AIKIDO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Acadèmia Ritzu Zen
Acadèmia Ritzu Zen a Girona. Aikido, kenjitsu, i iaido. Dojo Girona és una associació que té com l’objectiu promoure a través de l’ensenyament una part del budo i cocretament, l'aikido, kenjitsu i iaido, al marge dels conflictes de federacions.
ACADIR - Associació Catalana d'Aikido Iwama Ryu
Associació Catalana d'Aikido Dento Iwama Ryu (ACADIR). L’entitat promou l'ensenyament, la pràctica i la cultura d'aquest art marcial. La web vol donar difusió a l'escola d'aikido que nosaltres practiquem, creant una via de comunicació entre practicants.
Agrupació d’Aikido Cel i Terra
Pàgina amb informació de l’Agrupació d’Aikido Cel i Terra. Es tracta d’una escola d’aikido tradicional. És una activitat per a tothom, que funciona des del Centre Esportiu dels Serradells d’Andorra la Vella, al Principat d’Andorra.
Aikido a Balears
Pàgina on hi ha els recursos sobre l'Aikido a Balears: Dojos, professors, cursos, demostracions, i mols d'enllaços cap a altres webs d'Aikido. També una llista de distribució i un fòrum.
Aikido a Manacor
Diari fet per donar a coneixer l'aikido i activitats relacionades (katsugen undo, jodo) que feim al Dojo Sant Francesc de Manacor, a la part forana de Mallorca. Informació sobre els llocs on practicar aikido, professors, horaris, bibliografia i enllacos.
Aikido Berguedà
Dedicats a l’aikido aikikai. L'instructor de l’Aikido Berguedà és en David Garcia Murtra (2n Dan), i actualment al nostre dojo s'imparteixen classes d'aikido i de Iaido en dies laborables, excepte festius. El dojo tanca durant l’agost.
Aikido Granollers
Entitat fundada al 2009, però els orígens venen des de 1990. Són més de 20 persones que practiquen aikido a Granollers i convida a tothom a practicar aquest art marcial. Classes per infants, i d'iniciació per adults. Blog d’informació actual.
Aikido Mataró
Entitat dedicada a fomentar la pràctica de l'aikido, art marcial japònès. Pertany a l'Associació Cultural Aikikai Catalunya, que a la vegada forma part de l'Associació Cultural Aikikai Espanya, dirigida pel mestre Yasunari Kitaura, 8è Dan Shihan.
Aikido Matsukaze
Pàgina del Gimnàs Matsukaze i les seves activitats d’aikido a l’Esportiu Rocafort de Barcelona (al carrer Rocafort), i Aikido Bir i al Col·legi el Turó de Bigues i Riells (Vallès Oriental). Vídeos, fotografies i enllaços interns.
Aikido Sakaki
Dades dels cursos d'aikido, mestres i horaris, a Caldes de Montbui i a Mollet del Vallès. Informació del grup d'aikido, alumnes del mestre Gerard Blaize. Informació del grup dirigit per Sisko i Miquel Morera, alumnes del mestre Gerard Blaize.
Aikido Vilanova i la Geltrú
L'activitat millora la velocitat, agilitat i coordinació de totes les parts del cos, es fa un ús molt racional i just de la força utilitzada rebutjant tot gest inútil, hi ha un augment de la resistència física de l’organisme i de la capacitat pulmonar.
Associació Catalana d'Aikido Yoshinkan
Aikido Yoshinkan-Dojo Yoshinkai. Informació del dojos integrats a l'entitat, història de l'aikido, notícies i vídeos. Aikido Yoshinkan - Associació Catalana d'Aikido de l'Escola Yoshinkan. De Jacques Muguruza, Sensei setè Dan. Llocs d’ensenyament.
Associació Cultural Aiki Catalunya
L’Associació Cultural Aiki Catalunya, és una escola d'aikido tradicional de Catalunya, en actiu des de gener de 2001. S’imparteixen clases de aikido infantil Dojo Aitai (Premià de Mar) i al Gimnás Sport-1 (Barcelona). Versió en català mínima.
Associació Cultural Aikido-ku
Associació cultural mataronina, afiliada a la Ki No Kenkyukai Association Internationale, dirigida per Yoshigasaki Sensei. L'activitat fonamental que duu a terme al seu dojo és la pràctica del Ki Aikido. Ara aikido infantil a partir de 7 anys.
Associació Cultural Aikikai Catalunya
L’Associació Cultural Aikikai Catalunya (aikido.cat), és l’entitat que difon l'aikido segons les ensenyances del mestre Kitaura. Actualment l’entitat aglutina uns 350 associats de tot Catalunya. Informació del mestre Yasunari Kitaura.
Associació d’Amics de l’Aikido de Vinaròs
Lloc web, que a més a més d’ensenyar les característiques principals de l’aikido, es pretén donar a conèixer l’Associació d’Amics de l’Aikido de Vinaròs amb més de trenta anys de pràctica continuada i dirigida perl mestre Roland Tardy.
Club Aikido Universitat de València
Web del dojo d’aikido de la Universitat de València. El sensei és Vicente Romero. L'Aikido és un art marcial d'orígnes japonès que permet defensar-se sense armes contra un o diversos adversaris armats o desarmardos. Informació general.
Club d’Aikido de L’Eliana
Pàgina web no oficial del Club d’Aikido de L’Eliana. L'escola del poliesportiu municipal de l’Eliana segueix la línia de l'Associació Espanyola d'Aikido tradicional, que posa l'èmfasi en la recerca de l'equilibri i l'harmonia de la persona.
Club Kihon
Gimnàs Kihon de L’Hospitalet de Llobregat. Una entitat de la pràctica i l’ensenyament d’arts marcials i de l’educació física. Va ser fundat a l’any 1958 i va obrir les portes al 1985. Més de 25 anys creient en la capacitat de superació de l’ésser humà.
Dojo Mutokukan Manresa
Web del centre. Una de les característiques de l'Aikido és la recerca de l’harmonització de situacions de conflicte, en comptes de la destrucció o derrota de l’oponent. Aikido, el camí de l'energia i l'harmonia, és un art marcial modern del Japó.
El Principi Creatiu
Pàgina de El Principi Creatiu dedicada a teràpies de dojo, teràpies naturals, meditació, fi aikido, tai-txi i aikido Infantil. Està situat al municipi de Sant Sadurní d'Anoia. Informació general i de les activitats que promouen i practiquen.
Fòrum Aikido
Espai de debat, en la nostra llengua, pels aikidoka de Balears, Catalunya i el País Valencià. Sobre tot alló relacionat amb l'aikido que no sigui tema per l'agenda. També apartats per podem escriure sobre iaido, jodo, kendo, i altres arts marcials.
Katalonia Sakura Grup
Pàgina del Katalonia Sakura Grup del Prat de Llobregat (Baix Llobregat). No només és Aikido, també a El Prat de Llobregat, es fan classes de dansa. Per iniciar-te en el ball i la interpretació. Les seves classes són els dimecres i divendres.
Ki Aikido El Grau de València
Bloc dedicat a l'aikido en general i a l’Escola Shin Shin Toitshu Aikido (Ki Aikido) dirigida pel doshu Kenjiro Yoshigasaki sensei. Professor de Ki Aikido (4at. dan) Okuden en Kenkodo. Alumne de K. Yoshigasaki sensei des de 1988.
Renshinkan
Pàgina del Renshinkan, club i centre d’estudis de judo, aikido, kendo, Iaido i gimnàstica des de Manacor (Mallorca). Informació general, calendari, gokio, judo, kendo, reglaments d’arbitratge i actualizacions, imatges i notícies.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT