AJUNTAMENTSTARRAGONA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Ajuntament d’Aiguamúrcia
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia, municipi de la comarca de l’Alt Camp. Pobles del municipi: Aiguamúrcia, L'Albà, Masbarat i les Destres, Les Pobles i El Pla de Manlleu. L’ajuntament, informació general i serveis municipals.
Ajuntament d’Albinyana
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Albinyana, municipi de la comarca del Baix Penedès. El municipi i les seves entitats de població, l’ajuntament, activitat municipal, ordenances, imatge corporativa, Albinyana en la retina i serveis web.
Ajuntament d’Alcanar
Web oficial de l’Ajuntament d’Alcanar, municipi de la comarca del Montsià, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, festes, Alcanar Ràdio, entitats, farmàcies de guàrdia i serveis socials i agraris. Les Cases d’Alcanar.
Ajuntament d’Alcover
Pàgina web oficial de l'Ajuntament d'Alcover a la comarca de l’Alt Camp. El gentilici: Alcoverenc/a. Població (01.01.06): 4.549 habitants. Superfície: 46 Km². Informació del municipi, serveis, entitats, festes, llocs d’interès, l’agutzil telemàtic, ...
Ajuntament d’Amposta
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Amposta, capìtal de la comarca del Montsià, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis i tràmits ciutadans, notícies d’actualitat, agenda, àrees temàtiques, temes destacats i les webs municipals.
Ajuntament d’Amposta - Agenda 21
El desenvolupament sostenible d’Amposta. Vol satisfer les necessitats actuals sense comprometre les possibilitats de les generacions futures. Regidoria d'Agricultura i Medi ambient. Dades del projecte, recollida gratuïta de brossa, ...
Ajuntament d’Arbolí
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Arbolí, municipi de la comarca del Baix Camp. Inclou informació del municipi, del seu ajuntament, serveis al ciutadà, notícies, mapes, cultura, festa major, entitats, tramitacions, POUM, i perfil de contractant.
Ajuntament d’Arnes
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Arnes, municipi de la comarca de la Ribera d’Ebre. Dades generals del municipi, del seu ajuntament, informació general, llocs d’interès, agenda d’esdeveniments, festes, història i serveis.
Ajuntament d’Ulldecona
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Ulldecona, patrimoni mundial a la comarca del Montsià, Tarragona. Dades del municipi, serveis ciutadans, cultura, economia, gent falduda, joventut, turisme, esports, biblioteca municipal, etc.
Ajuntament d’Ulldemolins
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Ulldemolins, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament d'Aldover
Aldover, platja fluvial (Baix Ebre). Web oficial de l'Ajuntament d'Aldover, Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi i cultura, història, notícies i serveis, entitats i associacions, serveis i entitats, instal·lacions i turisme.
Ajuntament d'Alfara de Carles
Web de l'Ajuntament d'Alfara de Carles, municipi de la comarca del Baix Ebre. Tarragona. Informació diversa sobre l'ajuntament, municipi, culturai dades estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament d'Alforja
Web de l'Ajuntament d'Alforja, municipi de la comarca del Baix Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona. Alcalde: Josep Viñas i Juncosa.
Ajuntament d'Alió
Web de l'Ajuntament d'Alió, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació diversa sobre l'ajuntament, el municipi i els llocs d'interès i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament d'Almoster
Web de l'Ajuntament d'Almoster, municipi de la comarca del Baix Camp. Tarragona. L'ajuntament online, dades diverses sobre els diferents sectors del municipi, llocs d'interès, entitats, cultura, arxiu fotogràfic, fills il·lustres, festes i tradicions.
Ajuntament d'Altafulla
Web oficial de l'Ajuntament d'Altafulla, municipi de la comarca del Tarragonès. Patronat de Turisme d'Altafulla, i dades diverses. Nova etapa amb 4 forces que ens hem posat d'acord (ABG-CIU-PAU-ERC) hem assumit el repte de govern.
Ajuntament d'Ascó
Pàgina web oficial de l’Ajuntament d'Ascó, municipi de la comarca de la Ribera d’Ebre. Informació del municipi, de l’ajuntament, entitats, equipaments, serveis municipals, economia, calendari municipal, tràmits i llocs d’interès del poble.
Ajuntament de Banyeres del Penedès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, municipi de la comarca del Baix Penedès, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, cultura, situació i informació en general de la vila.
Ajuntament de Banyeres del Penedès - Línia Verda Banyeres del Penedès
Guies de bones pràctiques sobre medi ambient, recursos d'educació ambiental, enllaços d’interés, Canal Estalvi Energètic i gestió RAEE, legislació bàsica, consultes d’interès,ordenances, agenda 21, Riera Sant Miquel, residus, notícies, articles, …
Ajuntament de Barberà de la Conca
Web de l'Ajuntament de Barberà de la Conca, municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Tarragona. Informació de l'ajuntament, el municipi, cultura, nuclis de població, ... ALTAnet: servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Batea
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Batea, municipi de la Terra Alta. Informació del municipi, serveis i àmbits sectorials, entitats, festes, comerç i indústria, i composició del consistori, on Joaquim Josep Paladella Curto del UPTA-PM és l’alcalde.
Ajuntament de Bellmunt del Priorat
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bellmunt del Priorat, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament de Bellvei
Web oficial de l’Ajuntament de Bellvei, poble de tradicions, a la comarca del Baix Penedès. L’ajuntament i del dades del municipi, serveis, indústria, història, agenda i cultura: Puntaires, grallers i capgrossos, esbart, bastoners, ball de diables, ...
Ajuntament de Benifallet
Web municipal de l'Ajuntament de Benifallet municipi de la comarca del Baix Ebre. La informació del poble, dades oficials, tramitacions, serveis, història, estadístiques municipals i informació pel visitant i pel ciutadà.
Ajuntament de Benissanet
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benissanet, municipi enclavat a la comarca de la Ribera d’Ebre. Informació del municipi, de l’ajuntament, serveis i tràmits municipals, llocs d’interès, entitats, transports, medi ambient, telecentre, etc.
Ajuntament de Blancafort
Web de l'Ajuntament de Blancafort, municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Tarragona. L'Ajuntament, el municipi, cultura i estadístiques. ALTAnet: servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Bonastre
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bonastre, municipi de la comarca del Baix Penedès. Dades del consistori, del municipi, cultura, serveis i agenda d'actes. Bonastre celebra la Festa Major els dies 22 i 23 de juliol, festivitat de Sta. Magdalena.
Ajuntament de Bot
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bot, municipi de la comarca del Terra Alta. Informació municipal, de l’ajuntament, serveis, tràmits, Cercador de les administracions públiquesVisualitzador de mapes i carrers.
Ajuntament de Botarell
Pàgina web de l'Ajuntament de Botarell. Un municipi situat a la comarca tarragonina de l'Baix Camp. Informació del terme, l'ajuntament, cultura i estadístiques municipals. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Bràfim
Web de l'Ajuntament de Bràfim, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, dades per conèixer el municipi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Cabacés
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cabacés, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions, POUM local i calendari.
Ajuntament de Cabra del Camp
Web de l'Ajuntament de Cabra del Camp, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, estadístiques i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Calafell
Web oficial de l’Ajuntament de Calafell, al Baix Penedès (Tarragona). L’Ajuntament, ciutadans, empreses i apartat per als visitants. Tramitacions i completa informació de Calafell i les seves entitats. Patronat Municipal de Turisme de Calafell.
Ajuntament de Calafell - LíniaVerdaCalafell.com
Guies de bones pràctiques en el medi ambient, Recursos d'educació ambiental, enllaços d’interés Canal Estalvi Energètic i gestió RAEE Legislació bàsica, consultes d’interès, ordenances, residus, informació, ambiental, intercanvis, servei de recollida…
Ajuntament de Camarles
Web de l’Ajuntament de Camarles (comarca del Baix Ebre). El consistori municipal, el municipi, oficina de Comerç i Turisme de Camarles, tràmits online i serveis, informació general del municipi i agenda d’actes.
Ajuntament de Cambrils
Pàgina oficial d'aquest municipi costaner de la comarca del Baix Camp. Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l’Ajuntament i la ciutat, en general,amb una agenda d’activitats i un recull de les notícies que es vagin produint.
Ajuntament de Capafonts
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Capafonts, municipi de la comarca del Baix Camp. Inclou informació del municipi, del seu ajuntament, serveis al ciutadà,. Patronat Municipal de Turisme Rural. Situació i accés, història, activitats, clima i serveis.
Ajuntament de Capçanes
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Capçanes, municipi de la comarca del Priorat. Inclou les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament de Caseres
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Caseres, municipi de la comarca del Terra Alta. Informació municipal, de l’ajuntament, serveis, tràmits, etc. La superficie és de 43 Km². Es seus habitants (1 de gener de 2007) eren 307 habitants.
Ajuntament de Castellvell del Camp
Web de l'Ajuntament de Castellvell del Camp, municipi de la comarca del Baix Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura, servei al ciutadà, serveis municipals, dades estadístiques i la castriveteriesfera.
Ajuntament de Colldejou
Web oficial de l'Ajuntament de Colldejou, municipi de la comarca del Baix Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura i dades estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Conesa
Web oficial de Conesa, municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Informació sobre la seva història, activitats, turisme rural, natura, entorn, imatges, tradicions i molest més coses.
Ajuntament de Constantí
Web de l'Ajuntament de Constantí, municipi de la comarca del Tarragonès. L’espai oficial conté informació general sobre la vila, la seva història, els sectors econòmics, els equipaments municipals, les festes, etc.
Ajuntament de Corbera d’Ebre
Web oficial del municipi i de l'Ajuntament de Corbera d'Ebre, a la comarca de la Terra Alta de Tarragona. Dades del consistori, del municipi, cultura, serveis al ciutadà i informació diversa.
Ajuntament de Cornudella de Montsant
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cornudella de Montsant, municipi de la comarca del Priorat. Els agregats d’Albarca I Siurana, dades, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament de Creixell
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Creixell, municipi de la comarca del Tarragonès, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, Teodoro Fuster Cortés, del grup Partit Popular-Units per Creixell, és l’alcalde de Creixell.
Ajuntament de Cunit
Web oficial d’aquest ajuntament del Baix Penedès. Origens, tradicions, activitat econòmica, i l’Ajuntament. Cunit, té arrels prehistòriques, el terme estava habitat 3.700 anys a.C. podria haver estat un poblat de cabanes.
Ajuntament de Cunit - Seu Electrònica
Seu electrònica de l’Ajuntament de Cunit, capital de la comarca del Baix Penedès. Tràmits per ciutadans, padró d’habitants, tributs llicències i autoritzats, cultura, lleure, esport, serveis socials i públics, ajudes i subvenció pública d’ocupació.
Ajuntament de Deltebre
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Deltebre. Informació sobre turisme, serveis, actes, fires i festes, carrers. platges, eleccions, adreces i telèfons, enllaços d'interès, cultura, calendari contribuent i estadístiques.
Ajuntament de Duesaigües
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Duesaigües, municipi de la comarca del Baix Camp. Inclou informació del municipi, del seu ajuntament, serveis al ciutadà, llocs d’interès, festes, entitats, activitats al poble, allotjament i restaurants.
Ajuntament de El Lloar
Pàgina oficial de l’Ajuntament de El Lloar, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament de El Perelló
Web de l'Ajuntament de El Perelló, Baix Ebre. Les dades de l’Ajuntament, informació, serveis, apartat cultural, esports, turisme, fires i festes. Informacions complementàries: el temps, regidories i Voluntariat Lingüístic.
Ajuntament de El Pinell de Brai
Pàgina oficial de l’Ajuntament de El Pinell de Brai, municipi de la comarca de la Terra Alta. El Pinell de Brai és conegut per la seva artesania tradicional de la palma. Dades del poble, l’ajuntament, serveis municipals i llocs d’interès.
Ajuntament de Els Guiamets
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Els Guiamets, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament de Els Pallaresos
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Els Pallaresos, municipi de la comarca del Tarragonès, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, cultura i dades estadístiques municipals. El mitjà de vida dels dels Pallaresos és l'agricultura.
Ajuntament de Falset
Web de l'Ajuntament de Falset, porta de la comarca del Priorat. Hi trobareu informació de la vila, el consistori municipal, entitats, cultura, i dades d'interès. Vine a conèixer un dels millors racons de Catalunya !
Ajuntament de Figuerola del Camp
Web de l'Ajuntament de Figuerola del Camp. Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Flix
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Flix. Informació del municipi, de l’ajuntament, serveis municipals, carrerer, turisme, economia i entitats. Flix està situat al nord de la Ribera d’Ebre. Limita amb les comarques del Segrià, les Garrigues i Priorat.
Ajuntament de Forès
Web oficial de l'Ajuntament de Forès, municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Tarragona. Informació del terme, l'ajuntament i dades estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Freginals
Web de l’Ajuntament de Freginals, municipi de la comarca del Montsià. Dades del consistori, del municipi, cultura, serveis, agenda d'actes, l'origen històric i la seva evolució, l’arquitectura noble, festes i celebracions, i l’activitat econòmica.
Ajuntament de Gandesa
L'Ajuntament de Gandesa, capital de la Terra Alta. Alcaldia,, informació, junta de govern local, plens, grups municipals, ordenances, òrgans de govern, insercions en diaris oficials i la revista municipal “La Cruera”.
Ajuntament de Garcia
Municipi de la Ribera d'Ebre, situat a banda i banda del riu en la seva confluència amb el riu Siurana. El terme municipal té una extensió de 51,78 Km². El municipi és gobernat per CiU. L’ajuntament, el municipi, cultura, turisme i projectes municipals.
Ajuntament de Ginestar
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Ginestar, municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. L’ajuntament, el municipi, cultura, joventut, educació, juventut, mapes, òrgans de govern. Dades meteorològiques del municipi.
Ajuntament de Godall
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Godall, municipi de la comarca del Montsià, Tarragona. Salutació de l’alcalde, informació corporativa i del municipi, serveis ciutadans, turisme amb els llocs de més interès del municipi.
Ajuntament de Gratallops
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Gratallops, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari d’esdeveniments.
Ajuntament de l’Aldea
Web oficial d’aquest municipi al cor del Baix Ebre. Ermita de la Mare de Déu de l'Aldea, torre de la Candela, de Burjasènia i la torre de Vinaixarop. Les troballes més antigues, necròpolis del Neolític. Municipi, situació, història, clima, flora i fauna.
Ajuntament de l’Ampolla
L’Ampolla. Porta del Delta. Pàgina web oficial de l'ajjuntament del munici de l’Ampolla (Baix Ebre). Serveis de l’Ajuntament, el poble, gastronomia, situació, allotjament, imatges, natura, llocs d’interès, rutes i ajudes al visitant.
Ajuntament de l’Arboç
Web oficial de l’Ajuntament de l’Arboç, municipi de la comarca del Baix Penedès, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, cultura i tràmits online. Des de la home page també podeu accedir a l’emissora municipal.
Ajuntament de l’Argentera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de l’Argentera, municipi situat a la comarca del Baix Camp. Inclou informació del municipi, del seu ajuntament, serveis al ciutadà, turisme, cultura, entitats, agenda d’actes, allotjaments, restauració, …
Ajuntament de La Bisbal de Falset
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Bisbal de Falset, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el Museu de les Mines, recursos, llocs, notícies, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i documents.
Ajuntament de La Bisbal del Penedès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, municipi de la comarca del Baix Penedès, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, cultura i lleure, avisos, agenda, entitats i serveis ciutadans. Governa Esquerra.
Ajuntament de la Bisbal del Penedès - Seu Electrònica
Seu electrònica de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, al Baix Penedès. Tràmits per a ciutadans, padró d’habitants, tributs llicències i autoritzacions, cultura, lleure i esport, serveis socials, serveis públics, ajudes i subvencions, ocupació, …
Ajuntament de La Canonja
Entitat Municipal Descentralitzada, annexionada a Tarragona el 1964 i en aquest afer, va perdre part del terme, el barri de Bonavista. Història, fills il·lustres, entitats, el poble, guia comercial, l’Ajuntament, les esglésies i el Castell de Masricart.
Ajuntament de La Fatarella
Web oficial de l'Ajuntament de La Fatarella, un municipi de la comarca de la Terra Alta. Notícies de La Fatarella i de la comarca de la Terra Alta. Serveis, l'Ajuntament, agenda i dades diverses per conèixer el poble i les entitats.
Ajuntament de La Febró
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Febró, municipi de la comarca del Baix Camp. Inclou informació del municipi, del seu ajuntament, serveis al ciutadà, situació, història, festes, activitat econòmica, equipaments, entitats i informació ciutadana.
Ajuntament de La Figuera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Figuera, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari d’esdeveniments.
Ajuntament de La Galera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Galera, poble terrisser, ubicat a la comarca del Montsià. Dades corporatives de l’institució local i del municipi, serveis ciutadans, turisme, economia, notícies, agenda i webs d’interès, ...
Ajuntament de La Masó
Web de l'Ajuntament de la Masó, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi. Llocs d'interès i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de La Morera de Montsant
Web oficial de l’Ajuntament de La Morera de Montsant, municipi de la comarca del Priorat. Informació del municipi, de l’ajuntament, serveis municipals i llocs d’interès. Conté la pedania d'Escaladei, situada a 5 km de la Morera.
Ajuntament de la Nou de Gaià
Pàgina oficial de l’Ajuntament de la Nou de Gaià, municipi del Gaià, a la comarca del Tarragonès. Informació municipal, de l’ajuntament, agenda, serveis, tràmits, cultura, mapes del poble, agenda, notícies i contractació.
Ajuntament de La Palma d'Ebre
Web oficial de l’Ajuntament de La Palma d'Ebre, municipi de la Ribera d’Ebre. Les festes de Setmana Santa són molt importants a la població i atrauen gran nombre de visitants amb les diverses processons. Municipi, l’ajuntament i serveis.
Ajuntament de la Pobla de Mafumet
Pàgina oficial de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet, municipi de la comarca del Tarragonès. Informació de l’ajuntament, el municipi, serveis municipals, perfil del contractant, galeria d’imatges, i les noticies més recents.
Ajuntament de La Pobla de Massaluca
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Pobla de Massaluca, municipi de la comarca del Terra Alta. Informació municipal, de l’ajuntament, entitats, turisme, serveis, tràmits, la Tèrmica de Faió, publicacions i rutes.
Ajuntament de La Pobla de Montornès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Pobla de Montornès, municipi de la comarca del Tarragonès, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, el fet cultural , el municipi, dades estadístiques municipals i agenda d’actes.
Ajuntament de La Riba
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Riba, municipi de la comarca de l’Alt Camp. Inclou informació del municipi, del seu ajuntament, serveis al ciutadà, entitats, hitòria, festes i llocs d’interès. La Riba té molts indrets atractius, dignes de visitar.
Ajuntament de La Riera de Gaià
Web oficial de l’Ajuntament de La Riera de Gaià, municipi de la comarca del Tarragonès, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans. La Riera de Gaià consta de població en diferents entitats: Ardenya, Virgili i el Castellot.
Ajuntament de La Secuita
Web oficial de l’Ajuntament de La Secuita, municipi de la comarca del Tarragonès, Tarragona. Dades corporatives i del municipi i serveis ciutadans, cultura i estadístiques. Altres nuclis de població: Vistabella, Les Guyoles i L’Argilaga.
Ajuntament de La Secuita
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Secuita, municipi de la comarca del Tarragonès. Informació municipal, de l’ajuntament, serveis, tràmits, noticies del municipi i dades dels termes que comprén: Vistabella, Les Gunyoles i L’Argilaga.
Ajuntament de la Selva del Camp
Pàgina oficial de l’Ajuntament de la Selva del Camp, a la comarca del Baix Camp. L’actualitat del municipi, l’ajuntament, serveis, el poble, línia oberta amb el ciutadà i dades de l’Ocular, l’edició del certamen de curts del municipi.
Ajuntament de La Sènia
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Sènia, municipi de la comarca del Montsià, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, turisme, directori d’entitats, lo temps a La Sènia, notícies i agenda d’actualitat.
Ajuntament de La Torre de Fontaubella
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Torre de Fontaubella, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament de La Torre de l'Espanyol
Com el seu nom indica, l'origen de la població probablement prové de l'existència d'una torre de vigilància i defensa de la ruta que comunicava Lleida i Tortosa, travessant l'Ebre, per la part d'Ascó.
Ajuntament de La Vilella Alta
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Vilella Alta, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i altres dades locals.
Ajuntament de La Villella Baixa
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Villella Baixa, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament de L'Albiol
Web oficial. El municipi de l'Albiol esta situat a la comarca del Baix Camp, tot just al límit amb la veïna comarca de l'Alt Camp, endinsada al bell mig de la serra de la Mussara, en el conjunt de les muntanyes de Prades. Informacio i serveis.
Ajuntament de l'Aleixar
Web de l'Ajuntament de l'Aleixar, municipi de la comarca del Baix Camp, Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municip, turisme, entitatsi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de L'Ametlla de Mar
Web oficial de l’ Ajuntament de L'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Dades del municipi, cultura i tota mena de serveis al ciutadà. Serveis de l'Ajuntament: Treball, Indústria, Formació i Joventut. Empreses, notícies, …
Ajuntament de les Borges del Camp
Web oficial de l'Ajuntament de les Borges del Camp, municipi de la comarca del Baix Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de les Piles
Web oficial de l'Ajuntament de les Piles, municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Tarragona. Ajuntament, municipi, cultura, nuclis de població i dades estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de L'Espluga de Francolí
Web oficial del municipi de l'Espluga de Francolí, municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Podreu conèixer la Cova-Museu de la Font Major, el Museu de la Vida Rural, Museu del Vi, i altres coses de gran interès.
Ajuntament de Llorac
Web de l'Ajuntament de Llorac, municipi dela comarca de la Conca de Barberà. Tarragona. L'ajuntament, el municipi, cultura i estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Llorenç de Penedès
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llorenç de Penedès, municipi de la comarca del Baix Penedès, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, cultura i estadístiques d’aquest municipi de les comarques tarragonines,
Ajuntament de Marçà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Marçà, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament de Margalef
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Margalef, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament de Mas de Barberans
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Mas de Barberans, municipi de la comarca del Montsià, Tarragona. Dades corporatives, del municipi i de l’entorn, del parc Natural dels Ports, servei de comunicació, serveis ciutadans, i directori local.
Ajuntament de Masdenverge
Web oficial de l’Ajuntament de Masdenverge, municipi de la comarca del Montsià, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, les persones, serveis ciutadans, associacions i Punt d’Informació Juvenil i altres serveis municipals.
Ajuntament de Masllorenç
Pàgina de l’Ajuntament de Masllorenç, municipi del Baix Penedès. El consistori, el municipi, cultura, serveis i agenda d'actes. Fins fa poc es trobava adscrit al Tarragonès, però la seva clara voluntat penedesca ha decidit el traspàs de comarca.
Ajuntament de Maspujols
Web oficial de l'Ajuntament de Maspujols, municipi de la comarca del Baix Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura i dades estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Miravet
Pàgina web oficial de l’Ajuntament de Miravet, municipi de la comarca de la Ribera d’Ebre. Informació del municipi, de l’ajuntament, serveis municipals, telèfons, turisme, el Castell de Miravet i altres llocs d’interès del poble.
Ajuntament de Montblanc
Web oficial de l’Ajuntament de Montblanc, la vila capital de la comarca de la Conca de Barberà. Dades generals de la vila, entitats menors, el seu ajuntament, tramitacions, entitats montblanquines, Montblanc digital, turisme, serveis i notícies.
Ajuntament de Montbrió del Camp
Web de l'Ajuntament de Montbrió del Camp, municipi de la comarca del Baix Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura i dades estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Montferri
Web oficial de l'de l'Ajuntament de Montferri, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Mont-ral
Web oficial de l'Ajuntament de Mont-ral, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Mont-roig del Camp
Web oficial de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i Miami Platja (Baix Camp). Dades de l'Ajuntament i dels llocs turístics: platges i cales, allotjaments, com arribar-hi, menjar i beure, lleure i oci. Estat del temps a Mont-roig del Camp.
Ajuntament de Móra la Nova
Móra la Nova Web. Pàgina oficial del Ajuntament d'aquest municipi dela comarca de la Ribera d'Ebre. Situació, història, visita, gastronomia, festes i tradicions, serveis generals, serveis especials, la fira, indústria, album fotogràfic.
Ajuntament de Nulles
Web de l'Ajuntament de Nulles, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura i dades diverses. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Passanant i Belltall
Web oficial de l'Ajuntament de Passanant, municipi de la Conca de Barberà. Tarragona. Inclou les entitats: Passanant, Belltall, Glorieta, La Sala de Comalats, La Pobla de Ferran, El Fonoll. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Paüls
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Paüls, municipi de la comarca del Baix Ebre. L’Ajuntament, salutació de l’alcalde, informació general, agenda, serveis municipals, informació al contribuent, l’ajuntament en línia, etc.
Ajuntament de Perafort i Puigdelfí
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Perafort, municipi de la comarca del Tarragonès, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, galeries d’imatges, vídeos, què hi trobareu, cultura, i dades diverses a l’entorn del poble.
Ajuntament de Pira
Web oficial de l'Ajuntament de Pira, municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Tarragona. Dades de l'ajuntament, el municipi, cultura i estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Poboleda
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Poboleda. Informació sobre aquesta població del Priorat: des de la seva història fins la seva agenda cultural, realitzar una visita virtual, artesans i productes típics i descobrir tot de coses.
Ajuntament de Pontils
Web oficial de l'Ajuntament de Pontils, municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Tarragona. Dades de l'ajuntament, el municipi, cultura, nuclis de població i estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Porrera
Pàgina oficial de l'Ajuntament del Porrera, municipi de la comarca del Priorat. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura i estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Prades - La Vila Vermella
Web de Prades, La Vila Vermella. Poble d'alta muntanya del Baix Camp, Tarragona. Un poble d'alçada, ... vine a coneixen's! Illa biogeogràfica: Reducte d'espècies rares i endèmiques (que sols es donen en aquest indret), com si d'una illa es tractés.
Ajuntament de Prat de Comte
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Prat de Comte, municipi de la comarca del Terra Alta. Informació municipal, de l’ajuntament, serveis, tràmits, Festes i tradicions populars Evolució històrica Cercador de les administracions públiques.
Ajuntament de Pratdip
Web oficial de l'Ajuntament de Pratdip, municipi de la comarca del Baix Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura i dades estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Puigpelat
Web oficial de l'Ajuntament de Puigpelat, municipi de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura i dades estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Querol
Web de l'Ajuntament de Querol, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura, i dades estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Rasquera
Web oficial de l’Ajuntament de Rasquera, municipi de la comarca de la Ribera d’Ebre. Informació general del municipi, el consistori municipal, serveis al ciutadà, turisme, tradiccions, bloc de l’ajuntament, tràmits, pregons i avisos.
Ajuntament de Renau
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Renau, municipi de la comarca del Tarragonès. Informació municipal, de l’ajuntament, serveis, tràmits, Festa en honor a la Verge del Lloret al desembre i la festa major al juliol. Església Parroquial de Santa Llúcia.
Ajuntament de Reus
Web oficial de l'Ajuntament de Reus, capital del Baix Camp, i ciutat puntera del Camp de Tarragona. Ajuntament de Reus, la ciutat, serveis a Internet, Reus Turisme, la Gaseta Municipal en format PDF, el temps, webcams i vídeos informatius de la ciutat.
Ajuntament de Riba-roja d’Ebre
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, municipi de la comarca de la Ribera d’Ebre. Informació del municipi, de l’ajuntament, serveis i tramitacions municipals, llocs d’interès, turisme, comerç, natura i webs municipals.
Ajuntament de Riudecanyes
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Riudecanyes, municipi de la comarca del Baix Camp. Una comunitat que s’enriqueix amb gent de diferents llocs, una vila solidària, compromesa amb el medi ambient i amb una forta empenta associativa i participativa.
Ajuntament de Riudecols
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Riudecols, municipi de la comarca del Baix Camp. Entitats de població: Les Irles, Riudecols, Urbanització Riu-club i Les Voltes. Informació del terme. Estem treballant per fer una nova web.
Ajuntament de Riudoms
Web del municipi del Baix Camp. Ajuntament, anuncis, agenda, entitats, notícies, novetats i turisme. Riudoms va estar ocupat des de ben antic, constituint la riera de Maspujols l’eix vertebral dels assentaments que s'han succeit en el temps.
Ajuntament de Rocafort de Queralt
Web oficial de l'Ajuntament de Rocafort de Queralt, municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Tarragona. Informació del municipi, l'ajuntament, cultura i dades estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Roda de Barà
Website oficial de l'Ajuntament d’aquest municipi de la comarca del Tarragonès. Informacions: L'Ajuntament, el municipi, hisenda, urbanisme, turisme, cultura, ensenyament, arxiu municipal, entitats, empreses, i novetats del municipi.
Ajuntament de Rodonyà
Portal web de l'Ajuntament de Rodonyà, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura i dades estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Roquetes
Informació turística i cultural del municipi de Roquetes, a la comarca del Baix Ebre. Noticies actuals de les activitats, àrea econòmica, turisme, cultura, tramitacions, mitjants de comunicació, agenda cultural, carrerer, pla jove ...
Ajuntament de Salomó
Web de l’Ajuntament de Salomó, municipi del Tarragonès. Informació municipal, l’ajuntament i serveis. Salomó ocupa el sector nord-est del Tarragonès i llinda amb l'Alt Camp i el Baix Penedès. Festa Major Invenció de la Santa Creu al maig.
Ajuntament de Salou
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Salou, turística ciutat de la Costa Daurada tarragonina, a la comarca del Tarragonès. Totes les dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, plànol del municipi, la ciutat de Salou avui, turisme i oci.
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, municipi de la comarca del Montsià, Tarragona. Dades del municipi, serveis, guies de turisme i esports, dades del Delta de l’Ebre. L’alcalde és el Sr. Miquel Alonso i Herrera.
Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, municipi de la comarca del Montsià, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, anuncis, borsa de treball, entitats, turisme, serveis socials i tràmits online.
Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja - Agenda 21
Pàgina oficial del fòrum virtual de L'Agenda 21 local de Sant Jaume d’Enveja, municipi de la comarca del Montsià. Metodologia i notícies que genera el fòrum. Organigrama de tot el procés de sostenibilitat.
Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, municipi de la comarca del Baix Penedès, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, butlletins municipals, entitats, joventut, cultura i festes.
Ajuntament de Santa Bàrbara
La nostra Xarxa Ciutadana. El Municipi del Montsià està situat en un terreny pla i creuat pels barrancs de la Galera, de Lledó i de la Martinenca. El terme del poble té 28'19 Km². Ajuntament, població, regidories, serveis, turisme i lleure, ...
Ajuntament de Santa Coloma de Queralt
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt. Dades del municipi, serveis, monuments, festes i tradicions, gastronomia i restauració, entitats i associacions, serveis municipals, serveis comalcals, turisme, imatges, cultura i agricultura.
Ajuntament de Santa Oliva
Web oficial de l’Ajuntament de Santa Oliva, a la comarca Baix Penedès. Catalunya l’arbre... Santa Oliva un brot. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, per temes, directori, carrerer, notícies, agenda i destacats.
Ajuntament de Sarral
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sarral, municipi de la província de Tarragona, situat al centre de la Conca de Barberà. Té com a agregats els pobles de Vallverd i Montbrió de la Marca. Ajuntament, municipi, cultura i dades estadístiques.
Ajuntament de Savallà del Comtat
Web de l'Ajuntament de Savallà, municipi de la comarca de la Conca de Barberà, Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, el municipi, turisme, entitats de població, cultura i estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Senan
Web de l'Ajuntament de Senan, municipi de la comarca de la Conca de Barberà, Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municip, turisme, entitats, cultura i estadñistiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Solivella
Web de l'Ajuntament de Solivella, municipi de la comarca de la Conca de Barberà, Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municip, turisme, entitatsi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Tarragona
Completa informació de la històrica capital tarragonina, des de la web oficial de l'ajuntament. Ajuntament, actualitat, ciutat, cultura, patrimoni històric-artístic de la ciutat. Bovetats, Patronat de Turisme i webs municipals classificades.
Ajuntament de Tivenys
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Tivenys, municipi de la comarca del Baix Ebre. Informació general del municipi, dades del consistori municipal, agenda d’actes, tramitacions online i viatge turístic per aques municipi de les terres de l'Ebre.
Ajuntament de Tivissa
Bloc oficial de l’Ajuntament de Tivissa, municipi que pertany a la comarca de la Ribera d'Ebre. Completa informació del municipi, les seves entitats, notícies, calendari, serveis web, parlar amb l'alcalde i altres serveis municipals.
Ajuntament de Torredembarra
Web oficial de l'Ajuntament de Torredembarra, municipi de la comarca del Tarragonès. La Vila, el consistori, àrees i serveis municipals, cultura, turisme, promoció i participació ciutadana, notícies, agenda d'activitats. Biblioteca i webs municipals.
Ajuntament de Torroja del Priorat
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torroja del Priorat, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament de Tortosa
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Tortosa, capital de la comarca del Baix Ebre. Conté tota la informació turística i municipal de la ciutat i també del Baix Ebre. Serveis: Borsa de treball, tràmits, licitacions, ordenances, negocis, webs municipals, etc.
Ajuntament de Vallclara
Web de l'Ajuntament de Vallclara, municipi de la comarca de la Conca de Barberà, Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municip, turisme, entitatsi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Vallfogona
Web de l'Ajuntament de Vallfogona de Riucorb, municipi de la comarca de la Conca de Barberà, Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municip, turisme, entitatsi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Vallmoll
Web oficial de l'Ajuntament de Vallmoll, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura i tràmits ciutadans. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Valls
Portal oficial de l'Ajuntament de Valls, ciutat capital de la comarca de l'Alt Camp. Dades bàsiques del municipi i del consitori, visites, la calçotada, els castellers dels xiquets de Valls, festes i tradicions, història i aspectes culturals.
Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Informació oficial sobre el municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant a la comarca del Baix Camp. Turisme, serveis municipals, tràmits, indústria, comerç, medi ambient, formació i treball, cultura i educació, ...
Ajuntament de Vespella de Gaià
Web de l’Ajuntament de Vespella de Gaià, municipi del Tarragonès. Informació municipal, l’ajuntament, serveis i tràmits. Es compon dels nuclis: Vespella, Els Masos de Vespella, La Coma i Sant Miquel. Aplec de Sant Sebastià i la Festa Major.
Ajuntament de Vilabella
Web oficial de l'Ajuntament de Vilabella, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura, turisme rural ,serveis i activitats. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Vilalba dels Arcs
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilalba dels Arcs, municipi de la comarca del Terra Alta. Informació municipal, del seu ajunta-ment, el seus serveis i tràmits municipals, associacions, mitjans de comunicació, cultura i agenda.
Ajuntament de Vilallonga del Camp
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilallonga del Camp, municipi de la comarca del Tarragonès, Tarragona. Dades corporatives i del municipi, serveis ciutadans, cutura i dades estadístiques del municipi. Telèfons i adreces d'interès.
Ajuntament de Vilanova de Prades
Web de l'Ajuntament de Vilanova de Prades, municipi de la comarca de la Conca de Barberà, Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municip, turisme, entitatsi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou, municipi de la comarca del Baix Camp. Inclou informació del municipi, del seu ajuntament, serveis al ciutadà, agenda, cultura, mapes, perfil de contractant. La vila és a 226 m. d'altitud.
Ajuntament de Vilaplana - La Mussara
Web oficial de l'Ajuntament de Vilaplana, municipi de la comarca del Baix Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura i dades estadístiques. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Vila-rodona
Website oficial de l'Ajuntament de Vila-rodona, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Ajuntament el línia i informació sobre l'ajuntament, municipi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Vila-seca
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Vila-seca, municipi de la comarca del Tarragonès. Història, cultura, informació, relacions ciutadanes, patronat de turisme, ajuntament online, seguretat ciutadana, cultura, esports, ...
Ajuntament de Vilaverd
Web de l'Ajuntament de Vilaverd, municipi de la comarca de la Conca de Barberà, Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municip, turisme, entitatsi i cultura. ALTAnet: Servidor de les dministracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Vimbodí i Poblet
Web de l'Ajuntament de Vimbodí, municipi de la comarca de la Conca de Barberà, Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municip, turisme, entitatsi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Vinebre
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vinebre, municipi de la comarca de la Ribera d’Ebre. El lloc de Vinebre, fou conquerit per Ramon Berenguer IV, provablement l'any 1149, L’ajuntament, història, festes, associacions, turisme i serveis.
Ajuntament de Vinyols i els Arcs
Web de l'Ajuntament de Vinyols i els Arcs, municipi de la comarca del Baix Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura, i estadístiques municipals. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament de Xerta
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Xerta, petit municipi de la comarca del Baix Ebre. El poble de Xerta es troba assentat en un pronunciat meandre, a la dreta de l'Ebre , mirant cap a Tivenys. Dades generals, serveis i tràmits ciutadans.
Ajuntament del Catllar
Web oficial de l'Ajuntament del Catllar. Informació general d’aquest municipi de lla comarca del Tarragonès. Dades del municipi i específica del consistori municipal. Serveis municipals, organitzacions i urbanitzacions de la població.
Ajuntament del Masroig
Pàgina oficial de l’Ajuntament del Masroig, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament del Milà
Web oficial de l'Ajuntament del Milà, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura, dades per conèixer més el poble i serveis. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament del Molar
Pàgina oficial de l’Ajuntament del Molar, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i calendari.
Ajuntament del Montmell
Pàgina oficial de l’Ajuntament del Montmell, municipi Sostre del Baix Penedès, Tarragona. Dades corporatives i consistorials, del municipi, serveis ciutadans: Urbanisme, hisenda, ens i organismes, transports, estadístiques.
Ajuntament d'El Morell
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'El Morell, municipi de la comarca del Tarragonès, Tarragona. Dades del municipi, serveis ciutadans, plànol, restaurants, hotels, llocs d’interès, agenda cultural i notícies.
Ajuntament del Pla de Santa Maria
Pàgina oficial de l’Ajuntament del Pla de Santa Maria, municipi de la comarca de l’Alt Camp. Informació de l’Ajuntament, del municipi, agenda, mitjants de comunicació i l’apartat de conèixer el Pla de Santa Maria i tràmits on-line.
Ajuntament del Pont d'Armentera
Web oficial de l'Ajuntament del Pont d'Armentera, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, serveis, modelatge, i del POUM. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament del Rourell
Web oficial de l'Ajuntament del Rourell, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, municipi, cultura i tramitacions municipals. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament del Vendrell
Web oficial de l’Ajuntament del Vendrell, capital del Baix Penedès. Servei d'atenció al ciutatà i informacions sobre El Vendrell, festa major, història, folklore, entitats, museu, casa museu d'Àngel Guimerà i Pau Casals, cultura, turisme i esports.
Ajuntament dels Garidells
Web oficial de l'Ajuntament dels Garidells, municipi de la comarca de l'Alt Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament en línia, agenda, municipi i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Ajuntament d'Horta de Sant Joan
Municipi de la Terra Alta situat dalt d'un turó de 543m. d'altura. El riu Algars constitueix el límit occidental. Activitats econòmiques: Agricultura de secà (ametlles, raïm i olives), construcció, confecció i turisme. Passegeu pels carrers, ...
Ajuntament Pradell de la Teixeta
Pàgina oficial de l’Ajuntament Pradell de la Teixeta, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, i desenvolupament econòmic.
Altaveu Ciutadà
Els ajuntaments són conscients de que cal incorporar a la gestió les preocupacions socials. Un repte en la gestió comunicativa de les organitzacions. Credibilitat, transparència, confiança, imatge, coherència entre la comunicació i l'acció emergeixen.
Altaveu Ciutadà Ajuntament d’Ascó
Els ajuntaments són conscients de que cal incorporar a la gestió les preocupacions socials. Un repte en la gestió comunicativa de les organitzacions. Credibilitat, transparència, confiança, imatge, coherència entre la comunicació i l'acció emergeixen.
Altaveu Ciutadà Ajuntament de Bellpuig
Els ajuntaments són conscients de que cal incorporar a la gestió les preocupacions socials. Un repte en la gestió comunicativa de les organitzacions. Credibilitat, transparència, confiança, imatge, coherència entre la comunicació i l'acció emergeixen.
Altaveu Ciutadà Ajuntament de Castellvell del Camp
El projecte és una aposta de l’Ajuntament en vistes a millorar la gestió i a treballar per un govern més obert envers la ciutadania. Posem a l’abast de tothom l’eina que permet que els ciutadans ens puguin fer arribar la seva opinió i la de l’entorn.
Altaveu Ciutadà Ajuntament de Les Borges del Camp
Els ajuntaments són conscients de que cal incorporar a la gestió les preocupacions socials. Un repte en la gestió comunicativa de les organitzacions. Credibilitat, transparència, confiança, imatge, coherència entre la comunicació i l'acció emergeixen.
Altaveu Ciutadà Ajuntament de Vandellós i l’Hostpitalet de l’Infant
Els ajuntaments són conscients de que cal incorporar a la gestió les preocupacions socials. Un repte en la gestió comunicativa de les organitzacions. Credibilitat, transparència, confiança, imatge, coherència entre la comunicació i l'acció emergeixen.
Gestió de la corporació de Belianes
Aquest blog vol publicar els aspectes més positius de la gestió municipal durant el període 2007-2011. És a càrrec de Francesc Xavier Català, actualment és regidor de la corporació municipal de l'Ajuntament de Belianes, a l’Urgell.
Oficina Virtual Ajuntament de Salou
Des d’aquest nou espai volem donar un pas més i convertir l’Ajuntament de Salou en un lloc accessible pels ciutadans, que permeti millorar les relacions administratives amb la seva administració local. Tràmits municipals i la seva tramitació telemàtica.
Valora Tarragona
Valoreu Tarragona i l'acció de l'Ajuntament. Podeu participar voluntàriament a aquest projecte de l’Ajuntament de Tarragona i l’empresa d’estudis d’opinió Ceres que pretén facilitar via de comunicació i relació entre ciutadania i l’ajuntament.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT