ALTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
#9n2014
La celebració de la consulta del 9 de novembre. Inclou informació del moviment #9n2014 a les xarxes socials Twitter, Facebook, i Instagram, llibres vinculats al procés sobiranista, timeline i compte enrera per la consulta sobre la independència.
112 Emergències Comunitat Valenciana
Servei 1·1·2 de la Comunitat Valenciana és un servei públic instituït per la Generalitat, les funcions bàsiques del qual són: Atendre les telefonades d'urgència, demana al ciutadà la informació que necessiten els mitjans operatius d'urgència, etc.
9N 2014 Participa
El dia 9 de novembre de 2014, el Govern de la Generalitat de Catalunya obre un procés de participació ciutadana en què crida els catalans i les catalanes i residents a Catalunya perquè manifestin la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya.
Anoia Sud
Web del pacte territorial de l'Anoia Sud en el marc de promoció económica. Masquefa, Capellades, Carme, Hostalets de Pierola, La Torre de Claramunt, Orpí, Piera i Vallbona.
Ara és l’Hora
Servei de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural dedicat a la consulta del nou de novembre de 2004. Fem un nou país. Com serà el país nou en cada sector, donatius, gigaenquesta, voluntaris, informació i botiga de productes online.
Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Porta a Porta
L’any 2000 els municipis de Tiana, Tona, Riudecanyes i la Mancomunitat la Plana van ser els primers a Catalunya que implantaren el sistema de recollida selectiva porta a porta. El nombre s’ha incrementat fins als més de 80 municipis a l’actualitat.
Associació de Municipis per la Independència
L’AMI té per objecte i finalitat d’esdevenir un ampli espai de debat on compartir idees, iniciatives (legals o cíviques), experiències, informació, eines de gestió i tot allò que pugui ésser útil per dur el poble de Catalunya cap a la independència.
Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears
L’APttCB es creà a Barcelona, el 1983. La seva finalitat, la defensa dels interessos dels associats davant l’administració local, estatal, autonòmica o qualsevol altre organisme, mantenint diàleg permanent per a facilitar la mutua col·laboració.
BBP (Banc Bones Pràctiques governs locals de Barcelona)
El BBP és un servei impulsat per la Diputació de Barcelona, la Fundació Carles Pi i Sunyer i els ajuntaments de Barcelona que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió de l'àmbit local. Promou la innovació als governs locals.
Cantó de Montlluís
El cantó de Montlluís és una divisió administrativa francesa, situada dins de la Catalunya Nord, departament dels Pirineus Orientals. El cantó de Montlluís està compost per 15 municipis, tots els del Capcir, part de l'Alta Cerdanya i part del Conflent.
Cantó de Sallagosa
El cantó de Sallagosa és una divisió administrativa francesa, situada dins de la Catalunya Nord, al departament dels Pirineus Orientals. El cantó de Sallagosa està compost per 21 municipis, tots formen part de la comarca de l'Alta Cerdanya.
Cantó de Vinçà
El cantó de Vinçà és una divisió administrativa francesa, entre la Catalunya Nord i Occitània, al departament dels Pirineus Orientals. El cantó de Vinçà està compost per 18 municipis de part del Rosselló, del Conflent i un poble de la Fenolleda.
Casa de su Majestad El Rey
“Casa Real” estrena web en llengües oficials. Vol facilitar l'equilibri amb els òrgans constitucionals i territorials, afavorir el funcionament ordenat de l'Estat i ser via per a la cohesió. Algú els hi hauria de dir que valencià i català és el mateix...
Catalunya al Llindar del Segle XXI
Llibre sobre l'evolució de Catalunya. L'autor fa una introducció de la història més recent de Catalunya per situar l'estat en que es trobava el nostre pais en el moment de recuperar les llibertats i la nostra Institució d'autogovern
CGT València Sindicat d’Administració Pública
La Confederació General del Treball (CGT) és una organització seguidora de les idees llibertàries i anarcosindicalistes. El nostre objectiu passa per la defensa quotidiana dels interessos dels treballadors i treballadores davant la patronal.
Civis. Sistema d'Informació Municipal de la Comunitat Valenciana
Base de dades que conté la informació oficial relativa a l'àmbit territorial del País Valencià. El nucli d'informació és del Registre d'Entitats Locals de la Comunitat Valenciana, i altres dades d'interès geografic, historic, etc...
Consell de Garanties Estatutàries de Catalunya
Web oficial. El Consell de Garanties Estatutàries, antigament era el Consell Consultiu de la Generalitat de Catalunya, és una de les institucions de la Generalitat de Catalunya definida en l'article 76 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya. Funcins.
Consell Nacional d’Infància i Adolescència
La Generalitat de Catalunya té com la prioritat en aquest mandat l’aprovació de la Llei dels Drets i les Oportunitats de la Infància i Adolescència, una norma que abraça la infància i adolescència de Catalunya des d’una perspectiva global.
Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Generalitat Valenciana
Web de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques de la Generalitat Valenciana. Organització, perfil del contractant, premsa, publicacions, normativa en tràmit, unitat d'Igualtat, clàusules sòl, …
Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball - Generalitat Valenciana
La Direcció General depén de l'Àrea de Seguretat Industrial i Consum. Desenvolupa i executa la política de la Conselleria en seguretat industrial i defensa dels consumidors i usuaris. Marc d’actuació, publicacions, notícies, serveis i consells.
Consensus, ciutadans en xarxa
És una eina tecnològica, dels governs locals, dissenyada per a facilitar i impulsar la informació i la participació ciutadana a través d'Internet en el món local. El programa i el seu funcionament.
Consorci Català pel Desenvolupament Local
El CCDL és una entitat local integrada per ens locals supramunicipals: Consells Comarcals de l’Alt Camp, l’Anoia, el Pallars Jussà, el Pla de l’Estany i la Segarra, que aporten la perspectiva local, i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques.
Consorci per a la Promoció Turística de les Valls del Montcau
Completa informació del Consorci per a la Promoció Turística de les Valls del Montcau. Les Valls del Montcau, situades al sud del Bages, s'allarguen des del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac fins a les ribes del Llobregat.
Consulta 9N - Generalitat de Catalunya
Web oficial. El 9 de novembre de 2014, el Govern de la Generalitat de Catalunya obre un procés de participació ciutadana en què els catalans i les catalanes i els residents a Catalunya perquè manifestin la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya.
Consulta9n2014.cat
Consulta els sondejos del 9N de tots els mitjans publicats agrupats al gràfic evolutiu. Enquestes del CEO, La Vanguardia, el Periódico, La Razón, El País… Simulador que pondera de forma adequada les enquestes segons el seu grau de credibilitat
Creus de Sant Jordi
Màxim reconeixement que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es creà el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats al nostre país.
Diplocat - Consell de diplomàcia pública de Catalunya
Entitat consorcial que associa actuacions d'entitats públiques o privades de Catalunya o internacionals per garantir una òptima interacció entre la societat catalana i el món. Atenció especial a tot el territori de Catalunya mitjançant col·laboració.
Diplomàtica.cat
Estudiar el document, entès com un producte d'informació fruit d'una convenció social que el fa garantidor de l'autenticitat de les decisions preses per les societats. Material docent, empresa, gestió documental, perservació i edició documental.
Dit i Fet
Noticiari del servei de la Conselleria d’Afers Socials del Govern de Illes Balears. Vol respondre ràpidament a la necessitat de les famílies i dels col·lectius afectats per l'actual crisi econòmica de comptar amb un reforç per als seus ingressos.
e112.cat - Servei d’Emergències a Catalunya
eWeb del servei d’emergències a Catalunya i arreu del món. Articles del recull de premsa. Neu, sequera, incendi, ONG, col·lapse, calor, evacuació, fuel, accident, desapareguts, subministraments, contaminació, editorial, fred, bombers, ...
e112puntcat
Portal d’emergències a Catalunya. Aquí s'ofereix informació sobre els plans d'emergència que ha de tenir redactats qualsevol municipi de Catalunya. És una bona idea preguntar al teu Ajuntament si compleix amb aquesta obligació. Plans d'emergència.
Euroregió de l'Arc Mediterrani
Accedeix a les xarxes i antenes de l’Observatori de l’Euram, l’Euroregió de l'Arc Mediterrani. L’IIVEE és una institució que agrupa empresaris, professionals i institucions de Catalunya, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i de la Catalunya Nord.
Federación Valenciana de Municipios y Provincias
La Federació Valenciana de Municipis i Províncies participa en comissions institucionals pel desenvolupament de polítiques en la Comunitat; i l’elaboració de projectes i distribució d’ajudes i subvencions. Coordinació de la FVMP amb la Generalitat.
Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals
La Fundació és un espai d'estudi, recerca i promoció del coneixement de l'àmbit del govern local i les comunitats autònomes situat la Casa Golferichs. Treball d'investigació interna i recerca externa, col·leccions de publicacions, projectes en curs, etc.
Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea
Fundació sense lucre, la missió de la qual és defendre, representar i promoure els interessos de la Comunitat Valenciana, les seues institucions, empreses, col·lectius i ciutadans davant de la UE. Vol ser oficina regional referent a Brussel·les.
Garanties.cat
Garanties.cat és la web del Govern de la Generalitat de Catalunya on s’expliquen totes les garanties per a un referèndum vinculant, que es celebrarà el dia 1 d’octubre de 2017. Presentació 4 de juliol en acte institucional. Referèndum unilateral.
Gestió d’Ingressos Conesa
Serveis que ofereix l’ajuntament: Gestió tributària, gestio censal, IAE, gestió cadastral, inspecció. Guia informativa sobre diferents aspectes del vostre interès. Xarxa d'oficines, competències delegades, xarxa d'ajuntaments i models d'ordenances.
Horitzó Europa - Bloc
Associació transversal, apartidista, catalanista i europeista que es va constituir a Catalunya al 2007. Europa no hi és tota sense Catalunya, sense entendre i reconèixer la seva aportació. La història mil·lenària de Catalunya lligada a la d’Europa.
Institut d'Estudis Autonòmics
Entitat creada per la Secretaria de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya. Revista d'Estudis Autonòmics i Federals i altres institucions d'estudis sobre federalisme i l’autonomia. Actualitat i destacats.
Institut Valenciá de Conservació i Restauració de Béns Culturals
Salvaguardar el llegat cultural de la Comunitat Valenciana és objectiu primer de la Generalitat Valenciana. En virtut de Llei 5/1999 de 9 d’abril, va crear l’Institut Valencià de Conservació i Restauració de Béns Culturals, IVC+R, com a entitat pública.
Institut Valencià de Finances (IVF)
Aquest organisme té com a finalitat actuar com a principal instrument de la política financera del Consell, així com exercir les competències de la Generalitat sobre el sistema financer. A més, des de la publicació del Decret Llei 5/2015.
Josep Polo de Bernabé i Borràs
Josep Polo de Bernabé i Borràs és un polític i terratinent valencià nascut a Quartell (Camp de Morvedre) el 1812, on la seua família s'havia refugiat, fugint durant la Guerra del Francés. Des de jove estudià dret a la Universitat de València...
Línia Verda Ajuntament d'Alcoi
Consultes mediambientals per a Alcoi, més prop de tu. Guies de bones pràctiques sobre medi ambient. Recursos d'educació ambiental, enllaços d'interès, canal estalvi energètic i gestió RAEE, legislació, consultes d’interès, ordenances, …
Llei de creació del municipi de la Canonja
La Canonja és un municipi que s’ha format històricament per l’agregació i la fusió de diversos termes: Masricart, la Canonja, la Boella i una part del terme de la Pineda. A mitjan s. XII, en iniciar-se la conquesta i la repoblació definitiva ... en doc.
Llista d'alcaldes de Castellcir
Pàgina de la Viquipèdia, amb una llista completa d'alcaldes de Castellcir, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Des de Francesc Giol i Gros (1900 - 1901) fins a l’actual, Carles Ibàñez i Pueyo (2007 - ?).
Microcatalunya
Portal de l’Associació de Micropobles de Catalunya. Viatge pels municipis catalans de menys de 500 habitants, amb informació, comentaris i fotografies. El 2014 vam emprendre un viatge de set mesos amb una furgoneta vigatana del 1987.
Observatori de projectes i debats territorials de Catalunya Territori
Web de l'Observatori de projectes i debats territorials de Catalunya de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT). Aquest projecte té com a objectiu l’anàlisi i el coneixement dels projectes que defineixen el futur de Catalunya.
Pacte Nacional pel Dret a Decidir - dretadecidir.cat
Fa partícips del procés de l'exercici del dret a decidir i la celebració d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya la societat civil, les institucions més representatives del país, el món local i les forces polítiques favorables ... Composició.
Parlament 2012
Eleccions al Parlament de Catalunya. Tota la informació. La sala de premsa del Parlament restarà inhabilitada el dia de les eleccions i només es podrà accedir al palau del Parlament amb les acreditacions tramitades pel Departament de Governació.
Patronat Catalunya Món
Web del Patronat Catalunya Món. L'agenda de treball del Patronat està formada per un conjunt de projectes o actuacions dissenyades entorn dels grans reptes, qüestions o oportunitats d'àmbit internacional d'interès per al país. Seu Casa de les Punxes.
Pla integral d'urgències de Catalunya (PIUC)
Dispositiu per reforçar els recursos assistencials habituals, en les èpoques de més demanda. Creació i ampliació dels sistemes d'informació, que permeten conèixer la pressió assistencial dels diferents recursos per activar els plans d'acció.
Portal de la Transparència Reus
Portal de Transparència. Des del govern municipal estem compromesos amb la gestió transparent de l’administració, un objectiu que suposa un canvi de fons en la manera de construir les polítiques públiques i obrir-les a la participació ciutadana.
President.cat
President.cat és una servei oficial de la Generalitat de Catalunya. Galeria de presidents de la Generalitat de Catalunya. Orígens de la Generalitat. Palau de la Generalitat. Història del Palau. Visites Palau. El President Mas. Actualtitat i transparència.
Pressupostos Municipals - Transparència Catalunya
Actors, pla estratègic, avaluació, comissió de garantía, anàlisi de dades, analitza i compara els pressupostos municipals de Cata-lunya. Per exemple: Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona. Compareu municipis. Seleccioneu diversos municipis i compareu.
ProjectePúblic
El ProjectePúblic és una convocatòria oberta a persones amb interessos creatius amb la finalitat que proposin la realització d'un projecte d'intervenció a l'espai públic pensada per al context del barri de Gràcia de Barcelona.
Protocol.cat
Protocol.cat és un portal amb tota la informació sobre protocols. Notícies d’actualitat al voltant de les tasques de protocol en diferents àmbits de la societat. Està realitzat per Miquel, des de Es Bòrdes, a la comarca de la Val d'Aran.
Registre Civil del Principat d’Andorra
El Registre Civil va ésser creat per la Llei de l’11 de juliol de 1996, com a conseqüència de la promulgació de la Constitució de 1993. Sagraments catòlics (baptisme, matrimoni i defunció) i altres unions que tenen el seu propi reflex legal.
Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN)
Eina de gestió que integra cartografia i bases de dades amb tecnologia servidor de mapes via web, millorant la informació territorial municipal. Visualització de cartografies temàtiques: cadastre, urbanisme, infraestructures, xarxes serveis, etc.
Suma
Suma Gestió Tributària és un organisme públic, creat per la Diputació Provincial d'Alacant en 1990. La nostra missió és gestionar i recaptar els tributs municipals dels ajuntaments de la província d'Alacant. Impostos i llistat d'oficines.
Tràmits.ad
Portal del Servei de Tràmits del Govern. Amb tota la informació sobre les sol·licituds dels tràmits per al ciutadà i l’empresa, l’estat de les gestions i els enllaços als lloc web dels comuns, on podreu trobar les sol·licituds dels tràmits de cada comú.
Transparència Catalunya
Parlament de Catalunya, administració de la Generalitat de Catalunya, sector públic, altres institucions, administració local, ajunta-ments, consells comarcals, diputacions, Consell General d’Aran, universitats publiques, col·legis professionals, …
Vall de Sau-Collsacabra
Espai que conté tota la informació del territori natural a la comarca d'Osona situat entorn el tram mitjà del riu Ter. Per l'impuls del turisme hi ha el Consorci per a la Promoció Turística de la Vall de Sau-Collsacabra.
Voluntaris 9N
Després del rebuig de les Corts espanyoles (un cop més) a acordar la celebració del referèndum del 9 de novembre, des de Solidaritat Catalana per la Independència pensem que ha arribat l’hora de la determinació i el coratge, de fer un pas endavant…
Xarxa d'Entitats Europeistes Catalanes
Des de Catalunya, defensem i treballem per la consolidació del projecte d'unificació europea. Respectant la singularitat dels pobles d'Europa i el principi de subsidiarietat, cal reforçar les capacitats i la independència de les institucions europees.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT