AGRARIES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
ADF Torrelavit
Agrupació de Defensa Forestal recentment formada, aquests darrers dos anys. L’Agrupació de Defensa Forestal és una organització amb l’objectiu de vetllar pel bon estat dels boscos del terme municipal i del paisatge que ens envolta.
Agricultura de Catalunya
Blog trilingüe del Banc dels Aliments de Catalunya de l’agricultura catalana. Es convida a participar a tothom que vulgui opinar d'agricultura. És un moment de canvi i cal definir les perspectives de futur d'un món en plena evolució, o ebullició…
Agricultura de Novelda
Sense cap dubte, el procés més espectacular que ha afectat al territori municipal de Novelda, ha estat, amb diferència, le substitució del conrreu tradicional de secà pels conrreus de regadiu moderns.
Agro~cultura
Revista de la producció agrària ecològica. Ramaderia, fructicultura, horta, energies renovables, extensius, notícies, novetats editorials i activitats d’agenda. Edita: l'Era, espai de recursos agroecològics, associació de suport a la producció ecològica.
Agropes - Associació Catalana de Periodistes Agraris
Pàgina oficial de l’Associació Catalana de Periodistes Agraris. L’Associació de Periodistes i Escriptors Agraris de Catalunya, es va fundar l'any 1987 a Barcelona al Palau Fivaller, seu de l'Institut Agrícola Català de Sant Isidre. Dades i activitats.
Amics de l'Arquitectura Popular
Associació dedicada a l'estudi, divulgació i defensa de les construccions rurals. Tota mena de construccions rurals tradicionals: Cabanes i barraques, perxes, pous, aljubs, etc., així com els marges, pletes, pous de gel, hostals, masies i altres.
Apiunió
Sector Apícola de La Unió de Llauradors i Ramaders. Acull uns cinc-cents apicultors, representant un total de més de 200.000 ruscos, el que constituix el col·lectiu apícola més important i representatiu de la Comunitat Valenciana.
ARCA
Grups d’Acció Local de Catalunya per l’aplicació de la metodologia Leader. Un total de 13 Grups d’Acció Local (GAL), s’han seleccionat a Catalunya amb estratègies locals. Representen el 66% del territori de Catalunya, i el 8% de la població total.
Arquitectura Rural de la Conca de Barberà
Construccions rurals inventariades a la Conca de Barberà. L’arquitectura rural està basada en construccions relaciones amb un món agrari i amb l’economia de subsistència d’un món rural avui ja desaparegut.
Artxiviu de l'Horta - Fundació Assut
Els protagonistes de la història agrària de l’Horta de València desapareixen sense que fins ara ningú s’haja ocupat d’arreplegar, ordenar i divulgar els seus records i experiències. Ací aquest formidable cabal de sabers, indispensable.
Assemblea Pagesa de Catalunya
Per una Terra lliure de transgènics. Denúncia de l’agricultura transgènica que ha contaminat els camps, empobrint la diversitat biològica i en perill per la salut humana i animal per la poca resistència antibiòtica i alergènica. Els cucs són necessaris.
Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central
Entitat que gestiona ajudes Ledear a tots els municipis del Berguedà, el Moianès (10 municipis), el Lluçanès (13 municipis), més Mura, Talamanca, Gaià, Muntanyola i Santa Eulàlia de Riuprimer. Inclou informació general del projecte i la seva activitat.
Associacions de Productors D’Agricultura Ecològica de Menorca
Aquesta és una associació independent, amb seu a Maó, que agrupa vora uns 40 productors ecològics de Menorca. En aquest espai trobaràs tota la informació que necessites sobre agricultura ecològica, activitats, fires, productes, etc.
Boscat - Federació Catalana d'Associacions de Propietaris Forestals
Web de Boscat. Llistat d’associacions, serveis i projectes, documents, galeria, enllaços i dades de contacte. La Federació té la seva seu social a Gaià, un dels municipis petits amb més superfície forestal. Les oficines i serveis tècnics es troba a Navàs.
Botanical
Web de Vicent Martínez Centelles, es de Castelló de la Plana. Fotografies de botànica, les plantes medicinals i l'estudi de les plantes, alimentació natural, jardineria, ... Links específics de botànica.
Cambres Agràries de Catalunya
La web de la pagesia. Les Cambres Agràries són corporacions amb personalitat jurídica i plena capacitat d’obrar pel compliment de llurs finalitats, en defensa del interesos dels pagesos. Recopil·la informació útil i necessària per als pagesos.
Can Bofill
Rural. Casa de poble del segle XVI està situada al casc medieval de Canapost (municipi de Forallac), comarca del Baix Empordà. L'activitat principal de la finca a més de l'agrícola és l'explotació de bestiar boví.
Centre de Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya - CEDRICAT
Fundació privada que té com a objectiu generar projectes i actuacions d’assistència tècnica i assessorament per tal de contribuir a la dinamització dels territoris rurals, de muntanya, zones desafavorides i altres territoris.
Centre de Desenvolupament Rural Museu de la Pauma
El Museu de la Pauma de Mas de Barberans està destinat a revaloritzar el patrimoni etnològic del poble. La seva creació s’encabeix dins d’un projecte de recuperació del patrimoni etnològic per tal de fer-lo productiu al segle XXI. Activitats i programa.
Centre de Mecanització Agrària - CMA
Pàgina del Centre de Mecanització Agrària, ubicat a la ciutat de Lleida. Dades sobre el Registre Oficial de Maquinària Agrícola, el Programa de Control de Característiques, l'assaig de maquinària, ajuts, normes tècniques i altres actuacions.
Centre de Recerca en Agrigenòmica
El CRAG es un consorci públic, amb personalitat jurídica que inclou grups de recerca del CSIC, de l'IRTA, de la UAB, i de la UB, i altres investigadors contractats, totes dedicades a l'estudi de la genomica i la genètica de plantes i animals de granja.
Centre Rural d'Informació Europea
Associació sense ànim de lucre que es va constituir l'any 1995, fruit de la reflexió d'un grup d'entitats implicades en el desenvolupament del medi rural valencià des de la comarca de l’Alt Palància.
Centre Tecnològic Forestal de Catalunya
Centre de recerca aplicada, formació i transferència de tecnologia situat als Prepirineus catalans, a la ciutat de Solsona (capital de la comarca del Solsonès). El CTFC desenvolupa la seva missió mitjançant quatre programes de treball.
Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC)
Centre de recerca aplicada, formació i transferència de tecnologia situat als Prepirineus catalans, a la ciutat de Solsona (capital de la comarca del Solsonès). El CTFC desenvolupa la seva missió mitjançant quatre programes de treball.
Col·legi d’Enginyers Tècnics Forestals de Catalunya
Web del Col·legi d’Enginyers Tècnics Forestals de Catalunya. Una finestra en especial pels col·legiats-des. Pretén millorar i agilitzar els tràmits administratius amb el col·legi i afavorir la comunicació i el debat entre col·legiats i el sector.
Col·legi d'Enginyers de Monts/Forests de Catalunya
Pàgina oficial del Col·legi d'Enginyers de Monts/Forests de Catalunya. A rel del canvi de junta hi ha nou Degà de l’Associació - Col·legi d’Enginyers de Forests de Catalunya. Presentació dels trets principals de la nova etapa que ara s’inicia.
Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya
Beneficis, l'enginyeria agronòmica, directori col·legiats, base de coneixement, grups de treball, exercicir la professió, suport i assessorament, formació, borsa treball, proposa idees, col·legia't, actualitat, informació institucional, sala premsa, ...
Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya
Web del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya i de la Fundació Privada de l’Enginyeria Agrícola Catalana. Col·legi, organigrama, contacte, revista, estatuts, fòrum, borsa de trenball, legislació i normatives, publicacions, …
Consell Balear de la Producció Agrícola Ecològica
Òrgan desconcentrat de la Conselleria d'Agricultura i Pesca del Govern Balear. S’encarrega de supervisar la producció agrícola ecològica a les Illes Balears: Punts de venda, cursos de formació d'agricultura ecològica, notícies i biiblioteca.
Consell Català de la Producció Integrada
Web del Consell Català de la Producció Integrada - CCPI. La producció Integrada, és un sistema de producció d'aliments de Qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i amb el medi ambient. Lleida.
Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural
Agricultura, ramaderia, pesca, desenvolupament rural, PAC, aigua, medi natural, avaluació ambiental, canvi climàtic, qualitat ambiental, prevenció d'incendis forestals i sensibilització, Centre d'Educació Ambiental Comunitat Valenciana.
Consorci Forestal de Catalunya
Associació de propietaris de boscos familiars de Catalunya, creada l’any 1948 per silvicultors catalans. És la primera organització forestal de Catalunya i d’Espanya. La gestió i millora dels nostres boscos. Santa Coloma de Farners, Solsona i Berga.
Coordinació Rural de Catalunya CRUC
Pàgina oficial de la Coordinació Rural de Catalunya, CRUC. És una organització que treballa pel desenvolupament del món rural i juvenil a nivell de Catalunya. Realitza el seu treball a través de programes europeus i internacionals.
Coses del Camp
Plana de feines i treballs tradicionals del camp mallorquí, creda per Pere Mas i Roig. Des del municipi de Maria de la Salut (Pla de Mallorca). Poda, plantació, sembra, abonament, productes tradicionals, vent , fotos i receptes del camp malloquí.
Cultivae
Cultivae és el lloc web dedicat al món dels cultius als Països Catalans. La plantació de diferents productes de cultiu. Notícies, arxius, categories i històric.
Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya
Web del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya. Medi natural, aliments de qualitat, caça i pesca, nàutica d'esbarjo, noticiari i altres temes relacionats amb l'agricultura, la ramaderia i la pesca de Catalunya.
Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya
Web del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya. El departament, ajuts i plans, agricultura, ramaderia, pesca i mar, alimentació, tecnologia i formació. Té la seu principal a Lleida.
Departament de Tecnologia d'Aliments
Departament de Tecnologia d'Aliments de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida. Dades tècniques, estructura, activitat acadèmica, àmbits de recerca, infraestructura i serveis del departament.
Desos Opció Solidària
ONG dedicada al desenvolupament econòmic del sector productiu en dos municipis de Nicaragua: Sant Miguelito i Bluefields, regions basades en l'agricultura i la ramadaria. Desenvolupar mètodes de treball pels seus agricultors i ramaders.
Diari Forestal.com
Informatiu del bosc i del medi natural. Seccions, serveis, classificats, borsa de treball, ... El diari diariforestal.com és propietat de SCG Aquitània SL i ha entrat en xarxa el juliol de 2005. Forma part del grup de mitjans Nació Digital.
DokuHorta
L'intenció del lloc web és servir de finestra del que és i el que es fa per l'horta de València com agrosistema, dins del context territo-rial (comarcal) i agricola, amb la finalitat de anar teixint xarxes d'iniciatives i col·lectius i anant fent terreta.
Dones d’Unió de Pagesos - Pageses.cat
Espai virtual de trobada i de comunicación, impulsat per Dones de la Unió de Pagesos les dones que treballem i vivim en el món rural, per donar resposta a les necessitats específiques que tenim com a treballadores en el sector agrari i en l’entorn rural.
Dreiskel. Assessorament i formació en agricultura biodinàmica.
Agricultura biodinámica. Empresa creada l'any 2005. Començà a l’agricultura biodinàmica l'any 2000 amb formació i trajectòria a nivell estatal. I actualment, desprès de realitzar una formació de 3 anys en agricultura biodinàmica i antroposofía a Alemanya.
Edicamp
Editorial de La Unió de Llauradors i Ramaders. Revista Camp Valencià i altres editorials de La Unió, i les seues empreses. Té com a missió donar i potenciar informació especialitzada, adreçats preferentment al sector agrari i a la població rural.
El Meu Hort
Pàgina on podràs aprendre tot el que cal saber sobre la pagesia. Tu pots ser el primer pagès electrònic! Patates, mongetes, albergínies, pebrots, cebes, avellanes, etc., Escull el producte que més t´agradi i jo t´ensenyaré com es cultiva.
El Molí de Calaf
Situat al turó de darrera el castell de Calaf, al costat del dipòsit municipal d'aigua. L'estructura s'orienta amb rodes, sobre una pista, amb moviment automàtic a velocitat del vent. La tècnica obre una nova via per a la utilització de l'energia eòlica.
Enginyeria de Forests | UPV
El títol d'Enginyer de Forests es caracteritza per tenir un perfil generalista, que suposa el coneixement de temes relacionats amb els àmbits de l'enginyeria i del medi forestal. Objectius formatius.
Enginyeria Tècnica Hortícola
Subministrament de tecnologia hortícola i de jardineria, per professionals i particulars. Equips que optimitzen els rendiments productius en diferents agrosistemes. Botigues a Argentona i Palafolls (Maresme) i nova botiga a Reus (Baix Camp).
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària
L’ETSEA va ser creada l’any 1972 en el marc de l’actual Universitat Politècnica de Catalunya, i des del 1992 pertany a la Universitat de Lleida. Informació dels estudis docents i dades de l'especialitat. La procedència de l’alumnat és molt diversa.
Escola Tècnica Superior d'Enginyers Agrònoms
Escola de la Universitat Politècnica de València. Dades de l'escola, organigrama, història i pla d'estudis. Alguns departaments tenen pàgina pròpia. Activitats, calendari d'exàmens, horaris i enllaços d'interès. La versió en valencià no és operativa.
Esporus: Centre de conservació de la biodiversitat Cultivada
Realitzem tasques de revaloritzacio, divulgació i recerca de nous usos de varietats locals. Vetlla pels aspectes relacionats amb la biodiversitat cultivada que a casa nostra estan mancats com la conservació de varietats de conreus herbacis…
Estudi de la producció del préssec a Castellonroi aplicant els criteris actuals de de lluita integrada
Estudi, de 106 pàgines, fet al terme del municipi de Castellonroi. Vaig triar el tema de la lluita integrada per fer el treball de recerca, ja que, després de sentir a parlar d’aquest tema em va semblar molt interessant per la seva problemàtica. PDF.
Federació d'ADF Penedès / Garraf
La FederacióADF Penedès/Garraf està formada per Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de l'Alt i el Baix Penedès i del Garraf. Els dóna suport tècnic i administratiu, facilita formació especialitzada i organitza el pla d'emergència supramunicipal.
Feines del Bosc
Gent de bosc, tractes, mesures, eines, jornals, el tec, creences, rondallística, paremiologia, el llibre, oficis i jornals de bosc, guardabosc, carboners, la vida al bosc, barraca, la pila, l'auca dels pilers, pinyonaires, talladors, auca talladors.
ForEcoTechnologies
ForEco Technologies desenvolupa sistemes informàtics per a la planificació de la gestió forestal, la simulació i optimització de règims silvícoles, l’anàlisi d’escenaris regionals dels recursos forestals i el càlcul d’inventaris multi-objectiu ...
Fundació Agrícola Catalana
Entitat, encarregada a Catalunya, de catalitzar i dinamitzar iniciatives de foment, promoció, ajuda i assistència científica i tècnica en temes relacionats amb les explotacions agrícoles i ramaderes. Notícies, Patronat, projectes i documents.
Fundació Agroterritori
La Fundació Agroterritori és una iniciativa impulsada per tres institucions, les quals decidiren crear la plataforma de treball com a acte de responsabilitat social davant la creixent preocupació sobre dinàmiques dels espais agraris en territori català.
Fundació del Món Rural
Entitat que va néixer per donar suport al 1r Congrés del Món Rural (2005-2006). La Fundació comença a partir del 2006. La reflexió sobre les realitats específiques i/o diferencials del món rural català. Congressos, estudis i altres actuacions.
Fundació Lluís Nomen Castellnou
Web de la Fundació Privada Lluís Nomen Castellnou, creada l’any 2001 per Unió de Pagesos. Vol millorar la prevenció i seguretat en el treball al camp, i vetllar per la salut. Formació de prevenció de riscos de l'activitat agrícola i ramadera.
Fundació Pagesos Solidaris
Pagesos Solidaris és una fundació impulsada per les unions de pagesos i ramaders de Catalunya, País Valencià i Mallorca. Vol participar en el desenvolupament humà, econòmic i social de les societats agràries més empobrides. Activitat.
GESFER Consorci de Gestió de la Fertilització Agrària de Catalunya
De caire públic i privat, impulsa un nou model de gestió de la fertilització (orgànica i mineral) per a una agricultura sostenible. La importància econòmica del sector ramader i la necessitat de preservar el medi ambient, exigeixen mesures urgents.
Gestió Sostenible Rural
Implantació de la RSE a les empreses i entitats dels territoris Leader. GSR és un projecte de cooperació interregironal impulsat per divuit grups de desenvolupament local de Catalunya, Balears i Aragó que pretén fomentar una nova cultura empresarial
Incendis Forestals
Portal de videofocs, vídeos d’incendis forestals, eines i materials en l'extinció d'incendis, tipus, consells d'utilització, recull de webs, fòrum, galeria d'imatges, fotos dels incendis, agenda extensa d'activitats, cursos, congressos, i jornades.
Institució Catalana d'Estudis Agraris
Filial de l’Institut d’Estudis Catalans, adscrita a la Secció de Ciències Biològiques. La ICEA és una entitat científica, tècnica, cultural, de reflexió, d’estudi i debat de l’agricultura, la ramaderia i la silvicultura catalanes i del món rural.
Institut de Ciències de la Terra Jaume Almera
Pàgina de l'Institut de Ciències de la Terra Jaume Almera. Centre a Pedralbes (Barcelona), pertanyent al CSIC. Compta amb departaments de geofísica, de geologia ambiental, i departament de riscos naturals.
Instituto Valencià d'Investigacions Agraries
L'IVIA i l’activitat d’investigació i transferencia. Col·labora pel progrés i prestigi del sector agroalimentari. La seua missió: ajuda a l'activitat agrària productiva sostenible, impulsa la competitivitat dels sectors agrícola, ramader i agroalimentari.
IVIFA - Fundació Institut Valencià d’Investigació i Formació Agroambiental
Col·lectiu agrari agrupat al voltant de La Unió de Llauradors i Ramaders-COAG, i altres professionals. Creat a València l'any 2000. Col·lectiu pel desenvolupament agrari, la problemàtica agrària del nostre país i la protecció del medi ambient.
Jardí.com - Jardí Mediterrani i Continental
Portal de Jardineria fàcil i comprensible, indicacions i consells, disseny, identificació de plagues, aplicacions pesticides, horticultura, hidrocultiu, hidropònica, llistat d'empresses, serveis, pàgina del mes, bibloteca, aula, xat i utilitats.
L’Arada
Agrupació per a impulsar un projecte destinat a la dinamització socioambiental del Solsonès. Espai de reflexió, investigació i acció per construïr nous models de desenvolupament per al medi rural basats en la creativitat social, socioambiental i equitat.
La Unió de Llauradors i Ramaders - COAG
Organització Professional Agrària democràtica, unitària, independient i única amb presència en totes les comarques valencianes per a donar respostes i oferir els serveis als professionals del sector agrari per a la seua empresa.
Leader Eivissa i Formentera
Grup Accció Local per al Desevolupament Rural d’Eivissa i Formentera. Associació integrada per autoritats locals i entitats de la societat civil d’Eivissa i Formentera, i té com finalitat general el foment del desenvolupament rural a les illes Pitiüses.
Leader Illa de Menorca
Grup d’Acció Local Leader de l’Illa de Menorca. Suposa un repte per a tots els qui estam compromesos amb el desenvolupament rural a Menorca. Pioners des de la primera Iniciativa Leader I, a l’any 1991. Activitats, dades i projectes.
Les Refardes ­- Llavors de varietats locals de producció ecològica i fetes al país
Constituïda com a entitat el 2005, Gaiadea (grup associat per la investigació, el desenvolupament d'ernergies netes i agroecologia) està formada per un equip multidisciplinar. Dues persones viueni treballem a Les Refardes de forma permanent.
Llacuna i Saliners de Villena
Informació en format PDF, de la Llacuna i Saliners de Villena. Usos del sòl predominants. Hortícoles i fruiters de regadiu. Singularitats ... Inclosa al LIC Salero i Cabecicos de Villena. Quadre de valoració …
Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient és el competent en l'àmbit de l'Administració General de l'Estat per a la proposta i execució de la política del Govern en matèria de: Lluita contra el canvi climàtic. Patrimoni natural, ...
Museu de la Vida Rural
Exposa eines agrícoles i d'oficis artesans, d'una ruralia catalana que, amb el seu treball, bastí aquest país i ens llegà una llengua pròpia, unes tradicions i unes formes de vida peculiars. Plànol de situació i rutes d'accés a l'Espluga de Francolí.
Museu Rural de Palau-Sator
Pàgina oficial del Museu Rural de Palau-Sator (Baix Empordà). Ofereix una completa col·lecció d'estris relacionats amb la vida al camp del nostre passat. Museu, botiga, el poble, situació del museu, col·lecció, i dades diverses.
Observatori Forestal Català
Pàgina oficial del Observatori Forestal Català. Informació general, banc de dades, borsa de treball, indicadors, guia forestal, borsa de productes, esdeveniments i novetats periòdiques. Dades dels congressos forestals d’arreu.
Parc Agrari del Baix Llobregat
Al Delta del Llobregat, l'activitat agrària més important per a la conservació de l'espai agrari, el desenvolupament de les empreses i la promoció de productes. Un patrimoni agrícola amb futur. A la vall baixa i al delta del Llobregat.
Pla Tècnic de Gestió i Millora Forestal
Descripció de la finca Can Codolar a Llagostera. Tractament i cura del bosc de sureres Quercus Suber dins el PEIN. El treball d'extracció del suro pràcticament no ha variat en les últimes centúries. Massís de Cadiretes. Llagostera.
Poma de Girona
Indicació Geogràfica Protegida. IGP correspon al nom d’un producte originari d’una zona geogràfica determinada. La qualitat, reputació o altra característica del producte pot atribuir-se a aquesta mateixa zona geogràfica delimitada …
Premis Ruralapps
La 2a edició del Premi Ruralapps, vol distingir a les empreses o persones que han desenvolupat una aplicació mòbil funcional amb contribució a millorar el sector agrari, alimentari o rural. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i Eurecat.
Projecte dona/home rurals
Vol aplicar, amb èxit, un programa pioner d'acció global sobre els elements discriminatoris que incideixen sobre la desigualtat d'oportunitats en la zona rural de Lleida. També vol reduir desequilibris entre home i dona i evitar la segregació laboral.
Regadius de Catalunya
Regadius és únicament un identificatiu sota el cual s'intenta englobar tot el que fa referència als regadius de Catalunya i que depenen directament del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.
repoblació rural
Punt de trobada de persones que volen fer alternatives des del camp Gent sense terra, terra sense gent, Les trobades de repoblació, són un espai on conflueixen persones interessades en iniciar i tirar endavant projectes col·lectius d’autogestió rural.
Revista Agro-cultura
Revista trimestral de producció agrària ecològica i l’agroecologia. Articles de ramaderia, fructicultura, horta, energies renovables, extensius, notícies, novetats editorials, activitats i agenda. Divulga tècniques, mètodes i desenvolupament sostenible.
Rural’06
El congrés del món rural a Catalunya a a Barcelona 5, 6 i 7 de maig. Palau de Congressos de Barcelona. Rural’06) parteix de la necessitat d’una reflexió col·lectiva sobre el present i el futur del món rural.
Secretariat d’Escola Rural de Catalunya
Secretariat d’Escola Rural de Catalunya, àmbit de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica. Promou un model d'escola arrelada al territori, que dóna vida al municipi i esdevé un àmbit de convivència i dinamització sociocultural.
Tractament de Residus Ramaders / Sant Mateu
Tractament de Residus Ramaders a Sant Mateu (Baix Maestrat). Producció anual compost sanititzat: 6915,261111 Tones. Línia de líquids i de sòlids. Superfícies de la planta. Fosses de fermentació. Sitjes i construccions. Dotació energia elèctrica, …
Xarxa de Pagesos Agroecològics de Catalunya - La Xarxeta
Web de La Xarxeta una xarxa de pageses i pagesos agroecològics que des de les experiències pràctiques, individuals i col·lectives, busquen la dignitat en la feina, la qual entenem una forma de viure. Creant model social, ambiental i econòmic.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT