AJUNTAMENTSVALENCIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Ajuntament d’Ador
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Ador, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, el municipi, serveis municipals, rutes i llocs d’interès, el PGOU, cultura i oci, serveis socials i directoris temàtics del poble.
Ajuntament d’Aielo de Malferit
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, municipi de la comarca de la Vall d’Albaida. Corporació de l’Ajuntament i el poble; Urbanisme, espai jove, el Museu Nino Bravo. biblioteca, esports, benestar social, i dades diverses.
Ajuntament d’Aielo de Rugat
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Aielo de Rugat, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació del municipi, organització del consistori i dades del poble: patrimoni, agenda i cultura. Governa el PP. Versió en valencià no tot operativa.
Ajuntament d’Albal
Pàgina oficial d’aquest municipi de la comarca de l’Horta Sud. El municipi, informació de l’Ajuntament, associacions i serveis. El lloc pretén ser el més útil possible als que accedisquen a d'ell, especialment als albalencs i les albalenques
Ajuntament d’Albalat de la Ribera
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Albalat de la Ribera, municipi valencià de la comarca de la Ribera Baixa. Informació del municipi, dades diverses, serveis municipals, l’ajuntament, ... Descarrega del fitxer d'estadístiques d'Albalat de la Ribera.
Ajuntament d’Albalat de la Ribera - Web antiga
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Albalat de la Ribera, municipi valencià de la comarca de la Ribera Baixa. Informació del municipi, dades diverses, serveis municipals, l’ajuntament, ... Descarrega del fitxer d'estadístiques d'Albalat de la Ribera.
Ajuntament d’Albalat dels Sorells
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells, municipi valencià de la comarca Horta Nord. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, espai cultural, joventut, esports, serveis socials, entitats i comerç.
Ajuntament d’Alberic
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alberic, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals,premis literaris, agenda i l’ajuntament. El contingut en valencià de la web, és mínim i simbòlic.
Ajuntament d’Alboraia
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alboraia, municipi valencià de la comarca Horta Nord. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, accessos ràpids, administració online, l’oratge, cultura, transports, etc.
Ajuntament d’Alcàntera de Xúquer
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alcàntera de Xúquer, municipi de la comarca de La Ribera Alta. Inclou informació del seu ajuntament, el municipi, notícies, calendari d’events, tauler d’anuncis, guies del municipi i serveis municipals.
Ajuntament d’Alcàsser
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alcàsser, ciutat ubicada a l’Horta Sud, propera a la ciutat de València. Inclou informació de l’ajuntament, administració electrònica, serveis municipals, el municipi, telèfons, agenda d’activitats i informació diversa.
Ajuntament d’Alfafar
Web oficial d’Alfafar (Horta Sud). Alfafar, un lloc per viure, l’Ajuntament i serveis al ciutadà. Telèfons d'interés, guia de comerç del municipi i guia de carrers…
Ajuntament d’Alfarb
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alfarb, municipi de la comarca de La Ribera Alta. Inclou informació del seu ajuntament, el municipi, organització, urbanisme, notícies, calendari d’events, tauler d’anuncis, guies del municipi i serveis municipals.
Ajuntament d’Alfarrasí
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alfarrasí, municipi de la comarca de la Vall d’Albaida al País Valencià. Informació de l’ajuntament i del municipi, directoris, festes i tradicions. El poble esta governat pel Partit Popular, el PSOE està a l’oposició.
Ajuntament d’Alfauir
Pàgina oficial de l’ Ajuntament d’Alfauir, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, salutació de l’alcalde, història del municipi, el poble, serveis municipals, rutes i llocs d’interès, com arribar-hi, i les seues festes.
Ajuntament d’Algemesí
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Algemesí, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació de la ciutat, dades, tramitacions i serveis municipals, l’ajuntament, turisme, cultura, guia de recursos, dial, calendari i informació.
Ajuntament d’Algímia d'Alfara
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Algímia d'Alfara, municipi de la comarca del Camp de Morvedre. Informació del consistori municipal, el municipi i els seus llocs d’interès, el gimnàs municipal, tràmits i serveis del poble.
Ajuntament d’Alginet
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alginet, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, cultura, ordenances, administració, informació dels serveis digitals i plànol de situació.
Ajuntament d’Almàssera
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Almàssera, municipi valencià de la comarca Horta Nord. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, salutació de l’alcaldessa, biblioteca, publicacions i programa de prevenció i atenció.
Ajuntament d’Almiserà
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Almiserà, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, organització, dades generals del municipi, serveis municipals, rutes i llocs d’interès, patrimoni, turisme i agenda cultural.
Ajuntament d’Almussafes
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Almussafes, municipi valencià de la comarca de la Ribera Baixa. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, departaments, projectes, pressupost, urbanisme, agenda, notícies, festes, …
Ajuntament d’Andilla
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Andilla, municipi de la comarca dels Serrans, a l’interior del País Valencià. Dades de l’ajuntament, el municipi, teletràmits, notícies i serveis municipals. La versió en valencià no és completament operativa.
Ajuntament d’Antella
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Antella, municipi de la Ribera Alta. El municipi, dades, serveis, l’ajuntament, urbanisme, municipi i notícies. Antella afona les seues arrels en una llarga història per a projectar-se cap a un prometedor futur de progrés.
Ajuntament d’Ares dels Oms
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Ares dels Oms, municipi de la comarca dels Serrans, a l’interior del País Valencià. Dades de l’ajuntament, directori municipal, el municipi, notícies i serveis. La versió en valencià no és operativa.
Ajuntament d’Emperador
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Emperador, municipi de la comarca de l’Horta Nord. Emperador és un xicotet municipi amb una gran qualitat de vida. L’ajuntament, teleadministració, directoris, i serveis web municipals.
Ajuntament d’Estivella
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Estivella, municipi de la comarca del Camp de Morvedre. Informació turística, dades del consistori municipal, el municipi i els seus llocs d’interès, biblioteca, fotografies, atenció a la ciutadania i serveis.
Ajuntament d'Agullent
Web oficial de l’Ajuntament d'Agullent, comarca de la Vall d’Albaida. Les bones comunicacions d’Agullent, equipaments, guia comercial, organització de l’ajuntaments, serveis socials, esport, biblioteca. La web no és del tot operativa.
Ajuntament d'Alaquàs
Web de l'Ajuntament d'Alaquàs . Informació municipal: el municipi, l’alcalde, plànol, el futur, serveis i l’Oficina Municipal de la Vivenda d’Alaquàs amb informació de l’habitatge en aquesta ciutat de l’Horta Oest.
Ajuntament d'Albaida
Ajuntament d'Albaida. Població amb 5000 habitants. Direccions y telèfons d'interes, activitats, bases del premi "José Segrelles" de pintura 1997. Informació general i empreses.
Ajuntament d'Albalat dels Tarongers
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Albalat dels Tarongers, municipi de la comarca del Camp de Morvedre. Informació del consistori municipal, el municipi i els seus llocs d’interès, localització, festes, història, tràmits i serveis.
Ajuntament d'Aldaia
Web oficial de l'Ajuntament d'Aldaia, municipi de la comarca de l'Horta Oest, al País Valencià. Informació municipal, els serveis municipals, actualitat, àrees i serveis, tràmits online i turisme. d'Aldaia, t'informa de tots els serveis que et prestem.
Ajuntament d'Alzira
Pàgina oficial de l'Ajuntament d'Alzira, ciutat capital de la comarca de la Ribera Alta: història i festes, geografia i transport, comerç, cartellera, guia de la ciutat, la Barraca d'Aigües Vives, comunicació i enllaços locals i externs.
Ajuntament d'Atzeneta d'Albaida
Web oficial de l’Ajuntament d'Atzeneta d'Albaida (Vall d’Albaida). Dades del municipi. Prop d’Atzeneta, hi hagué un poblat d’ibers, els romans establiren una vil·la a l’actual polígon industrial, i després els àrabs, els vertaders fundadors d’Atzeneta.
Ajuntament de Alcublas
Pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alcublas (Alcubles en valencià), municipi de la comarca dels Serrans, a l’interior del País Valencià. Dades de l’ajuntament, directori municipal, el municipi, notícies i serveis. La versió en valencià no és operativa.
Ajuntament de Almoines
Web oficial de l’Ajuntament de Almoines. Almoines és un poble menut, amb un terme reduït, a 1 km Gandia (capital comarcal) i bastant cèntric a la comarca de La Safor (València). Municipi, ajuntament, informació i activitats municipals.
Ajuntament de Barx
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Barx, municipi de la comarca de la Safor i la subcomarca de la Valldigna. Informació del seu ajuntament, el municipi, serveis municipals, rutes i llocs d’interès, turisme, ciutadans i agenda cultural.
Ajuntament de Barxeta
Aquesta és la pàgina oficial del poble de Barxeta, municipi d’uns 1.600 habitants, que es troba ubicat a l’extrem oriental de la comarca de la Costera. Informació del poble, notícies i serveis municipals.
Ajuntament de Bèlgida
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bèlgida, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació del municipi, el consistori i dades del poble: patrimoni, agenda, el temps, serveis i cultura. Versió en valencià no és totalment operativa.
Ajuntament de Bellreguard
Web oficial de l’Ajuntament de Bellreguard, comarca de La Safor. Té una platja d'arena fina i aigües netes, de 800 m. de costa, al centre de la Comunitat Valenciana, a 5 km de Gandia. Municipi, ajuntament, serveis, cultura, promoció econòmica.
Ajuntament de Bellús
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Bellús, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Salutació de l’alcalde, informació general del municipi, organització del consistori i dades del poble: patrimoni, agenda, cultura i comerç.
Ajuntament de Benaguasil
Web de l’Ajuntament de Benaguasil (Camp del Túria). Història, situació, llocs, festes, població, Centre Jove, carrers, transports, etc. En una privilegiada situació s'assenta Benaguasil i el seu terme municipal, al costat del riu Túria.
Ajuntament de Benaixeve
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benaixeve (Benagéber en castellà), municipi de la comarca dels Serrans, a l’interior del País Valencià. Dades de l’ajuntament, directori municipal, el municipi, notícies i serveis. La versió en valencià no és operativa.
Ajuntament de Benavites
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benavites, municipi de la comarca del Camp de Morvedre. Inclou informació general del municipi, el seu ajuntament, directoris, teleadministració, alcaldia, notícies de la Vila i el temps a Benavites.
Ajuntament de Beneixida
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Beneixida, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, i l’ajuntament. Serveis web, urbanisme, municipi i notícies.
Ajuntament de Benetússer
Web oficial d’aquest municipi ha estat situat històricament sobre el camí Reial de Xàtiva o camí Reial de València a Madrid (Horta Sud). Completa informació de Benetússer, l’Ajuntament, serveis i el defensor del ciutadà.
Ajuntament de Beniarjó
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Beniarjó, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, el municipi, serveis municipals, rutes i llocs d’interès, Localització, turisme, el temps, sgenda cultural i perfil del contratant.
Ajuntament de Beniatjar
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Beniatjar, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació general del municipi, organització del consistori i dades del poble: patrimoni, agenda, el temps, cultura, turisme i associacions.
Ajuntament de Benicolet
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benicolet, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació general del municipi, organització del consistori i dades del poble: patrimoni, agenda, cultura, l’oratge, gastronomia i tràmits en línia.
Ajuntament de Benicull de Xúquer
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benicull de Xúquer, municipi de la comarca de la Ribera Baixa. Dades del poble, l’ajuntament. El nom de Benicull apareix a la documentació per a referir-se a la Vila i Honor de Corbera en el primer quart del segle XV.
Ajuntament de Benifaió
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benifaió, municipi de la comarca de La Ribera Alta. Inclou informació del seu ajuntament, el municipi, notícies, calendari d’events, tauler d’anuncis, guies del municipi, serveis municipals, tràmits i gestions.
Ajuntament de Benifairó de les Valls
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls, municipi de la comarca del Camp de Morvedre. Informació del consistori municipal, el municipi i els seus llocs d’interès, imatges, l’oratge, esquestes, tràmits i serveis.
Ajuntament de Benimodo
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benimodo, municipi del País Valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, i l’ajuntament. Serveis web, urbanisme, municipi i notícies.
Ajuntament de Benimuslem
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benimuslem, municipi de la comarca de La Ribera Alta. Inclou informació del seu ajuntament, el municipi, patrimoni, organització, notícies, calendari d’events, tauler d’anuncis, turisme i agenda cultural.
Ajuntament de Beniparrell
Web oficial de Baniparrell. Pertany a la comarca de l'Horta i dista 9,8 km de la capital. Inclòs en la Mancomunitat de l'Horta Sud de l'àrea metropolitana de València. Té 1837 habitants empadronats i una població industrial superior a 5.000 persones.
Ajuntament de Benirredrà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benirredrà, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, organització, el municipi, serveis municipals, rutes i llocs d’interès, teleadministració, turisme i telèfons d’interès.
Ajuntament de Benissuera
Web de l’Ajuntament de Benissuera, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació general del municipi, organització del consistori i dades del poble: patrimoni, agenda, comerç, directoris, teleadministració i cultura.
Ajuntament de Bétera
Web oficial. Ajuntament, gastronomia, el periòdic Net, localizació, regidoria d'educació i cultura, economia, projectes municipals, esports, història, festes i dades de l’AODL. La web ha deixar de funbcionar en valencià 20/07/07. Pendent retirada.
Ajuntament de Bocairent
Localització, carrers i terme És al tall de l'era Cristiana quan la llegenda situa la destrucció pels romans del poblat ibèric del Cabeço de Mariola, sent els ibers de la Contestania els fundadors dels pobles que circumden la Serra Mariola.
Ajuntament de Bolbait (Bolbaite)
Web oficial d’aquest municipi del País Valencià de la comarca de la Canal de Navarrés. El terme municipal limita amb Xella, Énguera, Navarrés i Quesa. D'origen àrab, el nom ve de 'Vallbayt' que vol dir "vall de l'aigua". Agenda 21.
Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell
Pàgina Oficial de l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, municipi valencià que es troba a la comarca de l'Horta Nord. Informació de l’Ajuntament i del poble. Serveis municipals, economia, cultura, biblioteca, …
Ajuntament de Bufalí
Pàgina de l’Ajuntament de Bufalí, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació general del municipi, organització del consistori i dades del poble: patrimoni, agenda, culturai directori. Versió en valencià no totalment operativa.
Ajuntament de Bunyol
Web oficial de l’Ajuntament de Bunyol, la Foia de Bunyol. Comunicació i diàleg, entre l'ajuntament i els ciutadans, serveis del consistori, desenvolupament econòmic, social i cultural, història, informació actual, cultura, educació, oci, flora i fauna.
Ajuntament de Burjassot
Web d’aquest municipi de l’Horta Nord. La població, va passar de 9.427 h. el 1935 a 17.963 el 1965, any a partir del qual la població ha experimentat un gran increment fins als 37.068 h. el 1985. La ciutat, guia, tràmits i gestions, serveis, treball, ...
Ajuntament de Camporrobles
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Camporrobles, municipi de la comarca castellanoparlant de la Plana d’Utiel (València). Informació de l’ajuntament, documentació, serveis municipals, notícies, activitats, directori i oficina virtual de l’ajuntament.
Ajuntament de Canals
Web oficial de l’Ajuntament de Canals, municipi calencià de la comarca de la Costera. Dades, notícies, organització, directoris, municipi, administració, guia de Canals i serveis. Versió en valencià, a través de traductor automàtic.
Ajuntament de Canet d'En Berenguer
Informació institucional, cultural i turística del municipi del Camp de Morvedre (València). Pàgina en castellà, només alguns apartats i algunes notícies són en valencià.
Ajuntament de Carcaixent
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Carcaixent, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, … El contingut de la web en valencià, és el mínim imprescindible.
Ajuntament de Càrcer
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Càrcer, municipi de la comarca de La Ribera Alta. Inclou informació del seu ajuntament, el municipi, notícies, seguretat, benestar social, sanitat, medi ambient, calendari d’events, tauler d’anuncis i serveis.
Ajuntament de Carlet
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Carlet, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, i ciutat virtual. La versió en valencià de la web, es troba en construcció.
Ajuntament de Carrícola
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Carrícola, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació general del municipi, organització del consistori, teleadministració i dades del poble: patrimoni, agenda, cultura i associacions.
Ajuntament de Casinos
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Casinos, municipi de la comarca del Camp de Túria (València). Informació de l’ajuntament i del municipi, organització, etc. La totalitat dels cultius són de secà, predominanment el cultiu de la vinya.
Ajuntament de Castelló de Rugat
Web oficial de Castelló de Rugat (Vall d'Albaida). Turisme rural, història, i diferents dades. Castelló de Rugat, situat als peus del turó de Sant Antoni entre la serra i la vall, mira a la mediterrània des d´una posició elevada.
Ajuntament de Castellonet de la Conquesta
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Castellonet de la Conquesta és el segon poble més menut de la Comarca de la Safor, a la Conca del Vernissa. En l'any 1940 comptava amb 240 ànimes. Aquesta ha estat la major població coneguda de la seua història.
Ajuntament de Catadau
Catadau, amb una població aproximada als 2.500 habitants, està situat en el que es coneix com o la subcomarca de El Marquesat, en la Ribera Alta, al oest del riu Magro, que procedent del norte bordeja el terme municipal.
Ajuntament de Catarroja
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Catarroja, ciutat ubicada a l’Horta Sud, propera a la ciutat de València. Informació de l’ajuntament, administració electrònica, serveis municipals, viure a Catarroja, Catarroja Virtual, Catarroja per temes i activitats.
Ajuntament de Cerdà
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Cerdà, municipi de la comarca de La Costera. L’ajuntament i les àrees de govern, el municipi, serveis al ciutadà, cultura i esports, festes, parròquia, teleadministració, urbanisme, guarderia local i directoris.
Ajuntament de Corbera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Corbera, municipi de la comarca de la Ribera Baixa, al País Valencià. Dades del poble, l’ajuntament, serveis municipals, comerç, associacions, turisme, educació, i dades diverses.
Ajuntament de Cotes
Web oficial de l’Ajuntament de Cotes, municipi valencià de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, i l’ajuntament. Serveis web, urbanisme, municipi i notícies. La versió en valencià, no és operativa.
Ajuntament de Cullera
Web de l’Ajuntament de Cullera, municipi valencià de la comarca de la Ribera Baixa. dades del municipi, els serveis municipals, i l’ajuntament. Cullera és una ciutat plural i cosmopolita de grans vistes panoràmiques i una terra de contrastos.
Ajuntament de Daimús
Web oficial de l’Ajuntament de Daimús. Daimús és una població de la comarca de la Safor. També coneguda a la comarca com Demús. Història i dades del poble. La versió de la web en valencià, no és operativa.
Ajuntament de de Benissanó
Pàgina oficial de l’Ajuntament de de Benissanó (Camp de Túria). Riquesa històrica i monumental. El seu consistori, i tot Benissanó: Història, festes, cultura, esports i entitats. Esta pàgina està sent traduïda al valencià normalitzat.
Ajuntament de El Palomar
Web oficial de l'Ajuntament de El Palomar, municipi de la comarca de la Vall d’Albaida. Dades de l’ajuntament i completa informació d’aspectes històrics, cultura, festes, turisme, entorn i associacions del municipi.
Ajuntament de Faura
A 5 Km al nord de Sagunt, pertany a la subcomarca de la Vall de Segó (popularment "Les Valls") englobada dins de la comarca del Camp de Morvedre. Dades d'interés, història i monuments, la Fira, Festes d’agost, participació ciutadana.
Ajuntament de Favara
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Favara, municipi valencià de la comarca de la Ribera Baixa. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, ... El seu terme confronta al Nord amb Llauri i Cullera i a l’oest amb Llauri i Alzira.
Ajuntament de Foios
Web de l’Ajuntament de Foios, municipi valencià de la comarca Horta Nord. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, ... Vos obrim una finestra per a descobrir la realitat diària del poble de Foios, el seu present i el seu futur.
Ajuntament de Fontanars dels Alforins
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Fontanars dels Alforins, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació general del municipi, organització del consistori i dades del poble: patrimoni, agenda i cultura. Versió en valencià no operativa
Ajuntament de Gandia
Pàgina web oficial de l’Ajuntament. Notícies i esdeveniments, serveis municipals, l’Ajuntament, la ciutat, informació de Gandia, les seves festes i webs municipals.
Ajuntament de Gavarda
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Gavarda, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, instàncies, patrimoni, gastronomia, el ball de pinyata, directoris, turisme rural, …
Ajuntament de Genovés
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Genovés, municipi de la comarca de La Costera. L’ajuntament i les àrees de govern, el municipi, serveis al ciutadà, cultura i esports, festes, urbanisme, oficina virtual local i directoris del municipi.
Ajuntament de Gilet
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Gilet, municipi de la comarca del Camp de Morvedre. Informació del consistori, el municipi i els seus llocs d’interès, edificis municipals i històrics, tauló d’anuncis, tràmits i serveis.
Ajuntament de Godelleta
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Godelleta, municipi de la comarca castellanoparlant de La Foia de Bunyol. Inclou dades generals del seu ajuntament, el municipi, actualitat, el temps a Godelleta, teleadministració i directoris municipals.
Ajuntament de Guadassuar
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Guadassuar, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, localització, turisme, el temps, i agenda cultural. Versió en valencià no operativa.
Ajuntament de Guardamar de la Safor
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, el municipi, serveis municipals, rutes i llocs d’interès, actualitat, medi ambient, urbanisme, història, …
Ajuntament de L’Alqueria de la Comtessa
Pàgina oficial de l’Ajuntament de L’Alqueria de la Comtessa, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, organització, el municipi, serveis municipals, rutes i llocs d’interès, carrerer, patrimoni, turisme i agenda cultural.
Ajuntament de La Font de la Figuera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Font de la Figuera, municipi de la comarca de La Costera. L’ajuntament i les àrees de govern, el terme municipal, els serveis al ciutadà, cultura i esports, festes, urbanisme, l’oratge i directoris locals.
Ajuntament de la Granja de la Costera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de la Granja de la Costera, municipi de la comarca de La Costera. L’ajuntament i les àrees de govern, el municipi, serveis al ciutadà, cultura i esports, festes, urbanisme, l’oratge al municipi i directoris locals.
Ajuntament de La Iessa
Web de l’Ajuntament de La Iessa, municipi de la comarca dels Serrans, a l’interior del País Valencià. Dades de l’ajuntament, directori municipal, teleadministració, el municipi, fotografies, turisme, notícies i serveis. Versió en valencià no operativa.
Ajuntament de La Llosa de Llanes
Web de l’Ajuntament de la Llosa de Llanes, comarca de La Costera. Població de 4100 habitants. Límits: Alcàntera de Xúquer, Castelló de la Ribera, Rotglà i Corberà i Xàtiva. Localització, patrimoni, llocs d'interés, l'oratge, cultura i festivitats.
Ajuntament de La Pobla de Farnals
Pàgina oficial de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals, municipi valencià de la comarca Horta Nord. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, centres i serveis, organització, alcaldia, passeig fotogràfic, …
Ajuntament de La Pobla de Vallbona
Web oficial del municipi del Camp de Túria. L’Ajuntament informa i agenda cultural del municipi. També: Com és el nostre poble, serveis i centres municipals, atenció al ciutadà. L'horari d'atenció és de 8:00 a 15:00 hores.
Ajuntament de la Pobla del Duc
Web oficial de l’Ajuntament de la Pobla del Duc. Aquest llogaret, al bell mig de la Vall d’Albaida, el rei de la corona d’Aragó, Jaume I, va establir-lo com a recompensa pels serveis de 25 famílies, aragoneses i catalanes. Paratge natural de La Penyeta.
Ajuntament de La Pobla Llarga
Web de l’Ajuntament de La Pobla Llarga, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis i ajuntament. La Pobla Llarga és un municipi modern, que ha conservat grans restes del seu històric passat.
Ajuntament de L'Alcúdia
Pàgina oficial de l’Ajuntament de L'Alcúdia, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, directori, guia de carrers, anuncis web del poble, agenda cultural i dades diverses, …
Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins
Pàgina oficial de l’Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins, municipi de la comarca de La Costera. L’ajuntament i les àrees de govern, el terme municipal, els serveis al ciutadà, cultura i esports, festes, urbanisme, policía local i directoris.
Ajuntament de Llanera de Ranes
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llanera de Ranes, municipi de la comarca de La Costera. L’ajuntament i les àrees de govern, el municipi, serveis al ciutadà, cultura i esports, festes, urbanisme, associacions locals, directoris i actualitat.
Ajuntament de Llaurí
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llaurí. És un municipi valencià de la comarca de la Ribera Baixa. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, edificis multiusos, turisme, associacions i l’Alcalde respon, …
Ajuntament de Llíria
Pàgina oficial de Llíria, a 25 km de València, és la capital del Camp de Túria. Coneguda mundialment per la Música. Informació general, municipal, serveis al ciutadà, llocs i monuments d'interés, història i arqueología. Cultura i Festes.
Ajuntament de Llocnou de la Corona
Municipi situat al sur de la ciutat de València, en terreny pla. El seu terme municipal és el més petit de la província, i es reduix al casc urbà. L’actual població procedeix d’un convent que es va fundar en 1676. Els habitants són anomenats llocnouïns.
Ajuntament de Llocnou de Sant Jeroni
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llocnou de Sant Jeroni, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, el municipi, serveis municipals, rutes i llocs d’interès. El contingut de la versió en valencià és mínima.
Ajuntament de Llocnou d'En Fenollet
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llocnou d'En Fenollet, municipi de la comarca de La Costera. L’ajuntament i les àrees de govern, el municipi, serveis al ciutadà, cultura i esports, festes, urbanisme, associacions locals i directoris.
Ajuntament de Llombai
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Llombai, municipi de la comarca de La Ribera Alta. Inclou informació del seu ajuntament, el municipi, organització, notícies, teleadministració, calendari d’events, tauler d’anuncis i directoris del municipi.
Ajuntament de Llutxent
Llutxent.com web de Llutxent (Vall d’Albaida). Organització, agricultura, medi ambient, cultura, història, serveis, festes, educació, ... Som un poble obert i casolà, que vos esperem amb els braços oberts per a mostrar-vos el nostre patrimoni cultural.
Ajuntament de L'Olleria
Pàgina oficial de l'Ajuntament de L'Olleria, municipi de la comarca de la Vall d'Albaida. Totes les dades del municipi. La web està en constyrucció i no és opereativa en cap dels idiomes disponibles.
Ajuntament de Manises
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Manises, ciutat ubicada a l’Horta Oest, propera a la ciutat de València. Inclou informació de l’ajuntament, administració electrònica, pel visitant, pel ciutadà, agenda, serveis municipals, notícies i destacats.
Ajuntament de Manuel
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Manuel, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, i l’ajuntament. Serveis web, urbanisme, municipi, notícies i pròxims events.
Ajuntament de Marines
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Marines, municipi de la comarca del Camp de Túria. El seu consistori, serveis, tràmits i totes les seues dades: Història, monuments, festes, cultura, esports i entitats del poble.
Ajuntament de Massalavés
Web oficial de l’Ajuntament de Massalavés, municipi de la comarca de La Ribera Alta. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies, calendari, teleadministracio, guies del municipi i serveis. La versió en valencià no és completament operativa.
Ajuntament de Massalfassar
Pàgina oficial del municipi de l’Horta Nord, que té una bona comunicació amb València, de la que dista uns 12 km. El terme municipal, ajuntament, salut i seguretat, esports, economia, casa cultural, telèfons d’interès, ...
Ajuntament de Massamagrell
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Massamagrell, a la comarca de l'Horta Nord (València). Tot sobre la ciutat; història, emplaçament, dades, l’ajuntament, serveis web, webmail, serveis municipals i tramitacions.
Ajuntament de Massanassa
Web oficial de l’Ajuntament de Massanassa, municipi de la comarca de l’Horta Sud, i dins de l’àrea metropolitana de la ciutat de València. Informació institucional, dades i història del municipi, portal administració ciutadà, serveis socials i entitats.
Ajuntament de Meliana
Web de l’Ajuntament de Meliana, municipi valencià de la comarca Horta Nord. Guia del municipi, dades, serveis municipals i l’ajuntament. Situat prop de la costa, al nord de la ciutat de València i a l'est de l'antiga carretera de Barcelona a València.
Ajuntament de Miramar
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Miramar, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, el municipi, serveis municipals, rutes i llocs d’interès, cultura, guia comercial, localitzador de carrers i visita virtual al poble.
Ajuntament de Mislata
Pàgina oficial de l'Ajuntament de Mislata, municipi de la comarca de l'Horta Oest. Consistori, grups municipals, història, tràmits i serveis i tota l’informació del municip, comunicació, tramitacions, associacions, present i futur.
Ajuntament de Montaverner
Pàgina oficial del municipi. Dades de l’Ajuntament, cultura i educació, turisme, economia i empreses, correu gratuït. Està situada al centre geogràfic de la Vall d'Albaida, comarca del sud de la província de València.
Ajuntament de Montcada
Web oficial de l’Ajuntament de Montcada (Horta Nord - València). Completa informació de la ciutat; salutació de l’alcaldessa, historia, terme municipal, ajuntament i dels seus tràmits i gestions, serveis municipals, departaments, etc.
Ajuntament de Montitxelvo
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Montitxelvo, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació del municipi, organització del consistori i dades del poble: patrimoni, agenda i cultura. Montitxelvo és un xicotet i tranquil poble.
Ajuntament de Montroi
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Montroi, municipi de la comarca de La Ribera Alta. Inclou informació de l’ajuntament, el municipi, notícies, teleadministració, urbanisme, mancomunitat, calendari d’events, tauler d’anuncis i serveis municipals.
Ajuntament de Montserrat d’Alcalà
Web de l’Ajuntament de Montserrat d’Alcalà, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals i ajuntament. El poble de Montserrat està a la Vall dels Alcalans, la part septentrional de la comarca.
Ajuntament de Museros
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Museros, municipi valencià de la comarca Horta Nord. Llocs d'interés, informació general del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, regidories, cultura, escoleta d’infants, festes, enllaços i notícies.
Ajuntament de Nàquera
Pàgina oficial del municipi de Nàquera, municipi de la comarca del Camp de Túria, al nord de la província de València. Els orígens de Náquera es remunten a la prehistòria. Informació del municipi i l'ajuntament i dades diverses.
Ajuntament de Olocau de Carraixet
Web de l’Ajuntament de Olocau de Carraixet. La vila conserva el caràcter agrícola (taronger), però els habitants treballen a activitats en l'Àrea Metropolitana de València. Temes, serveis i ajuntament. Restes del neolític en la Penyeta Roja.
Ajuntament de Paiporta
Municipi de l’Horta, al S. de la ciutat de València. El terme limita amb Catarroja, Picanya, València, Benetússer, Alfafar i Massanassa. L’edifici consistorial, inaugurat en 1985, té 5 plantes: Policia Local, Biblioteca Municipal, Alcaldia i Jutjat.
Ajuntament de Palma de Gandia
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Palma de Gandia, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, el municipi, serveis municipals, rutes i llocs d’interès, turisme, medi ambient, ludoteca municipal, etc.
Ajuntament de Palmera
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Palmera, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, el municipi, serveis municipals, medi ambient, rutes i llocs d’interès, cultura, associacions, cadastre, patrimoni, …
Ajuntament de Paterna
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Paterna, ciutat ubicada a l’Horta Oest, propera a la ciutat de València. Inclou informació de l’ajuntament, administració electrònica, concursos i certàmens, autoliquidació de vehicles, treball a Paterna, …
Ajuntament de Petrés
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Petrés, municipi de la comarca del Camp de Morvedre. Informació del consistori municipal, el municipi i els seus llocs d’interès, organització, contractacions, tràmits i serveis del poble.
Ajuntament de Picanya
Web oficial d'aquest municipi, situat a 5 kms de València. Agricultura productiva i desenvolupament industrial progressiu. És a l'Àrea Metropolitana de València (L'Horta Sud). Creixement demogràfic molt significatiu, actualment té uns 10.000 habitants.
Ajuntament de Picassent
Pàgina oficiosa de l’Ajuntament de Picassent. Població de la comarca de l'Horta Sud situada a 17 km de València. L'extensió del seu terme municipal és de les més importants de la província, aproximadament 86 quilòmetres quadrats.
Ajuntament de Piles
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Piles, a la comarca de La Safor. Localització, patrimoni, turisme, el temps, festes locals, càmera a la platja de Piles, agenda cultural del municipi, activitats esportives, fotografies i Punt Informació Juvenil.
Ajuntament de Pinet
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Pinet, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació general del municipi, organització del consistori i dades del poble: patrimoni, agenda, cultura, artesania, parroquies, esports i treball.
Ajuntament de Polinyà de Xúquer
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Polinyà de Xúquer, municipi valencià de la comarca de la Ribera Baixa. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, agenda cultural, instàncies, el PGOU, galeria fotogràfica i dades diverses.
Ajuntament de Potries
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Potries, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, el municipi, serveis municipals, rutes i llocs d’interès, cultura, història, societat, empreses, turisme, bàndols, notícies, …
Ajuntament de Puçol
Web oficial de l’Ajuntament de Puçol, a la comarca de L’Horta Nord. Biblioteca Municipal, Casa Cultura, comunicació, consum, esports, gestió tributària, joventut, multes de trànsit, padró, Policia local, recaptació, tresoreria …
Ajuntament de Quart de les Valls
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Benavites, municipi de la comarca del Camp de Morvedre. Inclou informació general del municipi, el seu ajuntament, directoris, informació al ciutadà, serveis municipals, esports i les festes a Quart de les Valls.
Ajuntament de Quart de Poblet
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Quart de Poblet, municipi de la comarca de l’Horta Oest. Informació municipal del consistori i del terme, tràmits, viure a Quart, associacions, ajuntament on-line, notícies, publicacions i correu municipal ciutadà.
Ajuntament de Quartell
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Quartell, municipi de la comarca del Camp de Morvedre. Informació del consistori municipal, el municipi i els seus llocs d’interès, turismo, novetats, teleadministració i serveis de Quartell.
Ajuntament de Quatretonda
Pàgina oficial de l’ Ajuntament de Quatretonda, municipi valencià de la comarca de La Vall d’Albaida. Totes les dades de Quatretonda: l’Ajuntament, el poble, serveis municipals, informació, galeria, refranys populars, …
Ajuntament de Rafelbunyol
L’Ilustríssim Ajuntament de Rafelbunyol (Horta Nord) le dóna la benvinguda a la seua pàgina web. Ajuntament, el Periòdic.Net, conselleria de Cultura, gastronomia, economia, esports, història, festes i fotos. Vista Panoràmica de Rafelbunyol.
Ajuntament de Rafelcofer
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Rafelcofer, municipi de la comarca de la Safor. Informació del seu ajuntament, el municipi, serveis municipals, rutes i llocs d’interès, teleadministració, notícies, agenda i directoris temàtics del poble.
Ajuntament de Real de Montroi
Web oficial de Real de Montroi, La Ribera Alta. Dades d’interès, carrers. Superficie: 18,32 Km 2. Població: 1.974 habitants (2006). Distancia capital provincia: 27 Km. Localització, patrimoni, turisme, el temps, agenda cultural i llocs d’interès.
Ajuntament de Riba-roja de Túria
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria, municipi de la comarca del Camp de Túria. Inclou informació general del municipi, el seu ajuntament, directoris, tramitacions, àrees municipal, notícies d’actualitat i el temps a Riba-roja de Túria.
Ajuntament de Riola
Pàgina oficicial de l’Ajuntament de Riola, municipi de la comarca de la Ribera Baixa. Dades del poble, l’ajuntament, dades del poble, ajuntament, serveis, comerç, associacions, i turisme. Destaca l'Assut, important pressa dins del riu Xúquer.
Ajuntament de Rocafort
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Rocafort, municipi valencià de la comarca Horta Nord. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, i cultura. El contingut en valencià de la web, és mínim i simbòlic.
Ajuntament de Ròtova
Web oficial de l’Ajuntament de Ròtova. Ròtova es troba en l'interior de la comarca de La Safor en la conca del riu Vernissa, a poca distància de Gandia i Ontinyent. Localització, història, patrimoni, gastronomia, festes, meteorologia i vistes aèries.
Ajuntament de Sagunt
Capital del Camp de Morvedre al nord de València, als peus de la Serra Calderona. Terme municipal de 135,5 Km² de superfície. La ciutat inclou dos nuclis: Sagunt-Ciutat, entre la muntanya del Castell i el riu, i el Port de Sagunt 13 km de platges.
Ajuntament de Salem
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Salem, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació general del municipi, organització del consistori, teleadministració i dades del poble: patrimoni, agenda, associacions, fòrum i cultura.
Ajuntament de Sallent
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sellent, municipi del País Valencià, de la comarca de la Ribera Alta. Informació diversa del municipi, dades, serveis municipals, i l’ajuntament. Serveis web, urbanisme, municipi i notícies.
Ajuntament de San Antonio de Benagéber
Espai de l’Ajuntament de San Antonio de Benagéber, en la comarca del Camp de Túria. La història de San Antonio de Benagéber es relativament moderna, el municipi va nàixer en la dècada de los quaranta. Versió en valencià no operativa.
Ajuntament de Sant Joanet
Web oficial de l’Ajuntament de Sant Joanet, municipi de la comarca de La Ribera Alta. Inclou informació de l’ajuntament, el municipi, notícies, oficina virtual, cultura i festes, esport, urbanisme, benestar social i Pla de Participació Pública.
Ajuntament de Sedaví
Portal oficial de l'Ajuntament de Sedaví. Dades d'aquest ajuntament de la comarca de l'Horta Sud; Centres docents, serveis municipals, associacions locals, foto aèria, esport, festes, salut, història, imatges actuals, ...
Ajuntament de Segart
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Segart, municipi de la comarca del Camp de Morvedre. Informació del consistori, organització municipal, municipi i llocs d’interès, carrers, tràmits i serveis. La versió en valencià no és totalment operativa.
Ajuntament de Senyera
Web oficial de l’Ajuntament de Senyera, municipi de la comarca de La Ribera Alta. Informació de l’ajuntament, el municipi, notícies, calendari d’events, directoris del municipi i serveis municipals. La versió en valencià no és operativa.
Ajuntament de Serra (Serra de Portaceli)
Pàgina de l’Ajuntament de Serra, municipi de la comarca del Camp de Túria. Continguts en castellà i notícies en valencià. La Història de Serra es remonta a l’època del Neolític. Invasió àrab a l’any 714. Totes les dades de la població.
Ajuntament de Setaigües
Web oficial de l’Ajuntament de Setaigües, municipi de la comarca castellanoparlant de La Foia de Bunyol. Dades del seu ajuntament, el municipi, actualitat, el temps, teleadministració i directoris municipals. Versió en valencià no operativa.
Ajuntament de Silla
Web oficial. Silla es troba a 10 quilòmetres de València, en l’extrem sud de la comarca de l’Horta Sud. L’extensió del terme municipal és de 24 km². Totes les dades de la població des de les àrees o departaments municipals.
Ajuntament de Simat de la Valldigna
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna. Informació del municipi, l’ajuntaments, serveis, departaments, turisme, festes i entitats de Simat. És un dels primers ajuntaments .cat de la comunitat valenciana, redirigit al .org habitual.
Ajuntament de Sollana
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sollana i El Romaní, municipi valencià de la comarca de la Ribera Baixa. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, entitats, cartellera cultural, benestar social, esports i dades diverses.
Ajuntament de Sot de Chera
Web de l’Ajuntament de Sot de Xera, municipi de la comarca dels Serrans, a l’interior del País Valencià. Dades de l’ajuntament, directori municipal, teleadministració, el municipi, turisme, notícies i guia de serveis. Versió en valencià no operativa.
Ajuntament de Sueca
Web de l’Ajuntament de Sueca, municipi valencià capital de la comarca de la Ribera Baixa. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, associacions del municipi per temesi diverses dades de la ciutat. Documentació interessant.
Ajuntament de Sumacàrcer
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Sumacàrcer, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, l’ajuntament, informació, organització, teleadministració, turisme rural, directori, …
Ajuntament de Tavernes Blanques
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Tavernes Blanques, municipi valencià de la comarca Horta Nord. Informació del municipi, dades, serveis municipals, i l’ajuntament. La web oficial conté totes les informacions del municipi, l'Ajuntament i actualitat.
Ajuntament de Tavernes de la Valldigna
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, municipi de la comarca de la Safor. Informació del municipi, serveis al ciutadà, cultura, esports i un complet llistat dels vincles temàtics de nivell local.
Ajuntament de Terrateig
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Terrateig, municipi de la comarca de La Vall d’Albaida. Informació general del municipi, organització del consistori i dades del poble: patrimoni, agenda cultural, el temps, turisme i cultura.
Ajuntament de Torís
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torís, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, i l’ajuntament. Els primers pobladors a l’edat de bronze. L’Alcalde és Blasco Domingo, Pilar (PSOE).
Ajuntament de Torrella
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torrella, municipi de la comarca de La Costera. L’ajuntament i les seues àrees de govern, el terme municipal, serveis al ciutadà, cultura i esports, festes i celebracions, urbanisme, policía local i directoris.
Ajuntament de Torrent
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torrent. És una ciutat situada al sudoest de la comarca de l’Horta. Infomació del consistori, la ciutat i la xarxa de senders, xifres i actualitat. 11/10/07 la web no és accessible.
Ajuntament de Torres Torres
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Torres Torres, municipi de la comarca del Camp de Morvedre. Informació del consistori municipal, el municipi i els seus llocs d’interès, tràmitsi teleadministració, directoris i serveis.
Ajuntament de Tous
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Tous, municipi valencià de la comarca de la Ribera Alta. Informació del municipi, dades, serveis municipals, i l’ajuntament. Cercador per paraules, cercador per activitats, i cercador de notícies. Serveis web.
Ajuntament de València
Web oficial de la capital valenciana. Hi ha l’agenda de la ciutat, govern municipal, tauler d'anuncis, correu ciutadà, participació a la web, turisme, l'oratge, institucions i webs municipals. 11/10/07 la web no està accessible.
Ajuntament de Vallada
Web oficial de Vallada, municipi de la Costera. Dades, notícies, organització, directoris, municipi, teleadministració i serveis. El poble està situat als peus d'un tossal sobre la qual es troben les restes d'un castell musulmà, en la vall de Montesa.
Ajuntament de Vilallonga
Web oficial de l'Ajuntament de Vilallonga, a La Safor. Estem adaptar-nos al nostre temps, per donar un millor servei al ciutadà. Informació, organització del municipi. El contingut de la web en valencià, és mínim.
Ajuntament de Vilamarxant
Pàgina oficiosa de l’Ajuntament de Vilamarxant, municipi de la comarca del Camp de Túria. Corporació Municipal, horari d'atenció al públic, informació general del poble, situació geográfica, clima, població, entitats i dades diverses.
Ajuntament de Villar del Arzobispo
Pàgina oficial de l’Ajuntament del Villar del Bisbe, municipi de la comarca dels Serrans, a l’interior del País Valencià. Dades de l’ajuntament, directori municipal, el municipi, teleadministració, atenció al ciutadà, turisme, notícies i serveis.
Ajuntament de Vinalesa
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Vinalesa, municipi valencià de la comarca Horta Nord. Informació del municipi, dades, serveis municipals i l’ajuntament. La web oficial (http://www.vinalesa.es), no és operativa.
Ajuntament de Vva. de Castellón - Castelló de la Ribera
Pàgina del Poble de Castelló de la Ribera. Pàgines d'interés i enllaços. És a la riba dreta del riu Albaida i és, amb prop de 7.000 h., la major població de la subcomarca. La seua denominació oficial ha canviat en els darrers anys.
Ajuntament de Xàtiva
Web oficial de l'Ajuntament de Xàtiva, ciutat capital de la comarca de la Costera. Completa informació del municipi i el consistori: El castell, turisme, fira, festa, història, monuments, església, font àrab, socarrat, servicis, hotels i webs municipals.
Ajuntament de Xeraco
Web oficial d’aquest municipi del sud de la província de València i en la comarca de la Safor. Dista 56 km de València capital i només 5 km de Gandia. Platja, naturalesa, oci, esport, gastronomia, festes, serveis, cultura, …
Ajuntament de Xeresa
Pàgina oficial de l’Ajuntament de Xeresa, municipi de la comarca de La Safor. Tomàs Ferrandis, Alcalde de Xeresa, us dóna la benvinguda, l’ajuntament, cultura, turisme, esports, medi ambient, comerç i indústria.
Ajuntament de Xirivella
Atenció al ciutadà, el poble, cultura, joventut, educació, serveis socials, Agència de Desenvolupament Local, esports, OMIC, Ciutat 21, crònica i associacions. Situat al Pla de Quart, entre el Túria i el barranc de Xiva. Una espècie de barri de València.
Ajuntament del Puig
Pàgina oficial de l’Ajuntament del Puig, municipi de la comarca de l’Horta Nord. L’Ajuntament; Organització i informació al ciutadà. Localització, història, camins, festes, itineraris turístics, restaurants i allotjaments a El Puig.
Ajuntament d'Higueruelas
Web oficial de l’Ajuntament de Figueroles, municipi de la comarca dels Serrans, a l’interior del País Valencià. Dades de l’ajuntament, directori municipal, el municipi, turisme, teleadministració, notícies i serveis. La versió en valencià no és operativa.
Ajuntament d'Oliva
Pàgina oficial de l'Ajuntament d'Oliva, municipi de la comarca de la Safor. Informació municipal d'aquesta població, ocupació, esports, benestar social, cultura al municipi, compres, educació i dades diverses. Infoville.
Ajuntament d'Otos
Pàgina oficial de l’Ajuntament d'Otos, municipi de la Vall d'Albaida. L’ajuntament: informació i organització, teleadministració, informació del terme, directoris, etc. A l'ombria del Benicadell trobem el terme municipal d'Otos.
Oficina virtual 24h - Ajuntament de Bellreguard
Espai de l’Oficina virtual 24 hores de l’Ajuntament de Bellreguard, a la comarca de La Safor. El serveis inclou: Buscador de tràmits, catàleg de serveis del municipi, la carpeta del ciutadà i altres serveis destacats.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT