AJUNTAMENTSBALEARS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Ajuntament d’Alaior
Web oficial d’Alaior, tercera població de l’illa de Menorca. Ho és per tradició històrica, per pes demogràfic i per volum econòmic del seu aparell productiu. Asseguren els filòlegs que el topònim potser prové d’un mot preromà.
Ajuntament d’Inca
Pàgina oficial de l’Ajuntament amb tota la informació d’aquesta ciutat mallorquina: localització, història, tradicions, itineraris, llocs, fires i festes. Dades de l’Ajuntament: grups, departaments, tràmits, gestions online i correu ciutadà.
Ajuntament d'Alaró
Web oficial de l’Ajuntament d'Alaró (a l’Illa de Mallorca). Situació, agenda d'actes, plànol del municipi, publicacions, dades generals, organització, llocs d'interès, visita virtual i història. El municipi té l'origen en l'alqueria musulmana d'Oloron.
Ajuntament d'Alcúdia
Web oficial d'aquest municipi situat al Nord-est de l'illa de Mallorca. Els seus límits són, per una banda, els municipis de Pollença al Nord, i al Sud Sa Pobla i Muro. Història de la ciutat, hotels, oferta cultural i itineraris diversos per l'entorn.
Ajuntament d'Algaida
Web oficial d’aquest Ajuntament de l’illa de Mallorca. El Municipi d'Algaida té una superficie de 87,61 km² i una població de dret de 3957 habitants. La corporació municipal i el municipi, tràmits i document i enllaços a latres webs.
Ajuntament d'Andratx
Andratx, Sol de Ponent. Web oficial de l’Ajuntament d’Andratx (Mallorca). Andratx en dades, en imatges i en plànols. Centres municipals, tràmits, documents, notícies i història d’aquesta ciutat mallorquina.
Ajuntament d'Ariany
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Ariany, municipi de l’illa de Mallorca. L’Ajuntament i el seu organigrama administratiu i polític, direccions, documents, directori, i totes les dades del poble: Història, llocs d’interès, entitats, festes i mercats.
Ajuntament d'Artà
Web oficial de l’Ajuntament d'Artà (illa de Mallorca). Dades de la població, desenvolupament local, participació ciutadana, pagament d'impostos, eleccions, guia i plànol del municipi, telèfons i adreces, organització, grups polítics, ordenances, ...
Ajuntament de Banyalbufar
Web de l’Ajuntament de Banyalbufar, municipi de l’illa de Mallorca. Es sa nostra intenció apropar-vos a la l’informació de caire municipal i mantenir-vos al corrent del dia a dia banyalbufarí. Salutació del batle, organigrama, tributs, festes i mercats.
Ajuntament de Binissalem
Web de Binissalem, a Mallorca. El municipi, departaments, història i les cases de possessions, llocs d’interès i dades de la Denominació d’Origen Vi de Binissalem. A Binissalem, s’hi troben restes de l’època talaiòtica, romana i islàmica.
Ajuntament de Búger
Web oficial de Búger, poble amb important llegat: Cova natural de Can Mossenya, el vestigi més antic de l'ocupació humana i les restes prehistòriques del poblat talaiòtic del Rafal des Puig. Subvencions per a la normalització lingüística de les empreses.
Ajuntament de Bunyola
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bunyola, a Mallorca. Salutació de la batllesa, localització del municipi, organigrama, dades generals, serveis al ciutadà, llocs d'interès, fires, mercats, excursions i festes locals.
Ajuntament de Calvià
Web oficial del municipi de Calvià, a Mallorca (Illes Balears). Informació del terme municipal i totes les dades municipals, directori d'adreces i telèfons, cultura, educació, voluntaris, agenda local 21, i dades diverses de Calvià.
Ajuntament de Campanet
Espai oficial de Campanet, municipi al nordest de l’illa de Mallorca. Localització, història, llocs d'interès, fires i mercats, entitats, allotjament i serveis municipals.
Ajuntament de Campos
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Campos, municipi situat al sud de Mallorca, amb més de 7 mil habitants. Dades i serveis. Campos disposa de les platges d'es Trenc, ses Covetes, sa Ràpita, a més d'entorn naturals com Es Salobrar.
Ajuntament de Capdepera
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Capdepera (Mallorca). Localització del municipi, imatges, història, serveis al ciutadà i dades sobre la població del municipi. Mercat Medieval que es celebra cada any a Capdepera.
Ajuntament de Ciutadella
Lloc web oficial de l'Ajuntament de Ciutadella a l'illa de Menorca. Informació i serveis del municipi, les festes de Sant Joan a Ciutadella, el municipis que l'integren, serveis al ciutadà, cultura, esports, i dades del consistori en general.
Ajuntament de Consell
Consell és petit municipi de Mallorca, amb gran creixement en els darrers anys, ric en història, hospitalitat i en activitats. Les modernes industries i el comerç conviuen amb els darrers pagesos i artesans, que romanen actius. Dades i serveis.
Ajuntament de Costitx
Web oficial de l’Ajuntament de Costitx (Mallorca). Localització del municipi, la seva història, salutació de la batllesa, llocs d'interès, fires i mercats, documents, gestions, associacions, entitats i carrerer de Costitx.
Ajuntament de Deià
Web municipal amb diferent aspectes: Viure a Deià: Informació pel ciutadà sobre l'Ajuntament, tramitacions, etc.Conèixer Deià llocs d'interés i el turisme al nostre municipi i gaudir Deià: hotels, restaurants, botigues i activitats de lleure. 840 hab.
Ajuntament de Es Mercadal
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Es Mercadal, a l'illa de Menorca i de la població agregada de Fornells. Informació al ciutadà, serveis, turisme, organització, entorn, cultura, serveis, dades ...
Ajuntament de Felanitx
Web oficial de l’Ajuntament de Felanitx (Mallorca). Completa informació del municipi (terme i llogarets), dades, agenda d’actes, serveis, notícies, tràmits i documents. Arees Municipals, Bases i Convocatòries,...
Ajuntament de Ferreries
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Ferreries, municipi de l'illa de Menorca. Inici, Tauler d’anuncis, participació ciutadana, Ferreries informació, guia turística, regidories, serveis, cultura, història i dades diverses.
Ajuntament de Fornalutx
Web de l’Ajuntament de Fornalutx (Mallorca). El magnífic patrimoni arquitectònic; Les teules pintades des façanes, tàfona de Can Xoroi, església parroquial, horts de tarongers, marjades d’olivars, la cuina tradicional, oferta d’hoteleria i restauració.
Ajuntament de Lloret de Vistalegre
Web oficial d’aquest municipi del centre de Mallorca. El poble ha canviat de nom diverses vegades: primer es digué Manresa, després Llorito i, finalment, Lloret de Vistalegre. El nucli de població es disposa sobre una elevació. Dades.
Ajuntament de Lloseta
Web oficial de l’Ajuntament de Lloseta (municipi de l’illa de Mallorca). Salutació del Batle, serveis municipals i dades històriques, culturals, entitats, serveis municipals i d'interès turístic del municipi mallorquí.
Ajuntament de Llubí
Web del municipi de Llubí, al Pla de Mallorca. Famós per les seves tàperes, gaudeix d’un tranquil paisatge d’ametllers i garrovers. Salutació del batlle, dades del municipi, serveis, nótícies i possibilitat de suggerir al govern de l’Ajuntament.
Ajuntament de Llucmajor
Pàgina oficial d’aquest municipi de Mallorca. l’Ajuntament de Llucmajor, història, tradicions, folklore i cultura popular. Llucmajor en xifres, el Voluntariat de Llucmajor, informació del llocs d’interès, associacions, arts, cultura, notícies.
Ajuntament de Manacor
Pàgina oficial d'aquesta ciutat, ubicada al llevant mallorquí (Illes Balears). Dades institucionals, turístiques i serveis al ciutadà i al visitant. Oci a Manacor, novetats, agenda d'actes i webs municipals.
Ajuntament de Mancor de la Vall
Benvinguts i benvingudes a la nova pàgina web de l'ajuntament de Mancor de la Vall, municipi del Raiguer de Mallorca. Informació municipal, organigrama, tràmits i agenda d’actes, etc. El batle de Mancor de la Vall és Bernadí Coll Martorell.
Ajuntament de Maó
Portal oficial de l'Ajuntament de la capital de Menorca, Maó. Informació municipal i sobre el consistori, serveis, visita virtual per tota la ciutat amb gran quantitat d'imatges, serveis ciutadans, festivitats i temes..
Ajuntament de Maria de la Salut
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Maria de la Salut, municipi del Pla de Mallorca. Història, fires i festes, dicuments, telèfons, premsa, imatges, correu ciutadà, informació local i el Memorial Llorenç Seguí Artigues de ciclisme.
Ajuntament de Marratxí
Web oficial del municipi de Marratxí de Mallorca (Illes Balears). Organització del consistori, dades i serveis, telèfons i agenda cultural, informació del terme i del Museu del Fang de Marratxí. Carrers, agenda cultural i enllaços.
Ajuntament de Montuïri
Web de l’Ajuntament de Montuïri, al Pla de Mallorca. Serveis municipals: departaments, servei d’informació, agenda, directori d’empreses, tràmits i documents, llocs d’interès i dades generals d’aquesta la població mallorquina.
Ajuntament de Muro
Web oficial de l’Ajuntament de Muro, a l’illa de Mallorca. Informació pràctica del municipi, i descubrir Muro; festes i mercats,itineraris, cuina murera, L'Orgue i la Música al Convent de Sta Anna, mapa i carrerer interactiu.
Ajuntament de Palma
Web de l'Ajuntament de Ajuntament de Palma de Mallorca, capital de les Illes Balears. Informació del consistori municipal, grups i dades turístiques sobre la capital mallorquina. Informació d'activitats ciutadanes, notícies, agenda i tràmits ciutadans.
Ajuntament de Petra
Web oficial de l'Ajuntament de Petra, municipi de Mallorca. Salutació del batlle de Petra, Joan Font Massot. Informació i dades del municipi, serveis, telèfons, notícies, llocs d’interès, documentació i vincles municipals i extramunicipals.
Ajuntament de Pollença
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Pollença (Mallorca), amb tota la informació del municipi: Informació turística, dades pel ciutadà i el contribuient, la cultura, esports, història, el Museu del Fang de Pollença, medi ambient, plànol, el consistori, ...
Ajuntament de Porreres
Web oficial del municipi de Porreres, que forma part de la Mancomunitat Pla de Mallorca (Illes Balears). Té una superfície de 86 km² i una població de 4.217 habitants. Salutació del batlle, fires, mercats i festes i llocs d'interès.
Ajuntament de Puigpunyent
Web oficial de l'Ajuntament de Puigpunyent. municipi de Mallorca d'uns 40,9 km², situat en un conjunt de valls en plena Serra de Tramuntana, i a una distància de Palma d'uns 14 km. Municipi, ajuntament, tramitacions i serveis municipals.
Ajuntament de Sa Pobla
Sa web oficial de Sa Pobla a Internet. Guia turística, activitats, espai per les empreses del nostre poble i entitats, dades de Sa Pobla i llocs d’interès del municipi de l'illa de Mallorca. Tràmits, gestions i la corporació municipal.
Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, municipi de l’Illa d’Eivissa (Balears). Presentació i informació turística, història, nuclis de població, ciutadania, agenda, lloc d'interès i la publicació municipal “Es vedrà”.
Ajuntament de Sant Joan
Ajuntament de Sant Joan (Mallorca), on hi trobareu informació del poble. El municipi està situat en el Pla de Mallorca, al centre d'aquesta Illa, amb una població de 1.655 habitants. Agricultura, ramaderia i els productes que se’n deriven.
Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, municipi de l’Illa d’Eivissa (Balears). Presentació i informació turística. Història, nuclis de població, tràmits i gestions, notícies, multimèdia, contacte i patrimoni municipal.
Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, al llevant de Mallorca (Illes Balears). Nuclis urbans de: Sant Llorenç, Sa Coma, Son Carrió, Cala Millor i S'Illot. Municipi, consistori, serveis, turisme, i dades diverses..
Ajuntament de Sant Lluís
Portal oficial. Dades d’aquesta ciutat menorquina. L’Ajuntament, salutació del Batlle, organització municipal, serveis, tràmits i gestions, ordenances, taulell d’anuncis, actes de plens, història, cultura, transports, equipaments…
Ajuntament de Santa Eugènia
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Eugènia, municipi de l’illa de Mallorca. Salutació del batle, descripció del municipi, serveis, associacions, empreses, documents, festes locals, telèfons, adreces i enllaços d’interès.
Ajuntament de Santa Eulàlia des Riu
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Eulàlia des Riu, municipi de l’illa de Eivissa. Informació de l’ajuntament, el seu consistori, del terme municipal, les entitats, turisme i informació municipal diversa.
Ajuntament de Santa Margalida
Web oficial de l’Ajuntament de Santa Margalida (Mallorca). Breu salutació del batle el Batle, Antoni del Olmo Dalmau, dades del municipi, serveis, agenda d’actes, allotjaments i dades complementàries de l’Ajuntament de Santa Margalida.
Ajuntament de Santa Maria del Camí
Presentació de l'Ajuntament. Tels d'interés, urgències,... Plans d'actuacions davant d'emergències. Serveis. Projectes Prevists. Actes prevists. Punts d'informació Juvenil. Borsa de feina. Centres Mèdics. Policia local. Botó d'emergència.
Ajuntament de Santanyí
El municipi situat més al sud de Mallorca. Totes les dades i la Policía Municipal. Els nuclis: La Costa, s’Alqueria Blanca, Cala Santanyí, Calonge, és Llombards, Cala Llombards, Son Moja, Cala Figuera, Portopetro, Cala d’Or i es cap des Moro.
Ajuntament de Selva
Municipi septentrional de Mallorca, que amb 47,48km² de terme i 2.903 habitants, s'estén entre els contraforts meridionals de la serra de Tramuntana i el pla central. El batlle, història, cultura i adreces. Selva, Caimari, Biniamar, Moscari i Binibona.
Ajuntament de Sencelles
Municipi del Pla de Mallorca. Salutació del Batle, dades generals, festes, fires, mercats, tràmits i llocs d'interès: l’Església de Sencelles, rectoria, convent de les Germanes de la Caritat, llogarets, estàtua de la beata i els pous de Senselles.
Ajuntament de Ses Salines
Completa informació sobre els serveis turístics del municipi (allotjament, comerços, restauració i altres serveis), així com altres dades d'interés relacionades amb la contrada: aconteixements culturals, història, entorn natural, etc.
Ajuntament de Sineu
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sineu, a Mallorca. Dades generals del poble, la seva història, els llocs d'interès, festes, fires, mercats, cutura, biblioteca, agenda d’actes, empreses i associacions, publicacions, tràmits i documents, ...
Ajuntament de Sóller
Web oficial del municipi. Sóller és format pel Port, l'Horta de Sóller, Biniaraix i l'Alqueria del Comte. La població el 1996 era de 10.515 habitants. Regidories, accés del ciutadà a l'Ajuntament, llocs d'interès, el tren, festes, fires i mercats.
Ajuntament de Son Servera
Web de l’Ajuntament de Son Servera, municipi de l’illa de Mallorca. Totes les dades del Municipi i del seu Ajuntament i els serveis: Urbanisme i habitatge, agricultura, hisenda, treball, transports, medi ambient, comerç, educació, joventut, cultura, ...
Ajuntament de Valldemossa
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Valldemossa a Mallorca. Informació d’aquest municipi situat al peu de la Serra de Tramuntana. Salutació del batlle, departaments, telèfons, tràmits i documents, actes, enllaços i correu ciutadà.
Ajuntament de Vilafranca de Bonany
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilafranca de Bonany, a l’illa de Mallorca (Illes Balears). Informació institucional de la Vila, serveis, instal·lacions, casa de cultura i biblioteca, teatre municipal, empreses locals, notícies i activitats.
Ajuntament des Castell
Web oficial d’aquest municipi de l'ila de Menorca. Tota la informació de l'ajuntament i de Es Castell. Agenda local XXI, Museu Militar, història, comerços, turisme, tramitacions, equipaments i serveis al ciutadà i al turista..
Ajuntament Des Migjorn Gran
Web oficial de l’Ajuntament Des Migjorn Gran (Menorca), un poble jove. Els seus paisatges encisadors i les seves platges d'aigües netes i cristallines, la seva cultura i el caire emprenedor i dinàmic dels seus habitants. Encarem el futur del s. XXI!
Ajuntament d'Escorca
Municipi de 140,32 km², i 301 habitants. Hi ha els tres puigs més alts de Mallorca: el Puig Major (1.443 m), el Massanella (1.352 m.), i el Tomar (1.103 m.). Dades generals, serveis, fires, festes i mercats. Llocs d’interès: Lluc i Sa Calobra.
Ajuntament d'Esporles
Lloc web oficial de l’Ajuntament virtual d'Esporles, municipi de l'illa de Mallorca (Balears). La publicació municipal “Sportulis”, visita a Esporles, tràmits i documents, actes, agenda, plànol, serveis al ciutadà, i dades diverses.
Ajuntament d'Estellencs
Web oficial de l’Ajuntament d'Estellencs, municipi de l'illa de Mallorca. Dades del consistori i del municipi. Servei de pagament de tributs i informació del municipi. La pàgina web està, de moment, en construcció.
Ajuntament Sant Joan de Labritja
Pàgina oficial de l’Ajuntament Sant Joan de Labritja, municipi de l’Illa d’Eivissa (Balears). Presentació, informació turística, història, nuclis de població, allotjaments i restauració, cultura i tradiccicó, galeria fotogràfica i lloc d'interès.
Es Mercadal - Agenda 21
Els 8 municipis de l'illa de Menorca han iniciat simultàniament el procés d'Agenda 21 Local, que els guiarà a desenvolupar-se en un marc de sostenibilitat. Definida l'any 1992, en ocasió de la Cimera de la Terra.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT