ALGUER


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Apartament Nuraghi - L'Alguer
Web de l'apartament de lloguer Nuraghi, en ple centre de l'Alguer, en una finca nova. a 5 m del barri gòtic. Informació general i fotos de L'Alguer, Sardenya i el món i la cultura nuraghi. A 10 m del Lido, la principal platja de l'Alguer.
Apartaments a l'Alguer.cat
Apartaments a l'Alguer, lloguer d'apartaments, Alghero, Sardenya. Vina a Gaudir de l'Alguer i Sardenya en família, amb els amics o amb la parella, amb les comoditats de un apartament. Lloguer d'apartaments per dies i setmanes.
Apunts de l'Alguer
Fem aquest bloc des de l'Alguer i des de Catalunya, a diverses mans. Serà un mosaic de veus, d'imatges, de retalls d'història compartida, il.lusions de futur, afinitat i diversitat. Enllaçarem tot allò que, ens sembli útil per difondre l'Alguer al món.
Àrea marina protegida Cap de la Caça - Illa Plana
Informació oficial d’activitats, normativa, regles i els itineraris sobre la zona natural protegida del Cap de la Caça, al terme municipal de l'Alguer. Entitat de gestió, organismes de l’AMP, normatives, projectes, ports, itineraris i dades ambientals.
L’Alguer Ciutat Turisme
Web de Turisme del Consell de l’Alguer. A dins i a fores de la ciutat fortificada per descobrir el patrimoni històric i cultural. La guia completa dels hotels, càmping, bed & breakfast, cases vacances, hostals…
L'Alguer - Nuraghi
Ciutat d'uns 40.000 h. al NO de l'illa de Sardenya, l'encant del seu litoral, el barri gòtic, la seva personalidad, el port, la seva tranquil·litat. Conseqüència de las guerres per la Mediterrània (s XIII i XV), la Corona d'Aragó, la conquerí i repoblà.
L'Alguer - Viquipèdia
L'Alguer (en italià: Alghero, en sard: S'Alighèra) és una ciutat de llengua catalana de Sardenya (Itàlia), al NO de l'illa, a la província de Sàsser. 40.391 habitants (2006), entre els que destaquen històricament els de parla catalana, italiana i sarda.
L'Alguer, La Porta Catalana a l’Illa de Sardenya
Ciutat fortificada, antic centre militar i mercantil, la ciutat catalana de Sardenya és avui la 4a ciutat de l’illa i històricament la capital turística de Sardenya. Ciutat fortificada al 1102 per la família genovesa dels Doria. Itineraris per Sardenya.
L'Illa de Sardenya
L’illa té una preservació única a la Mediterrània de l’entorn natural, paisatge i platges paradísíaques i tranquil·les. Gent oberta, empremtes nuraghi, fenícies, cartagineses, romanes, bizantines, pisanes, genoveses i catalano-aragoneses.
Lo viatge del Retrobament
Commemoració dels 50 anys del retobament entre Catalunya i l'Alguer, celebrats durant l’any 2010. Les guerres havien tallat los lligams entre la Barceloneta de Sardenya i els seus germans catalans… Programa ple d’activitats culturals, lúdiques i festives.
Terra de nurags
Descripció i fotos del programa 'Tarasca' de TV3, dedicat als primers habitants de la ciutat. L’Alguer és avui un dels llocs on encara es parla català. Situada en l’illa de Sardenya, aquesta ciutat italiana ha estat camp de batalles i conquestes…
terrasarda.cat
Vol ser un espai de trobada pels qui ens estimem Sardenya. A la nostra pàgina hi trobareu informació que anem recollint en els nostres viatges i d'altra que ens proporcionen els nostres companys i companyes sards. Les emocions d’aquesta terra.
Territori Museu - L’Alguer
Territori museu, història de la Ciutat, estructures receptives, organizació turística, com arribar a l'Alguer? La valorització del propi patrimoni lingüístic es concreta amb una sèrie d'accions d'Administració Municipal a través de diversos instruments.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT