AJUNTAMENTSALACANT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Ajuntament d’Aigües
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Aigües, municipi de la comarca de l’Alacantí. L’Ajuntament, serveis, turisme, el ciutadà, … Entre tots estem assolint un municipi modern, on la qualitat de vida és el seu atractiu, amb serveis i infraestructures eficaces.
Ajuntament d’Albatera
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Albatera, municipi de la comarca del Baix Segura-Vega Baja. Conté informació del seu ajuntament i conselleries, el municipi, agenda, butlletins i dades de com arribar-hi. La web disposa de traducció automàtica.
Ajuntament d’Elx
Website de l’Ajuntament d’Elx. Conté molta informació turística, cultural i econòmica sobre aquesta ciutat, doble patrimoni de la humanitat. Elx és la tercera ciutat de la Comunitat Valenciana per població, extensió i recursos. Agenda d'Elx.
Ajuntament d’Orba
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Orba en la comarca de la Marina Alta (Alacant). Informació del municipi, recorregut per la seua cultura, festes patronals, esports, temes socials, història, llocs emblemàtics del termini municipal.
Ajuntament d’Oriola
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Oriola, el Baix Segura. Oriola és la capital de la comarca més extensa de la província d'Alacant, la Vega Baixa, amb 443.20001 km²?. Té 57.055 habitants i més de més de 20 pedanias. Oriola Ciutat Universitària.
Ajuntament d'Agost
Pàgina de l’Ajuntament d'Agost (comarca de l’Alacantí). Informació de l’Ajuntament i informació, tant turística com històrica, del municipi. Col·lectius, transports, sortejos, l’oratge i agenda oberta.
Ajuntament d'Agres
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Agres, municipi de la comarca del Comtat. Informació de l’ajuntament, serveis al ciutadà i municipals, turisme, plens, notícies, agenda, allotjaments, rutes, història, directori municipal i rutes per l’entorn.
Ajuntament d'Alacant
Web oficial de l'Ajuntament d'Alacant, ciutat capital de la comarca de l'Alacantí, i de la província d'Alacant. Dades generals de la ciutat, govern municipal, informació al ciutadà, serveis de l’Ajuntament i tràmits on line. Webs del serveis municipals.
Ajuntament d'Alcoi
Pàgina oficial de l'Ajuntament d'Alcoi, ciutat capital de la comarca de l'Alcoià. La ciutat, el ajuntament, notícies, Mostra de Teatre, mediambient a Alcoi, àrea d'educació i d'esports i completes dades de la les webs de la ciutat.
Ajuntament d'Altea - Altea Digital
Area digigat és la web oficial de l'Ajuntament d'Altea, notícies d’Altea (Marina Baixa) en Alteadigital, el diari digital de l’Ajuntament de la ciutat alacantina. L’Ajuntament, turisme, cultura, esports, fotos i festes en Altea.
Ajuntament de Almudaina
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Almudaina, municipi de la comarca del Comtat. Informació de l’ajuntament, serveis al ciutadà i municipals, turisme, plens, notícies, agenda, allotjaments, rutes, història, directori i altres dades d’interès.
Ajuntament de Banyeres de Mariola
Salutació de l’Alcaldessa socialista, Ma Encarna Francés Martí. Gestions ciutadanes, empreses i associacions. Informació del municipi: les seues festes de Moros i Cristians, cultura, jovent, esports i del consistori.
Ajuntament de Benasau
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benasau, municipi de la comarca del Comtat. Informació de l’ajuntament, serveis al ciutadà i municipals, turisme, plens, notícies, agenda, allotjaments, rutes, història, directori i altres dades d’interès.
Ajuntament de Beneixama
Web oficial de l’Ajuntament de Beneixama, comarca de l’Alt Vinalopó (Alacant). Ajuntament, serveis, turisme, ciutadà, comerç, societat, tràmits i documents. El valencià queda reclós només a alguns apartats de la web.
Ajuntament de Beniarbeig
Web oficial de l’Ajuntament de Beniarbeig (Marina Alta). Informació general del poble i notícies. Les versions en altres idiomes no funcionen. Només algunes petites parts, com la pàgina del Centre Cultural, són en valencià.
Ajuntament de Beniarrés
Web oficial de l’Ajuntament de Beniarrés, comarca del Comtat. Actualmen governa el PP i el PSOE està a l’oposició. Gran impacte va tenir la construcció del Pantà de Beniarrés en els anys centrals del segle XX que va atreure a moltes famílies.
Ajuntament de Benissa
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Benissa, municipi de la comarca de la Marina Alta. Dades de l'ajuntament, guia de serveis municipals, apartat multimèdia i mapes i accessos, festes, associacions, esport, allotjament, turisme..
Ajuntament de Biar
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Biar. Informació política, cultural, turística (allotjaments, festes, gastronomia, etc.), i institucional de la vila de Biar a la comarca de l’Alt Vinalopó i la província d'Alacant.
Ajuntament de Callosa de Segura
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Callosa de Segura, municipi de la comarca del Baix Segura-Vega Baja. Conté informació del seu ajuntament, el municipi, agenda, butlletins, telèfons i carrerer. La web disposa de traducció automàtica.
Ajuntament de Callosa d'en Sarrià
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Callosa d'en Sarrià, a la comarca de la Marina Baixa. Informació del municipi i del consistori municipal. Des de la web s’anuncia que la pàgina estarà properament en valencià.
Ajuntament de Calp
Pàgina oficial d’aquest municipi de la Marina Alta. Biblioteca d’arxius, telèfons, licitacions, habitatge i territori, recursos humans, informació turística del municipi i de l’Ajuntament: conselleries, departaments, comunicació, recursos, ...
Ajuntament de Cocentaina
Web oficial de l'Ajuntament de Cocentaina, capital de la comarca del Comtat. Activitats culturals, informació econòmica i urbanística, serveis socials, biblioteca, Casa de Joventut, poliesportiu. Oficina de Turisme, telèfons i enllaços d'interès.
Ajuntament de Crevillent
L’Ajuntament, cultura, esports, oci, turisme i serveis. El nucli antic de sabor morisc, amb estrets carrers i enrevessades connexions i enllaços. Hi ha barris de coves, al voltant de 700, on viuen quasi 2.600 persones. Som, 25797 habitants.
Ajuntament de Dénia
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Dénia. Aquesta ciutat de la costa alicantina és la capital de la comarca de la Marina Alta. Ajuntament, serveis, cultura i la ciutat. La web és tota en castellà, exepte les notícies que són totes en valencià.
Ajuntament de Els Poblets
La tradició prop de la mar. Web oficial d’aquest municipi de la comarca de la Marina Alta. Informació de Els Poblets i del seu Ajuntament. La web només té petites parts en valencià, com la mostra d'artesania i alimentació natural i coses paregudes.
Ajuntament de Gaianes
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Gaianes, municipi de la comarca del Comtat. Informació de l’ajuntament, serveis al ciutadà i municipals, turisme, plens, notícies, agenda, allotjaments, rutes, història, directori municipal i rutes per l’entorn.
Ajuntament de Gata Agenda 21 Local
Aposta de futur on tots etem implicats i amb dret d’exposar l’opinió. Volem la major qualitat de vida possible, gaudir hui del màxim desenvolupament econòmic i social, i demà? Desenvolupament sostenible, carta d’Aalborg, vore bases i auditoria ambiental.
Ajuntament de Gata de Gorgos
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Gata de Gorgos, municipi de la Marina Alta. Corporació municipal, cultura, esports, turisme, medi ambient, comerç i indústria, urbanisme i serveis municipals. El PSPV governa amb 6 regidors, el PP 3; el Bloc, 2 i UV, 2.
Ajuntament de Guardamar del Segura
Web oficial d’aquest municipi de la comarca del Baix Segura. L’Ajuntament, àrees de treball, el municipi, turisme, cultura i serveis al ciutadà. Àmplia xarxa de comunicacions que li permetrà un accés fàcil a Guardamar del Segura.
Ajuntament de l’Alcalalí
Web d’aquest municipi de la Marina Alta. Alcalalí és un poble de la Província d'Alacant a la comarca de La Marina Alta, geogràficament, s'encontra enclavat a la Vall del Pop. Ajuntament, dades, turisme, urbanisme, notícies, …
Ajuntament de l’Alfàs del Pi
Web oficial de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi, municipi de la comarca de la Marina Baixa. Cultura, esports, festes, festival de cinema, guia de serveis, joventut, medi ambient, policia, protecció civil, urbanisme, i totes les dades.
Ajuntament de l’Atzúvia-Forna
Web d’aquest petit municipi turístic de la Marina Alta. La seua privilegiada localització i l’agradable clima, el fan el destí ideal per a escapades en qualsevol època de l’any. Patrimoni històric, allotjaments, gastronomia, senderisme, festes, …
Ajuntament de La Canyada
Web oficial d’aquest municipi de la comarca de l’Alt Vinalopó. Ajuntament, festes, història. Referència de “La Creueta” d’un assentament de la Edad de Bronze fa més de 3.000 ays. Versió en valencià no operativa.
Ajuntament de La Vall d'Ebo
Web del poble de la Vall d'Ebo (Marina Alta). Restes neolítiques, calcolítiques i de l'edat del bronze; primers assentaments del paleolític superior (15.000 aC). Després de l'expulsió dels moriscs de 1609, la vall és repoblada per colons de Mallorca.
Ajuntament de La Vila Joiosa
Web oficial de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, municipi de la comarca de la Marina Baixa. Informació del consistori, municipi, dades econòmiques, serveis ciutadans, moros i cristians, turisme virtual. Només l'apartat turístic, té versió en valencià.
Ajuntament de L'Orxa
Pàgina oficial de l’Ajuntament de L'Orxa, municipi de la comarca del Comtat. Informació de l’ajuntament, serveis al ciutadà i municipals, turisme, plens, notícies, agenda, allotjaments, rutes, història, directori municipal i rutes per l’entorn.
Ajuntament de Murla
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Murla, municipi de la comarca de la Marina Alta. Dades de l’ajuntaments, el municipi i els seus llocs, festes i tradicions, gastronomia, esports i records. Web bilingüe. El contingut de la web en valencià és minim.
Ajuntament de Muro
Plana de l’Ajuntament de Muro, en la comarca del Comtat (Alacant). Salutació de l’alcalde, Rafael Climent (BNV), Muro, l’Ajuntament, turisme, centre per a joves, notícies, esports, festes, webcams, oficina d’ús de valencià, serveis en general.
Ajuntament de Mutxamel
Web oficial de l’Ajuntament de Mutxamel, municipi de la comarca de l'Alcoià. L’Ajuntament, salutació de l’alcaldessa, corporació municipal, òrgans de govern, pressupost,.àrees i serveis, normativa municipal, atenció al ciutadà, actes, telèfons d'interès…
Ajuntament de Novelda
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Novelda, ciutat de la comarca valenciana del Vinalopó Mitjà. Completa informació de: El municipi, dades de l’Ajuntament, serveis al ciutadà i guia de la ciutat, actualitat i l'apartat de viure a Novelda.
Ajuntament de Pedreguer
Web oficial de l’Ajuntament de Pedreguer (municipi de la Marina Alta). Rutes històriques i naturals de Pedreguer, resultats de les eleccions recents, la Vila, l’Ajuntament, serveis, turisme, negocis i serveis.
Ajuntament de Pego
Pàgina de l’Ajuntament de Pego, municipi de la comarca de la Marina Alta. Informació de l’Ajuntament, la ciutat de Pego, turisme i espais naturals, cultura i societat, esports, festes, història i arxiu històric, etc...
Ajuntament de Petrer
Web oficial de l'Ajuntament de Petrer, municipi del Vinalopó Mitjà. Informació de la ciutat i el consistori. Monuments i paratges naturals, museus, festes, gastronomia, història i indústria d'aquest municipi valencià. Versió en valencià en construcció.
Ajuntament de Rafal
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Rafal, municipi de la comarca del Baix Segura-Vega Baja. Conté informació general del seu ajuntament, el municipi, telèfons d’interès, gastronomia, butlletins, notícies, i dades meteorològiques del municipi.
Ajuntament de Ràfol d’Almúnia
Web oficial del Ràfol d'Almúnia, a la comarca de la Marina Alta. Un poble de la Vall del Riu Girona a la falda de la Serra de Segària, on les seues gents molt ofertes i mediterrànies, disfruten de la vida al màxim, transmitint al visitant el mode de vida.
Ajuntament de Relleu
RelleuVia és el web de l’Ajuntament de Relleu, municipi de la comarca de la Marina Baixa. Completa informació del poble, museu, el ric patrimoni natural, entitats, tradiccions i rutes per l’entorn. Dades de la Serra de Cabeço d'Or.
Ajuntament de Sagra
Web oficial Sagra, municipi de la Rectoria (Marina Alta). Té al voltant de 375 habitants anomenats sagrantins, els cognoms més habituals dels quals (Ballester, Carrió, Estela, Femenia, Etc.) procedeixen de repobladors mallorquins. Cultura i festes.
Ajuntament de Sant Joan d’Alacant
Forma part de la Comarca de l’Alacantí en la província d'Alacant (Espanya) i és el centre geogràfic de l'antiga Horta d'Alacant. Situada en la costa llevantina, bonica amb les poblacions d'Alacant (a 7 Km.), Mutxamel (a 1 Km.) i El Campello (a 3 Km.).
Ajuntament de Sant Miquel de les Salines
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Miquel de les Salines, municipi de la comarca del Baix Segura-Vega Baja. Conté informació del seu ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, àrees i serveis. La web disposa de traducció automàtica.
Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig
Web oficial d’aquest municipi de la comarca de l’Alacantí. Actualitat i agenda, departaments, directori d’empreses, serveis municipals. Festes i fogueres i dades de la seu universitària de la Universitat d’Alacant de Sant Vicent del Raspeig.
Ajuntament de Santa Pola
Portal oficial de l'Ajuntament de Santa Pola, amb informació d'aquesta ciutat de la comarca del Baix Vinalopó. Temes: Educació i formació, turisme i oci, actualitat i serveis al ciutadà. Informació diària del municipi. Infoville 21.
Ajuntament de Teulada
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Teulada, municipi de la comarca de la Marina Alta. Información de Teulada i Moraira (part costera de Teulada). Viure a Teulada, empreses i comerços, serveis, actualitat, publicacions, wencam, ...
Ajuntament de Xàbia
Portal de l’Ajuntament de Xàbia, ciutat de la comarca de la Marina Alta. Notícies i informació d’aquesta ciutat de la Costa Blanca, serveis, tràmits i gestions, turisme, guia d’empreses, espai jove, Agenda 21 i ofertes d’ocupació.
Ajuntament de Xaló
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Xaló un meravellós poble, situat a la part central de la comarca de la Marina Alta (Alacant). Informació turistica, municipal i dels serveis. Festes, urbanisme, turisme, cultura, Agenda 21 local, l'oratge, ...
Ajuntament de Xixona
Web de l’Ajuntament de Xixona, comarca de l’Alacantí (Alacant). Ajuntament, serveis, turisme, ciutadà, tràmits i documents, carrers, activitats culturals i notícies. Mundialment famós per la producció de torró, en la varietat de Xixona i d’Alacant.
Ajuntament del Campello
Pàgina oficial de l’Ajuntament de l'El Campello, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació general del municipi, organització del consistori i dades del poble: patrimoni, agenda, cultura, events i àrees municipals.
Ajuntament del Pinós
Web d’aquest municipi del Vinalopó Mitjà. L’Ajuntament i el municipi. L'origen del Pinós és incert, ja que els assentaments van ser poblats íbers, romans, musulmans, etc. Les petjades de la seua història poden rastrejar-se en els jaciments.
Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell
Web oficial d’aquest municipi de la Marina Alta. La història del nostre poble, la seua gent, la seua arquitectura, rutes, festes, etc. També les últimes noticies relacionades amb la nostra comarca i un recorregut per la nostra galeria comercial.
Ajuntament del Verger
Web oficial de l’Ajuntament del Verger (Marina Alta). Actualitat, municipi i ajuntament. La primera i més antiga referència que trobem descriu El Verger com un menut nucli de població musulmana que pertanyia a un àrab notable de Dénia.
Ajuntament d'Ibi
Pàgina corporativa de l’Ajuntament d'Ibi, municipi de la comarca de l'Alcoià. Àmplia informació de la ciutat, tant des del punt de vista del turista com des del punt de vista dels serveis al ciutadà. Versió en valencià amb traducció automàtica.
Ajuntament d'Ondara
Web oficial de l’Ajuntament d'Ondara (ciutat costera de la Marina Alta). Agenda, plànol de la ciutat conèixer Ondara, notícies, mapa, l’Ajuntament, serveis online, cultura, esports, telèfons d’interès, programació cultural i altres coses d’interès.
Ajuntament d'Onil
Web de l’Ajuntament d’Onil. Informació cultural, institucional i turística del municipi, agenda d’esdeveniments, monuments d’interès, festes i tradicions. Resenya d’Eusebi Sempere pintor i escultor nascut i mort a Onil i benviguda de l’alcaldessa.
Ajuntament d'Orxeta
Web oficial de l’Ajuntament d'Orxeta, en el cor de la vall, a la comarca de la Marina Baixa. Serveis i dades municipals. Situada al sud de la comarca, Orxeta, pretén renovar totalment la seua imatge cap a l'exterior com a municipi turístic de qualitat.
Ayuntamiento de Algueña
Web de l’Ajuntament de L'Alguenya, municipi de la comarca del Vinalopó Mitjà. L’Alguenya: de l'àrab al-gânija, que vol dir "la rica, l'opulenta". En 1934, L’Alguenya es constituïx com a municipi independent, comptant amb la pedania de La Solana.
EATIM de Jesús Pobre
Pàgina web de l’EATIM de Jesús Pobre, poble de la comarca de la Marina Alta a prop del nucli de Dénia. Per mitjà d’aquesta web qual us proposem un passeig per la localitat, els seus llocs d’interès, i informació d’actualitat.
Icallosa
Web de Gestió i Tràmits de l'Ajuntament de Callosa d'en Sarrià (Marina Baixa). La web de Gestió i Tràmits de l'Ajuntament de Callosa d'en Sarrià es troba en aquests moments en procés de reactivació i millora. Disculpen les molèsties.
Línia Verda Ajuntament d'Alcoi
Consultes mediambientals per a Alcoi, més prop de tu. Guies de bones pràctiques sobre medi ambient. Recursos d'educació ambiental, enllaços d'interès, canal estalvi energètic i gestió RAEE, legislació, consultes d’interès, ordenances, …

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT