AJUNTAMENTSGIRONA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Ajuntament d’Agullana
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Agullana, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Patrimoni, història, indústria, cultura, rodalies, situació, guia del poble, dades Ajuntament, edictes BOP, expedients urbanístics municipals, visor d'urbanisme…
Ajuntament d’Aiguaviva
Web oficial de l’Ajuntament d’Aiguaviva, comarca del Gironès. El seu territori compta amb innombrables turons d'escassa alçada, amb cims arrodonits. L’Ajuntament i el municipi i els veïnats, serveis en línia, polígons industrials i agenda d’esdeveniments.
Ajuntament d’Alp
Web de l’Ajuntament d’Alp (Baixa Cerdanya). El conjunt esquiable Alp 2500 (estacions de la Molina i Masella), el fan un dels nuclis d’esports d’hivern més importants d’Espanya. El poble, l’ajuntament, dades i l’APLEC, punt d'accés públic a internet.
Ajuntament d’Amer
Pàgina de la Vila d’Amer. El municipi està ubicat en una vall entre les comarques de la Selva i de la Garrotxa. Presentació amb benvinguda, dades del poble i història, com arribar, associacions, cultura, tauler d'anuncis.
Ajuntament d’Arbúcies
Pàgina oficial d’aquesta població de la comarca de la Selva, situada als peus del Montseny. L’actualitat del municipi i les seves entitats. Regidories i plànol d’Arbúcies i de l’agregat Joanet.
Ajuntament d’Argelaguer
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Argelaguer, petit municipi de la comarca de La Garrotxa. Informació del terme municipal, funcionament de l’Ajuntament, tràmits, entitats del poble, guia comercial, i altres dades d’interès.
Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós
Web de l’Avinyonet de Puigventós, Alt Empordà. L’ajuntament, poble i serveis. Amb el veïnat de Santa Eugènia i el residencial Mas Pau conformen un municipi amb restes d’assentaments romans. Es troba a recés de la serres de la Garriga.
Ajuntament d’Espinelves
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Espinelves, municipi de la comarca d’Osona. Informació del municipi i entorn, el seu ajuntament, serveis, tramitacions, notícies, l'ajuntament a un clic, agenda i destacats. El poble pertany a la demarcació de Girona.
Ajuntament d’Esponellà
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Esponellà, municipi de la comarca del Pla de l’Estany. Inclou informació general del municipi, guia del poble, dades de l’ajuntament, tràmits, edictes, l’ajuntament a un clic, activitats i temes destacats.
Ajuntament d’Hostalric
Web oficial de l’Ajuntament d’Hostalric, municipi de la comarca de la Selva. Completa informació de l’Ajuntament i del municipi, les seves entitats, lovent, festes, gastronomia, llocs d’interès, tramitacions i webs municipals.
Ajuntament d’Isòvol
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Isòvol, municipi de la comarca de la Baixa Cerdanya. Inclou informació de l’ajuntament, guia del poble, empreses, hotels i restaurants. Notícies, agenda, l’ajuntament a un clic i destacats.
Ajuntament d’Ogassa
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Ogassa, municipi de la comarca del Ripollès. Informació de l’ajuntament, guia del poble, tramitacions, notícies, agenda, etc. Visites guiades a la conca minera per conèixer el pasat miner del poble d’Ogassa.
Ajuntament d’Ordis
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Ordis, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació general del municipi, l’ajuntament, contractacions, medi ambient, serveis de subministraments, transports públics i tramitacions.
Ajuntament d’Osor
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Osor, municipi de la comarca de La Selva. Tota la informació sobre el municipi d'Osor, situat la subcomarca de les Guilleries. Informació sobre el seu entorn, entitats, història, festes i la revista L’Osorenc.
Ajuntament d’Ullastret
Espai oficial de l’Ajuntament d’Ullastret, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, destacats, anuncis i agenda.
Ajuntament d’Ultramort
Espai oficial de l’Ajuntament d’Ultramort, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, destacats, anuncis i agenda.
Ajuntament d’Urús
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Urús, municipi de la comarca de la Cerdanya. Informació del municipi, dades de l’Ajuntament, serveis, entitats del poble, concerts d’estiu, la festa major i altres activitats.
Ajuntament d'Albanyà
Web de l’Ajuntament d'Albanyà, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. L’ajuntament, el poble i els serveis. Albanyà és a l'extrem nord-oest de l'Alt Empordà, a l'alta vall de la Muga, en terres pirinenques que són en contacte amb l'Alta Garrotxa.
Ajuntament d'Albons
Espai oficial de l’Ajuntament d'Albons, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, normatives, arxius i les últimes noticies relacionades amb el municipi.
Ajuntament d'Anglès
Informació municipal d'Anglès a la Selva. Butlletí, Serveis, gent del poble, les webs i la història. Etimològicament, el nom d’Anglès, es creu que vé del nom llatí "Eclesiis" Esglèsia o Esglèsies, fent referència a les esglèsies existents a la vall.
Ajuntament de Banyoles
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Banyoles, la capital de la comarca del Pla de l’Estany. Notícies, agenda, entrevistes, la ciutat, turisme, l’estany, llocs d'interès, l'ajuntament, serveis municipals, comunitat, agenda, notícies, …
Ajuntament de Bàscara
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bàscara, comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi: Coneix, Guia del poble, notícies, agenda d’actes i informació de l'agenda d'actes culturals.
Ajuntament de Begur
Web Oficial de l'Ajuntament de Begur (Costa-Brava). Conté tota la informació del municipi, els grups municipals, platges, juventut, hisenda, cultura, esports, medi ambient, fòrums, telèfons, fotos, plànols, ...
Ajuntament de Bellcaire d'Empordà
Espai oficial de l’Ajuntament de Bellcaire d'Empordà, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, anuncis i agenda.
Ajuntament de Besalú
Web oficial de la Vila comtal de Besalú. Bisuldunum, el seu nom originari, fortalesa entre el riu Fluvià al sud i el Caellades al nord. Cruïlla de l'Alt Empordà, Pla de l'Estany i la Garrotxa. Ajuntament, la Vila, turisme i cultura.
Ajuntament de Besalú - tràmits online
Gestió de tràmits online de l'Ajuntament de Besalú. Al accedir-hi, us heu d’autentificar amb un certificat digital i, un cop a dins, podreu fer el següent: Cercar per data i tràmits, consultar l'estat de tramitació, visualitzar i descarregar sol·licituds.
Ajuntament de Bescanó
Web oficial de l’Ajuntament de Bescanó, municipi de la comarca del Gironès. Informació consistorial i informació general del municipi, els seus serveis i teixit associatiu, tramitacions, el teatre municipal i dades corporatives.
Ajuntament de Beuda
Web oficial de l'Ajuntament de Beuda, municipi de la comarca de la Garrotxa. Hi trobareu tota l'informació sobre aquest municipi de la Garrotxa. El consistori, el poble, cultura i patrimoni i dades turístiques diverses.
Ajuntament de Biure
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Biure, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Inclou informació general del poble i del seu consistori, guia del poble, tramitacions, notícies, agenda, destacats, Agenda 21 i cercador.
Ajuntament de Blanes
Web oficial de l'Ajuntament de Blanes amb tota mena d'informació del patronat turístic municipal i dades de la població. La presència humana en el territori de l'actual terme de Blanes possiblement es remunti a la Prehistòria.
Ajuntament de Boadella i les Escaules
Web de l’Ajuntament de Boadella i les Escaules, comarca de l’Alt Empordà. L’ajuntament, el poble i els serveis. Boadella d´Empordà es troba situat a uns 14 km. al NO de Figueres. Pertany a la província de Girona i a la comarca de l´Alt Empordà.
Ajuntament de Bolvir
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bolvir, municipi de la comarca de la Baixa Cerdanya. Inclou informació de l’ajuntament, guia del poble, empreses, hotels i restaurants. Notícies, agenda, l’ajuntament a un clic i destacats.
Ajuntament de Bordils
Web oficial de l’Ajuntament. Bordils és un petit municipi amb caracterísitiques geogràfiques empordaneses, però que pertany a la comarca del Gironès. L’Ajuntament, informació general i agenda, viatge virtual, guia comercial i tràmits en línia.
Ajuntament de Borrassà
Web de l’Ajuntament de Borrassà, municipi de l’Alt Empordà. El poble celebra la festa major petita en honor de sant Sebastià, el diumenge pròxim al 20 de gener, i la festa major en honor de sant Andreu, el diumenge pròxim al 30 de novembre.
Ajuntament de Breda
Pàgina oficial de l’ Ajuntament de Breda, municipi de la comarca de La Selva. Patrimoni, l’Ajuntament, història, indústria, cultura, rodalies, situació, guia de Breda, indústria, cultura, perfil del contractant, etc..
Ajuntament de Brunyola
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Brunyola, municipi de la comarca de La Selva. Brunyola té abundants pinedes, castanyedes i alzinars. Ocupa una superfície de 36,61 km quadrats. Història, llocs, plànols i tramitacions online.
Ajuntament de Cabanelles
Web de l’Ajuntament de Cabanelles, a la comarca de l’Alt Empordà. L’ajuntament, el poble i els serveis. Té agregats els pobles de Espinavessa, L'Estela, Queixàs, Sant Martí Sesserres i Vilademires, i els veïnats de Casamor, La Palma i La Cirera.
Ajuntament de Cabanes
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cabanes, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Patrimoni, l’Ajuntament, història, indústria, cultura, llocs d’interès, rodalies, situació, directori del poble, urbanisme, atenció ciutadana, turisme, etc.
Ajuntament de Cadaquès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cadaquès, comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi: Coneix, Guia del poble, notícies i agenda d’actes. Premis literaris de Cadaqués.
Ajuntament de Caldes de Malavella
Web de l’Ajuntament de Caldes de Malavella, municipi de la La Selva. Les conques hidrogràfiques que l’abracen: la del Ter, (riera Benaula), i la de la Tordera (rieres Santa Maria i Malavella). Dades generals i termalisme al municipi.
Ajuntament de Calonge
Municipi del Baix Empordà amb dos nuclis urbans: Calonge, a l’interior, a 2,5 km de la costa, centre cultural i històric, i Sant Antoni, a la part de mar, compartint la badia amb Palamós, el nucli turístic. 33,5 Km² i 8.200 habitants.
Ajuntament de Camós
Pàgina de l’Ajuntament de Camós, a la comarca del Pla de l’Estany. Informació general i dades per conèixer el municipi, tràmits i regidories. Té una població de 641 habitants i una extensió de 15,30 Km² de superfície. Altitud: 216m.
Ajuntament de Campdevànol
Web oficial de l’Ajuntament de Campdevànol, municipi de la comarca del Ripollès. Descripció del poble, l’Ajuntament, història, serveis, turisme amb dades del patrimoni i de la Pinacoteca Coll Bardolet i la tradicional Dansa del Roser.
Ajuntament de Campelles
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Campelles, municipi de la comarca del Ripollès. Informació de l’ajuntament, guia del poble, tramitacions, notícies, agenda, etc. El terme municipal de té una extensió de 19 km² i 1.145 m. d'altitud.
Ajuntament de Campllong
Web oficial de l’Ajuntament de Campllong, comarca del Gironès. Campolongum figura en la primera cita documental que coneixem i que data del 899. Història, l’Ajuntament, esdeveniments, festa major, fira, guia comercial, borsa de treball, …
Ajuntament de Camprodon
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Camprodon, el municipi més important de la Vall de Camprodon (Ripollès). Dades de poble, tràmits on-line, Festival i Curs de Música de Camprodon, el nou telecentre d'internet, notícies i agenda.
Ajuntament de Canet d'Adri
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Canet d'Adri, municipi de la comarca del Gironès. Informació general del municipi, del seu ajuntament, tràmits i serveis, notícies, agenda, la revista Rocacorba i tramitacions municipals.
Ajuntament de Cantallops
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cantallops, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Inclou informació general del poble i del seu consistori, guia del poble, tramitacions, notícies, agenda, destacats, carrerer, el Paratge de l’Albera i cercador.
Ajuntament de Capmany
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Capmany, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació general del municipi, l’ajuntament, contractacions, medi ambient, serveis de subministraments, transports públics i tramitacions.
Ajuntament de Cassà de la Selva
Web oficial de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, comarca del Gironès. El terme va ser cobejat des d'èpoques molt antigues, s'han trobat restes dels períodes de poblament: paleolític, neolític, bronze, ibèric. Municipi, ajuntament, tràmits i serveis.
Ajuntament de Castellfollit de la Roca
Web oficial de l'Ajuntament de Castellfollit de la Roca, municipi de la comarca de la Garrotxa. Tota la informació d'aquest municipi turístic de la Garrotxa. Informació de l'ajuntament, serveis municipals i dades diverses.
Ajuntament de Castelló d'Empúries i Empuriabrava
Web oficial d'aquest municipi que engloba Empuriabrava i la marina residencial més gran del món. Informació i serveis. La vila comtal que reflexa el passat medieval de Castelló i el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà.
Ajuntament de Celrà
Web oficial de l’Ajuntament de Celrà, municipi de la comarca del Gironès. Dades municipals, notícies de Celrà i l’informatiu “InfoCelrà”, el poble, agenda, entitats, tràmits i serveis ciutadans, empreses i altres dades d'interès.
Ajuntament de Cervià de Ter
Pàgina de l’Ajuntament de Cervià de Ter, municipi de la comarca del Gironès. Informació general del municipi, del seu ajuntament, tràmits i serveis. Té agregat el nucli de Raset format pels veïnats de Raset de dalt, Raset de baix i les Sorreres.
Ajuntament de Cistella
Web de l’Ajuntament de Cistella, comarca de l’Alt Empordà. L’ajuntament, el poble i els serveis. Se'n tenen les primeres notícies amb el nom de Villa Cestella del comtat de Besalú, l'any 947 en l'acta de consagració de Santa Maria de Finestres.
Ajuntament de Colera
Web de l’Ajuntament d’aquest municipi de la costa empordanesa, entre Portbou i Llançà. El primer document on apareix el topònim "Colera" és l'acta de consagració de l'Església de St.Quirze l'any 935. El municipi, serveis i la Fira de la mel Novella.
Ajuntament de Colomers
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Colomers, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi: Coneix, Guia del poble, notícies i agenda d’actes. Agenda 21 del Baix Ter.
Ajuntament de Corçà
Web de l’Ajuntament de Corçà, municipi del Baix Empordà. Informació general del terme, consistori, guia del poble i llocs d’interès, notícies, agenda i dades d’interès local. Té agregats els nuclis de Caça de Pelràs, Casavells i Matajudaica.
Ajuntament de Cornellà del Terri
Pàgina de l’Ajuntament de Cornellà del Terri, a la comarca del Pla de l’Estany. Informació general i dades per conèixer el municipi, tràmits i regidories. Dades del municipi: 27,22 km² superfície, 1.918 habitants (1999) i 96 m. d’altitud s/n del mar.
Ajuntament de Crespià
Pàgina de l’Ajuntament de Crespià, a la comarca del Pla de l’Estany. Informació general i dades per conèixer el poble. Dades del municipi: Superfície: 11,11 km² habitants: 234 (1999), altitud S/ nivell del mar de 138 m.
Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cruïlles - Monells - Sant Sadurní de l’Heura, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi, pobles, entitats i altre dades d’interès.
Ajuntament de Darnius
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Darnius, comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi: Coneix, Guia del poble, notícies i agenda d’actes. Rutes de BTT Salines Bassegoda.
Ajuntament de Das
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Das, municipi de la comarca de la Cerdanya. Informació del municipi, dades de l’Ajuntament, serveis, entitats, notícies, Festa Major, concert de música a Mosoll, el Museu Etnològic i altres dades d’interès.
Ajuntament de Espolla
Pàgina oficial de l’Ajuntament de l’Espolla, comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi: Coneix, Guia del poble, notícies i agenda d’actes.
Ajuntament de Figueres
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Figueres, la capital de la comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi, entitats figuerenques, patrimoni, rutes, allotjament, fires i festes, rutes, lleure, serveis, notícies i agenda.
Ajuntament de Flaçà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Flaçà, municipi de la comarca del Gironès. Informació general del municipi, del seu ajuntament, tràmits i serveis, l'ajuntament a un clic, guia del poble, guia comercial, entitats, plànol i altres dades del municipi.
Ajuntament de Foixà
Espai oficial de l’Ajuntament de Foixà, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, anuncis, agenda, etc.
Ajuntament de Foncoberta
Plana oficial de l’Ajuntament de Fontcoberta municipi de la comarca del Pla de l'Estany. Informació del nuclis de Fontcoberta, Vilavenut, Melianta i La Farrès, informació municipal, ajuntament, empreses, entitats, historia, turisme, agenda…
Ajuntament de Fontanals de Cerdanya
Web oficial d'aquest ajuntament de la comarca de la Cerdanya. El turisme s'ha integrat com un nou motor econòmic pel municipius situació immillorable, magnífiques vistes a la Cerdanya. Activitats, situació, història, pobles i activitats.
Ajuntament de Fontanilles
Espai oficial de l’Ajuntament de Fontanilles, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, anuncis, agenda i destacats, …
Ajuntament de Forallac
Municipi que es va constituir el 1977 a partir de l'agregació dels termes municipals de Vulpellac, Fonteta i Peratallada. Dades diverses de caire turístic i municipal, història de Forallac i tot tipus d’informació d’aquest municipi del Baix Empordà.
Ajuntament de Fornells de la Selva
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Fornells de la Selva, municipi de la comarca del Gironès. Notícies, agenda, coneix, guia del poble, informació de l’ajuntament, tràmits i gestions, i les entitats fornellenques.
Ajuntament de Fortià
Web de l’Ajuntament de Fortià, municipi de l’Alt Empordà. Els límits del terme municipal són amb Vila-sacra, amb Castelló d'Empúries, amb Riumors i amb El Far d'Empordà, Siurana i Vilamalla. Té agregat el nucli de Fortianell.
Ajuntament de Garrigàs
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Garrigàs, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació general del municipi, l’ajuntament, contractacions, medi ambient, entitats, el POUM, butlletí municipal i webs destacades.
Ajuntament de Garrigoles
Espai oficial de l’Ajuntament de Garrigoles, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, anuncis, agenda i POUM.
Ajuntament de Ger
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Ger. Ger forma part de la comarca de la Cerdanya, província de Girona. Dades dels serveis relacionats amb el municipi. El poble, història, llocs, rutes, l’ajuntament i tràmits municipals.
Ajuntament de Girona
Web de l’Ajuntament de Girona, capital de Girona i de la comarca del Gironès. Informació institucional de l'Ajuntament: consistori, grups municipals i tràmits. Serveis, àrees, entitats, recorregut per Girona, els seus llocs d’interès i webs de Girona.
Ajuntament de Gombrèn
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Gombrèn, municipi de la comarca del Ripollès. Informació de l’ajuntament, guia del poble, tramitacions, notícies, agenda, destacats, festes del segar i el batre i festa del cavall i mercat medieval.
Ajuntament de Gualta
Espai oficial de l’Ajuntament de Gualta, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, situació del municipi, història, enllaços, actualitat, estadística i calendari.
Ajuntament de Guils de Cerdanya
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Guils de Cerdanya, municipi de la comarca de la Baixa Cerdanya, a la província de Girona. Dades dels serveis relacionats amb el municipi. El poble, història, llocs, rutes, l’ajuntament i tràmits municipals.
Ajuntament de Jafre
Espai oficial de l’Ajuntament de Jafre, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, guia del poble, turisme, revista de Jafre, i l'ajuntament a un clic.
Ajuntament de Juià
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Juià, municipi de la comarca del Gironès. Inclou informació del municipi, del seu ajuntament, serveis al ciutadà, entitats, transport, ... Des d'aquest espai es pot accedir a les dades dels serveis relacionats amb Juià.
Ajuntament de l’Armentera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de l’Armentera, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Patrimoni, l’Ajuntament, història, indústria, cultura, rodalies, situació, guia del poble, informació al contribuent, edictes BOP, Tràmits on-line, etc.
Ajuntament de la Bisbal d'Empordà
Web oficial de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, la capital de la comarca del Baix Empordà. Informació de l’Ajuntament i del municipi, agenda d’actes culturals, serveis, portald e joventut, esports, museus, xarxa ciutadana, …
Ajuntament de La Cellera de Ter
Web municipal de l’Ajuntament de la Cellera de Ter, municipi de la comarca de la Selva (Girona). Inclou informació del municipi. L’història amb personatges destacats, tràmits online i rutes turístiques des del poble.
Ajuntament de La Jonquera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Jonquera, comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi: Coneix, guia del poble, notícies i agenda d’actes.
Ajuntament de La Pera
Espai oficial de l’Ajuntament de La Pera, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, accés a Internet, anuncis i agenda.
Ajuntament de La Selva de Mar
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Selva de Mar, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació general del municipi, l’ajuntament, contractacions, medi ambient, serveis de subministraments, transports públics i tramitacions.
Ajuntament de La Tallada d’Empordà
Espai oficial de l’Ajuntament de La Tallada d’Empordà, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, anuncis i agenda.
Ajuntament de La Vajol
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Vajol, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi: Rutes de BTT, coneix, guia del poble, notícies i agenda d’actes. L'Ajuntament a un clic!
Ajuntament de la Vall de Bianya
Web oficial d'aquest ajuntament de la comarca de la Garrotxa. Quan parlem de La Vall de Bianya, venen a la memòria paraules com natura, tranquilitat, turisme rural, lleure, esport i cultura. Tràmits on-line, borsa de treball i d'habitatge i l'espai jove.
Ajuntament de Les Llosses
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Les Llosses, municipi de la comarca del Ripollès. Informació de l’ajuntament, guia del poble, tramitacions, notícies, agenda, etc. Limita amb Ripoll, Sora, Alpens i amb Sant Jaume de Frontanyà.
Ajuntament de Les Planes d'Hostoles
Pàgina de l’Ajuntament de Les Planes d'Hostoles, municipi de la comarca de La Garrotxa. Guia del poble, coneix l’ajuntament, notícies, agenda, tràmits a l’ajuntament en un clic, plànol del municipi i destacats.
Ajuntament de les Preses
Pàgina oficial de l’Ajuntament de les Preses, municipi de la comarca de La Garrotxa. Informació del poble, de l'Ajuntament, les entitats, equipaments i serveis, turisme, patrimoni municipal, plànols, empreses, agenda i enllaços.
Ajuntament de L'Escala Empúries
Pàgina oficial de l’Ajuntament de L'Escala - Empúries, vila marinera de la comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi, notícies i agenda. L'Escala és un bon port. Oferim paisatge, cultura i patrimoni.
Ajuntament de Lladó
Web de l’Ajuntament de Lladó, municipi de l’Alt Empordà. Lladó, amb 581 habitants, està situat a l'altiplà del riu Manol, a uns 500 metres de la seva riera esquerra i a les estribacions de la Mare de Déu del Mont. El poble, entitats i associacions.
Ajuntament de Llagostera
Pàgina oficial d’aquest ajuntament de la comarca del Gironès. Dades del municipi, serveis, agenda, llocs d’interès i informació del projecte d’accés a Internet sense fils al Parc de l'Estació de Llagostera, i dades diverses.
Ajuntament de Llambilles
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llambilles, municipi de la comarca del Gironès. Informació general del municipi, del seu ajuntament, tràmits, serveis, entitats i associacions. Nuclis concentrats formant diversos veïnats arrelats en turonets.
Ajuntament de Llanars
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llanars, municipi de la comarca del Ripollès. L’alcaldia, publicacions oficials BOP, informació al contribuent, òrgans de govern, notícies i informació general del poble i l'ajuntament.
Ajuntament de Llançà
Web oficial d’aquesta vila mediterrània, en un paisatge únic i envoltada per terra i per mar, pels espais naturals protegits: Parc Natural de Cap de Creus i de l'Albera. Dades municipals, l’excel·lent oferta de platges i cales, patrimoni cultural.
Ajuntament de Llers
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llers, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi: Coneix, Guia del poble, notícies i agenda d’actes a celebrar. Pressupost: 1,616,916 €.
Ajuntament de Llívia
Web de l’Ajuntament de Llívia, a la Cerdanya. Municipi, Ajuntament, serveis, entitats, notícies. Com a conseqüència del Tractat dels Pirineus (1.659), Llívia és un enclavament de l’Estat espanyol en l’Alta Cerdanya, envoltat de territori francès.
Ajuntament de Lloret de Mar
Espai oficial de l'Ajuntament de Lloret de Mar, al sud de la Costa Brava, té un total de 7 Km de platja. La C.E.E. ha concedit a les seves platges la "bandera blava", que garanteix un estat òptim. Història del municipi i oferta turística.
Ajuntament de Maçanet de Cabrenys
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Maçanet de Cabrenys, municipi de la comarca de l'Alt Empordà. Introducció, història, fauna i flora, oci i espectacles, cultura i gastronomia. Serveis al ciutadà, entitats i activitats.
Ajuntament de Maçanet de la Selva
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, municipi de la comarca de La Selva. Informació general de la localitat, el seu ajuntament, llocs d’interès, serveis municipals, directori d’empreses, entitats, i altres dades diverses.
Ajuntament de Madremanya
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Madremanya, municipi del Gironès a tocar el Baix Empordà. El poble, el consistori, informació turística i municipal, agenda 21, campanya arqueològica i pàgina de Millàs.
Ajuntament de Maià de Montcal
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Maià de Montcal, municipi de la comarca de La Garrotxa. Informació de l’ajuntament, tramitacions, equip de govern, grups municipals. Dades del poble: guia del poble, llocs d’interès, etc.
Ajuntament de Masarac
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Masarac, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Inclou informació general del poble i del seu consistori, guia del poble, tramitacions, notícies, agenda, destacats, carrerer, el Paratge de l’Albera i cercador.
Ajuntament de Massanes
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Massanes, municipi de la comarca de La Selva, Girona, informació general, ordenances municipals, història, situació, festes, tràmits, contractacions, fotos, telèfons d'interès i informació al contribuient.
Ajuntament de Medinyà
Web de l'Ajuntament de Medinyà. Medinyà és un poble situat a la comarca del Gironès (Girona). Fins l’any 2015 va pertànyer a Sant Julià de Ramis i Medinyà. Atenció ciutadana, telpefons, el poble de Medinyà, etc. Festa local 25 de juliol i 29 d’octubre.
Ajuntament de Meranges
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Meranges, municipi de la comarca de la Cerdanya. Informació del municipi, dades de l’Ajuntament, serveis i entitats. El terme municipal té 37,38 km² i està a 1.590 m. d’altitud.
Ajuntament de Mieres
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Mieres, municipi de la comarca de La Garrotxa. Informació de l’ajuntament, tramitacions, equip de govern, grups municipals. Dades del poble de Mieres: guia del poble, llocs d’interès, etc.
Ajuntament de Mollet de Peralada
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Mollet de Peralada, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Inclou informació general del poble i del seu consistori, guia del poble, tramitacions, notícies, agenda, destacats, carrerer, cercador, etc.
Ajuntament de Molló
El poble, notícies, agenda, butlletí d'informació municipal, tràmits, Informació sobre la xarxa wifi a Molló, el nou equipament biblioteca - telecentre i dades dels 12 veïnats que componen el municipi.
Ajuntament de Montagut i Oix
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Montagut i Oix, municipi de la comarca de La Garrotxa. Informació de l’ajuntament, tramitaci-ons, equip de govern, grups municipals. Dades del poble: guia del poble, llocs d’interès, etc.
Ajuntament de Mont-ras
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Mont-ras, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi: Coneix, Guia del poble, notícies i agenda d’actes. Concurs projecte Centre Cívic.
Ajuntament de Navata
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Navata, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi: Coneix, Guia del poble, notícies i agenda d’actes. Festes del poble.
Ajuntament de Palafrugell
Palafrugell és la ciutat més poblada del Baix Empordà i un de seus núclis més dinàmics. Localizat al cor geogràfic de la Costa Brava i el seu terme municipal està situat entre la serra de Les Gavarres i el massis de Begur. Dades, serveis i Ajuntament.
Ajuntament de Palamós
Web oficial de l’Ajuntament de l'Ajuntament de Palamós, municipi de la comarca del Baix Empordà. Tot de dades referides a aquest municipi marítim de la Costa Brava. Turisme, les activitats municipals, guia dela ciutat, el plànol, la pesca i molt més ...
Ajuntament de Palau de Santa Eulàlia
Pàgina oficial de l’ Ajuntament de Palau de Santa Eulàlia, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. Està format per Santa Eulàlia i Palau de Santa Eulàlia. Té agregat el nucli d'Estanyet.
Ajuntament de Palau-sator
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Palau-sator, municipi de la comarca del Baix Empordà. Història, monuments, restaurants, allotjament, museus, guia del municipi amb els llocs d'interès, notícies, agenda, etc.
Ajuntament de Palau-saverdera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Palau-saverdera, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. El poble limita amb Roses, el Port de la Selva, La Selva de Mar, Pau i Castelló d’Empúries.
Ajuntament de Palau-saverdera - No oficial
Pàgina no oficial de Palau-saverdera, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. És un poble que en els darrers anys ha fet moltes millores i cada vegada el visitem més turistes.
Ajuntament de Palol de Revardit
Web oficial de Palol de Revardit, a la comarca del Pla de l’Estany. Informació general i dades per conèixer el municipi, tràmits i regidories. Dades del municipi; Superfície de 18,30 km², 392 habitants (1999) i 152 m. d’altitud S/ nivell del mar.
Ajuntament de Pals
Web oficial de l'Ajuntament de Pals, municipi de la comarca del Baix Empordà. Regidories, serveis en línia, el municipi, notícies, fòrum. l’ajuntament, dades i guia del poble, notícies, mapes i agenda d’actes culturals.
Ajuntament de Pardines
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Pardines, municipi de la comarca del Ripollès. Informació de l’ajuntament, guia del poble, tramitacions, notícies, agenda, situació, natura, aventura, serveis, equipament i allotjament al poble.
Ajuntament de Parlavà
Espai oficial de l’Ajuntament de Parlavà, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, destacats, anuncis i agenda.
Ajuntament de Pau
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Pau, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació general del municipi, l’ajuntament, contractacions, medi ambient, normativa municipal i dades del paratge natural de l’Albera.
Ajuntament de Pedret i Marzà
Web de l’Ajuntament de Pedret i Marzà, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. El municipi pren el nom dels dos agrupaments de població que en formen part: Pedret, i Marzà, nucli agrupat.
Ajuntament de Peralada
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Peralada, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi, viure la vila, serveis turístics, butlletí, documents, activitats i notícies, agenda d’actes.
Ajuntament de Planoles
Web oficial de l'Ajuntament de Planoles, el meravellós poble del Pirineu, a la comarca del Ripollès. Natura, cultura, esport, rutes BBT, rutes a peu, el Casal, el municipi, funcionament,, turisme, fotos, música, …
Ajuntament de Platja d'Aro
Web oficial de Platja d'Aro, Castell d'Aro i S'Agaró (Baix Empordà). Benvinguda de l'alcalde, dades del municipi, agenda, iniciatives, l'ajuntament, lleure i guia interactiva de la ciutat. Els tres nuclis del municipi ofereixen una proposta complementària
Ajuntament de Pont de Molins
Web de l’Ajuntament de Pont de Molins, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. Limita al nord amb Biure i Masarac, a l'est amb Cabanes, al sud amb Llers i a l'oest amb Boadella d'Empordà.
Ajuntament de Pontós
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Pontós, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. El terme municipal té una extensió de 13,54 Km² i 94 m. d'altitud. Té agregat el nucli de Romanyà d'Empordà.
Ajuntament de Porqueres
Web municipal de l'Ajuntament de Porqueres al Pla de l’Estany, província de Girona. L’Ajuntament en línia, el municipi, història, informació, pobles agregats al terme municipal, tràmits i serveis que s’ofereixen al ciutadà.
Ajuntament de Port de la Selva
Pàgina oficial d'aquest municipi costaner de la comarca de l''Alt Empordà. Història del municipi, el seu context geogràfic i informació municipal, guia del municipi, notícies, agenda i altres vincles d'interès local.
Ajuntament de Portbou
Web oficial de l’Ajuntament de Portbou, comarca de l’Alt Empordà. Presentem tota la informació de l’ajuntament i del municipi, dades del municipi, notícies i agenda d’actes. Entitats de població: Portbou, La Riera i Barri del General. 1.374 h. i 2.9 Km².
Ajuntament de Puigcerdà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Puigcerdà, municipi fronterer, capital de la comarca de la Cerdanya. Informació del municipi, dades de l’Ajuntament, serveis, entitats, agenda de la Vila, cultura, esports, notícies, i dades diverses.
Ajuntament de Quart
Web oficial de l’Ajuntament de Quart, municipi de la comarca del Gironès. Informació de Quart, Palol d'Onyar, La Creueta, Castellar, Monnegre i Sant Mateu de Monnegre. L'Ajuntament, serveis, comunitat i cultura.
Ajuntament de Queralbs
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Queralbs. Queralbs forma part de la comarca del Ripollès, i de la província de Girona. Dades de l’ajuntament, l'ajuntament a un clic! Informació municipal, serveis, i dades de la Vall de Núria, una vall per viure.
Ajuntament de Rabós d’Empordà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Rabós, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. El poble està situat a 106 metres d'altitud, i té agregat el nucli de Delfià.
Ajuntament de Regencós
Espai oficial de l’Ajuntament de Regencós, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, anuncis, butlletí i agenda.
Ajuntament de Ribes de Freser
Ribes de Freser és el centre administratiu i econòmic de la Vall de Ribes. El poble, d'uns 2.300 habitants, és avui en dia un lloc privilegiat per a l'estiueig i el turisme de muntanya. La seva tradició pagesa, ajuntament, equipaments i serveis.
Ajuntament de Riells i Viabrea
Web oficiosa de Riells i Viabrea, municipi de la comarca de la Selva. L’Informació general del terme municipal de Riells i Viabrea. Dades del municipi, notícies i informació específica del consistori municipal.
Ajuntament de Ripoll
Web de la Comtal Vila de Ripoll. Bressol de la proto-industrialització de Catalunya, per la seva prematura activitat industrial i empresarial i cruïlla de camins. Dades, l’ajuntament, tràmits, serveis i cultura; Monestir, Museu Episcopal, etc.
Ajuntament de Riudarenes
Web oficial de l’Ajuntament de Riudarenes, municipi de la comarca de la Selva. L’alcaldia, publicacions oficials BOP, informació al contribuent, òrgans de govern, història, cultura, notícies i informació general del poble.
Ajuntament de Riudaura
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Riudaura, municipi de la comarca de La Garrotxa. L’ajuntament, tramitacions, equip de go-vern, grups municipals. El poble: guia del poble, llocs d’interès, festes i tradicions, la vall i el centre cívic.
Ajuntament de Riudellots de la Selva
Web oficial de Riudellots de la Selva, municipi de la comarca de la Selva. Fotos, informació general del municipi, entitats del poble, empreses, informació municipal, la la Festa Major, biblioteca, cultura i serveis al ciutadà.
Ajuntament de Riumors
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Riumors, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, serveis municipals. El terme municipal té una extensió de 6 km² i 7 m. d'altitud sobre el nivell del mar.
Ajuntament de Roses
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Roses, municipi costaner de la comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi, notícies, tràmits, directoris, emergències, agenda d’actes de tot tipus i butlletí municipal.
Ajuntament de Rupià
Espai oficial de l’Ajuntament de Rupià, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, anuncis, POUM i agenda.
Ajuntament de Sales de Llierca
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sales de Llierca, municipi de la comarca de La Garrotxa. Informació de l’ajuntament, tramitacions, equip de govern, grups municipals. Dades del poble: guia del poble, llocs d’interès, rutes, etc.
Ajuntament de Salt
Web oficial de l’Ajuntament de Salt, comarca del Gironès. Tota la informació del municipi, l’Ajuntament, els serveis municipals, documentació, esdeveniments, atenció ciutadana, activitats, entitats i dades diverses.
Ajuntament de Sant Andreu Salou
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Andreu Salou, municipi de la comarca del Gironès. Inclou informació del municipi, del seu ajuntament, serveis al ciutadà, l’ajuntament a un clic, ... A la pàgina podreu veure tot el que fem i de qui som.
Ajuntament de Sant Aniol de Finestres
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Aniol de Finestres, municipi de la comarca de La Garrotxa. Informació de l’ajuntament, tramitacions, equip de govern, grups municipals. Dades del poble: guia del poble, llocs d’interès, etc.
Ajuntament de Sant Climent Sescebes
Web de l’Ajuntament de Sant Climent Sescebes. Sant Climent Sescebes és un dels 68 municipis de l’Alt Empordà, que comprèn una bona part de la vall mitjana de la riera d’Anyet. Té 24 Km². Informació, entitats del terme, comerços i associacions.
Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu, municipi de la comarca de La Selva. Patrimoni, l’Ajuntament, història, indústria, cultura, rodalies, situació, guia del poble, espai jove, destacats, notícies, …
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, municipi de la comarca del Baix Empordà. Tota la informació de Sant Feliu de Guíxols: Municipi i consistori municipal, allotjaments, restauració, turisme i dades oficials de l'Ajuntament.
Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols
Web oficial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, municipi de la comarca de la Garratxa. Hi podreu trobar tota la informació turística en referència als serveis, allotjaments, activitats, folklore, geografia, història de la localitat.
Ajuntament de Sant Ferriol
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Ferriol, municipi de la comarca de La Garrotxa. Informació de l’ajuntament, tramitacions, equip de govern, grups municipals. Dades del poble: guia del poble, llocs d’interès, rutes, etc.
Ajuntament de Sant Gregori
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Gregori, municipi proper a Girona, a la comarca del Gironès. Esperem aconseguir que el web de l'ajuntament sigui lloc de referència per obtenir informació del poble. El poble, l’ajuntament, serveis, informació i POUM.
Ajuntament de Sant Hilari Sacalm
Pàgina web oficial de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm municipi, al peu del Montseny, que pertany a la comarca de La Selva. Dades de l’ajuntament i tota la informació necessària per viure i descobrir a Sant Hilari. Mobilitat, plànol, agenda, ...
Ajuntament de Sant Jaume de Llierca
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, municipi de la comarca de La Garrotxa. Informació de l’ajuntament, tramitacions, equip de govern, grups municipals. Dades del poble: guia del poble, llocs d’interès, etc.
Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, municipi de la comarca del Ripollès. Informació de l’Ajuntament, turisme, àmbit associatiu, comerç, indústria, serveis i agenda d’actes.
Ajuntament de Sant Joan de Mollet
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Joan de Mollet, municipi de la comarca del Gironès. Informació general del municipi, el seu ajuntament, tràmitacions, transports públics, etc. Des de l'espai es pot accedir a les dades dels serveis del poble.
Ajuntament de Sant Joan les Fonts
Web oficial de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts, municipi de la comarca gironina de La Garrotxa. Dades generals. Horari de registre de documents: De dilluns a divendres de 8 a 15 hores | Del 15 setembre al 15 juny, dijous 16 a 18:30 hores.
Ajuntament de Sant Jordi Desvalls
Municipi gironí. Informació municipal, agenda, serveis en línia. Calendari del contribuent i Llocs d'interés de Sant Jordi Desvalls De Sant Jordi hem de destacar sobretot el seu nucli antic, presidit per l’església de Sant Jordi i les restes del castell.
Ajuntament de Sant Julià de Ramis
Espai oficial de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis. Sant Julià de Ramis és un municipi de la comarca del Gironès, que forma part de l'àrea urbana de Girona. L’ajuntament, guia del poble, notícies, agenda i llocs d’interès.
Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí, municipi de la comarca de La Selva. Patrimoni, entitats municipals, ajuntament digital, història, indústria, cultura, rodalies, situació, guia, història, cultura, entitats, etc.
Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. El poble és un gran casal de colònies per a la mainada, en cases i terrenys prefectaments urbanitzats.
Ajuntament de Sant Martí de Llémena
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Martí de Llémena, municipi de la Vall de Llèmena a la comarca del Gironès. Informació general del municipi, del seu ajuntament, tràmits i serveis, notícies, agenda i la revista El Cau de la Vall.
Ajuntament de Sant Martí Vell
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Martí Vell, petit municipi de la comarca del Gironès. Inclou informació del municipi, del seu ajuntament, serveis al ciutadà, etc. El terme municipal de Sant Martí Vell té una superfície de 17,34 km² d’extensió.
Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor
Pàgina de l’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor, a la comarca del Pla de l’Estany. Dades del municipi, de l’Ajuntament i serveis. Té una superfície de 32,98 km² i 213 habitants (1999). La seva altitud S/ nivell del mar és de 217 m.
Ajuntament de Sant Miquel de Fluvià
Web de l’Ajuntament de Sant Miquel de Fluvià, a l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. Presenta una configuració peculiar entre el pla i la muntanya, en el límit occidental on fineix la plana al·luvial de l'Alt Empordà.
Ajuntament de Sant Mori
Web de l’Ajuntament de Sant Mori, a la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. Limita al nord amb Sant Miquel de Fluvià, a l'est amb Ventalló, al sud amb Saus i a l'oest amb Vilaür i Palau de Santa Eulàlia.
Ajuntament de Sant Pau de Segúries
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Pau de Segúries, municipi de la comarca del Ripollès. Descripció del poble, l’Ajuntament, història, serveis, turisme, agenda, notícies, dades del POUM i guia del poble.
Ajuntament de Sant Pere Pescador
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador, comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi, Guia del poble, notícies i agenda d’actes. Sant Pere Pescador és un municipi envoltat d’espais naturals de gran interès.
Ajuntament de Santa Coloma de Farners
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, municipi de la comarca de La Selva. Informació de l’ajuntament, tramitacions, equip de govern, grups municipals. Dades del poble: guia del poble, llocs d’interès, etc.
Ajuntament de Santa Cristina d'Aro
Pàgina oficial de l'Ajuntament de de Santa Cristina d'Aro, municipi de la comarca del Baix Empordà. Diaris i revistes electròniques, buscadors, links sobre diferents temes. La gent i les empreses, recursos turístics, telèfons. Activitats.
Ajuntament de Santa Llogaia d'Àlguema
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Llogaia d'Àlguema, a l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. Limita al nord amb Figueres i El Far d'Empordà , a l'est amb Vilamalla, al sud amb Ordis i a l'oest amb Vilafant.
Ajuntament de Santa Pau
Web oficial de l’Ajuntament de Santa Pau, municipi de la comarca de La Garrotxa. Des d'aquest espai es pot accedir a les dades dels serveis relacionats amb Santa Pau. Coneix, guia del poble, l'ajuntament i tràmits municipals.
Ajuntament de Sarrià de Ter
Web de l’Ajuntament de Salt, al Gironès. Tota la informació del municipi. És un finestral virtual, que ens permet mostrar-vos la realitat de Sarrià de Ter, alhora que és un punt d’informació dels serveis i de les activitats que el nostre municipi ofereix.
Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, serveis, notícies, agenda i directori amb totes les empreses del municipi.
Ajuntament de Serinyà
Web oficial de l’Ajuntament de Serinyà, a la comarca del Pla de l’Estany. Informació general i dades per conèixer el municipi, tràmits i regidories. Dades del municipi: Superfície 17,33 km², 851 habitants (1999), altitud S/ nivell del mar de 188 m.
Ajuntament de Serra de Daró
Espai oficial de l’Ajuntament de Serra de Daró, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, anuncis i agenda.
Ajuntament de Setcases
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Setcases, municipi de la comarca del Ripollès. Informació de l’ajuntament, guia del poble, tramitacions, notícies, agenda, destacats, agenda, Setcases.info, plànol i situació, senderisme i itineraris.
Ajuntament de Sils
Nou servei oficial de l’Ajuntament de Sils. El poble, els serveis, dades i temes municipals, etc. El poble de Sils està situat al bell mig de la comarca de la Selva, a uns 80 km de Barcelona i a uns 20 km de Girona i Lloret de Mar.
Ajuntament de Siurana d'Empordà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Siurana d'Empordà, comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi: Coneix, Guia del poble, tràmits, notícies i agenda d’actes d’interès.
Ajuntament de Susqueda
Web de l’Ajuntament de Susqueda, municipi de la comarca de La Selva. El municipi: la seva història, els costums i festes, plà-nols, situació, patrimoni, serveis, oferta lúdica i cultural. L’ajuntament: tràmits, expedients, planejament urbanístic…
Ajuntament de Terrades
Web de l’Ajuntament de Terrades, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. El municipi està situat a 12 km de Figueres. El poble queda encaixat entre muntanyes, al centre d’una petita vall.
Ajuntament de Toroella de Montgrí - L’Estartit
Web oficial de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Portal municipal actualitzat diàriament amb tota la informació turística de Torroella, l'Estartit, el massís del Montgrí i les illes Medes, visites guiades, agenda d'activitats.
Ajuntament de Torrent
Espai oficial de l’Ajuntament de Torrent, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, anuncis, plànol i agenda.
Ajuntament de Torroella de Fluvià
Web de l’Ajuntament de Torroella de Fluvià, a l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. Entitats de població que inclou: Els Masos de Torroella, La Bomba, Palol, Sant Tomàs de Fluvià, Torroella de Fluvià, i Vilacolum.
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Web oficial de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Portal municipal actualitzat diàriament amb tota la informació turística de Torroella, l'Estartit, el massís del Montgrí i les illes Medes, visites guiades, agenda d'activitats.
Ajuntament de Tortellà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Tortellà, municipi de la comarca de La Garrotxa. Informació de l’ajuntament, tramitacions, equip de govern, grups municipals. Dades del poble: guia del poble, llocs d’interès, notícies i agenda.
Ajuntament de Toses
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Toses, municipi de la comarca del Ripollès. Informació de l’ajuntament, guia del poble, tramitacions, notícies, agenda, etc. El municipi està format per un conjunt de 4 pobles: Toses, Nevà, Fornells i Dòrria.
Ajuntament de Tossa de Mar
Web oficial de l'Ajuntament de Tossa de Mar, municipi de la comarca de la Selva. Tota la informació que desitgi sobre Tossa de Mar: Administració, localització, centres i serveis, notícies, agenda, la tardortossenca2007, ...
Ajuntament de Vall de Bianya
Web oficial d'aquest municipi de la comarca de la Garrotxa, el més gran de la comarca. Consistori, tràmits, agenda, fòrum, treball, ... Limita amb Olot, Riudaura, Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries, Montagut i Sant Joan les Fonts.
Ajuntament de Vallfogona de Ripollès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vallfogona de Ripollès, municipi de la comarca del Ripollès. Informació de l’ajuntament, guia del poble, tramitacions, notícies, agenda, etc. El municipi té una superfície de 38,8 km² i és en una vall oberta.
Ajuntament de Vall-llobrega
Espai oficial de l’Ajuntament de Vall-llobrega, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, POUM, anuncis i agenda.
Ajuntament de Ventalló
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Ventalló, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. Té agregats els nuclis de Els Masos, L'Arbre Sec, Montiró, Pelacalç, Saldet, Valveralla i Vila-robau.
Ajuntament de Verges
Web de l’Ajuntament de Verges, municipi del Baix Empordà. Informació general del terme, consistori, guia del poble i llocs d’interès, notícies, agenda i dades d’interès local. A l'època medieval es construeix la part primitiva de la població.
Ajuntament de Vidrà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vidrà, municipi de la comarca d’Osona. Informació del municipi, el seu ajuntament, guia del poble, serveis, notícies, agenda, i l’ajuntament a un clic. Vidrà destaca en la producció de la patata de bufet.
Ajuntament de Vidreres
Pàgina oficial, provisional, de l’Ajuntament de Vidreres, municipi de la comarca de La Selva. Informació general, dades del consistori municipal, agenda cultural, turisme, comerç, indústria i agricultura, itineraris i entitats culturals.
Ajuntament de Vilablareix
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilablareix, municipi de la comarca del Gironès. Informació del poble, activitats i notícies, entitats i associacions, tràmits, turisme i dades diverses. El municipi està governat pel grup d’ERC.
Ajuntament de Viladamat
Web de l’Ajuntament de Viladamat, Alt Empordà. Informació municipal, l’ajuntament, i serveis. El poble es documenta per primer cop al s. XI com a "Vila Amati". El poblament més antic pertany a l'època ibèrica. Patrimoni arquitectònic i arqueològic.
Ajuntament de Viladasens
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Viladasens, municipi de la comarca del Gironès. Inclou informació del municipi, del seu ajuntament, serveis al ciutadà, Els nuclis que formen el municipi són Fellines, el Mas Nicolau, la Mata, la Móra i Viladasens.
Ajuntament de Vilademuls
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilademuls, a la comarca del Pla de l’Estany. Informació general i dades per conèixer el municipi, tràmits i regidories. Dades del municipi i l’Ajuntament. Superfície: 62,10 km² i dades de tot el terme.
Ajuntament de Viladrau
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Viladrau, municipi de la comarca d’Osona i de la provincia de Girona, situat en plena zona de contacte entre el Montseny i les Guilleries. Dades del terme i el seu ajuntament, tràmits, notícies, agenda, ...
Ajuntament de Vilafant
Web de l’Ajuntament de Vilafant a l’Alt Empordà. Salutació de l'Alcalde, organització i equipaments, informació, tràmits, contactes, queixes, agenda, el poble, història i entitats, turisme, gastronomia, indústria i serveis i la Ràdio de Vilafant.
Ajuntament de Vilajuïga
Web oficial de l’Ajuntament de Vilajuïga, municipi del l’Alt Empordà. Fòrum de Vilajuiga, fotografies de Vilajuïga, informació de Vilajuiga (programa festa major 2007), el porta a porta (recollida domiciliària de les escombraries), i el POUM.
Ajuntament de Vilallonga de Ter
Web oficial de l’Ajuntament de Vilallonga de Ter, municipi de la comarca del Ripollès. Descripció del poble, ajuntament, història, serveis, turisme, natura i aventura, art i cultura, metereologia local, notícies, i gastronomia del poble.
Ajuntament de Vilamacolum
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilamacolum, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. El territori, completament pla, és ocupat pels conreus, en gran part de regadiu.
Ajuntament de Vilamaniscle
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilamaniscle, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació de l’ajuntament, dades del municipi: Conèixer i guia del poble, notícies locals, tràmits, destacats i agenda d’actes locals.
Ajuntament de Vila-sacra
Web oficial de l’Ajuntament de Vila-sacra, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, i serveis. Vila-sacra està situat en el centre de la comarca, i el terme municipal té una extensió de 6,02 Km².
Ajuntament de Vilaür
Pàgina principal de l’Ajuntament de Vilaür, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació municipal, dades de l’ajuntament, serveis, situació, patrimoni, serveis, oferta lúdica i cultural, història, costums i festes, plànols i imatges de la regió.
Ajuntament de Vilobí d’Onyar
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar, Salitja i Sant Dalmai, municipi de la comarca de La Selva. La Resclosa d’en Borra, el paratge de Les Guilloteres a Sant Dalmai, l’entorn natural de Les Fonts de Salitja, l’edifici de Les Delmes, …
Ajuntament de Vilopriu
Espai oficial de l’Ajuntament de Vilopriu, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació general de l’ajuntament, el terme municipal, història, serveis, tramitacions, l'ajuntament a un clic, guia del poble, destacats, anuncis i agenda.
Ajuntament del Far d'Empordà
Pàgina oficial de l’Ajuntament del Far d'Empordà, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. Informació general del municipi, l’ajuntament, contractacions, medi ambient, serveis de subministraments, transports públics i tramitacions.
Ajuntament d'Olot
Web oficial de la capital de la Garrotxa. La web de l'Ajuntament d'Olot us ofereix una porta virtual d'accés a l'administració del municipi: l'organització política i administrativa, la distribució dels equipaments i els serveis…
Ajuntament d'Ullà
Pàgina oficial de l’ Ajuntament d'Ullà, municipi de la comarca del Baix Empordà. Informació del municipi, l’ajuntament, serveis i equipaments, butlletí municipal BIU, d’informació pels ciutadans, llocs i dades diverses.
Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà Figueres
Web de l’Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Figueres. Serveis de l'OMAC. L'horari d'atenció al públic és: De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00 h. i de 16.00h a 18.00h, i divendres de 08.00h a 14.00h. Calendari de Cobrament.
Supramunicipal de la Mancomunitat Les Guilleries - A21 Guilleries Agenda 21
Municipis: Espinelves, Osor, Sant Hilari Sacalm i Viladrau. Aposta pel medi ambient i per les persones, cohesió social del territori, preservar la integritat, el paisatge, assolir un territori viable i que afavoreixi la qualitat de vida dels habitants.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT