AJUNTAMENTSFRANJA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Ajuntament d’Alcampell-El Campell
Web oficial d’aquest municipi d ela Llitera (Osca). El municipi, la població, La vila del Campell, els indrets del terme, la història, entitats i la revista municipal “Lo Pregoner”. L’alcalde és Josep Anton Chauvell.
Ajuntament d'Areny de Noguera
Web oficial de l’Ajuntament d'Areny de Noguera, a la Ribagorça aragonesa. El municipi d’Areny amb una extensió de 119,18 Km² i una altitud sobre el nivell del mar de 708 m. està situat en la província d’Osca. El municipi, turisme i serveis.
Ajuntament de Fabara
Web oficial de Fabara. Entre dos rius, l’Algars i el Matarranya, s’alça al marge dret d’aquest. L’arrel àrab del nom i l’antiguitat del seu poblament amb jaciments arqueològics, agricultura, ramaderia i indústria. Destaca el gènere artesà de punt.
Ajuntament de la Vall del Tormo
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vall de Tormo, municipi de la comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent. El consistori, informació de la història, l’art, la gastronomia, itineraris, festes populars. Fotos i mapa del municipi.
Ajuntament de Mequinensa
Pàgina oficial d'aquesta població; de la Franja de Ponent. Informació sobre el municipi, la pesca al pantà, situació i accessos al municipi. Mequinensa cultural, Mequinensa industrial, allotjaments i dades diverses.
Ajuntament de Mont-roig de Tastavins-Monroyo
Pàgina informativa del municipi, feta per l’Ayuntamiento de Monroyo, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Sucarrats d’aquest petit poble de 353 habitants (Padró 2004) de la comarca del Matarranya.
Ajuntament de Nonasp
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Nonasp, municipi de la comarca del Matarranya i província de Saragossa. Totes les dades de la teua ciutat, el seu ajuntament i els serveis municipals. Informació d’Activitats culturals i activitats esportives.
Ajuntament de Pena-Roja de Tastavins
Web oficial de Pena-Roja de Tastavins (comarca del Matarranya). El municipi, l'ajuntament, indústries i comerç, allotjaments, serveis, història, naturalesa i senderisme, festivitats, associacions, persones il·lustres i llocs d'interès.
Ajuntament de Valdellou
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Valdellou, municipi catalanopalant de la comarca de La Llitera, a l’Aragó (Frnaja de Ponent). Història, cultura, activitats esportives, allotjament i restauració, serveis municipals, notícies i àlbum de fotos del poble.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT