AJUNTAMENTSALTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Ajuntaments de Capitals de Províncies
Espai dedicat als ajuntaments de capitals de províncies d’Espanya. Andalusia, Aragó, Cantàbria, Castella i la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Comunitat Valenciana, Extremadura, Galícia, La Rioja, Madrid, Múrcia, Navarra i País Basc, …
Ajuntaments de Catalunya - Federació Municipis de Catalunya
Web de la Federació de Municipis de Catalunya, entitat representativa i plural dels municipis, consells comarcals, diputacions i altres ens locals de Catalunya. Ajuntaments de Catalunya - Federació Municipis de Catalunya.
Associació de Municipis per la Independència
L’AMI té per objecte i finalitat d’esdevenir un ampli espai de debat on compartir idees, iniciatives (legals o cíviques), experiències, informació, eines de gestió i tot allò que pugui ésser útil per dur el poble de Catalunya cap a la independència.
Consell Municipal de l’Alguer
Web oficial de la Ciutat. El govern de la ciutat i l’estatut municipal, projectes i programes, la ciutat i servicis al ciutadà. Tres diversos mons. Tres diverses maneres per descobrir l'Alguer, la sua història i la sua llengua.
Diari de l'Alcalde
Portal de l’Associació Catalana de Municipis, dedicat a la informació pels alcaldes dels diferents municipis i dels consells comarcals de Catalunya. Els blocs dels alcaldes, i informació temàtica i regional.
L’Observatori - Informació Socioeconòmica de Gandia i La Safor
En un escenari competitiu i globalitzat, les ciutats i els territoris del segle XXI requereixen dotar-se d'instruments que els permeten aprofundir en el propi coneixement i en els factors que determinen el seu progrés i la seua qualitat de vida.
Municat.net - Municipis i Comarques de Catalunya
Té l'objectiu d'apropar l'administració als ciutadans. El Sistema d'Informació d'Administració Local, té com a prioritat cooperar amb les entitats locals de Catalunya, sense oblidar, però, que també vol ser una eina útil per als ciutadans.
Municipis de la Provincia de Barcelona - Diputació de Barcelona
Directori de la Diputació de Barcelona dels municipis de Barcelona. Hi trobareu, per ordre alfabetic, el llistat de noms, telèfons, e-mails i webs oficials dels municipis de la tota la província de Barcelona.
NoEtPerdis.com
NoEtPerdis.com. El portal de mapes de Catalunya. Mapes plànols, plànols turístics, mapes comercials, carrers… Relació de comarques de Catalunya, fotos aèries, ...
Observatori Ciudadà Municipal de Vila-seca
Estem en el procés d'aconseguir crear un equip de persones a les quals els agradi aquest projecte, gent normal com tu i com nosaltres, que pot dedicar part del seu temps lliure a aquesta iniciativa empoderadora per a la ciutadania de Vila-seca.
Observatori Ciutadà Municipal - Eina ciutadana
Som membres de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD) que treballa des de nodes autogestionats coordinats a nivell estatal. Tenim vincles a nivell internacional amb la International Citizen Audit Network (ICAN). Els nostres objectius ….
Observatori Ciutadà Municipal d'Arenys de Mar
A través d’aquest observatori posem a la disposició una eina d’auditoria ciutadana, a través de la qual puguis conèixer amb detall els pressupostos i els comptes de l’ajuntament i, al mateix temps, disposar d’un mitjà per preguntar i demanar aclariments.
Observatori Ciutadà Municipal de Badalona
Web de l'Observatori Ciutadà Municipal de Badalona. Un espai creat de gent per a la gent, on esperem fer més entenedor i accessible l'entorn econòmic municipal. No dubteu en provar, xafardejar, consultar i ajudar-nos a omplir-lo de preguntes i contingut.
Observatori Ciutadà Municipal de Barcelona
L’OCM Barcelona considera que el canvi de govern a les darreres eleccions municipals de maig de 2015 ens lliura una oportunitat única per transformar radicalment la política de transparència de l’Ajuntament de Barcelona en aquest nou context polític.
Observatori Ciutadà Municipal de Breda
És un instrument de transparència i ha de servir per fomentar la participació dels veïns en la fiscalització del treball que realitza el govern del poble, siguin quin siguis. L'equip que gestiona l'Observatori no està vinculat a cap organització política.
Observatori Ciutadà Municipal de Campins
Des de l’OCM Campins creiem que els campinencs tenim poc coneixement de de l’administració dels recursos del poble. Per a pal·liar la mancança posem a disposició de tots els vilatans l’eina OCAX, que permet una major comprensió dels pressupostos.
Observatori Ciutadà Municipal de Castelldefels
A través de l’observatori posem a la disposició de tothom una eina d’auditoria ciutadana, a través de la qual puguis conèixer amb el màxim de detall els pressupostos i els comptes de l’ajuntament i, al mateix temps, disposar d’un mitjà per preguntar.
Observatori Ciutadà Municipal de Castelló de la Plana
Des de Gent per Castelló impulsem l'Observatori Ciutadà Municipal, espai obert, autoorganitzat i autogestionat. Som un equip de treball que volem impulsar una auditoria popular de l'Ajuntament de Castelló per potenciar la participació col·lectiva.
Observatori Ciutadà Municipal de Girona
No ha ha vies de participació i la informació a la ciutadania és esbiaixada i de mala qualitat. Per lluitar contra aquesta burocràcia i opacitat, els OCM treballen per l’empoderament ciutadà individual i col·lectiu, aconseguint que persones informades.
Observatori Ciutadà Municipal de L´Hospitalet de Llobregat
L'Observatori Ciutadà Municipal de L´Hospitalet som un grup de ciutadans amb interés per les finances i la transparència del nostre ajuntament. Des d'aquesta web volem impulsar i promoure la transparència i la participació ciutadana municipal.
Observatori Ciutadà Municipal de l'Ajuntament de Lleida
L'Observatori Ciutadà Municipal de Lleida és un grup de gent amb voluntat de conèixer i auditar les finances del nostre ajuntament. Des d'aquesta web volem impulsar i promoure la transparència i la participació ciutadana en tot l'àmbit municipal.
Observatori Ciutadà Municipal de les Franqueses del Vallès
El pressupost municipal. Claredat i participació. Actualment, en el marc de la cultura política, les administracions públiques solen ser poc transparents a l’hora de posar els seus comptes a l’abast de la ciutadania. La opacitat limita la participació.
Observatori Ciutadà Municipal de les Franqueses del Vallès
Vol posar a l’abast de tothom els conceptes bàsics que ordenen els pressupostos municipals. La manera com es gasten els diners públics (del 1r a l’últim euro) és la concreció d’unes prioritats que deriven d’una concepció de la vida i de la societat.
Observatori Ciutadà Municipal de Llucmajor
Observatori Ciudadà Municipal de l’Aluntament de Llucmajor en construcció. Aquest espai vol acostar a la ciutadania el presupost municipal de la ciutat. Consulta las partides presupostaries per si tens qualsevol dubte. Versió en català no operativa.
Observatori Ciutadà Municipal de Mataró
Incipient pàgina de l’Observatori Ciutadà Municipal de Mataró, el Maresme. Actualment, en el marc de la nostra cultura política, les administracions públiques solen ser poc transparents a l’hora de posar els seus comptes a l’abast de la ciutadania…
Observatori Ciutadà Municipal de Moià
Grup de veïns que sentint-nos afectats per les conseqüències de l'important deute municipal i essent coneixedors, com altres habitants de Moià, que aquesta situació no és casual ni gratuïta, decidim sumar esforços amb l'objectiu de revertir situació.
Observatori Ciutadà Municipal de Montcada i Reixac
Incipient web de l’Observatori Ciutadà Municipal de Montcada i Reixac, Vallès Occidental. L’Observatori del municipi, projecte orientat a facilitar la comprensió de la realitat social del municipi i, així, contribuir a la millora de la gestió municipal.
Observatori Ciutadà Municipal de Reus
Plataforma que és un portal de transparència gestionat per ciutadans sensibles en el tema i que volen un ajuntament millor, més participatiu i accessible. Ja estan disponibles els ingressos i despeses del pressupost 2014 en la classificació econòmica.
Observatori Ciutadà Municipal de Sant Joan Despí
Et convidem a explorar el nostre web i a participar de la dinamització de l’Observatori Ciutadà Municipal Despí. Ens pots contactar a través del correu electrònic. Fem reunions quinzenals a la Biblioteca Mercè Rodoreda. Quedem els dimarts 28 a les 18h.
Observatori Ciutadà Municipal de Sellent
Des de l’OCM Sellent creiem que la ciutadania tenim poc coneixement de com s’administren els recursos del poble. Per a pal·liar la mancança posem a disposició de la ciutadania l’eina OCAX, que permet una major comprensió dels pressupostos.
Observatori Ciutadà Municipal de Tarragona
Incipient pàgina de l’Observatori Ciutadà Municipal de la ciutat de Tarragona. És un instrument de transparència i ha de servir per fomentar la participació dels veïns en la fiscalització del treball que realitza el govern del poble, siguin quin sigui.
Observatori Ciutadà Municipal de Terrassa
Des de l’OCM Terrassa creiem que les ciutadanes tenim no coneixem com s’administren els recursos de la ciutat. Per a pal·liar aquesta mancança posem a disposició de la ciutadania l’eina OCAX, que permet major comprensió dels pressupostos.
Observatori Ciutadà Municipal de Tiana
Els diners té l'Ajuntament de Tiana, a què es destinen i d'on vénen, com s'han previst en el pressupost, canvis de partides, com ens gastem els diners els tianencs. Són ines preguntes bàsiques que no sempre estan a l'abast dels propis ciutadans.
Observatori Ciutadà Municipal d'Eivissa
L’OCM Eivissa considera que el canvi de govern a les darreres eleccions municipals de maig de 2015 ens lliura una oportunitat única per transformar radicalment la política de transparència de l’Ajuntament d'Eivissa i, en aquest nou context polític.
Observatori Ciutadà Municipal d'Hostalric
A través d’aquest observatori posem a la disposició dels hostalriquencs una eina d’auditoria ciutadana, per a conèixer amb detall els pressupostos i comptes de l’ajuntament i, al mateix temps, disposar d’un mitjà per preguntar i demanar aclariments.
Observatori Ciutadà Municipal El Vendrell
Incipient pàgina de l’Observatori Ciutadà Municipal El Vendrell, al Baix Penedès. Els Observatoris Ciutadans Municipals som grups de persones dels municipis dedicats a fomentar la transparència i la participació ciutadana a nivell municipal. El projecte.
Observatori de la Ciutat de Sant Boi
Pàgina web oficial de l’Observatori de la Ciutat municipal de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), Open Data Sant Boi, la seva població, la seva economia, acpectes de la seva societat, dades estadístiques municipals, indicadors, biblioteca, etc.
Observatori sociològic de Sant Cugat
Sistema d’indicadors socials de l’Ajuntament de Sant Cugat, sorgit de l’Observatori Sociològic del municipi. Projecte orientat a facilitar la comprensió de la realitat social del municipi i contribuir a la millora de la gestió municipal. La plataforma.
Projecte Figaró
El seguiment de l’assemblea de la CAF al govern ens permet veure persones corrents actuant en tots els àmbits de la política municipal. A més d’impulsar els espais de participació, aquesta assemblea decideix sobre les qüestions del poble.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT