ALTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
11 de setembre, Festa per la Llibertat
L’Onze de Setembre Catalunya commemora la derrota que va patir el 1714 a mans de les tropes espanyoles de Felip V de Borbó. Catalunya, que havia estat fins aquell moment una nació soberana. Informació de la festa, actes i adhesions…
30 minuts - Andratx, Corrupció Vora Mar
Reportatge del programa 30 Minuts de Tv3. Sonat escàndol de corrupció urbanística sacsejava les illes Balears, i, més concretament, el poble d'Andratx. Aquell dia, la Guàrdia Civil en detenia l'alcalde, Eugenio Hidalgo i altres càrrecs del PP.
Afectats per la política laboral de l'Ajuntament de Barcelona
Bloc, amb moltes entrades de la nova plataforma d’afectats per la política laboral de l'Ajuntament de Barcelona. Us recomanem l'entrada "Carta oberta als regidors". Si coneixeu algú que hi pugui estar interessat us animem a difondre el bloc.
Agenda Local 21 de Petra
L’agenda Local 21 és un procés que es basa en la participació ciutadana i que condueix a la implantació d’un Pla d’Acció orientat a assolir un desenvolupament sostenible per Petra. Fases.
Anarquisme - Filosofia i pensament
Introducció a l'anarquisme. Els orígens: Godwin i Proudhon. Bakunin. Kropotkin. Anarquisme i gènere: Dones lliures. Tipus d'anarquisme, Bakunin, Enrico Malatesta, Emma Goldman, Salvador Seguí, Émile Armand. Aspectes anarquisme.
Antiblavers / El PP de la Pobla del Duc és catalanista!
A l'ajuntament de la Pobla del Duc (Vall d'Albaida). Hi ha l'enllaç a un document que defensa que el nom de la llengua és català (a "El nom de la llengua"). I una mica més a baix hi ha un mapa del temps dels Països Catalans. La batllia és del PP!
Antiblavers / Festes de Castalla, valencians perdent la seua identitat ...
L'entrà de les festes de moros i cristians de Castalla. L’Ajuntament de Castalla li "fot" un llançol blau a la senyera que hi havia ... Fòrum de discusió d’Antiblavers.info sobre el tema i la mescla de banderes blaveres, catalanes i espanyoles.
Antifeixistes País Valencià
És un web d'informació i documentació sobre els moviments d'extrema dreta al País Valencià i l'Estat espanyol. Delictes contra les llibertats fonamentals i els drets humans. Arxiu, documentació, imatges i enllaços. Material audiovisual i literari.
Antiprovincianisme
El nacionalisme enfollidor. Al Mondúver. Exèrcit? No, gràcies. Un article contundent sobre TV3. La trampa de TV3. La política democràtica actual es basa en l'enfron... El nacionalisme espanyol. Moratòria i reconstrucció. Credibilitat universitària, …
Ara Entesa Ex JEN-Campanet
Ex Bloc de Joves d'Esquerra Nacionalista de Campanet. El bloc deixa de ser de JEN-Campanet, ja que el gestor s'ha donat de baixa del PSM. El gestor, nacionalista i d'esquerres, ha passat a formar part de la nova força “Entesa per Mallorca”.
Argelaguer en transició
Preparant-nos per a un món en decreixement, sense creixement econòmic ni energia barata i abundant ni plena ocupació. Projecte gestionat per voluntaris. L’objectiu de principal d’aquest bloc és concienciar als veïns i veïnes d’Argelaguer sobre actuar.
Ateneus i Anarquisme
De Quaderns llibertaris, editat per l’Ateneu Anarquista Castelló de la Plana, novembre 2010. És l'eina per a poder presentar nous projectes. L'Ateneu és un espai d'encontre, projecció, debat i agitació de la idea anarquista, discutir, proposar i actuar.
BBP (Banc Bones Pràctiques governs locals de Barcelona)
El BBP és un servei impulsat per la Diputació de Barcelona, la Fundació Carles Pi i Sunyer i els ajuntaments de Barcelona que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió de l'àmbit local. Promou la innovació als governs locals.
Blog Barcelona
Diari compartit entre l’alcalde i tu. La meva Barcelona, Horta-Guinardó, societat, Ciutat Vella, trànsit, convivència, cultura, Nou Barris, Sant Martí, Sants-Montjuic, nens i nenes, espai públic, Eixample, tota la ciutat, carrer. Els Portaveus del barri.
Blogsvalencianistes.com
El panorama de la blogosfera valencianista. Blogsvalencianistes.com és un projecte pensat per a crear una xarxa social del pensament valencianista. L’idea és de C. Villodres i el disseny de Pere Fuset. Blogs i notícies.
Canal #Terra_Lliure
El canal #terra_lliure d'undernet realitzarà la seva primera quedada (almenys de la nova època encetada el passat mes de juny) a l'Acampada Jove (JERC) que se celebrarà a Arbúcies els propers dies de juliol.
Cas Andratx - Viquipèdia
El Cas Andratx (o Cas Voramar, a causa del nom de l'operació policial), és un pressumpte cas de corrupció política ocorregut al municipi mallorquí d'Andratx. Les responsabilitats polítiques semblen afectar alguns càrrecs importants del PP balear.
Catalunya Nació Independència
Els catalans ja preparen els pròxims passos. La Generalitat té la intenció de portar endavant el referèndum del 9 de novembre, tant si Madrid l'aprova com si no. Tancant la porta a un referèndum legal, Rajoy ha obert més possibilitats per als catalans…
Catalunya Nord vol la TDT catalana
Campanya per a denunciar que a la Catalunya Nord no es poden rebre els canals de televisió digitals en català. La televisió en català és cada cop més absent i més amenaçada de desaparició als televisors nordcatalans. Per Catalunya Nord.
Càtedra Alfons Cucó de Reflexió Política Europea
Es fa anualment en el marc de les activitats de la Universitat d’Estiu de Gandia (UEG), La UV presenta aquesta càtedra que té com a objectiu homenatjar la figura del prestigiós historiador valencià, desaparegut l’octubre de 2002.
Centre Català d'Anàlisi i Informació Internacional
CCAII és un centre privat dedicat a l'estudi i anàlisi de la política nacional i internacional. Sota la direcció de Pau Canaleta, centra els seus estudis en l'anàl·lisi i seguiment de la política internacional. Assessorament d'estratègia electoral.
Centre d'Estudis sobre les Èpoques Franquista i Democràtica - CEFID
Centre Especial de Recerca de la UAB format per més de 80 investigadors de diferents disciplines, especialitzats en l’estudi d’aquest període històric. Línies d’investigació, institucions vinculades, membres, publicacions i dades generals.
Centre Documentació Electoral de la Comunitat Valenciana
Projecte d'investigació del Departament de Dret Constitucional i Ciència Política sobre les eleccions i la política, en especial la valenciana. Resultats electorals d'eleccions generals a Espanya per circumscripcions electorals i comunitats autònomes
Col·lectiu Alquibla
La Web del Col·lectiu Alquibla. És un grup de reflexió i opinió, de diversos camps i procedències del PV, que analitza la realitat social, política, econòmica i cultural de tot arreu. Hem emès articles, publicats a periòdics i revistes del PV i locals.
Convenció per la Independència Nacional
Pàgina de l'Associació Convenció per la Independència Nacional, fundada l'any 1987. Ha publicat diversos llibres i estudis relacionats amb la situació econòmica, política i social de la nostra nació.
Departament de Ciència Política i Dret Públic UAB
El web dona informació sobre el perfil professional, docent i de recerca dels membres del departament, i activitats que s’hi desenvolupen. Àrees de coneixement: Ciència Política i de l’Administració, Dret Constitucional, Dret Penal i Filosofia del Dret.
Diccionari de Sindicalistes i Cronologia de la Història del Moviment Obrer de Vilanova i la Geltrú
Diccionari de Sindicalistes i Cronologia de la Història del Moviment Obrer de Vilanova i la Geltrú fins l'any 1939. Biografies, sindicats i organitzacions, congressos obrers, diaris, cronologia, Vilanova i la Geltrú, lèxic, bibliografia, nexoteca, …
Diccionari de Sindicalistes i Cronologia de la Història del Moviment Obrer de Vilanova i la Geltrú
Diccionari de Sindicalistes i Cronologia de la Història del Moviment Obrer de Vilanova i la Geltrú fins l'any 1939. Biografies, sindicats i organitzacions, congressos obrers, diaris, cronologia, Vilanova i la Geltrú, lèxic, bibliografia, nexoteca, …
Diccionari de Sindicats, Sindicalistes i de la Història del Moviment Obrer de Catalunya
Dels orígens fins l'any 1939, dona a conèixer persones, organitzacions, i esdeveniments de la història del Moviment Obrer, que les enciclopèdies no recullen. Biografies, sindicats, congressos, diaris, cronologia, lèxic, bibliografia, nexoteca, …
Dvactivisme
Video blog de Dvactivisme, espai de comuniciació social. Imatges de manifestacions contraculturals i alternatives. Vídeo de l’última manifestació contra la festa nacional espanyola del 12 d’octubre, amb el lema 12 d’otubre, res a celebrar.
Edithsme
Edithsme és un blog d’Edith que parla de coses de Catalunya, amb bon humor i amb accent marcadament català. Els els seus apartats el lloc inclou diversos apartats i coses com ara: Opinió, frases, política, vídeos, apunts, ...
El Be Negre
Web independent per a fer circular, especialment, aquelles informacions que els grans mitjans amaguen. El web s'encarrega de destapar alguns dels marros dels principals partits, CiU i el PSC.
El Referèndum
L’autodeterminació no només resoldrà si Catalunya ha de continuar o no dins l’Estat espanyol. Resoldrà el reconeixement de Cata-lunya com a nació al món i com a espai democràtic. Pel referèndum oficial i vinculant sobre la independència el 2017.
El tripartit valencià
Bloc valencianista, del politòleg Pere Boix, que denúncia la situació d’immobilisme que actualment afecta el pacte d’esquerres, nacionalista i ecologista del País Valencià.
Eleccions Generals d'Andorra
Web d’informació dels resultats dels diversos comicis electorals tant de les circumscripció nacional con de les circumscripcions parroquials. Eleccions 3 d’abril 2011, normativa, exercici del vot, eleccions anteriors, accessibilitat i roda informativa.
Els que Pensen Enganyen
Article d'Albert Alay, que és una denúncia de la manipulació dels governants respecte a les ONGs, a les mines antipersona, a l'armamentisme i al servei militar.
En Defensa del Marxisme
In Defence of Marxism - En Defensa del Marxisme. La revista internacional marxista “In Defence of Marxism” i el seu apartat en català. Totes les dades d’aquesta ideologia. Més informació i anàlisis marxista en català a la web de Militant.
Entre l'Espasa i la Pared
Biografia d'una dona de Manlleu de 92 anys i que va viure la guerra civil a Catalunya i els inicis de la radio des del punt de vista del grup social que representa el catalanisme de dretes. Escrita per la periodista Merçè Molist.
Esquerres pel SÍ SÍ
Esquerres per la independència. La voluntat del poble de Catalunya s’ha manifestat el 9N, en el que prop de dos milions i mig de ciutadans han desafiat l’estat mostrat pacificament la seva voluntat de decidir davant de pressions i amenaces.
Euroagora
Plataforma independent i multilingüe de diàleg, en 8 idiomes, al servei dels actors de la societat civil europea. Xarxa per a generar opinió pública i potenciar la participació ciutadana. Diàleg. llistes i notícies. Nova, Centre per la Innovació Social.
Evolució Terra
Evolució Terra és un espai amb informacions en favor de l'evolució dels individus, les nacions i el nostre planeta, tot respectant la natura. Endeveniments d’actualitat, enllaços d'interès, seguidors i arxiu del blog.
Fiabilitat de les Intencions dels Lobbies Americans
Estudi de les relacions entre els lobbies americans, la lliure competència i el poder que exerceixen sobre la població. Quan la cimera de Seattle molta gent es va fregar les mans per la sonada reacció de la gent contra aquells magnats.
Full de Ruta er l’Independència - ANC
L'Assemblea Nacional Catalana aprova el març de 2013, en assemblea general, el “Full de Ruta”. L’entitat, fins ara defensora d’una consulta, obre les portes a aprovar una declaració unilateral d’independència si l’Estat espanyol no accepta un referèndum.
Gerència Publica Ja!
Benvingudes i benvinguts a www.gerenciapublica.org nou espai web de la Comissió Ciutadana per la Defensa de la Gerència. Treball per una Gerència Publica des de 1995. Documents, informació i notícies.
Govern obert
Descobrir la Generalitat. Govern obert, col·lectiu que publica informació i nformes sobre la Generalitat de Catalunya i els seus departaments associats, a partir de l’anàlisi de dades obertes de l’administració. Visualitza l’estructura dels Departaments.
Grup Parlamentari Socialista de les Illes Balears
Informació sobre les activitats que desenvolupa el Grup Parlamentari Socialista en la seva tasca política. Els membres de l'equip, diari de sessions i membres, iniciatives parlamentàries del grup i alguns enllaços socialistes.
Història de Terra Lliure
El responsable de la web vol constatar que Terra Lliure és una organització autodissolta (TL-IV assemblea el juliol de 1991 i TL-III el setembre de 1995) i que actualment l´independentisme català lluita políticament per la conquesta dels seus objectius.
Interpretant el món àrab i l'islam
Bloc dedicat a interpretar i analitzar críticament esdeveniments que afecten els mons àrab i islàmic. Això des d'una perspectiva basada en el profund coneixement per part de l'autor del món àrab i l'islam, dels musulmans i de inquietuds dels ciutafans.
Jo també cremo la corona espanyola, 300 anys de Borbons
Manifest, convocatòries, activitats. Oposant-nos a l'opressió nacional i de classe del poble català, cremem la corona espanyola. Els processos oberts a l'Audiència Nacional per injúries a la Corona són l’exponent de submissió del futur ens depara.
Junta Electoral de les Illes Balears
La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la seva disposició informació corresponent a les Eleccions al Parlament de les Illes Balears del 27 de maig del 2007. Féu click a sobre dels següents enllaços per descarregar els arxius corresponents.
L’Esberla Espai de Formació
Projecte de l’Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs. Marc coordinat de coneixement crític, on conèixer i recollir arguments transformadors per a consolidar la coherència del nostre discurs, l’assimilació de les contradiccions del sistema establert.
La Catalunya Minvant
Malgrat els avenços de Catalunya en alguns camps, en general i respecte la resta d'Espanya esta perdent terreny; en fires comercials, en centres de decisió financera i industrial, en el camp editorial.
La Cimera Europea de Lisboa
Aznar i Toni Blair han coincidit a la cimera de Lisboa i curiosament han estat els vedettes. Han estat importants els temes tecnològics dels quals tradicionalment Espanya n'ha fugit per aquella mania del "que inventen ellos".
La Democràcia Coixa
Llibre en el que es descriuen alguns defectes de la democracia amb l'ànim de carcer-hi solucions. Els problemes que comencen a enterbolir el sistema democràtic i en especial la corrupció. Autor, Albert Alay.
La Diferència - Albert Alay
Informació d'aquest llibre on es defensa que els efectes de les diferencies socials tenen per causa les diferencies econòmiques i socials. Introducció: Lluita de races o lluita entre classes socials. Autor Albert Alay.
La Força de la Mentida
Llibre en el que es denuncien les manipulacions dutes a terme pels mitjans economics i pels poders en general. Autor, Albert Alay. Els meus primers records sobre la manipulació i la mentida.
La Repressió Franquista
Crónica històrica de la repressió que Catalunya va viure durant la postguerra, per part del règim facista del general Franco. Aquesta webquest ha estat la primera que hem desenvolupat. Material utilitzat.
La unitat europea es un projecte del segle XV
Molts creuen que la unió europea ha estat promoguda des de Monnet, de Gasperi, Churchill, etc., quan en realitat era un projecte del segle XV. Reprodueixo aquest article perquè en aquests moments de baixa de l'Euro. Albert Alay.
L'Arquebisbe Carles Vol que les Víctimes Demanin Perdó
Sobre les declaracions de l'arquebisbe carles per a que els que perderen en la guerra espanyola demanin perdó. Els vaticanistes saben molt llatí i quan redacten sempre escombren cap a casa, …
Les Desfilades Militars i els Pacifistes
Reflexió crítica sobre la celebració del dia de les forces armades a Barcelona el maig de 2000, criticant la hipocresia d'alguns sectors politics i comparant amb la desfilada del maig de 1981. Del periodista Albert Alay.
Les Dues Fronteres d'Aznar
Article que assenyala que el govern Aznar tés ara dos fronts oberts; un al nord, el País Basc, i l'altre al sud amb Ceuta i Melilla. En el cas del País Basc és molt fàcil de dir "convoqueu noves eleccions per sanitat democràtica". Albert Alay.
L'islam: la seguretat dels nostres veïns
Temple de respostes. Com el judaisme i el cristianisme, l'Islam és una religió monoteista. Com aquests, es constitueix entorn d'un llibre, un llibre sagrat que és paraula de Déu. Mahoma i l'Alcorà, els cinc pilars de l'Islam. L'Islam i Occident.
Llibertat.cat
Servidor independentista que vol convertir-se en el domini català per la lluita d'alliberament nacional i contra el feixisme. Llibertat.cat vol oferir a l’Esquerra Independentista una eina de difusió i de debat al servei de tot el moviment.
Llista d'alcaldes de Brullà
Els alcaldes del municipi rossellonès de Brullà des de 1793. Thomas Billerach, Jean Fourniols, Pierre Tiche, Jean Cabira, Jean Jorda, Baptiste Reynal, François Cutzach, Joseph Simon, Jean-François Debord, Paulin Balalud, Baptiste Reynal, …
Llista d'alcaldes de Forques
Els alcaldes del municipi rossellonès de Forques des del 1815. Joseph Capdet, Roca, Bonaventure Noë, Joseph Pons Granger, Paul Roca, Philippe Fouché, Paul Roca, Joseph Pons Granger, Joseph Noë Pons, Joseph Pons Trescases, …
Llista d'alcaldes de la Bastida
Els alcaldes del municipi rossellonès de la Bastida des del 1862. Pierre Touron, Jean Malé, Pierre Touron, Paul Faitg, Noell, Jean Carbonell, Joseph Taix, Laguerre, Pierre Touron, Vincent Noell, Jean Coste, Jean Noell, Joseph Sarrahy, …
Llista d'alcaldes de la Roca d'Albera
Els alcaldes del municipi rossellonès de la Roca d'Albera, a la Catalunya Nord. El primer és François Olibo (1792- 1796) i el darrer l’actual Christian Nauté, al càrrec des de 10.2008. Jean Poch, Joseph Gaspa, Joseph Pujas, Joseph Malzach, …
Llista d'alcaldes de Perpinyà
Llista d'alcaldes de Perpinyà des de 1790. Monarquia Constitucional, Primera República Francesa, Primer Imperi Francès, Restauració, Monarquia de Juliol, Segona República Francesa, Segon Imperi Francès, Tercera República Francesa, …
Llista d'alcaldes de Pollestres
Els alcaldes del municipi rossellonès de Pollestres des de 1792. André, Pierre Cantort, François Sarris, Pierre Cantort, Joseph André, Pierre André, Joseph André, Étienne Édouard, Antoine Roca-Tres Cases, Alexis Tastu-Jaubert, Bonaventure Mascle, …
Llista d'alcaldes de Sant Feliu d'Avall
Llista d'alcaldes de Sant Feliu d'Avall, municipi del Rosselló, a la Catalunya Nord. El primer és Joseph Nicolau (1819-1823) i arriba al 2011 amb l’actual alcalde Amie Bertran. Gaudérique Jaume, Joseph Nicolau, Michel Barnades, Jérôme Sestach, …
Llista de batlles de Petra
Batlles de Petra. Antoni Oliver (AAP), pacte amb UCD i Independents Ariany, Antoni Oliver (AAP), majoria absoluta. Martí Santandreu Gelabert (AAP), majoria absoluta. Joan Font Massot (PSM), pacte amb UM i UIP. Joan Font Massot (PSM), m.a.
Marx/Engels: El manifest comunista (1848)
Marx/Engels: El manifest comunista (1848). Text del manifest de Karl Marx i Frederic Engels complet, prefacis i epílegs. Hi ha la traducció de Jordi Moners, la traducció de Carles Castellanos i la traducció de la Fundació Friedrich Engels.
Mary Martin's Homepage
Desde Louisiana, Estats Units d'Amèrica, la catalanísima pàgina, molt documentada sobre temes i enllaços catalans. La Mary Martin's Homepage, és una de les primeres pàgines en català d'Internet, i la primera de fora del país.
MIA - Català
L'Arxiu Virtual dels Marxistes - Secció en Català dividida en: L'enciclopèdia del marxisme, d'interès pel moviment obrer. Originals en català o en altres llengües, o traduccions... Treballs "clàssics" del marxisme traduït al català de qualsevol llengua.
Militant.cat
Portaveu del corrent marxista internacional a Catalunya, País Valencià, Illes Balears, i Espanya. Qüestió nacional, joventut, lluita obrera, Amèrica Llatina, Orient mitjà, Àsia, lluita contra el feixisme, història, economia, autors marxistes, etc.
nosuccessions.org
Campanya contra l’impost de successions de Catalunya. Difusió per 5€ per usuari, farem circular el nostre anunci com a mínim en un autobús urbà a cada capital de provìncia catalana. Amb 10, 15 o 20, podrem posar anuncis en premsa…
Nouestatut - Reforma Estatut Illes Balears
Pàgina del Nouestatut - Reforma de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears. REIB - Reforma Estatut Illes Balears: web de procés de reforma de l'estatut i de difusió del nou estatut d’autonomia de les Illes Balears.
Objectiu desobediència
Cicle de cinema a la fresca a Plaça Pau Casals del Prat de Llobregat, sobre formes de resistència. Cicle de projeccions i debats al carrer, des de l’any 2012. Es cel·lebra cada any a l’estiu i el bon temps. Estem l’últim dijous de juny i els de juliol.
Obres de Lenin
Obres escollides de Lenin, editades pel Grup Germinal. Lleguem el teu record irreprotxable a les generacions més joves dels obrers del món. Amb justícia tu viuràs en els cors de tots aquells que treballen, sofreixen i lluiten per un món millor.
Observatori Internacional de la Democràcia Participativa
L’OIDP és una xarxa de més de 500 ciutats d’arreu del món, entitats, organitzacions i centres d’investigació que intercanvien i apliquen experiències sobre democràcia participativa en l’àmbit local per aprofundir la democràcia en el govern de les ciutats.
País Valencià - Un espai nacional esmicolat
Article de tribuna catalana. Al País Valencià, l'espai nacional, apareix dividit en 3. El Bloc ha aprofitat la malmesa situació d'Esquerra Unida (EUPV) i ha acordat llistes conjuntes amb IPV, formació constituïda per l'antic corrent Esquerra i País.
Pavelló de la República
Web no oficial. Dissenyat pels arquitectes Ubac/Espinet, és la réplica del que la República Espanyola encarregà a Josep Lluís Sert i Lluís Lacasa, per presentar a l'Exposició Internacional de París 1937. Biblioteca Figueras.
Pinochet Arriba a Xile
El lamentable espectacle de l'arribada en avió del general pinochet que en trepitjar terra xilena va prescindir de la cadira de rodes i d'ajut. Baltasar Garzón va obrir una vía important en l'exercici de la seva activitat com a jutge.
Planeta Bloc
Recull de bitàcoles i blocs valencians de diversa temàtica des de Vila-real. Blocs, bitàcoles valencianes, blogs valencians, partits valencians, bloc, blog, … Blocs: Categories. Blocs: darrers articles.
Plataforma Unificada Contra la Trajectòria del PP - putopp.com
Notícies i fòrums d'opinió sobre la política del Partit Popular. Plataforma Unificada conyta la Trajectòria oligàtquica del Partit Popular. 1.836 dies recopilant 9.319 notícies sobre el PP. Especial Eleccions 2008. Un Resum de 4 anys del PP.
poliblocs.cat
Poliblocs és el primer portal de blocs polítics catalans. Continguts de bitàcoles de naturalesa política escrits en català i una eina per prestigiar el periodisme blocaire, contribuint a la millora i creixement dels blocs escrits per polítics democràtics
Racó Combatiu
Aquesta és una pàgina revolucionària!! A favor de l'internacionalisme, l'antifeixisme, el feminisme, el comunisme llibertari, l'anticapitalisme, la solidaritat entre probles, el suport dels presos/es, ... I qualsevol moviment llibertari.
Recurs Consell recalificació terrenys Zarra
El grup popular rebutja a les Corts Valencianes la proposició no de llei de Compromís i suport de l’oposició que demana al Consell que retiri el recurs que interposà al TS sobre la sentencia del TSJCV que anulava la requalificació dels terrenys.
Resultats de les Eleccions a Olot
Pàgina dels resultats electorals de la ciutat d'Olot, selecciona el tipus de convocatòria, la data i una data de comparació, podràs accedir a: Mapes temàtics per districtes i seccions. Resultats, vots i participació. Llistats de resultats per cada mesa.
Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà!
Denúncia ciutadana de la corrupció a València. Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà! Denúncia ciutadana, de La Wiki-Xé! de la corrupció a València. Ja n'hi ha prou! Denúncia i dignitat ja! Tot és possible, si tu vols…
Sistemes electorals
La construcció d'un sistema electoral es fonamenta en un conjunt d'elements interrelacionats entre sí. Bàsicament, els elements més importants són el tipus de circumscripció, la fórmula electoral i la barrera mínima.
Sobre les Eleccions a Corts
Anàlisi dels resultats electorals del 12 de març de 1999 defensant que cal esperar a veure per on van les coses abans de donar cap passa. Albert Alay. L'operació Francesc Frutos-Almunia ha estat un fracàs.
Sospitosos habituals
Programa de Ràdio Banyeres conduït per Pau Aguilar, on s'aborden assumptes importants en la política nacional catalana actual, en una tertúlia dinàmica i amena d'interès. S'emet els dimarts de 10 a 11 h i en repetició els diumenges de 13 a 14 hores.
Tribuna Barcelona
Iniciativa privada, on participen els partits parlamentaris i institucions públiques catalanes. És un fòrum d'opinió i debat plural i internacional que es reuneix setmanalment amb personalitats del món econòmic, social, cultural i científic.
Una previsió professional per als tècnics i tècniques de l'administració pública valenciana
Comunicació a la trobada de tècnics amb l'AVL del 24-11-2005. Una previsió professional per als tècnics i tècniques de l'administració pública valenciana, un document de Miquel Boronat Cogollos, transcriptor i corrector de les Corts Valencianes.
Via Lliure a la República Catalana
L’Onze de Setembre la mobilització més important de la història: la Via Lliure a la República Catalana. Omplir la Meridiana formant un immens mosaic blanc de color; símbol del país que construirem entre tots a partir del 27 de setembre, on tot comença.
Vot Exterior - mobilitzar el vot català a l’estranger
Són molts els catalans que resideixen a l’estranger. Aquests catalans tendeixen a ser propers als postulats independentistes, i és per això que la seva participació al 27S pot ser decisiva. Al 2015 hi havia ja uns 200.000 catalans residents a l’estranger.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT