AJUNTAMENTSBARCELONA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Ajuntament Castellar del Riu
Pàgina oficial de l’Ajuntament Castellar del Riu. És un petit municipi de la comarca del Berguedà. Informació de l’ajuntament, el municipi, serveis municipals, notícies locals, agenda i festes, patrimoni i dades de la colla gegantera.
Ajuntament d’Aguilar de Segarra
Web oficial de l’Ajuntament d’Aguilar de Segarra, municipi de la comarca del Bages. Informació general del municipi i l’ajuntament, serveis, agenda, gestió de residus. L’origen dels pobles d’Aguilar i Castellar és medieval i lligat als seus castells.
Ajuntament d’Aiguafreda
Web oficial de l'Ajuntament d'Aiguafreda, municipi del Vallès Oriental. Ajuntament, consistori, cultura, salut, esports i indústria i comerç. Plànol, història, turisme i itineraris per les rodalies. El municipi actualment pertany al Vallès Oriental.
Ajuntament d’Alella
Web oficial d’Alella. Informació del municipi, serveis i equipaments, tràmits, publicacions, dades del vi DO Alella. El ciutadà pot fer arribar a l’Ajuntament queixes, suggeriments, consultes, etc. estat dels projectes i infraestructures locals.
Ajuntament d’Arenys de Munt
Web de l’Ajuntament d’Arenys de Munt (Maresme). Totes les dades del poble i l’Ajuntament, novetats, àrees, entitats, finestra digital, campanyes i correu per a tothom, informació i notícies d’Arenys.
Ajuntament d’Esplugues de Llobregat
Ajuntament d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat). La ciutat t'informa, dades. La ciutat es viu, participació ciutadana. El nostre Ajuntament, consistori municipal. Punt d'Atenció en línia, informació al ciutadà i al visitant. Notícies i publicacions.
Ajuntament d’Olivella
Web oficial d'aquest municipi de la comarca del Garraf. Des d’aquí podràs situar-te dins el municipi i conèixer les diferents instal·lacions, serveis i equipaments, i també la seva història i tradicions, restaurants, allotjaments i festes.
Ajuntament d’Oristà
Pàgina oficial de l’ Ajuntament d’Oristà i La Torre d’Oristà, municipi de la comarca d’Osona. Apartat sobre l'Ajuntament i informació municipal, cultura, serveis municipals, entitats, la revista local La Gresca i visita virtual al municipi.
Ajuntament d’Òrrius
Pàgina oficial d’aquest petit municipi de la comarca del Maresme. Informació del municipi, l’Ajuntament, dades turístiques i els principals serveis: Deixalleria, cinema, farmàcies, escola, gossera...
Ajuntament d’Ullastrell
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Ullastrell, municipi del Vallès Occidental. Dades generals: Història, situació, població, entitats, transport, dades d’interès, comerç i empreses. L’Ajuntament: serveis, tràmits i gestions, agenda cultural, etc.
Ajuntament d'Abrera
Web de l’Ajuntament d'Abrera (Baix Llobregat). Història i dades del municipi, dades del consistori, associacions i entitats, serveis, transports, mapa, agenda, tràmits, notícies i guia del municipi per sectors.
Ajuntament d'Alpens
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Alpens, municipi de la comarca d’Osona. Dades i adreces del del municipi, el seu ajuntament, serveis, apartat sobre el municipi i informació municipal, cultura, serveis, calendari i mapa de localització.
Ajuntament d'Arenys de Mar
Pàgina oficial de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, municipi de la comarca del Meresme. Totes les dades d'aquesta població del litoral de la comarca del Maresme; Estadístiques, corporació municipal, entitats, turisme, serveis, cultura, ...
Ajuntament d'Argençola
Web de l'Ajuntament d'Argençola, municipi de l’Anoia. Consistori, festes, història, dades municipals, urbanisme, fiscalitat i turisme. Nuclis de població: Argençola, Carbasí, Clariana, Contrast, Plans de Ferran, Porquerisses i Albarells, Rocamora.
Ajuntament d'Argentona
Ajuntament d'aquest municipi del Maresme entre Granollers i Mataró. Informació del municipi, institucions i entitats ciutadanes i culturals, organització municipal, tràmits i serveis, Expo-Mercat d’Art, Museu del Càntir i dades culturals.
Ajuntament d'Artés
Web de l’Ajuntament d'Artés (Bages). El municipi i l’ajuntament, tràmits, els vins i caves i dades generals. El municipi està situat a l’extrem oriental de la plana del Bages, entre les conques de la riera Gavarresa i del seu afluent, la riera Malrubí.
Ajuntament d'Avià
Seu web de l'Ajuntament d'aquest municipi del Berguedà. Un poble petit, bonic i acollidor on hi brolla una activitat de lleure, sòcio-cultural i econòmica important, fruït de gent treballadora i oberta. Història, paratges, activitat, telèfons…
Ajuntament d'Avinyó
Web de l’Ajuntament d'Avinyó, municipi del Bages. Municipi, catàleg de masies d’Avinyó i el seu pla urbanístic, i atenció al ciutadà. Els conreus són de secà, principalment cereals. En la ramaderia destaca el sector porcí. Gran importància de la vinya.
Ajuntament d'Avinyonet del Penedès
Pàgina oficial de l’Avinyonet del Penedès, a la comarca de l’Alt Penedès. Actualitat, comerços i professionals, enllaços d'interès, llocs d'interès turístic del municipi, calendari de festes i entitats i grups municipals.
Ajuntament de Badalona
Web oficial de l'Ajuntament de Badalona, la ciutat de la costa nord del Barcelonès. Conté completa informació de la ciutat, l'ajuntament, guia d'entitats, serveis al ciutadà, història, equipaments municipals, esports, turisme, agenda i anuncis.
Ajuntament de Badia del Vallès
El portal de l’Ajuntament de Badia del Vallès (Vallès Occidental). Actualitat, conèixer Badia, serveis, equipaments, agenda i taulell d’anuncis, l’Ajuntament i apartat de participació ciutadana. Informació de la Mostra Jove de Curmetratges de Badia.
Ajuntament de Bagà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bagà, municipi de la comarca del Berguedà. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis municipals, llocs d’interès, turismo, cultura, empreses, entitats i serveis en xarxa.
Ajuntament de Balenyà
Pàgina oficial del municipi de Balenyà, a la comarca d'Osona. Salutació de l'alcalde, visita virtual pel poble, mapa, notícies, el poble, serveis ciutadans, l'ajuntament, organismes i entitats, agenda, telèfons d'interès…
Ajuntament de Balsareny
Municipi al Bages que constitueix una vall, travessada pel Llobregat, en el curs mig, de nord a sud. Informació del municipi: Situació, descripció, com s'hi arriba, història mil·lenària, nuclis, llocs d'interès, consistori i correu per a tothom…
Ajuntament de Barberà del Vallès
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, entitat municipal de la comarca del Vallès Occidental. Presentació del municipi, dades, entitats, instal·lacions i equipament, serveis ciutadans, activitat económica, centre turistic, i empreses.
Ajuntament de Barcelona
Web oficial de la capital catalana. Informació de Barcelona a tots el nivells: Notícies, el consistori, seccions, entitats, tràmits i gestions, plànol, trànsit, negocis, turisme, la ciutat per temes, directoris nunicipals, espais ciutadans, ...
Ajuntament de Barcelona - Ciutat Vella
És el districte primer de Barcelona. Ocupa un territori de 449,4 hectàries, té una població de 113.154 habitants (dades de l'any 2006) i, per tant, densitat de 251,79 habitants per hectàrea. Es correspon geogràficament amb el centre històric de la ciutat.
Ajuntament de Barcelona - Eixample
El districte ocupa l'espai central de la ciutat. Limita amb bona part dels districtes de Barcelona: a l'est, amb Ciutat Vella; al nord, amb Sant Martí; al sud, amb les Corts i Sants-Montjuïc, i a l'oest, amb Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia i Horta-Guinardó.
Ajuntament de Barcelona - Gràcia
Districte de Barcelona envoltat de simbologia. El casc antic del barri, no deixa mai de reivindicar amb orgull el seu passat com a municipi independent (agregat a la ciutat el 1897) i el mapa de barris l'hi reconeix el topònim Vila de Gràcia.
Ajuntament de Barcelona - Horta-Guinardó
Amb una superfície de 1.192 hectàrees, Horta-Guinardó és el tercer districte més extens de Barcelona, després de Sants-Monjuïc i Sarrià-Sant Gervasi, i ocupa l'11,9% de l'extensió total del municipi barceloní. Òrgans de govern i participació.
Ajuntament de Barcelona - Les Corts
Situat al sud-oest és la porta d'entrada de la ciutat per l'avinguda Diagonal. Limita al sud amb Esplugues i l'Hospitalet de Llobregat; al nord, amb Sarrià-Sant Gervasi i l'Eixample; a l'est, amb Sants-Montjuïc, i a l'oest, amb la serra de Collserola.
Ajuntament de Barcelona - Nou Barris
Nou Barris és un districte a l'extrem nord de la ciutat, entre la serra de Collserola i el districte de Sant Andreu. Limita al sud amb Horta-Guinardó, i a l'oest la serra de Collserola. Nou Barris, punt d'acollida important de la immigració obrera.
Ajuntament de Barcelona - Sant Andreu
Aquest districte, porta d'entrada de la ciutat pel nord-oest, limita al nord amb el municipi de Santa Coloma de Gramanet; a l'oest, amb Nou Barris; a l'est, amb Sant Martí, i al sud, amb Horta-Guinardó. Òrgans de govern i participació ciutadana.
Ajuntament de Barcelona - Sant Martí
El districte de Sant Martí acull en un mateix territori el passat i el futur de Barcelona. Aquesta combinació es reflecteix especialment en la transformació de l'antic Poblenou industrial en el nou districte tecnològic 22@. Activitat econòmica.
Ajuntament de Barcelona - Sants-Montjuïc
El districte de Sants-Montjuïc és el més extens de Barcelona, amb la superfície de 2.090 hectàrees, que representa gairebé la cinquena part del terme municipal. Aquesta heterogeneïtat del territori es tradueix en una gran diversitat social i humana.
Ajuntament de Barcelona - Sarrià-Sant Gervasi
El districte, principal punt d'accés dels barcelonins al parc de Collserola, el pulmó verd de la ciutat. La proximitat marca la condició de zona residencial i benestant, amb parcs i zones verdes, combinats amb prestigiosos centres educatius i sanitaris.
Ajuntament de Begues
Poble mil·lenari a 25 Km de la ciutat de Barcelona. Té una extensió de 5.041 ha la majoria dins el Parc Natural del Garraf. Ajuntament i el organismes oficials, l’apartat Begues es mou (d’entitats i associacions ciutadanes), Begues verd i informatius.
Ajuntament de Bellprat
Web de l’Ajuntament de Bellprat, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, història, serveis, calendari i mapa de localització. Corona el poble el Castell de Queralt del s. X que domina tot el terme.
Ajuntament de Berga
Capital del Berguedà. Salutació del Sr. Alcalde, organigrama municipal, situació de la ciutat, agenda, serveis, Pedret, Queralt, La Patum, finestra virtual berguedana, informació de les regidories, el casc antic de Berga, ...
Ajuntament de Bigues i Riells
Pàgina oficial de l’Ajutament de Bigues i Riells. El municipi, història, turisme, dades del consistori i informació general d’aquest poble del Vallès Oriental.
Ajuntament de Borredà
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Borredà, municipi de la comarca del Berguedà. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis i activitats municipals, historia, telèfons d’interès, associacions, llocs d’interès, notícies i actualitat.
Ajuntament de Cabrera de Mar
Web oficial amb dades del municipi i del consistori. Població de 4.044 habitants i superfície de 9’05 km². Estructura econòmica fonamentada en l’activitat agrícola, acompanyada d’una important implantació industrial i comercial. Maresme.
Ajuntament de Cabrera d'Igualada
Web de l’Ajuntament de Cabrera d'Igualada, actualment Cabrera d’Anoia (Anoia). El municipi, l’ajuntament, serveis, història, festes, i àrees. Nuclis: Canaletes, Can Ros, Castell de Cabrera, Can Gallego, Can Feixes, Agulladolç i Can Piquer.
Ajuntament de Cabrils
Informació del consistori, del municipi, turisme, notícies, enllaços, resultats electorals a Cambrils des de les primeres eleccions, departament d'Ensenyament i Formació de l'Ajuntament de Cambrils i l'Ajuntament. Comarca del Maresme.
Ajuntament de Calaf
Web oficial de Calaf, municipi del centre de Cataluya, a la comarca de l’Anoia. Calaf té una extensió de 9.35 Km² i una població de 3.350 habitants. El municipi i l’Ajuntament online, turisme, entitat i l’actualitat de l’Alta Anoia i l’Altiplà de Calaf.
Ajuntament de Calders
Web oficial de l’Ajuntament de Calders, municipi de la comarca del Moianès. El municipi de Calders és situat al cantó sud-oest de l’altiplà del Moianès que separa les planes de Vic i del Bages. El poble, turisme, ajuntament i actualitat.
Ajuntament de Caldes de Montbui
Web de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Informació general i orígens d’aquest municipi del Vallès Occidental. Festes i tradicions, situació geogràfica, ciutadans i entitats, cultura, lleure, l’Arxiu Històric Municipal i tot sobre la vila termal.
Ajuntament de Caldes d'Estrac
Web oficial de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, municipi de la comarca del Maresme. Hi trobaràs informació sobre: el municipi, els serveis municipals, els equipaments, els tràmits i gestions, les entitats, directori d'empreses, ...
Ajuntament de Calella
Web de Calella (Maresme), ciutat que ha fet de la cultura un signe d’identitat i en constant evolució, s’adapta als reptes de futur. És la destinació turística més important de l’Alt Maresme, oberta al comerç i a nous sectors econòmics emergents.
Ajuntament de Calldetenes
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Calldetenes i Sant Martí de Riudeperes, municipi de la comarca de l’Osona. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis municipals, llocs d’interès, atenció al ciutadà i actualitat municipal.
Ajuntament de Callús
Web oficial de Callús. Callús digital: L’Ajuntament, el municipi, fòrums, webmail, serveis i comunicació online. És un municipi de 1.345 hab. situat a la comarca de Bages, a 70 Km de Barcelona ciutat. Informació del Castell de Callús.
Ajuntament de Calonge de Segarra
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Calonge de Segarra, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis municipals, allotjaments rurals, calendari, geocaching i entitats del municipi.
Ajuntament de Campins
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Campins, municipi de la comarca del Vallès Oriental, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Informació general del municipi: Administració municipal, notícies, agenda, taulell d'anuncis, història i festes locals.
Ajuntament de Canet de Mar
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Canet de Mar (municipi de la comarca del Maresme). La vila dia a dia, l'Ajuntament, dreceres web, cercador, seccions, cultura, història, tramitacions, guia de carrers, tràmits, ...
Ajuntament de Canovelles
Web oficial de Canovelles, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Dades del municipi, situació i com arribar-hi, plànol urbà, història, serveis, equipaments, comunicació, tràmits, agenda d’activitats i elcorreu-e per tothom!
Ajuntament de Cànoves i Samalús
Web oficial del municipi. Cànoves, que ve a significar cases noves, va néixer al voltant de l'església de Sant Muç, i Samalús de la de Sant Andreu. Dades generals, l’ajuntament, turisme, agenda, activitats i equipaments.
Ajuntament de Canyelles
Web oficial de l’Ajuntament de Canyelles, un poble pintoresc i entranyable, indret estratègic per la seva condició d’enllaç entre el mar i la muntanya. Turisme, el municipi i l’Ajuntament, transport, plànoli dades diverses. Empreses i entitats.
Ajuntament de Capellades
Web oficial de l'Ajuntament de Capellades, municipi de la comarca de l’Anoia amb 5.300 habitants de població. Informació del municipi, consistori, biblioteques, eleccions, informació juvenil, indicadors socials, topònims, cartografia…
Ajuntament de Cardedeu
Cardedeu, amb un terme municipal de 12,89 Km², està situat al centre de la depressió del Vallès Oriental. Tota la informació del municipi i el seu Ajuntament, apartat de comunicació directori amb entitats i telèfons d’interès.
Ajuntament de Cardona
La pàgina oficial de Cardona, municipi del Bages. La seva història, el seu castell, la seva muntanya de sal, el seu parador nacional, les seves festes, on dormir i on mengar… Tot sobre Cardona i els serveis i tràmits ciutadans.
Ajuntament de Cassarres
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cassarres, municipi de la comarca del Berguedà. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis municipals, llocs d’interès, guía de turisme, empreses, agenda d’actualitat i d’altres.
Ajuntament de Castellar de n'Hug
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Castellar de n'Hug, municipi de la comarca del Berguedà. Informació de l’ajuntament, el municipi, medi natural, serveis municipals, art i cultura. Infinitat de fonts, la més important, les Fonts del Llobregat.
Ajuntament de Castellar del Vallès
Pàgina oficial amb totes les dades d’aquest municipi del Vallès Occidental. L’Ajuntament, regidories, participació i dades de Castellar i d’actualitat. Participa del Fòrum Castellar de debat ciutadà sobre qualsevol tema relacionat amb el municipi.
Ajuntament de Castellbell i el Vilar
Pàgina oficial, amb tot els serveis, entitats, història, patrimoni, informació municipal, licitacions, actualitat, agenda, cultura, festes, esports, atractius turístics d'aquest municipi de la comarca del Bages.
Ajuntament de Castellbisbal
Web de l'Ajuntament de Castellbisbal (Vallès Occidental). Tot sobre l’administració municipal, notícies i actualitat, agenda, taulell d'anuncis, història, cultura, festes, serveis, entitats i patrimoni. Ben Viure era el nom del poble fins al s. XII.
Ajuntament de Castellcir
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Castellcir, municipi del Moianès, enquadrat a la comarca del Moianès. Informació general del municipi: Administració municipal, notícies, agenda, taulell d'anuncis, història, festes i directori.
Ajuntament de Castelldefels
Web oficial de l'Ajuntament de Castelldefels, municipi de la comarca del Baix Llobregat. És una localitat turística. Mapa virtual de la ciutat sense fronteres, turisme, l'ajuntament, serveis, notícies i informacions municipals.
Ajuntament de Castellet i la Gornal
Web oficial de l’Ajuntament de Castellet i la Gornal, a la comarca de l’Alt Penedès. La vida quotidiana del municipi, accedir a les seves característiques principals, ubicació, teixit associatiu, industrial, econòmic, i serveis als seus vilatans i veïns.
Ajuntament de Castellfollit de Riubregós
Web de l’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós (Anoia). Ajuntament, municipi, cultura, serveis i localització. És la porta de comunicació entre l'Anoia i la Segarra. Activitat en agricultura, ramaderia, fabricació de ciments, restauració i serveis.
Ajuntament de Castellgalí
Poble que creix amb una progressió positiva i que es troba entre dues grans poblacions del Bages: Manresa i Sant Vicenç de Castellet. Se’ns coneix pel nucli de cases del costat de la C-55 (Raval La Fàbrica). Molt per oferir, conèixer i descobrir.
Ajuntament de Castellnou de Bages
Web de l’Ajuntament de Castellnou de Bages, municipi del Bages. Informació general del municipi i de l’ajuntament, serveis, POUM i associacions. Urbanitzacions: Les Pinedes de Castellnou, el Serrat de Castellnou , Argençola i la Figuerola.
Ajuntament de Castellolí
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis, calendari, atenció al ciutadà, actualitat i entitats del municipi.
Ajuntament de Castellterçol
Castellterçol es troba situat a la part més nord-occidental de la comarca del Vallès Oriental (Barcelona). Pertany a la comarca natural del Moianès. El municipi, l'Ajuntament, tràmits i serveis al ciutadà.
Ajuntament de Castellví de la Marca
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Castellví de la Marca, a la comarca de l’Alt Penedès. Informació general de Castellví i l’Ajuntament, serveis i entitats. Síntesi d'indicadors socioeconòmics de Castellví de la Marca.
Ajuntament de Castellví de Rosanes
Web de l'Ajuntament de Castellví de Rosanes. Les àrees de treball del consistori se serveixen de les eines de comunicació -el Butlletí d'Informació Municipal El Castell, notes de premsa, lloc web i xarxes socials i d'altres- per donar a conèixer la tasca.
Ajuntament de Centelles
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Centelles, municipi de la comarca de l'Osona. Dades del consistori i del poble, les seves entitats i llocs d’interès, serveis ciutadans, agenda d’actes i servei turístic municipal.
Ajuntament de Cercs
Pàgina oficial del municipi de Cercs, a la comarca del Berguedà, on hi trobareu informació sobre l'Ajuntament i el Museu de les Mines de Cercs, de les entitats, festes, llocs d'interès per visitar, activitats esportives i altres.
Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Dades del Municipi, serveis al ciutadà, corporació municipal, cultura, esports, turisme i planificació municipal. Dades del nucli universitari de Bellaterra.
Ajuntament de Cervelló
Web oficial de l’Ajuntament de Cervelló, municipi del Baix Llobregat. un dels reptes més importants que plantegem des del nou equip de govern és el d’obrir l’Ajuntament de Cervelló al món mitjançant la implantació de l’administració electrònica...
Ajuntament de Collbató
Web oficial de l’Ajuntament d’aquesta localitat, porta d'entrada a la muntanya de Montserrat a la comarca del Baix Llobregat (part alta). Directori municipal, atenció al ciutadà, promoció econòmica i comerç, territori i medi ambient, turisme…
Ajuntament de Collsuspina
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Collsuspina, municipi del Moianès, adscrit ja a aquesta comarca des de 2015. Informació del municipi, el seu ajuntament, serveis, turisme, butlletí digital, equipaments, entitats i associacions, i atenció al ciutadà.
Ajuntament de Corbera de Llobregat
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Corbera de Llobregat. Medi Ambient, activitats, àrea de la dona, àrea d’ensenyament, cultura, àrea de l’Avançada (revista d’informació local editada per l’Ajuntament) i dreceres per accedir a pàgines de Corbera.
Ajuntament de Cornellà
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, municipi de la comarca del Baix Llobregat. L'ajuntament, la ciutat, departaments, tràmits, oferta pública, calendari fiscal i altres informacions municipals d'interès.
Ajuntament de Cubelles
Web de l’Ajuntament de Cubelles, municipi de la comarca del Garraf. Serveis generals, tècnics, econòmics, agenda de les activitats a Cubelles, informació municipal, informació turística, notícies, serveis i visita virtual pel municipi.
Ajuntament de Dosrius
Pàgina web de l'Ajuntament de Dosrius (Maresme). Fotografia de Josep Jo i Munné, alcalde de Dosrius. El municipi de Dosrius, dades sobre l'ajuntament Pla urbanístic i dades municipals, agenda cultural, ...
Ajuntament de El Pla del Penedès
Informació de l’Ajuntament de El Pla del Penedès, municipi de la comarca de l’Alt Penedès. La web oficial de l’ajuntament (www.elplapenedes.org), ja no és operativa. Adreces postal i telèfons de l’ajuntament.
Ajuntament de El Prat de Llobregat
Visiti la web oficial del Prat de Llobregat, municipi situat a la comarca del Baix Llobregat. Informació econòmica, comercial i cultural de la població. Agenda cultural, publicacions, plànol de la ciutat i dades diverses.
Ajuntament de Figaró Montmany
El municipi de Figaró-Montmany és al nord de la comarca del Vallès Oriental (Països Catalans), a 320 m d'altitud i al bell mig de l'angosta vall o congost que va donar nom al riu que la solca. Descubrir, participar, comunicar, ...
Ajuntament de Fogars de la Selva
Web de de Fogars de la Selva, municipi que pertany a la comarca de La Selva, però a la província de Barcelona. Té una superfície de 33,17 Km² i 1434 habitants, a l’1 de gener del 2007. Governat per IF, té un pressupost de 3.634.600€.
Ajuntament de Fogars de Montclús
Web oficial de l'Ajuntament de Fogars de Montclús, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Informació general del municipi: Administració municipal, notícies, agenda, taulell d'anuncis, història, festes, directori i tràmits.
Ajuntament de Folgueroles
Web oficial. Entre la plana de Vic i les Guilleries es troba el poble de Folgueroles, voltat de boscos de roures i alzines. El poble actual respon al creixement del nucli al llarg dels s. XVII i XVIII. Situació, consistori, el poble, turisme i oci.
Ajuntament de Fonollosa
Pàgina de l’Ajuntament de Fonollosa, municipi de la comarca del Bages que integra els pobles; Camps, Canet, Fals i Fonollosa. El municipi, el govern municipal, serveis, telèfons d'interès, correu ciutadà, el temps a Fonollosa.
Ajuntament de Font-rubí
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Font-rubí, municipi de la comarca de l’Alt Penedès. Totes les informacions de Font-rubí i el seu ajuntament. Festes, cultura, serveis, tramitacions, adreces i dades d’interès.
Ajuntament de Gaià
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Gaià, municipi de la comarca del Bages. Informació municipal, de l’ajuntament, serveis i trà-mits. Des de Gaià, pretenem que la nostra web sigui un aparador virtual on hi pugueu trobar tota la informació sobre Gaià.
Ajuntament de Gallifa
Petit municipi de poc més de 200 habitants, immers en entorn natural de boscos i camps de conreu a la comarca del Vallès Occidental. Gallifa troba el seu origen fa més de mil anys. L’Ajuntament i el poble, actualitat, serveis i àlbum fotogràfic.
Ajuntament de Gavà
Des de la web de l'Ajuntament pot accedir-se a les dades del Festival Internacional de cinema i vídeo del medi ambient, festes d'hivern, aules municipals de formació permanent, companyia general del Foc i XII Mostra de Teatre.
Ajuntament de Gelida
Pàgina de l’Ajuntament de Gelida, municipi de la comarca de l’Alt Penedès. Informació de Gelida i la seva història, el seu ajuntament, serveis als ciutadans i informació d’entitats de tot tipus i empreses del terme municipal.
Ajuntament de Gironella
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Gironella, municipi de la comarca del Berguedà. El municipi, tràmits i gestions municipals, llocs d'interés, mapa de carrers, directoris d'empreses i altres informacions d'interés turístic i empresarial.
Ajuntament de Gisclareny
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Gisclareny, municipi de la comarca del Berguedà. Informació de l’ajuntament, el municipi, serveis municipals, turisme i actualitat. El nom del poble es creu que prové del nom propi germànic Gisclasind.
Ajuntament de Granera
Ajuntament de Granera, municipi de la comarca del Moianès des de l’any 2015. Abans pertanyia a la comarca del Vallès Occidental. A la web podreu realitzar fàcilment i en qualsevol moment les vostres consultes i tràmits sobre els tributs i ingressos.
Ajuntament de Granollers
Web oficial de l'Ajuntament de Granollers, capital del Vallès Oriental. La ciutat i el consistori municipal, tràmits i serveis. Decobriu-la! colles de blans i blaus, els Xics de Granollers, Festa Major, Granollers Vila oberta, Fira de l'Ascenció, ...
Ajuntament de Gualba
Web oficial de l’Ajuntament de Gualba (Vallès Oriental). El Consistori, tràmits, anuncis oficials, informació al contribuent, serveis, actualitat, consultes on line, ...
Ajuntament de Guardiola de Berguedà
Pàgina oficial d'aquest municipi situat al nord de la comarca del Berguedà amb una extensió de 61.8 Km² i 1014 hab. És pas obligat de comunicacions ja que en el seu terme es troba el Túnel del Cadí.
Ajuntament de Gurb
Web oficial de l'Ajuntament de Gurb. Gurb és un municipi, al costat de Vic, que gaudeix d'una gran vitalitat en tots els àmbits. En els darrers anys ha experimentat un gran creixement. Ajuntament, atenció ciutadà, entitats i empreses, serveis, directori…
Ajuntament de Jorba
Web institucional de l’Ajuntament de Jorba, municipi de la comarca de l’Anoia. Servei dels veïns i veïnes del municipi, i també perquè permeti als forans conèixer fàcilment el nostre poble, la informació que es genera des de l’ajuntament.
Ajuntament de l’Esquirol Santa Maria de Corcó
Web oficial de l'Esquirol Santa Maria de Corcó. És un extens municipi a l’est de l’Osona. S’originà a partir del segle xv en el llarg camí de Vic a Olot. Nuclis del municipi: Sant Martí Sescorts, L’Esquirol, Cantonigòs i Sant Julià de Cabrera.
Ajuntament de L’Estany
Pàgina web de l’Ajuntament de L’Estany, municipi de la comarca del Moianès des de l’any 2015. Abans pertanyia a la comarca del Bages. La web inclou informació general del municipi, els seus serveis, punts d’interès turístic i dades del seu consistori.
Ajuntament de La Garriga
Web oficial de La Garriga, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Hi podràs trobar tota la informació del municipi; Informació turística, patrimoni, notícies, agenda, entitats, equipaments, serveis, publicacions, i altres dades d'interès.
Ajuntament de La Granada
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Granada, municipi de la comarca de l’Alt Penedès. l’Ajuntament, el municipi, el comerç, la cultura, les festes i tradicions, entitats i empreses del poble, serveis, tramitacions, cultura i entitats.
Ajuntament de la Llacuna
Pàgina oficial de l’Ajuntament de la Llacuna, municipi de la comarca de l’Anoia. Informació general del municipi i de l’ajuntament, serveis administratius, festes locals, gastronomia, associacions, llocs d’interès i història del municipi.
Ajuntament de La Llagosta
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Llagosta, municipi del Vallès Oriental. La Llagosta (el municipi), l’ajuntament, telèfons d’interès, serveis, entitats esportives i culturals, festes, llocs d’interès i imatges.
Ajuntament de La Nou de Berguedà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Nou de Berguedà, municipi de la comarca del Berguedà. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis municipals, llocs d’interès, tràmits, guía per conèixer el poble.
Ajuntament de La Palma de Cervelló
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Palma de Cervelló. Totes les dades d’aquest municipi del Baix Llobregat. Ajuntament, entitats, serveis, oci i la publicació municipal “La Veu”.
Ajuntament de La Pobla de Claramunt
Pàgina oficial del consistori, amb informació sobre el municipi, l'ajuntament, les activitats culturals i l'oficina de promoció econòmica amb directori d’empreses.
Ajuntament de La Pobla de Lillet
La Pobla de Lillet municipi de l'Alt Berguedà a la cruïlla de la carretera de la Pobla a la Molina. Salutació de l’Alcalde, organigrama municiapal, tràmits online, activitat econòmica, residència d’avis i enllaços externs, …
Ajuntament de La Quar
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Quar, municipi de la comarca del Berguedà. Informació de l’ajuntament, el municipi, serveis municipals, llocs, dades socioeconòmiques i agenda. L’alcaldessa del poble és Ma. Antònia Raurell i Pi de CiU.
Ajuntament de La Roca del Vallès
Pàginna oficial de l'Ajuntament de La Roca del Vallès, municipi situat al Vallès Oriental. Té 36.3 Km² i 7136 hab. L'entitat municipal està formada, a més a més, per Santa Agnès de Malanyanes i La Roqueta. El terme l'ajuntament i dades.
Ajuntament de La Torre de Claramunt
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt, municipi de la comarca de l’Anoia. Informació del municipi i el seu valuós patrimoni (el castell). Serveis, entitats locals, informació, agenda d'esdeveniments, etc, ...
Ajuntament de l'Ametlla del Vallès
Web oficial d'aquest municipi de la comarca del Vallès Oriental. Té més de cinc mil habitants i està situat entre les valls del riu Congost i de la riera de Tenes al nord de Granollers i a 42 Km de la ciutat de Barcelona. Dades i tràmits.
Ajuntament de Les Cabanyes
Web oficial d’aquest municipi de l’Alt Penedès. Poble bressol del Dr. Josep Torras i Bages (1946-1916) bisbe de Vic, fill il·lustre de les Cabanyes, que als s. XIX i XX, honorà la nostra terra i defensà la llengua catalana davant la repressió centralista.
Ajuntament de les Franqueses del Vallès
Pàgina oficial de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès, municipi del Vallès Oriental de 10.810 habitants. Està format pels pobles de Llerona, Marata, Corró d'Amunt i Corró d'Avall, on és situat l'Ajuntament, edifici modernista d'Albert Joan.
Ajuntament de les Masies de Voltregà
Web oficial d’aquest municipi de gran extensió del Voltreganès, a la comarca de l'Osona. Informació del consistori, educació, jovent, promoció econòmica, serveis socials, tràmits ciutadans, equipaments i dades diverses.
Ajuntament de L'Hospitalet
Web oficial de l'L'Hospitalet de Llobregat. És la segona ciutat en població de Catalunya i la catorzena d'Espanya. La ciutat, i l'ajuntament al dia, temes, serveis, dades, notícies, campanyes i webs municipals i generals.
Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Web oficial d’aquest municipi del Vallès Oriental. Coneix Lliçà, situació, plànol i carrerer, transport urbà, telèfons i adreces, llocs d'interès, rutes i itineraris, festius i Festes, imatges. Ajuntament, informació i serveis.
Ajuntament de Lliçà de Vall
Pàgina oficial de Lliçà de Vall, municipi està situat a la comarca del Vallès Oriental. Informació del terme, l’Ajuntament, regidories, entitats, Agenda 21, publicacions, serveis al ciutadà, documentació i dades d'interès.
Ajuntament de Llinars del Vallès
Espai de l’Ajuntament de Llinars del Vallès a Internet. Llinars és un municipi del Vallès Oriental situat a la part alta de la vall del riu Mogent. Informació del municipi, l’Ajuntament, economia, història, el teixit associatiu, etc.
Ajuntament de Lluçà - Santa Eulàlia de Puig-oriol
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà) al Lluçanès. L’Ajuntament i el municipi, serveis i equipaments, turisme, directori, telecentre, ... Santa Eulàlia de Puig-oriol neix al s. XVIII i al s. XIX com a nucli de població.
Ajuntament de Malgrat
Web oficial de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, a la comarca del Maresme. Inclou informació, serveis municipals, alcaldia, directori polític (govern), resultats electorals, informació econòmica, taulell d'anuncis, campanyes i projectes municipals.
Ajuntament de Malla
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Malla, municipi de la plana de Vic a la comarca d’Osona. Informació del municipi, el seu ajuntament, serveis, situació, estadístiques, cases de pagès, itinerari històric, casal d’avis, oficina municipal, etc.
Ajuntament de Manlleu
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Manlleu, municipi de la comarca d’Osona i capital del riu Ter. És el segon municipi d’Osona en ponlació. Informació de l’ajuntament, el municipi, serveis, àrees, tràmits i subencions i webs municipals.
Ajuntament de Manresa
Portal oficial de l'Ajuntament de Manresa, capital de la comarca del Bages. Informació al ciutadà, correu, línia directa amb l'alcalde, agenda cultural, medi ambient, cultura, esports i altres serveis i webs municipals.
Ajuntament de Marganell
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Marganell, municipi de la comarca del Bages. Informació general del municipi i del seu ajuntament, serveis d’atenció al ciutadà, actualitat municipal, POUM, carrerer i llocs d’interès.
Ajuntament de Martorell
Ajuntament de Martorell, ciutat de la comarca del Baix Llobregat. Informació del consistori municipal, serveis, tràmits en línia, plànol, guia d'entitats, transports, itineraris turístics, comerç, trasnports i altres serveis.
Ajuntament de Martorelles
Web d’aquest Ajuntament del Vallès Oriental. La proximitat de la localitat a Barcelona la converteix en una zona d'atracció i desenvolupament social i industrial i fa necessari facilitar els tràmits administratius. Totes les dades de Martorelles.
Ajuntament de Masies de Roda
Espai oficial de l’Ajuntament de Les Masies de Roda, municipi de la comarca d’Osona. Informació general del terme, la seva història, entitats, fotografies, serveis municipals i llocs d’interès. Imatges de l’edifici del nou ajuntament.
Ajuntament de Masquefa
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Masquefa, municipi de la comarca de l'Anoia. Informació diversa de la Vila, l’Ajuntament, visita virtual amb fotografies, directori d'entitats, equipaments i agenda d’esdeveniments al municipi.
Ajuntament de Matadepera
Web Oficial de l'Ajuntament de Matadepera, terme municipal que pertany a la comarca del Vallès Occidental. El municipi però també el nostre Ajuntament; així com els serveis, els equipaments i la normativa municipal.
Ajuntament de Mataró
Pàgina oficial de la ciutat de Mataró, capital de la comarca del Maresme. Cinc gran blocs temàtics: La ciutat, Ajuntament, webs temàtiques municipals, tràmits, turisme, agenda i notícies. Informació i webs municipals.
Ajuntament de Mediona
Web del Municipi de Mediona (Alt Penedès-Barcelona): Castell de Mediona, Ajuntament de Mediona, artesania, fotografies, esdeveniments, premsa, comunicats, festes, cuina medionenca, racò literari, telèfons interès, webs de Mediona.
Ajuntament de Moià
Web de l’Ajuntament de Moià, municipi del Bages. Els primers documents del terme es troben en els anys 912 i 914. Del 939 es conserva l'acta de consagració de l'església parroquial. L’exconseller en cap Rafel Casanova, va néixer a Moià.
Ajuntament de Molins de Rei
Web oficial de l'Ajuntament de Molins de Rei, a la comarca del Baix Llobregat. Hi podeu trobar: farmàcies de guardia, guia comercial i d'entitats, tràmits i gestions, el trànsit en directe, agenda cultural, festes i molt més ...
Ajuntament de Mollet del Vallès
Web de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, ciutat de la comarca del Vallès Oriental, molt a prop de Barcelona. Tota l'informació de la ciutat, directori, entitats ciutadanes, plànol, agenda, civisme i homenatge a l'artiste local Joan Abelló.
Ajuntament de Monistrol de Calders
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Monistrol de Calders. És un municipi de 22 Km de superfície, situat a l'extrem oriental de la comarca del Bages, entre el massís de Sant Llorenç del Munt i l'altiplà del Moianès. Dades i serveis.
Ajuntament de Monistrol de Montserrat
La història i les tradicions de Monistrol de Montserrat activitats a Monistrol de Montserrat Camins de Monistrol a l'abadia de Montserrat. El segle XIV es crea la vila de Monistrol a l'entorn del pont i del palau prioral.
Ajuntament de Montcada i Reixac
Pàgina oficial de Montcada i Reixac (Vallès Occidental). Informacions, dades i serveis al ciutadà, l’administració municipal i els principals llocs d’interès del municipi. Actualitat i oferta educativa complementària.
Ajuntament de Montclar
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Montclar, municipi de la comarca del Berguedà. Informació de l’ajuntament, el municipi, serveis municipals, deixalleria mòbil, actualitat, festes, i allotjaments. Una tradició molt arrelada és la fira de reis.
Ajuntament de Montesquiu
Espai oficial de l’'Ajuntament de Montesquiu, un poble situat al nord de la comarca d'Osona, a la que pertany des de l’any 1990. Abans pertanyia al Ripollès. Dades generals, història, fotografies, directori, serveis municipals i llocs d’interès.
Ajuntament de Montgat
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Montgat, municipi de la costa, a la comarca del Maresme. L’ajuntament, el municipi, xifres, plànol, equipaments, història, actes i activitats, espais verds, informatiu municipal, webs i serveis municipals.
Ajuntament de Montmajor
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Montmajor, municipi de la comarca del Berguedà. L’ajuntament, municipi, serveis, turisme, cultura, telèfons d’interès, empreses, entitats i directori d’e-mails del poble. El poble és governat en majoria per CiU.
Ajuntament de Montmaneu
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis, història, empreses, Festa Major, i galeria d’imatges de Montmaneu.
Ajuntament de Montmeló
Web oficial de l'Ajuntament de Montmeló, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Informació del terme i del consistori, carta de l'alcalde, informació general i agenda, dades del Circuit de Catalunya i vincles del país.
Ajuntament de Montornès del Vallès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Montornès del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental. Tot sobre el municipi, l’Ajuntamnet, anuncis oficials atenció al ciutadà, actualitat, equipaments i entitats.
Ajuntament de Montseny
Web oficial del'Ajuntament de Montseny, un poble dins un Parc Natural, a la comarca del Vallès Oriental. El municipi i l’Ajuntament, turisme, en un poble eminentment de turisme de muntanya, dades i actualitat local.
Ajuntament de Muntanyola
Plana web de l´Ajuntament de Muntanyola, municipi de la comarca d’Osona. Informació del municipi, el seu ajuntament, serveis, amb informació d’interés turistic i cultural i sobre els seus serveis, tràmits i equipaments municipals.
Ajuntament de Mura
Web oficial d’aquest poble del Bages, que conserva l’encant medieval als carrers i places entorn l'església romànica de Sant Martí. Situat a. Serveis, gastronomia, festes, territori i vida. La primera notícia de Mura data de l'any 978.
Ajuntament de Navarcles
Municipi de la comarca del Bages de 5.285 (1999).Gaudireu del Parc Natural de Sant Llorenç i podreu conéixer les fonts de Navarcles famoses per la qualitat de les seves aigües.
Ajuntament de Navàs
Web d’aquest municipi de 5.813 hab. que s'estén des de la Vall del riu Llobregat fins a la conca del Cardener, al Bages. Limita al nord amb el Berguedà. Ajuntament, el poble, festes, fires, entitats, indústria, comerç, activitats i serveis on-line.
Ajuntament de Olèrdola
Web oficial de l’Ajuntament de Olèrdola (Alt Penedès). Agenda, entitats, enllaços, Festival Existence, farmàcies, guia comercial M.A.C. Olèrdola, notícies. el Parc Comarcal, plànols i mapes, telèfons, el temps, ràdar, prevenció d'incendis, ...
Ajuntament de Olesa de Bonesvalls
Pàgina oficial de l’Ajuntament Olesa de Bonesvalls, municipi de l'Alt Penedès. Tota la informació municipal, turisme, gestions, agenda, cultura, història, festes, participació ciutadana, comunicació, turisme, i atenció al ciutadà.
Ajuntament de Pacs del Penedès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Pacs del Penedès, municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Dades sòcioeconòmiques i econòmiques del municipi, història, agenda, l’Ajuntaments i altres dades d’interès pel visitant.
Ajuntament de Palafolls
Nova web municipal de l’Ajuntament de Palafolls, a la comarca del Maresme. Palafolls pels 5 sentits, domini màgic. Tot sobre l’Ajuntament, xarxa ciutadana d’entitats, serveis i quipament, Palafolls turístic, borsa de treball, tràmits, notícies i agenda.
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Web oficial de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Des d'aquest portal oficial de municipi, podreu conèixer la vila i accedir als serveis que us ofereix l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. El POUM i la festa major a finals d’agost.
Ajuntament de Pallejà
Web oficial de l'Ajuntament de Pallejà (Baix Llobregat). Pallejà és més que un poble o un espai físic, és una idea de convivència, participació i democràcia. Tot sobre el municipi, l’Ajuntament, agenda i nitícies, en xarxa, subscripcions al butlletí, ...
Ajuntament de Parets del Vallès
Web del municipi. Emplaçat al SO del Vallès Oriental, el municipi de Parets del Vallès té una extensió de 8,98 km². Com arribar, plànol, població i societat, esdeveniments, la indústria i el comerç, entitats i associacions, festes, llocs d'Interés, ...
Ajuntament de Perafita
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Perafita, municipi del Lluçanès adscrit a la comarca d’Osona. Informació del municipi, el seu ajuntament, serveis. Estem treballant en el nou web municipal de Perafita. Perdoneu les molèsties.
Ajuntament de Piera
Web de Piera, el munici més extens de l’Anoia. Limita amb: Castellolí, el Bruc, Sant Sadurní d’Anoia, Masquefa, Cabrera d’Igualada, els Hostalets de Pierola, la Pobla de Claramunt, Vallbona d’Anoia, Sant Llorenç d’Hortons i Torrelavit. La Vila i serveis.
Ajuntament de Pineda de Mar
Web de l’Ajuntament de Pineda de Mar, municipi de l'alt Maresme. Un bon lloc per gaudir-hi les vacances amb família. Informació municipal i turística, les entitats, teatre, la Fundació Tharrats d’Art Gràfic, actualitat, activitats, serveis, ...
Ajuntament de Polinyà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Polinyà, municipi de la comarca del Vallès Occidental. Tota la informació del municipi; l’Ajuntament, el poble, l’OAC, equipaments, entitats, economia, actualitat, agenda, notícies i butlletins municipals.
Ajuntament de Pontons
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Pontons, a la comarca de l’Alt Penedès. Web per oferir els nostres serveis, donar informació i crear un sistema de participació per col·laborar en la dinamisme del nostre estimat poble de Pontons.
Ajuntament de Prats de Lluçanès
Pàgina web de la vila de Prats de Lluçanès. Referències del municipi i de la comarca natural del Lluçanès, informació de l'ajuntament, serveis i equipaments, comunicació, fires i festes, comerç, galobardes, turisme rural i el romànic.
Ajuntament de Premià de Dalt
Website oficial de l’Ajuntament de Premià de Dalt, municipi de la comarca del Maresme. Mou-te per Premià de Dalt, la vila en xifres, el cartipàs, servei de cultura, el Museu de Premià de Dalt, ensenyament, àrea jovent i pla jove ...
Ajuntament de Premià de Mar
Web de l'Ajuntament de Premià de Mar, municipi de l'Baix Maresme. Informació municipal, turística, de serveis, història, transports, avisos i documents, ciutat i ciutadans, la publicació “Vila Primilia”, entitats i webs municipals.
Ajuntament de Puigdàlber
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Puigdàlber, a la comarca de l’Alt Penedès. Dades d’interès, oficines municipals: De dilluns a divendres de 10 a 14 h., companyies d'aigües, Jutjat de pau, arquitecte, secretari, treballadora social.
Ajuntament de Puig-Reig
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Puig-reig, al Berguedà. A dins aquesta pàgina trobareu tota la informació sobre el nostre poble, activitats, indústria, festes i tradicions, història, turisme, informació municipal, i molt més. Visiteu-nos!
Ajuntament de Pujalt
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Pujalt, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis, calendari i mapa de localització. Nuclis de Pujalt: Pujalt, Astor, Conill, La Guàrdia, i Vilamajor.
Ajuntament de Rajadell
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Rajadell, municipi de la comarca del Bages. Informació general del municipi i del seu ajuntament, serveis al ciutadà, la festa major, notícies locals, telèfons d’interès, turisme i oci i dades per viure-hi.
Ajuntament de Rellinars
Pàgina oficial, en construcció, de l’Ajuntament de Rellinars, municipi de la comarca del Vallès Occidental. Establiments i serveis, el poble i l’ajuntament, notícies, entitats de Rellinars i la publicació municipal La Carena en PDF.
Ajuntament de Ripollet
Web oficial de la ciutat vallesana. L’actualitat; Agenda, arxiu fotogràfic, mitjans. L’Ajuntament; Consistori, correu a l'Ajuntament, Defensor del Ciutadà, Departaments. La ciutat; Agermanaments, centres educatius, entitats, farmàcies, festes, ...
Ajuntament de Roda de Ter
Portal oficial de l'Ajuntament d'aquest municipi de la comarca de l''Osona, regada pel riu Ter que parteix la població en dues. Serveis municipals, regidories, veïns il·lustres, turisme, formació d'adults, fòrum dones, economia i associacions.
Ajuntament de Rubí
Web oficial de l’Ajuntament de Rubí, ciutat del Vallès Oriental. Directori municipal, publicacions del municipi, arxiu de notícies, atenció al ciutadà, comerç, cultura i associacions. L’Ajuntament, serveis i plànol de la ciutat.
Ajuntament de Rubió
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Rubio, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis, calendari, patrimoni, notícies, rutes, tramitacions i mapa de localització.
Ajuntament de Rupit i Pruit
Web de l'Ajuntament de Rupit i Pruit, a l'Osona. El Collsacabra té un equilibri entre la grandiositat geològica i l'escala humana. Al seu centre hi ha Rupit, entre els cingles d'Aiats i la Garrotxa, a 845 m. Rupit i Pruit, es van fusionar l'any 1977.
Ajuntament de Sabadell
Portal oficial de la capital vallesana. Una ciutat amb inquietuds socials, culturals, educatives, solidaries i de respecte amb el medi ambient, aprofita les noves tecnologies de la informació per realitzar tràmits municipals i apropar-se al ciutadà.
Ajuntament de Sagàs
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sagàs, municipi de la comarca del Berguedà. Informació de l’ajuntament, el municipi, serveis municipals, turisme, agroturisme, història, cultura i enllaços. El nombre d'habitants és de 140 segons l'últim cens.
Ajuntament de Saldes
Web oficial del poble on les bruixes i els contrabandistes formen part de llegendes amb testimonis prehistòrics, com el Dolmen. És al Bergueda, al límit amb Lleida. Té 337 habitants i 70 Km². La principal activitat econòmica és la mineria de carbó.
Ajuntament de Sallent
Web oficial de la Vila de Sallent, municipi de la comarca del Bages. Queixes i suggeriments, fòrum, plànol, els comptes de l’Ajuntament ben clars, telèfons d’interès, notícies i novetats municipal, i dades diverses.
Ajuntament de Sant Adrià de Besòs
Web de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs municipi de la comarca del Barcelonès. Benestar i famílies, comunicació, cultura, educació, esports, estadística i padró d'habitants, festes, igualtat, infància, joventut, medi ambient, ocupació pública, ...
Ajuntament de Sant Agustí de Lluçanès
El municipi de Sant Agustí de Lluçanès té dos petits nuclis de població, el carrer de l'Alou i el barri de Sant Agustí, juntament amb un veïnat dispers de cases de pagès, conformen aquest petit municipi de 13,38 km² de la subcomarca del Lluçanès.
Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
La població de Sant Andreu de la Barca , la seva vida social i econòmica, així com les activitats que realitza i els serveis que presta l’Ajuntament, en un intent de millorar la informació i d’apropar l’administració al ciutadà.
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, municipi de la comarca del Martesme. Dades de l'ajuntament i de la vila, notícies, agenda, gastronomia, turisme, anuncis i convocatòries. Comarca del Maresme.
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor
Web d'aquesta entitat municipal situada a la comarca del Vallès Oriental. Conté informació completa de: El Municipi i els seus llocs d'interès, l'ajuntament, serveis i gestions, guia d'entitats i empreses, agenda i notícies, i enllaços d'interès.
Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau
Aquest és el web oficial del poble de Sant Bartomeu del Grau al Lluçanès (comarca d’Osona). Presentació del municipi, activitats, empreses, associacions, etc. Predomini de l'indústria tèxtil. Informes sobre les principals fonts d'interès de Sant Bartomeu.
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Ajuntament, ciutat, agenda i notícies, economia i treball, ciutadans i el servei local de transició Escola-Treball (SLTET). Activitats ciutadanes.
Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès
Web de l’Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès, municipi emplaçat en un altiplà del Lluçanès, a la comarca d’Osona. Queda delimitat per carenes muntanyoses formant gairebé una vall. Ajuntament, informació municipal, cultura i serveis.
Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
Web oficial d’aquest municipi de l’interior del Maresme, entre Sant Iscle de Vallalta i Sant Pol de Mar, prop de la serra del Montnegre. Dades generals, tècnics, organismes autònoms, informació juvenil, indicadors socials, cartografia, eleccions, ...
Ajuntament de Sant Celoni
Portal oficial de l'Ajuntament de Sant Celoni, municipi d'uns 13.000 habitants. La Batllòria, l'ajuntament, tràmits i gestions. Portal del Montseny i del Montnegre-Corredor, amb espais naturals de gran riquesa i bellesa paisatgística.
Ajuntament de Sant Climent de Llobregat
Portal oficial de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, municipi de la comarca del Baix Llobregat. Poble, ajuntament, serveis, ciutadania i actualitat. Situat a 18 Km de Barcelona. Economia basada en el cultiu i la comercialització de la cirera.
Ajuntament de Sant Cugat de Sesgarrigues
Pàgina oficial de l’ Ajuntament de Sant Cugat de Sesgarrigues, a la comarca de l’Alt Penedès. Les dades del municipi i l’Ajuntament, correu ciutadà, punt d’informació juvenil, servei d’escombreries, recollida de trastos vells, ...
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Una una ciutat única; La seva gent, jove i amb un alt nivell formatiu, el dinamisme, amb entitats i associacions compromeses amb la ciutat, el patrimoni històric, amb el Monestir, màxim exponent, l'entorn privilegiat i la qualitat de vida.
Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera
Web oficial, però provisional de l’Ajuntament Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental). Dades generals. Organismes Autònoms. Informació juvenil. Indicadors socials. Cartografia local. Eleccions. Informe Social. Normativa, ...
Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires
Sant Esteve Sesrovires en tot els sentits. Ajuntament, coneix Sant Esteve, comunicació local, medi ambient, complex esportiu, club de feina, la calaixera, cutura, esports ... El municipi pertany a la comarca del Baix Llobregat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, municipi de la comarca del Vallès Oriental. L’Ajuntament, el poble i els seus llocs d'interès, atenció al ciutadà, turisme, actualitat, tràmits i gestions administratives online.
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Plana oficial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, que ostenta la capitalitat comarcal del Baix Lllobregat. Presentació del municipi per l'alcalde, cultura, associacionisme, l'esport del municipi, serveis municipals, i correu per a tothom.
Ajuntament de Sant Feliu Sasserra
La web municipal d’aquest poble del Bages. Hi podreu trobar un ampli ventall d'informació relacionada amb Sant Feliu Sasserra: enllaços a entitats, notícies, fotografies, informació municipal, festes, equipaments, visor cartrogràfic, etc.
Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Informació general de l’Ajuntament, el municipi, equipaments i serveis, jutjats de pau. L’Alcalde actual és Joan Gassó i Ramiro.
Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Portal oficial de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, municipi de la comarca del Bages. Hi podreu trobar informacions del municipi, dades d'interès pel ciutadà, l'ajuntament, àrees i regidories i sectors econòmics del poble.
Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, cap del Voltreganès i municipi de la comarca de l’Osona. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis municipals, llocs d’interès, entitats, promoció económica, educació, …
Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta
Nova web oficial de Sant Iscle de Vallalta (Maresme). Entitats municipals descentralitzades, dades generals, electes, tècnics, organismes autònoms, informació juvenil, indicadors socials, cartografia local, eleccions, biblioteques, informe social, ...
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, municii de la comarca del Bages. Informació institucional i de l'ajuntament, sevei d'atenció al ciutadà, dades del municipi i de l'entitat agregada, Sant Martí de Torroella.
Ajuntament de Sant Joan Despí
Pàgina oficial de la ciutat de Sant Joan Despí, ciutat del Baix Llobregat. Informació del municipi, equipaments, gestions, serveis, entitats municipals i ciutadanes, transports, tràmits, publicacions, agenda, l’ajuntament t’escolta, l'OAC, ...
Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola
Portal oficial de l'Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola, municipi de la comarca del Berguedà. És situat a la comarca natural de l'Alt Berguedà. Electes de l'Ajuntament, dades del municipi, serveis, entitats, festes, imatges, rutes, ...
Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta
Web de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, municipi de l’Osona. Administració municipal, notícies, agenda, taulell d'anuncis, història, festes, serveis municipals, llocs d’interès, itineraris, directori d’empreses i guía útil de serveis i gestions.
Ajuntament de Sant Just Desvern
Portal oficial de l'Ajuntament de Ajuntament de Sant Just Desvern, municipi de la comarca del Baix Llobregat. Conté totes les dades del municipi: Entitats, cultura i tradicions, telèfons d'interès, publicacions, pla estratègic, promoció d'habitatges, ...
Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons (Alt Penedès). Sant Llorenç d'Hortons es troba a la part nord de la comarca de l'Alt Penedès, dins l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Presenta un paisatge típicament penedesenc.
Ajuntament de Sant Llorenç Savall
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental). Informació del poble, ajuntament, serveis, medi ambient, protecció civil, mapa, Parc Natural de Sant Lorenç del Munt i l’Obac. L’Alcalde és Ricard Torralba i Llauradó (ERC).
Ajuntament de Sant Martí d'Albars
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Martí d'Albars, municipi de la comarca d’Osona. Informació del municipi, el seu ajuntament i serveis. El municipi s'estructura en tres nuclis: Beulaigua, la Blava (on hi ha l'ajuntament) i Sant Martí.
Ajuntament de Sant Martí de Centelles
Espai oficial de l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles, municipi situat al sud de la comarca de l’Osona. Presentació del poble, informació, notícies, tràmits, empreses, patrimoni, i turisme. L’alcalde és Josep A. Grau i Aregall.
Ajuntament de Sant Martí de Sesgueioles
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Martí de Sesgueioles, petit municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis, calendari, tràmits i gestions, directori i imatges del municipi.
Ajuntament de Sant Martí de Tous
Portal oficial de l'ajuntament d'aquest municipi d'uns 1000 habitants, situat al límit de la comarca de la Conca de Barberà i a deu quilòmetres de la capital de l'Anoia, Igualada. Dades municipals, tràmits i gestions, actualitat i directori.
Ajuntament de Sant Martí Sarroca
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca, municipi de la comarca de l’Alt Penedès, que té un important enclavament romànic. Informació del municipi, entitats, empreses, telèfons d'interès, contactes i els serveis municipals.
Ajuntament de Sant Pere de Ribes
Completa informació en aquesta pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, a la comarca del Garraf. El teu Ajuntament, ciutadans, empreses i apartat per als visitants. Tramitacions, l’OAC i el Pla d’equipaments municipal.
Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, a la comarca de l’Alt Penedès. Informació general del municipi i el seu ajuntament, programes locals, tràmits online, entitats, rutes i visita virtual per Sant Pere.
Ajuntament de Sant Pere de Torelló
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Sant Pere de Torelló, municipi de la Vall del Ges i de la comarca de l'Osona. Informació general del municipi i específica del consistori. Notícies, entitats, festes del municipi, imatges, biblioteca…
Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Web oficial. Situat a la carena del Pla de la Calma i del Tagamenent, a 305 m. d'altitud, amb una extensió de 34,74 km². Agrícola, ramadera i forestal. Passatge de la història medieval, l'església fou Palau Comtal dels Comtes de Barcelona.
Ajuntament de Sant Pol de Mar
Benvinguts al servidor oficial de Sant Pol de Mar, municipi de la costa de la comarca del Maresme. Completa informació del municipi, la seva història, tradicions, turisme, noticiaris, comerços, entitats i dades de l'Ajuntament.
Ajuntament de Sant Quintí de Mediona
Pàgina web oficial de l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona, municipi que pertany a la comarca de l'Alt Penedès. Consistori, el municipi, equipaments municipals, tràmits, serveis al ciutadà i dades d'interès.
Ajuntament de Sant Quirze de Besora
Pàgina oficial de Sant Quirze de Besora, municipi de la comarca de l'Osona. Forma amb Santa Maria de Besora, Vidrà, Montesquiu i Sora, la subcomarca del Bisaura, municipis abans pertanyents al Ripollès. Ajuntament, la Vila i agenda.
Ajuntament de Sant Quirze de Safaja
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Quirze de Safaja, municipi de la comarca del Moianès. Informació general del municipi: Administració municipal, notícies, agenda, taulell d'anuncis, història, festes locals i directori.
Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
Web de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental). Salutació de l’Alcaldessa, informació general del municipi, actualitat, agenda, plànol, anuncis, tràmits en línia, webs temàtiques, habitatge, eleccions, ...
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès). Som un municipi de gairebé 12.000 habitants, cosa que el converteix en el segon nucli més important de la comarca de l’Alt Penedès. Pla general i dades municipals.
Ajuntament de Sant Sadurní d'Osormort
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Sadurní d'Osormort, municipi de la comarca d’Osona. Informació del municipi, el seu ajuntament i serveis. El poble està situat en la vall de la riera Major, abans nomenada riera d'Osor.
Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, municipi de la comarca del Bages. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis al ciutadà, cartografia i carrerer, servei local d’ocupació, actualitat i línea directa.
Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
Web oficial de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, municipi de la comarca del Bages. La web conté informació sobre el poble, serveis, tramitacions, economia, cultura, patrimoni, espais naturals, festes i tradicions locals.
Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). La web s’estructura en cinc àrees temàtiques: Seccions, regidories, atenció al ciutadà, els marcs i la navegació. La informació i l’actualitat del municipi.
Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló, municipi de la Vall de Ges i de la comarca de l'Osona. Dades municipals i del consistori, tramitacions, avisos, agenda, dades turístiques del municipi i vincles destacats.
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Informació municipal sobre Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). Medi ambient, gent gran, tràmits l’Ajuntament la Vila i els ciutadans, entitats del municipi, bústia ciutadana, ...
Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló
Espai oficial del municipi de Santa Coloma de Cervelló està situat a la riba dreta del riu Llobregat, a la falda de la muntanya de Sant Antoni, i s'estén fins als contraforts orientals del massís del Garraf. Dades, serveis i equipaments.
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Portal oficial de l'Ajuntament de Santa Coloma de Granenet. Presentació de l'Ajuntament, la ciutat, història, serveis al ciutadà, ciutat digital, agenda, notícies i novetats. Benvinguda de Bartomeu Muñoz i Calvet Alcalde de Santa Coloma de Gramenet.
Ajuntament de Santa Eugènia de Berga
Espai oficial de l'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga (Osona). Dades i serveis del consistori, actualitat del municipi i empreses, salutació de l’alcaldessa, ajuntament, normativa, ordenances, tràmits, arxiu fotogràfic, esports, oci, cultura…
Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer
Santa Eulàlia de Riuprimer és un petit poble de la comarca d’Osona que, d’una banda, queda protegit per la serralada de ponent i, de l’altra, s’obre a la Plana de Vic. Agenda, història, fotografies, directori, serveis municipals i llocs d’interès.
Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Informació general del municipi: Administració municipal, notícies, agenda, taulell d'anuncis, història, festes i atenció al ciutadà.
Ajuntament de Santa Fe del Penedès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Fe del Penedès, a la comarca de l’Alt Penedès. Posem a la seva disposició tota la informació del consistori i el municipi: Ajuntament, municipi, entitats, empreses, esports, juventud, etc.
Ajuntament de Santa Margarida de Montbui
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, municipi de la comarca de l’Anoia. El consistori montbuienc, informació sobre la vila i el funcionament de l’Ajuntament, agenda d'activitats, dades i plànol dels carrers.
Ajuntament de Santa Margarida i Els Monjos
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Margarida i Els Monjos (Alt Penedès). Situat al sud-est de la comarca de l'Alt Penedès, a la depressió Pre-litoral, i és travessat pel riu Foix. Té 17'39 Km² de superfície i 4.800 habitants.
Ajuntament de Santa Maria de Besora
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Maria de Besora, municipi de la comarca d’Osona. Informació del municipi, el seu ajuntament, serveis i turisme. El municipi de Santa Maria de Besora té una extensió de 24,93 Km².
Ajuntament de Santa Maria de Martorelles
Fitxa oficiosa d’aquest Ajuntament de la comarca del Vallès Oriental. Dades generals, organismes autònoms, informació juvenil, indicadors socials, cartografia local, eleccions, informe social i normativa. No té web oficial.
Ajuntament de Santa Maria de Merlès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Maria de Merlès, municipi dins de la subcomarca del Lluçanès, pertanyent a la comarca del Berguedà. Informació de l’ajuntament, el municipi, serveis municipals, llocs d'interès turístic i cultura.
Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Dades del consistori (ple, àrees, serveis, contribucions), història del poble, notícies, agenda, compartir cotxe, POUM, etc.
Ajuntament de Santa Maria d'Oló
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Maria d'Oló, municipi de la comarca del Moianès. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis al ciutadà, turisme, activitat econòmica, cultura i oci, i agenda cultural.
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Web oficial de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental. Tràmits, serveis, serveis a les persones, salutació de l’alcaldessa, la ciutat, l’Ajuntament, serveis i equipaments, centres cívics, actualitat i agenda.
Ajuntament de Santa Susanna
Pàgina oficial d’aquest turístic municipi de la costa del Maresme. L’Ajuntament, dades, agenda, visita, tramitacions i les activitats; la Fira Màgica, el Festival Shakespeare, turisme familiar i turisme actiu a la costa mediterrània.
Ajuntament de Santpedor
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santpedor, municipi de la comarca del Bages. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis al ciutadà, entitats, comerç, indústria, informació sobre tramitacions i notícies actuals del municipi.
Ajuntament de Sentmenat
Pàgina de l’Ajuntament de Sentmenat, al Vallès Occidental. Totes les dades de l’Ajuntament i de la Vila. L’OAC (serveis municipals), comunicats, actualitat, directori, correu ciutadà, plànol del municipi i accessos a Sentmenat.
Ajuntament de Seva
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Seva, municipi de la comarca de l’Osona. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis municipals, llocs d’interès, punt jove de Seva, dades del Roures Parck, turisme, meteorología, etc.
Ajuntament de Sitges
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sitges, la turística ciutat de les costes del Garraf. L'Ajuntament, informació municipal, l'agenda d’esdeveniments del municipi, regidories, adreces i altres dades d’interès pel visitant i el ciutadà.
Ajuntament de Sobremunt
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sobremunt, municipi de la comarca d’Osona. Informació del municipi, el seu ajuntament, serveis, informacions municipals, cultura, serveis, calendari i localització. Format per un petit nucli urbà i masies aïllades.
Ajuntament de Sora
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sora, municipi de la comarca d’Osona. Informació del municipi, el seu ajuntament, serveis, agenda d'activitats, serveis d'urgències, entitats. També la història del municipi i les activitats de turisme.
Ajuntament de Subirats
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Subirats (Alt Penedès). Us trobeu al terme municipal més gran de la comarca del Penedès, amb una extensió de 55,8 Km² i catorze nuclis dins del terme de Subirats. Informació, plànols, tràmits i serveis municipals.
Ajuntament de Súria
Web oficial d’aquets municipi de la comarca del Bages. Consistori, regidories, tauler d'anuncis, tràmits i gestions, serveis, butlletí municipal “La Torre”, consell dels Infants, entitats, agenda, correu ciutadà i Súria al teu abast.
Ajuntament de Tagamanent
Municipi de 237 habitants, molt extens (43,8 Km²) al Vallès Oriental. L'ajuntament, govern, ocupació, equipaments, entitats culturals, telèfons d'interès, informació municipal, calendari del contribuent... Santa Eugènia del Congost.
Ajuntament de Talamanca
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Talamanca, petit municipi pertanyent a la comarca del Bages. Informació general del municipi i de l’ajuntament, serveis turístics, rutes, festes, concursos, territori i catàleg actual de masies del poble.
Ajuntament de Taradell
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Taradell, municipi de la comarca de l’Osona. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis municipals, llocs d’interès, directori de serveis i equipaments atenció al ciutadà i actualitat.
Ajuntament de Tavèrnoles
Pàgina oficial del poble de Tavèrnoles, municipi de la Vall de Sau-Collsacabra (comarca de l’Osona). Completa informació del municipi, l’Ajuntament, turisme, oci, actualitat, dades d’interès local i serveis al ciutadà.
Ajuntament de Tavertet
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Tavertet, municipi del Collsacabra, a la comarca de l’Osona. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis municipals, llocs d’interès, empreses i comerços i galería de fotografies.
Ajuntament de Teià
Portal web de l'Ajuntament de Teià, municipi de la comarca del Maresme. Informació del consistori municipal, història, dades i imatges de Teià, entitats per sectors, serveis municipals, butlletí online, atenció a les persones, planificació del territori.
Ajuntament de Terrassa
Portal oficial de l'ajuntament de la capital egarenca, des de l'Ajuntament de Terrassa. Viure la ciutat, descobrir Terrassa, estudiar, ocupació i empresa. Dades de l'ajuntament, aàrees i departaments, medi ambient, tràmits, notícies, ...
Ajuntament de Tiana
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Tiana, municipi de la comarca del Maresme, situat a 17 Km de la ciutat de Barcelona. Ajuntament, atenció al ciutadà, municipi, Ràdio Tiana, Festa Major, i altres dades d'interès. Té uns 6000 habitants.
Ajuntament de Tona
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Tona, municipi de la comarca de la Plana de Vic, a la comarca de l'Osona. Totes dades municipals: Entitats culturals i esportives, terme, turisme actiu de balnearis, serveis i dades de l'ajuntament.
Ajuntament de Tordera
Web oficial de Tordera (Maresme). Salut i família, habitatge i territori, treball i empresa, seguretat i emergències, formació, lleure, ciutadania. El municipi, l’Ajuntament, regidories i finestra digital. Municipi de 9.506 habitants (1999) i 82.92 Km².
Ajuntament de Torelló
Portal oficial de l'Ajuntament de Torelló, municipi de la comarca d'Osona, a la Vall del Ges. Té uns 10.000 habitants. Informació del municipi, serveis, agenda, cultura, esports, benestar social, turisme, pla estratègic i documentació diversa.
Ajuntament de Torrelavit
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torrelavit, a la comarca de l’Alt Penedès. Totes les dades per conèixer Torrelavit i el seu ajuntament, serveis municipals, entitats i empreses. Hi ha la hipòtesi que el topònim Lavit és d’arrel berber o àrab.
Ajuntament de Torrelles de Foix
Pàgina web oficial de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, municipi de la comarca de l’Alt Penedès. L’ajuntament, serveis, el municipi, turisme, actualitat municipal, guia ciudadana, fotografies, llocs d’interès, i dades diverses.
Ajuntament de Torrelles de Llobregat
Web de l'Ajuntament de Torrelles del Llobregat, municipi de la comarca del Baix Llobregat. Transport públic, administració electrònica, oficina virtual, animals abandonats, consistori, medi ambient, urbanisme, protecció civil, ...
Ajuntament de Vacarisses
Web oficial de l’Ajuntament de Vacarisses. Municipi de 2.349 hab (1999) a 382 m d'altitud a la serra de l'Obac al Vallès Occidental. Ajuntament, oficina d’atenció ciutadana, el municipi, actualitat i notícies i directori municipal. Accès Correu Ciutadà.
Ajuntament de Vallbona d’Anoia
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, municipi de la comarca de l’Anoia. Tràmits i gestions municipals, llocs d'interés, mapa de carrers, directoris d'empreses i altres informacions d'interés turístic i empresarial.
Ajuntament de Vallcebre
Aquesta és una web municipal creada i gestionada per l'Ajuntament de Vallcebre. La podríem classificar en dues parts: la primera és una eina de servei al ciutadà per poder fer tràmits, gestions o conèixer normativa o documentació d'àmbit municipal.
Ajuntament de Vallgorguina
Web oficial de l'Ajuntament de Vallgorguina, municipi al Montnegre-Corredor, a la comarca del Vallès Oriental . L’Ajuntament, el poble, atenció al ciutadà, turisme, actualitat, turisme, tràmits, atenció a ciutadà i gestions administratives online.
Ajuntament de Vallirana
Portal oficial de l'Ajuntament de Vallirana, municipi de la comarca del Baix Llobregat. Conté tota l'informació de l'ajuntament, el consistori, entitats municipals del terme, serveis municipals, festes, adreces... Descobreix Vallirana!
Ajuntament de Vallromanes
Espai oficial d'aquest municipi del Vallès Oriental, al límit amb el Maresme, estès als vessants nord-occidentals de la serra de Sant Mateu (puig de Lledó, 493 m alt). Composició, tràmits municipals, història, fotografies i indrets turístics i agenda.
Ajuntament de Veciana
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Veciana, municipi de la comarca d’Anoia. Dades sobre l'Ajuntament, informacions municipals, cultura, serveis, calendari, cartografia, turisme rural, esdeveniments i mapa de localització de Veciana dins l’Anoia.
Ajuntament de Vic
Informació generPortal oficial de la ciutat. Punts d'interès turístic, consistori, notícies, anuncis i esdeveniments, festes, ciutat de cultura i mercats: Mercat del Ram, Mercat de Música, ... Punt jove, l'Impe Vic, IMAC, i patrimoni arquitectònic.
Ajuntament de Vilada
Web oficial de l'Ajuntament de Vilada, municipi de la comarca del Berguerdà, situat a 128 Km de Barcelona. Oficina 24 h., població, turisme, activitats, serveis i activitat econòmica. Fonts conegudes: L'Abella, del Vidrier, i del Cavaller.
Ajuntament de Viladecans
Portal oficial de l'Ajuntament de Viladecans, ciutat de la comarca del Baix Llobregat. Història de la ciutat, transports i comunicacions, serveis, activitats, economia, revista municipal, el pla jove, carrers, consum, cooperació, ...
Ajuntament de Viladecavalls
Web municipal oficial del Viladecavalls, a la comarca del Vallès Occidental. Informació general del consistori municipal i per conèixer la població. Agenda d’esdeveniments, tràmits online i correu ciutadà per a tothom.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Capital de l'Alt Penedès, hereva de la cultura del vi. Ben comunicada entre Barcelona i Tarragona i a poc de la costa, i és un dels nuclis de desenvolupament econòmic de Catalunya i centre de referència per a l'agroindústria i important xarxa de serveis.
Ajuntament de Vilalba Sasserra
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilalba Sasserra, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Informació general del municipi: Administració municipal, notícies, agenda, taulell d'anuncis, història, serveis, tràmits i festes locals.
Ajuntament de Vilanova de Sau
Pàgina oficial del poble de Vilanova de Sau, municipi de la Vall de Sau-Collsacabra (comarca de l’Osona). Informació del municipi, l’Ajuntament, situació, turisme, oci, actualitat, dades d’interès local, correu ciutadà, entitats i serveis al ciutadà.
Ajuntament de Vilanova del Camí
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, municipi de la comarca de l’Anoia. El consistori vilanoví, història sobre el municipi, la seva situació geogràfica, cultura i festes, medi ambient, serveis i pàgines municipals ...
Ajuntament de Vilanova del Vallès
Nou website de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Dades del municipi i del consistori, tràmits, serveis, història, policia, treball, síndic i altres apartats d'actualitat i notícies locals.
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Web oficial de l'Ajuntament de la capital del Garraf. Consistori, comissions, fiscalitat, ordenances, ciclomotors, fires i festes, promoció industrial, agenda, trànsit, allotjament, entitats, transports, urgències, museus, exposicions ...
Ajuntament de Vilassar de Dalt
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, municipi de la costa de la comarca del Maresme. Àrees útils, fotografies, dades de la vila, mapa de carrers, ofertes de treball, hisenda, cultura, i dades consistorials i de Vilassar en general.
Ajuntament de Vilassar de Mar
Web oficial de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, comarca del Maresme. El consistori municipal i l'ajuntament, el municipi, agenda, estat de les platges, informació ciutadana i informació turística, Valassar Ràdio, correu ciutadà i dades diverses.
Ajuntament de Vilobí del Penedès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilobí del Penedès (Alt Penedès). El municipi de Vilobí consta de diversos nuclis poblacionals i també d’un bon nombre de cases disseminades. El nucli més antic, possiblement construït des del s. XII.
Ajuntament de Viver i Serrateix
Pàgina oficial de l’ Ajuntament de Viver i Serrateix, municipi de la comarca del Berguedà. Informació de l’ajuntament, el municipi, serveis municipals, agenda, indicadors socioeconòmics, ajuntament en línia, història i catàleg de masies.
Ajuntament del Brull
Web oficial de l’Ajuntament del Brull (Osona). El terme del Brull, de 41,08 Km², pertany a la comarca d’Osona i fa d’enllaç entre la Plana de Vic i el Montseny. El municipi, turisme, llocs d’interès, excursions, serveis al ciutadà, actualitat i directori.
Ajuntament del Masnou
Pàgina oficial de l'Ajuntament de El Masnou. Totes les dades d'aquest municipi costaner de la comarca del Maresme. El municipi, l'ajuntament, informació al ciutadà, tràmits, navegació, webs locals i campanyes municipals.
Ajuntament del Papiol
Web oficial del Papiol (Baix Llobregat). L'Ajuntament, el municipi, serveis, tràmits i gestions, entitats, joventut, esports, educació i cultura, projectes, pla estratègic, notícies, oficina d'atenció al ciutadà, plànol i webs a Internet d'interès.
Ajuntament del Pont de Vilomara
Pàgina oficial de l’Ajuntament del Pont de Vilomara, municipi de la comarca del Bages. Informació de l’ajuntament, atenció ciutadana, el municipi i actualitat. Està agermanat amb: Carboneras de Guadazaón (Cuenca) i El Rubio (Sevilla).
Ajuntament d'Els Hostalets de Pierola
Web oficial d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Al voltant de la riera de Pierola van establir-se els primers veïns del municipi al s XI, amb l'activitat agrària. La Vila, agermanaments, serveis, Ajuntament, festes i medi ambient.
Ajuntament dels Prats de Rei
Pàgina oficial de l’Ajuntament dels Prats de Rei, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions municipals, cultura, serveis, història, festes, comerços, el seu centre històric medieval i allotjaments.
Ajuntament d'Esparreguera
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Esparreguera, ciutat de la comarca del Baix Llobregat. El municipi i l’ajuntament, serveis, notícies, agenda, directori d’entitats, participació ciutadana, directori, transports i altres dades d'interès.
Ajuntament d'Igualada
Portal oficial de la capital de l'Anoia. La ciutat, gestions i tràmits i actualitat. Basílica de Sta. Maria, amb la imatge del Sant Crist d'Igualada. Fira Multisectorial, indústria, centres i entitats, festes i activitats culturals.
Ajuntament d'Òdena
Web oficial. Situat a l’Anoia, el terme municipal de 52,16 Km², té 2.765 habitants, repartits entre el nucli principal d’Òdena (1.300 h.), el Pla d’Òdena (barris de Sant Pere, Can Manyoses i Sant Ramon, amb 890 h) i la resta de nuclis més petits.
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Web oficial de l’Ajuntament d'Olesa de Montserrat. Història, situació geogràfica, ciutadans, comunicacions, indústria, comerç, associacions i festes. Notícies i directori del municipi. El seu terme municipal té una superfície de 16,75 km².
Ajuntament d'Olost
Pàgina web oficial de l’Ajuntament d’Olost i Santa Creu de Jutglar, situats a la zona del Lluçanès (Osona). Les dades del municipi i el seu ajuntament, cultura i festes, comerç, sòl industrail, bústia de suggeriments i història del municipi.
Ajuntament d'Olvan
Web oficial de la capital de l'Ajuntament d'Olvan, municipi de la comarca del Berguedà de poc menys d'un miler d'habitants. Les masies rurals tenen un notable interès històric i algunes d'elles són destinades a turisme rural.
Ajuntament d'Oris
Web oficial de l’Ajuntament d'Oris, petit municipi de la comarca d'Osona. El Mercat de la patata del bufet es celebra el mes d'octubre on es pot degustar gran varietat de plats elaborats amb patates del Bufet. Dades del poble i serveis.
Ajuntament Sant Pere Sallavinera
Pàgina oficial de l’Ajuntament Sant Pere Sallavinera, municipi de la comarca d’Anoia. Apartat sobre l'Ajuntament i informacions i edictes municipals, cultura, revista del poble, notícies, serveis, festes i celebracions, i perfil del contractant.
Ajuntament.barcelona.cat
Ajuntament.barcelona.cat és un servei de l’Ajuntament de Barcelona, per a servir els aspectes del consistori municipal. Tràmits, govern obert, alcalde, transparència. L'Ajuntament per àrees temàtiques. Àrees temàtiques en funció d’estructura municipal.
Seu electrònica : Ajuntament de Badalona
D’acord amb la Llei 11/2007, de 22 de juny, la seu electrònica de l’Ajuntament de Badalona és l’adreça electrònica per a la ciutadania, la titularitat, gestió i administració de la qual, correspon a l'Ajuntament de Badalona exercint competències.
Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa
Web on es realitzen tràmits davant de l'Ajuntament o consultar informació, presentar sol·licituds, etc. Nouvinguts a Terrassa, La casa, dels fills, parella, família... l'escola, cursos, jornades, tallers, ocupació i formació, esports, joventut i lleure.
Visita Terrassa
Web de Terrassa Turisme de l'Ajuntament de Terrassa amb informació turística de la ciutat. Terrassa té una personalitat molt marcada, influenciada pel seu passat industrial, que ha deixat una petjada molt particular en el patrimoni del municipi.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT