AJUNTAMENTSCATALUNYANORD


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Ajuntament de Casteil
Petita villa tranquil·la al peu del mític massís del Canigó, el teulat de Catalunya amb el seu pic a 2784 m; el poble de Castell ofreix a mes del seu marc muntanyenc, un patrimoni d'una envejable diversitat. Descobriment, turisme i altres dades.
Ajuntament de Costoja
Web oficial d’aquest municipi del Vallespir (Catalunya Nord). Un indret bell, a 832 m. a la part alta de la Vall del Tec. S’hi pot veure un panorama de la Catalunya sud. El poble compta amb instal.lacions modernes i conserva les seves tradicions.
Ajuntament de Font Romeu (Turisme)
Website oficial de la vila de Font-romeu, vila turistica de muntanya amb estació d’esquí i encants turístics, tot l’any. Versions completes en francès i anglès i algunes parts en català.
Ajuntament de La Roca d'Albera
Web oficial de La Roca d'Albera (en francès Laroque-des-Albères). És un municipi de la comarca del Rosselló, a la Catalunya Nord. Acolliment, poble, història, cultura i turisme. Realització: Ajuntament de la Roca amb el concurs de CecÌlia i Joan Lemerle.
Ajuntament de Montlluís
Web oficial d’aquesta ciutat fortificada a Cerdanya, la més alta de França (1600 m), al Parc Natural Regional del Pirineu català. La ciutat fou construïda en honor a Lluis XIV i és el bressol de l'energia solar. Visites guiades. Lloguers i serveis.
Ajuntament de Pi de Conflent
Pàgina oficial en català de la vila de Pi de Conflent a la comarca nordcatalana del Conflent. Dades de l'Ajuntament, l'església, el Centre els Isards, gîte d'étape, Reserva Natural, restaurant i mapa d'aquest petit poble de només 110 habitants.
Ajuntament de Portvendres
Lloc web oficial de l’Ajuntament de Portvendres i de l’Oficina de Turisme de Portvendres. Informacions practiques, acolliment, descubrir la ciutat, allotjament, restaurants, lleure, i documentació. Aquí la mar Mediterrània té cita amb la muntanya.
Ajuntament de Serrallonga
Web oficial de l’Ajuntament de Serrallonga, municipi de la comarca del Vallespir a la Catalunya Nord. Entre el cel i el verd. Situació geogràfica, història, activitats, situació, festivitats i enllaços. Disposa de traductor automàtic de la web en català.
Ajuntament de Vernet dels Banys
Web oficial. Vernet és una població turística i balneària de mitjana muntanya, ubicada en el bell mig del departament dels Pirineus Orientals. Al peu del massis del Canigó, la muntanya sagrada dels catalans, que culmina a 2785 m, Vernet.
Ajuntament de Vilamulaca
Nou espai oficial de l’Ajuntament de Vilamulaca, municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. El web és una producció, resultat de la feina del nou equip municipal a partir de la base de l'antic lloc web. Informació pràctica i la vida al poble.
Ajuntament del Voló
Web oficial del municipi rossellonès. El municipi del Voló és en plena evolució. L'equip municipal sempre està animat pel mateix estat d'esperit: fer del Voló una ciutat atractiva, per desenvolupar-hi turisme, comerç, innovació i la cultura.
Ajuntament d'Elna (Turisme)
Web de l’oficina de turisme de l’Ajuntament d’Elna, comarca del Rosselló. Patrimoni, art, festes, allotjament i restauració. Situada al cor dels Pirineus Orientals, entre mar i muntanya, la ciutat il·liberenca en un entorn i medi ambient privilegiat.
Ajuntament dels Angles (Turisme)
Pàgina oficial de l’Ajuntament dels Algles, a la comarca del Capcir, (Departament del Pirineus Orientals). Completa informació de l’estació d’esquí. Pistes, estat i activitats a realitzar-hi. És la principal activitat econòmica del municipi.
Consell de Cervera de la Marenda
Lloc web oficial d'aquest municipi rossellonès. Presentació d'aquesta administració de la Catalunya Nord, història, patrimoni natural, història, allotjaments, gastronomia i turisme de mar i muntanya, dins el terme municipal.
Consell Municipal d'Argelers (Ajuntament)
Situació i visita d’Argelers, descoberta de la seva història, el seu patrimoni, els paratges naturals... . La informació en directe, el consell municipal, els serveis municipals, la vida social i econòmica.
Consell Municipal de Perpinyà
Web oficial del Ajuntament de Perpinyà. Informació en quatre idiomes, notícies municipals activitats, actualitat, economia, pàgines del jovent, etc. Informació de Perpinyà 2008 Capital de la cultura catalana.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT