ALTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Aldegra Art
Empresa que ofereix en regim de lloger obra gràfica per exposar en entitats culturals, totalment acabades i amb catàleg. Les obres corresponen a artistes de renom internacional. Col·leccions i informació. La versió en català no és operativa.
Arlequí Màscares
Som una empresa dedicada a la creació de productes d'artesania amb paper reciclat. A Arlequí Màscares volem adequar les formes de treball artesanal del paper a les dinàmiques de producció del nostre temps.
Art Camp Colors Planet
Ordino 2008, premsa Art Camp 2014. L’1 de març de 2016 5a Edició de l'Art Camp Colors per al Planeta. La mostra es va poder visitar del 23 al 30 d’octubre del 2015. La Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco celebra la 4a edició de l’Art Camp.
Art Català
Curs: Introducció a l'art català. Del Romànic a les avantguardes. Viatge per deu segles de cultura catalana a través de les arts plàstiques, l'arquitectura i moviments literaris. Aproximació a creadors i les millors obres del patrimoni artístic català.
Art Girona
Pàgina d’Art Girona. Art Girona és una botiga de figures de soldadets de diferents mides i èpoques. Inclou la galeria de figuretes amb les seves fotografies, classificats per mides. Inclou botiga online i enllaços a locs de miniatures d’arreu del món.
Art i Escola
Programa que té com a fita promoure i posar en valor la presència de l’art a les escoles. Art i Escola està impulsat per ACVIC Centre d’Arts Contemporànies, el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona, i hi col·laboren altres entitats i institucions.
Art i expressió gràfica Escola Ermengol
Art i expressió gràfica a l’Ermengol Lleida. L’Ermengol és una escola adreçada a la comunitat i té la finalitat de transmetre la passió i l’amor per l’art en general i pel dibuix en particular. Nens/es i joves de fins a 16 anys i una altra pels adults.
Art i Patrimoni
Completa pàgina de Josep Lluís Cebrián i Molina. Patrimoni artístic de les comarques valencianes per municipis. Accés de diversos tipus d'informació. Pàgina de Josep Lluís Cebrián i Molina.
Art Medieval
Art medieval (pre-romànic, romànic i gòtic) i fotografia. Es tracta d'un petit recorregut per alguns dels racons més interessants del nostre país. Ara també hi podeu trobar un recull d'alguns edificis espanyols construïts entre els segles VIII i XV.
Artesania - Voilart! deixa volar la imaginació
Pensem que cal tenir compromís amb el medi ambient. Els productes s'engloben en una artesania sostenible que aprofita material en desús per transformar-lo en art. Fet de paper maché de diaris, cartró, trciclatge de teles, fustes, plàstics, miralls, etc.
ArtMallorca
ArtMallorca.es, és un directori d’artistes i artesans de l’Illa de Mallorca (Illes Balears). Galeria ArtMallorca, directori d’artistes mallorquins, revistes i associacions artístiques. Obra en galeria, serveis i notícies. El contingut en català és mínim.
Associació Nou Art Digital
Pàgina amb informació proporcionada per la Guia de Barcelona de l’Associació Nou Art Digital, entiitat barcelonina vinculada a l’art digitalitzat. El seu domini oficial a l’adreça “http://www.9ard.org” ha deixat de ser operativa.
Baart - Baquetes Artesanes
Baquetes artesanes fabricades amb fusta de hickory i maple seleccionat. Oferim la possibilitat de personalitzar la baqueta en tot el seu procés. Des de l’elecció de la fusta fins a la serigrafia, passant per la forma, l’acabat, el coll, el cos, etc.
BM Bells Marcs
Empresa especialitzada en el món de l'art situada a la comarca d'Osona. Disposa de centres a Vic i Tona, des d'on oferir serveis d'emmarcació, venda d'art i productes del sector. Et convidem a conèixer el nostre fons artístic de galeria i emmarcació.
bonart cultural
Diari d’art, cultura visual i patrimoni, fet per especialistes. Articles de reflexió, crítiques, reportatges, entrevistes, notícies i agenda actualitzada d’arreu dels Països Catalans. Espai net-art, revista bonart online, gestió cultural, espai d’art, ...
Bonfil
Articles per les belles arts Bonfil S.L. L'important no és el preu, ni el descompte. L'important no és l'augment de vendes, ni qué fa la competència. L'important és, la sinceritat, la tendresa, la humilitat, la pau ... A Bonfil seguim aquest principi.
brocanters.eu
Web d'art, llibres, col·leccionisme... Els productes antics, llibres, quadres, rellotges, vidre, artesania, mobles, jocs, col·leccionisme, andròmines i més. Els clients poden mirar mentre van passejant, només han de mirar sobre les taules els productes.
C. Chinchilla
Fabrica quadres, porta fotos, trasseres i miralls. Miralls, un producte econòmic i elegant. Nostres dels models d'estructura de foto digital. C. Chinchilla realiza corte a medida de traseras de MDF (Medium density fiberboard) fets en diferents grosors.
Ca l'Assur
Ca l'Assur és un blog personal dedicat a canviar impressions i a compartir inquietuds sobre l'art en qualsevol de les formes en què aquest es manifesti. Hi podeu participar comentant la vostra activitat artística.
Caty Sastre
Artesana creadora de campanes de vidre, decorades amb motius florals de copinyes marines, recollides a la vora de les platges de Mallorca. Rams de núvia, fermalls, recordatoris, campanes florals i altres creacions. Cada creació és única.
Centre d’Art i Natura de Farrera
Residència de treball per a artistes d’arreu del món. Situat al cor dels Pirineus Catalans, al Pallars Sobirà, a Farrera (25 habitants i 1360 m), Enmig d’un entorn tranquil ideal per a la reflexió, la inspiració i el treball creatiu, individual o en grup.
Centre d'Art Torre Muntadas
El Centre d’Art Torre Muntadas està format per la Sala d’Art Josep Bages, els tallers de l’Escola d’Arts (Associació d’Amics de l’Art del Prat), i el Teatre Kaddish, que ocupa les golfes de d’aquest edifici situat a El Prat de Llobregat (Baix Llobregat).
Comafosca TV
Node de televisió experimental des de Comafosca node d’art i pensament a Alella. Després de l'experiència experimental, ens vam adonar de la gran utilitat que podria adquirir un canal permanent de televisió per Internet. Àudiovisuals d’activitats.
Corner - L'Avantguarda Catalana
Publicació electrònica on line, editada a Oakland (Canadà). L'Avantguarda catalana, amb col·laboracions de Xavier Canals, de l'Escola Oficial de Artes Plàstiques i Disseny de Barcelona, i del poeta Antoni Clapès.
Creaciones Goyart - Quadres i marcs a mida
Empresa andalusa amb una àmplia varietat de quadres i objectes de decoració, per quasevol tipus d’espais (casa, oficina, etc.) a uns preus económics, a mida de qualsevol butxaca i amb pagament segur. Quadres, pintures, marcs a mida i miralls.
Dissonant 2.0
Col·lectiu de la Marina que realitza videocreació, música electrònica i, en definitiva, art multimèdia i que el dóna a conèixer en aplecs. Un espai destinat a fomentar les formes de expresió relacionades en les noves tecnologies.
Dizaina, Fira de dissenyadors independents
Té com a objectiu crear un espai de sinèrgies professionals i de venda en l'àmbit del món del disseny. Dizaina Group com organitzador, realitza el Dizaina a la ciutat de Figueres. Un espai de difusió i interrelacions entre artistes i espectadors.
Edithsmegraff@bloc
Edithsmegraff@bloc és un bloc dedicat al graffiti i al street art a la ciutat de Barcelona. StreetArt, graffiti d'autor, … Bombing: l'experimentació. C215: el mimetisme. CB75/CM172: La Plasticitat. Werens: la Fantasia. Graffiti, art street, Barcelona.
El Colomar
Tallers d’Art i Cultura de Begues. El Colomar és un equipament que ofereix un gran ventall d’activitats culturals amb continguts artístics i pedagògics orientades al coneixement de mètodes de treball. Activitats, tallers culturals i estil de treball.
El Forn de la Calç
El Centre d'art i sostenibilitat de Calders (Moianès). Vol ser un punt de trobada entre cultura, historia i sostenibilitat. Antics forns de calç recuperats, amb l'objectiu d'establir un centre d'art contemporani i sostenibilitat a la comarca del Bages.
El Gòtic Català. L'Arquitectura Nacional d'un Poble
Interessant lloc web per a fer-se una idea bàsica del que fou i representà el Gòtic Català. Arquitectura gòtica, gòtica, gòtic català, … El gòtic va ser l’èstètica contemporània de l’expansió del poder català a la Mediterrània.
El Patrimoni Artístic d'Alfara
El Patrimoni Artístic d'Alfara. Patrimoni artístic i gastronòmic d'Alfara de l'Horta o Alfara del Patriarca. El patrimoni artístic d'Alfara de l'Horta (nom antic), ara Alfara del Patriarca (nom oficial), és un dels més interessants de l'Horta Nord.
El Xiuxiueig
Web de poesia visual, l’art que va popularitzar Joan Brossa. El poeta Àlex Monfort, a la xarxa des de 2011 és objecte d’exposicions. Més de setanta poemes visuals. Pràcticament, un de nou cada setmana, buscant la complicitat i la reflexió del lector.
Escola d'Art El Balcó
Escola, galeria i botiga de belles arts, situada a Cerdanyola del Vallès. Empresa dedicada exclusivament al mon de l'art, va començar a caminar l'any 1997, amb la Galeria d'Art El Balcó. L'any 1999 vam posar en marxa l'Escola d'Art, per nens i adults.
fer visible l'invisible…
Reinterpretacions d'obres d'art. Durant el tercer trimestre del curs 2016-2017, en el marc de la matèria Fonaments de l'Art, ens llan-cem a l'aventura de crear reinterpretacions de grans obres mestres de la història de la pintura estudiades a la classe.
Ferrer Art
Art Pere Ferrer-Anna Ma Ferrer. Majorista d'art, organització d'exposicions, venda i canvi d'obres, taxacions i peritatge des de Sant Gregori (Gironès). Disposa d’un estoc superior a 4000 obres del s. XVI fins a la pintura contemporània.
Ferrer Pedrol Fons d'Art
Associació cultural de Terrassa, dedicada a promourer i gestionar l'obra i el pensament del pintor terrassenc Joan Ferrer Pedrol (1910-1997). Aquest fons d'art, correspon al desitx íntim de l'artista perquè la seva obra fos coneguda i protegida.
Ferros d’Art Cadenas
Amb el ferro, material noble, ho podem fer tot, res se'ns resisteix. Dissenyem, fem projectes, fabriquem, baranes, reixes, mobiliari exterior i interior, tot el que vulgui amb ferro. I si tens una idea molt especial, nosaltres la podem fer realitat.
Festival del Còmic
Pàgina de la primera edició del Festival del Còmic de Torroella i l’Estartit, celebrat del 17 al 29 de maig de 2007. Totes les dades de l’event: Informació, programa, expositors, autors, concurs de dibuix, premis, dossier pedagògic, etc.
Fíjate TNG
Revista d'art de la Fundació Joan Tabique, de periodicitat imprevisible. S'hi publiquen col·laboracions d'artistes de qualsevol edat i profesió. Envíans les teves obres mestres!!! (dibuixos, fotos, relatos, poemas, música...).
Fira Artesanàlia - Artesania, comerç i lleure
Es celebra al Passeig del Ter de Manlleu. Mostra d’oficis, mercat artesà, desfilada moda, art, turisme, lleure, puntaires, trobada de vespes-lambrettes i 2cv, aventura, piragües, espectacles, jocs, ludoteca, cinema, teatre i exposicions.
Fira de les arts textils i del paper de Badalona
Es al març, amb novetats de materials i tallers. Si voleu apuntar-vos cal fer-ho saber. El preu és de 10 €, material inclòs. Porteu el kit bàsic de tallar i enganxar: llàpis, goma, regle, tisores, cutter i cinta doble cara. Taller d'iniciació a l'Scrap.
Fundació Centre del Vidre de Barcelona
El Centre del Vidre de Barcelona és una fundació creada al servei de l'estudi, la difusió i salvaguarda de les arts del vidre. Per complir amb els objectius compta amb una escola, biblioteca i galeria d'art. La seva web http://www.fcv-bcn.org, jo no va.
Gaudí Centre Reus
Centre d'interpretació per descobrir les claus de la vida i de l'obra del genial arquitecte. Un espai per descobrir Gaudí i entendre la genialitat de la seva obra. Un espai dotat amb les infraestructures més modernes i l’última tecnologia audiovisual.
Gaudí i el Modernisme a Catalunya
La més extensa web sobre Gaudí i el modernisme català. Aquesta web inclou actualment més de 200 arquitectes i artistes Modernistes de totes les especialitats i més de 1.000 obres modernistes amb més de 2.000 imatges i texts.
Iakare Espai Creatiu
Creacions artístiques de tot tipus. Peces artesanes, úniques i exclusives. Vol donar cos i forma a les idees nostres o dels clients, per representar el moviment o la personalitat de la pròpia creació. Oberts a qualsevol petició, per complicada que sigui.
Jordi Casamajor - Gravats Rupestres
Pàgina dedicada a l'estudi dels gravats rupestres d'Andorra i Catalunya. Monografies inèdites a internet sobre història, art i cultura. Jaciments ibers, restes cartagineses, dominació musulmana, pintura barroca catalana...
La Capella dels Dolors de Santa Maria de Mataró
La Capella dels Dolors de Santa Maria de Mataró. Una visita virtual a través d'un dels més importants conjunts de pintura barroca catalana del segle XVIII, obra d'Antoni Viladomat i Manalt (1678-1755).
L'ApARTament
Revista digital l’Apartament. Vol donar difusió als esdeveniments culturals de la ciutat que sovint no troben suport o representació en altres plataformes. L’Apartament és obert a la participació col·lectiva i convida a totes aquelles persones interessa.
L'art del S'Agulla
Bloc de Visual i Plàstica d'ESO i Dibuix Tècnic de batxillerat de l'institut S'Agulla Blanes. Hi publica les activitats més destacables que fem al llarg del curs. És fàcil de fer, només cal que envieu un correu electrònic amb imatges, arxius, textos, ...
Les parets parlen
Les parets parlen és un fotolog d’art urbà creat des de Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Art de carrer, pintades, cartells i altres coses interessants. Podeu enviar les vostres pintades, i apareixeran al blog.
L'Obra Gràfica de Sempere a Onil
Exposició a la Pinacoteca del Centre Cultural d'Onil. Eusebi Sempere va ser un dels primers doctors honoris causa de la Universitat d'Alacant. Amb la seua toga i el seu birret va ser soterrat al seu Onil natal fa vint anys. Homenatge de la UA.
Mapping del sector disseny a Catalunya
El Departament de Cultura i BCD Barcelona Centre de Disseny, estem treballant en l'elaboració del “Mapping del sector disseny a Catalunya” amb l'objectiu d'obtenir dades sobre les empreses que ofereixen serveis de disseny com a activitat principal.
Marta Joieria Artística
A Marta Joieria Artística trobaràs que cada joia és especial perquè estan treballades de manera artesanal, dissenyades i elaborades des de la passió, cuidant fins l'últim dels detalls; i això fa que cadascuna d'elles sigui única. Per a moments especials.
mercat d'art
Mercat d'Art dels Països Catalans, és un lloc web d'exposició, venda i compra d'obres d'art dels Països Catalans. Últims anuncis d'art. Hi trobareu diferents temes relacionat amb l’art: Pintures, dibuixos, fotografia, escultura, etc.
Mesart
Pàgina de l'empresa de Calella (Maresme) Mesart. És una visita virtual sobre tot el que envolta el món de l'art gràfic: disseny, logotips i il·lustració, etc. Portafolis, clients, concursos, web i informació diversa.
Milestone Project Festival Urbà d’Art Contemporani
Projecte amb programació multidisciplinària i experiment cultural que abasta tota una ciutat, Girona. És el temps de la trobada el que fa l’espai públic, i no a la inversa. I això és així, tot i haver-hi espais que conviden al temps de l’esdeveniment.
Paraka Wooden Handcrafted
Hi ha coses que ens encanten: el mar, la fusta, i treballar amb les mans. Per això hem decidit juntar-les en un projecte. Paraka wooden handcrafted, és les ganes de crear art funcional, el que surt de les nostres mans, sigui fet de fusta i funcional.
Pintura Ràpida Catalunya
La millor informació per ,amternir-vos informats sobre els concursos de pintura que es realitzen a l'aire lliure. Consulta les bases dels principals concursos a Catalunya. Ens agradaria que si sabeu d’algun concurs ens el feu arribar a aquesta adreça.
Plastiquem
Actualment treballo a l'Escola Calderón com especialista de Llenguatge Visual i Plàstic. Per fer aquestes monotípies ens hem inspirat en l'obra "Tinta xinesa" (1945) d'Antoni Tàpies, on l'artista ens mostra un rostre amb un aire primitiu i expressionista.
Poesia Visual
La poesia visual és una forma de poesia experimental en la qual la imatge, l'element plàstic, en totes les seves facetes, tècniques i suports, predomina sobre la resta dels components. Aquesta forma de poesia no verbal, constitueix un gènere propi.
Poesia visual de Joaquim Brustenga-Exauri
Web de Poesia visual de Joaquim Brustenga-Exauri, autor d’un llibre de poesia visual, alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana, advocat i empresari. La Poesia visual és un art bàsicament iconogràfic i experimental que constitueix en si mateix un gènere propi.
Poesia Visual de Toni Prat
Web de poesia visual de Toni Prat. Toni Prat és l'autor dels llibres de poemes visuals "Eloqüències" i "la diversió de la paradoxa...". La poesia visual per a mi, no és res més que poesia… i poesia, és allò que té la capacitat de commoure les persones...
Recreart
Un apropament lúdic a l'art a càrrec de Bel Maria Galmés Burguera des de l’Illa de Mallorca. El retrat, el paisatge, art i naturalesa, les emocions en l’art, activitats i algunes recomanacions. Algunes exposicions que es poden veure a Mallorca.
Recursos a Internet d'art i arquitectura de Ramon Soler
Pàgina de recursos a Internet d'art i arquitectura a càrrec de Ramon Soler. Cercador i directori recursos a Internet d'art i arquitectura. No cal posar majúscules ni accents. El truncament és automàtic en tots els camps. Exemples de cerques.
Robert Carbonell - Art abstracte a Barcelona
Artista de formació autodidacta, nascut a Barcelona l'any 1966, començà a pintar a mitjans dels anys 90, exposant en diverses ciutats; Nova York, Londres, Hamburg, Florencia, Marbella i Barcelona entre d’altres.
Romanicat.net
Romanicat.net és una web, creada i mantinguda per Montse Estela, sobre el Romànic català. Aquí trobareu essencialment fotografies i informació de monestirs i esglésies romàniques, així com un apartat dedicat a les piques baptismals.
romanicocatalan.com
Guia online de l'art románic a casa nostra. Difusió d'aquest art medieval característic de les nostres contrades, tant a la Catalunya vella com a la Catalunya Nord. Col·labora amb altres págines del románic de la resta de l'estat espanyol i de França.
Schaanti - Altafulla
Botiga de Artesanies del Mon. India, Nepal, Bali, Indonesia, Tailandia, Turquia, Marroc. Material per a la bellessa personal, per crear ambients, meditació, yoga, relaxació, tantra, incens i perfums, bronzes i talles de fusta.
Scrapbooking l'Art de la Personalització
El Scrapbooking. Aquest blog té la principal funció d'intentar posar en contacte persones, donar a coneixer noticies i expandir informació. Gràcies a tots per compartir amb nosaltres aquest espai i per aportar els vostres comentaris i experiències.
Stel Net
Art i Tecnologia de la Informació. Telecomunicacions, informàtica, Internet, xarxes, telecomunicacions, consultoria, formació, instal·lació, programació, reparació, hot-line, gestió, enginyeria, traducció, grafisme, comerç exterior.
Taller de Sabó a Sabadell
Curs inicial per aprendre a fer sabó, amb olis vegetals, amb el mètode de fabricació en fred. Es parla de tot el procés des del principi i s’acaba fent un sabó que us podreu emportar a casa. Es fa el dia 29 de desembre 09. Preu 35 euros.
Tarraco Virtual
Pàgina dedicada a Tarragona, la Tàrraco Imperial, ciutat candidata a la nominació com a Patrimoni de la Humanitat. Reconstrucció navegable en 3 dimensions de la antiga ciutat de Tarraco (Tarragona). La versió en català no és totalment operativa.
Terminal B
Terminal B és una base de dades de domini públic, consultable per Internet, que conté la millor creativitat de disseny, arquitectura, imatge i comunicació feta a la ciutat de Barcelona. Exposicions i informació.
Un campanar del Xinorlet. Una casa anònima del Fondó
Article publicat en El veïnat de l’Ajuntament de Monòver, per Perpal. Els topònims que ens parlen d'un espai geogràfic familiar: les Cases del Senyor, la Romaneta, el Fondó, el Xinorlet, el Manyà... Havíem arribat al pati de la Casa de la Cultura…
Un Món Màgic
Una parella d’artesans de Vic, que des del seu taller a casa fan artesania de la Plana de Vic. Peces personalitzades d’animals, de personatges de contes, de personatges en concret; Arrecades i pins, coixins, quadres, etc. Botiga.
Videolit
Videolit.org. Xarxa social que aplega projectes transversals que utilitzen l’art i la literatura, una plataforma d’intercanvi del treball d’artistes i pedagogs que treballen amb la paraula i la imatge amb finalitats creatives, formatives i/o divulgatives.
Wikiartmap
Recull, en forma mapa, tot l'art, la creació i el patrimoni històric i cultural situat en espais públics de tot el món. Aplega més de 22.300 localitzacions. Cal utilitzar el ratolí per acostar-nos a la zona del mapa que ens interessi o un nom d'un lloc.
Wip Bcn
Mostra anual d’arts innovadores d’última generació, en espais del districte 22@, al barri del Poblenou de Barcelona. Shows audiovisuals, intervencions creatives en espais públics, mostres tecnològiques, instal·lacions interactives i projeccions.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT