ALTRESENSENYAMENTS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Acadèmia Alella
A l’Acadèmia Alella treballem en horaris flexibles. Ens adaptem a les necessitats de cada alumne. L'important és mantenir un contacte fluid amb els pares o tutors, sobre l'assistència a classe i aprofitament dels estudis, seguiment dels avenços.
Acadèmia Guiu Barcelona
L'Acadèmia Guiu a Barcelona ofereix cursos per superar la selectivitat amb èxit, amb gran percentatge d'aprovats a l’acadèmia. A més tenim cursos de selectivitat per a: alumnes de batxillerat, majors de 25 anys i estrangers. Contingut en català mínim.
Accés Obert
Escola virtual i empresa de serveis educatius i culturals. Aposta per l'ús de les noves tecnologies, resultat de l'experiència professional dels seus membres. S'adapta als requeriments d'un públic necessitat de reclicar-se.
Ad. Hoc. Associació per l'Ensenyament de la Filosofia
Associació per a l'ensenyament de la filosofia a secundària. Els nous plans d'ensenyament marginen els estudis d'humanitats i particularment, de filosofia i ètica. La pàgina dònar a conèixer la situació de l'ensenyament de la filosofia a secundària.
Això és Educació per al Desenvolupament
L’eina és una proposta didàctica d'Educació per al Desenvolupament dirigida a docents universitaris i articulada en 10 temes al voltant dels quals s'organitzen continguts per a facilitar al màxim l'ús de l'eina. És una eina basada en el format vídeo.
Andolaye: siklavipen vedelar
Portal educatiu per als Cicles Formatius de Grau Superior d'Integració Social i Educació Infantil. Tenim 6 generacions d'Integradors/es socials titulats/des incorporats/des al mercat de treball, per fer-se un lloc en la intervenció social.
Anna Barroca
Centre d’ensenyament a Escaldes-Engordany i perruqueria a Andorra la Vella. Avançant la diversitat, modernitat i estil urbà, l'equip d'Anna Barroca comparteix les seves habilitats fent gala d'una col·lecció de disseny innovador i tècnica de tall i color.
Aula Acollida Rocagrossa
Després de l'arribada a Catalunya molts de vosaltres encara no en sabeu gaire cosa i ara és l'hora de posar-s'hi. Cal que aneu descobrint la nostra cultura, costums... i evidentment on està situada! ràdio, preguntes, recursos, mapes, vídeos, …
Camí a l'Escola - UNICEF
Pel·lícula de Pascal Plisson que representa l’oportunitat de comunicar la importància que té el dret a l’educació i com recolzar iniciatives que contribueixen al compliment i se suma a l’esforç de fer arribar el missatge del documental el més lluny.
Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge
Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge (L'Hospitalet de Llobregat), Escola Universitària d'Infermeria Facultat de Medicina Facultat d'Odontologia. Video de presentació del campus. Infermeria, medicina-Bellvitge, odontologia, i podologia.
Caper
Caper és un centre de reforç escolar dedicat a complementar la formació d'estudiants de 8 a 18 anys. Grups reduïts, professors experimentats, seguiment, programa personalitzat i moltes altres avantatges.
Caper - Especialistes en el reforç escolar
Caper és un centre d'ensenyament privat de Terrassa dedicat a l'ensenyament extraescolar d'alumnes de 8 a 18 anys. Seguiment, tutories, informes a pares, contacte amb l'escola i programa personalitzat per cada alumne. Grups reduïts, professors experimenta
Cenesba
Acadèmia de reforç escolar i universitari fundada l'any 1993 a Sant Vicenç dels Horts. Reforç i preparació, anglès, dibuix i pintura. Activitats extraescolars: cursos d'anglès, reforç i preparació, tallers dibuix i pintura. Assessorament per a estudiants.
Centre Acadèmic Pié
Acadèmia dedicada a ajudar a l’alumne en totes aquelles matèries en les que té dificultat o vol avançar tant sigui de primaria, ESO, batxillerat o universitat. També ajudem a preparar les proves d’accés a l’universitat (PAU i PAU + 25 i + 45), etc.
Centre d’Estudis L'Atzavara Begues
Web del Centre d'Estudis l'Atzavara. Reforç académic, educació en lleure, serveis 'empresa, tallers lúdics, disseny i formació a l'empresa. Notícies del centre i informació detallada dels centres l'Atzavara, a Begues, Girona i Sarrià de Ter.
Centre d’Estudis L'Atzavara Girona
Web del Centre d'Estudis l'Atzavara. Reforç académic, educació en lleure, serveis 'empresa, tallers lúdics, disseny i formació a l'empresa. Notícies del centre i informació detallada dels centres l'Atzavara, a Begues, Girona i Sarrià de Ter.
Centre d’Estudis L'Atzavara Sarrià de Ter
Web del Centre d'Estudis l'Atzavara. Reforç académic, educació en lleure, serveis 'empresa, tallers lúdics, disseny i formació a l'empresa. Notícies del centre i informació detallada dels centres l'Atzavara, a Begues, Girona i Sarrià de Ter.
Centre d’Estudis Sant Antoni Maria Claret
L'escola SAM Claret presta un servei sanitari a la societat a través de la formació. Reuneix la pràctica professional diària en grans centres hospitalaris junt amb l'experiència docent de més de 20 anys, en escoles de formació o en universitats.
Cicle Formatiu de Química Ambiental
Grau superior. Amb la reforma de la selectivitat, es pot accedir, sense selectivitat a carreres universitàries amb el títol de Tècnic Superior en Química Ambiental. Els alumnes del Cicle de Química Ambiental poden convalidar algunes assignatures.
Club 3Generacions
El Club 3Generacions és molt més que un centre de formació no reglada de manualitats, informàtica i repàs, entre d'altres, amb activitats per a totes les edats. Venem material perquè per seguir amb les manualitats a casa, i tenim zona social.
Complex Educatiu Aral
Complex Educatiu Aral de Terrassa. Tècniques d'estudi, reforç escolar, estrategies d'aprenentatge i cursets especials. El Complex Educatiu Aral de Terrassa, és una societat cooperativa al servei de l'educació, ubicada al centre de Terrassa.
Consorci El Far, Centre dels Treballs del Mar
El Consorci El Far, constituït l'any 1993 en el marc de l'apertura de la ciutat de Barcelona al mar, promou el desenvolupament econòmic, social i cultural del litoral català, amb un especial interès per la costa de la Regió Metropolitana de Barcelona.
Cursos de lleure Fundació Pere Tarrés
Formació en el lleure educatiu. Coneixem molt bé les necessitats dels treballadors i voluntaris que desenvolupen activitats d'intervenció i educació de lleure. La nostra formació és de qualitat i, sobretot, útil i aplicable al teu dia a dia.
Educació Sexual i Afectiva
Definició de sexualitat, l'educació sexual a la història, malalties, la cultura del plaer, el feminisme… Entendre el que és la sexualitat, les relacions sexuals, la forma en què afecta en l’adolescència i en la pubertat… Isidre Marias i M. Cruz Molina.
EMS Serveis en Psicopedagogia
Equip professional que treballa en la psicopedagogia, psicologia clínica i logopèdia per a nens i adults. L’objectiu és oferir serveis de pedagogia, logopèdia, psicologia, classes de repàs, tallers i xerrades, a tothom, donant solucions pràctiques.
Escola de Formació Xavier Soto
L’Escola de Formació Xavier Soto treballa per oferir recursos i habilitats directives a càrrecs públics orgànics del PSC. Benestar, salut, educació, universitats, formació professional, dependència, habitatge, esports, cultura, llengua, federalisme, …
Escola Lliure El Sol
Pàgina de l’Escola Lliure El Sol, escola d'educació en el lleure i formació de dirigents del moviment laic i progressista de Catalunya. L’Escola Lliure el Sol, creada el 1992, és l’Escola del Moviment Laic i Progressista de Catalunya.
Escola Sinai, Barcelona
L'Escola Sinai fundada l'any 1976, te una àmplia experiència pedagògica formant joves i adolescents en el camp de l'hostaleria. Disposem d'un restaurant pedagògic obert al públic, on els nois i noies realitzen part de les pràctiques.
Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents
Vinculada a la UAB, imparteix la titulació de Màster en Arxivística i Gestió de Documents. Creada per la FUAB l'any 2002 amb l'objectiu de formar experts que puguin respondre amb eficàcia als reptes derivats d'un tractament adaptat de la informació.
Escola Tècnica del Vestir
Moda 3, art i tècnica del vestir. L’ETDV, Escola Tècnica del Vestir, és un centre homologat i col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya. Realitza des de fa més de 20 anys, accions de formació ocupacional.
Escola Universitària de la Creu Roja
L’Escola d’Infermeria Creu Roja es crea l’any 1918. Impartia el programa del Ministeri de Guerra de 1917. L’Escola s’inspira en l’ideal i principis de Creu Roja: imparcialitat, independència, voluntariat, unitat, universalitat, humanitat i neutralitat.
Escolaweb'05
Portal de comunicació educativa que convoca d'any de l'educació i convida a tothom a participar-hi. La primera i principal oportunitat és l'educació. Referents i recursos per al procés d'orientació. Referents i recursos per al procés d'orientació.
Escuela de Instrucción Rotaria
Portal oficial del Rotary Club Santiago del Estero de la República Argentina, funday l'any 1931. Projecte compartit amb entre Escola d'Instrucció Rotària a distància i el Rotary Club Lleida (Catalunya). Classes avançades d'instrucció rotària.
Escuela Europea de Tatuaje y Piercing
Espai web oficial de l’Escuela Europea de Tatuaje y Piercing (Escola Europea de Tatuatge i Piercing-EETP), amb seus Madeid i a Les Rambles de Barcelona, Informació diversa; dels cursos qye realitza, dades de contacte, professorat, informació, i blog.
Espai d’Inclusió i Formació Casc Antic
El programa d’intervenció socioeducativa per a la inclusió social de l’EICA s’estructura en quatre eixos d’actuació: acollida, mediació, formació i participació, entre els quals s’estableix una relació dinàmica. Interrelació entre els eixos d’actuació.
Espurnik, el món del coneixement
Espurnik, comencem! Curs inicial de formació per a docents que volen acompanyament en començar a formar d'aquest món virtual d'aprenentatge que és Espurnik. Materials i recursos pels que voleu endinsar-vos en Espurnik: el món del coneixement.
eTwinning
Projectes de col·laboració escolar a Europa. Aquet és el portal del Servicio Nacional de Apoyo eTwinning. Aquí hi trobaràs inspiració, assistència i informació per als teus projectes. Projecte del mes. La versió en català és mínima.
FeinesperTreballar.cat
FeinesperTreballar.cat, és un bloc de informació i articles d’actualitat, dedicat al treball i formació. Un test per saber quina feina et convé més. Consells per donar creativitat al teu currículum. Busca feina a l’estranger amb Europass.
Fem Arrels
Cosmètica natural i formació a Sabadell (Vallès Oc.). Cremes, olis i formació en herbes remeieres, sabons i altres. Em dic Marta Dubreuil, sóc biòloga, doctora en ecologia i amant de la natura. La relació establerta, m’ha portat a crear aquest projecte.
Formació Advocacia Catalana
La formació que necessites a prop, sense desplaçaments ni horaris. La Comissió de Formació de l'Advocacia Catalana facilita formació inicial i contínua especialitzada en diferents àrees d’àmbit jurídic, des de qualsevol indret del territori català.
Formació per a l’Acció Social
Formació en gestió d’entitats, treball familiar, treball amb discapacitats, infància i adolescència en risc, salut mental, inserció laboral, mediació i resolució de conflictes, auxiliar de gerontòleg, intervenció amb gent gran, gestió de residències.
Granés Batxillerat - Escola de Batxillerat
Escola de batxillerat a Barcelona i accés a l'universitat, amb horaris flexibles i multiples itineraris on escollir. Portem més de 55 anys cursant alumnes preuniversitaris. Som el centre que més itineraris ofereix per cursar el batxillerat a Barcelona.
Institut d'Aran
Accés als Cicles Formatius i Esports de Grau Mitjà i Cicles Formatius d'Animació d’activitats Físiques i Esports de Grau Superior. IES Aran de Biela (Vall d’Aran). Espai reservat per notícies, agenda, activitats, exàmens, vacances,…
Institut Gaudí de la Construcció
Fundació privada creada per totes les Associacions d'Empresaris i Sindicats de la Construcció de Catalunya. Formació de treballadors del sector, a tots els nivells i especialitats i compta amb el suport de la Generalitat. Formació, centres i projectes.
ITeC - Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya
L'ITeC és una fundació privada que exerceix la seva activitat, com col·laboradora, en l’àmbit de les accions que tenen com a perspectiva el progrés de la Construcció. Registre de materials i serveis comercials.
Kampus
Activitats. App del mes. @rt. Biblioteca 2.0. Fitxa per fer fotoemoció. Joc. Microlectures. Notícia de la quinzena. Personatge. Proposta de física i química. QR-dites. Recursos per escriture. TEDTalks. Tutoria. Un projecte. Webquesta Arxiu. Kalidoscopi…
Kensington School
Kensington School és una Acadèmia d’Idiomes que va ser fundada a Girona el 1975 com a resposta a les necessitats d’aquelles persones que, degut a la seva activitat professional, havien d’aprendre idiomes.
Kitxalla
Activitats. Alumnes Espurn@. App del mes. Biblioteca 2.0. Caramels.0. Conte amb valors. Enraonem? Karaoke de la Nuri. Llegim imatges. Miniwebquesta. Notícies. QR-dites. Quadern de camp. Recomanem. Recursos per escriture. Problemes robòtica, …
Klaustre
Les fires i festes Majors, tradicionals a les societats agrícoles del país, ens parlen de celebrar la vida: naixement, creixement i mort. Hi trobem música, teatre, dansa, menjars, xerrades, tallers, castells, capgrossos, fogueres, coets, celebracions...
Lluçanès Territori Educador
Cursos de formació ocupacional subvencionada al Lluçanès, matrícules obertes pels cursos de preparació a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i grau superior. Relleu, les notícies, serveis i projectes més rellevants del Lluçanès.
Mithra
Mithra és una entitat sense ànim de lucre que consta al registre de la Generalitat de Catalunya, amb seu a Sant Boi de Llobregat (Barcelona). La missió és la promoció de l'ús social de les noves tecnologies mitjançant la formació i d'altres accions.
Nou Gripau
Des de el curs 1993-1994 les universitats públiques valencianes envien als centres on hi ha estudiants que es preparen per l’accés a la Universitat recomanacions per millorar la redacció de textos en català. Recursos i programari informàtic en valencià.
Orígens - Escola Taller de Bioconstrucció
Web d’Orígens, centre de formació i d’acció social on és vol donar a conèixer les diferents tècniques constructives i materials idonis per a una construcció respectuosa amb el seu entorn i els éssers vius que s’hi relacionen. Consultoria tècnica on-line.
Paidos
Empresa de serveis socioeducatius de gestió integral, i oferta de serveis de qualitat, en el lleure educatiu i en l'alimentació escolar. L'esperit viu, inquiet, amb afany d’innovació i millora, capaç de satisfer les noves necessitats d’aquest camp.
Projecte Espurn@
El projecte Espurn@ és la síntesi de dues experiències recents: @collida i K@mpus, que amb any i mig d'existència han demostrat la seva validesa i el seu potencial educatiu en l'àmbit de la integració social.
Psicomotricitat i Educació
Desenvolupament psicomotor de 0 a 8 anys. Es basa en una visió global de la persona. El terme "psicomotricitat" integra interaccions cognitives, emocionals, simbòliques i sensoriomotrius en la capacitat de ser i d'expressar-se en un context psicosocial.
Rosa Roura
Educació per a l’alimentació i la salut. Cursos i seminaris. Totes aquestes citacions ens mostren un resum panoràmic d’un fet aparentment tan senzill i alhora complex, com és l'alimentació. Festa i celebració. Expressió cultural.
Senderi
Senderi, butlletí d'educació en valors. Iniciativa conjunta de diverses institucions vinculades al món de l'educació. A través de la web pretenem impulsar l'elaboració i difusió d'idees, experiències de treball i materials sobre l'educació en valors.
SIC, SL
Formació en noves tecnologies per a traductors, cursos virtuals i presencials. Àmplia experiència en assessorament, instal·lació, manteniment i formació en el món les noves tecnologies de la informació, de la traducció i de la terminologia.
Studia
Studia és un centre de reforç escolar, el podreu trobar al carrer La Pobla, 23 de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). Primària, ESO i batxillerat, preparació per a exàmens, classes per adults, reforç d’anglès, i informàtica. Matrícula gratuïta.
Tesis Doctorals en Xarxa
Repositori cooperatiu que conté, en format digital, tesis doctorals de les universitats de Catalunya i d'altres comunitats autònomes. Consulta lliure, permet fer cerques al text de les tesis per autor, director, títol, matèria, universitat i departament.
Un Món de Contes
Projecte educatiu sobre multiculturalitat i educació per la pau. Metodologia a seguir, temporització per a educació infantil, cicles inicial, mitjà i superior. Contes: Anoienc, gitano, àrab, bosnià i peruà. Vincles a projectes semblants. Carles Creixell.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT