuïta en l'àmbit del medi natural: agricultura, ramaderia, forestal, jardineria, paisatgisme, fauna, etc., que es concreta en els dos cicles formatius superiors. Instal·lacions, notícies i activitats formatives,
ECA Escola de Capacitació Agrària Eqüestre
Especialitzada en cursos sobre temes eqüestres, i ubicada a l'antic Centre de Reproducció Equina de l'Hospitalet de Llobregat, conegut com a «Cuartel de la Remonta». Suport al sector ramader equí i divulgació del món del cavall.
Escola Agrària De Manresa
Ensenyament personalitzat, per un ensenyament de qualitat, amb més de 25 anys en l’àmbit rural. Centre especialitzat en els ensenyaments de producció agrària ecològica i les energies renovables. Situada a la Finca Can Poc Oli.
Escola d’Art Floral i Disseny de Jardins de Catalunya
Fundació que té l’objectiu, des de 1982, la formació i la promoció de l'art floral i la jardineria. Els alumnes tenen l'oportunitat d'aprendre professions creatives i de rebre una formació actualitzada. Contactes amb professionals i entitats nacionals.
Escola d'Aqüicultura
Web de l'Escola d'Aqüicultura de Sant Carles de la Ràpita. Informació general, formació i cicles. Els alumnes de grau superior participen a l’expo recerca jove de Barcelona, amb un treball de recerca sobre el preengreix que ha obtingut 2 premis.
Escola de Capacitació Agrària de Gandesa
Centre que forma part de la xarxa d'escoles del Departament d´Agricultura, Alimentació i Acció Rural. Va obrir el curs escolar 1973-74 i ha impartit formació reglada al món agrari, relacionada amb el món de la vinya i el vi, l'olivera i l'ametller.
Escola de Capacitació Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners
Està situada a la comarca de la Selva, a la finca Casa Xifra de Santa Coloma de Farners. Ofereix formació reglada i formació contínua en els sectors forestals, de producció de planta i de jardineria. Presentació, activitats i instal·lacions.
Escola de Formació Profesional CEIMP Camp Joliu
Web d'aquesta escola fundada a principis dels anys vuitanta, al Penedès, per a donar resposta a les necessitats que plantejava la formació dels joves pagesos. E.S.O. i activitats del centre. Estpa situat a L'Arboç del Penedès, Baix Penedès.
Escola de Natura a l'Escola Font d'en Fargues
Desenvolupat pel professorat i pares de l'escola pública Font d'en Fargues de Barcelona. Aprovat per la Conselleria d'Ensenyament, pretén reutilitar uns terrenys de 3000 metres quadrats al costat de l'escola. Obert a totes les escoles de Barcelona.
Escola Familiar Agrària Quintanes
Està situada a les Masies de Voltregà, a l'Osona, en una masia del s.XVIII, envoltada de jardins. En l'actualitat disposa de modernes instal·lacions esportives que fan l'estada confortable. Activitats, i altres webs interessants.
Escola Municipal de Jardineria IES Les Basses
Escola Municipal de Jardineria IES “Les Basses” és un centre d’educació secundària obligatòria adaptada que està autoritzat per impartir l’especialitat de jardineria. L’escola pertany a l’Institut Municipal d’Educació de Lleida. Activitat i nivells.
Escola Superior d'Agricultura de Barcelona - ESAB
Web d’aquest centre formatiu adscrit a la UPC. Localització, normativa acadèmica, plans d'estudi, serveis i activitats, calendari acadèmic, programes de les assignatures, memòria acadèmica, horaris, apunts i materials d'assignatures i anuncis.
Escola Taller Forestal de Catalunya
Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, promogut pel Consell Comarcal del Solsonès. Programa públic d'ocupació-formació per a la inserció de joves, amb pràctica professional d'ocupacions de promoció del patrimoni natural.
Escola Taller Molí de Monsalvà
Especialitats d'obra, jardinerisme-viverisme i energia solar. El Molí de Monsalvà ha estat adquirit per la Mancomunitat de la Ribera Baixa. Està situada a Polinyà de Xúquer. Es tracta d'un antic molí ubicat on estava l'alqueria medieval de Monsalvà.
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària
L’ETSEA va ser creada l’any 1972 en el marc de l’actual Universitat Politècnica de Catalunya, i des del 1992 pertany a la Universitat de Lleida. Informació dels estudis docents i dades de l'especialitat. La procedència de l’alumnat és molt diversa.
Espai de Mar
L'Espai de Mar és un equipament d'educació ambiental que té, com a finalitat, facilitar l'accés a la platja i al medi marí i promoure l'educació ambiental al voltant del litoral, mitjançant la promoció de la pràctica inclusiva de l'esport i del lleure.
ETSEA - Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agraria de Lleida
Web de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agraria de Lleida. Investigació, serveis, campus, Lleida, la UdL, l'ETSEA, vida al campus, els estudis, estudis de tercer cicle, els departaments, la investigació, les relacions exteriors, …
Formació i Capacitació Agrària - Servei de Formació Agrària de Catalunya
A travès de les Escoles de Capacitació Agrària, ofereixen cursos destinats a capacitar professionalment als joves per facilitar la seva incorporació al sector agroalimentari i rural. Formació permanent, cicles formatius, cursos, jornades, ...
Fundació Llar de Mariola
Fundació dedicada a l'educació ambiental. És possible el desenvolupament sostenible formant-se amb un estil de vida que des de la infància vinga marcat per una educació responsable amb el nostre entorn. Treball a nivell educatiu, oci, etc.
IES d'Horticultura i Jardineria de Reus
Forma, orienta i acredita alumnes d’acord amb els objectius i finalitats desplegats a lleis educatives i la identitat pròpia de l’institut, per tal que assoleixin els coneixements, habilitats, actituds, valors i capacitats. Estudis, cursos i web botànica.
IES Mollerussa
Institut de Mollerussa que imparteix cicles formatius mitjans i superiors. L'inici del centre es remunta a l'any 1950, construint una escola dedicada a l'ensenyament agrícola i ramader pels agricultors i ramaders de Mollerussa i comarques.
Institut Rubió i Tudurí - Escola de Jardineria de Barcelona
L'Escola de Jardineria Rubió i Tudurí fou fundada l'any 1933 per l'arquitecte-paisagista Nicolau M. Rubió i Tudurí amb el nom d'Escola Municipal d'aprenents jardiners. L’objectiu era formar tècnicament el personal del Servei Municipal de Parcs i Jardins.
IVIFA - Fundació Institut Valencià d’Investigació i Formació Agroambiental
Col·lectiu agrari agrupat al voltant de La Unió de Llauradors i Ramaders-COAG, i altres professionals. Creat a València l'any 2000. Col·lectiu pel desenvolupament agrari, la problemàtica agrària del nostre país i la protecció del medi ambient.
Jo Sóc Pagès
Projecte que vol fer palès el canvi que ha viscut el sector agrari en els darrers anys. Explica als nens i nenes d’infantil i primària, el paper d’aquesta professió en el manteniment del territori i en l’aportació d’aliments sans, naturals i de qualitat.
La Fàbrica del Sol
Equipament municipal d'educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d'energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat. Situat a l'antic edifici modernista de la Catalana de Gas de la ciutat de Barcelona.
Les Guilleries Associació d'Educació Ambiental
Primera escola de natura de Catalunya, fundada el 1981, per un equip interdisciplinari interessat en donar a conèixer la natura des d’una vessant experimental i fomentar la integració dels alumnes dins la vida quotidiana del centre. A Sant Hilari Sacalm.
Natura & Màgia
L'experiència en educació ambiental i de dedicació professional al món de la màgia, donen com a resultat "natura & màgia". La fòrmula serveix per a que aquests dos móns, l'educació ambiental i la màgia, tinguin en comú la pedagogia i el divertiment.
Paisatge i Aventura
Aula d'Entorn Rural i d'activitats per a escoles a Sant Mateu de Bages. Tallers programats, turisme a cavall, rutes i excursions per la Serra de Castelltallat (Bages). Esyem al servei del turisme, l'esbarjo i la cultura.
Projecte Grípia. Territori Ramader
Escola de Pagesos i Pastors, Banc de Terres. Custòdia Agrària i Ramadera, Servei de Suport a Explotacions, Comercialització de Productes, Sensibilització de joves. Vol garantir el relleu generacional de les explotacions agroramaderes de muntanya.
Terramar, natura i cultura
Ens dediquem a l’elaboració, gestió i execució de programes d’educació ambiental i cultural, a tots els nivells tant pedagògics com turístics. Us oferim diferents ofertes pedagògiques i programes a diferents espais de la comarca de l’Alt Empordà.
viladraueducació.com - Viladrau Educació
Societat dedicada a l’educació ambiental. Estudis d’educació i comunicació ambiental. Relació educativa i diàleg cultural, per a millorar les relacions home-medi. A l’estiu colònies a Santa Marta de Viladrau. Cursos de formació i interpretació.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT