AJUNTAMENTSLLEIDA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Ajuntament de Nalec
Web de l’Ajuntament de Nalec, municipi de la comarca de l’Urgell. Informació del municipi, l’ajuntament, serveis i equipa-ments. Som el municipi més petit de la comarca de l'Urgell i aquesta singularitat ens serveix d'empenta per treballar cada dia.
Ajuntament d’Abella de la Conca
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Abella de la Conca, municipi de la comarca del Pallars Jussà. Inclou informació del seu ajuntament, el terme municipal, els seus pobles agregats, promoció turística, serveis municipals i recull fotogràfic.
Ajuntament d’Àger
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Àger, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, plans del municipi, activitats, butlletins informatius, normativa urbanística, etc.
Ajuntament d’Aitona
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Aitona, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, serveis municipals, pregons, arxiu multimèdia, webcams, tràmits i gestions online.
Ajuntament d’Alàs i Cerc
Alàs i Cerc és un municipi de la comarca de l'Alt Urgell, creat el 1970, que es troba al llevant del pla de la Seu. Informació de l’ajuntament i composició consistori, història, serveis, promoció turística, comerç i recull fotogràfic del poble.
Ajuntament d’Albatàrrec
Tota la informació oficial. Albatàrrec és un poble en creixement. Poble agrícola i amb poca activitat industrial però molt ben situat i comunicat, la qual cosa afavorirà el creixement de la població i probablement també de la indústria.
Ajuntament d’Alcanó
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alcanó, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, novetats, serveis municipals, història, promoció turística, comerç, recull fotogràfic, i notícies.
Ajuntament d’Alfarràs
L'origen d'Alfarràs pot estar en el seu actual emplaçament, de l'època romana, si bé hi ha un emplaçament més al sud, Sant Faduc, que podia tenir una població anterior. Dades de l'Ajuntament, el municipi i els serveis.
Ajuntament d’Alfés
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alfés, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, serveis municipals, novetats, festes, història, promoció turística, comerç, recull fotogràfic, i notícies del poble.
Ajuntament d’Algerri
Web oficial de l’Ajuntament d’Algerri, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, plans del municipi, turisme, visor de mapes i Arqueologia Medieval. Reflexions des de la pràctica.
Ajuntament d’Alins
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alins, municipi de la comarca pirinenca del Pallars Sobirà. Dades de l’ajuntament, notícies, novetats, història, serveis d’interès, promoció turística, comerç, recull fotogràfic, tràmits i enllaços destacats.
Ajuntament d’Almatret
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Almatret, municipi de la comarca del Segrià. Informació de l’Ajuntament i totes les dades del seu terme municipal, llocs d’interès, festes i celebracions, serveis i tràmits ciutadans.
Ajuntament d’Almenar
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Almenar, municipi de la comarca del Segrià. Informació de l’Ajuntament i totes les dades del seu terme municipal, llocs d’interès, festes i celebracions, serveis i tràmits ciutadans.
Ajuntament d’Alòs de Balaguer
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alòs de Balaguer, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, plans del municipi, consells, dades de la millora de l’hàbitat fluvial del riu Segre.
Ajuntament d’Alt Àneu
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alt Àneu, municipi de la comarca pirinenca del Pallars Sobirà. Presentació, dades de l’ajuntament, notícies, novetats, història, serveis d’interès, mapa-guia turistic, recull fotogràfic, tràmits i enllaços destacats.
Ajuntament d’Anglesola
Vila de l'Urgell eminentment agrícola, en la zona més plana de la comarca. El canal d'Urgell travessa el terme i determina una zona de regadiu on es cultiva: panís, alfals, hortalisses i arbres fruiters. Granges de pollastres, porcs, bestiar oví i boví.
Ajuntament d’Arbeca
Vila situada al voltant d'un turó (357 m. d'altitud) a la comarca de les Garrigues. Dades d’Arbeca, l’Ajuntament, la seva historia, conjunt arquitectònic, monuments d’interès, l’oli d’oliva de la terra, recorreguts, menjar i beure i Àrea de caça, ...
Ajuntament d’Arres
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Arres, municipi de la comarca de la Val d’Aran. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis al turista, elements d'interès turistic, accessos, festes locals, telèfons d’interès i altres dades.
Ajuntament d’Arsèguel
Arsèguel és un municipi de la comarca de l'Alt Urgell. El terme d'Arsèguel és situat a la part baixa dels contraforts de la serra del Cadí, entre el riu Segre i els vessants del puig del Grau, on limita amb el municipi de Cava. Història, dades i serveis.
Ajuntament d’Artesa de Lleida
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Artesa de Lleida, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, i serveis municipals. La web vol ser un espai de consulta dels aspectes i activitats referents a la vila.
Ajuntament d’Aspa
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Aspa, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, destacats, serveis municipals, associacions, turisme, gastronomia, tramitacions, i recull fotogràfic del poble.
Ajuntament d’Els Alamús
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Els Alamús, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, serveis municipals, història, promoció turística, comerç, recull fotografic, i el POUM nou.
Ajuntament d’Espot
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Espot, municipi de la comarca pirinenca del Pallars Sobirà. L’ajuntament, notícies, novetats, història, serveis, turisme, comerç, fotos, tràmits i informació del Parc Nacional d´ Aigüestortes i Estany De Sant Maurici.
Ajuntament d’Estamariu
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Estamariu. El terme municipal d'Estamariu, de 21,39 km?, és situat a la part nord-oriental de la comarca de l’Alt Urgell. Història, serveis, promoció turística i recull fotogràfic del poble.
Ajuntament d’Estaràs
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Estaràs, municipi adscrit a la comarca de la Segarra. Informació general del municipi, el seu ajuntament, accessos al municipi, història, turisme, productes locals, novetats i recull de premsa del poble.
Ajuntament d’Esterri de Cardós
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Esterri de Cardós, municipi de la comarca pirinenca del Pallars Sobirà. Dades de l’ajuntament, notícies, novetats, història, serveis d’interès, promoció turística, comerç, recull fotogràfic, tràmits i enllaços destacats.
Ajuntament d’Ivars d'Urgell
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Ivars d'Urgell, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, característiques del municipi, festes, accessos, telèfons d’interès i documents del POUM.
Ajuntament d’Ivorra
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Ivorra, municipi adscrit a la comarca de la Segarra. Informació general del municipi, el seu ajuntament, història, turisme i oci, festes locals, novetats, galeria fotogràfica, vídeos i alguns enllaços d’interès.
Ajuntament d’Odèn
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Odèn, municipi de la comarca del Solsonès. Informació del consistori, dades generals del municipi, serveis, història, turisme, fotografies, notícies, festes populars, allotjaments, restaurants i el Centre de Natura.
Ajuntament d’Olius
Pàgina web oficial de l’Ajuntament d’Olius, municipi de la comarca del Solsonès. Informació municipal, situació, serveis, agenda, notícies, accessos, telèfons, ordenances i festes. La Cripta de de l'església de Sant Esteve.
Ajuntament d’Omells de na Gaia
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Omells de na Gaia, municipi de la comarca de l’Urgell. Informació del municipi, l’ajuntament, serveis i equipaments. L'entorn tranquil que permet desconnectar dels afers diaris a més de gaudir de tot el que us presentem.
Ajuntament d’Organyà
Web oficial del municipi de l’Alt Urgell. Els productes tradicionals agrícoles (blat, llegums, patates, vi i oli) han retrocedit en benefici del conreu del farratge per al bestiar boví. L'any 1904 s’hi va trobar el text, les Homilies d'Organyà.
Ajuntament d’Ossó de Sió
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Ossó de Sió, municipi de la comarca de l’Urgell. Informació del municipi, l’ajuntament, serveis i equipaments, accessos, festes locals i telèfons d’interès.
Ajuntament d'Agramunt
Pàgina oficial de l'Ajuntament d'Agramunt, municipi de la comarca de l'Urgell. Informació de la població, dades del consistori, comerç i de les entitats culturals, esportives i turístiques municipi de les terres de ponent.
Ajuntament d'Albesa
Portal web de l'Ajuntament d'Albesa, municipi de la comarca de la Noguera. Composició de l'equip de govern municipal, el municipi, entitats i associacions, festes, agenda, cultura i turisme. L’alcalde és Antoni Balasch i Parici.
Ajuntament d'Alcarràs
Web oficial. Situació geogràfica; al nord del Segrià entre la Noguera i les comarques d'Aragó. Fires, mercats i certàmens. Govern Municipal, agricultura, població, territori, festes, història, comerç i industria.
Ajuntament d'Alcoletge
Web municipal d'Alcoletge (Segrià), amb 16,44 km². Limita amb Lleida a l'oest i al sud, Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell) a l'est, Vilanova de la Barca al nord i Corbins al nord-oest. Municipi, ajuntament, serveis i dades nombroses i diverses.
Ajuntament d'Alguaire
Pàgina web oficial de l’Ajuntament d’Alguaire, municipi de la comarca del Segrià. El municipi, l'Ajuntament, tràmits i gestions, serveis municipals, cultura local, associacions, directori, notícies i enllaços.
Ajuntament d'Almacelles
L’Ajuntantament en xarxa és un espai que pretèn ser una finestra oberta al món i, alhora, una eina útil als almacellencs, almacellenques i a qualsevol que ho necessiti. És el nostre desig que aquest espai virtual es converteixi en un instrument real.
Ajuntament d'Alpicat
Pàgina de l’Ajuntament d'Alpicat a la comarca del Segrià. Àmplia informació de l’Ajuntament, serveis del municipi, noticiaris, pregons, entitats i empreses d’Alpicat classificades per temes, serveis online, ...
Ajuntament d'Artesa de Segre
Web oficial de l’Ajuntament d’Artesa de Segre (Noguera). L'activitat econòmica més important és l'agricultura. Els conreus més importants que es realitzen a la zona són: blat de moro, ordi, hortalisses, melons, alfals i arbres fruiters. 21 nuclis poblats.
Ajuntament de Baix Pallars
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Baix Pallars, municipi de la comarca pirinenca del Pallars Sobirà. Dades de l’ajuntament, notícies, novetats, història, serveis, promoció turística, comerç, fotografies, tràmits, vídeos i el Museu de Gerri de la Sal.
Ajuntament de Balaguer
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Balaguer. Conté completa informació sobre la ciutat de Balaguer, les seves festes locals, monuments, agenda mensual, serveis municipals, dades, plànol de la ciutat i situació geogràfica de la capital de La Noguera.
Ajuntament de Barbens
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Barbens, municipi del Pla d’Urgell. Dades generals, l’ajuntament i tràmits online. En aquest nou portal, a part de consultar tota mena d'informació del poble, teniu la opció de participar-hi activament.
Ajuntament de Bassella
Pàgina web oficial de l’Ajuntament de Bassella. Bassella és un municipi de la comarca de l'Alt Urgell. Dades diverses de l’ajuntament, serveis municipals, història, turisme i esports, comerç i recull fotogràfic del poble.
Ajuntament de Bausen
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bausen, municipi de la comarca de la Val d’Aran. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis al ciutadà i al turista, elements d'interès turistic, accessos, festes locals, telèfons d’interès i altres dades.
Ajuntament de Belianes
Web de l’Ajuntament de Belianes, municipi de la comarca de l’Urgell. Informació del municipi, l’ajuntament, serveis i equipa-ments. Esperem que passeu una bona estona amb la nostra companyia i us animem a visitar l'últim poble de la vall del riu Corb.
Ajuntament de Bellaguarda
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bellaguarda, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, serveis, notícies, agenda, galeries de fotografies, història, el Coto de Caça i la revista Els Vilàs.
Ajuntament de Bellcaire d’Urgell
Web oficial de l’Ajuntament de Bellcaire d’Urgell, a la comarca de La Noguera. L'activitat econòmica més important és l'agricultura. L’ajuntament, la descoberta del municipi, agenda, el POUM municipal, educació, cultura, espai jove, etc.
Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, característiques del municipi, festes, agenda, notícies i serveis.
Ajuntament de Bellmunt d'Urgell
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bellmunt d'Urgell, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, galeria fotogràfica, visor de mapes, serveis, plans del municipi i perfil contractant.
Ajuntament de Bellpuig
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bellpuig. Bellpuig és la tercera vila en importància de la comarca de l'Urgell. Està ubicada a l'extrem de ponent de la serra del Coscollar. Dades del municipi, l’ajuntament, història, serveis i associacions.
Ajuntament de Bellver de Cerdanya
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bellver de Cerdanya i La Batllia, a la comarca de la Cerdanya. Informació del municipi, dades de l’Ajuntament, tràmits i serveis, entitats i associacions, notícies, festes, llegendes de Bellver i altres dades d’interès.
Ajuntament de Bellvís
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bellvís, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, característiques del municipi, festes, història, promoció turística, serveis, comerc, recull fotogràfic i notícies.
Ajuntament de Benavent de Segrià
Pàgina oficial de Benavent de Segrià. És un poble situat a la comarca del Segrià, amb camins veïnals que comuniquen amb Rosselló, Corbins i Torrefarrera. Dades del municipi i l’ajuntament, serveis i informació ciutadana.
Ajuntament de Biosca
Pàgina oficial de l’Ajuntament Biosca, municipi de la comarca de La Segarra. El poble de Biosca és situat al peu d'un turonet a la dreta de la riera de Biosca. Informació de l’ajuntament i promoció turística municipal.
Ajuntament de Bordes
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bordes, municipi de la comarca de la Val d’Aran. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis al ciutadà, serveis al turista, elements d'interès turistic, accessos, festes locals, i telèfons d’interès.
Ajuntament de Bossòst
Web de l’Ajuntament de Bossòst, municipi de 822 habitants a la comarca de la Vall d’Aran. Elements d'interès Turístic: Església Parroquial de l'Assumpsió de Maria s. XII. Accessos, situació, festes i telèfons d’interès.
Ajuntament de Bovera
Espai web oficial de l’Ajuntament de Bovera, municipi de la comarca de Les Garrigues. Informació general del terme, la seva història, fotografies, serveis municipals, empreses, on menjar i on dormir i altres llocs d’interès del poble.
Ajuntament de Cabanabona
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cabanabona, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, serveis, notícies, plantejaments urbanístics del municipi, visor de mapes i perfil de contractant.
Ajuntament de Cabó
Pàgina de l’Ajuntament Cabó, municipi de la comarca de l’Alt Urgell. Informació, història, serveis, promoció turística i fotografies. La vall de Cabo (Kapudeizo) surt mencionada per primer cop en l'acta de consagració de la catedral d’Urgell.
Ajuntament de Camarasa
Web oficial d’aquest municipi molt gran de la Vall de la Noguera Pallaresa i del Segre, els quals conflueixen dins el terme.L’Ajuntament, el municipi i els seus punts destacats, turisme i serveis ciutadans.
Ajuntament de Canejan
Web de l’Ajuntament de Canejan, municipi de la comarca de la Val d’Aran. Informació general del municipi, l’ajuntament, serveis, elements d'interès turistic, accessos, festes, i telèfons, encara es poden trobar bordes amb teulades de palla.
Ajuntament de Castellar de la Ribera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Castellar de la Ribera, municipi de la comarca del Solsonès. Informació del consistori, dades generals del municipi, serveis, història, turisme, fotografies, notícies, el butlletí municipal “El Bocamoll” i enllaços.
Ajuntament de Castelldans
Espai web oficial de l’Ajuntament de Castelldans, municipi de la comarca de Les Garrigues. Composició del consistori a l’ajuntament, història, fotografies, serveis municipals, notícies, agenda local, i altres llocs d’interès del terme.
Ajuntament de Castellnou de Seana
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Castellnou de Seana, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, característiques del municipi, festes, accessos i telèfons d’interès.
Ajuntament de Castelló de Farfanya
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Castelló de Farfanya, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, serveis, tramitacions, notícies, plans del municipi, visor de mapes, perfil de contractant i enllaços.
Ajuntament de Castellserà
Web de l’Ajuntament de Castellserà, a la comarca de l’Urgell. Castellserà reuneix en la seva vida quotidiana les més diferents activitats dins els diversos teixits associatius que hi formen part. Municipi, accessos, festes i telèfons d'interès.
Ajuntament de Cava
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cava, municipi de la comarca de l’Alt Urgell. Informació del seu ajuntament, geografia i història de Cava, serveis d’interès, promoció turística, pla d’ordenació urbanística del poble i notícies de portada.
Ajuntament de Cervera - La Paeria
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cervera, conegut com a La Paeria. És la capital de la comarca del Segarra. Informació del consistori, dades generals del municipi, serveis, història, turisme, fotografies, cultura, notícies i enllaços.
Ajuntament de Cervià
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cervià, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, serveis, notícies, agenda, galeries de fotografies, història, promoció turística, comerç, i la revista El Cérvol.
Ajuntament de Ciutadilla
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Ciutadilla, municipi de la comarca de l’Urgell. Informació del municipi, l’ajuntament, turisme, tràmots, serveis i equipaments. Aquí hi trobareu el que cal saber per coneixer el nostre poble.
Ajuntament de Clariana de Cardener
Pàgina web oficial de l’Ajuntament de Clariana de Cardener, municipi de la comarca del Solsonès. Informació municipal, situació, serveis, indústries, elements turístics, tràmits ciutadans i festes.
Ajuntament de Coll de Nargó
Informació general de la població de Coll de Nargó situada al marge esquerra del Pantà d'Oliana a l'Alt Urgell, prop de la Seu d'Urgell. La recerca d'ous de dinoasure, serveis, comerç, turisme, associacions i recull fotogràfic.
Ajuntament de Conca de Dalt
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Conca de Dalt, municipi de la comarca del Pallars Jussà. Inclou informació del seu ajuntament, el terme municipal, els seus pobles agregats, promoció turística, serveis municipals, recull fotogràfic i notícies.
Ajuntament de Corbins
Pàgina web oficial de l'Ajuntament de Corbins, municipi de la comarca del Segrià. Serveis municipals, l’ajuntament, el municipi, el llocs més interesants per visitar, notícies, agenda i comunicats per els ciutadans.
Ajuntament de Cubells
Pàgina oficial de l’ Ajuntament de Cubells, municipi de la comarca de La Noguera. Ajuntament, municipi, entitats i dades generals. Consulteu el nou visor de mapes de Cubells, amb més de 50 capes d'informació, carrerer, cadastre, etc.
Ajuntament de El Poal
Pàgina oficial de l’Ajuntament de El Poal, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, accessos i situació, festes locals i telèfons d’interès.
Ajuntament de Farrera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Farrera, municipi de la comarca pirinenca del Pallars Sobirà. Dades de l’ajuntament, notícies, novetats, història, serveis d’interès, promoció turística, comerç, recull fotogràfic, tràmits i enllaços destacats.
Ajuntament de Fígols i Alinyà
Web oficial de Fígols i Alinyà, un municipi de la comarca de l'Alt Urgell, amb capital a Fígols. Monuments romànics a destacar: les esglésies de Sant Víctor de Fígols, Sant Esteve d'Alinyà i Sant Romà de Perles, i la capella de Santa Pelaia.
Ajuntament de Fondarella
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Fondarella, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, característiques del municipi, festes, accessos i telèfons d’interès.
Ajuntament de Foradada
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Foradada, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, serveis municipals, plans del poble, visor de mapes, on menjar i enllaços d’interès.
Ajuntament de Fulleda
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Fulleda, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, serveis, notícies, agenda, galeries de fotografies, història, pregons, fòrum, POUM Fulleda i publicacions locals.
Ajuntament de Gavet de la Conca
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Gavet de la Conca, municipi de la comarca del Pallars Jussà. Inclou informació del seu ajuntament, el terme municipal, els seus pobles agregats, promoció turística, serveis municipals, recull fotogràfic, etc.
Ajuntament de Gimenells i Pla de la Font
Municipi que consta de tres entitats de població: Gimenells: 813 hab. Santa Maria de Gimenells: 29 hab. Pla de la font: 382 hab. La capital del municipi està a Gimenells. El nucli de El Pla de la Font es constitueix en Entitat Municipal Descentralitzada.
Ajuntament de Gimenells i Pla de la Font
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Gimenells i Pla de la Font, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, serveis municipals, turisme, cultura, esports, tràmits, agenda i galeria d’imatges.
Ajuntament de Golmés
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Golmés, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, característiques del municipi, festes, accessos i telèfons d’interès.
Ajuntament de Gósol
Web oficial de Gósol, municipi del Pirineu situat a la comarca del Berguedà. Salutació del batlle, informació bàsica, punts d’interès, història, festes, serveis, allotjaments, forum de converses, Picasso i Gósol, ...
Ajuntament de Granyanella
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Granyanella, municipi adscrit a la comarca de la Segarra. Informació general del municipi, el seu ajuntament, accessos al municipi, festes locals, novetats i telèfons d’interès del poble.
Ajuntament de Granyena de les Garrigues
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Granyena de les Garrigues, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, salutació, serveis, notícies, agenda, galeries de fotografies, història i l’e-notum de notificacions.
Ajuntament de Granyena de Segarra
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Granyena de Segarra, municipi adscrit a la comarca de la Segarra. Informació general del municipi, el seu ajuntament, POUM del municipi, festes locals, novetats, serveis, promoció turística i recull fotogràfic.
Ajuntament de Guimerà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Guimerà, municipi de la comarca de l’Urgell. Informació del municipi, l’ajuntament, fotografies, serveis i equipaments municipals. El nostre poble, va ser declarat conjunt històric-artístic l’any 1975.
Ajuntament de Guissona
Pàgina oficial del municipi de Guissona. Guissona, l’Ajuntament i les entitats. Informació de l’història, festes, el Mercat Romà, el Museu, el Parc arqueològic, el nucli històric, activitats, Castells, restaurants i allotjaments.
Ajuntament de Guixers
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Guixers, municipi de la comarca del Solsonès. Informació del consistori, dades generals del municipi, serveis, història, turisme, fotografies, notícies i enllaços, accessos, festes locals i telèfons d’interès.
Ajuntament de Josa i Tuixent
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Josa i Tuixent. Tuixent es un municipi de la comarca de l'Alt Urgell a 1.225 m d'altura i té un centenar d'habitants. Informació del poble, l'entorn i l'Ajuntament del municipi.
Ajuntament de Juncosa
Web oficial de l’Ajuntament de Juncosa, municipi de la comarca de les Garrigues. Dades i informació diversa del municipi: Accessos, festes locals, entitats, associacions i telèfons dinterès.
Ajuntament de Juneda
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Juneda, a la comarca de les Garrigues, on es mostren totes les dades del municipi; cultura, esports, actualitat, agenda, l'ajuntament, i les entotats i associacions del municipi de Juneda.
Ajuntament de l’Albagés
Pàgina oficial de l’Ajuntament de L’Albagés, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, serveis, notícies, agenda, galeries de fotografies, història, escalada en roca, fòrums i POUM de l'Albagés.
Ajuntament de la Baronia de Rialb
Web de l’Ajuntament de la Baronia de Rialb, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, plans del municipi, turisme, galeria d’imatges. Paradís per conèixer l’arquitectura del s. XI i XII.
Ajuntament de La Coma i la Pedra
Web de l’Ajuntament de La Coma i la Pedra, a la comarca del Solsonès. Informació del consistori, dades generals del municipi, serveis, història, turisme, fotografies, notícies i enllaços. Situat al costat de la estació d'esquí del Port del Comte.
Ajuntament de La Floresta
Espai oficial de l’Ajuntament de La Floresta, municipi de la comarca de Les Garrigues. El reduït terme municipal de La Floresta (5,69 Km²) forma una franja allargada de nord a sud, al límit amb la plana d’Urgell. Història local, fotografies, serveis.
Ajuntament de La Fuliola
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Fuliola, municipi de la comarca de l’Urgell. Les Festes del Segar i del Batre són un reconeixement als orígens, basats en una economia de secà. Amb el canal d'Urgell, es reconvertí al regadiu.
Ajuntament de La Granadella
Espai oficial de l’ Ajuntament de La Granadella, municipi de la comarca de Les Garrigues. El Fesival de Música Tradicional catalana es celebra durant la 2a quinzena d'agost, història local, fotografies, serveis municipals i llocs d’interès.
Ajuntament de La Granja d’Escarp
Pàgina oficial d'aquest municipi situat a la comarca del Segrià a 78 m. d’altitut al marge esquerra del riu Segre. La font de riquesa és la fruticultura, principalment el préssec, la pera i la cirera. Festes locals.
Ajuntament de La Guingueta d'Àneu
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Guingueta d'Àneu, municipi de la comarca pirinenca del Pallars Sobirà. Dades de l’ajuntament, notícies, novetats, història, serveis d’interès, promoció turística, comerç, fotos i el nou POUM municipal.
Ajuntament de La Molsosa
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Molsosa, municipi de la comarca del Solsonès. Informació del consistori, dades generals del municipi, serveis d’interès, història, promoció turística, recull fotogràfic, notícies i enllaços d’interès comarcal.
Ajuntament de La Pobla de Cérvoles
Espai oficial de l’Ajuntament de La Pobla de Cérvoles, municipi de la comarca de Les Garrigues. L’ajuntament està governat per CiU. Informació general, notícies, història, fotografies, serveis municipals i edificis i llocs d’interès del terme.
Ajuntament de La Pobla de Segur
Web oficial de l’Ajuntament de La Pobla de Segur, municipi de la comarca del Pallars Jussà. Territori, població, turisme, activitats, festes locals, associacions i entitats, indústria i comerç, hosteleria i gastronomia, ...
Ajuntament de La Portella
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Portella, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, serveis municipals. Elements d'interès turístic: Despoblat d´Ascals, Casal dels Teixidor, i Caseria de Corregó.
Ajuntament de La Sentiu de Sió
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Sentiu de Sió, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, visita virtual, agenda, tràmits, notícies, plans del municipi, accés al POUM, entitats i altres dades d’interès.
Ajuntament de La Seu d'Urgell
Pàgina web oficial de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell, capital de la comarca de l’Alt Urgell. Informació de l’ajuntament, història, tràmits i serveis, promoció turística, pla d’ordenació urbanística, activitats a La Seu i notícies de portada.
Ajuntament de La Torre de Capdella
Web oficial d’aquest municipi del Pallars Jussà. La Vall Fosca és un escenari suggeridor en el qual conviuen harmònicament l'aigua i la muntanya. L’Institució, els 18 pobles del municipi, regidories, serveis tècnics, registre civil, …
Ajuntament de La Vall de Boí
Web de l'Ajuntament de La Vall de Boí, a l'Alta Ribagorça. Denominació històrica del conjunt de valls i serralades, d'uns 220 km. Comprén els pobles de Barruera, Boí, Caldes de Boí, Cardet, Cóll, Durro, Erill la Vall, Pla de l'Ermita, Saraís, i Taüll.
Ajuntament de La Vansa i Fórnols
La Vansa i Fórnols, conegut com Lavansa i Fórnols, és un municipi de l'Alt Urgell. La capital és el poble de Sorribes de la Vansa. La Vansa o Lavansa, antigament documentat Labancia (segle IX), és d'origen incert probablement preromà pirinenc.
Ajuntament de l'Albi
Pàgina oficial de l’Ajuntament de l'Albi, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, serveis, notícies, agenda, galeries de fotografies, història, promoció turística, comerç, novetats i temes destacats.
Ajuntament de Les
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Les, municipi de la comarca de la Val d’Aran. Informació general del municipi, l’ajuntament, elements d'interès turistic, accessos, festes locals i telèfons d’interès. Capella de Sant Blai del s. XII.
Ajuntament de Les Avellanes i Santa Linya
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Les Avellanes i Santa Linya, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, plans del municipi, serveis socials i tècnics, fòrum del municipi i POUM.
Ajuntament de les Borges Blanques
Web oficial de les Borges Blanques, capital de les Garrigues. Informació general i turística del municipi i del teixit asociatiu del la vila. El web dedica un apartat especial a l’oli d’oliva, tant reconegut com el DO les Garrigues.
Ajuntament de Les Oluges
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Les Oluges, municipi adscrit a la comarca de la Segarra. Informació general del municipi, el seu ajuntament, accessos al municipi, festes locals, novetats, contractacions i telèfons d’interès del poble,
Ajuntament de Les Valls d'Aguilar
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Les Valls d'Aguilar, municipi de la comarca de l’Alt Urgell. Informació del seu ajuntament, geografia i història, serveis d’interès, comerç, promoció turística i pla d’ordenació urbanística del municipi.
Ajuntament de Les Valls de Valira
Municipi de l’Alt Urgell. A l'Edat Mitjana, el terme va tenir extenses possessions els comtes d'Urgell, els quals els cediren al capítol de la Catedral d'Urgell i aquest els infeudà als senyors de Caboet, d'on passaren al vescomtat de Castellbò.
Ajuntament de L'Espluga Calba
Pàgina oficial de l’Ajuntament de L'Espluga Calba, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, serveis, notícies, agenda, galeries de fotografies, història, situació, història, festes, indústria i el castell.
Ajuntament de Linyola
Web oficial de l’Ajuntament de Linyola, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Característiques del municipi, accessos, festes locals, tràmits i serveis i telèfons d'interès. Dades de la Diputació de Lleida.
Ajuntament de Lladorre
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Lladorre, municipi de la comarca pirinenca del Pallars Sobirà. Dades de l’ajuntament, notícies, novetats, història, serveis d’interès, promoció turística, comerç, recull fotogràfic, tràmits i enllaços destacats.
Ajuntament de Lladurs
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Lladurs, municipi de la comarca del Solsonès. Informació del consistori, dades generals del municipi, serveis, història, turisme, fotografies, notícies, medi natural, masies, economia, POUM i les parròquies.
Ajuntament de Llardecans
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llardecans, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, i serveis municipals. Té vestigis d’una fortalesa àrab i un gran arc d’un edifici posterior que no es conserva.
Ajuntament de Llavorsí
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llavorsí, municipi de la comarca pirinenca del Pallars Sobirà. Dades de l’ajuntament, notícies, novetats, història, serveis d’interès, promoció turística, comerç, recull fotogràfic, tràmits i el Centre Cívic.
Ajuntament de Lleida - La Paeria
Pàgina institucional de l'Ajuntament de la capital del Segrià: serveis, cultura, economia, turisme, educació, Lleida cultural, plànol interactiu de Lleida, turisme, econòmia, transports, telèfons i adreces útils, emergències, etc…
Ajuntament de Lles de Cerdanya
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Lles de Cerdanya, municipi de la comarca de la Cerdanya. El municipi, l’Ajuntament, serveis, entitats i notícies. Segon municipi de la Cerdanya en extensió, després de les annexions de Músser i Arànser, el 1966.
Ajuntament de Llimiana
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llimiana, municipi de la comarca del Pallars Jussà. Inclou informació del seu ajuntament, el terme municipal, els seus pobles agregats, promoció turística, serveis municipals, fotografies i tramitacions.
Ajuntament de Llobera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llobera, municipi de la comarca del Solsonès. Informació del seu consistori, dades generals del municipi, serveis locals, història, promoció turística, recull fotogràfic, notícies, novetats i enllaços d’interès.
Ajuntament de Maials
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Maials, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, del seu ajuntament, història, serveis, promoció turística, recull fotogràfic del municipi i la Fira de l’Oli.
Ajuntament de Maldà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Maldà, municipi de la comarca de l’Urgell. Informació del municipi, l’ajuntament, serveis i equipaments. Tota la informació d'aquest petit poble de la vall del riu Corb, d’una gran riquesa cultural i paisatgística.
Ajuntament de Massalcoreig
Municipi situat al Sud Oest del Segrià. El terme municipal amb els municipis de Fraga al Nord, Torrent de Cinca al Oest (ambdós del Baix Cinca), Seròs al Est i la Granja d'Escarp (Segrià) al Sud. Dades, grups locals i festes del poble.
Ajuntament de Massoteres
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Massoteres, municipi adscrit a la comarca de la Segarra. Informació general del municipi, el seu ajuntament, contractacions, pla d’ordenació urbanístic, fotos locals, novetats i reculls de premsa.
Ajuntament de Menàrguens
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Menàrguens, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, serveis del poble, actes del ple i ordenaces, plans del municipi, i notificacions telemàtiques.
Ajuntament de Miralcamp
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Miralcamp, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, festes i turisme, comerç, indústria, associacions i recull fotogràfic del terme municipal.
Ajuntament de Mollerussa
Pàgina oficial de la capilat del Pla d’Urgell. Presentació del municipi i de l’Ajuntament, història, composició, plànol, autors locals, departaments municipals, associacionisme, Fira de Mollerussa, festes, entitats i tota la ciutat a la xarxa.
Ajuntament de Montellà i Martinet
Municipi de la comarca de la Cerdanya. Informació del municipi i l’ajuntament. El poble de Martinet, cap de l'actual Montellà i Martinet, és una cruïlla cap a diverses valls: Bastanist, Cadí, Ridolaina, la Llosa, etc, d’inesgotables recursos naturals.
Ajuntament de Montferrer i Castellbò
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò, municipi de la comarca de l’Alt Urgell. Informació de l’ajuntament, geografia i història, serveis, e-administració, empreses, la vila i la Vall de Castellbó, blogs i notícies de portada.
Ajuntament de Montgai
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Montgai, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, plans del municipi, acords del ple, edictes, accés al POUM i perfil de contractant.
Ajuntament de Montoliu de Lleida
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Montoliu de Lleida, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, tràmits, i serveis municipals. Església parroquial de la Nativitat de Nostra Senyora.
Ajuntament de Montoliu de Segarra
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Montoliu de Segarra, municipi adscrit a la comarca de la Segarra. Informació general del municipi, el seu ajuntament, localització del municipi, novetats i tràmits online. Del seu castell només en resta alguna paret.
Ajuntament de Montornès de Segarra
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Montornès de Segarra, municipi adscrit a la comarca de la Segarra. Informació general del municipi, el seu ajuntament, accessos, POUM municipal, promoció turística, contractacions i tramitacions online.
Ajuntament de Naut Aran
Dades dels pobles components del municipi aranès: Arties, Bagergue, Baqueira, Garòs, Gessa, Montgarri, Salardú (Capital de Naut Aran), Tredòs i Unha. Atractius turístics i aspectes culturals, festes, l’idiona aranès i la llengua d’Occ i tràmits on-line.
Ajuntament de Navès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Navès, municipi de la comarca del Solsonès. Informació del consistori, dades generals del municipi, serveis locals, història, promoció turística, recull de fotografies, localització, notícies i enllaços d’interès.
Ajuntament de Penelles
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Penelles, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, serveis, notícies, plans, fòrum del municipi, revista municipal i galeria fotogràfica del poble.
Ajuntament de Peramola
Peramola és una vila i municipi de la comarca de l'Alt Urgell. La base econòmica del terme ha estat, tradicionalment, l'agricultura i la ramaderia. Dades de l’ajuntament, el municipi, serveis, promoció turística, allotjaments, etc.
Ajuntament de Pinell de Solsonès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Pinell de Solsonès, municipi de la comarca del Solsonès. Informació del consistori, dades generals del municipi, serveis, història, activitats realitzades, promoció turistica, POUM, fotografies, notícies i carrerer.
Ajuntament de Pinós
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Pinós, municipi de la comarca del Solsonès. Informació del consistori, dades generals del municipi, serveis, història, turisme, recull de fotografies, novetats, comerç, notícies destacades i carrerer del poble.
Ajuntament de Pont de Suert
Capital tradicional de l'Alta Ribagorça, a 841 m. i a la vora de la Noguera Ribagorçana, és on conflueix les Valls de Barravés amb les de Boí, Castanesa i Viu, que l'hi dòna nom. Festes de Sant Sebastià i Sant Joan, Falles.
Ajuntament de Ponts
Portal web oficial de l’Ajuntament de Ponts, municipi de la comarca de La Noguera. Informació del terme, de l’ajuntament: Entitats, educació, serveis municipals, transports, turisme, centres de culte, suministraments, biblioteca, ...
Ajuntament de Prats i Sansor
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Prats i Sansor, municipi de la comarca de la Cerdanya. Informació del municipi, dades de l’Ajuntament, història, informació i serveis. Ermita de Sant Salvador de Predanies.
Ajuntament de Preixana
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Preixana, municipi de la comarca de l’Urgell. Informació del municipi, l’ajuntament, serveis i equipaments, telefons d’interès, agenda, accessos, festes locals, els serveis, empreses i botigues de Preixana.
Ajuntament de Preixens
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Preixens, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, plans del municipi, acords del ple, edictes, accés al POUM i perfil de contractant.
Ajuntament de Prullans
Web de Prullans, la Cerdanya. Municipi, Ajuntament i serveis. Els origens de Prullans es remonten als principis del poblament de la comarca, com Brangulí, Llo i Talltendre, a les proximitats del qual es van construir 7000 anys enrera, diferents dolmens.
Ajuntament de Puiggròs
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Puiggròs, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, serveis, salutació de l’alcalde, notícies, agenda, galeries de fotografies, història, fòrum, subencions i tramitacions.
Ajuntament de Puigverd d’Agramunt
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Puigverd d’Agramunt, municipi de la comarca de l’Urgell. Informació del municipi, l’ajuntament, serveis i equipaments, la història, les festes, la gent i, també, tota la informació de l'Administració Municipal.
Ajuntament de Puigverd de Lleida
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Puigverd de Lleida, municipi de la comarca del Segrià. Els tossals i vallades del municipi presenten una ocupació humana molt antiga, restes prehistòriques de la Serreta (90.000-33.000 a.c.).
Ajuntament de Rialp
Pàgina oficial del municipi de Rialp, situat a la comarca del Pallars Sobirà. Nuclis: Surp, Rodés, Escàs, Caregue, Beraní, Roní i Rialp. Història, cultura, imatges, festes, activitats, serveis, ajuntament virtual i altres sobre Rialp i la seva comarca.
Ajuntament de Ribera d'Ondara
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Ribera d'Ondara. La Ribera d'Ondara és un municipi de la comarca de la Segarra. Està situat al sud-est de Cervera. Economia municipal: Agricultura de secà (cereals, ametllers, oliveres), ramaderia porcina i d'aviram.
Ajuntament de Ribera d'Urgellet
El terme muncipal de Ribera d'Urgellet, situat al bell mig de la comarca de l’Alt Urgell, s'estén a banda i banda del riu Segre, des del riu de Pallerols, a ponent, fins al Montsec de Tost, al sud-est. Dades, serveis i comerç.
Ajuntament de Riner
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Riner, municipi de la comarca del Solsonès. Informació del consistori, dades generals del municipi, els indrets dels terme, serveis d’interès, història, turisme, fotografies, carrerer, notícies i enllaços.
Ajuntament de Riu de Cerdanya
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Riu de Cerdanya, municipi de la comarca de la Baixa Cerdanya. Inclou informació de l’ajuntament, guia del poble, empreses, hotels i restaurants. Notícies, agenda, serveis, turisme i cultura i tràmits i gestions…
Ajuntament de Rosselló
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Rosselló, municipi de la comarca del Segrià. Dades generals del consistori i el municipi, adreces d'interès, serveis. L’informació de l’Ajuntament, municipi, serveis, ciutadans, documents, ciutadans i POUM.
Ajuntament de Salàs
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Salàs, municipi de la comarca del Pallars Jussà. Inclou informació del seu ajuntament, el terme municipal, agenda cultural i festiva, cultura i turisme, serveis municipals, cadastre i mapes, i el Projecte Boer.
Ajuntament de Sanaüja
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sanaüja, municipi adscrit a la comarca de la Segarra. Informació general del municipi i característiques, el seu ajuntament, accessos al municipi, festes locals, novetats i telèfons d’interès del poble.
Ajuntament de Sant Esteve de la Sarga
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Esteve de la Sarga, municipi de la comarca del Pallars Jussà. Inclou informació del seu ajuntament, el terme municipal, els seus pobles agregats, promoció turística, serveis municipals i recull fotogràfic.
Ajuntament de Sant Guim de Freixenet
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet, municipi de la comarca de La Segarra. Informació de Sant Guim i del seu ajuntament, serveis, turisme, oci, esports associacions, activitats, actualitat i enllaços d’interès.
Ajuntament de Sant Guim de la Plana
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Guim de la Plana, municipi adscrit a la comarca de la Segarra. Informació general del municipi, el seu ajuntament, accessos al municipi, festes locals, novetats i els telèfons d’interès del poble.
Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys, municipi de la comarca del Solsonès. Informació municipal, situació, serveis, agenda, adreces i telèfons, notícies, ordenances i festes municipals. Dades turístiques.
Ajuntament de Sant Martí de Riucorb
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Martí de Riucorb, municipi de la comarca de l’Urgell. Informació del municipi, l’ajuntament, serveis i equipaments. Entorn agradable on hi regna la tranquil·litat i on passejar pels carrers és un veritable plaer.
Ajuntament de Sant Ramon
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Ramon. Sant Ramon és un municipi de la comarca de la Segarra. El poble i el municipi es crearen el 1940 de la fusió dels antics municipis de la Manresana i de Portell. Oficina de Turisme i enquesta POUM.
Ajuntament de Sarroca de Bellera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sarroca de Bellera, municipi de la comarca del Pallars Jussà. Inclou informació del seu ajuntament, el terme municipal, els seus pobles agregats, promoció turística, serveis municipals, fotos i tramitacions.
Ajuntament de Sarroca de Lleida
Web de l’Ajuntament de Sarroca de Lleida, municipi del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, i serveis municipals. Elements d'interès turístic: Església parroquial de Sant Bartomeu i Els Budells (jaciment arquelògic).
Ajuntament de Senterada
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Senterada, municipi de la comarca del Pallars Jussà. Inclou informació del seu ajuntament, el terme municipal, els seus pobles agregats, promoció turística, serveis municipals, fotos i notícies d’interès.
Ajuntament de Seròs
Lloc web oficial del consistori del poble de Seròs (comarca del Segrià). El municipi i l’ajuntament, ambi totes des dades per conèixer Seròs i els seus llocs més emblemàtics, tràmits i informació d’interès turístic.
Ajuntament de Sidamon
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sidamon, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, característiques del municipi, festes, història, indústria i serveis, accessos i telèfons d’interès.
Ajuntament de Solsona
Web oficial de l’Ajuntament de Solsona, capital del Solsonès. Amb una població de més de 8.000 habitants i una extensió de 18 Km², Solsona manté els seus atractius; la calma, el patrimoni històric i cultural. Totes les dades municipals.
Ajuntament de Sort
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sort, capital de la comarca del Pallars Sobirà. Serveis per als veïns i veïnes i a totes les persones interessades una eina per a conèixer i gaudir de la nostra vila i dels 14 nuclis del municipi. Informació.
Ajuntament de Soses
Web oficial de l’Ajuntament de Soses, municipi de la comarca del Segrià. El nom ve de l'àrab sàuda (de color negre). Comerç i festes locals, turisme, història, arqueologia, el Poblat de Gebut, … PSC i ERC governen conjuntament.
Ajuntament de Sudanell
Web oficial del poble. Actualitat, lo poble, oci i cultura. Sudanell està al bell mig de la comarca del Segrià. En documents del s. XII la població s'anomena Zudanel, que indica una primitiva força islàmica. El 1168 era ja repoblat per gent de la Noguera.
Ajuntament de Sunyer
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sunyer, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, serveis municipals, notícies, activitats, entitats, economia, localització i imatges del poble.
Ajuntament de Talarn
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Talarn, municipi de la comarca del Pallars Jussà. Inclou informació del seu ajuntament, el terme municipal, els seus pobles agregats, promoció turística, serveis municipals, tràmits, història i medi natural.
Ajuntament de Talavera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Talavera, municipi adscrit a la comarca de la Segarra. Informació general del municipi, el seu ajuntament, accessos al municipi, POUM plurimunicipal, recull fotogràfic, vídeos, novetats i contractacions.
Ajuntament de Tàrrega
Capital d'Urgell i centre comercial i serveis destacat a l'orient de les terres de ponent. Uneix els altiplans de la Segarra i l'Urgell. Pobles: Altet, Claravalls, la Figuerosa, el Talladell, Riudovelles i Sta. Maria de Montmagastrell. 15.400 h. i 88 km²
Ajuntament de Tarrés
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Tarrés, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, serveis, notícies, agenda, galeries de fotografies, història, empreses, tràmits i llocs on menjar i dormir.
Ajuntament de Tarroja de Segarra
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Tarroja de Segarra, municipi adscrit a la comarca de la Segarra. Informació general del municipi, el seu ajuntament, accessos al municipi, festes locals, contractacions, tràmits, ofertes i el carrerer del poble.
Ajuntament de Térmens
Web oficial d’aquest municipi de la comarca de la Noguera, amb una població de 1467 habitants (2004). Està a una altitud de 208 metres. El municipi, atractius, entitats, empreses, serveis municipals, tramitacions i transports.
Ajuntament de Tírvia
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Tírvia, municipi de la comarca pirinenca del Pallars Sobirà. Dades de l’ajuntament, notícies, novetats, història, serveis d’interès, promoció turística, comerç, recull fotogràfic, tràmits i enllaços destacats.
Ajuntament de Tiurana
Web de Ajuntament de Tiurana (La Noguera). Tiurana i Miralpeix, sota les aigües del pantà de Rialb. Situada al límit de l'Alt Urgell i la Noguera, l'origen és del segle XII. 400 imatges de les cases i del poble, permeten moure's virtualment pel poble.
Ajuntament de Torà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torà, municipi de la comarca del Segarra. Benvinguda de l’alcalde, informació del consistori, dades generals del municipi, serveis, història, cultura, turisme, fotografies, notícies, agenda i visites guiades.
Ajuntament de Tornabous
Web de l’Ajuntament de Tornabous, municipi de la comarca de l’Urgell. Informació del municipi, l’ajuntament, serveis i equipa-ments. Es creu que el nom de Tornabous prové de l'àrab taur an- nawus, que vol dir "prop del sepulcre i vora de la fossa".
Ajuntament de Torrebesses
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torrebesses, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, serveis municipals, notícies, galeria d’imatges locals, història, biblioteca i turisme.
Ajuntament de Torrefarrera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torrefarrera, municipi de la comarca del Segrià. Informació de l’Ajuntament i totes les dades del seu terme municipal, llocs d’interès, festes i celebracions, serveis i tràmits ciutadans.
Ajuntament de Torrefeta i Florejacs
Web de l’Ajuntament. Torrefeta i Florejacs és un municipi de la Segarra. El 1972 es van fusionar els municipis de Torrefeta i de Florejacs adoptant el nom de Torrefló, modificat a Torreflor el 1983. El 1994 es va fixar el nom actual. 15 pobles.
Ajuntament de Torregrossa
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torregrossa, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, característiques del municipi, festes, accessos al poble, i telèfons d’interès local.
Ajuntament de Torrelameu
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torrelameu, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, plans del municipi, i el Premi de pintura Miquel Viladrich que es fa cada any.
Ajuntament de Torres de Segre
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Torres de Segre, municipi de la comarca del Segrià. Història, esports, fotografies, documents, entitats, cultura, urbanisme, indústria, formació, dades diversesi la revista munbicipal "Exteriors".
Ajuntament de Torre-serona
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torre-serona, municipi de la comarca del Segrià. Informació general del municipi, composició l’ajuntament, serveis municipals, història, promoció turística, empreses, recull fotogràfic i el Pla parcial Sud 5.
Ajuntament de Tremp
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Tremp, la capital de la comarca del Pallars Jussà. Informació i dades diverses sobre les terres del terme de Tremp i rodalies. Rutes per fer a peu, el municipi, el consistori, cultura, esport, turisme, etc.
Ajuntament de Vall de Cardós
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vall de Cardós, municipi de la comarca pirinenca del Pallars Sobirà. Dades de l’ajuntament, notícies i events, novetats, història, serveis, turisme, comerç, recull fotogràfic, butlletins, tràmits i La Vall de Cardós.
Ajuntament de Vallbona de les Monges
Web oficial de l’Ajuntament de Vallbona de les Monges, municipi de la comarca de l’Urgell. Us convidem a fer un passeig virtual pel municipi de Vallbona de les Monges, per l' Entitat Municipal Descentralitzada de Rocallaura i la població de Montblanquet.
Ajuntament de Vallfogona de Balaguer
Portal web oficial de l’ Ajuntament de Vallfogona de Balaguer, municipi de la comarca de La Noguera. Informació del terme, de l’ajuntament: Entitats, serveis municipals, transports, turisme, cultura i festes, esport, i participació ciutadana.
Ajuntament de Verdú
Espai web oficial de l'Ajuntament de Vedú, municipi de la comarca de l'Urgell. La Vila e Verdú, és una de les més antigues de Catalunya als seus contorns s'han fet troballes d'objectes pertanyents a cultures megalítiques, l'ibèric.
Ajuntament de Vielha-Mijaran
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vielha-Mijaran. Informació de les nombroses pedanies i pobles que componen el municipi de Vielha-Mijaran, capital de la comarca de la Vall d’Aran. Dades del consistori, serveis i suggeriments.
Ajuntament de Vilagrassa
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilagrassa, municipi de la comarca de l’Urgell. Informació del municipi, l’ajuntament, serveis, tràmits, equipaments, dades, accessos, història, festes locals i telèfons municipals d’interès.
Ajuntament de Vilaller
Vilaller és un nucli turístic d'alta muntanya, compta amb el poble de Senet. Activitats: ramaderia i el turisme serveis, oferta turística, Fira de Tots Sants (2 de nov.). A la tardor els bolets. A l'hivern l'esquí. L'alcalde de Vilaller es Jaume Monsó.
Ajuntament de Vilamòs
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilamòs, municipi de la comarca de la Val d’Aran. Informació general del municipi, l’ajuntament, festes, etc. La capella de Sant Miquel del Segle XI és, segons la tradició, l'església més antiga de la Vall.
Ajuntament de Vilanova de la Barca
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilanova de la Barca, municipi de la comarca del Segrià. L’ajuntament, el poble, serveis, dades generals, entitats, llocs d’interès, pressupost municipal, i el Pla local de joventut.
Ajuntament de Vilanova de l'Aguda
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilanova de l'Aguda, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, plans, … Visor de mapes, amb més de 50 capes d'informació, carrerer, cadastre, etc.
Ajuntament de Vilanova de Meià
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilanova de Meià, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, festes locals, turisme, associacions, notícies, comerç del municipi, serveis d’interès, …
Ajuntament de Vilanova de Segrià
Web oficial de l’Ajuntament de Vilanova de Segrià. informació del municipi, de les festes, dels actes, de les informacions generals, de les entitats, dels tràmits i gestions i, en definitiva, de tota la proximitat que ens ofereixen les noves tecnologies.
Ajuntament de Vilanova del Bellpuig
Pàgina oficial de l’ Ajuntament de Bellpuig, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, entitats, economia, esports, oci, turisme, agenda i salutació de l’alcalde, Joan Trull i Borràs.
Ajuntament de Vila-sana
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vila-sana, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, característiques del municipi, festes, accessos, allotjament rurals, documentació POUM i telèfons d’interès.
Ajuntament de Vilosell
Espai oficial de l’Ajuntament de Vilosell, municipi de la comarca de Les Garrigues. Informació general del municipi, l’ajuntament, història, fotografies, fòrums, agenda, serveis i instal·lacions municipals i altres llocs d’interès del terme.
Ajuntament de Vinaixa
Espai oficial de l’Ajuntament de Vinaixa, municipi de la comarca de Les Garrigues. Dades generals, història, fotografies, serveis municipals, empreses locals i altres llocs d’interès. El grup del Progés Municipal-Independents governa el municipi.
Ajuntament del Cogul
Pàgina oficial de l’Ajuntament del Cogul, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, serveis, notícies, agenda, salutació de l’alcalde, fòrums del municipi, galeries de fotografies i història.
Ajuntament del Palau d’Anglesola
Pàgina oficial de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola, municipi de la comarca del Pla d’Urgell. Informació de l’Ajuntament, del municipi, serveis, característiques del municipi, festes, accessos i telèfons d’interès.
Ajuntament del Pont de Bar
El Pont de Bar és un municipi de l'Alt Urgell, anomenat Aristot i Toloriu fins el 1989. La capital del municipi és el Pont de Bar un poble que els aiguats de 1982 va destruir, però es va reconstruir una mica més avall del Segre i a més altura.
Ajuntament del Soleràs
Pàgina oficial de l’Ajuntament del Soleràs, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, serveis, notícies, agenda, galeries de fotografies, història, empreses del poble i llocs on menjar i dormir.
Ajuntament dels Omellons
Pàgina oficial de l’Ajuntament dels Omellons, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, serveis, notícies, agenda, galeries de fotografies, història, empreses i llocs on menjar i dormir.
Ajuntament dels Torms
Pàgina oficial de l’Ajuntament dels Torms, municipi de la comarca de les Garrigues. Informació de l’ajuntament, del municipi, serveis, notícies, agenda, galeries de fotografies, història, empreses del poble, tràmits i llocs on menjar i dormir.
Ajuntament d'Esterri d'Àneu
Web oficial d'Esterri d'Àneu (Vall d'Àneu). Dades del municipi, punts d'interès, fires i festes, rutes i excursions, rutes i excursions, visita fotogràfica, adreces d'interès, comerços, entorn i informació de l'Ajuntament del municipi.
Ajuntament d'Isona i Conca Dellà
Pàgina oficiosa de l’Ajuntament d'Isona i Conca Dellà, Les dades del municipi, característiques accessos i situació, festes locals i telèfons d’interès. Pobles que componen el municipi i altres dades. Església de Santa Maria d'Isona.
Ajuntament d'Ivars de Noguera
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Ivars de Noguera, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, plans i POUM del municipi, mapes i cercador de les administracions públiques.
Ajuntament d'Oliana
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Oliana, a la comarca de l'Alt Urgell. Adreces d'interès, accessos a la població, fotografies, promoció econòmica, entitats, serveis i festes locals. Oliana, amb nom d'origen romà.
Ajuntament d'Oliola
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Oliola, municipi de la comarca de La Noguera. Informació de l’ajuntament, el municipi, agenda, tramitacions, notícies, entitats i associacions, plans del municipi, visor de mapes i perfil de contractant.
Ajuntament d'Os de Balaguer
Portal web de l'ajuntament d'Os de Balaguer, municipi de la comarca de la Noguera. El municipi, l’ajuntament, el POUM, i dades actual i històriques diverses. El web de l'ajuntament s'incorpora al metacercador de les administracions públiques.
Ajuntament Els Plans de Sió
Pàgina oficial de l’Ajuntament Els Plans de Sió, municipi de la comarca del Segarra. Informació del consistori, dades generals del municipi, serveis, història, turisme, fotografies, notícies, accessos, festes locals i telèfons d’interès.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT