AJUNTAMENTSCASTELLO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Ajuntament d’Almedijar
Almedixer és un petit poble de montanya enclavat al cor de la Serra d’Espadà, comarca de l’Alt Palància a 411 metres d’altitud. Inclou informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge i la Fira d’Oficis del poble.
Ajuntament d’Olocau del Rei
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Olocau del Rei, municipi valencià de la comarca castellonenca de Els Ports. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies i novetats, directori, perfil contractant, hemeroteca, recursos i serveis i enllaços d‘interès.
Ajuntament d’Onda
Web oficial d’Onda, municipi de la comarca de la Plana Baixa. Les coses de l’Ajuntament, de la ciutat, d’economia i ocupació, turisme, … El casc antic d'Onda fou declarat el 1967 Conjunt Històric-Artístic i Bé d'Interés Cultural.
Ajuntament d'Aín
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Aín, petit municipi de la Serra d’Espadà en la comarca castellonenca de la Plana Baixa. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis, turisme, l’oratge, agenda i enllaços. El clima és temperat, suau i subhumit.
Ajuntament d'Albocàsser
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Albocàsser, municipi de la comarca de l’Alt Maestrat. Inclou informació de seu ajuntament, el municipi, la seua història, directori, turisme, agenda, comunicació, i altres dades d’interès municipal.
Ajuntament d'Alcúdia de Veo
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Alcúdia de Veo, municipi de la comarca castellonenca de la Plana Baixa. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis, directori, i els serveis de la Mancomunitat Espadà Millars on està adscrit.
Ajuntament d'Almassora
El web de l'Ajuntament d'Almassora (la Plana Alta- Castelló), amb tota la informació i els serveis que el ciutadà i el visitant puguen necessitar. Seccions: Esport, cultura, economia, medi ambient, urbanisme, l’Ajuntament, ...
Ajuntament d'Almenara
Web oficial de l’Ajuntament d'Almenara. Almenara està situada entre la costa i els contraforts de la serra d'Espadà, en el sector meridional de la comarca de la Plana Baixa. Consistori, municipi i informació multiple relacionada amb el municipi.
Ajuntament d'Ares del Maestrat
Web de l’Ajuntament d'Ares del Maestrat, poble dels menuts (222 habitants), que es troba a la comarca de l'Alt Maestrat. Es va apuntar al domini cat, malgrat la falta de recolzament d'administracions superiors.
Ajuntament d'Argelita
Web oficial de l’Ajuntament d'Argeleta, municipi castellanoparlant de la comarca interior de l’Alt Millars (Castelló). Informació de l’ajuntament, tràmits i gestions, el poble, directori, cultura i festes, turisme, urbanisme, agenda i enllaços d’interès.
Ajuntament d'Artana
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Artana, municipi de la comarca castellonenca de la Plana Baixa. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis, informacions d'interès general, informacions municipals, recursos turístics i història del poble.
Ajuntament d'Atzeneta del Maestrat
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Atzeneta del Maestrat, municipi de la comarca de la Plana Alta. Informació del consistori municipal, el municipi, llocs d’interès, turisme, butlletí d’informació al ciutadà, tràmits i serveis.
Ajuntament de Barracas
Web oficial de l’Ajuntament de Barraques, comarca de l’Alt Palància. Salutació de l'alcalde, oficines municipals i instal·lacions, història, com arribar, telèfons, festes i tradicions, bars i restaurants, galeria fotogràfica, senderisme, empreses, ...
Ajuntament de Benafer
Web oficial de l’Ajuntament de Benafer, municipi de la comarca de l’Alt Palància. Estem de inaguración, perquè a partir d'avui tenim a la vostra disposició la pàgina web del municipi. Incloura informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, …
Ajuntament de Benassal
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benassal, municipi de la comarca de l’Alt Maestrat. Inclou informació de seu ajuntament, el municipi, la seua història, cultura i esport, directori, turisme, agenda, comunicació, enllaços i mapa del poble.
Ajuntament de Benicarló
Web oficial de l'Ajuntament de Benicarló, ciutat de la comarca del Baix Maestrat, i de la província de Castelló. Inclou una completa guia comercial, informació turística en 9 idiomes i informació general sobre la ciutat i el seu ajuntament.
Ajuntament de Benicàssim
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Benicàssim, municipi de la comarca de la Plana Alta. Benvinguda de l’alcalde, organització municipal i dades, turisme, etc. El portal està integrat al sistema Infoville, amb versió en castellà per defecte.
Ajuntament de Benlloch
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benlloch, municipi de la comarca de la Plana Alta. Informació del consistori municipal, el municipi, àrees i llocs d’interès, tràmits i adminstració local, participació, notícies i serveis locals del poble.
Ajuntament de Betxí
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Betxí, municipi de la comarca de la Plana Baixa. El poble i l’Ajuntament, serveis municipals, ordenances i reglaments, ocupació pública, agenda, notícies, teatre, ferstes, tràmits, ...
Ajuntament de Borriana
Pàgina bilingüe oficial de l’Ajuntament de Borriana, municipi de la comarca de la Plana Baixa. Inclou informació del consistori municipal i del municipi, educació i cultura, comerç i consum, guies i salut, i plànol. Versió en valencià mínima.
Ajuntament de Borriol
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Borriol, municipi de la comarca de la Plana Alta, governat amb majoria absoluta pel PP. Completa informació del municipi, butlletins, entitats municipals i notícies.
Ajuntament de Cabanes
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cabanes, municipi de la comarca de la Plana Alta. Informació de l’ajuntament, directori del poble, turisme, atenció ciutadana, urbanisme, ofertes de treball i el 500 aniversari de la Fira de Sant Andreu.
Ajuntament de Càlig
Web oficial d’aquest municipi del Baix Maestrat, a I'extrem septentrional del País Valencià. Càlig s'alça suaument damunt un turó, a 123 m sobre el nivell del mar. El poble, història local, el PGOU, plànol i descàrregues de documents.
Ajuntament de Canet lo Roig
Web de l’Ajuntament de Canet lo Roig, municipi situat en l'interior de la comarca del Baix Maestrat i creuat per la carretera N-232 i el riu Cervol. El poble i les seues possibilitats, l'escola d'adults de solfeig, Festes de Santa Cecília i fòrum.
Ajuntament de Castellfort
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Castellfort, municipi valencià de la comarca castellonenca de Els Ports. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies i novetats, directori, turisme, hemeroteca, recursos i serveis i enllaços d‘interès.
Ajuntament de Castellnovo
Web oficial de l’Ajuntament de Castellnou (Castellnovo en castellà i oficialment), municipi de la comarca de l’Alt Palància. Inclou informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, desenvolupament local, …
Ajuntament de Castelló de la Plana
Web oficial de l’Ajuntament Castelló. La ciutat és la capital de la comarca de la Plana Alta i de la província de Castelló. Passió x Castelló i completa informació de Castelló, el seu ajuntament, webs municipals, activitats i notícies.
Ajuntament de Cervera del Maestrat
Web oficial de Cervera del Maestrat, a la comarca del Baix Maestrat. Limita amb els termes de Traiguera, La Jana, Sant Jordi, Càlig, Peníscola, La Salzadella i Santa Magdalena de Polpís. Dades generals dels diferents aspectes.
Ajuntament de Chovar
Web oficial de l’Ajuntament de Xòvar (oficialment Chovar), municipi de la comarca de l’Alt Palància. El portal inclou informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, la Mancomunitat de l’Alt Palància, l'oratge, ...
Ajuntament de Cinctorres
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cinctorres, municipi valencià de la comarca castellonenca de Els Ports. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies i novetats, directori, perfil contractant, hemeroteca, recursos i serveis i enllaços d‘interès.
Ajuntament de Cirat
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cirat, municipi castellanoparlant de la comarca interior de l’Alt Millars (Castelló). Informació de l’ajuntament, tràmits i gestions, el poble, directori, cultura i festes, turisme, empreses i professionals i enllaços.
Ajuntament de Cortes de Arenoso
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cortés d’Arenós, municipi castellanoparlant de la comarca interior de l’Alt Millars (Castelló). Informació de l’ajuntament, tràmits i gestions, el poble, directori, cultura i festes, turisme, urbanisme, agenda i enllaços.
Ajuntament de Figueroles
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Figueroles, municipi de la comarca de l’Alcalatén. Informació general del municipi, l’ajuntament, contractacions, medi ambient, cultura i història. Estem actualitzant la web. Perdoneu les molèsties.
Ajuntament de Forcall
Web oficial de l’ Ajuntament de Forcall, un municipi de la comarca de Els Ports situat a una altitud de 720 m. Té 3.993 h. d’extensió i una població de 540 habitants. Poble, directori, turisme, l’Espardenya Rock i altres activitats.
Ajuntament de Fuentes de Ayodar
Web oficial de l’Ajuntament de Fontes, municipi castellanoparlant de la comarca interior de l’Alt Millars (Castelló). És l’únic apartat en valencià de la web, i inclou informació de l’entorn el poble: El pou negre, la Masá, Font de la Masá, Riu Xic, …
Ajuntament de Gaibiel
Web oficial de l’Ajuntament de Gaibiel, municipi de la comarca de l’Alt Palància (Castelló). Inclou notícies del poble, del seu ajuntament, dades del poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge, directori i enllaços principals.
Ajuntament de Higueras
Web de l’Ajuntament de Figueres, amb versió principal en valencià. Higueras (nom oficial) és un municipi de la comarca de l’Alt Palància. La web inclou informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge, events, ...
Ajuntament de l’Alcora
Web oficial d’aquest municipi valencià a 19 Km al NO de Castelló. Ajuntament, tauler d'anuncis, guia de carrers, zona industrial, ofertes d'ocupació, contractació, cultura, esport, educació, sanitat, comunicació i turisme. Dades de l’Alcorà.
Ajuntament de La Jana
Web oficial de l’Ajuntament de La Jana, municipi situat a la comarca del Baix Maestrat. Informació d'utilitat a tots els janencs i visitants o a tots els que vulguin saber una mica dels nostres costums, tradicions, i a qui desitgi conèixer-nos un poc més.
Ajuntament de La Mata
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Mata, municipi valencià de la comarca castellonenca de Els Ports. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies i novetats, directori, perfil contractant, POUM La Mata, recursos empreses i professionals.
Ajuntament de la Pobla de Benifassà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de la Pobla de Benifassà, municipi de la comarca de l’Baix Maestrat. Inclou informació de seu ajuntament, el municipi, la seua història, directori, turisme, agenda, comunicació, i allotjaments turístics.
Ajuntament de la Pobla Tornesa
Pàgina oficial de l’Ajuntament de la Pobla Tornesa, municipi de la comarca de la Plana Alta. Informació general del municipi, l’ajuntament, contractacions, urbanisme, serveis socials, policía local i tramitacions oficials.
Ajuntament de La Sarratella
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Sarratella, municipi de la comarca de la Plana Alta. Informació general del municipi, l’ajuntament, contractacions, medi ambient, empreses i professionals del poble, i llocs d’interès.
Ajuntament de La Todolella
Web oficial de l’Ajuntament de La Todolella, municipi valencià de la comarca castellonenca de Els Ports. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies i novetats, directori, perfil contractant, economia local, recursos i serveis i enllaços d‘interès.
Ajuntament de La Torre d'en Besora
Web de l’Ajuntament de La Torre d'en Besora, a la comarca de l’Alt Maestrat. Inclou informació de seu ajuntament, el municipi, la seua història, directori, turisme, agenda, comunicació, directori, Antiga Mina de Ferro, cases rurals i galeria d'Imatges.
Ajuntament de La Vall d’Almonesir
Web oficial de l’Ajuntament de La Vall d’Almonesir, municipi de la comarca de l’Alt Palància /Castelló). El portal inclou informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge, comerç, allotjaments, festes i entitats.
Ajuntament de la Vall d’Uixó
Pàgina oficial de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó. Municipi de la comarca de La Plana Baixa. Agenda Cultural, joves, telèfons d'interés, treball, formació i cursos, allotjament, ruta turística, festes. Notícies i agenda. Versió en valencià mínima.
Ajuntament de La Vilavella
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Vilavella, municipi de la comarca castellonenca de la Plana Baixa. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis i tràmits ciutadans, turisme, comerç, actualitat, policia local i sol·licituds.
Ajuntament de les Alqueries
Pàgina oficial de l’Ajuntament de les Alqueries, municipi de la comarca de la Plana Baixa. Inclou informació del consistori municipal i del municipi, telèfons d'interés, ordenances i urbanisme, agenda, notícies i els resultats de la Sant Silvestre.
Ajuntament de Les Coves de Vinromà
Municipi de la Plana Alta governat pel govern de Junts pel Nostre Poble. El PP està a l’oposició. La principal premissa del nou equip de govern és fer que la seua tasca a l'Ajuntament, siga el més transparent possible per als seus veïns i veïnes.
Ajuntament de Les Useres
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Les Useres, municipi de la comarca de l’Alcalatén. Informació general del municipi, l’ajuntament, contractacions, medi ambient, serveis, hemeroteca, turisme i informació del Pelegrins de Les Useres.
Ajuntament de Llucena
Web oficial de Llucena (Alcalatén). És una iniciativa de L'Associació Cultural Llucena, amb el suport del Boletín C.I.T. i de l'Exelemtíssim Ajuntament de Llucena. Notícies, festes, directori, cultura, esports, àlbum de fotos, i l'oratge.
Ajuntament de Ludiente
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Lludient, municipi castellanoparlant de la comarca interior de l’Alt Millars (Castelló). Informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, serveis socials i enllaços. El contingut de la web en valencià és mínim.
Ajuntament de Matet
Web oficial de l’Ajuntament de Matet, comarca de l’Alt Palància. Ordenances, oficines municipals, instal·lacions municipals, història, com arribar-hi, telèfons, festes i tradicions, bars i restaurants, galeria fotogràfica, senderisme i empreses.
Ajuntament de Moncofa
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Moncofa, municipi de la comarca de la Plana Baixa. Informació, estructura municipal, guia telefònica, info ciutadana, turisme i actualitat. Web en castellà, només l’apartat de jovens i esport, en valencià.
Ajuntament de Morella
morella.cat és la web oficial de l’Ajuntament de Morella, a la comarca del Ports. Participació, on anar, carrers de Morella i principals edificis, serveis, i elements importants com l’estacionament de vehicles o les parades de taxi i autobús.
Ajuntament de Nules
Web oficial de l’Ajuntament de Nules, ciutat de la comarca castellonenca de la Plana Baixa. Informació general de l’ajuntament, la ciutat, turisme, agenda, notícies, ocupació, enllaços, bústia, policía local, mapa de la web I intranet municipal.
Ajuntament de Palanques
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Palanques, municipi valencià de la comarca castellonenca de Els Ports. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies i novetats, directori, perfil contractant, hemeroteca, recursos emprese i professionals.
Ajuntament de Peníscola
Web oficial. Peníscola es troba en un punt privilegiat del Mediterrani. Els 79 km² d’extensió, 17 dels quals discorren paral·lels al litoral, es reparteixen entre superfícies forestals i els càlids cultius mediterranis. Dades del municipi…
Ajuntament de Pina de Montalgrao
Web oficial de l’Ajuntament de Pina de Montalgrao (Pina), municipi de la comarca de l’Alt Palància. Inclou informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge, el PROP, enllaços d’interès i informació útil del poble.
Ajuntament de Portell de Morella
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Portell de Morella, municipi valencià de la comarca castellonenca de Els Ports. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies i novetats, directori, perfil contractant, hemeroteca, turisme, història, fotos, …
Ajuntament de Ribesalbes
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Ribesalbes, municipi de la comarca castellonenca de la Plana Baixa. Informació general del municipi, l’ajuntament, el museu, i serveis. Ribesalbes ostenta el títol de "Poble de la Ceràmica".
Ajuntament de Rossell
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Rossell, municipi de la comarca del Baix Maestrat. Completa informació de Rossell, en tots les seves facetes, dels agregats Bell i les Cases del Riu, la història, fauna, serveis municipals i dades diverses.
Ajuntament de Sacanyet
Web oficial de l’Ajuntament de Sacanyet, comarca de l’Alt Palància. Ordenances, oficines municipals, instal·lacions municipals, història, com arribar-hi, telèfons, festes i tradicions, bars i restaurants, galeria fotogràfica, senderisme i empreses.
Ajuntament de Sant Joan de Moró
Web oficial del municipi de la Plana Alta. La història ha estat unida al poble veí de Vilafamés. Les terres han estat ocupades pels íbers, romans que van deixar el Mas de Flors, musulmans, i d'un nucli cristià amb la reconquista i donació l'any 1238.
Ajuntament de Sant Rafel del Riu
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Rafel del Riu, municipi de la comarca de l’Baix Maestrat. Inclou informació de seu ajuntament, el municipi, la seua història, directori, turisme, agenda, comunicació, allotjaments turístics i actualitat.
Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís, municipi de la comarca de l’Baix Maestrat. Inclou informació de seu ajuntament, el municipi, la seua història, directori, turisme, agenda, comunicació, i serveis online.
Ajuntament de Segorbe
Lloc web oficial de l’Ajuntament de Sogorb (Segorbe oficialment), municipi i cap de la comarca de l’Alt Palància. Completa informació del consistori municipal, la ciutat, tràmits OAC, comunicats, actualitat, directori i àrees de l’ajuntament.
Ajuntament de Soneja
Web oficial de l’Ajuntament de Soneixa (Soneja oficialment), vila i municipi de la comarca de l’Alt Palància. Inclou informació de l’ajuntament, bans, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge, formació i treball i fòrum.
Ajuntament de Sorita del Maestrat
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sorita del Maestrat, municipi valencià de la comarca castellonenca de Els Ports. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies i novetats, directori, hemeroteca, recursos i empreses professionals.
Ajuntament de Suera
Web de l’Ajuntament de Suera, municipi de la comarca castellonenca de la Plana Baixa. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis, els Premis Literaris, directori, turisme, serveis socials. Hi ha penya del València, del Barça i del Madrid.
Ajuntament de Tales
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Tales, municipi de la comarca castellonenca de la Plana Baixa. Informació general del municipi, l’ajuntament, turisme, urbanisme i serveis. Poble ple de tradicions i conegut, per arreu, com el poble dels dolçainers.
Ajuntament de Tírig
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Tírig, municipi de la comarca de l’Alt Maestrat. Inclou informació de seu ajuntament, el municipi, la seua història, directori, turisme, agenda, comunicació, empreses i associacions i contacte amb el consistori.
Ajuntament de Torás
Web oficial de l’Ajuntament de Toràs, municipi de la comarca de l’Alt Palància (Castelló). El seu portal inclou informació del seu ajuntament, el poble, directori, turisme, galeries de fotos, l'oratge, les festes de Toràs, i enllaços.
Ajuntament de Torreblanca
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torreblanca, municipi de la comarca de La Plana Alta). Està situat a la Costa de Castelló. Tota la informació de l’ajuntament, serveis al ciutadà, la ciutat, el futur de Torreblanca, turisme i oci.
Ajuntament de Traiguera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Traiguera. Aquesta localitat situada a 16 km de la costa i al cor del Baix Maestrat, la població de Traiguera oferix una gran diversitat de turisme: tradicions, cultura, naturalesa. Entitats locals i el municipi.
Ajuntament de Vallat
Web oficial de l’Ajuntament de Vallat, municipi castellanoparlant de la comarca interior de l’Alt Millars (Castelló). Informació de l’ajuntament, tràmits i gestions, el poble i turisme. Amb aquesta eina es vol dotar de serveis telemàtics als ciutadans.
Ajuntament de Vallibona
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vallibona, municipi valencià de la comarca castellonenca de Els Ports. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies i novetats, directori, perfil contractant, hemeroteca i programació cultural d‘estiu.
Ajuntament de Vilafranca
Web de l’Ajuntament de Vilafranca a la comarca de l’Alt Maestrat (Castelló). Informació turística, institucional i cultural del poble. Administració, corporació, acords municipals, associacions, botànica i serveis ciutadans.
Ajuntament de Vilanova d'Alcolea
Web de l’Ajuntament de Vilanova d'Alcolea (Plana Alta). Aproximació i participació bienal per decidir el futur del municipi, amb l’entesa amb la ciutadania. L’ajuntament, forum, àrees, societat civil i informació.
Ajuntament de Vila-real
Web oficial de l’Ajuntament de Vila-real, ciutat de la comarca castellonenca de la Plana Baixa. Informació general de l’ajuntament, el municipi, bústia del ciutadà, agenda, serveis i telèfonos. El Vila-real CF ha projectat la ciutat internacionalment.
Ajuntament de Villores
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Villores, municipi valencià de la comarca castellonenca de Els Ports. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies i novetats, directori, perfil contractant, hemeroteca, recursos i serveis i empreses professionals.
Ajuntament de Vinaròs
Pàgina web oficial de l'Ajuntament de Vinaròs. La ciutat és la capital de la comarca del Baix Maestrat (Castelló). Dades del consistori i de la població, regidories, acorrds de govern, bans, ordenances, directori municipal.
Ajuntament de Vistabella del Maestrat
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vistabella del Maestrat, municipi de la comarca de l’Alcalatén. Informació general del municipi, l’ajuntament, contractacions, medi ambient, directori, turisme rural, comunicions i serveis públics.
Ajuntament de Viver
Web oficial de l’Ajuntament de Viver, municipi de la comarca de l’Alt Palància (Castelló). El portal inclou informació del seu ajuntament, el poble, directori local, turisme, galeries de fotos, serveis, l'oratge, participació i apartat multimèdia.
Ajuntament de Xilxes
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Chilches/Xilxes, municipi de la comarca de la Plana Baixa. Inclou informació del consistori municipal i la pròpia del municipi, serveis municipals, turisme, gestió de platges, notícies, descàrregues i plànol.
Ajuntament de Zucaina
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sucaina, municipi castellanoparlant de la comarca interior de l’Alt Millars (Castelló). Informació de l’ajuntament, el poble, directori, turisme i serveis socials i enllaços. El contingut de la web en valencià és mínim.
Ajuntament d'Eslida
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Eslida, municipi en la Serra d’Espadà, en la comarca castellonenca de la Plana Baixa. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis, l’entorn, i notícies. Rafael Sorribes Gómez és l’alcalde d’Eslida.
Ajuntament d'Herbers
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Herbers, municipi valencià de la comarca castellonenca de Els Ports. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies i novetats, directori, festes directori, hemeroteca, recursos i serveis i enllaços d‘interès.
Ajuntament El Toro
Web oficial de l’Ajuntament El Toro, municipi de la comarca de l’Alt Palància. El seu portal inclou informació del seu ajuntament, el poble, història, festes, patrimoni, el nucli d'El Molinar, directori, turisme, galeria de fotos, l'oratge, i enllaços.
Ajuntament Sant Mateu
Pàgina oficial de l’Ajuntament Sant Mateu, municipi de la comarca del Baic Maestrat. L’origen de Sant Mateu és anterior a la conquesta de la població per part de Jaume I. Dades de les oficines municipals, serveis i turisme.
Ayuntamiento de Puebla de Arenoso
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Pobla d’Arenós, municipi castellanoparlant de la comarca interior de l’Alt Millars (Castelló). Informació de l’ajuntament, tràmits i gestions, el poble, directori, tauler d’anuncis, agenda i enllaços d’interès.
Oficina Virtual Ajuntament de Cinctorres
Presentació de queixes i/o suggeriments sobre els serveis municipals. Instància genètica: Procediment genèric que permet tramitar un expedient electrònic de qualsevol índole i annexar-li documentació. Catàleg de tramitacions locals.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT