AMPAS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Adedi AMPA Amor de Déu
Blog del AMPA del Col·legi Amor de Dios de Sant Adrià de Besòs, municipi de l’àrea metropolitana de Barcelona i de la comarca del Barcelonès. Inclou informació i actualitat de les activitats esportives extraescolars que organitza aquesta AMPA.
AFA de l'Institut Quatre Cantons
Associació de Familiars d’Alumnes de l'Institut Quatre Cantons del del Poble Nou, a Barcelona. Comissió d'adequació d'espais, comissió d'extraescolars, comissió de festes, comissió de menjador, comissió de somnis, general, …
AFA Escola Can Fabra
Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Can Fabra de Barcelona. Aquest curs té 3 nous canals de comunicació per contactar amb vosaltres. Nova web, un perfil de Facebook i un compte de Twitter. Esperem arribar a la majoria dels socis de l’AFA.
AFA Escola Congrés-Indians
Escola del barri del Congrés-Indians. L’Associació de Families d’Alumnes treballa en col.laboració amb direcció i mestres per donar sol·lidesa al projecte educatiu innovador i a la comunitat educativa la qual se sent part activa i cridada a participar.
AFA Escola La Llacuna del Poblenou
Espai web de l’Associació de Familiars d’Aumnes de l’Escola La Llacuna del Poblenou, al districte de Sant Martí de la ciutat de Barcelona. perquè l’ofici d’educar està en permanent moviment, en constant esdevenir, en creixement continuat.
AFA Escola l'Univers
L’AFA l’Univers és l’entitat que agrupa les famílies d’aquesta escola de Gràcia. Fa possible la relació i participació de les famílies sobre qüestions referents a l’educació dels fills i filles. A nivell d’execució, estem organitzats en 6 comissions.
AFA Escola Provençals
Som els pares i mares del CEIP Provençals, associats per col·laborar en l’educació dels nostres fills. L’associació es crea l’any 1987, un any després d’haver-se inaugurat l’escola. Ha contribuit a la millora de l’educació dels nois i noies del centre.
AFA Escola Rambleta del Clot
Pares i mares que volem fer coses per a l’escola i podem dedicar-hi el temps. Forma una junta i més de 300 famílies sòcies. Decisions en assemblea i treball en comissions: Tresoreria, subvencions, comunicació, festes, activitats extraescolars, ...
AFA FEDAC Sant Andreu
Web de l’Associació de Famílies d’Alumnes FEDAC Sant Andreu, a la ciutat de Barcelona. El nostre horari d’atenció personalitzada és els dilluns i dijous de 17 a 19 h., al nostre despatx de l'Escola. Calendari reunions de EdP per aquest curs i activitats.
AFA Poblenou
L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes és una entitat formada per les famílies d’alumnes del centre. Duu a terme activitats amb l’objectiu d’afavorir millores en l’educació dels nostres fills i filles i d’animar a les famílies a participar-hi activament.
Amipa Annexa Magisteri
Amipa Annexa Magisteri Col·legi Públic de Pràctiques. Esperam aportar a les famílies del CP Practiques tot un seguit de recursos per a poder participar de l'educació dels nostres fills/es i gaudir de ser pares. No volem infants separats per llengua...
AMIPA CEIP Gabriel Janer Manila
És l’Associació de Pares, Mares i tutors legals dels alumnes del centre, constituïda com entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu de col·laborar amb els projectes comuns, aportar propostes i aconseguir una coherència amb les actuacions de l’escola.
AMIPA CEIP Joan Mas i Verd
Web de l’AMIPA CEIP Joan Mas i Verd de Montuïri (Mallorca). Els pares i mares necessitam trobar eines, per ajudar-nos i acompanyar-nos en la tasca de l'educació dels nostres fills. La pàgina ens servirà per a gestionar la informació.
AMIPA CEIP Juníper Serra de Petra
Totes les informacions que puguin sorgir de l' Associació de Pares i Mares de la nostra escola, la qual treballa per potenciar la participació de les famílies al centre i ajudar l'equip de mestres a crear una escola més agradable i acollidora possible.
AMIPA CEIP Melcior Rosselló i Simonet
AMIPA del CEIP Melcior Rosselló i Simonet de Santa Maria del Camí (Mallorca). Activitats extraescolars gratuites. Hem rebut una oferta de la Conselleria de Cultura Patrimoni i Esports d’un conjunt d’activitats gratuïtes dirigides a alumnes d’infantil.
AMiPA CEIP Ses Quarterades
AMiPA del CEIP Ses Quarterades, situat a Calvià, Mallorca (Illes Balears). Com a projectes que fomenten la participació i associacionisme de pares i mares dels alumnes. Escola d’estiu, escola de pares, extraescolars, infraestructures, notícies, …
AMIPA CEIP Son Canals
Associació de mares i pares del CEIP Son Canals de Palma. S'ha convocat una vaga indefinida a partir de setembre. Les reivindicacions que fa l'Assamblea de Docents i que comparteixen les diferents plataformes que defensen l'educació.
AMIPA CEIP Vialfàs
AMIPA del CEIP Vialfàs, situat a Sa Pobla, Mallorca (Illes Balears). Dóna servei d'escola matinera de 7:00 a 9:00 i activitats extraescolars variades. També organitzam excursions i activitats amb els pares i nins, també durant les vacances i ponts.
AMIPA Cor de Maria
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares (AMIPA) del Col·legi Cor de Maria d’Olot, a la comarca de la Garrotxa. És un centre concertat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Llista de blocs, activitats i enllaços d’interès educatiu.
AMIPA CP Costa i Llobera
Web de l’AMIPA del CP Costa i Llobera de Palma (Mallorca). Activitats, actuacions, documents, escola de pares, inscripcions, mèdia menjador, notícies, notificació, participació, contacte, junta amipa, estatuts, activitats extraescolars, enllaços i horari.
Amipa CP Costa i Llobera
Associació de mares i pares del Col·legi Públic Costa i Llobera de Marratxí (Mallorca). Calendari d’esdeveniments. L’associació de pares i mares organitza activitats extraescolars dirigides tant a alumnes com a pares i obertes a gent interessada.
AMIPA CP Duran Estrany
Blog de l'Associació de pares i mares d'alumnes del CP Duran Estrany de Llubí, a Mallorca. En el blog els membres de l’Associació de pares i mares del CP Duran Estrany informem d’activitats que es duguin a terme des de l’entitat. Esperem participació.
AMIPA del CP Rafal Nou
L'AMIPA es composa d’un grup de pares i mares que creuen que la implicació és important per l’educació dels seus fills. Dona a conèixer l'AMIPA i tasques que du a terme, col·laborar en activitats educatives del centre, i facilita la comunicació.
AMIPA Es Molinar
AMIPA del CEIP Es Molinar, Infant Felip de Palma (Illes Balears). La Plataforma Salvem es Molinar creada per veïnats del barri amb finalitat de lluitar contra les actuacions que posin en perill el patrimoni, urbanisme o el medi ambient del barri.
AMIPA Escola Bressol Trapelles
L’AMIPA és l’associació de mares i pares de l’Escola Bressol Municipal Trapelles de Celrà, a la comarca del Gironès. La formem tots els pares i mares de l’escola, per tant tothom hi té veu i pot aportar propostes sempre que vulgui.
AMIPA IES Alcúdia
L'Assemblea de Pares i Mares, en junta del 23 de setembre 2013, per unanimitat acorda que, en suport de la reivindicaco dels professors per la implantació del TIL de forma racional, que els alumnes no acudeixin a classe el 26 i 27 de setembre.
AMIPA IES Binissalem
Un grup de mares i pares dels alumnes del curs 2011 preoupats per la qualitat de l'ensenyament, en un context de retalles en el món educatiu, ens reunirem a l'Institut amb la finalitat d'implicar-nos. Finalment hem recuperat l'associació de pares i mares.
Amipa IES Madina Mayurca
La Junta directiva es reuneix el darrer dilluns de cada mes a les 20.00 hores a la biblioteca de l'institut. Us convidam a participar. Ens podeu enviar els vostres suggeriments o comentaris al correu electrònic o, si ho preferiu, per mitjà del formulari.
AMIPA IES Port s'Alcúdia
Pàgina web de l’Associació de mares i pares de l’Institat d’Educació Secundària Port s'Alcúdia del municipi d’Alcúdia dins l’Illa de Mallorca. La seva pàgina web encara es troba en un procés de construcció.
AMIPA Na Caragol
Web de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes en formen part tots els pares i les mares del col·legi. Per això, volem recollir totes aquelles idees, propostes, suggerències que tingueu i que ens ajudin a millorar l'educació dels nostres fills i filles.
AMIPA Sant Marçal
Associació de Mares i Pares de l'Institut de Sant Marçal, Marratxi. Un edifici gros i amb moltes possibilitats però amb una greu mancança. La dotació pedagògica que havia de proporcionar la Conselleria no havia arribat ni, com ens digueren ...
AMIPA Son Pisà
Blog de l'associació de mares i pares del CEIP Son Pisà de Palma (Mallorca). Plataforma de mares i pares d’infants amb necessitats educatives especials (NEE, infants amb discapacitats) de les Illes Balears que ha nascut a algunes comunitats educatives.
AMPA Emperador Carles
Web de l’Associació de pares i mares de l'INS Emperador Carles de Barcelona, al barri de Sants. Informa de la reutilització de llibres de text, utilització guixetes, i diverses activitats. Horari del despatx de l'AMPA: els dijous de 18:15 a 19:15 hores.
AMPA Escola Fort Pienc
Web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Fort Pienc del barri de El Fort Pienc, a l’Eixample de la ciutat de Barcelona. Informacions variades 2.0. Junta I comissions, reunions, menjador, extraescolars, fòrums, revista I enllaços.
AMPA Abat Oliba
Associació de pares i mares d’alumnes de l'escola de Sant Hipòlit de Voltregà, oberta a qui vulgui contribuir en l'educació. Suport a l'escola i a les families, organització de la festa de final de curs, acampada, caminada, arrossada i el carnestoltes.
AMPA Alexandre Galí
L’AMPA del CEIP Alexandre Galí de Barcelona, té l’objectiu de vetllar, donar suport i assistència en tot allò que fa referència als nens i nenes de l’escola. Promou la participació dels pares i mares en la gestió del centre, col·labora en les activitats.
AMPA Alfonsa Cavín
Blog de l'Associació de Mares i pares d'alumnes. Hi trobareu tota mena d'informació d'interès. També podreu participar mitjançant els comentaris i correus electrònics i opinar sobre les qüestions que preocupin sobre el funcionament de l’escola.
AMPA Amor de Dios Barcelona
Web dels pares i mares dels alumnes de l'escola Amor de Dios. L’objectiu és donar-nos a conèixer i oferir-vos tota la informació sobre les activitats i tasques que duem a terme, paral·leles i complementàries a la formació escolar que ofereix el centre.
AMPA Andersen
AMPA de l’Escola Andersen de Vic. És l’associació de les mares i pares que portem els fills a aquesta escola. La finalitat de l'AMPA és donar suport a les tasques educatives i organitzar activitats que ens apropin i impliquin en la educació.
AMPA Àngel Guimerà
Web de l’AMPA Escola Àngel Guimerà de Tàrrega (Urgell). Treballem per l'educació dels nostres fills. Hem celebrat la festa de fi de curs de l'Escola amb activitats per a totes les edats: Esmorzar amb melindros, xocolata i suc, hem fet jocs tradicionals.
AMPA Àngel Guimerà
L’associació de mares i pares (AMPA) és l’entitat sense afany de lucre que agrupa als pares i mares de l’escola. Està reconeguda legalment al Registre d’associacions i les seves funcions estan regulades per un Decret de la Generalitat de Catalunya.
AMPA Angeleta Ferrer
Associació educativa de Mataró fundada l’any 1996. Volem donar-nos a conèixer i oferir-vos el màxim d'informació possible sobre les activitats i tasques que portem a terme, paralel·les i complementàries a la formació escolar que ofereix el centre.
AMPA Anna G. de Mundet
La tasca de ser pares i mares, la més àrdua i difícil. Intentem ser el més responsables possible. Per això i per ells, resideix la raó de la nostra existència com associació al servei dels membres més importants en la comunitat educativa: Els alumnes.
AMPA Antoni Brusi
Escola de La Vila Olímpica del Poblenou, a Barcelona. Organitzem totes les jornades de portes obertes de les activitats extraescolars, comprem tots els regalets que tenen els nens i els anem a buscar. Encarreguem medalles, trofeus, llibretes, colors, ...
AMPA Arnau Cadell
Fundada l’any 1978, l'Amparnau, som una associació de mares i pares d'alumnes, de l'Institut Arnau Cadell de Sant Cugat, que abonem la quota de soci. La funció principal vetllar pels legítims interessos de l'alumnat i col·laborar amb el centre.
AMPA Arrels
Associació de Mares i Pares de l'Escola Arrels de l’Escola Arrels de Barcelona. Hi ha en funcionament dues comissions, que van sorgir espontàniament arrel de la necessitat que hi hagués un grup de persones que organitzessin els esdeveniments.
ampa artur martorell
AMPA Artur Martorell de Badalona. Representem els interessos dels pares i mares en qualsevol tema relacionat amb l’estada dels nens a l’escola. Gestionem serveis, com el menjador, l’acollida matinal, els casals d’estiu, Nadal o Setmana Santa.
AMPA Auró
Web de l’AMPA d’aquest centre públic situat a la nova esquerra de l'Eixample de Barcelona. Ara també pots rebre les notícies de l'AMPA Auró al teu correu. Pots subscriure't aquí. Si vols que et subscriguem nosaltres, envia'ns un missatge.
AMPA Ausiàs March
La pretensió de la web és millorar la comunicació entre l'associació i les persones que es relacionen amb el col·legi Ausiàs March de Lloxxent. També vol ser finestra d’una comunitat més àmplia que vullga conèixer-nos i relacionar-se.
AMPA Bac de Roda
Vol promoure l'associacionisme dels pares i mares dels alumnes d’aquesta escola de Barcelona, en l'àmbit social, cultural, i col·laborar amb l'equip docent per garantir la qualitat de la formació educativa dels alumnes. Participem en la gestió del centre.
Ampa Badalonès
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Badalonès de Badalona. Esperem que amb aquesta web els pares i mares dels nens del Col·legi Badalonès s’expressin lliurement per tal de millorar la qualitat de l’ensenyament dels nostres fills.
AMPA Baixeras
Blog de l'AMPA del CEIP Àngel Baixeras. Al llarg del curs, la comissió gestiona i organitza les diferents extraescolars que s’han ofert, l’acollida matinal, el casal de març i el casal d’estiu, a més de fer el seguiment posterior dels resultats.
AMPA Balaguer
L’AMPA de L’Escola Balaguer de L’Hospitalet, es regeix per uns estatuts. Les seves finalitats són: Donar suport i assistència a pares, professors i alumnes del centre fomentar i vetllar per la participació, promoure i col·laborar activitats.
AMPA Banús
AMPA de l’Escola Banús de Santa Coloma de Gramenet. Les activitats de futbol sempre han estat gratuïtes. A causa de la reducció de subvencións aquest any l'Ampa no es pot fer càrrec de les despeses i estableix una quota a pagar per les famílies.
AMPA Benavent
Bloc de l’AMPA del CEIP Sant Joan de Benavent, a Benavent de Segrià (Segrià). Volem que sigui una web viva, que informi del dia a dia de l´activitat de l’AMPA i dels esdeveniments culturals i educatius més rellevants en el nostre àmbit.
Ampa Beniparrell
Podreu informarse de tot lo que ocurrisca a la nostra escola, les ativitats que es realitzen amb els nostres fills. Podreu donar les vostres opinions, idees i expresar les vostres queixes. També disfrutarem de les fotos i videos dels actes.
AMPA Benviure
Web de l’AMPA de l’Escola Benviure de Sant Boi de Llobregat (el Baix Llobregat). La Xarxa Benviure ens permet connectar-nos entre nosaltres a través de missatgeria privada. Podem fer donacions, ofertes i demandes, opinar, suggerir, etc.
AMPA Bernat Metge
Lloc web de l’AMPA Bernat Metge de L'Hospitalet de Llobregat. L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Bernat Metge estrena blog, en el qual informa a totes les famílies dels nostres alumnes de les novetats que vagin arribant…
AMPA Bosc de la Pabordia
En aquest web trobareu informació sobre qui som, el projecte que duem a terme, les activitats, ... Us convidem a participar-hi. Utilitzem aquest espai com a mitjà per a mantenir informats a mares i pares d’alumnes i a qui tingueu interès en el centre.
AMPA Brasil
Web de l'AMPA de l'escola Brasil del Poblenou de Barcelona. L’AMPA Brasil és una associació integrada per mares i pares d'alumnes que treballa per donar suport i assistència als membres de l'associació i en general a les famílies del centre.
AMPA C.P. Vicent Pla Paredes
Web de l’AMPA C.P. Vicent Pla Paredes de Sedaví (Horta Sud). La finalitat principal de l'associació és col·laborar amb l'escola en l'educació dels nostres fills i filles i promoure la participació de les famílies. Pensem que l'educació és tasca de tots.
AMPA Camderrós
Canalitza i per contribuieix a la millora dels projectes educatius de l'escola d'acord amb les necessitats dels alumnes i les seves famílies. Complementa l'activitat educativa per als alumnes i a més promou activitats d'aprenentatge per pares i mares.
AMPA Camí del Mig
Web de l’AMPA Camí del Mig de Mataró. Album de fotos, composició junta, extraescolars, equip de monitors, esports, menjador, ... Comissions de l’AMPA: Festes de l’escola, Colla gegantera i flabiolaires, caminem plegats, Revista Oreneta, arxiu, …
AMPA Can Canet
Pàgina de l’AMPA Escola Bressol Municipal Can Canet de Sarrià (Barcelona), fundada l’any 2009. L'AMPA col·labora amb l'escola, assistint a les famílies i promovent la seva participació en la gestió del centre esc. El servei no és d’accés públic.
AMPA Capmany
Bloc de l’AMPA de l'Escola Els Dòlmens, que pertany a la ZER Requesens. Som els pares i mares de la mainada de l'Escola Els Dòlmens de Capmany, a l’Alt Empordà. Encetem el blog! Visualitza el meu perfil complet.
AMPA Carles Buigas
Web de mares i pares d’alumnes de l’Escola Carles Buïgas de Cerdanyola del Vallès. Publicitem les nostres activitats, mitjançant la presencia a Internet. Es la nostra intenció mantenir-la actualitzada, però per això necessitem la col·laboració de tots.
AMPA Carrassumada
Espai web de l’Associació de Mares i Pares d’alumnes de l'Escola Carrassumada, centre públic d'educació infantil i primària de la comarca del Segrià, al municipi de Torres de Segre. Inclou les informacions de les activitats que s’hi desenvolupen.
AMPA Cassià Costal de Girona
L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del CEIP Cassià Costal, té com a finalitat aconseguir un nivell educatiu el més alt possible per als nostres fills. La 1a de Girona, que s'incorpora al projecte de parelles lingüístiques.
AMPA Catalònia
Pàgina web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Catalònia del barri del Poblenou Sant Martí Provençals, a Barcelona. Revista AMPA, festes, escola de pares i mares, llibres socialitzats, documentació AMPA, esports, activiteca de l’AMPA.
AMPA CE La Immaculada
Organització dintre de la comunitat educativa. Està formada pel col·lectiu de mares i pares d'alumnes d’aquest escola de Castellar del Vallès, amb uns objectius comuns sota una assemblea i regits per les directrius d'uns estatuts aprovats pels membres.
AMPA CEE Ca n'Oriol
S'ha constituït el nou Consell Escolar de la nostra escola. Marta Magallón, Mª Jesús Arnaiz i Miguel Angel Cuesta (nous membres) i Marga Gil són els representants dels pares, mentre que Lluís Cabré és el representant de l'AMPA en aquest Consell.
AMPA CEE Les Aigües
L'associació de pares i mares del Cee Les Aigües de Mataró és una entitat que agrupa els pares i mares d’alumnes. L'objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament que reben els nois i noies de l'escola.
AMPA CEIF Can Llong
L’AMPA és una entitat que agrupa les mares i pares de l’escola i les seves funcions estan regulades per un decret de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de l’ensenyament que reben les nenes i els nenes.
AMPA CEIP Amat Verdú
Inaugurem aquest espai amb l'objectiu de que tots i totes pugueu participar de les activitats i projectes que es realitzen des de l’AMPA. Esperem que ens podem comunicar i sigui una eina de treball per ajudar al nostre centre amb la seva tasca educativa.
AMPA CEIP Anselm Clavé
Ens agradaria que les famílies coneguin millor el funcionament de l'Ampa, per a poder col"laborar i opinar sobre el funcionament de l'escola. I que les famílies participin o formin part de la junta de l’Ampa. Que les famílies proposin noves activitats…
AMPA CEIP Antonio Armelles de Castelló
Pàgina web de l'AMPA del CEIP Antonio Armelles de Castelló de la Plana. L'AMPA del Col·legi Estepar organitza com activitat extraescolars classes de un grup de tallers per a pares i mares d'escolars, orientats a la prevenció del fracàs escolar.
AMPA CEIP Anxaneta
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares d'Alumnes del CEIP Anxaneta de Mataró. Informació general de l’AMPA i les seves activitats. Seccions: Colla gegantera, comissió de festes, esports, extraescolars, informació general, revista, i xerrades.
AMPA CEIP Baldiri Reixac
L’entitat agrupa els pares i mares d’aquesta escola de Gràcia. L’objectiu és contribuir a millorar l’ensenyament que reben els nostres fills i filles. Es basa en el diàleg i en la col.laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.
AMPA CEIP Barrufet
Espai amb l'objectiu de que tots i totes pogueu participar de les activitats i projectes que es realitzen des de l’ampa.Esperem sigui un blog actiu, on ens podem comunicar i sigui una eina de treball comú per ajudar al centre amb la seva tasca educativa.
AMPA CEIP Bisbat d'Ègara
Web de l’AMPA del CEIP Bisbat d'Ègara de la ciutat de Terrassa. A les famílies, davant la insistència de molts de vosaltres, la comissió d'extraescolars s'ha posat en contacte amb l'entitat Aloha. A continuació us adjuntem un dossier d'explicació...
AMPA CEIP Bisbe Hervàs
Bloc del AMPA CEIP Bisbe Hervàs de Puçol (Horta Nord). Revista, actes assamblees extraescolars, escola de pares, noves tecnologies, formulari inscripció extraescolars i enllaços d’interès. Horari d’atenció al públic.
AMPA CEIP Bonavista
La junta de l'AMPA del Bonavista està formada per un grup de mares i pares que es reuneix els últims dimecres de cada mes. A les reunions poden assistir-hi tots els pares i mares que ho desitgin. Les activitats que organitzen i gestionen.
AMPA CEIP Can Suris
Lloc web de l’AMPA de l’Escola Can Suris de Cornellà de Llobregat. L'AMPA està integrada per tots els pares i mares que tenen fills matriculats a l'escola. La Junta de l'AMPA és l'òrgan d'organització, gestió i funcionament de l'associació.
AMPA CEIP Castell Ciuró
Web de l'AMPA del Castell Ciuró de Molins de Rei. L'AMPA som el 99% de pares i mares de l'escola. Ens representa la Junta, formada per pares i mares que dediquen una part del seu temps a oferir una sèrie de serveis en benefici de l'escola.
AMPA CEIP Catalunya
L'Associació de Mares i Pares del CEIP Catalunya és una entitat que agrupa els pares i mares d'alumnes d'aquesta escola que hi vulguin pertanyer. L'objectiu fonamental: Contribuir a millorar la qualitat de l'ensenyament que reben els nostres fills.
AMPA CEIP Cirera
Web de l’AMPA CEIP Cirera de Mataró. Serveis: Menjador, Sant Jordi, llibres de text xandalls, xerrades, etc. Activitats i feines: Informàtica pels pares, xerrades, excursió a la neu, excursió de primavera festes, la castanyada, i altres.
AMPA CEIP Collserola
Escola arrelada al barri i a la ciutat. Participa en l'entorn proper, és pluralista i respecta les diferents concepcions ideològiques, polítiques i religioses i estimula valors democràtics com la solidaritat, l'actitud de diàleg, respecte i tolerància.
AMPA CEIP Colònia de Sant Jordi
Com cada any l'AMPA posa a la vostra disposició l'escoleta de Pasqua. Enguany consta d'un campus amb moltes d'activitats. Inscripcions a l'oficina de l'AMPA. Els dilluns de 9:15 a 10:30. Procurarem actualitzar-lo sempre que ens sigui possible.
AMPA CEIP Comtes de Torregrossa
L’Associació de Mares i Pares d’alumnes del CEIP Comtes de Torregrossa d’Alcarràs és una entitat de la que formen part la totalitat dels pares i mares. Creada per millorar la qualitat educativa del centre col·laborant amb mestres i directius.
AMPA CEIP Dolors Almeda
Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Col·legi Dolors Almeda de Cornellà de Llobregat. A la web podreu conèixer la tasca que portem a terme en el col·legi i pel col·legi, i indirectament, podreu conèixer més la trajectòria d'aquest centre educatiu.
AMPA CEIP Domeny-Devesa
Omplir l'horari no lectiu per possibilitar a les famílies de tenir els serveis d'acollida del matí, el servei de menjador escolar i extraescolars a la tarda. Col·labora amb l'escola en el que calgui per millorar equipaments o el funcionament de l'escola.
AMPA CEIP Eduard Toda I Guell
L'associació de mares i pares d'alumnes es va fundar a l'any 1984. La junta actual, amb petites variacions, porta treballant des de l'any 2003. Podem dir que som una gran família, i que s'han creat llaços d'amistat que duraran tota la vida...
AMPA CEIP El Bruc
Vàrem crear aquest blog al febrer de 2007. La nostra idea era compartir el que nosaltres fem amb tots els pares i mares que porten al seu fill a l’escola CEIP El Bruc. Idees, suggeriments, queixes… en resum, opinar sobre les nostres activitats.
Ampa CEIP El Colomer
Aquesta pàgina serà una eina de comunicació entre famílies, pares i mares, l’AMPA i l’escola. Aquest espai digital permetrà conèixer les novetats, notícies, serveis, activitats, comissions de festes i altres, us permetrà descarregar-vos documents…
AMPA CEIP El Rocal
L'Associació de mares i pares del CEIP EL Rocal de Montesquiu. Treballa per col·laborar en la tasca de d'educar i ensenyar els nostres fills i filles. Com que som una escola petita, l'AMPA som tots. Hi ha una junta, on tothom hi té cabuda.
AMPA CEIP El Roquissar
Web de l'AMPA del Roquissar d’Altafulla (Tarragona). Hi trobareu la informació bàsica per als pares i mares de l'escola. L'AM-PA CEIP el Roquissar (AMPARO pels amics) està constituida per una colla de Pares i Mares que treballem conjuntament.
AMPA CEIP El Turó
Entitat que agrupa a les mares i els pares d'alumnes d’aquesta escola de Montcada i Reixac. L'objectiu de la qual és treballar en col·laboració amb els mestres, per a mantenir i millorar la qualitat de l'ensenyament que reben els nostres fills i filles.
AMPA CEIP El Turonet
Página web de l’AMPA de l’Escola CEIP El Turonet de Sant Quirze del Vallès (el Vallès Occidental). Aquí trobareu informació important relacionada amb les tasques i activitats de l’associació. Informació i consulta el seu document de benvinguda.
AMPA CEIP El Viver
Espai oficial de l’AMPA CEIP El Viver, centre públic d’educació, ubicat al barri de Can Sant Joan de Montcada i Reixac. L’associació educativa es funda l’any 1979 i compta amb uns 250 membres. La web està en manteniment. Disculpeu les molèsties.
AMPA CEIP Els Convents
L'AMPA del CEIP Els Convents de Nartorell, està formada per les mares i els pares dels alumnes de l'escola que som socis/es. Ens regim pels estatuts i la normativa d'associacions. Els òrgans de governació son l'assemblea general i la junta directiva.
AMPA CEIP Els Molins
AMPA CEIP Els Molins de Búger (Mallorca). La directiva de l’AMIPA esta formada per: Presidenta: Ester Izquierdo, vicepresidenta: Maria Guasp, secretària: Cati Payeras, tresorer: Toni Figuerola, vocals: Catalina Sans, Isabel Pons i Silvia Blanco.
AMPA CEIP Els Quatre Vents
Bloc d’aquesta AMPA de Sant Jaume de Domenys (Baix Penedès). Hem creat el bloc per facilitar l’accés a les activitats que duem a terme, amb la intenció de que el que fem pels nostres fills estigui més a l’abast de tots. Programa passallibres i activitats.
AMPA CEIP Elvira Cuyàs
Associació educativa de mares i pares, fundada l’any 1987, i que acull unes 350 famílies d’alumnes d’aquesta escola. L'AMPA de l’Escola Reixac vol fer un treball acurat i transparent sobre la supressió de la sisena hora i els seus efectes col·laterals.
AMPA CEIP Emili Carles-Tolrà
L'AMPA és l'espai de participació de les famílies a l'escola. Agrupa als pares i mares del centre amb l'objectiu de col.laborar en la gestió de l'escola i participar en el projecte educatiu. La junta, principals funcions i serveis que ofereix l'AMPA.
AMPA CEIP Enric Casassas
Pàgina web de l’AMPA Enric Casassas de la ciutat de Sabadell. Un dels objectius principals de la junta actual, ha estat des d’un primer moment millorar la comunicació amb les famílies així com també entre les famílies de l’escola. Activitat.
Ampa CEIP Enxaneta de Terrassa
L’AMPA d’aquesta escola pública laica pluralista de Terrassa. Aquest any podeu disposar d'un servei d'acollida a les 8, de 12:30 a 13:00 i/o de 16:30 a 17:00. Si teniu qualsevol dubtes us podeu adreçar a la sala de l’AMPA de 16:40h a 17:40h.
AMPA CEIP Escola Estel
Web de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de Centre d’Educació Ibfantil i Primària Escola Estel de molins de Rei, al Baix Llobregat. És una associació educativas fundada l’any 1988, Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
AMPA CEIP Felicinda Collell
Web de l’Associació de mares i pares d’alumnes del Col·legi Felicinda Collell de Càlig (Castelló). Contingut: activitats extraescolars, els objectius de l'AMPA, festes a l'escola (Nadal, Carnestoltes, Fi de curs,...)
AMPA CEIP Ferran Agulló
Associació de mares i pares d'alumnes de l'escola. La junta està formada per 9 persones. Ens reunim tots el dimarts de cada mes de 19:00 a 20:30 h al local de l'AMPA. Aquesta junta està oberta a les vostres idees i sobretot a la vostra col.laboració.
AMPA CEIP Floresta Sabadell
Nou espai del web. Aquí restareu informats de tot allò que succeeixi dins l'Associació, que funciona sense ànim de lucre i de la qual tots en formem part. Activitats extraescolars, l’escola, membres de l'AMPA, comissions, i formació Informàtica.
AMPA CEIP Font Freda
L’AMPA participa en la vida de l’escola col·labora amb mestres en organitzar les festes escolars i en l’aportació de recursos per a millorar els equipaments. Els trobareu els dijous de 5 a 6 de la tarda als nous locals de l’antiga casa del conserge.
AMPA CEIP França
Lloc web de l'AMPA del França de Terrassa, on hi ha fotografies, documentació informativa sobre activitats, fulls d'inscripció, actes, ... Associació educativa. Informació dels serveis, festes, activitats i descomptes que ofereix l'AMPA als seus socis.
AMPA CEIP Francesc Macià de Súria
Blog de l'AMPA CEIP Francesc Macià de Súria (Bages). Des d'aquesta plana l'AMPA del CEIP Francesc Macià volem informar a tots els pares d'alumnes de l'escola de les activitats i accions que es realitzen des de la propia AMPA.
AMPA CEIP Gavà Mar
Associació de Mares i Pares d'Alumnes del CEIP Gavà Mar, districte marítim d’aquesta ciutat del Baix Llobregat. Atenció al públic els dijous de 17 a 18h. al C/ dels Tellinaires número 59-61 de Gavà. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties.
AMPA CEIP Gerbert d'Orlhac
L'AMPA és una entitat que intervé en la vida escolar del CEIP Gerbert d'Orlhac. Organitza, participa representa i forma. Representa a les famílies i fa de pont amb l'escola. Gestiona els diners dels associats i els inverteix en activitats o en materials.
AMPA CEIP Gonçal Comellas
L'AMPA CEIP Gonçal Comellas us dona la benvinguda a la nostra escola i us informa de: qui soms, què fem i a qui representem, activitats, funcions de l’AMPA, extra-escolars, notícies, fotos i altres dades. Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà).
AMPA CEIP Jacint Verdaguer de Tàrrega
Informa de l’existència i funcions. En primer lloc, cal tenir present que L'AMPA és una part del centre educatiu. És l'entitat que dins l'escola estructura la participació col·lectiva dels pares i les mares al servei del conjunt de la comunitat educativa.
AMPA CEIP Joan Blanquer
L'escola Joan Blanquer és un centre d'educació infantil i primària de Castellar del Vallès fundada el 2003. Té 80 alumnes d'educació infantil i 200 de primària i compta amb un equip de 22 professionals de l'educació i l'AMPA formada per 170 famílies.
AMPA CEIP Joan Bruguera
Forma part de la comunitat educativa per a complementar l'educació dels i les alumnes. Dona ajuts econòmics i materials al centre, gestiona el menjador (menjador ecològic), activitats extraescolars i esportives complementàries a la formació docent.
AMPA CEIP Joan Maragall
Web de l'AMPA de l'Escola Joan Maragall, de Sant Cugat del Vallès. L’AMPA és l’instrument dels pares i les mares per participar de forma activa en la vida de l’escola. Aquesta associació està formada per tots els pares i mares de l’escola.
AMPA CEIP Joan Veny i Clar
Blog informatiu de l'AMPA on trobareu la informació de les activitats que anem fent, us permetrà estar al dia de tot el que passa a l'escola del vostre fill/a. Entitat integrada per la pràctica totalitat de les mares i pares d'alumnes de la nostra escola.
AMPA CEIP Joan XXIII
L'Associació de Mares i Pares del CEIP Joan XXIII (AMPA) és una entitat sense afany de lucre que agrupa tots els pares i mares d'alumnes d'aquesta escola. Composició de la junta directiva i activitats.
AMPA CEIP Josep Ferrà i Esteva
Pàgina de l’AMPA del CEIP Josep Ferrà i Esteva, centre escolar ubicat a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Envia'ns la teva adreça de correu electrònic si vols rebre periòdicament els titulars de la nostra entitat. Pàgina en construcció.
AMPA CEIP Josep Gras
Pàgina de l’AMPA del Centre d’Educació Infantil i Primària Josep Gras de Sant Llorenç Savall (Barcelona). Principals actes organitzats. Té la missió de col·laborar amb l’escola organitzant i gestionat diferents activitats.
AMPA CEIP Josep Mª Jujol
L’AMPA d’aquesta escola del barri de Gràcia. Aquestes mares i aquests pares s’ajunten per ajudar l’escola en el seu funcionament i en les seves relacions amb les famílies, i per oferir uns serveis que d’altra manera l’escola no podria oferir.
AMPA CEIP La Farigola de Vallcarca
L'AMPA té la finalitat de col·laborar amb l'escola en la formació dels fills i filles. S'encarrega de gestionar el menjador, l'organització d’activitats extraescolars, festes, comanda de roba, socialització de llibres i col·laboracions amb entitats.
AMPA CEIP La Llàntia
Web del AMPA CEIP La Llàntia de Mataró, associació educativa, de pares i mares d’alumnes, fundada l’any 1980. L’escola va començar a l'any 1978. Van començar, aprofitant tots els racons, repartits per tot aquest el turó mataroní.
AMPA Ceip La Sínia
Lloc de l’AMPA de l’escola municipal la Sínia de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Ofereix informació general: La junta, servei d'acollida, extraescolars, menjador, festes, escola verda, escola de mares i pares, activitats per a mares i pares.
AMPA CEIP La Sínia Molins de Rei
L'AMPA la Sínia la formen tots els pares i mares dels alumnes inscrits en el centre i que s'han registrat com a socis. Tots el pares i mares poden participar activament en l'organització de l’escola i millorar sensiblement la qualitat de l'ensenyament.
AMPA CEIP L'Alzina Molins de Rei
L'AMPA la formem tots els pares i les mares de l'escola que, voluntàriament, volem ser-ne socis. És un moviment associatiu que es crea amb la finalitat de recollir totes les idees o suggeriments de les famílies que tenen relació amb l'entorn escolar.
AMPA CEIP Les Corts
L’AMPA neix l’any 1982. Sempre ha lluitat per vetllar pel desenvolupament integral dels nens i nenes en tots els seus aspectes, facilitant el contacte i la comunicació entre la direcció de l’escola, el cos docent, l’alumne i els pares d’alumnes.
AMPA CEIP Les Masies de Voltregà
Blog de l’Associació de Mares i Pares del CEIP Les Masies de Voltregà, (Osona). Informació de les activitats, receptes, excursions i butlletí. Vol contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament que reben els nostres fills.
AMPA CEIP Les Moreres
AMPA de l’escola de Flaçà (Gironès). Aquest és un espai per mantenir-vos informats i informades de les coses que passen a la nostra escola, a on també volem que hi participeu amb els vostres comentaris i suggeriments.
AMPA CEIP Les Pinediques
Associació de Mares i Pares d'Alumes de l'Escola les Pinediques de Taradell. El nostre funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa. Dades, activitats, estatuts i fotos.
AMPA CEIP Lluís Millet
L'oficina de l'AMPA és al CEIP Lluís Millet baixant les escales o la rampa que teniu a la dreta de la porta principal del centre. L'AMPA també s'encarrega de la venda dels xandalls de l'escola i altres materials de la uniformitat: bates, gorres, ...
AMPA CEIP Lluís Piquer
Web de l'AMPA d’aquest centre de Parets del Vallès. Canalitza informacions i propostes, comunica aspectes de la marxa i organització, i aporta informació sobre el projecte educatiu, projectes curriculars, regalment de règim interior, etc.
AMPA CEIP Lola Anglada
L'any 1978 es funda de l'escola Lola Anglada i neix, també, l'Associació de Mares i Pares del centre. Treballa en diferents activitats extraescolars: Guarderia, anglès, bàsquet, informàtica, iniciació a l'esport, piscina, taller de plàstica i teatre.
AMPA CEIP Mare de Déu de Montserrat
Durant el setembre, us informarem de les activitats extra-escolars que oferirem durant aquest curs, i que s'iniciaran el proper mes d'octubre. Despatx de l'AMPA: Dimarts, de 9h a 9:30h i dijous de 15h a 15:30h. Reunió de la junta: últim dimarts de mes.
AMPA CEIP Mare de Deu del Carme
L’AMPA és un col·lectiu organitzat de mares i pares que opten per intervenir activament en l'educació dels seus fills a partir de la seva participació al centre escolar. Ajuda els pares i mares a assumir la responsabilitat d'educar els fills i les filles.
AMPA CEIP Mare de Déu del Portal
Informació, activitats, webs d'alumnes, i dades generals. L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Col·legi Públic Mare de Déu del Portal de Batea és el vincle de participació de tots els pares i mares del nostre poble en l'educació del nostres fills.
AMPA CEIP Marta Mata
Associació educativa que dona assistència als pares, mares i persones tutores, al professorat i a l'alumnat del centre i als seus òrgans de govern i de participació, en allò que fa referència a l'educació dels seus fills i filles, de l'alumnat del centre.
AMPA CEIP Mas Rampinyo
AMPA d’aquest centre que està ubicat a Mas Duran, una nova zona del barri de Mas Rampinyo de Montcada i Reixac. Vol aconseguir una educació de qualitat per als nostres fills. Ens enfrontem al repte d'aixecar una nova escola amb il·lusió i empenta.
AMPA CEIP Mediterrània d'Orpesa del Mar
Informació de l'AMPA del CEIP La Mediterrània d'Orpesa del Mar (Castelló). L’AMPA del CEIP Mediterrània funciona des de el curs 2008/2009, setembre de 2008, quan s’inaugurà aquesta escola al municipi de Orpesa del Mar (Castelló).
AMPA CEIP Mestre Pla
L'AMPA és l’entitat creada per col·laborar amb l'equip docent i l'equip directiu de l’Escola Mestre Pla de Castellar del Vallès. Té l'objectiu d'aconseguir un ensenyament de qualitat pels seus fills i subministrar els recursos i serveis que necessiten.
AMPA CEIP Montfalgars
Fomenta participa als pares, mares i persones tutores en de la comunitat educativa d’aquest centre, promovent la intervenció dels pares, mares i tutors i de l'alumnat, en el control i la gestió del centre, tot participant en el seu Consell Escolar.
AMPA CEIP Montigalà
Web de l’AMPA de l’Escola Montigalà de Badalona. Els membres de la Junta directiva de l’AMPA del curs ratificats en assemblea ordinària, notícies, seguiment d’obres, tallers, extraescolars, festes escolars, xarxes socials i dades de contacte.
AMPA CEIP Montserrat
Promou participació dels pares en l’ensenyament públic i la col·laboració vers l’escola. Dóna suport a l’ensenyament públic, facilita la relació entre pares, professors i fills, gestió i venda d’equip escolar, xocolatada, Festa del llibre, excursions, …
AMPA CEIP Montserrat
Bloc de l’AMPA del CEIP Montserrat de Sarrià de Ter (Gironès). Informació sobre les activitats extraescolars i els alumnes usuaris del menjador escolar, que organitza l'AMPA del CEIP Montserrat pel curs. Oferta d’activitats extraescolars del curs.
AMPA CEIP Mossèn Cinto
Organització de pares/res per participar en tots els aspectes referents a l’educació, al centre escolar, dels nostres fills i filles. Gestiona el menjador, organitza activitats extra-escolars i vigilàncies, col·labora amb la socialització dels llibres.
AMPA CEIP Pare Poveda
Web de l’AMPA del CEIP Pare Poveda de Gràcia (Barcelona). L’Associació de mares i pares d’alumnes és la forma que tenim els pares i mares d’organitzar-nos dins del centre escolar i d’establir una plataforma oberta a la participació i reivindicació.
AMPA CEIP Parellada
Des de l'Ampa organitzem les activitats extraescolars, el servei d'acollida matinal i la venda de roba esportiva de l'escola. També ens encarreguem de la celebració de diferents festes en horari extraescolar, com per exemple la festa de la castanya.
AMPA CEIP Pau Casals
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares del Centre d’Educació Infantil i Primària Pau Casals de Vacarisses, a la comarca del Vallès Occidental. Activitats que fa l'AMPA, objectius, i coses que hem fet fins avui.
AMPA CEIP Pau Casals Rubí
Pàgina de l’Associació de mares i pares del CEIP Pau Casals Rubí. Pretén reflectir el dia a dia i les activitats de l'escola. L’associació està formada per un grup de mares i pares que, voluntàriament dona suport a les famílies del alumnes.
AMPA CEIP Pau Casals Sabadell
Inaugurem aquesta web de l'AMPA per informar a tots els pares, mares, alumnes, professorat i resta de persones relacionades amb el col·legi. Activitats extraescolars pels fills i pares, servei d'acollida, menjador, tenda de l'AMPA i comissions.
AMPA CEIP Pau Casals Sant Joan Despí
L’associació està formada per totes les mares i els pares dels alumnes. La junta directiva n'és la responsable i la que coordina les diverses activitats. Formar part de la junta és voluntari. Per tant, qualsevol ajuda vostra serà molt ben acollida.
AMPA CEIP Pau Casals Viladecans
Web de l’AMPA CEIP Pau Casals Viladecans. L’associació està formada per un grup de mares i pares que, voluntàriament dona suport a les famílies del centre i juntament amb direcció intenta millorar la qualitat educativa dels nostres fills/es.
AMPA CEIP Pau Vila
AMPA Pau Vila i Dinarés, del barri de Can Jofresa de la ciutat de Terrassa. Presidenta: Ana Espín, secretària: Mireia de Rivas, tresoreres: Angeles Simón, Isabel Cabello. Vocals: Yolanda Domínguez, Àngela Rodríguez, Virgínia Jurado, …
AMPA CEIP Pere IV
L’escola va inaugurar l’any 2004, en un barri ple d’història, que en el transcurs dels s. XIX i XX va industrialitzar la ciutat de Barcelona. Actualment, en procés de transformació i adaptació, Poblenou està aplegant a un gran nombre de ciutadans-danes.
AMPA CEIP Pere Rosselló
Pàgina web de l’AMPA Centre Escolar Pere Rosselló de Calonge (Baix Empordà). Hi trobareu tota la informació referent a les activitats extraescolars, lúdiques, tallers, sortides i festes que organitza o hi participa l’AMPA i els membres de la junta.
AMPA CEIP Pere Rossello - No oficial
Associació de mares i pares d'alumnes del Ceip Pere Posseló de Calonge. Hi tobareu informació útil pels alumnes, pares, personal docent de l’escola i informació diversa de les activitats extraescolars.
AMPA CEIP Pericot
Agrupa el conjunt de mares, pares, persones tutores i representants legals de l'alumnat, creant un instrument de representació i participació en tot el que envolta l'activitat escolar. Incorpora idees pel debat en benefici de l'escola i la vida escolar.
Ampa CEIP Pirineu
Associació de mares i pares d'alumnes de l'escola de Campdevànol formada pels pares i mares. Es reuneix en assemblea, com a mínim, una vegada a l'any. Està regida per una Junta de pares i mares que fan tasques de suport a l'escola.
AMPA CEIP Pompeu Fabra de Parets del Vallès
Pàgina Web de l'associació de mares i pares del CEIP Pompeu Fabra de Parets del Vallès del Vallès Oriental. Volem difondre les nostres activitats i el nostre poble. Col·labora amb la compra d'aquest video-cd, per tan sol 3€.Es exclusiu dels 1100 anys.
AMPA CEIP Progrés
AMPA de l'escola Progrés. Funcionament i activitats que desenvolupem. Enllaços de les diverses activitats que gestiona l'AMPA, però també podeu utilitzar el menú de l'esquerra per anar explorant pel vostre compte els diversos apartats d'aquest lloc web.
AMPA CEIP Quatre Vents
L'AMPA és una associació voluntària de pares i mares dels alumnes de l'escola. Aeròbic, futbol sala, música i percusió, arts plàstiques, teatre, natació i com a novetat presents multi-esport. Serveis de Bon dia, Mig Dia i Ludoteca.
AMPA CEIP Rafal Vell
L'AMPA funciona a partir d'una petita quota anual per família i les quotes pels diferents serveis que oferim. Tenim contractades cuiners, monitors, coordinadora, secretària ... per fer totes les compres i gestions que ens permeten funcionar com una part.
AMPA CEIP Reina Sofía de S’Horta
Hem començat una activitat, aquesta destinada a tots els pares i mares que estiguin interessats en millorar el seu anglés oral. Ha tengut molt bona acceptació, hem pogut organitzar dos grups, un els dijous a les 19:00 i l'altre els divendres a les 19:15.
AMPA CEIP Reina Violant
L’AMPA de l’Escola Reina Violant som les famílies dels alumnes de l’escola, organitzats en una forma de participació col·lectiva -especialment de mares, pares i representants legals dels alumnes- que vol treballar conjuntament amb la direcció.
AMPA CEIP Rocafonda
AMPA d’aquest centre de Mataró. Informació referent a l'escola i a l'AMPA. Menú del menjador, assabentar-vos dels actes i veure les fotos de les activitats que es desenvolupen al centre. També podreu col·laborar en la construcció d'aquesta web.
AMPA CEIP Roser Capdevila
Web de l'AMPA del CEIP Roser Capdevila de Polinyà. Notícies a l’entorn de les activitats de la junta. Podeu fer els suggeriments que vulgueu, per aquesta web, pel cole, per fer activitats...
AMPA CEIP Sagrada Família
L’Associació de Mares i Pares dels alumnes del CEIP Sagrada Família està formada per pares i mares de l’escola. És un motor per a la dinàmica escolar i té com objectius participar i ajudar en el funcionament del centre i contribuir a assolir la qualitat.
AMPA CEIP Salvador Espriu
Web de l’AMPA de l’Escola Pública Salvador Espriu de Granollers. Informació general de l’AMPA, activitats extraescolars del curs actual, socialització de llibres, servei Niu Biblioteca, la revista, secretaria, reunions i delegats/des.
AMPA CEIP Sant Bernat
Espai web de l’Associació de Mares i Pares del CEIP Sant Bernat d’Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Informació, activitat i contacte. Envia'ns la teva adreça de correu electrònic si vols rebre periòdicament els titulars de la nostra entitat.
AMPA CEIP Sant Climent
Bloc de l’Associació de pares i mares CEIP Sant Climent, de Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat). Us recordem que si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres ho podeu fer mitjançant la bústia de l'ampa que està a l'entrada de l'escola.
AMPA CEIP Sant Llorenç del Munt
Web de l’AMPA del CEIP Sant Llorenç del Munt, associació educativa de mares i pares d’alumnes d’aquesta escola de la ciutat de Terrassa. Acabem de començar l'any i ho fem amb moltes ganes de treballar pels nens/es de la nostra escola.
AMPA CEIP Sant Miquel
Web de l’AMPA del CEIP Sant Miquel de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). L'Associació de Mares i Pares (AMPA) del Col·legi Sant Miquel és una estructura organitzativa de suporta l’escola. Presentació, comissions i objectius de l’AMPA.
AMPA CEIP Santa Maria d'Avià
Web de l'Ass. de Pares i Mares d'Alumnes de l'Escola d’Avià (Berguedà). Treballa en col·laboració amb l’escola i ofereix als seus associats un seguit de serveis: Venda de llibres, activitats extraescolars, tallers d’estiu i Nadal i servei d’acollida.
Ampa Ceip Serra de l'Obac
Al curs 2005/2006, els nens del futur centre "Serra de l'Obac" van començar el curs al CEIP L' Enxaneta. Al maig de 2006, el CEIP es va fundar, i un grup de mares i pares dels dos cursos que funcionaven van veure la necessitat de crear una AMPA.
AMPA CEIP Taialà
Suport i assistència als membres i, en general, a pares, mares, tutors i a tot l'alumnat matriculat en aquest centre gironí. Promou participar i col·laborar. Activitats extraescolars: música, natació, escola esportiva, calaix de sastre, anglès, teatre...
AMPA CEIP Teresa Bergadà - Alguaire
Des del AMPA del CEIP Teresa Bergadà hem volgut crear aquest nou projecte, per tal de mantenir informats de totes les activitats i serveis que ofereix l'AMPA del CEIP. Volem aprofitar per recollir informació, esdeveniments, artícles, etc.
AMPA CEIP Torrent d'en Melis
Associació de mares i pares d’alumnes de l’escola. El objectius són col·laborar amb la comunitat escolar en tot allò convenient per a l’educació dels nostres fills i filles. Però sempre intentem treballar de forma coordinada amb la direcció de l’escola.
AMPA CEIP Trentapasses
AMPA del CEIP de Vilalba Sasserra. Vol donar recolzament als pares i mares dels/les alumnes de l’escola. Assessorament, activitats extraescolars, gestió del servei de menjador, organització de la venda de llibres, suport a iniciatives extraordinàries.
AMPA CEIP Turó de Can Mates
L’escola Turó Can Mates és una escola pública que imparteix actualment Educació Infantil i Cicle Inicial d’Educació Primària. Els trets d’identitat estan definits en el Projecte Educatiu del Centre. Informació completa de l’AMPA, activitat i organització.
AMPA CEIP Turó del Cargol
Com diuen les sigles, Associació de Mares i Pares d’Alumnes, l’AMPA és l’entitat que agrupa els pares i mares de l’escola per a estructurar la participació al servei del conjunt de la comunitat educativa. Projectes en col·laboració amb l’escola.
AMPA CEIP Vapor Cortés
Associació educativa de mares i pares d’alumnes d’aquest centre públic d’educació infantil i primària ubicat al centre de Terrassa. Aquesta associació de pares i mares va ser fundada l’any 2007. Dóna assistència a les més de cent famílies del centre.
AMPA Centre d'Estudis Àgora
L'Associació de Pares d'Alumnes del Centre d'Estudis Àgora es va crear el curs 1990/91. L'AMPA és la manera que tenim els pares i mares de l'escola d'organitzar-nos. Una plataforma oberta a la participació de tots i en tots els aspectes de l'educació.
AMPA Cervantes
Blog de l’AMPA, un espai obert de comunicació i informació d’interès d'accés i consulta lliure per a les famílies de l’Escola Cervantes de Barcelona. Informació d’activitats que organitza i/o en les que participa l’AMPA i de les activitats esportives.
AMPA CIC
AMPA del Col·legi Inmaculada Concepció de Barcelona. Entitat creada per a canalitzar la participació del pares en el projecte educatiu de l'escola. Tots els pares i tutors d'alumnes de l'escola tenen dret a ser socis de l'Ampa. Òrgans de govern.
AMPA Claver
Presentació de l’AMPA, els membres de la junta i reunions, estatuts de l’AMPA i el nostre Banc d’instruments. Si voleu contribuir als continguts de la web, si teniu suggeriments sobre què hi podríem posar, o si observeu alguna errada, digueu-nos-ho.
AMPA Co·legi Pureza de María
AMPA fundada l’any 2006. Els pares exerceixen el dret a decidir l’educació que desitgen per als seus fills en escollir els Col.legis Pureza de María i ser membres de la seva comunitat educativa. El nostre treball complementa la seva acció formativa.
AMPA Col.legi la Immaculada de Palma
La tasca de l’AMPA és el fidel reflex de la voluntat dels pares. Vosaltres ens transmeteu les necessitats dels vostres fills. Els fons recaptats per van destinats a solucionar problemes immediats sense perdre’ns en una lenta i burocràtica demanda.
AMPA Col·legi Claret de Barcelona
L'associació de mares i pares d'alumnes del col·legi Claret. Entitat sense lucre i ni intencionalitat política, que es regeix per estatuts i reglament intern, aprovats per l’assemblea. Som part de l'associació els pares, mares i tutors legals d’alumnes.
AMPA Col·legi Cultural
El Col·legi Cultural i el Col·legi Cultural Fluvià, comparteixen la titularitat, funcionen de forma pedagògica conjunta i tenen el mateix projecte educatiu. Les AMPAS, hem mantingut el mateix criteri de igualtat, ja que no hi ha diferències entre alumnes.
AMPA Col·legi Dr. Masmitjà
Col·labora amb el titular de l'escola, Missioneres Cor de Maria, amb el professorat i famílies en la formació integral de l'alumnat, segons el caràcter propi de l'escola que inspira la línia educativa. Participació de pares i mares al Consell Escolar.
AMPA Col·legi El Carme de Mollerussa
Pàgina del l’Associació de Mares i Pares del Col·legi El Carme de Mollerussa, a la comarca del Pla d’Urgell. Agenda d'activitats extraescolars, díptic informatiu de les activitats extraescolars i altres dades d’interès.
AMPA Col·legi El Casal
L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Col·legi El Casal es crea a l'any 1978. L’origen està en el Grup Assessor de Pares que des de l'any 1967 reunia amb el Director als pares que volguessin compartir la responsabilitat dels seus fills amb l'escola.
AMPA Col·legi Enric d'Ossó de Bellvitge
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares d'Alumnes, AMPA del Col·legi Enric d'Ossó de Bellvitge, a L’Hospitalet de Llobregat. President: Luisa Rodríguez, Vicepresident: M Angels Marín, Secretari: Juan Manuel Pachón, i Tesorer: Laura Alonso.
AMPA Col·legi Frangoal
Mares i pares dels alumnes del col·legi Frangoal, La nova AMPA som un grup de mares i pares amb molta il·lusió i moltes idees, decidits a que l'AMPA del col·legi és posi en marxa i millori les prestacions per a les famílies associades.
AMPA Col·legi Ginesta
L’objectiu fonamental de l'AMPA és la representació dels interessos dels pares, mares o tutors legals dels alumnes del centre educatiu. Formem part de la junta directiva de forma voluntària i desinteressada, no obtenim remuneració per la gestió.
AMPA Col·legi Jardí
L'objectiu fonamental de l'AMPA és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament que reben els nostres fills i filles. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col.laboració entre pares i mares, la direcció de l'escola i els mestres.
AMPA Col·legi La Presentació
AMPA Col·legi La Presentació de Reus. El Col.legi de les Germanes Dominiques de la Presentació és un centre que l’actualitat s'imparteixen els nivells d'Educació Infantil, Primària i E.S.O. L’escola data des de l'any 1906. Activitat AMPA.
AMPA Col·legi La Presentació
Des de la web us explicarem el que fa referència a l'AMPA: activitats, actes, celebracions que organitzem, o qualsevol informació que interessi. Teniu a disposició l'adreça de correu electrònic de l'AMPA, per fer-nos arribar les vostres propostes.
AMPA Col·legi La Salle Girona
Entitat creada l’any 1977. Suport i assistència als membres, a les mares i pares i tutors, professorat i alumnat en el que es refereix a l'educació dels fills/lles. Facilita la col·laboració del col·legi en l'àmbit social, cultural, econòmic i laboral.
AMPA Col·legi La Salle Torreforta
L’AMPA La Salle Torreforta representa al conjunt de famílies que opten pel col·legi privat concertat “La Salle Torreforta” per a l’educació dels seus fills. La raó de ser i l’objectiu general de l’associació és la col·laboració amb la direcció del centre.
AMPA Col·legi la Seda de Barcelona
Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Col·legi La Seda de Barcelona, de la que formen part la totalitat dels pares d'alumnes o tutors legals que ho desitgen. L'AMPA es regeix per la junta directiva que efectua un conjunt de tasques per l'escola.
AMPA Col·legi Mare de Déu de la Serra
Com cada any es renoven membres de la junta de l'AMPA. Aquest any hi ha eleccions a: 1r d'Educació Primària, 5è d'Educació Primària, i 1r d'ESO. A la vegada s'ha d'incorporar un nom membre que representi la llar d'infants. Activitat.
AMPA Col·legi Mare de Déu del Carme
Som l'associació de mares i pares del col·legi i col·laborem amb la resta de la comunitat educativa organitzant activitats que contribueixin a l'educació dels nostres fills i filles, al mateix temps que faciliten la vida diària al col·legi. Activitats.
AMPA Col·legi Mare de Déu del Carme
L’AMPA d’aquesta escola de Cardona (Bages), participa en la dinamització d'activitats extraescolars i complementa els aprenantatges iniciats al centre. Reb informació periòdica de la marxa de l'escola i col·laborem en l'àmbit pedagògic i formatiu.
AMPA Col·legi Maria Rosa Molas
És l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Centre Maria Rosa Molas, legalment constituïda i de la que formen part la totalitat dels pares d'alumnes o tutors legals que ho desitgen. L'AMPA està regida per una junta directiva de manera voluntària.
AMPA Col·legi Maristes Girona
Associació fundada l’any 1971. Dona assistència als membres de l'associació en allò que fa referència a l'educació dels fills. Promou activitats de formació de pares i mares, i fomenta i realitza activitats culturals i esportives. Cursos i xerrades.
AMPA Col·legi Montserrat
Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Col·legi Montserrat de Cerdanyola del Vallès. La missió de l'AMPA del Col·legi Montserrat és donar suport a l'escola. Menjador Solidari i aporta llibres a la biblioteca. També fa activitats culturals i lúdiques.
AMPA Col·legi Públic Verd
Agrupa pares i mares de l'escola, representa i participa en l'activitat escolar dels fills. Suport i complement d’activitats que realitza el centre, activitats extraescolars, organització casals, servei menjador, material esportiu, llibres de text, ...
AMPA Col·legi Sagrat Cor de Jesús Tarragona
L'associació de pares i mares d'alumnes del Col?legi Sagrat Cor de Jesús (Tarragona) es crea el 2 juliol de 1971. És una entitat que obra per l'acompliment de les finalitats, objectius, i responsabilitat en les accions del desenvolupament de l’activitat.
AMPA Col·legi SAMC
L’AMPA del Col·legi SAMC participen de l’educació dels fills i filles per millorar la qualitat educativa, millorar les relacions entre la comunitat educativa, implicar-se en decisions, potenciar la igualtat d’oportunitats i fomentar els valors humans.
AMPA Col·legi Sant Ferran
Pares i mares interessats pel futur i l'aprenentatge dels seus fills. Volem participar en una gran familia com la que és l’escola, i cerca l'implicació de les families que en formen part, per a facilitar la convivència dels infants dins i fora del centre.
AMPA Col·legi Sant Josep
L'AMPA de l'escola Sant Josep és l'associació de totes les famílies dels alumnes de l'escola. És, per tant, el canal de participació de les mares i els pares dels alumnes en el centre escolar. Bossa de voluntaris de l’AMPA, per si no tens gaire temps.
AMPA Col·legi Sant Miquel
Espai que pretén ser un portal d'aproximació als pares que formem l'Associació de Mares i Pares del Col·legi Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei. Aquí trobareu tota la informació relacionada amb les activitats que l'Associació duem a terme.
AMPA Col·legi Santa Teresa de Jesús Terrassa
L'AMPA és l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola. Els estatuts són les normes que regulen el funcionament i estableixen les seves atribucions i funcions, etc. Podeu consultar els estatuts. Curs, activitats, i junta directiva.
AMPA Col·legi Santa Teresa de Lisieux
Estem convençuts que l’educació dels nostres fills i filles és una responsabilitat compartida. Les mares i pares fan un esforç personal i econòmic (a través de quotes) per tal que l’escola tingui els mitjans necessaris per funcionar de manera òptima.
AMPA Col·legi Verns
AMPA Col·legi Verns de Sant Martí de Provençals, a la ciutat de Barcelona. L’escola ens ha sol.licitat voluntaris per la festa de fi de curs. qui es vulgui apuntar ha de deixar la seva informació a la Rosa. Especial pels pares i mares primària.
AMPA Coll i Rodes
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares del institut Coll i Rodès de Lloret de Mar, comarca de La Selva. Venda de llibres de text de 10.00 a 15.00h. Tornem a la venda de llibres nous, la entrada serà per la porta d’alumnes i l’horari de 10.00 a 15.00h.
AMPA Collserola
Web de l’AMPA de l’Escola Collserola de Cerdanyola del Vallès! L'AMPA creu en un projecte comú, un projecte compartit amb totes les famílies. El nostre objectiu és col·laborar amb l’escola per oferir als nostres fills i filles un ensenyament de qualitat.
AMPA Confetti
AMPA d’aquesta escola de Sarrià de Ter (Gironès). Presetem els nous membres del consell escolar per la seva dedicació als nens i nenes. Les activitats que hem anat organitzant al llarg del curs i d'aquests anys han estat un èxit.
AMPA Conservatori Sabadell
AMPA EMMiCP Sabadell. Blog de la Junta de l'AMPA de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell. A Sabadell l'increment del preu arriba fins al 300% a l'Escola de Música i fins gairebé el 300% al Conservatori Sabadell.
AMPA Cooperativa d’Escoles Bressol Municipal Font Freda
La cooperativa consta de dos centres, tots dos a Montcada, un situat a la plaça Lluís Companys i l´altre al Camí de la Font Freda. La tasca de l’escola bressol és fonamentalment educativa i ens plantegem tres objectius, que describim a la web.
AMPA Cor de Maria
Web de l'AMPA del Col·legi Cor de Maria de Valls. Aquest és un espai on trobareu documentació, calendaris d'activitats i tota mena d'informació referent a nostra AMPA. Remeneu al vostre gust al menú de l'esquerra. Esperem que us sigui d'utilitat...
AMPA Cor de Maria Blanes
Som l'AMPA del Cor de Maria de Blanes i t'animem a col·laborar amb nosaltres. Pots consultar les actes de les reunions i els pressuposts de l'AMPA pel curs. La Cursa de les Ermites, la visita del Patges, la Rua de Carnestoltes i una revista.
AMPA Cormar
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares de Col·legi Cor de Maria Cormar de La Salut, al districte de Gràcia a Barcelona ciutat. L'AMPA t'informa, l’escola, el racó de pares, el racó dels nens, on anem, què fem, jocs, links i dades de contacte.
AMPA CP Aina Moll i Marquès
Bloc de l’Associació de Mares i Pares del CP Aina Moll i Marquès de Ciutat de Palma (Illes Balears). Informa d’activitats extraescolars, ajudes, carnet de soci, dades de contacte, enquestes, estatuts, fes-te soci, festes, menús menjador del curs, …
Ampa CP el Castell
Espai de l’AMPA de l’Escola El Castell d’Almoines, a la comarca de La Safor. Benvinguts a la nova eina de comunicació de l'AMPA de l'Escola El Castell d'Almoines. Inclou informació de l’AMP i informacions de l’escola.
AMPA CP Lluís Vives
Espai de l’AMPA del Col·legi Públic Lluís Vives de Bocairent. Activitats escolars i notícies: Remoderació de l’escola, cicles de xarrades, l’espectacle per a menuts en Aielo de Malferit, podeu apuntar-vos a l'escoleta de primavera. Fotografies.
AMPA CP Sant Llorenç Màrtir
Pàgina de l’Associació de mares i pares d'alumnes del CP Sant Llorenç Màrtir de Massalfassar (L’Horta Nord). Contacte, directiva AMPA, consell escolar, l’escola, fotos i vídeos, calendari escolar, com funciona el blog i llibres.
AMPA CP Sant Vicent Ferrer d'Agullent
Web de l’AMPA del Col·legi Públic Sant Vicent Ferrer d'Agullent. Enguany l'AMPA organitza el festival de fi de curs. Resultats avaluació diagnòstica 2006. Eleccions al Consell Escolar Pares Assemblea General …
AMPA Cristòfor Mestre
L'Associació de Mares i Pares, gestiona serveis bàsics pel funcionament de l'escola: El menjador (cuina pròpia), la biblioteca de l'escola, l'acollida matinal i el servei de cangur de tarda, gestionar els ajuts de menjador, activitats extraescolars, …
AMPA CRP
Entitat que agrupa a pares i mares de l'escola Ramon Pont de Terrassa. Vol contribuir a millorar la qualitat de l'ensenyament que reben els seus fills, fa d'intermediari entre mestres i les famílies, i gestiona els recursos. Contingut en català mínim.
AMPA Cultura Practica
Associació que representa a 1300 pares d’alumnes. L'AMPA, beneficis pels nostres fills, descomptes i ofertes associats, associar-se. Extraescolars: natació, esport, anglès i música. Esports: Bàsquet, futbol, multiesport. patinatge i voleibol. Activitats.
AMPA de C.P. Villar Palasí
L’AMPA organitza activitats extraescolars: Anglès, esport i altres. En totes aquestes activitats l'A.M.P.A. subvenciona bona part, així com en les excursions i eixides extraescolars, en ls llibres de text i en el material que puga necesitar el col·legi.
AMPA de l’Era de Dalt
L’AMPA de l’Era de Dalt la formem els pares i mares de l’escola que en són socis. L’objectiu, contribuir a millorar l’ensenyament que reben i la nostra manera de treballar es basa en el diàleg i la comunicació entre els sectors de la comunitat educativa.
AMPA de l’Escola Lola Anglada de Badalona
Tots els pares i mares de l’escola que paguen la quota anual són membres de ple dret de l’AMPA, amb els mateixos drets i obligacions. L’òrgan sobirà és l’Assemblea General. Els membres de la junta en curs són ratificats en assemblea ordinària.
AMPA de l’Escola Santa Anna
Bloc de l’AMPA de l'Escola Santa Anna de Castellvell del Camp (Baix Camp). Activitats extraescolars, dades del curs, informacions de totes les especialitats i activitats esportives en les què l’escola participa.
AMPA de l’Institut de Sils
Formen la junta directiva: President, vicepresident, tresorer, secretari i vocal/s, que son escollits per tots els pares i mares que pertanyen a l’AMPA en l’Assemblea General Ordinària que es convoca cada any per a informar-los sobre el que s’ha fet.
AMPA de l’Institut Guindàvols
Web de l’AMPA de l’Institut Guindàvols de Lleida. L’AMPA organitza el Mercadet de llibres de segona mà. Ha tornat ha ser un èxit, gràcies als llibres que dels alumnes. Recordem que el mercadet estarà obert de les 10h a les 13h a la biblioteca de l’insti.
AMPA de La Vila
L’Associació de Mares i Pares de La Vila és l’associació sense ànim de lucre que agrupa les mares i els pares de l’escola. L’AMPA té objectius principals. L’Assemblea General és l’òrgan principal de govern i es reuneix com a mínim una vegada l’any.
AMPA de l'Escola Bressol de Valldoreix
L’associació de mares i pares d’alumnes és un espai de representació obert a les famílies d’alumnes de l’escola. Les seves funcions bàsiques són: Donar informació i orientació a mares i pares, especialment pel que fa a la seva relació amb el centre.
AMPA de l'Escola Cal Músic
Pàgina de l’AMPA de l'Escola Cal Músic de Mollet del Vallès (Barcelona) Estatuts de l'AMPA d’aquesta cooperativa de pares i mares de l'Escola Cal Músic. Reunions de l’AMPA, Consell Escolar del curs actual. La quota per als associats és de 294 €.
AMPA de l'Escola d'Arts Plàstiques de Martorell
L’AMPA de l'Escola d'Arts Plàstiques de Martorell (Baix Llobregat). És una entitat on l'objectiu fonamental és la representació dels interessos de pares, mares i alumnes del centre d'arts plastiquess Ca l'Oller. Les activitats, notícies i contacte.
AMPA de l'Escola de Garrigàs
A l’Alt Empordà, oberta a la badia de Roses hi ha la petita escola de Garrigàs. Una escola rural que sobreviu i segueix endavant gràcies a l’empenta i la col·laboració dels pares i mares dels alumnes, mestres i de l’Ajuntament de Garrigàs.
AMPA de l'Escola Gavina
L’AMPA és l’entitat que agrupa a les mares i els pares d’alumnes de l’escola per a la defensa dels interessos en tot allò que fa referència a l’educació dels fills i filles i col·laborar en el centre. Pel fet de ser pares i mares sou membres de l’AMPA.
AMPA de l'Escola Joan Abelló Mollet
Activitats per grups i venda de roba a alumnes. L'estudi és una oportunitat d'entrar al món de la sabiduria... Concentració per demanar la ubicació dels móduls del 4t institut als terrenys de la Vinyota i compromís per part del Departament d'Ensenyament.
AMPA de l'Escola Joan Salvat Papasseit
Volem el millor per als nostres nens/nenes, per això volem que el col·legi sigui el millor per a ells i pel seu futur. El personal del col·legi i els pares/mares, cadascú exercint la seva funció i units en un objectiu comú: “el benestar dels nens/nenes”…
AMPA de l'Escola Jovellanos
L'AMPA és l'associació de mares i pares d'alumnes de l'escola i en formen part les famílies que paguen la quota anual (40 €). L'objectiu és dinamitzar la intervenció de famílies al centre educatiu, cooperar en activitats educatives i administrar recursos.
AMPA de l'Escola Lluís Vives
AMPA d’aquesta escola de Barcelona. Els objectius de l'AMPA són donar suport a les famílies, mestres i alumnes en millorar l'ensenyament, ajudar en les activitats educatives afavorint la participació i promoure activitat que complementi la formació.
AMPA de l'Escola Montseny
Cooperativa d’un grup de mares i pares d'alumnes d’aquesta escola de Mollet del Vallès, que basa la seva filosofia en el material socialitzat. El material pertany a totes les families. Tots els alumnes poden utilitzar-lo i disposen dels mateixos recursos.
AMPA de l'Escola Nicolás Longarón
La vida escolar dels fills i filles ha de ser la base d'una formació integral més àmplia en la que les famílies hi tenim molt a dir. La nostra AMPA pretén ajudar als docents en aquesta tasca i intenta col·laborar aportant tot allò que li és possible.
AMPA de l'Escola Puig Caballé
AMPA d’aquesta escola de Gandesa. La publicació vol obrir un aparador de l'escola, establir relacions entre tots els membres de la comunitat educativa i permet als escolars expressar les seues vivències, opinions, coneixements, invencions…
AMPA de l'Escola Saltells
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares de l'Escola Saltells, ubicada al municipi de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Calendari d’activitats de l'AMPA de l'Escola Saltells, el seus estatuts, actes, circulars, i tweets de l’AMPA.
AMPA de l'Escola Sant Jordi
Web de l’AMPA Sant Jordi de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). Setmana Cultural de Sant Jordi, lliurament de premis dels Jocs Florals i danses, el funcionament del centre a través de l'Associació de Mares i Pares. El contingut en català és mínim.
AMPA de l'Escola Sant Vicenç
Agrupa els pares i mares d’aquesta escola de Mollet del Vallès. Vol contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nens i les nenes i el seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb la comunitat educativa.
AMPA de l'Escola Teresa de Pallejà - Fortià
Associació de Mares i Pares d'alumnes de l'Escola Teresa de Pallejà de Fortià. Nou horari de transport escolar per a les famílies de Riumors que utilitizin el servei. Junta des de Juny 2011: Presidenta: Pietat Hinojosa, Secretària: Silvina Cousté, …
AMPA de l'Escola Vila Olímpica
Web AMPA de l'Escola Vila Olímpica. Teniu al vostre correu el primer AMPAPAt d’aquest curs escolar. És també el primer AMPAPAt electrònic, que hem decidit anomenar AMPAPAT v2.0 per recalcar que el format és nou i la seva distribució també.
AMPA de l'IES Agustí Serra i Fontanet
AMPA d’aquest institut de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental). És forma per mares i pares d'alumnes de l'institut que voluntàriament ho desitgen. Inscrita en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya i és membre de FAMPAES.
AMPA de l'IES Consell de Cent
Bloc de l'associació de pares i mares de l'institut Consell de Cent de Barcelona, barri del Poble Sec. Pretenque sigui eina de comunicació entre famílies que porten els fills a l’institut i entre les famílies de l'institut, el barri, la ciutat i el país.
Ampa de l'IES Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells
Entitat que agrupa els pares i mares de l'escola. El seu objectiu és contribuir a millorar de la qualitat de l'ensenyament. És l’interlocutor que tenen els mestres i els equips directius per tractar els temes que afecten a tot el col·lectiu de families.
AMPA de l'IES Serrat i Bonastre
La formen tots els pares i mares d'aquest centre que volen col·laborar-hi. Vol aconseguir un Ampa forta, que assumeixi projectes interessants per l'escola on les institucions no arriben. Becessitem l'ajut dels que puguin dedicar-hi temps i enèrgia.
AMPA de l'Institut Aiguaviva
Web de l’organització de mares i pares d'alumnes, AMPA de l'Institut Aiguaviva de Mollet del Vallès (Vallès Oriental-Barcelona). Comunicats, horaris esportius i clasificacions, activitats extraescolars, normativa coperativa, estatuts, i d’altres infos.
AMPA de l'institut FP i ES Pompeu Fabra
Associació de mares i pares dels alumnes de l'Institut Pompeu Fabra de Badalona. Promou la intervenció dels pares i mares d'alumnes en la organització i gestió del centre, aportant un punt de vista i la col·laboració per a millorar la qualitat.
AMPA de l'Institut Gallecs
Per adreçar-vos a l’AMPA ens trobareu al local que tenim a l’Ies Gallecs els dimecres de 11,00 a 12,00 h. i de 18,00 a 19,00 h. L’AMPA posa a la vostra disposició un servei de lloguer de taquilles. Per aconseguir-ne una, cal adreár-vos al conserge.
AMPA de l'Institut Gorgs
Blog de l'AMPA de l'Institut Gorgs de Cerdanyola del Vallès. Informació de l'AMPA, a quines hores podeu venir a parlar amb nosaltres, les reunions al llarg de l'any, i informació relativa a la socialització de llibres de lectura per a ESO i Batxillerat.
AMPA de l'Institut les Corts
Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Institut les Corts, una entitat que col·labora en millorar la qualitat docent i de lleure dels alumnes. L’associació vol aconseguir una total integració dels alumnes i les seves famílies a la vida del centre.
AMPA de l'Institut Mollet
Associació de Pares i Mares d’Alumnes IES Mollet. El nostre objectiu prioritari es millorar dia a dia la vida dels nostres fills i donem molta importància a la vinculació de la família amb el centre. Ens identifiquem amb el projecte educatiu del centre.
AMPA de l'Institut Montserrat Roig
Associació de Pares i Mares d'alumnes de l'IES Montserrat Roig de Terrassa. A la nostra web, on trobareu informació sobre l'institut. Esperem que es converteixi en un punt de trobada de la nostra comunitat educativa: professors, alumnes i famílies.
AMPA de l'Institut Vicenç Plantada
L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’IES Vicenç PLantada agrupa tots els pares i mares dels alumnes que estudien l’ESO i el Batxillerat a aquest centre de Mollet. Són membres de ple dret aquelles famílies que paguen la quota anual.
AMPA Decroly
L'AMPA de l’Escola Decroly de Barcelona és l'associació integrada per totes les mares i tots els pares d’aquesta escola que estem representats per una Junta escollida democràticament. La junta es renova al 50% dels seus membres cada dos anys.
AMPA del CEIF Can Puiggener
Blog de l'associació de mares i pares del CEIF Can Puiggener de la ciutat de Sabadell. No som professionals de l'educació però volem participar en l'educació de les nostres filles i fills. Informació de l’AMPA, activitats generals, sortides i excursions.
AMPA del CEIP Agustí Gifre de Sant Gregori
L'Associació de mares i pares del CEIP Agustí Gifre. Informació de l'Associació; general, membres, les mares i els pares delegats, representants al Consell Escolar, etc. Activitats pels nostres fills com per nosaltres mateixos i la resta de mares i pares.
AMPA del CEIP El Cim
Associació de mares i pares del Col·legi públic El Cim. (A.M.P.A.) del C.E.I.P. "El Cim" de Teià. Entitat fundada a mitjans dels anys 70, poc després de que s'inaugurés l'escola de Teià en l'actual emplaçament del carrer Puigoriol. Revista Fem el Cim.
AMPA del CEIP Els Horts
AMPA d’aquesta Escola de La Verneda-la Pau, al districte de Sant Martí de la ciutat de Barcelona. Horari d'atenció als pares: Dimecres de 16:30 a 18:00h. Consells de salut pels pares, àlbums de fotos, i ordre del dia als panells informatius.
AMPA del CEIP Ernest Lluch
Web de l’AMPA del CEIP Ernest Lluch d’Abrera. Novetats, què fem, plànol, membres, activitats, links, documents, calendari, incidències i suggeriments...
AMPA del CEIP Joan Casas
Associació de Mares i Pares d’Alumnes del centre d'ensenyament infantil i primari de Sant Antoni de Vilamajor. Sertveis, activitats, la botiga de l’AMPA i diferents informacions relacionades els alumnes i amb l’escola.
AMPA del CEIP Joaquim Palacín de Bellvís
La missió que tenim encomanada és millorar de l’ensenyament que reben els nostres fills i filles mitjançant la gestió d'activitats educatives i lúdiques i la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa del nostre col·legi.
AMPA del CEIP L'Arenal de Llevant
Web de l’Associació de Mares i Pares del CEIP L'Arenal de Llevant al districte del Poblenou de Barcelona. L'any 1142 el bisbe de Barcelona Arnaldo (Arnau Ermengol) cedeix el terreny del Mansi del Clot a l'ordre religiosa-militar de l'Hospital…
AMPA del CEIP L'Eramprunyà
Som l'associació de Mares i Pares d'alumnes del CEIP L'Eramprunyà de Gavà (Baix Llobregat). La nostra associació és un lloc de trobada, intercanvi, debat i sobretot de treball per tal que l'educació dels nostres fills/filles sigui de qualitat.
AMPA del CEIP Les Clisques
Blog de l’AMPA del CEIP Les Clisques, centre escolar de El Port de la Selva, a la comarca de l’Alt Empordà. Escola de primària, l’AMPA del CEIP Les Clisques, festa d'inici de l'esport escolar, activitats escolars i información diversa.
AMPA del CEIP Les Fonts
Web de l’AMPA del CEIP Les Fonts d’Argentona (Maresme). L’objectiu és donar-nos a conèixer i oferir informació sobre les activitats i tasques que portem a terme, paral·leles i complementàries a la formació escolar que ofereix el centre.
AMPA del CEIP Mestre Morera
Espai web de l’Ampa del CEIP Mestre Morera. És un centre públic ubicat al barri de Ciutat Meridiana, al districte de Nou Barris de la ciutat de Barcelona. La seva oferta educativa comprén les etapes d’educació infantil i educació primària. Activitat.
AMPA del CEIP Montsant de Rialp
L'AMPA organitza activitats extraescolars, venda de llibres de text, sortides familiars, curset de natació, setmana blanca. També ajuda a millorar l'equipament de l'escola, contribució i ajuda amb les festes de l'escola (pessebre vivent).
AMPA del CEIP Pla de l’Ametller de Banyoles
L´escola, la fem entre tots: mestres, alumnes, pares i també el personal de la cuina, la secretaria, el menjador, la neteja, les extraescolars, i com no, el conserge. L’AMPA és responsable de la gestió del menjador.
AMPA del CEIP Pompeu Fabra
Web de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola Pompeu Fabra del Pont de Vilomara i Rocafort (Bages). Organitza activitats extraescolars, xerrades, col·labora en els esmorzars i berenars de les festes, activitats de la Festa Major.
AMPA del CEIP Salvador Lluch
Associació de Mares i Pares d'Alumnes del CEIP Salvador Lluch de Gavà. L'AMPA recull signatures perquè pares, mares, professors, alumnes, manifestin el desacord en la política de retallades i en particular que aquest any es retalla un professor més.
AMPA del CEIP Sant Eulàlia
Espai a Internet de l’AMPA del CEIP Sant Eulàlia de Berga. Inclou: Actes, l’AMPA, activitats familiars, actvitats extraescolars AMPA, butlletí informatiu, camins escolars, casals, conferències, festes, temes, arxius i pàgines,
AMPA del CEIP Sobirans
AMPA del CEIP Sobirans d'Arenys de Munt (Maresme). La feina de l'AMPA és molta, i cada vegada hi ha més nens a l'escola. Fa una crida a la participació per als pares i mares. Segur que en alguna o altre cosa podeu col·laborar amb l'escola.
Ampa del Col.legi Francesc Feliu
Ampa del Col.legi Pare Palau d’Aitona (Segrià). Treballem per proporcionar als nens un context escolar el més favorable possible. Organitzem activitats per recaudar diners i poder subvencionar material, excursions, i tot el que necessitin els nens.
AMPA del Col.legi Marcel.lí Domingo
Bloc de serveis generals i notícies. Fer-se soci de l’AMPA és una inversió que feu durant el curs en benefici del vostre fill/a. L’associació és un pont de comunicació entre les famílies i l’escola. L’objectiu és potenciar l’educació dels fills/es.
AMPA del Col·legi Miguel Hernández de Torrent
Lloc web oficial de l'Associació de Mares i Pares d'alumnes del Col·legi Miguel Hernández de Torrent (L’Horta Oest). Hi trobareu moltes informacions útils i d’activitats tant per a pares i mares, com també per a xiquetes i xiquets.
AMPA del Col·legi Pare Coll
L'Associació de Pares i Mares del Col·legi Pare Coll està format per persones que col·laboren amb l'escola i en el projecte educatiu i de lleure ofertat pel centre. L'AMPA treballa per a familiaritzar l'alumnat i famílies en les noves tecnologies.
AMPA del Col·legi Voramar d'Alacant
Web de l'associació de pares i mares (AMPA) del col·legi públic Voramar, situat en el carrer Salabre del Cap de les Hortes a Alacant. Tenim guarderia per la vesprada amb monitora de suport. El col·legi, instal·lacions i informació docent.
AMPA del IES Badalona VII
Blog de l'AMPA del IES Badalona VII. Informació detallada dels serveis i activitats de l'AMPA. Com a pares i mares tenim un paper important en la vida de l'Institut. Per això us animem a participar en les eleccions com a candidat o representant...
AMPA del reginahorta
Web de l’AMPA del Col·legi Regina Carmeli, situat al districte d’Horta-Guinardó de la ciutat de Barcelona. Hem creat aquest bloc per tenir-vos informats sobre les activitats que l'AMPA porta a terme a l'escola. També podeu aportar les vostres idees.
AMPA del SES Sant Llorenç de Morunys
Associació de mares i pares del centre d'educació secundària de Sant Llorenç de Morunys, a la comarca del Solsonès. Junta i responsables d'activitats, activitats, menjador i comunicats.
AMPA del Xarau
AMPA Escola Xarau de Cerdanyola del Vallès. Presentació i organització de l’AMPA. Per a coneixe'ns, a saber qui som i com treballem, quins són els nostres projectes i que faciliti la relació i la comunicació entre tota la comunitat educativa.
AMPA Diputació
Associació de Mares i Pares de l’Escola Diputació, centre públic d’educació infantil i educació primària, que està situat a la nova Esquerra de l'Eixample de Barcelona. Actes, projectes, documents, escrits, coses per fer i veure. L'escola som tots.
AMPA Dolors Monserdà-Santapau
Blog de l’Associació de pares i mares del Centre d’Educació Infantil Primària, Dolors Monserdà de Santa Pau, municipi de la comarca de La Garrotxa. Informació de l’AMPA i activitats i serveis escolars.
AMPA Dolors Piera
Associació de mares i pares de l'escola Dolors Piera del barri de la Girada de Vilafranca del Penedès. La Junta de l’AMPA és l’òrgan d’organització, gestió i funcionament de l’associació per delegació expressa de l’Assemblea. La seva composició.
AMPA Dominiques Anunciata
Web de l'AMPA de l'Escola Santa Caterina de Siena, Dominiques Anunciata FEDAC-Horta-Guinardó, a Barcelona. Les activitats extraescolars: Iniciació a l'esport, judo, patinatge, bàsquet, fútbol, voleibol, gimnàstica rítmica, guitarra, …
AMPA Dominiques L'Anunciata Lleida
Pàgina web de l’AMPA Dominiques L'Anunciata Lleida, Inclou informació general de l’activitat de l’Associació de Mares i Pares, com de les activitats extraescolars que es desenvolupen a l’escola. Activitats, arxius, enllaços i el butlletí AmpaInforma.
AMPA Dominiques Tarragona
L’Associació de Mares i Pares Sant Domènec de Guzman fou creada el 7 de febrer de 1973. Vol fomentar al màxim el rendiment dels alumnes en la seva formació integral, seguint l’ideari del centre. Promou la participació dels pares i mares dels alumnes.
AMPA Dr. Samaranch i Fina
Espai oficial de l’AMPA Dr. Samaranch i Fina, del poble de Els Monjos (Alt Penedès). Qui la forma, notícies, menjador, extraescolars, voluntaris, Consell Escolar, Comissió de Retallades, suggeriments, dades de contacte i d’altres webs d’interès.
AMPA Dr. Serés
Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l'Escola Dr. Serés de la ciutat de Lleida. Inclou tota la informació relacionada amb les activitats que gestiona o en les què col·labora l'AMPA de l'Escola Dr. Serés, junta de l'AMPA i activitats extraescolars.
AMPA Duran i Bas
L’AMPA activa actuacions proposades pel pares i mares, pel professorat, i per l’equip directiu d’aquesta escola de Les Corts, a Barcelona. Sempre encaminades a la millora educativa del centre. Toquem temes diversos, dins d’unes premisses.
AMPA EBM Cami del Bosc
Facebook oficial de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Bressol Municipal Cami del Bosc del barri de Can Cuiàs de Montcada i Reixac (el Vallès Occidental). Es tracta d’una associació educativa de mares i pares fundada l’any 2005.
AMPA EBM Can Casamada
L'AMPA EBM Can Casamada, és una associació formada per les mares i pares d'alumnes de l'escola. Neix de la voluntat de col·laboració dels pares i mares dels alumnes amb la tasca educativa que porta a terme el personal docent del centre.
AMPA EBM La Ginesta
Associació de Mares i Pares de l’Escola Bressol Municipal La Ginesta de Viladecans. Promou la intervenció dels pares i dels alumnes, en el control i en la gestió del centre, i tal efecte, proposar candidats al consell escolar en la seva representació.
AMPA Edvola Jacint Verdaguer de Sils
Blog quadern de l’AMPA CEIP Jacint Verdaguer de Sils, a la comarca de la Selva. Informacions i actualitat sobre l’entitat representativa dels pares i mares del CIP. Vam fer 25 anys el curs 2004-2005.
AMPA EEE Crespinell
L’Ampa de l'Escola Crespinell vol que aquesta sigui una eina de enllaç entre les families, en la que i trobem una miqueta de tot, que sigui la clau que ens permeti compartir experiencies, sortejant els inconvenients i limitacions que en comunicació.
AMPA El Brot
L'Associació de pares i mares de l'Escola El Brot apareix el curs 2005-06. Es crea per a donar suport a una entitat educativa i pedagògica que desenvolupa la seva tasca cuidant l'àmbit social i humà dels/de les nostres fills i filles dia a dia.
AMPA El Carme Manlleu
Des de la comissió d'extraescolars organitzem tot un seguit d'activitats per tal d'omplir les hores de lleure dels nostres fills de manera lúdica i educativa. Supervisem amb les empreses d'activitats extraescolars les propostes que es portaran a terme.
Ampa El Gegant del Rec
Associació de mares i pares del ceip El Gegant del Rec de Salt (Gironès). L’AMPA es va formar el curs 2006-2007 i ens anem organitzant i millorant el funcionament. Estem associats e la FAPAC i adherits a la Coordinadora d’AMPAS de Salt.
AMPA El Sagrer
L'escola El Sagrer té els seus orígens en els primers anys dels 60. Llavors un grup de pares va manifestar l'interès per crear una escola a La Sagrera i va elaborar un projecte d'escola participativa basada en la corresponsabilitat entre pares i mestres.
AMPA El Sol i la Lluna
L'AMPA de l'Escola El Sol i la Lluna es va constituir a l’any 2007. Disposa d'un grup-google, en el qual es publiquen notícies i opinions importants que fan referència al funcionament de l'escola i de la pròpia AMPA. Tots els pares podeu ser membres.
AMPA El Tramvia Blau
AMPA de l’Escola Bressol Municipal El Tramvia Blau del barri de Sant Gervasi-La Bonanova de Barcelona. Promoció de la col·laboració i participació de pares i mares implicats en l'educació dels infants en l'àmbit escolar. Fundada l’any 2008.
AMPA Els Costerets
Espai de l’AMPA de l'Escola Els Costerets de Sant Pere de Ribes, al Garraf. Novetats, arxiu de documents, recomanacions, escola inclusiva, , menjador, activitats, l’Honsbol Els Costerets, activitats per a mares i pares, serveis de cangur i agenda.
AMPA Els Pins Castelldefels
Web de l’AMPA de l’Escola Els Pins de Castelldefels (Baix Llobregat). L’Ampa del CEIP Els Pins, és l'associació que col·labora estretament amb el centre en totes les activitats en les quals la seva presència es requerida. Activitat i serveis.
AMPA Els Pins Cornellà
Espai on trobareu tot el que pugueu necessitar relacionat amb les activitats. Un espai d'informació i sobretot de comunicació per això us demanem que col.laboreu i us feu sentir. Enquestes, votacions i correus on us podeu dirigir per qualsevol dubte.
AMPA Enric Granados
Acollida matinal de 8 a 9 hores. Preu 22 € (S'abona de dia 1 al dia 10 cada mes). Futbol els dilluns i els dimecres de 17 a 18 hores, adreçat a tots els alumnes de primària (1r a 6è). El bàsquet, que es realitza els dimarts i dijous de 17 a 18 hores.
AMPA Ernest Lluch
L’escola Ernest Lluch és un centre públic que imparteix les etapes d’Educació Infantil i de Primària. Els pares per mitjà de les entrevistes personals, reunions de pares i la participació en col·laboracions especials aporten la visió i el suport.
AMPA Escoila Sant Maria
Infantil, primària i secundària de l’Escola Santa Maria Blanes. Com diu el poeta Miquel Martí i Pol: "Ja no crema el foc d'ahir. Ni el foc d'avui. S'ha de fer foc nou". Les paraules serveixen per a expressar el pensament, compartir emocions i fer vincles.
AMPA Escola Amadeu Vives
L'AMPA és l'associació de mares i pares d'alumnes de l'escola, formada per les famílies que col·laboren aportant la quota. Si funciona l'AMPA, se'n beneficia l'escola i els fills. Activitats extraescolars, casals, colònies, venda de llibres de text, …
AMPA Escola Andersen
Hem donat nova imatge a la pàgina i esperem que sigui el punt de trobada. La comissió d'imatge i les comissions ens informaran dels actes, activitats, etc. Esperem que la participació sigui molta i aquest punt de trobada es faci el més familiar possible.
AMPA Escola Annexa - Joan Puigbert de Girona
L'AMPA som tots, l'associació de pares i mares de l'Annexa, Joan Puigbert de Girona ciutat, que treballa per donar suport i complementar les activitats que realitzen els alumnes a l'escola, alhora que reivindica la millor formació per als nostres fills.
AMPA Escola Annexa-Joan Puigbert de Girona
Contribueix a millorar de la qualitat de l'ensenyament de l'alumnat col·laborant amb la comunitat educativa dins i fora l'escola oferint serveis adients. Actua d’interlocutors entre pares, mares i mestres i administra i gestiona els recursos econòmics.
AMPA Escola Antoni Balmanya
Escola del Camp de l’Arpa del Clot, al districte de Sant Martí, Barcelona. Són de l’AMPA el 95% de les famílies de l’escola. El màxim òrgan de representació es l’assamblea. La junta directiva fixa objectius i pren decisions encomanades pels associats.
AMPA Escola Antoni Gaudí
Escola de Castelldefels. L' AMPA és una associació voluntària de pares i mares dels alumnes de l'escola, oberta a tothom, que desinteressadament i sense cap ànim de lucre vol contribuir en l'educació que reben els nostres fills i filles.
AMPA Escola Antonio Machado
Web de l’AMPA de l’Escola Antonio Machado, situada al Barri de Cirera de Mataró. Aquesta AMPA, és una associació educativa de pares i mares fundada l’any 2004. El nombre de membres actuals és de 85. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties.
AMPA Escola Assís
Som els pares i mares de l'Escola Assís de Premià de Mar, que constituïts en AMPA intentem col·laborar amb el centre en les activitats extraescolars, l'organització de festes i moltes d'altres cosses que son necessàries a l’escola...
AMPA Escola Assumció de Nostra Senyora
AMPA d’aquesta escola ubicada a la Rambla del Poblenou de la ciutat de Barcelona. Tota la informació relativa a com s’organitza l’AMPA, què fem, qui hi forma la junta, les comissions, els delegats, els estatuts, i accés a la pàgina web de l’escola.
AMPA Escola Ausiàs March
Associació de Mares i Pares dels alumnes de l'escola Ausiàs March de L'Hospitalet de Llobregat. Un grup de mares i alguns pares: generosos, independents, oberts, sensibles i forts, entusiasmats i moltes vegades cansats, optimistes i somiadors...
AMPA Escola Badalona Port
L'AMPA és una associació oberta a tots, formada per pares i mares que sense afany de lucre, uneixen esforços per representar i defensar els interessos dels nostres fills en l'ambit educatiu. Informació dels serveis que des de l’AMPA gestionem.
AMPA Escola Baldiri Reixac
Escola de badalona. L’Associació de mares i pares de la nostra escola es va formar l’any 1981. Des del primer moment la nostra AMPA ha tractat sempre de ser una formació de mares i pares que ofereixen ajuda i col·laboració desinteressada…
AMPA Escola Balmes
AMPA d’aquest centre de Castellbell i el Vilar (Bages). Els Estatuts són el document marc a partir del qual l’AMPA fa les activitats, i els canvis són els que permeten créixer i donar resposta als reptes de creixement que desenvolupa l’escola.
AMPA Escola Baltà
L'Associació de Pares i Mares d'Alumnes participa en l'educació dels fills, de la forma més efectiva que tenim per organitzar-nos dins del centre escolar. Establim una plataforma oberta a la participació en tots els aspectes referents a l'educació.
AMPA Escola Barkeno
L'Associació de mares i pares d'alumnes constitueix l'AMPA. La seva junta promou activitats extraescolars i organitza serveis d'acollida al matí i tarda per a les famílies que els hi convingui. També facilita la venda de llibres de text a l'inici de curs.
AMPA Escola Benaula
L'AMPA és l'Associació de Mares i Pares dels Alumnes del Centre d'Ensenyament Infantil i Primària de l'escola La Benaula de Caldes de Malavella de la que formen part la totalitat dels pares d'alumnes o tutors legals que ho desitgin.
AMPA Escola Bernat Metge
AMPA Escola Bernat Metge de El Prat de Llobregat (Baix Llobregat). L'AMPA Bernat Metge té com a objectius: Afavorrir i potenciar la participació de pares i mares en la gestió del centre. Suport als membres en el referent a l'educació dels seus fills.
AMPA Escola Betúlia
Espai web de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’Escola Betúlia de Badalona, formada per tots els pares i mares dels alumnes d’aquest centre que ho van demanar en el moment de fer la inscripció a l’escola. Serveis i junta.
AMPA Escola Bogatell
Famílies d’alumnes de l'Escola Bogatell. Informació sobre les activitats que fan els nostres filla i filles, les que es preparen per les famílies, les reunions de l'AMPA, notícies, novetats, esdeveniments que es preparen, el calendari escolar, i més...
Ampa Escola Bresol EBM Vallparadis
Web de l’AMPA, l’associació formada per les mares i pares d’alumnes de l’Escola Bressol Municipal Vallparadís de Terrassa. Els principals objectius de l’associació, els avantatges del membres, com s’organitza l’AMPA: les seves comissions.
AMPA Escola Bressol Garbí
Suport a activitats de l'escola, assistència i suport als membres de l'associació en tot allò que fa referència als seus fills i filles. Promou la participació dels pares i mares en la gestió en els àmbits social, cultural, econòmic i laboral de l'entorn.
AMPA Escola Bressol Giravolt
Web de l’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Giravolt, l’associació educativa d’aquesta escola d'educació especial ubicada a Terrassa centre. Representa a la comunitat de mares i pares d’aquest centre. Notícies, galeries, l'ampa informa, agenda, ...
AMPA Escola Bressol La Marina de Viladecans
Associació de pares i mares de l'escola bressol La Marina de Viladecans. Promou la relació pares-escola, proposa candidats al consell escolar, suport i asistència a pares i tutors membres de l'associació i organitza activitats per a nens, entre d’altres.
AMPA Escola Bressol Les Figueretes
L'AMPA organitza, gestiona i col.labora en nombroses activitats que, més enllà de l'aprenentatge a les aules, permet que els nens i nenes gaudeixin d'una complerta oferta docent, lúdica i de serveis: organització d'activitats extraescolars, festes ...
AMPA Escola Bressol L'Olivera
Promou la participació de mares i pares a l'escola, col·laborant, organitzant i promovent activitats educatives. Participa en la gestió del centre i representa les mares i pares davant el Consell Escolar i la direcció. Recolza una educació de qualitat.
AMPA Escola Bressol Mitja Costa
La Web de l'AMPA EBM Mitja Costa, associació de Montcada i Reixac (Barcelona), constituida l'any 2006 amb l'objectiu de complimentar les activitats proposades des de l'Escola. Esperem que trobis l'informació que busques en aquesta pàgina web.
AMPA Escola Bressol Moises
Associació de Mares i Pares de l'Escola Bressol Municipal Moisés de Terrassa, entitat educativa amb una seixantena de families d’alumnes de l'escola bressol municipal ... districte 4 de Terrassa a partir d'una iniciativa de la Comissió Social.
AMPA Escola bressol municipal La Casa de les Flors
Associació de Mares i Pares de l’Escola Bressol Municipal La Casa de les Flors de L’Hospitalet. Participa al Consell Escolar de Centre (govern de l’escola) i col·labora en l’organització d’activitats com festes, berenars, tallers i xerrades-col·loqui.
AMPA Escola Bufalà
Col.labora amb l'escola organitzant activitats extraescolars per als alumnes, de tipus esportiu o cultural i recreatiu. També promou activitats encaminades a aquest fi, entre les que destaquen les activitats extraescolars, conferències i trobades.
AMPA Escola Busquets i Punset
L’Associació de Pares i Mares d’Alumnes de l’Escola Busquets i Punset es forma per pares i mares de nens i nenes escolaritzats a l’escola. Associació voluntària de famílies amb l’objectiu general de promoure la participació i col·laborar amb activitats.
AMPA Escola Cambrils
Actes, activitats extraescolars, biblioteca, butlletí, enllaços, escola de pares, festes, dades d'interès, Junta directiva, menjador, opinió, reivindicacions, acollida matinal, activitats de permanència, activitats d’estiu. Carta oberta a la ciutadania.
AMPA Escola Can Llobet
Gestiona serveis d'acollida, menjador, extraescolars, casals d'estiu i setembre, material i socialització de llibres. Assistència als membres de l'associació: pares/mares, tutors/es, professorat, alumnes del centre i òrgans de govern i de participació.
AMPA Escola Can Roca
Som l’associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Can Roca de Castelldefels i colaborem amb la comunitat educativa organitzant activitats complementàries amb l’educació dels notres fills. La versió en català encara no està operativa.
AMPA Escola Can Serra
Participació i necessitats del col·lectiu escolar. Gestiona menjador, extraescolars, Pla Català de l'Esport, casal d'estiu i acollida. Treballa per millorar l’ensenyamentl i a favor d’una escola pública, catalana, democràtica, participativa i de qualitat.
AMPA Escola Casals Gràcia
Associació de mares i pares de l’escola Casals-Gràcia, la representació d’aquest col·lectiu dins l’escola. Som un grup de pares i mares d’alumnes de l’escola que, de manera voluntària, volem participar en el funcionament del centre. Organització.
AMPA Escola Casas
L'AMPA és una associació que debat opina, aporta idees i cerca vies consensuades que canalitzin les qüestions que es plantejan. Amb arguments i, mitjançant els nostres representants, representem les propostes a la direcció, o al Consell Escolar.
AMPA Escola Castell de Farners
L’AMPA Escola Castell de Farners de Santa Coloma és l'associació de pares que gestiona: Menjador escolar, encàrrec i venda de xandalls i samarretes de l'escola, organització d'extraescolars i hores d'acollida i organització i gestió de casals.
AMPA Escola Catalunya de Sabadell
Espai web de l'Associació de Mares i Pares del CEIP Catalunya (Sabadell). L’objectiu és contribuir a millorar de la qualitat de l'ensenyament dels nostres fills. Es basa en el diàleg i la col·laboració amb els sectors de la comunitat educativa.
AMPA Escola Cavall Bernat
L’AMPA, de l’escola té delegats pares o mares per curs classe, que es reuneixen amb la junta de l’AMPA d’una manera periòdica, per debatir, compartir experiències i preparar festes pels nostres fills/es i contribuir o ajudar en el que l’escola necessiti.
AMPA Escola Cervantes Lleida
L’AMPA és un grup de mares i pares de l'Escola Cervantes de la ciutat de Lleida. La nostra finalitat és ajudar a les famílies en temes relacionats amb l'educació i l’escola. Aquí trobareu infornació sobre les activitats i notícies que us seran d'utilitat.
AMPA Escola Cervetó
Bloc de l’AMPA. Fomenta la comunicació entre pares, mares i potencia col·laborar amb l’escola dels fills-lles. Vol ser un punt d’informació actualitzada i que aquest espai serveixi per crear una comunitat i per reforçar el triangle Pares-Escola-Alumnes.
AMPA Escola Circell
L'AMPA és l'associació de famílies de l'alumnat de l'Escola Circell del poble de Moja, municipi d’Olèrdola (Alt Penedès). És una associació sense lucre, que gestiona recursos i activitats per l'alumnat i les famílies d’aquesta escola penedessenca.
AMPA Escola Ciutat d'Alba
L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'Escola Ciutat d'Alba és una entitat que es constitueix com a plataforma de participació dels pares i mares en el projecte de la nostra jove escola. Està formada per totes les famílies associades.
AMPA Escola Ciutat Jardí
Web de l’AMPA de l’Escola Ciutat Jardí de Lleida. L’Associació de Mares i Pares de CEIP Ciutat Jardí és una entitat sense lucre, formada per les mares i els pares dels alumnes de l’escola que voluntàriament ho desitgen. Alguns dels objectius.
Ampa Escola Cossetània
Web de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola Cossetània de Vilanova i la Geltrú. Què fem? Junta, menjador, documents, secretaria, articles recomanats. Si voleu col·laborar en les activitats que es preparen durant el curs, feu-nos-ho saber.
AMPA Escola Creu Alta
Web de l’AMPA Escola Creu Alta de Sabadell, Vallès Occidental. Aquest curs celebrem el 25è aniversari; ja han sortit 25 promocions d’alumnes amb el nom de Creu Alta. Per tal de celebrar-ho hi haurà dos dies al mes de juny amb activitats especials.
AMPA Escola de Bosc de Montjuic
L’AMPA no para! Des de la junta ampliada va sorgir la proposta de presentar el funcionament de les comissions. Amb aquesta intenció s’ha programat “Berenar de comissions”. Hi trobareu una “paradeta” de cada comissió amb els seus membres.
Ampa Escola de la Concepció de l'Eixample de Barcelona
Informació sobre les activitats que organitza l'AMPA de l'Escola de la Concepció de l'Eixample de Barcelona. Visita el web de l'AMPA de l'escola, pots trobar-hi informacions útils.
AMPA Escola de Riudellots
Associació de mares i pares de l'escola de Riudellots de la Selva. Part important del centre que vetlla per millorar les condicions dels nostres fills a l'escola, promou la participació de les mares i pares dins les activitats de la comunitat educativa.
AMPA Escola de Sant Roc
Bloc de l'Associació de Pares i Mares de l'Escola de Sant Roc d'Olot (La Garrotxa). Per accedir a informació que els pot ser d'interès. Dates de les reunions i resum de cada reunió i dels acords presos, i les diferents activitats que organitzem.
AMPA Escola Del Bosc Rubí
Espai web de l’AMPA Escola Del Bosc de Rubí (Vallès Occidental). La quota de soci és de 35 € anuals. Menjador: Heu de portar el full de matrícula per alumnes fixos (com a mínim tres dies per setmana fixos). Informació, organització i activitats.
AMPA Escola del Carme
L’AMPA som tots i totes els pares i mares d’alumnes de l’Escola del Carme de Sabadell. L’AMPA és una associació legalment constituïda i registrada en el Registre d’Associacions de la Generalitat, isense ànim de lucre. Els fins de l’associació.
AMPA Escola del Clot
Web de l’AMPA Jesuïtes del Clot. El fons d'infortuni, és una secció de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Tècnica Professional del Clot. Té per objecte el desenvolupament de la previsió social dels alumnes matriculats a l'escola.
AMPA Escola Delta
L'AMPA és l'associació voluntària sense ànim de lucre formada per mares, pares o tutors legals d'alumnes de l'escola Delta de Terrassa, que aportem una quota anual per l'organització i realització d’activitats de les que gaudim durant tot l'any.
AMPA Escola Dolors Monserdà-Santapau
El nostre logo, un Ham i un Pa fonèticament sona AMPA. El logotip aporta un significat ampli de la nostra responsabilitat com a pares i mares, on el pa representa la manutenció dels fills, i l'ham l'ensenyament per a que de grans pesquin autònoms.
AMPA Escola Dr. Ferran i Clua
Web de l’associació, de pares i mares d'alumnes, que treballs pel bon funcionament del centre. La funció principal és col·laborar amb l'escola, millorar els recursos, donar suport a les tasques educatives i organitzar activitats extraescolars.
AMPA Escola Edumar
Web de l’AMPA Escola Edumar de Castelldefels, al Baix Llobregat. L'AMPA és un òrgan viu i participatiu. Tots els pares i mares de l'escola en formem part. Els membres de la Junta Directiva, els representants de les diferents comissions.
AMPA Escola Eiximenis
Entitat creada l’any 1975. Promou la participació i col·laboració dels pares i mares en els objectius i activitats de la comunitat escolar de l'escola Eiximenis, i promoure'n la participació en la gestió del centre. Activitats escolars i extraescolars.
AMPA Escola El Bruc
Bloc de l’AMPA del Centre d'ensenyament infantil i primari El Bruc de Riells i Viabrea (La Selva). Categories, informació de les activitats extraescolars i de la construcció de les noves aules de l’escola.
AMPA Escola El Cim Terrassa
Associació de mares i pares d'alumnes de l'escola El Cim. Col·labora i participa amb l'escola organitzant i preparant activitats. Anirem penjant totes les informacions perquè tothom pugui assabentar-se de les diferents activitats que anem preparant.
AMPA Escola El Dofí
L’AMPA del centre, formada pels pares i mares de l´escola, és un dels motors fonamentals pel bon funcionament del Dofí. És un vehicle de comunicació amb la comunitat educativa. Realitza la recollida de peticions, dubtes, interessos, etc.
AMPA Escola Elisa Badia
Gestiona serveis de menjador, servei d'acollida, activitats extraescolars i casal d'estiu, mitjançant l'empresa Malec. Col·labora en l'organització de les festes que es fan al centre: Castanyada, Nadal, Sant Jordi, Setmana Cultural i Final de Curs.
AMPA Escola Els Arcs
Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola Els Arcs, legalment constituïda i de la que hi poden formar part totes les mares i pares d’alumnes que ho desitgin. Organitza activitats complementàries i col·labora en altres amb la direcció de l’escola.
AMPA Escola Els Pins
L’AMPA de de l'Escola Els Pins la formem els pares, les mares o tutors dels nens i nenes de l’escola que paguem la quota anual. La quota dóna dret a gaudir de serveis de qualitat i complementaris a l’educació dels infants i de les famílies sòcies.
AMPA Escola Emili Juncadella
El 2011 es va produir el relleu a la Junta de l’AMPA. Volíem adreçar-vos aquesta presentació per a que sapigueu qui som i com podeu contactar. El grup de persones que, amb molta il·lusió, volem que l’AMPA sigui punt de trobada i unió de les famílies.
AMPA Escola Espai 3
Web de l’AMPA de l’Escola Espai 3 de Sant Joan Despí (Baix Llobregat). L'AMPA és l'associació de pares i mares que participa col.lectivament en l'escola on estan els seus fills. L'AMPA existeix per a dues raons importants que podeu descobrir.
AMPA Escola Fabra
Junta de l'AMPA d’aquest centre del municipi d’Alella (el Maresme). Són els representants dels pares associats i considerem que és fonamental conèixer què volen els pares de l'AMPA i de l'Escola, per tal d'intentar treballar en aquesta direcció.
AMPA Escola Ferrer i Guàrdia
Explica activitats que proposa. Dóna suport i assistència a membres de l'associació i a pares i mares d’alumnes, tutors, professorat i alumnat del centre i els òrgans de govern i de participació, en el que refereix a l'educació dels seus fills i filles.
AMPA Escola Frederic Godàs
Intentem començar cada curs amb noves il·lusions, nous projectes, renovades energies i, en definitiva, amb la intenció de dur a terme una tasca ben feta que serveixi per potenciar la comunicació entre tots els sectors i membres de la Comunitat Educativa.
AMPA Escola Frederic Mistral
Blog dels Pares i Mares de l'Escola Frederic Mistral de l'Hospitalet. La junta està formada pel president, secretari, tresorer i vocals. Les vocalies es divideixen en comissions per gestionar el funcionament i els serveis, projectes i activitats.
AMPA Escola Galileo Galilei
Web de l’AMPA Escola Galileo Galilei de El Prat de Llobregat (el Baix Llobregat). Potencia la participació de pares i mares en la gestió del centre. Donar suport i assitència als membres de l'associació en tot el que es refereix a l'educació dels fills.
AMPA Escola Garigot
AMPA Escola Garigot situada al municipi de Castelldefels (Barcelona). Serveix de punt de trobada entre els pares per tractar els temes que afecten a totes les famílies, mitjançant l’Assemblea General de socis, que es reuneix un cop l’any.
AMPA Escola Gayarre
Associació de pares i mares d’aquest institut de Barcelona. Taulell de l'AMPA, mares delegades, millores, extraescolars, actes, portes, obertes, Carnestoltes, Sant Jordi, mercadillos, Firentitats, Nadal, casals, el Facebook, web d'escola, sol·idaris, ...
AMPA Escola Ginesta
Volem afavorir la participació, a través del ventall de propostes, activitats, xerrades i tallers que s'ofereixen des de l'AMPA. També posem a la vostra disposició tota la documentació i formularis, que fins ara només es podia obtenir presencialment.
AMPA Escola Ginesta
Associació que agrupa els pares i mares d’aquesta escola de Matadepera (Vallès Oc.). Contribuieix a millorar la qualitat de l'ensenyament dels nens i nenes. Funciona basant-se en el diàleg i en la col·laboració amb els sectors de la comunitat educativa.
AMPA Escola Grèvol
Web de l’AMPA de l’Escola Grèvol del barri del Poble Nou de Barcelona. Hí trobareu tota la informació sobre com s’organitza l’AMPA, qui forma la Junta, les diferents Comissions, delegats, estatuts i descripció de cada àrea i els seus responsables.
AMPA Escola Guillem de Montgrí
AMPA Escola Guillem de Montgrí de Torroella. L'AMPA col·labora activament amb l'Escola, implicant-se en tot el que pot ajudar al bon funcionament del Centre. Per detalls sobre les activitats de l'AMPA, podeu consultar la seva pàgina web i/o el bloc.
AMPA Escola Heura
L’AMPA de l’escola Heura agrupa a les mares i pares d’alumnes d’aquesta escola del districte d’Horta-Guinardó de la ciutat de Barcelona. Promou activitats extracurriculars, complementàries, elabora un pressupost anual i administra ingressos.
AMPA Escola Ignasi Iglesias
L'Associació de Pares i Mares col.laborem que l'escola dels nostres fills sigui la millor escola, on s'hi trobin a gust i vagin creixent en coneixements i com a persones. L’Assemblea Extraordinària de l’AMPA, aprova la formació d’una nova junta.
AMPA Escola Industrial Sabadell
La junta de l’AMPA volem donar-vos la benvinguda al nou curs escolar i, molt especialment, als pares i mares que s’incorporen per primer cop a aquesta comunitat educativa que és l’IES Escola Industrial de Sabadell. Comissions i documentació.
AMPA Escola Isaac Peral
Escola de Terrassa. Tots junts, amb el recolçament de l'equip directiu i el grup de docents, aconseguim una escola de qualitat, on els nostres fills i filles inicien una etapa important a la seva vida, i que ben segur deixarà emprenta a la seva persona.
AMPA Escola Isidre Martí
AMPA Escola Isidre Martí d’Esplugues. Organitza i promou activitats en el transcurs de l'any lectiu com ara: Activitats socials: Les festes i cel·lebracions de l’escola i famílies, activitats culturals, de funcionament, formatives I informatives.
AMPA Escola Ítaca
Web-blog de l'associació de pares i mares (AMPA) de l'Escola Itaca de Vilanova i la Geltrú, fundada el 2005. Com observareu, les informacions escolars que trobareu ara fan referència a les etapes d'educació infantil, primària i secundària obligatòria.
AMPA Escola Itaca Barcelona
Web de l’AMPA Escola Itaca, situada a Les Corts, a la ciutat de Barcelona. L’AMPA, Consell Escolar, fulls inscripcions, notícies, extraescolars, menjador, SAM/SAT, Odissea, revista, enllaços, contacte, escola de pares, estatuts i normes del centre.
AMPA Escola J.M. Soler i Gené de Montbrió del Camp
L’AMPA (Associació Mares i Pares d'alumnes del CEIP Josep Maria Soler) té racó virtual des d’on seguir accions que fem tot el curs. El blog informa, fomenta activitats de lleure amb família, dinamitza la relació AMPA i pares i mares i direcció d'escola
AMPA Escola Jacint Verdaguer
AMPA Escola Jacint Verdaguer al Prat de Llobregat (Barcelona). Potencia la participació de pares i mares en la gestió del centre. Dóna assitència als membres de l'associació en el que es refereix a l'educació dels fills. Col·labora en activitats.
AMPA Escola Jacint Verdaguer
L’AMPA de l’Escola Pública Jacint Verdaguer es va crear l’abril de 1979 en una Assemblea General, i en majoria absoluta per part dels pares dels alumnes de la mateixa, aquell dia es prenia la decisió de constituir-la de forma legal i estatutària.
AMPA Escola Jaume Balmes
L’ampa i l’equip directiu escolar treballen colze a colze per tirar endavant les activitats, i els nens poden gaudir d’una gran festa en la que poder practicar l’esport, saltar en llits elàstics, pujar a un rocòdrom, a inflables i jugar en un futbolí humà
AMPA Escola Jaume Vicens Vives
L'escola Jaume Vicens Vives disposa de cuina pròpia, la qual cosa permet de fer el menjar al centre. Les senyores Encarna, cuinera, i Manoli, ajudant de cuina, preparen els suculents àpats. L'empresa Line Càtering Service, és la concesionària del servei.
AMPA Escola Joan Maragall
Associació educativa que potencia la participació de pares i mares en la gestió del centre. Suport i assitència als membres en tot el de l'educació dels fills. col·labora en les activitats educatives i cooperar amb el consell escolar en directrius.
AMPA Escola Joan Maragall
Facebook de l’Associació de Mares i Pares de l'Escola Joan Maragall d'Arenys de Mar. Moltes gràcies a tots els que vareu participar a la rua mes multitudinària d'Arenys de Mar, varem aconseguir que les flames olímpiques omplissin tota la vila.
AMPA Escola Joan Maragall
AMPA Escola Joan Maragall l’Hospitalet. En aquesta web, hem invertit moltes hores i hem dipositat molt d’entusiasme per tal que sigui útil. L’objectiu: millorar el servei que l’AMPA dóna a les famílies. Activitats, subvencions, i informació d’interès.
AMPA Escola Joan Maragall
L'AMPA de l'Escola Joan Maragall es dedica a organitzar activitats relacionades amb la comunitat educativa. Actualment fan activitats extraescolars, tenen un servei d'acollida i participa en esdeveniments esportius i culturals oberts a la població.
AMPA Escola Joan Perich Valls
AMPA d’aquest centre educatiu de Sant Joan Despí (Barcelona). Organisme que agrupa a tots els pares, mares i tutors que s'han associat, els representa i participa en el projecte educatiu del nostre centre i en les diferents activitats que s'organitzen.
AMPA Escola Joaquim Blume Sabadell
Associació de mares i pares d'alumnes de l’Escola Joaquim Blume de Sabadell. L’AMPA, estatuts de l’AMPA, horaris i contacte, la junta de l’AMPA, serveis, casal d’estiu, extraescolars, horaris de les extraescolars, menjador, formularis, fotografies, ...
AMPA Escola Josep Guinovart
Associació amb finalitats educatives de mares i pares de l’Escola Josep Guinovart de Castelldefels, a la comarca del Baix Llobregat. Dades de contacte del Centre escolar. La seva web es trona en manteniment. Disculpeu les molèsties.
AMPA Escola Josep Janés
L’Associació de Mares i Pares de l’Escola CEIP Josep Janés. L’entitat agrupa els pares i mares d’alumnes d’aquesta escola. Vetllen pel bon funcionament de l’escola, per la qualitat de l’ensenyament, per l’adequat equipament i col·labora amb l’escola.
AMPA Escola Josep Madrenys
Estem convençuts que, al final de tot i malgrats les fortes pressions rebudes, tant pel Consell Comarcal de La Selva (CCS), com pel Departament d'ensenyament, com per l'Ajuntament, aconseguirem mantenir les millores en el tema del menjador.
AMPA Escola Josep Manuel Peramàs
Associació educativa fundada l’any 1978. Som l’associació de pares i mares de l’escola Peramas de Mataró, que col·laborem amb el centre educatiu a millorar l’educació dels nostres fills. Presentació, organització, localitazació i fotogaleries.
AMPA Escola Josep Tarradellas
Associació de pares i mares i punt de trobada entre les famílies i la direcció del centre i permet la relació d'aquestes amb el consell escolar, l'Ajuntament i d'altres institucions i entitats. Formen l'associació un total de 313 famílies del centre.
AMPA Escola Josep Tous
Web de les mares i pares escola Josep Tous. Presenta la nova plataforma de l'AMPA. Amb l’arribada del curs, encara que faci calor, comença el bloc de la llar del curs. Pares, mares, avis, tiets, tietes…Coneguts i desconeguts… sigueu molt benvinguts!
AMPA Escola Josep Veciana de Perafort
Informacions d'interès, horari atenció a les famílies al despatx de l’AMPA, membres de la junta, activitats extraescolars, servei d’acollida, venda de xandalls i bates, compte de l’AMPA, pàgina principal, Consell Escolar, documents d'interès.
AMPA Escola Jovellanos
L'objectiu d’aquesta AMPA del districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, és dinamitzar i promoure la intervenció de les famílies en el centre educatiu, cooperar en activitats i gestionar els recursos. L’educació dels nostres fills és responsabilitat de tots
AMPA Escola Jungfrau
L’Associació de Mares i Pares d'Alumnes Escola Jungfrau, està ubicada al barri Coll i Pujol, de la ciutat de Badalona (Barcelonès). AMPA, actes circulars, menjador, socialització, extraescolars, casal, xerrades, festes i formació de pares i mares.
AMPA Escola l’Arrabassada
És el Bloc de l’Ampa de la nostra escola. seguint una línia pedagògica constructivista on l’infant és el protagonista dels processos d’ensenyament i aprenentatge. Ampa al Facebook, Ampa al Twitter, arxius, la nostra escola, menjador, sortidetes, …
Ampa Escola La Bòbila Cambrils
És la forma més efectiva que tenim les mares i els pares d’agrupar-se i organitzar-se dins de l’escola. L’AMPA és una entitat sense ànim de lucre, reconeguda legalment. L’AMPA és una plataforma oberta a la participació d’aspectes relatius a l’educació.
AMPA Escola la Floresta
Web de l'AMPA de l'Escola de la Floresta (Vallès Occidental). L'AMPA la Floresta és una entitat que agrupa a les mares i pares de l’escola. L’AMPA és l’espai on contribuïm amb la participació en l’educació i benestar de les nostres filles i fills.
AMPA Escola La Lió
Bloc de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola La Lió de Premià de Mar (Maresme), Què és, què fa, com funciona, estatuts, com fer-se soci, calendari de reunions, junta, comisions, delegats, resum actes reunions, assemblea general, acollida, …
AMPA Escola la Mar Bella
L’AMPA de l’escola La Mar Bella de la ciutat de Barcelona, és l’associació de totes les mares, pares i familiars dels alumnes de l’escola. Som un grup obert que en qualsevol moment podem admetre nous membres amb ganes de participar-hi.
AMPA Escola La Mitjana
L'Ampa de l'escola La Mitjana de Lleida és l'associació que integra els pares i mares dels alumnes de l'escola. Dóna suport als membres, promou les activitats de formació de pares. Afavoreix el foment i la pràctica de l’activitat esportiva escolar.
AMPA Escola La Nova Electra
Escola de Terrassa. L’Associació de Mares i Pares Escola La Nova Electra és una entitat pensada i creada per col·laborar estretament amb els mestres i l’equip directiu del centre per millorar la qualitat de l’educació que reben els infants a l’escola.
AMPA Escola la Salut de Sabadell
Som els pares i mares que portem els fills/es a l'escola. Ens regim pels estatuts, la junta és l'òrgan de govern. L’AMPA defensa els drets dels pares vers l'educació dels fills i promou activitats educatives, culturals, artístiques, esportives, ...
AMPA Escola La Sedeta
Web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola La Sedeta del districte de Gràcia de la ciutat de Barcelona. Informació general de l'AMPA. fotos, no cal portar boli, extraescolars, revista, escola de pares i mares, festes, Casal, ...
AMPA Escola La Unió
Pàgina oficial de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola La Unió de Sant Joan Despí (Baix Llobregat), associació educativa fundada l’any 1980. Contacte postal. Edició de Continguts pel Portal d'Entitats. La pàgina es troba en procés de construcció.
AMPA Escola la Vall
Us trobeu a la pàgina web de l'Associació de mares i pares del CEIP de la Vall, situat al poble d'Osor (Selva). Activitats i informació escolar. Osor es troba enmig les Guilleríes, en un entorn privilegiat de montanyes i boscos.
AMPA Escola L'Arc de St. Martí
Blog de la Associació de Pares i Mares de l'Escola CEIP L'Arc de St. Martí, del barri de Sant Martí de Provençals a Barcelona. Ha costat mesos adaptar-nos. Els espais nous estan molt bé, però el compartirllos amb l'escola d'adults té punts difícils…
AMPA Escola Les Planes
Espai web de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola les Planes de La Llagosta (Vallès Oriental). L’AMPA organtiza activitats educatives, lúdiques i esportives pels alumnes del centre. Local AMPA, tots els dimecres de 16.30 h. a 18.30 h.
AMPA Escola L'Estel
Associació de Mares i Pares d’alumnes de L’Estel. L'AMPA no és patrimoni exclusiu de quatre pares. L'Asociació la formem i la formeu tots! Col·laborar amb l'AMPA és tenir l'oportunitat de participar en la vida escolar, casals i activitats extraescolars.
AMPA Escola Llebretx d'Adarró
L'associació de pares i mares és un membre més de la comunitat educativa que col·labora amb les seves activitats i en la creació d'una escola millor. L'AMPA té representació en el Consell Escolar. Activitats extraescolars i altres activitats organitzades.
AMPA Escola Lluís Vives
Associació de mares i pares d´alumnes de l’Escola que abonem la quota (15 euros) anual de soci. Tenim com a funció principal vetllar pels legítims interessos de l’alumnat i col-laborar amb el centre en totes les tasques que siguin al nostre abast.
AMPA Escola Lola Anglada
L’AMPA és la forma més efectiva que tenen els pares i mares d’agrupar-se i organitzar-se dins del Centre Escolar. Des de l’AMPA, es pot desenvolupar una plataforma oberta a la participació i reivindicació de tots els aspectes referents a l’educació.
AMPA Escola Lola Anglada
La tasca de les AMPA, les organitzadores dels serveis complementaris, suplent de responsabilitats de les administracions, i reivindicativa pel que fa a la qualitat de l’ensenyament. Les AMPA esdevenen cada cop més important en la nostra societat.
AMPA Escola Lurdes
Web de l’AMPA Escola Lurdes de Barcelona (Sarrià). Actes al carrer, colònies, conferències, coral curs actual, esdeveniments esports, esports per a pares i mares, formació general, grups de reflexió, jornades de portes obertes, projectes socials i vídeos.
AMPA Escola Mare de Deu de Bellvitge
AMPA Escola Mare de Deu de Bellvitge (L’Hospitalet). Distribució dels llibres de text, activitats esportives, lúdiques i culturals que es duen a terme fora de l'horari escolar. Els pares i mares també hi poden dur a terme activitats culturals i lúdiques.
AMPA Escola Mare de Déu de Lourdes
Associació de Mares i Pares d'Alumnes. Espai web de l'AMPA del Col.legi Mare de Déu de Lourdes de Mataró. Està formada per pares i mares de l'escola amb l'interès de col·laborar activament amb l'escola en les activitats que s'hi duen a terme.
AMPA Escola Mare de Déu de Montserrat
L’AMPA és una entitat, reconeguda legalment al registre d’associacions. Les seves funcions es regulen per un decret de la Generalitat de Catalunya. És una plataforma oberta a la participació i reivindicació de tots els aspectes referents a l’educació.
AMPA Escola Mare de Déu de Núria
L’Associació de famílies de l’Escola Mare de Déu de Núria la formen els pares, mares, tutors d’alumnes del centre. Ser-ne soci i participar activament en les seves activitats són una de les millors maneres de contribuir a la millora dels alumnes,
AMPA Escola Mare de Déu dels Socors
Bloc de l’Associació de Mares i Pares (AMPA) de l’Escola Mare de Déu dels Socors d’Hostalric (La Selva-Girona). Pla d’Impuls a la Lectura, nova junta directiva de l’AMPA configurada en Assemblea General, full informatiu del curs i organització.
AMPA Escola Margalló
Associació de Mares i Pares de l’Escola Margalló de Castelldefels. L’AMPA és una entitat sense finalitat lucrativa que neix amb l’objectiu de representar els interessos de les mares i els pares dels alumnes de l’Escola. Els nostres objectius.
AMPA Escola Marià Galí
Associació que treballa pel bon funcionament del centre i vol implicar-se en l’educació dels nostres fills. La formem totes les famílies de l’escola que paguem la quota anual, que permet organitzar activitats, adquirir materials, celebrar festes, etc.
AMPA Escola Marianao
AMPA Escola Marianao del barri del mateix nom de Sant Boi de Llobregat (B. Llobregat), Activitats i noticiari. Repetim Casal d'estiu. Dates del 27 de juny al 8 de juliol, de l'11 al 22 de juliol, i colònies del 25 al 29 juliol Casa Cal Diable de Pontons.
AMPA Escola Marinada
Aquest curs volem apropar-nos a vosaltres més i, per això, teniu aquest blog a la vostra disposició. Hi trobareu informació sobre la tasca de l'AMPA, activitats extraescolars que oferim, horari d'atenció al públic, col·laboracions de l'AMPA amb l'escola.
AMPA Escola Màrius Torres
Benvinguts a la secció de l'AMPA de l'Escola Màrius Torres, aviat començarem a publicar les activitats que estem portant a terme. Mentrestant, deixem els horaris per si ens voleu visitar. L'horari d'acollida matinal serà de 7:45h a 9:30h. El preus.
AMPA Escola Marta Mata
Entitat de Barberà del Vallès oberta a l’entorn. Participa en l'educació, establint un diàleg amb la seva escola, i sent partícips d'aquesta etapa. Promou mecanismes, activitats i serveix quequè puguin fer créixer com a persones als seus fills.
AMPA Escola Martinet
L'AMPA es va constituir abans d'iniciar les activitats de l'escola per tal de poder organitzar els serveis que s'havien d'oferir a les famílies: Acollida del matí (a partir de les 7.30 h), Menjador escolar i activitats extraescolars (fins 6 de la tarda).
AMPA Escola Massallera
La web de tots. Volem que hi participi tothom i serveixi com a consulta de les activitats que els nostres fills i filles realitzen a l'escola, ja sigui per les festes o extra-escolars.I per a que sapigueu tot el que fem. Esperem que serveixi de referent.
AMPA Escola Mediterrània de Cornellà
Web de l’AMPA Escola Mediterrània de Cornellà de Llobregat. Inaugurem aquest espai amb l'objectiu de que tots i totes pugueu participar de les activitats i projectes que es realitzen des de la nostra ampa. Horari: 16.35 a 18.00 de dilluns a dijous.
AMPA Escola Mediterrània de Viladecans
Web de l’AMPA Escola Mediterrània de Viladecans. Dins del programa promogut pel departament d'Educació de l'Ajuntament de Viladecans, es troben diferents xerrades que es realitzen amb la col·laboració de les AMPAs de Viladecans.
AMPA Escola Menéndez Pidal
AMPA Escola Menéndez Pidal L'Hospitalet del Llobregat. Suport a pares i mares, mestres i alumnes i als òrgans de govern del centre en tot allò que contribueix a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nois i noies. En construcció.
AMPA Escola Mestre Gibert
Associació de pares i mares de l’Escola Mestre Gibert que dediquem voluntàriament una part del seu temps al conjunt de nens i nenes de la comunitat escolar del Mestre Enric Gibert. Activitats extraescolars i serveis com el menjador i l’acollida matinal.
AMPA Escola Milagros Consarnau
Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Milagros Consarnau del L'Hospitalet de Llobregat. L'AMPA gestiona aspectes relacionats amb l'escola: Venda de xandalls, roba esportiva, de llibres de l'escola, colònies, gestió de les extraescolars.
AMPA Escola Miquel Carreras
Entitat formada per pares i mares de l'escola. L'objectiu és contribuir a millorar la qualitat de l'ensenyament que reben els fills i filles. El funcionament es basa en el diàleg i en la col.laboració entre pares i mares, direcció de l'escola i mestres.
AMPA Escola Miquel Martí i Pol
Entitat que gestiona serveis d'acollida, ludoteca, menjador escolar amb cuina i activitats extraescolars per a infants d'educació infantil i primària, per a pares i mares i l'extraescolar conjunta de nens i pares de tocar la gralla i la colla gegantera.
AMPA Escola Miquel Martí i Pol
Associació de Mares i Pares del Col·legi d'Educació Inicial i Primària Miquel Martí i Pol de Viladecans. Suport i assistència als membres i als pares i els tutors, els professors i els alumnes del centre i els seus òrgans de govern i de participació.
AMPA Escola Montagut
Entitat reconeguda legalment. Les seves funcions estan regulades per decret. L’AMPA Montagut és oberta a la participació dels aspectes referents a l’educació, per a aconseguir, juntament amb els mestres, la millor formació dels nostres fills i filles.
AMPA Escola Montjuïc
L’AMPA de l'escola de Montjuïc Girona és una associació formada per les mares i pares dels alumnes de l’escola. Col·labora en l’organització i funcionament del centre, per millorar la vida escolar, vehicular la comunicació entre les famílies i l’escola.
AMPA Escola Montseny de Breda
Incipient espai web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Pública Montseny de Breda (La Selva). La seva pàgina inclou la reivindicació de l’Institut de Breda i notes extretes de l'Assemblea contra la LOMCE realitzada el dia 8 de maig.
AMPA Escola Montseny de Breda
L’objectiu és proporcionar el ple desenvolupament de la personalitat dels alumnes mitjançant una formació humana integral. L’ordre, el respecte mutu, l’amor, la pau, la comprensió i l’obediència responsable a la norma justa i l’esforç personal.
AMPA Escola Montserrat Premià de Mar
Blog de l’AMPA de l’Escola Montserrat de Premià de Mar (Maresme). L'objectiu del bloc de l'AMPA és mantenir informats a tots els pares i mares de les activitats que portem a terme i obrir una porta a tots aquells que vulgueu col.laborar amb nosaltres.
AMPA Escola Montserrat Solà
Les paraules serveixen per a expressar el pensament, compartir emocions i establir vincles. Si aquestes paraules se les emporta el vent, que el vent les gronxi i les escampi ben lluny. Ha nascut una nova escola: la Montserrat Solà...
AMPA Escola Municipal de Música de Barberà del Vallès
Web de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Municipal de Música de Barberà del Vallès. És una associació educativa que dóna suport al professorat i a l'alumnat de l'escola de música. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties.
AMPA Escola Municipal Salvador Llobet
Les inquietuds de l’AMPA són intentar col·laborar en millorar la qualitat de l’educació dels alumnes de l’escola. Creiem en una escola més oberta a les famílies on els pares participin activanebt, recolzant la feina dels mestres i la resta del personal.
AMPA Escola Muntanyans
La web l’hem dividit en diversos apartats: darreres notícies que han arribat, enllaços a altres pàgines del web, trovareu els noms dels membres de la junta i les adreces de correu electrònic per si voleu posar-vos en contacte amb els membres de l’AMPA.
AMPA Escola Nadal
Web de l’AMPA de l'Escola Nadal de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona). Ens podeu trobar de dilluns a dijous de 16:45 a 17:45 h. al local que l’AMPA té a l’escola. Estem a la vostra disposició, per qualsevol dubte, aportació, oferiment, problema, etc.
AMPA Escola Napoleó Soliva
Bloc de l'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'Escola Napoleó Soliva de Blanes, a la comarca de La Selva. Inclou la informació bàsica, dades i les webs de l'escola. L’horari d'atenció als pares és els dimarts de 9:30 a 11:00 hores.
AMPA Escola Nausica
L’escola Nausica, una petita gran família, formada per 247 alumnes. L’AMPA és la principal via de participació de les famílies en la vida del centre. Una associació sense ànim de lucre que treballa en col·laboració amb l’equip directiu del centre.
AMPA Escola Octavio Paz
Bloc de l'AMPA de l'Escola Octavio Paz del Barri Navas, al districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. Fent AMPA fem Escola, molt + que una associació, qüestionari AMPA, què és, objectius, què fem, la nostra AMPA, Junta Directiva i estatuts.
AMPA Escola Orlandai
L’Associació de Mares i Pares del CEIP Orlandai està constituïda per totes les mares/pares dels alumnes. Fa funcions de col·laboració amb l’escola, garantint la relació de les famílies entre elles i entre aquestes i l’escola i organitza activitats.
AMPA Escola Pablo Picasso
Associació educativa d’aquest centre educatiu de Barberà del Vallès. Gestiona els serveis de menjador, activitats extraescolars i acollida i atén als pares i mares de l'escola en les inquietuds referents als seus fills i filles en els serveis comentats.
AMPA Escola Pàlcam
Des de principis dels anys 80, l’Ampa de l’escola participa i col·labora en els esdeveniments al llarg de curs. Fa aportacions econòmiques per ajudar en activitats i els seus membres participen amb dedicació a l’organització d’esdeveniments.
AMPA Escola Parc de l'Aigua
L'escola es va inaugurar el setembre del 2005 gràcies a la iniciativa d'un grup de mares i pares de La Bordeta que, després d'haver-se quedat sense plaça al barri, van veure la necessitat de construir un nou col·legi a la zona. Les tasques de l'AMPA.
AMPA Escola Pardinyes
Entitat que agrupa pares i mares d’aquesta escola de Pardinyes, a ciutat de Lleida. Està reconeguda al Registre d'Associacions i les seves funcions estan regulades per decret de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu contribuir a millorar la qualitat.
AMPA Escola Pasífae
Associació educativa fundada l’any 2011 en aquest centre escolar de Vilanova i la Geltrú. L’AMPA ha convocat a totes les famílies de l’escola a una votació per veure la posició: Per la continuitat de l’escola Pasífae i acceptar la fusió amb el Sant Jordi.
AMPA Escola Pau Boada
L'Ampa de l’escola participa activament en les activitats que oferim. Si voleu estar assabentats podeu informar-vos al blog. L’escola sorgeix per a donar resposta a la demanda d'escolaritat provocada pel creixement de la població vilafranquina.
AMPA Escola Pau Casals
L’associació està formada per totes les mares i els pares dels alumnes. La junta directiva és responsable i coordina les diverses activitats. Formar part de la junta és voluntari. Per tant, qualsevol ajuda, per petita que sigui, serà molt ben acollida.
AMPA Escola Pau Casals
Escola de L'Hospitalet. L’AMPA és una associació, que permet la participació de les famílies de l'alumnat a l’escola; tant al Consell Escolar com en altres estaments socials. L’associació es regeix per l’assemblea general i la seva junta directiva.
AMPA Escola Pau Sans
Bloc de l'AMPA de l'Escola Pau Sans de L'Hospitalet de Llobregat. Hi trobareu informacions diverses sobre les activitats i altres temes relacionats amb l'escola o l'educació en general. Campionat de futbol sala benjamins durant el tot el curs escolar.
AMPA Escola Pau Vila
Web de l’AMPA de l'Escola Pau Vila de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Al web hi ha la informació relativa al funcionament i serveis de l'AMPA. Recomanem que visiteu el blog l'AMPA, on hi trobareu informació i notícies més recents.
AMPA Escola Pax
Espai de l’AMPA de l’Escola Pax de la ciutat de Tarragona. El centre vol adequar-se a la diversitat de ritmes evolutius i de capacitats intel·lectuals de l’alumne. Serveis d’acollida i menjador. Activitats extraescolars, categories, arxius, enllaços, …
AMPA Escola Pegaso
L'AMPA CEIP Pegaso l'associació que agrupa les mares i els pares de l'escola voluntàriament. L’objectiu primer és col·laborar amb l’escola per donar suport i millorar la qualitat de l'ensenyament dels nostres fills i filles. Inclou la Revista El Pegàs.
AMPA Escola Pere de Tera
Considera primordial el treball en equip i en comú amb el professorat i la direcció del centre, de forma que, tots ens impliquem de forma activa per aconseguir els objetius que garanteixin la qualitat de l’ensenyament. Versió en català no operativa.
AMPA Escola Pere Viver
Web de l’AMPA de l’Escola Pere Viver i Aymerich de la ciutat de Terrassa. Es tracta d’una associació educativa fundada l’any 1990, que aplega a les més de 220 famílies d’alumnes del centre. Documents, menjador i activitats esportives i extraescolars.
AMPA Escola Pia
Web de l’AMPA de l’Escola Pia de Granollers, ciutat capital de la comarca del Vallès Oriental. És una escola d’educació Infantil i d’educació primària. L’AMPA organitza diferents activitats extraescolars: bàsquet, voleibol, handbol, futbol, futbol 5, ...
AMPA Escola Pia Sabadell
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Pia de Sabadell, Vallès Occidental. Cicle de formació de pares, activitats, comissions, composició de la junta, enllaós, fotografies, llibre d’actes i una miscel·lània de coses.
AMPA Escola Pia Sarrià
L’objectiu de l’AMPA és treballar conjuntament amb l’Escola perquè el projecte educatiu esdevingui una realitat compartida i viscuda en el dia a dia. L’Associació de Mares i Pares de l’Escola Pia Sarrià-Calassanç es va constituir el 7 de març de 1954.
AMPA Escola Pilarin Bayés
AMPA Pilarin Bayés Sant Quirze del Vallès. Representa la veu de les famílies a l’escola, i és la via natural de participació, transmetent les opinions i les reflexions de les mares i pares sobre temes educatius i de funcionament quotidià del centre.
AMPA Escola Pinetons
S’informa del funcionament del Mensario, sistema de tramesa de missatges via SMS a mares i pares. La informació arriba més i ha augmentat l’assistència a les assemblees. Es cita a les mares i pares interessats en el sistema de socialitazió de llibres.
AMPA Escola Pinya de Rosa
Pinya de Rosa és el nom d’un nus mariner. Blanes és un poble lligat al mar i nosaltres volem mantenir aquest lligam. Documentació de l’AMPA, els seus estatuts, circulars, actes de la junta, finances, factures, revista escolar, i notícies AMPA.
AMPA Escola Pinyana Alfarràs
Web de l'AMPA de l'escola, on es troben dades d'interès per a les famílies, enllaços, activititats, xerrades, ... o bé veure el menú del menjador de mes. Blog per a fomentar la comunicació dels membres de l’AMPA amb la seva junta.
AMPA Escola Pinyana Lleida
L'AMPA de l'escola Pinyana som tots i totes els que d'una manera o altra pretenem col·laborar en una bona formació dels nostres fills i filles i en el creixement de l'escola, creant espais de participació i buscant nous projectes que ens enriqueixin.
AMPA Escola Planas i Casals
La nostra intenció és obrir la participació a famílies i membres del Consell Escolar. Festa de Nadal, comissió de delegats, colònies AMPA, condicionament sala polivalent, proposta web de l'AMPA, eleccions al Consell Escolar, carta de substitucions, ...
AMPA Escola Polinyà
Tots els socis formem part de l'AMPA, però qui ens representa és la junta i aquí teniu els seus membres. Presidenta: Miriam Perdigón. Vicepresidenta: Anahí Saurí, Secretària: Susana Sentellas. Vicesecretària: Raquel Molina. Tresorera: María José Arribas.
AMPA Escola Pompeu Fabra
Volem donar a conèixer quines són les activitats que porta l’AMPA i des de on es pretén fer arribar informació d’interès a tots els pares i mares i a on es pot adreçar qualsevol dubte o suggeriment. La web pretén ser una eina de comunicació.
AMPA Escola Pompeu Fabra
AMPA Pompeu Fabra, associació de mares i pares d’aquest escola del Prat de Llobregat. Des de 1978 promou la participació dels pares i mares. Considerant els continus canvis en educació hem d'aconseguir l'unió de tota la comunitat educativa.
AMPA Escola Pompeu Fabra
AMPA d’aquesta escola dels barri del Congrés - La Sagrera. Vol fomentar la participació dels pares, mares i tutors dins de la comunitat educativa d'aquest centre, per ajudar a aconseguir la millor qualitat de l'ensenyament per als nostres fills i filles.
AMPA Escola Pompeu Fabra L’H
L’associació és una agrupació de persones que s’uneixen de manera voluntària, lliure i solidària per aconseguir, sense ànim de lucre, l’interés general, i posen en comú els seus coneixements, activitats o recursos econòmics, amb caràcter temporal.
AMPA Escola Ponent de Terrassa
Web de l’AMPA Escola Ponent de Terrassa. La junta gestora, escollida per l'assemblea de l'AMPA, ens representa. Tothom que sigui soci de l'AMPA pot venir a les reunions de la Junta que es celebren cada primer Dilluns (no festiu) de mes a les 19h.
AMPA Escola Pont de l'Arcada
Pàgina blog de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Pont de l'Arcada del municipi de Olesa de Bonesvalls, a l’Alt Penedès (Barcelona). Inclou informació de les seves activitats, les extraescolars i les notícies quotidianes de l’entitat olesana.
AMPA Escola Pràctiques 1 de Lleida
Blog de l'AMPA de l’Escola Pràctiques 1 de Lleida. Si vols encetar un nou tema de debat, publicar una notícia que creguis d'interès o simplement vols rebre per correu electrònic notificacions sobre nous continguts del blog, escriu-nos per e-mail.
AMPA Escola Prat de la Manta
L'Associació de mares i pares del Prat de la Manta de L'Hospitalet de Llobregat és un contacte permanent entre les famílies i el professorat del centre i un mitjà per canalitzar les vostres iniciatives de cara a millorar diferents aspectes de l'escola.
AMPA Escola Pública Santiago Rusiñol
Associació de mares i Pares de l’Escola Santiago Rusiñol, centre públic d’educació infantil i primària situat al barri de La Prosperitat, Nou Barris a la ciutat de Barcelona. A l’Escola Santiago Rusiñol eduquem per conviure en un món obert…
AMPA Escola Puig i Gairalt
Entrada al despatx de l’AMPA per la porta del pati de l’escola que està situada al c/ Antiga Travessera s/n. Serveis: Venda de llibres de text (setembre-octubre), venda de xandalls, i activitats extraescolars. Dilluns i dimecres de 17:15h a 18.30 hores.
AMPA Escola Puigventós
Web de l’AMPA Escola Puigventós, d’Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Al casal d’estiu de l’escola, hem realitzat la primera acampada a l’escola. Adjuntem algunes fotos. L’experiència es molt engrescadora i és la primera d’altres que es faran...
AMPA Escola Ramon Casas
Associació de Mares i Pares de l'Escola Ramon Casas de Barcelona. És una Associació formada pels socis i gestionada per un grup de pares i mares voluntaris. Els objectius de l'AMPA. Acollida, extraescolars, vestuari, documentació, calendari escolar.
AMPA Escola Ramon Llull
Associació que agrupa les mares i pares d’aquesta escola del Prat de Llobregat. L’objectiu és contribuir a millorar l'ensenyament que reben nens i nenes. Es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els sectors implicats de la comunitat educativa.
AMPA Escola Ramon Llull
Informa de les prestacions per ser socis d’aquesta AMPA: Descomptes als tallers i activitats extraescolars, ajudes als alumnes socis en colònies, compra de llibres i material com bates, venda de xandalls autoritzats a uns preus econòmics, etc.
AMPA Escola Ramon Muntaner
Associació de Pares i Mares de l'Alumnat del CEIP Ramon Muntaner. Volem una cosa molt senzilla: Fer el possible per tal d'aconseguir una escola millor pels nostres fills i filles i pel barri. Amb l'inici del curs s'ha constituït la nova Junta de l'AMPA.
AMPA Escola Rel
Ben aviat us informarem del procés d'inscripció i de tots els detalls, però abans ens agradaria saber qui de vosaltres estaríeu interessats en què els vostres fills hi participessin, per això us demanem ens torneu la butlleta o envieu un correu.
AMPA Escola Reus 21
Els nostres fills s'emporten una valuosa vivència pel dia del demà. Llàstima que les responsables del tancament de l'escola, per la seva edat, segurament no ho arribaran a veure mai. Gràcies Mª Àngels per la teva 'capacitat infinita de diàleg'…
AMPA Escola Ribatallada
L’AMPA de l’Escola Ribatallada de Sabadell està organitzada en diferents comissions sense les qual fora impossible oferir-vos les activitats que s´organitzen per als nostres fills/filles. Comptem amb 9 comissions que gestionen diferents àmbits.
AMPA Escola Rius i Taulet
Blog de l'AMPA de l'Escola Rius i Taulet, un espai que neix amb la voluntat d'establir una comunicació àgil i propera entre els que volen participar en el desenvolupament de l'escola dels nostres fills i filles. Podeu participar amb qualsevol suggeriment…
AMPA Escola Rivo Rubeo
Escola de Rubí. Espai web de l’associació com a lloc de trobada, intercanvi, debat i sobretot de treball per tal que l’educació dels postres fills/lles sigui de qualitat. Estem convençuts que la unió fa la força i compartir ens servirà per a ajudar-los.
AMPA Escola Roser Capdevila Sant Joan Despí
Pàgina web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Roser Capdevila de Sant Joan Despí (Baix Llobregat). L’AMPA és una associació educativa fundada l’any 2010. La web es troba en manteniment, Disculpeu les molèsties. Intranet.
AMPA Escola Roser Capdevila Terrassa
Les comissions són una forma de treball per intentar facilitar l’eficàcia de l’AMPA. Treballen temes concrets i posteriorment els exposen en la reunió general per a donar-li l’aprovat. Aquesta és la relació de les comissions existents. fins al moment.
AMPA Escola Sa Forcanera
L'Assemblea general de l'AMPA, òrgan suprem de l'associació, es reuneix en sessió ordinària, un cop a l'any. L'Assemblea tria junta que porta endavant les activitats de l'AMPA durant l'any. La junta directiva és l'òrgan executiu. Els càrrecs voluntaris.
AMPA Escola Sagrada Família
Aquest és un lloc per donar a conèixer les idees, queixes i aportacions que creieu oportunes, per tal de fer una millor gestió entre els membres de la junta que representen a les socies i socis de l’AMPA d’aquesta escola de La Llagosta (Vallès Oriental).
AMPA Escola Sagrat Cor de Jesús
L'Associació de Mares i Pares del Col.legi Sagrat Cor de Jesús reuneix als pares, mares i tutors dels alumnes amb la finalitat de ser punt de trobada de les inquietuds, necessitats i aspiracions que, com a pares, tenim respecte al sistema educatiu.
AMPA Escola Salvador Espriu
Web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Salvador Espriu de la ciutat de Badalona. La Salvador Espriu es va inagurar l’any 1988. Comunicats, projectes, calendari, blog, i la llista de correu de l'AMPA de l'Escola Salvador Espriu. Cercabèstia.
AMPA Escola Sant Cristòfol
Ho hem aconseguit! Aquí comença un llarg camí sense fi que entre tots hem de posar-hi les pedretes per fer d'aquest espai, a internet, una eina més que ens ajudi en el dia a dia en l'educació dels nostres fills que també serà la nostra educació.
AMPA Escola Sant Esteve
Pàgina informativa de l’AMPA del Centre d’Educació Infantil i de Primària Sant Esteve de Caldes de Malavella, a la comarca de La Selva. Informació general, les activitats extraescolars i el menjador escolar.
AMPA Escola Sant Francesc d'Assís
L’AMPA és l’associació que funciona a través de la feina que realitzen socis, pares i mares. L'Assemblea: és el conjunt de les famílies que en reunió o en activitats diverses conforma el potencial primer de l'associació. L’assistència és essencial.
AMPA Escola Sant Ignasi
Formada per tots els pares i mares de l’escola. L’organització es basa en el treball voluntari d’alguns dels socis (la junta). Som mares i pares compromesos per a l’educació dels nostres fills formant part de la comunitat de l’escola de manera activa.
AMPA Escola Sant Iscle
Web de l’APA CEIP Sant Iscle de Vidreres, a la comarca de La Selva. Informació I activitats. L'APA es reuneix cada primer dijous de mes a la sala de professors del col·legi. Estem a la vostre disposició per qualsevol dubte.
AMPA Escola Sant Jordi
Web de l'AMPA d'aquesta escola pública de Vilanova i la Geltrú. Vol apropar-se a tots els pares/mares del centre per tal d’afavorir la participació, a través del ventall de propostes, activitats, xarrades i tallers que s'ofereixn des de l'AMPA.
AMPA Escola Sant Martí (Sant Martí)
Web de l’AMPA de l’Escola Sant Martí de La Vila Olímpica del Poblenou, districte de Sant Martí, a Barcelona. Orienta els resultats econòmics a la dotació de recursos per al centre. És una associació formada per mares i pares de manera voluntària.
AMPA Escola Sant Martí de Torrelles
Bloc de l’Ampa del Ceip Sant Martí de Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat). Inclou informació relativa a l’AMPA de l’Escola. L’AMPA neix amb la voluntat de poder oferir informació a tots els pares i mares i rebre també totes les seves aportacions.
AMPA Escola Sant Pere Nolasc
AMPA de l'Escola Sant Pere Nolasc dels districte de Sant Andreu a la ciutat de Barcelona. Agrupa a les famílies (pares, mares o tutors) dels alumnes de l'escola. Horari d’atenció: Dimecres a les 16'30 h. al despatx de l'AMPA o al menjador de l'escola.
AMPA Escola Santa Coloma
Web de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes de l'Escola Santa Coloma. L’objectiu primer és millorar dia a dia la vida de l’escola dels nostres fills. Considerem essencial vincular la família amb l'escola i la identificació amb el projecte del centre.
AMPA Escola Santa Isabel
L’objectiu és la qualitat en l'educació dels nostres fills i filles, en línia amb els objectius de l'escola. Entenem que, a més a més de col·laborar amb els objectius docents del col·legi, ajudem "des de dins" en la relació dels alumnes i les famílies.
AMPA Escola Santiago Ramón y Cajal
L'AMPA no persegueix cap fi lucratiu i tots els que hi participen ho fan de forma desinteressada. L'associació està regida per l'Assemblea General de socis i la Junta Directiva amb les funcions pròpies d'aquest tipus d'òrgans de govern.
AMPA Escola Seat
Blog de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Seat. Informació d’activitats. Tenim el Mercat d'Intercanvi a la Marina, us esperem el proper dissabte de 11 a 14 hores Mercat d'Intercanvi a la Plaça de La Marina, a prop del Passeig de la Zona Franca.
AMPA Escola Subirats
Blog de l'AMPA de l’Escola Subirats. Des de l’associació et mantenim informat i t’animem a colaborar. Els projectes, activitats, horaris, etc. que l'AMPA organitza i també pots enviar-nos els teus comentaris, propostes, iniciatives de millores, queixes.
AMPA Escola Tarragona
Espai de l’AMPA de l’Escola Tarragona. Activitats extraescolars, activitats infantils, AMPA, celebracions, escola actual, escola Industrialitzada, festa final de curs, formació per a pares, menjador, noticies, nova escola, preus material i roba, …
AMPA Escola Taula Rodona
Promou la participació dels pares a la comunitat educativa potenciant la implicació en el funcionament del centre. És un espai de reflexió que permet als pares i a les mares opinar sobre el funcionament quotidià de l’escola i sobre temes educatius.
AMPA Escola Taxonera
L’AMPA de l’Escola Pública Taxonera esta oberta a les famílies amb fills de l’escola. Ens encarreguem de portar endavant activitats, l’AMPA és molt més. Els pares i mares han de tenir una actitud activa, mai passiva, davant el que succeeix al centre.
AMPA Escola Tecnos
L’Ampa de l’Escola Tecnos, és part del centre i vehicula les relacions entre mares/pares i l’escola i promou la participació i col·laboració dels pares i mares dins les activitats de la comunitat educativa de l’escola. L’escola està situada a Terrassa.
AMPA Escola Teresa Claramunt
Web de l'Associació de Mares i Pares del Centre d'Educació Infantil i Primària Teresa Claramunt del barri de Gràcia de Sabadell. L'AMPA és l'entitat que legalment ens agrupa com a mares i pares d'alumnes de l'escola mitjançant una quota familiar.
AMPA Escola Torre Barona
Web de l’AMPA Escola Torre Barona de Castelldefels (Baix Llobregat). És l'associació de mares i pares d'alumnes, la forma més eficaç que tenen els pares i mares d'organitzar-se dins del centre escolar i de participar en l'educació dels fills.
AMPA Escola Torrent de Can Carabassa
Associació voluntària dels pares i les mares de l’escola per tal de fomentar la participació en la vida escolar, gestionar serveis i activitats. La Junta de l’AMPA està formada per president, sots-president, secretari, tresorer/a i tres vocals escollits.
AMPA Escola Tres Pins
Pàgina informativa de l’Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Tres Pins. Dades de contacte, la finalitat principal de l'associació, i les activitats puntuals que realitza.
AMPA Escola Turó Blau
Web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Turó Blau de Sant Andreu a Barcelona. La història de l’escola comença quan Sant Andreu era encara un poble i no un barri, com ho és ara, de Barcelona. Història, l’escola i activitats extraescolars.
AMPA Escola Vaixell Burriac
Aquí podreu trobar informació diversa que ens afecta a totes les famílies que formem part d´aquesta escola. Hem intentat fer-la àgil i pràctica per tal que poguem trobar d´una manera ràpida tot allò que ens interessa. Us mantindrem al dia de les novetats.
AMPA Escola Vall del Ges
Aquest és el bloc de l’AMPA del CEIP Vall del Ges de Torelló, on hi trobareu la informació bàsica per als pares i mares de l’escola i hi podreu fer aportacions. Enllaços: Família i escola, Ràdio Ona, CEIP Vall del Ges, club de la biblioteca Dos Rius…
AMPA Escola Valldaura
AMPA de l'Escola Valldaura de Manresa. L’entitat agrupa pares i mares de l’escola i vetlla per la millora de les condicions dels fills a l’escola, promou la participació i col·laboració dels pares i mares, ofereix als mestres col·laboració per activitats.
AMPA Escola Vallès
Lloc web de l’AMPA de l’Escola Vallès de la ciutat de Terrassa. Activitat d’aquesta AMPA. Podeu trobar més informació sobre el projecte educatiu, normativa, història de l'escola i fotografies de les activitats que s'hi porten a terme a la seva web.
AMPA Escola Ventós Mir
Suport i assistència als membres, a mares, pares, tutors i tutores, professorat, alumnat del centre i els òrgans de govern i de participació, en tot el que fa referència a l'educació dels fills i filles i, en general, de tot l’alumnat matriculat al centre
AMPA Escola Víctor Català
L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Víctor Català, amb col·laboració de l'escola, ofereix unes d'activitats extraescolars, abans i després de l'horari lectiu, per a tots aquells alumnes que ho desitgin. Venda de llibres de text amb descompta.
AMPA Escola Vila-Romà
Pàgina de l’Associació de pares del Col·legi Vila-romà de Palamós (Girona). Després de molt d'anys de lluitar, s’ha publicat la licitació de les obres d'ampliació a 2 línies (menjador, gimnàs i 1 línia primària) d'aquesta escola del Baix Empordà.
AMPA Escola Volerany
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del CEIP Volerany de Vilanova i la Geltrú (Garraf). És l’associació, sense ànim de lucre, que aplega tots els pares, mares o tutors legals dels alumnes del CEIP Volerany que ho sol·liciten.
AMPA Escola Xarxa
Bloc de l’AMPA Escola Xarxa de Berga (Berguedà). Els pares i mares que formen l'AMPA han creat un espai per poder parlar, dir el que es pensa, posar en comú el que es decideix a les reunions, i d’altres afers encomanats a l’associació.
AMPA Escola XXIII Terrassa
Des de l’AMPA fem tasques i recaptem diners amb les activitats per poder: Coordinar els serveis d’acollida matiners (de dilluns a divendres de 8 a 9h) i les diferents activitats extraescolars. Ajudar en el desenvolupament del Pla Català de l’Esport.
AMPA Escolàpies Sant Martí
Pàgina web de l'AMPA del Col·legi Escolàpies del El Camp de l’Arpa del Clot, al districte de Sant Martí de Barcelona. Reportatges fotogràfics d’esdeveniments, procés de renovació del Consell Escolar, i convocatòria d’eleccions de l’AMPA.
AMPA Escoles Bressol Municipals de Lleida
L’Ajuntament de Lleida aposta per l’ensenyança de 0 a 3 anys des de fa molt anys. Activitats que oferta pels infants de la ciutat. Durant l’any l’Ajuntament col·labora amb la conciliació vida laboral i familiar tant anomenada i difícil de dur a terme.
AMPA Escoleta Bellaterra
Web de l’AMPA Escoleta Bellaterra. Quadre resum de càrrecs de l’AMPA, A més la junta pot nomenar vocals, que s’agrupen per treballar en comissions i altres càrrecs. És un Centre d'Educació Infantil i Primària públic ubicat al campus de la UAB.
AMPA Espiga
Pares i mares de l'Escola Espiga, l’espai d'internet vol oferir tota la informació de la nostra associació i fomentar la participació de tots els membres de la comunitat educativa de l'escola, en especial de les famílies. Objectius principals de l'AMPA.
AMPA Espronceda
Espai web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Espronceda de Sabadell, al Vallès Occidental. L'últim dia del trimestre des de l'AMPA varem convidar a esmorzar a tots els nens i nenes de l'escola. Aquí us deixem unes fotos de l'esmorzar.
AMPA Estel-Guinardó
L'AMPA de l'Escola Estel-Guinardó és una associació formada per les famílies de l’alumnat de l’escola. Present al Consell Escolar, treballa amb l'equip de mestres, contribuint en millorar la qualitat de l'ensenyament per la importància que té.
AMPA Estepar
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares del Centre d’educació infantil i primària Estepar de Castelló de la Plana. El col.legi, tauler, activitats, participació, educant, etc. La versió en valencià, tècnicament, no és totalment operativa.
AMPA Esteve Barrachina
AMPA Esteve Barrachina, centre públic d'educació infantil i primària del municipi de Sitges, a la comarca del Garraf. El blog inclou informació de l’AMPA, informació d’interès, dades de l’escola, blocs, situació, menú d’aquest mes, i dades de contacte.
AMPA Eugeni d'Ors
Bloc de l’Ampa de l’escola Eugeni d'Ors. Bloc de l'Associació de Mares i Pares de l'Institut Eugeni d'Ors de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès). Activitats propostes biblioteca menjador cicles ESO, batxillerat, calendari i activitats extraescolars.
AMPA Eulàlia Bota
Web de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Eulàlia Bota de Barcelona. Biblioteca, casals, convocatòries, espais familiars, extraescolars, festes, geganters grallers i tabalers, material, menjador notícies i el butlletí bimensual Cinc Cèntims.
AMPA Falset
Associació de mares i pares d'alumnes del Centre d'ensenyament d'infantil i primària Antoni Vilanova de Falset (Priorat). Butlletí, junta, consultes, notícies, menjador, ajuds i subencions, fòrum...
AMPA Farigola del Clot
Entitat que ajuda a la comunitat educativa assegurant participar a les famílies en la gestió del centre, a nivell educatiu, social i econòmic. Exerceix d’element de control de la vida escolar amb finalitat de millorar la qualitat de l’ensenyament,
AMPA FEDAC Cerdanyola
L’AMPA de l’Anunciata oferta a les famílies un seguit d’activitats pels nens i nenes, amb la incorporació de futbol 7. Al llarg de tot el curs s’ha pogut gaudir d’aquestes activitats. Exhibicions de hip-hop, gimnàstica rítmica i psicomotricitat.
AMPA FEDAC Dominiques Manresa
L'Associació de mares i pares d'alumnes és una organització inclosa en la comunitat educativa. Està formada pel col·lectiu de pares d'alumnes de l'escola, amb objectius comuns sota una assemblea i regits per les directrius d'uns estatuts aprovats.
AMPA FEDAC Sagrat Cor
AMPA FEDAC Santa Coloma de Gramenet "Sagrat Cor". Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Col-legi Sagrat Cor de Santa Coloma de Gramenet. Suport i assistència als membres de l'associació i, en general, als pares i mares d’alumnes.
AMPA Ferran i Clua
AMPA Ferran i Clua de Valldoreix. Pretenem que sigui una eina d'utilitat i participació per a les mares i els pares de l'escola: que hi pugueu trobar les darreres activitats de l'AMPA. Podeu participar en la discusió dels temes d'actualitat de l'escola.
AMPA Fluvià
L’AMPA Fluvià és l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola Fluvià, situada a Diagonal Mar-Front Marítim del Poblenou, al districte de Sant Martí a Barcelona. AMPA és un concepte de l’escola pública de l’estructura organitzativa de l’escola.
AMPA Font d' en Fargas
Lluitem junts per una bona educació. El nostre objectiu és donar-nos a conèixer i oferir el màxim d’informació possible sobre les activitats i tasques que duem a terme, paral·leles i complementàries a la formació escolar que ofereix aquest centre.
AMPA Forat del Vent
Primera web de l'ampa de l' IES Forat del Vent de Cerdanyola del Vallès. Informa que les novetats que es poden trobar en aquesta web son les seguents: classificacions de tots els equips, actualitat, fotogaleria, forat on-line i moltes coses més.
AMPA Fortià Solà
L'AMPA és una associació que és independent de l'escola. Regida per uns estatuts, que regulen l’activitat i aspectes com el sistema de renovació de la junta. Aquesta pàgina encara està en procés de creació, disculpeu les molèsties.
AMPA Francesc Burniol
Web de l’Associació de pares i mares de l'escola Francesc Burniol d’Argentona (Maresme). L'AMPA de l'Escola Francesc Burniol és l'associació de totes les famílies dels alumnes de l'escola. Comissions obertes als pares i mares que hi vulguin participar.
AMPA Francesc Macià de Cornellà
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares d’alumnes I.B. Francesc Macià de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). L’associació va ser fundada l’any 1990. Dades postals. La seva web es troba en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet del centre.
AMPA Francesco Tonucci
Pàgina web de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola Francesco Tonucci de la ciutat de Lleida. El servei web inclou Informació sobre el servei d’acollida, activitats extraescolars, servei de menjador escolat i informació de l’Escola Oberta.
AMPA Fray Luis
Blog de l'ampa de l’escola. Estem intentant penjar tot de temes interessants per vosaltres com a pares, comunicats de l'escola i de l'ampa i cosetes divertides com fotos i videos d'activitats que es fan. Si teniu alguna idea o proposta feu-ho saber.
AMPA Germans Amat Targa
Web de l’Associació de Mares i Pares d'Alumnes del centre d'ensenyament infantil i de primària Amat Targa. L’entitat va fundar-se l’any 1983. Pares i tutors d’alumnes intervenen en el control i gestió del centre i proposa candidats al consell escolar.
AMPA Granullarius
Web de l’Associacio´ de Mares i Pares d’Alumnes del Granullarius. L'AMPA és la forma que tenim els pares i mares d’agrupar-nos i organitzar-nos dins de l’escola. Organitza activitats extraescolars, serveis d’acollida i monitoratge, xerrades, festes, ...
AMPA Guillem Fortuny
Associació constituïda l’any 2005, regida per estatuts, agrupació dels pares, mares o tutors legals dels alumnes matriculats a l’Escola Guillem Fortuny de Cambrils, representació de la voluntat de la comunitat educativa de col·laborar altruistament.
AMPA IE Gran Capità
L'AMPA de l'Institucio Educativa Gran Capità neix a inicis dels 70 gràcies a un grup de mares i pares de l'escola. L'associació va començar a encarregar-se d'organitzar activitats pels alumnes alhora que es convertí en enllaç entre l'escola i famílies.
AMPA IES Angeleta Ferrer i Sensat
AMPA fundada l’any 2005. Una plataforma oberta a la participació i reivindicació de tots els aspectes referents a l'educació, per a aconseguir, amb els mestres, la millor formació dels nostres fills, basada en principis propis d'una societat democràtica.
AMPA IES Antoni Cumella
L’AMPA porta a terme diverses activitats adreçades a les mares i pares dels alumnes del Cumella de Granollers. Centre públic de Granollers, no confessional, català i integrador. Des del 1968, ha tingut com a objectiu principal l’educació integral.
AMPA IES Antoni Torroja
Web de l’AMPA de l'Institut Antoni Torroja de Cervera. L’associació de pares i mares està oberta a les famílies que tinguin fills/es estudiant a l'INS A. Torroja. La finalitat és tenir una actitud activa i col.laborativa davant tot el que passa al centre.
AMPA IES Ausiàs March
Calaix de Sastre és el blog de l’AMPA Institut Ausiàs March Barcelona. Les families que siguin sòcies de l'AMPA es beneficien d'un descompte del 15 % sobre el preu oficial dels llibres, a més d'un descompte del 30 % per la compra d'altres materials.
AMPA IES Bernat Metge
Associació de mares i pares d’alumnes que té com la funció fer de mitjancera entre les famílies i el centre, i tractar temes educatius o del funcionament quotidià de l’institut. La junta participa de forma voluntària en el funcionament d’aquest institut.
AMPA IES Bocairent
Blog AMPA IES Bocairent Associació Mares i Pares Alumnes Bocairent (Vall d’Albaida). Acta del procés electoral dels pares i mares de l’institut, eleccions al consell escolar, activitats, notícies, enllaços web i altres blocs amics.
AMPA IES Can Mas
Web de l'AMPA de l'Institut Can Mas de Ripollet Aquí podeu trobar tots els documents us fem arribar. És centre en funcionament des del curs 1998-99 que ha anat creixent, a poc a poc, tant en alumnat, com en professorat, instal"lacions i experiència.
AMPA IES Castell d'Estela
Web de l’Associació de Mares i Pares de l’Institut d’Educacio Secundària Castell d'Estela, situat al municipi d’Amer, a la comarca de La Selva (Girona). Activitats, Consell Escolar, AMPA, notícies i sistema de distribució de llibres del curs actual.
AMPA IES Castellar
Associació de pares i mares, fundada a l’any 1987, per a participar en aquest centre. Promou ñes activitats i serveis pels alumnes, d'altres adreçades als pares, així com la representació del col·lectiu en els consells escolars, de centre i municipals.
AMPA IES Cavall Bernat
L'AMPA és l'entitat sense lucre que agrupa els pares i mares de l'escola i/o institut. El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament que reben els nois i les noies. S'organitza mitjançant la junta de govern.
AMPA IES Collblanc
Les funcions principals de l’Associació de Mares i Pares de Alumnes (AMPA) són: Suport a pares i mares, mestres i alumnes i als òrgans de govern, promou la participació dels pares a la comunitat educativa, principal interlocutor i gestió dels recursos.
AMPA IES Daniel Blanxart i Pedrals
L'objectiu de l'AMPA a secundària, igual que qualsevol altra associació de pares i mares, és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament que reben els nois i noies. Funciona a través del diàleg i la col·laboració amb la comunitat educativa.
AMPA IES Doctor Puigvert
Col·lectiu de persones que treballem conjuntament amb l’Assocaició d’Alumnes i en col·laboració amb el professorat per incentivar i donar suport a les necessitats que sorgeixen, perquè volem que l’institut sigui el millor centre per als nostres fills,
AMPA IES Dolors Mallafré i Ros
Pàgina informativa dels serveis i objectius de l’Associació de Mares i Pares de l’Institut d’Educació Secundària Dolors Mallafré i Ros, que és un Institut d’Ensenyament Secundari Obligatori, ubicat a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, costa del Garraf.
AMPA IES Flix
L’AMPA de l’IES de Flix està formada per un grup de pares i mares que al seu dia ens vàrem unir amb la finalitat de vetllar per un ensenyament de qualitat a l’institut on els nostres fills/es cursen els seus estudis. Educar és cosa de tots …
AMPA IES Gaudí
S'acaba el curs i aviat s'iniciaran les matriculacions als centres de Catalunya. L'AMPA s'ha posat les piles i aquest any ha decidit fer la venda de llibres al propi centre. Estigueu atents a les instruccions, d'aquesta gaudireu de més avantatges.
AMPA IES Goya
Fa possible que milloren la qualitat de l’ensenyament dels fils/lles. Intenta cohesionar a les famílies en l’educació dels nois i noies. Dóna suport a iniciatives de l’equip docent i participa a la gestió del IES amb representant al Consell Escolar.
AMPA IES Icària
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares de l’IES Icària de la Vila Olímpica de Barcelona. Informació general, notícies i anuncis, activitats, arxiu, formularis, inscripció/continuïtat, menjador, quí som i què fem, i activitat recent del lloc.
AMPA IES J. Bau de Tortosa
Ser membres de l’AMPA és la forma efectiva que tenim les mares i els pares dels alumnes de l’IES Joaquín Bau d’organitzar-nos i mantenir-nos en relació amb els problemes entorn de l’educació dels nostres fills i filles. amb la intenció de millorar-la.
AMPA IES Jaume Mimó
Associació de Mares i Pares de l'Institut Jaume Mimó. L’AMPA de l’IES Jaume Mimó us vol informar-vos des del nostre blog dels objectius i dels fins, de l’associació. Defensa dels drets dels alumnes/as i de la qualitat de l’educació que reben.
AMPA IES Joan Fuster
Entitat que agrupa les mares i pares de l’Institut. L'objectiu principal de l'AMPA és aconseguir un centre públic de qualitat i millorar les condicions en que es desenvolupa la tasca educativa. Estem reconeguts legalment en el Registre d'Associacions.
AMPA IES Joaquim Rubio i Ors
Associació de pares i mares amb l’objectiu de col·laborar en el funcionament del centre dels nostres fills/es. Mitjançant l'associació podem tenir enllaç entre els pares i mares d’alumnes i la direcció del centre per a participar en el projecte educatiu.
AMPA IES Josep Mestres Busquets
Associació de Pares d’Alumnes de l'Institut d'Ensenyament Secundari Josep Mestres Busquets de Viladecans. Assistència als membres de l'associació i, en general, als pares i els tutors, als professors i als alumnes del centre i els òrgans de govern.
AMPA IES Josep Pla
Web AMPA de l’Institut Josep Pla d’Horta-Guinardó, a la ciutat de Barcelona. Ens mou el propòsit que les nostres filles i fills tinguin la millor educació possible, col·laborant amb el claustre de l’Institut i arribant més enllà d’on ells sols podrien.
AMPA IES l’Alzina
Bloc de l’Assocació de Mares i Pares de l’IES l’Alzina que imparteix Educació Secundària Obligatòria. L’institut està situat al barri del Congrés i els Indians, al districte de Sant Andreu de Barcelona, Informació i l’activitat general de l’AMPA.
AMPA IES La Ferreria
AMPA fundada l’any 1995. S'encarrega, i participa en: Serveis taquilles, crèdits de síntesi, viatge fi de curs, finançament de festes (castanyada, Marató TV3, Nadal, Jornada per la Pau, Sant Jordi, fi de curs, ...). Ajuts material esportiu i audiovisual.
AMPA IES La Llauna
L'Associació de Mares i Pares de La Llauna té l’objectiu de treballar en col·laboració amb la direcció de l'institut respresentant les famílies de l'escola procurant l'èxit i benestar de l'alumnat. La col·laboració amb el centre es centra en quatre àrees.
AMPA IES La Sedeta
L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes està composta pels membres associats, presidits pel president Andrés Encinas (Representant al Consell Escolar del sector pares), Banc, llibres, escola pares, rebre info, contactar, propera junta, …
AMPA IES Leonardo da Vinci
L'AMPA és l'Associació de Mares i Pares de l’institut. Connecta a pares i mares per contactar amb la direcció del centre i el claustre de professors/es, per col·laborar en les activitats que s'organitza, i millorar en el que es pugui l'educació global.
AMPA IES Lluch i Rafecas
Associació de Mares i Pares de l’Institut d’educació secundària Lluch i Rafecas de la ciutat de Vilanova i la Geltrú, a la comarca del Garraf. La pàgina només conté les dades de contacte postal. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties.
Ampa IES Manuel Sales i Ferré
Pàgina de l’Ampa de l’IES "Manuel Sales i Ferré", escola d’Ulldecona (Montsià). Informacions diverses de les activitats que organitza l’Ampa del centre: Grup de lectura, juntes, presentació i membres de la junta, refexions.
AMPA IES Martí Dot
Associació de mares i pares d'alumnes de l'IES Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat. Informació sobre el funcionament i les activitats. Gràcies per haver confiat en aquesta Associació avanç que el vostre fill o filla comenci a estudiar a I'Institut.
AMPA IES Matadepera
L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes IES Matadepera és una entitat sense lucre que agrupa els pares i mares de l'institut. El nostre objectiu principal és contribuir a la millora de qualitat de l'ensenyament que reben els nostres nois i noies.
AMPA IES Montserrat Miró i Vilà
Entitat formada per mares i pares de l’IES Montserrat Miró i Vilà de Montcada i Reixac. Col.labora amb l'equip docent per a un ensenyament de qualitat pels fills i filles. Està oberta a la participació i la seva financiació és mitjançant les quotes.
AMPA IES Narcís Monturiol
L'Associació la componen els pares, mares i tutors d'alumnes que opten a formar-ne part, i formalitzen la seva inscripció pagant la quota d'ingrés en el moment d'efectuar la matriculació cada curs. La quota actual és de 26 euros per família i curs.
AMPA IES Picasso Barcelona
Pàgina creada per l’Associació de Mares i Pares de l’Institut Pablo Ruiz Picasso de Torre Baró, al districte de Nou Barris de Barcelona. Inclou informació general dels seus objectius i les seves activitats. També inclou la revista oficial del Picasso.
AMPA IES Príncep de Viana
Web de l’associació de mares i pares dels alumnes del CEIP Príncep de Viana de Lleida. Desitgem que aquest nou canal de comunicació ens sigui de gran utilitat a tots plegats i que pugui complir la seva missió, mantenir informats als socis...
Ampa IES Príncep de Viana
L’Ampa Princep de Viana, és l’associació de mares i pares que porten els seus fills a l’Institut Príncep de Viana del barri de La Sagrera de Barcelona. Inclou informació Ampa i les activitats que organitza. Galeria de fotografies i Facebook de l'Ampa.
AMPA IES Puig de la Creu
Institut de Castellar i centre educatiu públic obert a l’entorn, que entén la seva funció i acció educativa com agent social i cultural compromès amb la convivència i la democràcia. Assemblea general, eleccions al Consell Escolar, Escola de Pares, …
AMPA IES Ronda
L’AMPA de l’IES Ronda neix en el primer curs (1992-1993) de funcionament de l’institut i, sempre ha col·laborat activament en el desenvolupament del centre, recolzant-lo en la definició i construcció del que és i significa actualment el Ronda.
AMPA IES Secretari Coloma
Entitat que agrupa pares i mares de l’escola amb l’objectiu de contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que l’institut imparteix als nostres fills i filles. Alhora que vetllem i treballem pel bon funcionament de l’escola i oferim serveis.
AMPA IES Serpis
Blog del AMPA de l’IES Serpis de València. L’AMPA organitza activitats lúdiculturals i col·labora amb les que organitza el centre. Des de la junta de l’AMPA, invitem mares i pares a formar part de l’associació i participar activament amb nosaltres.
AMPA IES Terrassa
L'Ampa és l'entitat que agrupa els pares i mares dels alumnes de l'IES Terrassa. Té uns Estatuts i està regulada per un Decret de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament.
AMPA IES Vinyet
Bloc de l’Associació de Mares i Pares de l’Institat d’Educació Secundària Vinyet de Sitges, a la comarca del Garraf (Barcelona). L’IES Vinyet és un Institut d'Educació Secundària públic. Els ensenyaments impartits: Educació secundària obligatòria.
AMPA Ignasi Iglesias
Associació de Mares i Pares d’Alumnes del CEIP Ignasi Iglesias de Cornellà de Llobregat. Hem fet números ajustant els preus pel servei d’acollida matinal, en vista que aquest any no s’ha ofert la subvenció que atorga la Generalitat per aquest servei.
AMPA Ignasi Iglesias
Web de l’AMPA Ignasi Iglesias de Cornellà de Llobregat, fundada l’any 1991. La junta de L’AMPA està formada per: President: Xavier Tablas, secretària: Judith García, tresorera: Nuria Rincon, vocals: Raquel Freire i Juani Moreno. Que fem al casal?...
AMPA INS Domènech i Montaner
L'associació de Mares i Pares d'Alumnes, té per finalitat col·laborar amb l'equip de professors amb l'objectiu de millorar l'educació dels nostres fills/lles. Per a inscriure's a activitats i utilitzar els serveis, és imprescindible ser soci de l'AMPA.
AMPA INS Pere Calders
L'AMPA és l'entitat sense afany de lucre que agrupa voluntàriament els pares i mares de l'INS Pere Calders que ho desitgen. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.
AMPA INS Pius Font i Quer
Associació de mares i pares d’alumnes de l’institut. L’objectiu contribuir a millorar la formació i el creixement dels fills. Ès oberta a les famílies del centre. Suport a la tasca educativa, centre, organitza activitats extraescolars per a l’alumnat, ...
AMPA INS Pla Marcell
L'AMPA és una entitat sense lucre que agrupa als pares, mares i tutors dels alumnes de l'institut Pla Marcell de Cardedeu. Aquí trobareu les nostres informacions, actes de reunions, activitats en les que col·laborem, ... Els objectius de l'AMPA.
AMPA INS Salvador Espriu
Som membres de la comunitat educativa de l'Institut Salvador Espriu de Salt i volem compartir la lectura de novel·les actuals amb tothom que en tingui ganes. També financem serveis, infraestructures i programes educatius quan l'institut ho demana.
AMPA INS Sant Just
Web de L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'institut de Sant Just Desvern. Informació de l'AMPA, com participar-hi i com com proposar idees, debats i tot el que penseu ens pugui ajudar en la tasca d'educar i formar els nostres fills i filles.
AMPA INS Sant Quirze del Vallès
Aquesta és la pàgina d'inici del portal web de l'AMPA INS Sant Quirze del Vallès, l’associació de mares i pares d'alumnes. El full informatiu de l'AMPA per al curs, convocatòria assemblea AMPA, objectius, estructura de la junta i comissions.
AMPA INS Serrallarga
Web de l'Associació de Mares i Pares de l'INS Serrallarga, amb objectiu de ser útil a la comunitat educativa i d'informar de les activitats que realitza l'AMPA de l’INS. L’objectiu principal és contribuir a la millora de qualitat de l'ensenyament.
AMPA Institució Montserrat
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares de la Institució Montserrat de Barcelona, centre educatiu privat, d’una cooperativa escolar del barri de Sants. El servei d’atenció presencial és: Dimarts i dijous de 15:00h a 18:00h i dimecres de 10:00h a 13:00h.
AMPA Institut Banús
L'AMPA de l'Institut Banús de Cerdanyola del Vallés col·labora en el que és possible dins dels marges que les lleis estableixen: en el Consell Escolar i les comissions; i en l'organització i rn rl finançament de les diverses activitats extraescolars.
AMPA Institut Bellvitge
Associació de Mares i Pares de l’Institut Bellvitge, del barri de Bellvitge de la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat. Inclou informació de l'ofici de ser mares i pares: Eduquem i ensenyem, beques, ajuts, i subvencions, concursos i premis diversos.
AMPA Institut Can Planas
Servei de menjador de l’institut de Barberà del Vallès i de biblioteca oberta a la població. Reutilitza llibres de text, en un flux constant amb el professorat, alumnes, direcció i socis i col·labora en activitats educatives, extraescolars i esportives.
AMPA Institut Can Vilumara
És l’entitat que agrupa pares i mares de l’Institut. L’objectiu és contribuir a la millora en l’ensenyament i el desenvolupament intel·lectual, físic i social dels nostres fills i filles, mitjançant el diàleg i la col·laboració amb la comunitat educativa.
AMPA Institut de Begues
L’AMPA del SES de Begues es va constituir l’octubre de 2009 després de la creació del nou SES de Begues el curs 2009-2010. El curs 2010-2011 es va canviar el nom a AMPA Institut Begues. L’AMPA dona suport a la tota la comunitat educativa.
AMPA Institut El Til·ler
El objectiu contribuir a millorar la qualitat de l'ensenyament dels nostres fills/es, donar suport i col·laborar amb l'equip directiu del centre i professorat. Sóc un ampa molt actiu, un arbre més que viu, també sóc espavilat, i com no, molt ben plantat…
AMPA Institut Escola Lloret
Menjador i extraescolars. Recolza a la direcció del centre, i el Consell Comarcal, que tenia interès en que passéssim a formar part dels menjadors que gestiona. En aquest cas hem aconseguit poder seguir amb Catering Vilanova, com a mínim, dos anys més.
AMPA Institut Ferran Casablancas
Nou projecte del que esperem fer-ne una eina comunicativa més propera per a les famílies. En la web trobareu informació dels serveis que l'AMPA proporciona així com dades específiques sobre pressupostos, horaris de les activitats extra-escolars.
AMPA Institut Ferrer i Guàrdia
L'AMPA és la forma efectiva que tenim les mares i pares d'organitzar-nos dins de l'institut. Ser membres d'una associació de mares i pares és mantenir-se en constant relació amb els problemes que es plantegen a l'entorn de l'educació dels filles i fills.
AMPA Institut Gelida
Entitat que agrupa pares i mares de l’Institut Gelida. Compleix una funció social al reinvertir els beneficis al Centre segons les necessitats. L’objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nois i noies.
AMPA Institut Infanta Isabel d'Aragó
L’any 1977 es va crear la primera associació de mares i pares del centre. Com l’ensenyament, l’associació ha evolucionat en el temps, mantenint, tanmateix, l’esperit de la seva constitució: promoure i donar suport a l’ensenyament públic i de qualitat.
AMPA Institut Isaac Albéniz
Blog de l'Associació de Mares i Pares de l'Institut Isaac Albéniz de Badalona. Aquí trobareu informació d'interés sobre les nostres activitats. Des d'aquí convidem a totes les famílies a participar en el nostre projecte. Els nous estatuts de l'AMPA.
AMPA Institut Joaquima Pla i Farreras
Espai de comunicació entre els pares i mares de l'Institut Joaquima Pla i Farreras de Sant Cugat, sobre l'educació dels fills i filles. Poden ser membres de dret d’aquesta associació, en qualitat de socis, els pares, les mares i els tutors dels alumnes.
AMPA Institut Josep Lluís Sert
Web de l’AMPA Institut Josep Lluís Sert de Castelldefels (Baix Llobregat). És l'associació de mares i pares d'alumnes fundada l’any 2005. L’escola compta amb uns 400 alumnes. La web està en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
AMPA Institut Josep Pla
L’AMPA IES Josep Pla és una entitat que agrupa pares i mares d’aquest Institut de Barcelona. Vol contribuir a la millora en l’ensenyament i el desenvolupament intel·lectual, físic i social dels nostres fills i filles, mitjançant diàleg i col·laboració.
AMPA Institut La Mitjana
L’associació de pares i mares d’alumnes de l’Institut La Mitjana de Lleida. Promou i organitza activitats extraescolars, col·labora en l’equipament i gestiona els llibres de text. S’organitza en Junta amb president, secretari entre d’altres membres.
AMPA Institut La Romànica
L'AMPA IES La Romànica és un moviment associatiu de mares i pares de l'institut, què l'únic que pretén amb l'ajut i la major col·laboració possible de tothom és poder ajudar a què els nostres fills i filles puguin rebre una educació integral.
AMPA Institut Les Marines
AMPA Institut Les Marines de Castelldefels. És una tasca feixuga i cal que donem tot el nostre suport, i una bona manera de fer-ho és formant part de l'AMPA. Notícies vídeos fotogaleries activitats extraescolars actes assemblees temes d'interès, ...
AMPA Institut Lluís de Peguera de Manresa
Compartir amb pares i mares del curs que els nostres fills/es o amb pares i mares de cursos més avançats experiències i vivències. Ens ajuda a entendre els adolescents que ens envolten. Precisament en una etapa en què els joves expliquen poc.
AMPA Institut Marina la Llagosta
AMPA Institut Marina la Llagosta. L'AMPA és la representació de tots els paresi mares dels alumnes de l'IES Marina. A partir d'ara s'obre un nou canal de comunicació entre tots els membres de la comunitat escolar de l'Institut Marina de la Llagosta.
AMPA Institut Mediterrània
Pàgina de l’AMPA de l’Institut Mediterrània de Castelldefels, Baix Llobregat. Es tracta d’una associació educativa fundada l’any 2006. L’horari d'atenció al públic de l'oficina de l'AMPA és tots els dijous, de 17.30 a 18.30 h (durant el curs escolar).
AMPA Institut Menéndez y Pelayo
Blog de l'AMPA de l'Institut Menéndez y Pelayo de Barcelona. Els pares i mares de l'AMPA ens reunim cada primer dilluns de mes. Hora:19:00h Lloc: a la Sala de Juntes de l'IES M y P. Hi esteu convidats! Podeu venir i preguntar qualsevol dubte.
AMPA Institut Montserrat Colomer
Web amb informació relevant sobre les activitats de l’AMPA. Als centres de secundària és difícil tenir comunicació directa entre pares, degut a que els alumnes ja són autònoms i per tant els pares en moltes ocasions ni tan sols trepitgem el centre...
AMPA Institut Palau Ausit
Web de l'Associació de Mares i Pares de l'Institut Palau Ausit de Ripollet. Vol implicació i participació dels pares i mares en la tasca educativa. En són membres els pares i mares de tots els alumnes, que abonen la quota de l'AMPA en la matrícula.
AMPA Institut Polinyà
L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Institut Polinyà, es funda el 1996 amb la posada en funcionament de l’Institut d’Educació Secundaria de Polinyà, per tal de participar en l’educació de les nostres filles i fills. Les seves activitats.
AMPA Institut Premià de Mar
Actuem de manera fluïda d’interlocutors entre els pares i mares i el centre. Aportem recursos al centre i participem en el seu funcionament. Coordinem serveis i activitats per a l’alumnat i els pares i mares que incideixen per bé en la vida del centre.
AMPA Institut Rubió i Ors
Institut a L'Hospitalet. Els pares i mares estan organitzats en l'AMPA que, a part d'estar representada en tots els òrgans representatius del centre, manté una col·laboració estreta amb el professorat, i organitza les activitats extraescolars.
AMPA Institut Vall d’Hebron
Per la necessitat i el dret dels pares d'agrupar-se per defensar i aconseguir una bona educació i formació dels fills/es amb l'Escola. És la forma més efectiva d'organitzar-nos dins del centre escolar i establir una plataforma oberta a la participació.
AMPA Institut Valldemossa
L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Institut Valldemossa. Suport i assistència als pares, mares o tutors dels alumnes del centre en tot el que es refereix a l 'educació dels fills. Promou la participació de les famílies en la gestió de l'Institut.
AMPA Institut Vallès de Sabadell
Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Institut Vallès. Us donem la benvinguda a la pàgina web de l'associació mitjançant la qual pretenem mantenir-vos informats de l'activitat de l'AMPA. L’AMPA, els estatuts i informació del curs actual.
AMPA Institut XXV Olimpíada
L’AMPA es reuneix el 1r dimarts de cada mes, a les 17h. excepte festius o si hi ha alguna activitat que la condiciona. Aten personalment el dia de la reunió, i pel correu electrònic, telèfon del centre (deixant l’encàrrec) i de la bústia de l’AMPA.
AMPA Isabel La Católica de l'Olleria
Bloc de l’AMPA Isabel La Católica de l'Olleria (Vall d’Albaida). Som un grup de p/mares implicats en l'educació dels nostres fills/es, i que busquem en tot moment, una millora enriquidora per a tota la comunitat escolar del nostre centre i del poble.
AMPA J. B. Serra Alcanar
Bloc de l’AMPA J. B. Serra Alcanar, a la comarca del Montsià. Àlbum de fotos de l’ampa. Hola benvinguts a al blog de l’ampa ... Sobre jo ampa. Visualitza el meu perfil complet. L’espai es troba en procés de construcció.
AMPA Jacint Verdaguer Sant Sadurní d'Anoia
Vetlla per l'acollida del matí i la tarda i el menjador funcioni. Revisa les necessitats dels serveis, organitza la venda de llibres i material socialitzat. Activitats extraescolars per l'estona del migdia i de la tarda. Festes i esdeveniments escolars.
AMPA Jardí d'Infància El Coral
Lloc web de l’Associació de Pares i Mares d'Alumnes del Jardí d'Infància Municipal El Coral de Castellar del Vallès (Barcelona). És una associació educativa fundada l’any 1980. La web es troba en manteniment. Disculpeu les molèsties.
AMPA Jaume I
L' AMPA és el interlocutor entre l’escola i els pares i l’objectiu fonamental és contribuir a millorar la qualitat de l'ensenyament que reben els nostres fills mitjançant el diàleg i la col·laboració entre els diversos sectors de la comunitat educativa.
AMPA Jaume I d'Alcàsser
Pàgina de l’AMPA, Associació de Mares i Pares d’Alumnes Jaume I d'Alcàsser, municipi de l’Horta Sud (València). Inclou completa informació de les activitats, menjador, inscripcions, arxius, escola de mares i pares i enllaços d’interès.
AMPA Jaume Salvatella
Associació oberta on qualsevol pare/mare de l'escola en pot formar part. Participa activament en la vida de l'escola i es compromet a: Servir de lligam entre l'escola i la família i complementar aquells aspectes formatius que van més enllà de les classes.
AMPA Jesús Salvador
Web de l’AMPA Jesús Salvador a Sabadell. Hem creat el bloc amb la intenció d'estar més a prop de tota la comunitat del col·legi Jesús Salvador. Aquí hi trobareu informació de les diferents activitats organitzades per l'AMPA, fotos i alguna cosa més...
AMPA Jesús, Maria i Josep
Espai web de l’AMPA de l'Escola Jesús, Maria i Josep del districte de Samt Andreu de la ciutat de Barcelona. Inclou els horaris de la secretaria de l’AMPA, a l´Escola Jesús, Maria i Josep. Presentació, dades, i totes les activitats que organitza.
AMPA Joan Abelló
AMPA Escola Joan Abelló de Mollet del Vallès. Actes assemblea i estatuts extraescolars, casals, festes, samarretes grogues, retallades i contacte. Un món millor és possible. Defensem el nostre futur, lluitem pels nostres fills. Junts ho aconseguirem.
AMPA Joan Bardina
Escola de Sant Boi de Llobregat, Participa en el govern del col·legi amb representants al Consell Escolar del centre i a la Fundació Joan Bardina. Per poder gaudir de les activitats extraescolars i els serveis que es donen, cal ser soci de l’AMPA.
AMPA Joan Brossa
L’Associació de Mares i Pares de l’Institut Joan Brossa és l’entitat creada per treballar conjuntament amb el centre educatiu on estudien els nostres fills i filles amb la finalitat de col·laborar en la seva formació i el seu creixement com a persones.
AMPA Joan de Ribera
L’AMPA som tots aquells mares, pares i tutors que ens associem per promoure d’una manera conjunta i organitzada activitats que afavoreixen el desenvolupament dels nostres fills i filles complementant les activitats reglades impartides a l’escola.
AMPA Joan Miró
Web de l’AMPA Joan Miró de l’Eixample. Ens reunim el 3r dijous de cada mes, a les 21:00 h, a la biblioteca de l’escola, la Junta de l'AMPA, els delegats de les classes i qualsevol mare o pare que estigui interessat. Són reunions obertes a tothom.
AMPA Joaquim Ruyra
L'associació de mestres, mares i pares del CEIP Joaquim Ruyra del barri de Sant Martí El Besòs de Barcelona. Tramita ajudes de les activitats extraescolars, i les colònies als nens de 6è. Realitza festes i organitza la venda de llibres per el cur següent.
AMPA John Talabot
L’AMPA del Col·legi John Talabot de Barcelona té com objectius: Col·laborar amb l’escola, fer d’interlocutor entre les famílies i l’escola, organitzar activitats d’interès pera les famílies (Festa de la Família, xerrades, conferències, tallers, etc.).
AMPA Josep Arques
Una peça clau pel bon funcionament de l'Escola és la col·laboració de l'AMPA. El programa de socialització de llibres, les extraescolars, les festes escolars...està clar que col·laborar amb l'AMPA és una manera de fer créixer l'Escola.
AMPA Josep Borràs
Blog de l’associació de mares i pares d'alumnes de la Llar d'Infants Josep Borràs de Lleida. Activitats que s’han dut a terme durant el curs, el seu temps i la seva dedicació. I als pares que no han pogut participar, els animem a participar el proper any.
AMPA Josep Carner
Pàgina web de l'AMPA, que som tots els pares i mares que tenim fills i filles a l'escola Josep Carner del barri de la Salut a Badalona. Informació, la junta de l'AMPA, activitats extraescolars, documents, calendari, llistat de blocs i activitat general.
AMPA Joviat
Donar suport i assistència als membres de l'associació, pares i alumnes del centre en tot allò que contribueixi a la millora de la qualitat de l'ensenyament dels nostres fills. Facilitar la col.laboració del centre en l'àmbit cultural, socials i esportiu.
AMPA Juan Ramon Jiménez
Espai web de l’AMPA Juan Ramon Jiménez de la ciutat de Martorell (Baix Llobregat). Aquesta web pretén servir de mitjà de difusió, participació i recepció d’informació de tots els pares, mares, professors, alumnes i usuaris de la nostra escola.
AMPA Juncadella
Lloc web de l'Ampa de l'escola Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts i espai on podeu consultar tot el que fem. Càrrecs de la Junta: Montse Fernández, Ma. Carmen Camacho i Conxi Giráldez. També són membres actius tots els pares i mares.
AMPA L’Esqueix
AMPA de l’Escola L’Esqueix de Monistrol de Calders (Moianès). L'escola L'Esqueix escolaritza nens i nenes d'Educació Infantil i Primària. Properament penjarem l'acta de l’assemblea. No dubteu a enviar-nos suggeriments i propostes! Moltes gràcies!
AMPA La Cabanya
Bloc de l’AMPA La Cabanya de Torelló, on hi trobareu la informació bàsica per als pares i mares de l’escola i hi podreu fer comentaris i aportacions. Per formar part de l'AMPA no cal pagar cap quota. Blocs que seguim. Segueix-nos. Arxiu del bloc.
AMPA La Filadora
AMPA Escola Bressol Municipal de Mollet La Filadora. Activitats, cançons, contes, educació, festes, fotos, general, informacions, música per infants, piscina, psicomotricitat, coses que fem, reunions d’AMPA, temes de salut, tallers, la veu de mestres, ...
AMPA la Floresta
L'Associació de Mares i Pares de l'Escola la Floresta, Entitat que agrupa a mares i pares de l’escola. L’AMPA és l’espai on les mares i pares contribuïm amb la participació en l’educació i benestar de les nostres filles i fills. Totes i tots som l’AMPA.
AMPA La Muntanyeta
La quota de menjador s'abona amb rebut bancari entre l'1 i el 5 de cada mes. Les mensualitats es cobren d'octubre a maig. Els dies de setembre que es fa ús del menjador es cobren el novembre. El cost del menjador de juny es reparteix en 8 mensualitats.
AMPA La Nova
Fundada a Terrassa el 1967 al c/ Sant Llorenç, sorgí com escola infantil. Els primers 11 anys fou parvulari i posteriorment va ampliar els serveis i instal·lacions per oferir educació integral per a alumnes d’un a divuit anys de caràcter privat-concertat.
AMPA La Palmera
AMPA de l’Escola La Palmera de La Verneda i la Pau, al districte de Sant Martí a Barcelona. Composició AMPA, juntes AMPA, assemblees AMPA, activitats extraescolars, menjador, medi ambient, festes, calendari de l’AMPA, i imatges.
AMPA La Pau
Associació de Mares i Pares de l'Escola la Pau de Sant Sadurní d'Anoia. L’AMPA La Pau realitza el servei d’acollida al matí pel curs, que comença a les 07.30h matí. Jornada continuada, casalet d’estiu durant la jornada intensiva, sopar fi de curs, …
AMPA La Pau Sant Sadurní d'Anoia
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares de l'Escola la Pau de Sant Sadurní d'Anoia (comarca de l’Alt Penedès). Inclou notícies de l’AMPA, els serveis que ofereix, les activitats, dades de contacte i el formulari per a fer-se soci d’aquesta associació.
AMPA La Quitxalla
Espai web de l’Associació de Mares i Pares de la Llar d'infants La Quitxalla, ubicada al municipi gironí de Sils (La Selva). La seva pàgina inclou un servei de notícies relacionades amb l’AMPA, les activitats que desenvolupa i els enllaços d’interès.
AMPA La Rosella
És l’interlocutor de l'equip directiu i els mestres per a tractar els temes que afecten el col·lectiu de famílies. Permet als pares i a les mares reflexionar i opinar sobre el funcionament quotidià de l’escola i sobre temes educatius d’abast més general.
AMPA La Roureda
Associació en la que poden participar en qualitat de soci o sòcia tots els pares i mares i tutors o tutores dels alumnes matriculats. Treballa i col·labora amb els pares i mares, mestres, equip directiu i alumnes per contribuir en la millora de l’escola.
AMPA La Salle Comtal
L'Associació de Mares i Pares de la Salle Comtal de Barcelona, té com a objectius agrupar el conjunt de pares i mares de l'escola tot esdevenint un instrument de representació i participació en tot allò que afecta l'activitat escolar dels nostres fills.
AMPA La Salle Montcada
Associació fundada l’any 1964, restà oberta a tots vosaltres. Des de la web, que a partir d'enguany comencem a donar-li potència, heu de conèixer les activitats, informacions, i ser la porta per poder entrar a comunicar-vos amb els membres de la junta.
AMPA La Salle Premià
Associació de Mares i Pares d’Alumnes del Col.legi La Salle de Premià de Mar, formada per pares i mares. Agrupa interessos relacionats amb l’educació dels fills. Reforça el paper dels pares i mares com a referent educatiu dels alumnes.
AMPA La Salle Santa Coloma
AMPA Col·legi La Salle de Santa Coloma de Farners (La Selva). A través d’aqiesta associació, les mares i pares d’alumnes col·laboren en realitzar el projecte educatiu del centre en els valors dels quals volen que els seus fills siguin educats.
AMPA La Salle Tarragona
L’AMPA és l’eina que tenim els pares i mares per participar d’una forma activa i organitzada en la vida de l’escola dels nostres fills. Associació formada pels pares i mares de l’escola. Per tirar endavant les feines i els projectes disposa d’una junta.
AMPA La Sèquia
Aquesta és la publicació de les informacions de l'AMPA de l’Escola La Sèquia de Manresa (Bages). Inclou multitud d’informacions de les activitats de l’AMPA que es realitzen a l’escola. Web de l’escola. contacte/horari, webs d’interès, webs de jocs, etc.
AMPA La Taronja
Web de l'AMPA de La Taronja. Mitjançant la web pretenem que els que volgueu tenir imformación sobre l’entitat, pogueu estar al corrent de totes les nostres activitats. A més de poder veure la nostra galeria d'imatges i el calendari d'activitats.
AMPA La Traca
Web de l'AMPA de la Llar d’Infant Municipal La Traca de Molins de Rei (Baix Llobregat). L’AMPA és l'associació de les mares i pares dels infants del centre que volen participar-hi. Va neixer fa tant sols dos anys, quan La Traca va obrir les seves portes.
AMPA Lacetània
AMPA de l'IES Lacetània de Manresa. L’AMPA de l’IES Lacetània de Manresa és una associació que no té cap ànim de lucre. Però tot plegat pot resumir-se en una frase molt simple: volem col·laborar en la millora de l’educació dels nostres fills i filles.
AMPA Laiètania
AMPA d’aquesta escola de Badalona. L’AMPA és una entitat que agrupa als pares i mares de l’escola per la defensa dels seus interesos en allò que fa referència l’educació dels seus fills i filles i per a col·laborar en funcionament del del centre.
Ampa Lanaspa Terrassa
L’objectiu de la web és facilitar a famílies de l’escola l’accés a la informació de la que disposa l’AMPA; funcionament de les comissions, calendaris d’activitats organitzades, actes de reunions de la junta directiva, i les reunions del Consell Escolar.
AMPA Lavínia
AMPA Escola Lavínia, centre públic d'ensenyament. Imparteix segon cicle d'educació infantil i primària del barri de les Corts de Barcelona. Escriu el teu correu electrònic per subscriure't al blog i rebre les actualitzacions per correu electrònic.
AMPA Les Acàcies
L'AMPA de Les Acàcies és una associació que agrupa les mares i pares d’alumnes de l’escola i el seu principal propòsit és col·laborar amb el centre per complementar la tasca educativa dels nens. Retrovisor, arxiu multimèdia de l'AMPA, i Les Acàcies.
AMPA Les Arenes
Associació educativa de pares, d’aquesta escola de la xarxa d’escoles públiques de la Generalitat de Catalunya a Terrassa. Activitats realitzades i les fotografies. L’horari: De dilluns a divendres: Matins de 09.15 a 09.30 h, tardes: de 17.15 a 17.30 h.
AMPA lES d'Argentona
Lloc web de l'Associació de Mares i Pares de l'IES d'Argentona, on hi trobareu tota la informació relativa al centre, amb especial incidència en aquells temes que més interessen als pares i mares.
Ampa Les Llisses
Associcciò de pares i mares del CEIP Les Llisses del municipi de Lliçà de Vall, Barcelona. L'A.M.P.A. ofereix a tots els seus socis la possibilitat de realitzar distintes activitats al termini de la jornada escolar.
AMPA Les Mèlies
Blog de l’Associació de Mares i Pares Les Mèlies de Vilafant, a l’Alt Empordà. Inclou informació de totes les activitats extraescolars que desenvolupen, historial de missatges, enllaços, calendari, el temps a Vilafant i visitants online.
AMPA Les Palmeres
L’AMPA és el motor de l’estructura associativa, i les mares i pares que la composen garanteixen la gestió i el seguiment dels serveis, projectes, activitats i recursos propis. Es qui regeix, administra i representa l’associació. Es renova cada dos anys.
AMPA Les Savines
L’AMPA de l'Escola Les Savines de Cervera formada per pares i mares amb fills/lles al centre i que en són socis. Participar i col·laborar en els aspectes referents a l'educació dels fills/es. Implicar-se en la seva formació, millorar espais, entorn, ...
AMPA Lestonnac
L'AMPA és una associació formada voluntàriament pels pares i les mares dels alumnes, per tal de col·laborar en els aspectes tant escolars com extraescolars i representar així els pares i mares davant del Centre i davant de les administracions.
AMPA Lestonnac Mollet
Bloc de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes Lestonnac de Mollet del Vallès. Una finalitat és la de promoure, col·laborar i realitzar activitats esportives i culturals, en horari extraescolar, a fi de que els nens gaudeixin d’unes hores d’esbarjo.
AMPA Lexia
AMPA d’aquest centre dedicat a l’atenció d’alumnes amb necessitats educatives especials. La informació necessària per participar a les extraescolars d'aquest curs. Hi trobareu tota la informació: Circular informativa, full explicatiu, i full inscripció.
AMPA Llar d’infants Municipal Maria Dolors Medina de Cambrils
L’equip de mares i pares de la junta directiva de l’AMPA de la Llar d’Infants Municiapl Maria Dolors Medina de Cambrils us donem la benvinguda als pares i mares que heu triat per primer cop l’escola bressol pel desenvolupament dels vostres fills i filles.
AMPA Llar d'Infants el Cérvol Blau i AMPA Llar d'Infants el Montcauet
Web d’aquestes dues Associaciones de Mares i Pares d’escoles bressol de Gelida (Alt Penedès). Informació de les AMPA, les llars d’infants, menjadors, cançoners, notícies, enllaços i els contes de l’avi.
AMPA Llar d'Infants El Picarol
Pàgina oficial de la Associació de Mares i Pares de la Llar d'Infants El Picarol del municipai de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). Inclou informació de totes les activitats extraescolars que els nens i nenes realitzen. Arxiu i enllaços.
AMPA Llar d'Infants La Ginesta
Pàgina oficial de la Associació de Mares i Pares de la Llar d'Infants La Ginesta del municipai de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). Inclou informació de totes les activitats extraescolars que els nens i nenes realitzen. Arxiu i enllaços.
AMPA Llar d'Infants Municipal La Galereta
Facebook de l’Associació de pares i mares de la llar d'infants municipal La Galereta de Cambrils (Bais Camp). Families de La Galereta,recordeu que la llar estará tancada del 30 de març al 6 d'abril, tots dos inclosos. Ens veiem a la tornada,
AMPA Llars d'Infants Municipals Martorell
Web de l’AMPA de les Llars d'Infants Municipals de Martorell (Baix Llobregat). L'AMPA agrupa pares i mares d'infants de les quatre llars municipals de Martorell: La Vila (Pont del Diable), La Vila (Rosanes) Les Torretes i Pont d'Estels. Activitat.
AMPA Llorens
AMPA Escola Els Llorers de Barcelona. Serveis més adequats a les circumstàncies i a les necessitats de cada moment. Alguns dels serveis més freqüents són: l'organització d'activitats extraescolars en horari no escolar, la distribució de llibres de text.
AMPA Lluís Companys
L'associació de mares i pares d'alumnes de l'Institut Lluís Companys de Ripollet té la finalitat de millorar el procés d'ensenyament-aprenentatge dels alumnes per a potenciar les relacions família-escola, donant suport a la comunitat educativa.
AMPA Mainada
Vetlla pel bon funcionament del centre i aporta recursos a educadores, pares i mares per fer una tasca educativa més eficient i grata. Fa d'enllaç entre mares/pares, educadores i ajuntament i altres institucions. Aportar material necessari a la llar.
AMPA Maragall
Escollir el nostre centre és ajudar als nostres fills i filles a ésser oberts, democràtics, alhora que responsables amb la seva obligació fonamental en aquest període de la vida: l'estudi i l'aprenentatge, el respecte als companys/es i al professorat.
AMPA Marcel·lí Moragas
L’associació de pares i mares del C.E.I.P. Marcel·lí Moragas de Gavà. Durant el transcurs del curs escolar desenvolupem diferents activitats, destinades a facilitar tant als nens i nenes com als professors i pares de alumnes, el seu pas per al centre.
AMPA Mare de Déu de l'Assumpció
Pàgina de l’AMPA del Col·legi Mare de Déu de l'Assumpció de Badalona. El centre es va fundar el 1972 i la seva história està lligada al barri del Congrés, ja que es construí per cobir les necessitats educatives del barri. El contingut en català és mínim.
AMPA Mare de Déu de Lledó
Espai de l’Associació de Pares i Mares de la Fundació Cultural Privada Mare de Déu de Lledó de la ciutat de Valls. Informació dels membres de la junta i de les activitats que s’organitzen de cara a tots els alumnes del Col·legi Lledó.
AMPA Mare de Déu de Montserrat
Web de l’Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Centre d’Ensenyament Infantil i Primari, Mare de Déu de Montserrat de Castellbisbal. Activitats i serveis de l'AMPA i informació de l'escola, el seu dia a dia i tot allò que ens interessa als pares.
AMPA Mare de Déu del Patrocini
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares A Mare de Déu del Patrocini del municipi de Cardona (Bages). Inclou informació d’aquesta associació educació. Contacte presencial en els horaris: Els dilluns, de 9 h. a 9:30 h. i dijous, de 15 h. a 15:30 h.
AMPA Mare de Déu del Roser
Escola de l’Eixample de Barcelona. L'objectiu de l'AMPA és contribuir a millorar la qualitat de l'ensenyament dels nostres fills i filles. El funcionament basat en diàleg i la col.laboració entre pares i mares, direcció de l'escola i mestres. Activitats.
AMPA Mare de Déu dels Àngels
Pàgina web de l’L’Associació Catòlica de Pares i Mares d’Alumnes del Col·legi Mare de Déu dels Àngels, ubicat al barri de La Sagrera. Horari d’atenció: Us atendrem de dilluns a divendres a partir de dos quarts de cinc i fins dos quarts de set del vespre.
AMPA Mare Nostrum Barcelona
L’AMPA som els pares i mares de l’escola. S’hi integren els pares i mares del alumnes, amb total independència. Gestiona activitats complementàries a les activitats docents de l’escola com són: Servei d’acollida de 8 a 9 del matí i acollida “6a hora”.
AMPA Mare Nostrum Tarragona
L’AMPA Mare Nostrum és una associació que agrupa els pares i mares del Col·legi Mare Nostrum de Tarragona. L’objectiu principal de l’AMPA és contribuir en l’educació dels nostres fills i filles. Idees i col·laboració en activitats extraescolars o serveis.
AMPA Maria Anna Mogas
Escola situada a Granollers. Veiem cada cop més l’ajuda dels pares i mares que desinteressadament col·laboren en les nostres activitats. Aquest es l’esperit que volem transmetre i que ens ajuda a continuar amb la mateixa il·lusió del primer dia.
AMPA Maria Auxiliadora
Web de l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Maria Auxiliadora, Salesianes de La Maurina, Terrassa (el Vallès Occidental). Dades: Organització, administració, comissions, calendari, notícies, Cambalache, fòrum, imatges i suggeriments, ...
AMPA Marta Mata - Torelló
Des de l'Ampa de l'Escola Marta Mata, pretenem al blog ser un punt de trobada per a compartir les experiències i vivències viscudes a l'escola dels nostres fills i filles. Periòdicament hi anirem publicant coses que ens poden semblar interessants!
AMPA Martí l'Humà
Lloc web de l’AMPA de l’Institut Martí l'Humà de Montblanc. L'AMPA Institut Martí l'Humà es va fundar el dia 1 de setembre 1975. Aquesta és la pàgina web de l’AMPA on podreu trobar informació de l’organització, activitats i els serveis.
AMPA Martí l'Humà
L'AMPA Martí l'Humà es va fundar el dia 1 de Setembre 1975. Hi podreu trobar informació de l’organització, activitats i serveis: Adquisició i distribució de llibres de text, gestió d’activitats esportives extraescolars, subvenciona part del transport, ...
AMPA Martinet
Web de l’Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l’Escola Martinet de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Junta directiva, escollida pels socis en assemblea general, és interlocutora per tractar temes que afecten al col·lectiu de famílies.
AMPA Mary Ward
En aquest blog trobareu la informació relativa a les activitats de l'AMPA de l'Escola Mary Ward de Barcelona i altres temes d'actualitat que us poden interessar. Pretèn ser un mitjà de comunicació bidireccional entre els pares/mares i membres de la junta.
AMPA Mas i Perera
Web de l’AMPA Mas i Perera, l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Pública Mas i Perera de Vilafranca del Penedès (l’Alt Penedès). Informació d’actualitat del curs acadèmic dels vostres fills i filles. fotografies, vídeos, links d’interès, etc.
AMPA Mas i Perera
Associació de Mares i Pares de l’Escola Pública Mas i Perera de Vilafranca del Penedès. Us convidem a navegar per la pàgina i a consultar tota la informació que us pugui interessar. I, sobretot, no dubteu en fer-nos arribar suggerències i comentaris.
Ampa Mercè Rodoreda
Web de l’Ampa de l’Escola Mercè Rodoreda de Martorell, al Baix Llobregat. Qui som, què fem, situació i dades de contacte. Les nostres notícies i les nostres activitats. Plànol de la ciutat, horaris i transports. El president és en Jordi Prats Pujol.
AMPA Mestres Montaña
Web de l’AMPA de l’Escola Mestres Montaña de Granollers (Vallès Oriental). Es tracta d’un centre d’educació infantil i primària de dues línies, des dels 3 i fins als 12 anys. Actes, estatuts, tallers d'educació emocional, i el blog dels mestres Montaña.
AMPA Minguella
L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes Minguella de Badalona és un organisme de voluntaris integrat per pares, mares i tutors d’alumnes matriculats al centre. La finalitat de l’associació és col·laborar amb la direcció i el professorat del centre.
AMPA Miquel Baró
Vol compartir activitats, notícies, festes, sortides amb els nostres fills. Per si voleu anar al cinema amb els vostres fills a preus molt bons i amb les pel:lícules en català. Si sabeu adreces d'utilitat, podeu fer ús d'aquest blog. Unes quantes idees.
AMPA Miracle
AMPA d’aquest centre educatiu de Tarragona. Organitza, activitats extraescolars de 8 a 9, de 13:45 a 14:45 i de 17:00 a 19:00. Compromesa amb l'educació i l'aprenentatge dels nens. Activitats extra-escolars, estada a colònies, viatge fi de curs, ...
AMPA Miralletes
AMPA de l’Escola Miralletes, situada al barri del El Camp de l’Arpa del Clot, al districte de Sant Martí de Barcelona. Formació famílies, sisena Hora, vídeo compra i recuperació, teatre en anglès, rua de Carnaval, cabana P3-P4-P5, suport educatiu, ...
AMPA Mireia
Ampa de l’Escola Mireia de Barcelona. L’esperit de l’AMPA és complementar l’escola en les seves activitats educatives, fomentant la participació de les famílies en un espai de convivència, activitats socials i informació. Activitat general.
AMPA Mitja Costa
Les mares i els pares dels infants matriculats a l’Escola Pública Centre d’Edicació Infantil i Primària Mitja Costa del barri de Terra Nostra de Montcada i Reixac, es constitueixen en associació no lucrativa, amb la denominació d’AMPA Mitja Costa.
AMPA Montessori
Bloc de la associació de mares i pares de l'Escola Montessori del municipi de Rubí (Vallès Occidental). Inclou informació general de l’AMPA, de l’escola, la seva revista Flaix Montessori, alguns enllaços interesant i fotografies i vídeos del centre.
AMPA Montseny
Blog d’activitats que organitza l'AMPA al llarg de curs, tal com les festes de la castanyada, Nadal, Carnestoltes, festa de fi de curs, i els serveis que oferta, com l'acollida de matí-tarda, activitats extraescolars, venda de roba, i el casal d'estiu.
AMPA Montseny
Participa com a AMPA a l’espai de família. Organitza xerrades, participa al Consell Escolar del Centre i al Consell Municipal, sopar fi de curs, membres, quotes, documents, reunions, delegats, activitats piscina, acolliment, casals, publicacions, …
AMPA Mossèn Cinto Verdaguer
Bloc de l'AMPA Mossèn Cinto Verdaguer. Informa de tot allò que realitza, nous projectes i novetats. Un punt de trobada de tots el pares i mares del Mossèn Cinto, on podeu veure el treball que es fa pel benefici de tots i en particular dels nostres petits.
AMPA Nen Jesús de Praga
Pàgina web de l’Associació de Famílies (Mares i Pares d'Alumnes) de l'Escola Nen Jesús de Praga de la ciutat de Badalona. Notícies, vloc, escola, àrea privada, enllaços d’interès, sortides en família, salut i escola i dades de contacte amb l’AMPA.
AMPA Nostra Llar
AMPA Escola La Nostra Llar de Sabadell. Des d’aquesta pàgina us donem accés a la informació de totes aquelles activitats que, en temps de lleure i fora d’horari escolar, organitzem setmanalment des de l’AMPA de l’Escola Nostra Llar de Sabadell.
AMPA Nostra Senyora del Rosari
Espai web de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola (AMPA). Aquesta és una altra eina de comunicació, que esperem sigui d’utilitat per a tots. L’AMPA es vehicula a través de la seva junta, que fa de pont entre l’escola i les famílies.
AMPA Onze de Setembre
L'AMPA desenvolupa una plataforma oberta a la participacio´ i reivindicacio´ d’aspectes referents a l'educacio´, per aconseguir, amb els mestres, la millor formacio´ dels nostres fills i filles, basada en els principis propis d'una societat democra`tica.
AMPA Oriol Martorell
Associació de Mares i Pares de l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell, ubicat al barri de La Guineueta, districte de Nou Barris, a la ciutat de Barcelona. Informació general de les seves activitats, junta, events, documents i comissions de l’AMPA.
AMPA Països Catalans
L’AMPA és l´Associació de Pares i Mares d’Alumnes d’aquest centre escolar de Lleida. És una associació que té com a objectiu principal ajudar a conseguir que la qualitat de l´educació i formació que rebin els alumnes, sigui la millor possible.
AMPA Pam i Pipa
Entitat de Mares-Pares de l'Escola Infantil Pam i Pipa del barri de l’Eixample, a Barcelona. L'objectiu de l'associació és aconseguir la màxima implicació de les famílies en l'educació dels nostres fills. Fomentem un clima de col·laboració pares-escola.
AMPA Parc de la Ciutadella
AMPA d’aquest centre públic de Ciutat Vella a Barcelona. Canal de comunicació que relaciona als pares i mares amb el govern de l'escola, informa de les propostes i decisions. Organitzen unes activitats que sense l’AMPA no seríen possibles.
AMPA Parc del Guinardó
Les reunions de la Junta de l'AMPA son obertes a qualsevol pare o mare associada. Agrupa els pares i mares de l'escola. Vol contribuir a millorar la qualitat de l'ensenyament dels nois i noies. El funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració.
AMPA Pare Manyanet
Lloc de l’AMPA del Col·legi Pare Manyanet de Barcelona. Ens hem d'ajudar mútuament, amb sinceritat i esperit generós. Per a transfomar la societat i el món, cadascú ha d'aportar la seva dosi de cooperació. Treballem, doncs, junts, en aquest sentit.
AMPA Pau Casals Gràcia
Promou la intervenció de famílies i, en el seu cas, dels alumnes, en el control i en la gestió del centre, i proposa candidats al Consell Escolar en representació de les famílies i tutors. Suport i assistència a les famílies i tutors membres de l’entitat.
AMPA Pau Romeva
Associació de pares i mares dels alumnes del Pau Romeva de Barcelona. És l’entitat que agrupa els pares i les mares d’aquesta escola. El seu objectiu bàsic és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nois i les noies.
AMPA Pau Vila
L’Associació de Mares i Pares de l’Institut Pau Vila és una entitat sense ànim de lucre, formada per les mares i els pares dels alumnes de l’Institut que voluntàriament ho desitgen. Inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya
AMPA Penyagolosa
Som totes les mares i tots els pares associats a aquesta AMPA de Borriana. La inscripció a l'AMPA és voluntària. La participació és oberta a tothom. Els ingressos provenen bàsicament de la quota dels socis i reverteixen í¬ntegrament a l'escola.
AMPA Pere Torrent
AMPA de l’Escola Pere Torrent de Lloret de Mar (La Selva-Girona). L’horari de l’oficina de l’ampa serà: dilluns de 9h a 9’30h i dimecres i divendres de 16’30h a 17h. Coordinació general de totes les activitats de l’Ampa: Menjador, ludoteca, …
AMPA Pi d'en Xandri
Fundada l’any 1985, l’AMPA som els pares i mares dels alumnes de l’escola. Gestió del menjador amb el Consell Escolar. Vetlla pel bon funcionament d'aquest servei a nivell dietètic i pedagògic, activitats extraescolars, casals de nadal, festes, ...
AMPA Pineda
L’Associació de Pares i Mares d’Alumnes (AMPA) té com a missió contribuir a la millora dels pares com a educadors, ajudant i col·laborant amb Pineda. Aten als matrimonis amb l'organització d'activitats, canalitza la col·laboració amb el col·legi.
AMPA Pins
Associació de Mares i Pares Pins del Vallès, centre situat a Sant Cugat del Vallès. Informació general, dades del centre, calendari del curs actual, agendes, web oficial de l’Escola Pins, el Pinyó, les festes, web d'anglès, contents, …
AMPA Pla de Girona
Bloc de l'Associació AMPA del CEIP Pla de Girona. Aquest és un espai per informar-vos de les activitats que duem a terme des de l’AMPA. Enllaços d’interès, estatuts, racó de l’AMPA, preinscripcions, enllaços i arxiu per temes.
AMPA Pla de les Vinyes
AMPA Pla de les Vinyes. La fi d’aquest web és informar-vos de totes les noticies i activitats, relacionades amb L’AMPA, en el nostre centre de Santa Coloma de Cervelló. L'escola del Pla de les Vinyes inicià les classes el mes de setembre de 2006.
AMPA Poeta Foix
Informa de l’activitat que es fà per a mares i pares. Sessions setmanals de ioga a càrrec d’Esther Vila Codina. Cada dijous a de 20h a 21h a l’escola. Classes per a tothom, grup flexible i adaptable, no es requereix cap experiència prèvia ni flexibilitat.
AMPA Pompeu Fabra de Lloret
Pàgina de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Pompeu Fabra de Lloret de Mar (La Selva). L’associació està constituïda a la població de Lloret de Mar i es regeix per uns estatuts i una junta directiva d’acord amb l’escola.
AMPA Pompeu Fabra de Salt
Obrim les portes del Col"legi a qui en vulgui informació. Hem d'admetre que aquest món de l'internet ens permet d'arribar gairebé a tot arreu. Per això estem satisfets que obriu la nostra finestra, per poder-vos donar a conèixer la vida del Col"legi.
AMPA Pompeu Fabra Sant Adrià
L’AMPA de l’Escola Pompeu Fabra de Sant Adrià de Besòs (Barcelona) està oberta a qualsevol idea o proposta que s’ajusti als objectius que té com a associació de famílies, que són prioritàriament: la millora de la comunicació entre escola i famílies.
AMPA Pont de la Cadena
En més de 25 anys d'història han passat diferents equips i juntes que han deixat aportacions valuoses. L'actual junta els té present i no els citem per no caure en el greu error d'ometre cap de les persones que generosament s’han dedicat a l'escola.
AMPA Pràctiques II
Web de l’AMPA CEIP Pràctiques II. És l’associació de mares i pares d’alumnes del centre. Vol contribuir a una millor escola, col·laborant amb els diversos estaments de la comunitat educativa i dels diferents agents socials de la ciutat.
AMPA Primavera
L’AMPA de l’escola Primavera és una entitat formada per pares i mares d’aquest centre educatiu de Santa Coloma de Gramenet. Un punt de trobada obert a la participació de tothom. Recull i defensa la veu, les aportacions i les necessitats de les famílies.
AMPA Provençana
Informació sobre l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del CEIP Provençana, del carrer Martí Codolar 50, de L'Hospitalet de Llobregat. Presentem el nostre full informatiu.
AMPA Puri Salas
Representa les famílies de l’escola i fa de pont. Gestiona les quotes i les inverteix en activitats, material o actius que beneficien a l’escola. S’organitza per junta formada per president, vicepresident, secretari, tresorer i vocals a comissions.
AMPA Ramon i Cajal
L’AMPA del l’escola Ramón y Cajal organitza activitats extraescolars i es responsabilitza de la distribució dels llibres de text. Col·labora amb l’escola en l’adquisió de material, aportacions econòmiques per a millorar, i festes i altres activitats.
AMPA Ramon Llull
Web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Hi podreu trobar totes les coses que anem fent. Activitats extraescolar no esportives: anglès, escacs, dansa, música, teatre, taller infantil, ceràmica, còmic. Activitat extraescolars esportives.
AMPA Rebollet
Desitgem que este nou canal de comunicació vos siga d'utilitat complint la seua principal missió: Tindre informats els socis de tot el que es referix a l'activitat de l’associació. També podreu contactar amb l'associació enviant-nos un correu electrònic.
AMPA Requesens
Web de l’AMPA d’aquest Institut de Molins de Rei (Baix Llobregat). Una de les prioritats de la junta és intentar establir un canal de comunicació, el més directe possible, amb tots els membres de les famílies que formen la base social de l’entitat.
AMPA Residència l'Arboç
Des d’aquest bloc us farem arribar tot allò que tingui relació amb les moltes coses que fem cada dia com a associació, així com molts altres continguts que trobem d’interès per facilitar informació útil per l’educació dels nostres fills.
AMPA Riera Alta
AMPA que neix d'un nou projecte, la nova escola Riera Alta de Santa Coloma de Gramenet, on esperem fer molt i bo per les nostres filles i fills. Membres. Manualitats infantils, contes africans, activitats infantils, agenda amb activitats per nens i nenes.
AMPA Rosselló Pòrcel
Blog de l'AMPA del CEIP Rosselló Pòrcel de Santa Coloma de Gramenet. Pertany a la Federació d'AMPAs de Sta. Coloma. Estrenem nou perfil de Facebook on publicarem informació, fotos, notícies, etc. que esperem que siguin del vostre interés.
AMPA SaFa-Horta
Bloc de l'Associació de Mares i Pares d’Alumnes del Col·legi Sagrada Família-Horta, el nou canal de comunicació i participació dels associats. L’AMPA té l’objectiu donar suport i assistència als socis en temes relacionats amb la formació del seus fills.
AMPA Sagrada Família
AMPA Sagrada Família Santa Coloma de Gramenet. L’Associació de Mares i Pares, organitza totes les activitats extraescolars: Ballet, patinatge, futbol, bàsquet, karate, anglès a parvulari, activitat multi-esportiva, piscina, iniciació a la guitarra, etc.
AMPA Sagrada Família Lleida
Entitat formada per pares i mares dels alumnes del Col-legi Sagrada Familia Lleida. Suport en allò referent a l’educació dels fills. Promou la participació i la representació dels pares en els òrgans de govern del centre i col·labora amb el professorat.
AMPA Sagrada Família Sant Andreu
Pàgina web de l’AMPA de l’Escola Sagrada Família Sant Andreu. Diferents informacions: Què és un AMPA, l'assemblea general, junta directiva, delegats, situació, web de l'escola, Facebook AMPA, i els Timbalers i Geganters AMPA Sagrada Família.
AMPA Sagrat Cor de Girona (Dominiques Pont Major)
Benvinguts a la pàgina de l'AMPA. Hem creat aquest bloc per facilitar l’accés a les activitats que duem a terme des de l’AMPA, amb la intenció de que tot allò que fem pels nostres fills estigui més a l’abast de tots.
AMPA Sagrats Cors de Torelló
En aques espai publicarem esdeveniments promoguts per l'AMPA. Pretenem que aquest blog sigui un espai d'opinió on tots els pares i mares podeu aportar les vostres idees, propostes i sugeriments. Albums de fotos i esdeveniments.
Ampa Salesianes Sant Andreu
Som l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’Escola Mare de Déu de la Soletat de Sant Andreu, formada per tots els pares i mares dels alumnes d’aquest centre que ho van demanar en el moment de fer la inscripció a l’escola.
AMPA Salesians Mataró
Web de l’AMPA amb informació general. L'intent de tornar a les fonts d'origen a fi que les minijuntes amb unió amb els professors i tutors, recolzats per la direcció, per ajudar els alumnes i fills a créixer en una integració de totes les dimensions...
AMPA Salvador Espriu
AMPA de l’Institut Salvador Espriu, ubicada al barri del Clot, del districte de Sant Martí, Barcelona. Involucrats a l’AMPA voluntàriament, en l’educació dels fills/es: Participa al Consell Escolar i en la gestió de l’institut exerceix un paper important.
AMPA Salvador Espriu Vidreres
Espai de l’AMPA del l'Escola Salvador Espriu de Vidreres (La Selva). Junta, activitats, comisions i reunions. Per organitzar la feina que voluntariament realitzem tots els que formem la junta directiva de l'associació, ens repartim el comisions.
AMPA Sant Domènec Savio
Web de l’AMPA del Col·legi Salesians Sant Domènec Savio de Badalona. Poden ser membres de l’AMPA els pares i mares o tutors legals que tinguin la pàtria potestat dels alumnes matriculats al centre i que manifestin la seva voluntat d’integrar-s’hi.
AMPA Sant Doménech
AMPA de l’Escola Sant Domènec. Dins les extraescolars l'Ampa ofereix taller d'experiències plàstiques (arts i oficis). L’extraescolar és impartida per l'Arsenal, l'escola municipal d'arts i oficis. Proposta per despertar la creativitat dels nostres fills.
AMPA Sant Elies
L’AMPA Escola Sant Elies està formada per totes les famílies que confien l’educació dels seus fills a l’escola. Per això estem oberts a la participació de tothom per tal de que junt amb els mestres, s’aconsegueixi el millor pels nostres fills i filles.
AMPA Sant Esteve
Organització que tenen les famílies per intervenir i cooperar en el centre escolar on estudien els seus fills i filles. L'AMPA es forma dels pares i mares dels infants que estan escolaritzats a l'escola Sant Esteve i que abonen la quota per ser membres.
AMPA Sant Felip Neri
L’AMPA té 3 funcions bàsiques: Col·laborar en les activitats de l’escola fins on sigui possible, promoure activitats complementàries a l’escola, i canalitzar propostes vers l’escola, perquè incideixin de manera positiva en la formació dels nostres fills.
Ampa Sant Gabriel de Torroella
Associació de pares i mares d'alumnes del col.legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà. La responsabilitat sobre el funcionament és dels socis i de la Junta de l'AMPA. Agenda, notícies, comunicats i fotografies.
AMPA Sant Gervasi
L'AMPA de l'Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès, una associació amb l’objectiu de vetllar per a què els alumnes de l'escola gaudeixin de les millors condicions i materials per tenir una educació digna i íntegra en un món a millorar dia a dia.
Ampa Sant Joan de Ribera
L' AMPA de l'Escola Rambleta del Clot és una entitat de serveis a la comunitat educativa. Activitats extraescolars, servei de guarderia i casal d'estiu i de Nadal perquè els nens i nenes i les seves famílies gaudeixen dels millors serveis possibles.
AMPA Sant Jordi Lleida
L'AMPA és l'entitat que agrupa mares i pares de l'Escola Sant Jordi de Lleida, per defensar allò que fa referència a l'educació dels nostres fills i filles. El nostre principal objectiu és contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament.
AMPA Sant Josep Oriol
Pàgina de l’Aassociació de Mares u Pares de l’Escola Sant Josep Oriol, que es troba a l'antiga Esquerra de l'Eixample de Barcelona. Inclou informació d’interès general; Enllaços web, fitxers d'interès, etiquetes i arxiu del bloc.
AMPA Sant Josep Vilafranca
Entitat que agrupa mares i pares d'alumnes de l'escola per contribuir en la millora en tot allò que fa referència a l'educació dels seus fills i filles i col·laborar en el funcionament del centre. Esta constituïda com associació sense ànim de lucre.
AMPA Sant Medir
Informa que té nova AMPA i presenta un comunicat. Junta: Alfonso Linares (President), Olga Sánchez (secretaria) i Judith Velando (tresorera). Esther Rodríguez, Sonia Castilla, Eva Suranell, Maite Rodríguez, Miquel López, Rubén Obregón i Xavier Pérez.
AMPA Sant Miquel del Cros
Web dels pares i mares de l'escola de Sant Miquel del Cros d’Argentona. Ofereix el màxim d'informació sobre les acrivitats i tasques que portem a terme, paral·leles i complementàries a la formació escolar que ofereix el centre. L’AMPA té 70 membres.
AMPA Sant Salvador d’Horta
Web del CEIP Sant Salvador d'Horta de Santa Coloma de Farners. Gestionem el Menjador Escolar. Som dels pocs menjadors escolars que disposa de cuina pròpia i la Biblioteca a educació primaria, servei de permanència festes de l’escola.
AMPA Sant Sebastià
AMPA del CEIP Sant Sebastià de Sant Climent Sescebes (Alt Empordà). L'Assemblea General es reuneix com a mínim tres cops l'any. La Junta de convoca cada mes als membres i les comissions i delegats de curs, tenen una dinàmica pròpies.
AMPA Sant Vicent Ferrer d’Algemesí
Curs de cuina, taller de bunyols, exercicis valencià superior, llista de blogs i webs que recomanem. Inclou els solucionaris: Oral, elemental, mitjà matí, mitjà vesprada, i superior de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià.
AMPA Santa Anna
AMPA del Col·legi Santa Anna de Lleida. Des de l’AMPA, establim una plataforma oberta a la participació i reivindicació de tots els aspectes referents a l’educació, per tal d’aconseguir, juntament amb els mestres, la millor formació dels nostres fills.
AMPA Santa Dorotea
Web de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes del Col·legi Santa Dorotea de Barcelona. Agrupa els pares, mares o tutors legals dels alumnes del centre. Els estatuts de l’associació regulen les seves finalitats que es resumeixen a la pàgina (pdf).
AMPA Serra de Marina
AMPA d’aquest centre de Santa Coloma. Fem la nostra tasca -com vam fer el curs passat- amb il-lusió i intentem millorar. Aquest any comptem amb una mica més d’experiència, i sempre seguim recolzant-nos amb la vostra col-laboració i implicació.
AMPA SES Navarcles
Pàgina web de l’Associació de mares i pares de l’escola SES Navarcles, d’aquest municipi de la comarca del Bages. Informa-ció de l’AMPA, projectes i activitats realitzades i properes, dades generals i información del centre escolar.
AMPA SI Torrelles de Llobregat
L’AMPA es forma de un grup de 13 mares que treballem sense ànim de lucre. Els membres de la junta directiva i les mares que porten les diverses comissions són les representants de tots els pares i mares dels alumnes. La junta es reuneix un cop al mes.
AMPA Teresa Altet
Web de l’AMPA Teresa Altet de Rubí. La direcció de l'Ampa la formen actualment la Presidenta, la Secretària, i sis vocals. Tenim també col·laboradors/es que ajuden a la direcció per aconseguir que funcionin els projectes i activitats de l'Ampa.
AMPA Teresianas Ganduxer
Formem part de la Comunitat Educativa del Col"legi de Santa Teresa-Ganduxer a Barcelona, de la Fundació Escola Teresiana, fundat en 1890. L’objectiu és cooperar amb la comunitat educativa per una educació i formació integral pels nostres fills i filles.
AMPA Terra Nostra Olost
Organitzem colònies pels alumnes de cicle superior. Durant el curs es fan activitats per subvencionar. Per Nadal dolços de Nadal (boníssims), per Carnestoltes Llumineta, per Sant Jordi es venen roses i punts de llibre i tires pel sorteig de la panera.
AMPA Thau
La junta de l'AMPA es reuneix mensualment i, una vegada a l'any, en el primer trimestre del curs, se celebra l'assemblea general ordinària. Equipaments, educació infantil, educació primària, educació secundària, aula oberta, famílies i contacte.
AMPA Thau Sant Cugat
AMPA Escola Thau Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Qualsevol pare o mare que vulgui formar part de la Junta de l'AMPA serà benvingut. Podeu contactar amb nosaltres a través d'aquest bloc, o enviant-nos un correu electrònic.
AMPA Thos i Codina
Espai de l'ampa thos i codina de Mataró. Entitat formada per les mares i els pares dels alumnes del centre, a on els/es alumnes poden estudiar: ESO, CFGM, CFGS i batxillerat. Serveis/activitats, projectes, notícies, fotogaleries, documents, ...
AMPA Tibidabo
Bloc de l’entitat que mostra activitats, festes i esdeveniments en els quals participa l'AMPA del Tibidabo. Consolida els lligams família-escola-barri. Proposa activitats extraescolars infantils i per a adults, xerrades, venda de llibres escolars, ...
AMPA Torre Balldovina
La proposta de fer la cassolada conjunta a la plaça de la vila de Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià. Per horaris de les tres ciutats, és difícil coincidir en l'hora i hem pensat de fer una cassolada en cadena a Santa Coloma, Sant Adrià i Badalona.
AMPA Torredemer
Associació de pares i mares d'alumnes de l'Escola Torredemer. Actua coordinada amb la direcció de l'escola. Els pares i mares tenem l’objectiu de vetllar per la qualitat educativa dels seus fills i perquè l'escola sigui un lloc agradable per a aprendre.
AMPA Torres i Bages
Web de l’Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l’Institut Torres i Bages de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat (el Barcelonès). Dades generals, associació esportiva T i B, activitats extraescolars, serveis d’AMPA, enllaços, i situació de l’escola.
AMPA Tres Pins
Web de l’AMPA de l’Escola Tres Pins de Barcelona. Informació general, serveis i activitats. La història dels Tres Pins: A la muntanya de Montjuïc, davant de la Fundació Miró hi ha unes escales de pedra que sembla que no vagin enlloc…
AMPA Trinitàries
Pàgina de l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Santíssima Trinitat. Les Trinitàries d’Artigues, a la ciutat de Badalona. Inclou informació de totes les activitat extraescolars i festes escolars que organitza l’AMPA d’aquesta escola badalonina.
AMPA Turó de Guiera
Associació de Mares i Pares de l’Escola Turó de Guiera, centre públic de Cerdanyola del Vallès d’educació Infantil i Primària. Conté informació de l’escola i del seu menjador. Aqueta escola pública ha estat acreditada com a escola verda.
AMPA Vall del Terri
L'Assemblea general, la junta, relació amb el Consell Escolar. Com s’organitzen els pares per poder col·laborar amb la comunitat educativa que s'ocupa de part de l'educació dels seus fills i filles. Informació general i activitats.
AMPA Valldaura
Web de l’associació, una eina de comunicació de la que els pares i mares d’alumnes del col·legi C.E. Valldaura, en formeu part. Aquest curs tenim la intenció d’oferir-vos una nova via d’informació de qué fem, i quina és la funció de l’associació.
AMPA Vedruna
Què qui forma l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del Col·legi Vedruna? En poden formar part les mares i pares d’alumnes de l’escola. Les funcions bàsiques de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes. Segueix-nos al twitter @ampavedruna.
AMPA Ventura Gassol
AMPA d’aquest institut de Badalona. Us informa que les companyes del Consell Escolar del Coret han fet una reclamació al Síndic de Greuges de Badalona sobre la construcció, entre d'altres equipaments educatius, del nou institut Ventura Gassol.
AMPA Vimbodí i Poblet
Espai i lloc de trobada per les mares i pares del CEIP Mare de Déu dels Torrents de Vimbodí i Poblet, a la comarca de la Conca de Barberà. Inclou notícies, arxiu del blog, recursos a Internet i activitats extraescolars dels nens de l’escola.
AMPA Vinya del Sastret
Pàgina oficial de la Associació de Mares i Pares de l'Escola Vinya del Sastret del municipai de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). Inclou informació de totes les activitats extraescolars que els nens i nenes realitzen. Arxiu i enllaços.
AMPA Virolai
Bloc de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola Virolai. L’Associació de Mares i Pares de l’Escola Virolai (AMPA) és una entitat sense afany de lucre que agrupa tots els pares, mares i tutors dels alumnes de l’Escola que en són membres.
AMPA Virolai
Bloc de l' Associació de Mares i Pares de l'Escola Virolai. L’AMPA de l’Escola Virolai és una entitat que agrupa tots els pares, mares i tutors dels alumnes de l’Escola que en són membres. Està reconeguda legalment en el registre d’associacions.
AMPA Vista Alegre
Blog de l’AMPA de l’Escola Vista Alegre de Mataró (Maresme). Objectius AMPA: Fomentar i mantenir la participació dels pares i de les mares en les activitats de l’AMPA, continuar participant en el projecte de socialització de llibres de text. Xerrades curs
AMPA Voramar
L’Associació de mares i pares d’alumnes de Voramar té com a objectiu promoure la participació dels pares a la comunitat educativa de l’escola i detectar i canalitzar inquietuds globals dels pares amb finalitat d’aportar en millora global de l’escola.
AMPA-Algaida
Webl de l'AMPA d'Algaida. Les activitats extraescolars que ofereix l’Associació de Pares i Mares d’Algaida són esportives o no. Un dels objectius de la Junta Directiva de l’AMPA és adaptar-nos a les noves tecnologies de la informació i comunicació.
AMPAS de l’Hospitalet
Blog informatiu de les Associacions de Mares i Pares de la ciutat de L’Hospitalet. Convidar a manifestar opinions, neguits, suggerències, vicissituds i malestars del dia a dia o de curs a curs (segons el temps que portis a l’associació).
AMPAS Sant Boi de Llobregat
Espai col·laboratiu de les AMPAS de la ciutat amb el suport de l'àrea d'Educació i Civisme de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. El Bloc de l'Àrea d'Educació i Civisme, les AMPAS, documentació útil, formació, legislació relacionada i notícies.
AMPAS Sant Joan Despí
#sjdesmou: Assemblea de la Comunitat Educativa de Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Participa de Catalunya es mou! plataforma per a la comunicació entre els membres de la Comunitat Educativa de Catalunya, per una educació pública de qualitat.
AMPAsoft
Gestió d'alumnes: Gestió eficient de les dades dels associats, tingueu ben accessible tota la informació de cada alumne i del seu entorn, des del nom o telèfon fins a les activitats en què participa, pares, mares i tutors. Gestió econòmica, missatges, …
AMPatufet
Representants de les famílies de l'escola Patufet. L'AMPA té l’objectiu garantir una bona comunicació entre l'escola, la seva direcció i les famílies. Sempre hi ha coses a millorar, temes en els que cal entesa, qüestions que preocupen i que cal tractar.
AMPEM Cornellà
Associació de Mares i Pares de l'Escola Municipal de Música de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Els últims mesos, diferents grups de l'Escola i alumnes a títol individual, han participat en actes d'altres associacions culturals de la ciutat…
AMPTA Son Caliu
Web de l’associació de mares, pares i tutors d'alumnes del CEIP Son Caliu de Palmanova, Mallorca. L’AMPTA té l’horari d’oficina: dilluns i dimecres de 9 a 9:30 h i dijous de 16 a 16:30 h. Activitat “Jugant amb les Llegendes”. Contingut en català mínim.
APA Alcampell
Blog de l'associació de pares d'alumnes "El Campell", de l'escola d'Alcampell del CEIP CRA La Llitera. El blog inclou informació general de les seves activitats, notícies, arxiu del blog, autors, links, documents i recursos educatius.
APA Casa Nostra
Web i lloc de trobada dels pares i mares de l'escola. Informa de les últimes notícies relacionades amb el centre i un lloc on poder conèixer les activitats promogudes des de l'AMPA. També vol ser una eina per poder conèixer les suggerències.
APA CEIP Albirka
Associació de Pares i Mares del CEIP Albirka. Tots en formem part. L’Associació té un paper molt important, com recullen els seus estatuts: Fomenta la participació dels pares, mares i tutors, promoure i col·labora en les activitats educatives.
APA CEIP Reixac
L’escola és una edificació moderna, però no sempre ha estat així. Va iniciar el funcionament a l'edifici on es situa l'actual IES Montcada III. L'any 1980 va iniciar-se la construcció del parvulari; més tard ubiquen barracons on havia el camp de futbol.
APA CEIP Riu Clar
Blog APA CEIP Riu Clar de Tarragona. Associació que reuneix a pares, mares i tutors d´alumnes de l´escola de Riu Clar. L’APA ha presentat un petit projecte dins del programa "Tu Ajudes", per tal de poder dotar algunes aules de pissarres digitals.
APA Col·legi Immaculada Lloret
L’escola és fidel a l'estil educatiu d'Emilie de Villeneuve. La titularitat de l'escola és de la Congregació de les Germanes de la Immaculada Concepció de Castres, la qual és responsable d'expressar i donar continuïtat a aquells principis i criteris.
Apa Col·legi La Mercè de Martorell
Del Col·legi La Mercè de Martorell, una escola privada concertada de Martorell (Baix Llobregat) de la congregació de les Religioses Mercedàries Missioneres de Barcelona. A l’any 1861 Lutgarda Mas i Mateu, la fundadora, posa en marxa la proposta.
APA Col·legi Públic Binissalem
Associació de Pares d’Alumnes del Col·legi Públic Binissalem, d’aquest mateix municipi de l’Illa de Mallorca (Illes Balears). Inclou informació diversa sobre l’escola, els socis de l’APA, notícies relacionades, activitats, botiga, contacte, Facebook, …
APA Col·legi Sagrat Cor de Jesús
Web de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del Col·legi Sagrat Cor de Jesús de la ciutat de Terrassa. La financiació ve donada gràcies a una petita cuota que paguen les famílies a principi de curs. La junta es reuneix els primers dilluns de cada mes.
APA Contrapunt
Bloc de l'AMPA de l'Escola Municipal de Música d'Olesa de Montserrat. Hem acollit el cor Cantilena de la ciutat ucraïnesa de Partenit. El blog era de vacances i no haviem tingut l'ocasió d'anomenar-ho ni de compartir algunes imatges amb vosaltres...
APA Escola Municipal de Música de Martorell
L’AMPA és l’eina dels pares i mares per implicar-nos en l’escola. Serveix d’interlocutora amb la direcció de l’escola, els organismes de foment de l’ensenyament musical i l’administració, i ajuda a resoldre els problemes durant el curs acadèmic.
APA Escola Pia de Terrassa
Associació de pares i mares d'alumnes de l'escola. Tots els pares i mares de l'Escola Pia formem part de l'associació pel sol fet de dur-hi els nostres fills. Nosaltres som uns quants pares que tenim ganes de col.laborar i participar amb l'escola.
APA Escola Ramon Llull
Representants de les famílies de l’escola. L’objectiu és garantir un bon clima i bona comunicació entre escola, direcció i famílies i col·laborar per donar suport i millorar en la mesura que puguem la qualitat de l’ensenyament dels nostres fills i filles.
APA IES Bernat el Ferrer
L'associació de mares i pares d'alumnes de l'IES Bernat el Ferrer té l’objectiu de col·laborar amb professionals de l'institut per aconseguir millorar l'educació dels nostres fills/es, ajuntant esforços i donant recolzament als pares i mares.
APA IES EMT Granollers
L'APA-Escola Municipal de Treball de Granollers és una associació amb anys d'experiència i que compta amb el suport de la gran majoria de pares d'alumnes. Treball seriós pel bon funcionament del Centre en les tres línies principals d'actuació.
APA Joan Rebull
Malgrat les moltes activitats, creiem que l'APA ha de ser alguna cosa més. Les mares i pares hem de tenir una actitud activa, davant el que succeeix a l’escola: Canalització d'opinions, assessorament, proposta d'activitats, participació, etc.
APA La Salle Cassà
Web del Col·legi La Salle Cassà de La Selva (Gironès), realitzada per l’Assaociació de Pares de La Salle Cassà de La Selva. Intranet, informació de l’APA, la Colla Gegantera, Club Lego, l’Escola de Bàsquet, i la Colla Gegantera de La Salle Cassà.
APA Marian Aguilló
Web de l’APA Marian Aguilló de Palma. Escola pares, articles, programa, tallers, orientació psicològica, documents, educar en democràcia, quaderns d'educació, curs virtual, última hora, articles, activitats, nins i nines. Junta, consellers, socis, ...
APA Marian Aguilló - Bloc
L’APA és una entitat sense ànim de lucre (no cerca cap mena de benefici material o econòmic) formada per mares i pares de l’Escola Marian Aguilló de Palma (Illes Balears). A l’APA totes les famílies d’alimnes hi poden participar. Els seus objectius.
APA Sagrats Cors Sóller
APA del Col·legi Sagrats Cors Sóller. Els pares s’impliquen en la preocupació de la tasca educativa dels seus fills, deixant per a la junta aquesta tasca tant poc agraïda. Però nosaltres intentem treballar per millorar, l’educació dels alumnes del centre.
APAMA Carrasquer
Bloc de l'Associació de Pares i Mares del Col·legi Públic Emili Carrasquer de Sueca, a la comarca de la Ribera Baixa. Informació de totes les activitats i festes que organitza l’Apama Carrasquer. Enllaços a altres webs.
Apasor Associació de Pares i Mares de la Salle Horta
L’Apasor és una eina de suport a l’activitat educativa dels nostres fills i filles. Volem ajudar al seu desenvolupament educatiu i personal, fomentant els valors socials i la vida associativa. L’Apasor som tots els pares i mares boluntaris associats.
APIMA
Bloc de l’APIMA, l’Associació de Pares i Mares del Centre Públic Sant Lluís del municipi de Sant Lluís, a l’illa de Menorca. Festa APIMA, activitats del centre escolar i reportatge fotogràfic. Gràcies per la visita!
APIMA Aula Balear
Pàgina web de l’APIMA del Col·legi Aula Balear de Palma, Mallorca (Illes Balears). Inclou informació diversa com ara àlbums de fotografies, articles, coses d’alimentació, TICs, formacio, activitats, circulars, contactar, mapa de la web, …
APIMA C.P Es Pil·larí
Bloc de l’APIMA C.P Es Pil·larí de Palma (I. Balears). Esperam que l’informació que s’aporta sigui del vostre interès. Podran ser-ne socis els pares, mares i tutors d’alumnes matriculats al centre. Qui vulgui pertànyer a l’associació deurà sol·licitar-ho.
APIMA C.P. Es Vivero
Web de l’APIMA C.P. Es Vivero de Palma (Illes Balears). Començam curs amb energia i ganes de fer-ho bé. Informam a totes les famílies que la junta directiva de l'APIMA ha estat renovada i volem agrair als anteriors membres tota la seva feina.
APIMA CEIP Bartomeu Ordines
L’APIMA és un vincle entre el col·lectiu de pares, alumnes, l’escola i l’Ajuntament de Consell (Mallorca). Fomenta la coneixença i germanor entre famílies i escola, a més d'ajudar a que els nostres fills, tinguin les eines per el seu desenvolupament.
APIMA CEIP Gaspar Sabater
Aquest blog preten ser una eina de comunicació per tots els membres de la comunitat educativa, i una porta oberta a la informació i participació a la nostra escola. Què es l’APIMA i la seva importancia. Estatuts, Gaspar Sabater, calendari escolar, …
APIMA CEIP Guillem de Montgrí
Associació de Pares i Mares (APIMA) del CEIP Guillem de Montgrí de Sant Antoni de Portmany (Eivissa). Escola pública hi és per assegurar el coneixement i domini de les llengües oficials,utilitzant per aconseguir-ho la llengua catalana com vehicular.
APIMA Ceip Sant Jordi
APIMA Ceip Sant Jordi de Sant Jordi de Ses Salines, Eivissa. Les APIMA són associacions voluntàries de les famílies d’un centre educatiu amb l’objectiu general de promoure la participació i col·laborar amb les activitats educatives del centre.
APIMA CEIP Son Basca
Associació de Pares i Mares d'Alumnes del Col.legi Públic Son Basca, Sa Pobla. Memòries d'activitats dels cursos escolars, només heu de prémer sobre el curs escolar que volgueu consultar. L’APIMA està oberta a totes les famílies amb fills al centre.
APIMA Conservatori d'Eivissa
Un lloc per divulgar, informar i comentar sobre l'educació musical dels nostres fills. El departament de piano del Conservatori vol redir un homenatge a les antigues sales de cine on es projectaven pel·lícules sense so, amb l’únic acompanyament del piano.
APIMA Costa i Llobera
Associació de Pares i Mares del Col·legi Públic d’Educació Infantil i Primària Miquel Costa i Llobera de Pollença (Mallorca). Vol col·laborar en la millora continua de l’educació dels nostres fills i filles, formam part de la comunitat educativa.
APIMA CP Establiments
Web de l’Associació de Pares i Mares del CP Establiments (Mallorca). Publicarem tot el relacionat amb l’associació del curs escolar, permetent la participació de la comunitat del centre en forma de comentaris a les notícies i esdeveniments que apareixen.
APIMA CP Son Ferriol
Podeu participar activament de l'educació dels vostres fills i filles. Gaudireu de descomptes en totes les activitats que organitza l'APiMA. Per contactar amb l’APiMA pots telefonar i deixar un missatge al contestador o utilitzar el nostre formulari.
APIMA del C.P. Nicolau Calafat
Web de l’APIMA del CEIP Nicolau Calafat de Valldemossa (Mallorca). L’associació de pares i mares d'alumnes, la veu dels pares i mares a l'escola, l'escola som tots! Des de la junta de l’associació de Pares i Mares de l’Escola us convidam a participar.
APIMA del CP Gabriel Comas i Vives
Pàgina de l’Associació de Pares i Mares del Col·legi Públic Gabriel Comes i Ribes d’Esporles (Mallorca). Té estatuts en els que es recullen els seus objectius, la seva organització i el seu funcionament, com a associació democràtica.
APIMA Doctor Comas
És el punt de trobada a la xarxa, per la comunitat escolar del CEIP Doctor Comas Camps, centre educatiu d’Alaior, Menorca (Illes Balears). Carta informativa de la nostra associació que pretén animar-vos a ser socis de l’APIMA, si encara no ho sou.
APIMA IES Emili Darder
APIMA IES Emili Darder, l’Associació de Pares i Mares de l’Institut d’Educació Secundària Emili Darder de Palma. Emili Darder i Cànaves (1895-1937) fou el darrer batle republicà de Palma. Metge i polític, fou afusellat el 24 de febrer de 1937.
APIMA IES Josep Sureda i Blanes
APIMA d’aquest instiut de Palma (Mallorca). Volem que l’educació dels nostres fills i filles sigui de qualitat i estigui dotada dels recursos necessaris. aprendre molts conceptes, i necessiten moltes més coses que els ajudin a formar-se com a persones.
Apima IES Marratxí
Associació de mares i pares de l'IES de Marratxí (Mallorca). Calendari d’esdeveniments. L’associació de pares i mares aquest curs hem organitzat activitats extraescolars dirigides tant a alumnes com a pares i obertes a altra gent interessada.
APIMA Joan Mas
Web de l’Associació de Pares i Mares del Col·legi Públic Joan Mas de Pollença (Mallorca), escola pública. L’objectiu de la web és tenir comunicació entre els membres de l’associació, per a difondre el que es fa i fomentar la partipació del funcionament.
APIMA La Salle Inca
Si ja estau tots pensant en la tornada a l’escola: llibres, material escolar, sabates, roba, … Donç ara els que tengueu la targeta d’AMIPAS d’Inca ja podeu disfrutar de grans avantatges i comprar coses que necessiteu amb descomptes interessants.
APIMA La Salle Manacor
L’Associació de Pares i Mares d’Alumnes de La Salle de Manacor, creada per donar supor als pares i mares d’alumnes del col·legi La Salle de Manacor el juliol de 1979. Registrada al Registre d’Associacions de les Illes Balears. Finalitats de l’associació.
APIMA Mestre Guillemet
Pàgina web de l’Associació de Pares i Mares del Col·legi Públic Mestre Guillemet, que es troba situat al municipi de Santa Eugènia, Illa de Mallorca (Illes Balears). Les activitats extraescolars: Bunyols, Escola Setmana Santa, xocolatada, etc.
APIMA Mossèn Alcover
Blog creat per donar a coneixer les activitats de l'APIMA del IES Mossèn Alcover de Manacor. Convocatòria d'assemblea, ampliació de les activitats extraescolars, activitats extraescolars, assemblea general ordinària del curs, convocatòria març …
APIMA Robines
Associació de Pares i Mares del Col·legi Públic Nostra Senyora de Robines, situat a Binissalem (Illes Balears). Inclou diferents informacions: Benvinguda als socis/es, activitats, aprenem junts, sortides i excursions, notícies, circulars, etc.
APIMA Sa Bodega
El bloc dels pares i mares del CEIP Sa Bodega (Eivissa). La FAPA convoca una concentració el dissabte 21 de setembre a les 18 hores al Passeig de S’Alamera d’Eivissa per donar suport a la vaga indefinida de docents convocada a les Illes Balears.
APIMA Son Pacs
Pàgina de l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes del IES Son Pacs. Amb la intenció de que es converteixi en un mecanisme útil de comunicació entre l'Associació i els pares i mares que la feis possible. Aquí trobareu la llista d'activitas de l'institut.
APMA Es Vinyet
Web d l’Associació de Pares i Mares del CP Es Vinyet d'Andratx ((Malorca). Des de l’APMA volem convidar-vos a participar en una experiència pilot, la Biblionyet Oberta. A partir d’avui la biblioteca de l’escola, roman oberta pels nins i nines de primària.
APMA Escola Serena Vall
L’APMA gestiona els diners de la quota de les famílies per cobrir les despeses de material. Com a pares i mares interessats en la formacio dels fills i filles teniu la possibilitat de col.laborar en les diferents comissions de treball que s’han creat.
Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola del Mar
Web oficial d’aquesta AMPA d’aquesta escola de Barcelona. Des del 1977, és l’entitat que agrupa a mares i pares dels alumnes de l’escola. L’objectiu fonamental és la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els alumnes infants i nois i noies.
Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Tres Pins
AMPA de l’escola de Vallromanes. Realitza xerrades d'educació i psicologia infantil (trimestral). Sortides de reconeixement del medi (març, abril i maig). Activitats lúdiques (tot l'any). Dades de contacte i finalitat de l'associació.
Associació de Mares i Pares d'Alumnes del CEIP Jacme March
Entitat educativa de pares a Gavà. Tota la junta de l’AMPA del CEIP Jacme March et convida a participar en aquesta pàgina, ja sigui amb informació que ens vulguis fer arribar, o aportant-nos fotografies, idees que t’agradia que portéssim a terme.
Associació de Mares i Pares d'Alumnes del CP Pare B Pou
Activitats, informació per a les mares i pares dels alumnes, Escola d´Estiu, guarderia matinera, desenvolupament d´activitats extraescolars, participació en les activitats escolars puntuals i a través de la PGA. Centre d’Algaida (Mallorca).
Associació de Mares i Pares de l'Institut Alt Penedès
Entitat sense lucre que agrupa pares i mares del centre. Té l’objectiu de contribuir a millorar la qualitat de l'ensenyament que reben els nois i noies, i funciona sobre la base del diàleg i la col·laboració amb els sectors de la comunitat educativa.
Associació de Mares i Pares del Col·legi públic Eleonor Bosch DE Santa Margalida (Mallorca)
En aquesta pàgina trobaràs tota la informació detallada dels butlletins informatius així com un recull de totes les activiats que es van realitzant , opinions dels pares, professors i nins... i moltes coses més.
Associació de Mares i Pares Escola Ramón y Cajal
Blog que pretén informar als pares, mares i alumnes de l'escola Ramón y Cajal d’Ulldecona, de les activitats i dels avantatges. Lloc on us informareu del que fa l'AMPA, i on trobareu com participar en les decisions en benefici dels xiquets i xiquetes.
Associació de Pares d'Alumnes - Escola Pública
Associació de Pares d'Alumnes i mestres autoritzats per la Inspecció Escolar, per a l'ensenyament del català, a l'escola pública. Escoles públiques de Catalunya del Nord de viver i de les més de 85 classes bilingües (2.500 estudiants).
Associació de Pares d'Alumnes de l'Escola Andorrana
Pàgina de l'APAEA. L'objecte de l'Associació és l'agrupació dels pares dels alumnes de l'Escola Andorrana per assumir de forma col·legiada la representació, defensa i gestió dels drets i interessos legítims dels seus associats.
Associació de Pares d'Alumnes de l'Escola Francesa d'Encamp
Blog de l'Associació de Pares d'Alumnes de l'Escola d'Encamp. Junta de l'APAEFE, reglament interior, ludoescola, menú, reglament del menjador escolar, el racó dels professors, calendari de dies festius escolars, activitats culturals i esportives.
Associació de Pares d'Alumnes del Col·legi Sant Ermengol
L’APSER dona suport i assistència als membres de l’associació i, en general a la comunitat educativa per tal de millorar la qualitat de l’ensenyament que reben els seus fills. Promou la participació dels pares dels alumnes en la gestió del centre.
Associació de Pares de Nens Sords de Catalunya
Les associacions de famílies amb nens sords i sordcecs a Catalunya, han decidit constituir una federació. Les necessitats dels nens sords i sordcecs depenen del nivell de sordesa, de l’edat de desenvolupament i de problemàtiques associades.
Associació de Pares i Mares de la Escola de Música i Dansa d'Esparreguera
Espai web de l’Associació de Pares i Mares de la Escola de Musica i Dansa d'Esparreguera (Baix Llobregat). Inclou les seves notícies i activitats. Si tens un instrument que ja no utilitzes i vols donar-lo o vendre'l posa't en contacte amb nosaltres.
Comissió d'extraescolars de l'AMPA
Acollida matinal, anglès, biblioteca, cuina, dibuix, escacs, iniciació a l'esport i a la dansa, patinatge, percussió, tardes de juny, teatre i teatre d'adults. Coordina: Pedro Garcia, membre de la comissió: Àngela Tutusaus, Anna Esteve, Laura Pérez.
Confederació AMPAs Gonzalo Anaya de la Comunitat Valenciana
La Confederació d’Associacions de Pares i Mares d’alumnes de la Comunitat Valenciana "Gonzalo Anaya" es va fundar el març de l´any 2001, amb l´objectiu de defensar un ensenyament públic de qualitat. Està formada per tres federacions provincials.
Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes
Web de la Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya. Escoles Maristes; Federació d'AMPAs de l'Escola Pia de Catalunya, … La CCAPAC és una entitat constituïda per federacions d'AMPAs d'escoles cristianes.
Confederació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de les Illes Balears
Web de la COAPA. Inclou el projecte de dinamització de la Confederació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de les Illes Balears. Participar per una bona educació. El projecte de dinamització, objectius i el pla de formació per a les famílies.
Confederació d'Associacions de Mares i Pares de l'Escola Catòlica de les Illes Balears
Pàgina oficial de la CONFAECIB, la Confederació d'Associacions de Mares i Pares de l'Escola Catòlica de les Illes Balears. Inclou informació diversa sobre l’entitat i els seus objectius generals, les dades de contacte i com poder fer els donatius.
Coordinadora AMPA Clot-Canp de l'Arpa
La Coordinadora es crea com associació que agrupa les AMPAs de les escoles públiques del barri. Vol ser una eina per compartir informació, organitzar-se contra retallades, etc. En definitiva, defensar l’educació pública. Tots hem de participar.
Coordinadora AMPA Gràcia
Coordinadora que pretén vehicular una estreta col·laboració entre les AMPAs de les escoles públiques i instituts públics de Gràcia, que permeti donar a conèixer les diferents riqueses de cadascuna, poder compartir actius i poder afrontar problemes.
Coordinadora AMPA Nou Barris
Pàgina de la Coordinadora AMPA Nou Barris, l'espai de comunicació de totes les ampes de les escoles del districte de Nou Barris de la ciutat de Barcelona. Centres públics, històric, convocatòries, calendari escolar, notícies, enllaços, i blog.
Coordinadora d’AMPA Sant Andreu
El bloc de les escoles i instituts públics del districte. Dóna a conèixer el món associatiu de les AMPA fora de l'escola. Potencia el coneixement mutu que possibiliti els contactes posteriors entre les AMPA de les escoles públiques de Sant Andreu.
Coordinadora d'Ampas de Gavà
La Coordinadora va néixer de la inquietud d'uns pares davant de l'estancament i el deteriorament de l'escola pública, especialment a Gavà, amb la idea que l'educació és un dret universal, un benefici per a les persones i la garantia d'una societat millor.
Coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat del Vallès
Coordinadora d’AMPA dels Centres d’Ensenyament Públic de Sant Cugat del Vallès. Agrupa representants de les associacions de mares i pares de l’escola pública del municipi. Els esforços per a la millora de l’ensenyament públic a la ciutat.
el pati dels petits - La Salle de Tarragona
Punt de trobada per a pares i mares dels nens i nenes d’infantil de La Salle de Tarragona. Un lloc on es poden expressar opinions, emocions, fer comentaris, suggeriments i queixes. Projectes que aporten un plus a la educació dels fills.
Escola Balmes
Centre concertat per la Generalitat de Catalunya, situat a Mataró. Activitats, AMPA d’aquest centre, el curs actual, horaris, menús del menjador, ex-alumnes, dades de contacte, normes de convivència internes, Intranet del centre i àlbum de fotos.
Escola de Mares i Pares AMPA Salvador Llobet
Espai mensual on parlem de l’educació dels fills i filles, d’aquesta escola de Granollers. Tant amb experts o bé ho fem entre nosaltres, tractant temes com l’alimentació, la immigració, la televisió, els valors, els jocs, la relació escola-família, etc.
Escola de Mares i Pares Escola Ginesta
Espai web de l’Escola de Mares i Pares de l’Escola Ginesta de la ciutat de Lleida. Aquest nou experiment ofereix una nova escola per afrontar els reptes d’una nova societat, per part de les mares i els pares. Les sessions que s’imparteixen als pares.
Escola Miquel Martí i Pol Sabadell
La FaPaC (Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya) va promoure la Iniciativa Legislativa Popular per modificar la Llei d'Educació de Catalunya garantint la igualtat d'oportunitats en l'educació. Equipara l'oferta educativa.
Famílies La Sínia
Comentaris al voltant de l'educació dels nens i nenes escolaritzats a infantil i primària... suggeriments de les famílies, idees, experiències... Per suggerir o comentar el que vingui de gust, preguntar o consultar, anar mirant o fer propostes...
Fampa C
Pàgina de la Fampa Cornella, la Federació d’Associacions de Mares i Pares d'Alumnes dels centres escolars de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Estem dintre de l'Escola Sant Ildefons de Cornellà. Facebook Fampa Cornella de Llobregat.
FAMPA Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Manresa
Compartim i millorem l'experiència educativa des de les Ampa de Manresa. Formada per les 11 escoles públiques de Manresa, i la incorporació de primer any, de l'escola Valldaura. Properament incorporació dels IES i Ampa d’escoles concertades.
FAMPA Montcada i Reixac
Federació d'associacions de pares i mares d'alumnes. Els pares i mares de Montcada i Reixac organitzats en les diferents associacions creades en el si de cada centre escolar, veuen la necessitat d’establir llaços de col·laboració i cooperació.
FampaC
Pàgina de la Federacio d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Cornellà FampaC. És una federació d’entitats educatives fundada l’any 1986, amb seu a dintre de l'Escola Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Activitat.
FAMPAEC Federació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Cristiana de Lleida
La FAMPAEC forma part, com a vocal, del Consell Escolar Municipal, de les Comissions de Matriculació de Primaria i Secundària, a més d'estar integrada a la Confederació Cristiana d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya.
FAMPAS Badalona
Bloc de les FAMPAS Badalona, la Federació d'Associacions de Mares i Pares dels Centres Públics de la ciutat de Badalona. És una organització educativa de 2n grau, amb seu a l’Av/ Catalunya d’aquesta ciutat. La pàgina està en construcció.
FAMPAs Santa Coloma de Gramenet
Actualitat AMPA’s de Santa Coloma de Gramenet. Sobre l'escola bressol Dida, obres Escola Serra de Marina, menjador social, la consellera rectifica, carta oberta a l'alcaldessa, substitucions, AMPAs en moviment, formació reforma educativa, …
FAPA Castelló “Penyagolosa” - Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes de la provincia de Castelló
La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de la Província de Castelló “Penyagolosa” naix el 23 de novembre de 1.977. Som una entitat social, progressista i independent, integrada per 222 APAs de la província de Castelló.
FAPA Castelló Penyagolosa
Web de la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de la província de Castelló Penyagolosa (FAPA Castelló Penyagolosa). Entitat social, no confessional i progressista integrada per 253 AMPAs de Castelló. Naix l’any 1977.
FAPA Eivissa
Facebook de la Federació d'associacions de pares i mares d'alumnes d'Eivissa. Presenta el Pacte Social per l'Educació d'Illes Per Un Pacte, amb representació Pitiüsa, en aquest acte que ha de ser el primer pas per avançar cap a una escola del S. XXI.
FAPA Enric Valor d’Alacant
La Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de la Província d’Alacant (FAPA Enric Valor) naix l’any 2001 com a associació independent i compromesa amb l’escola pública. Actualment està integrada per 150 associacions d’AMPAS.
FAPA Mallorca
Web de FAPA Mallorca (Federació d'associacions de pares i mares de Mallorca). És una organització plural, progressista, sense ànim de lucre i independent, membre de la Confederació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de les Illes Balears.
FAPA-València Ribera Baixa
Bloc de les activitats de la FAPA València en la comarca de la Ribera Baixa. La FAPA és la federació que té com a principal objectiu defensar l’ensenyament públic, de qualitat i en valencià en la província i en la comunitat.
FAPEL - Federació d’Associacions de Pares i Mares de les Escoles Lliures de Catalunya
Web de la Federació d’Associacions de Pares i Mares de les Escoles Lliures de Catalunya. Agrupa les AMPA's de nombroses escoles promugudes per la iniciativa social i, també d'altres tipus d'associacions que recolzen les finalitats de la fapel.
Federació AMPAs Maristes FAPAMAC
FAPAMAC es l'abreviació de Federació d'Associacions de Mares i Pares dels Col·legis Maristes de Catalunya. La federació va sorgir en les trobades d'AMPA's dels col·legis Maristes de Catalunya. Història, estructura i organització, AMPAs associades, ...
Federació Coordinadora de les AMPA de Castelldefels
La Federació agrupa a representants de totes les associacions de mares i pares dels centres d'ensenyament del municipi, amb l'objectiu principal de concentrar tots els esforços per a la millora de l'ensenyament a la ciutat de Castelldefels.
Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes de Catalunya, FaPaC
Nascuda l'any 1975. Amb 1.678 AMPA federades (1.466 d'Educació Infantil i Primària i 212 de Secundària), aplega la majoria de les associacions de pares i mares d'escoles públiques de Catalunya. És l'òrgan de relació i coordinació entre associacions.
Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes d'Aragó
Web oficial de la FAPAR. entitat social, no confessional, independent, integrada per Associacions de Pares i Mares d'Alumnes, de centres públics d'educació no universitària d’Aragó. Notícies, temes, categories i blog. Traductor automàtic.
Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes Província de València
Federació que té l’objectiu defensar l’ensenyament públic, de qualitat i en valencià en la nostra província i en la comunitat. Actualment, compta amb més de 600 AMPA/APA federades. Informació, serveis i activitats. La veu de les AMPAs.
Federació de Pares d'Alumnes de Secundària de Catalunya
FAPAES. Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes d'Ensenyament Secundari de Catalunya. Finalitats, publicacions i notícies actualizades. Té com a única finalitat que ens aplega a tots: "l'aprenentatge d'ensenyar-educar".
GAMPA
Grup d’Activitats de Mares i Pares de la Llar d’Infants Àgora, escola cooperativa catalana de preescolar. Centre concertat situat a l’Esquerra de l'Eixample de Barcelona. Intercanvi d’experiències tot organitzant trobades, tallers i sortides.
La Sedeta
La Sedeta de Tots - Institut, Escola, Centre Cívic, Associació de Pares, de Jubilats, entitats ... Símbol i reivindicació del barri. Gràcia, que havia passat a ser un barri més de Barcelona el 1897, fou un important focus de republicanisme.
Menjador del CEIP Abat Oliba
Blog del menjador del CEIP Abat Oliba de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona). Gestionat per l'empresa Babala SL des de fa 9 anys, intenta fer uns menús equilibrats amb predomini de la dieta mediterrània. Aqui els anirem penjant. Suggerències.
Xarxa de debat educatiu de Torelló
Experiència que parteix d’un treball transversal integral de reflexió i el debat educatiu del municipi i que vol consensuar uns criteris bàsics i vàlids per a tota la comunitat educativa amb finalitat de millorar l’educació dels nostres infants i joves.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT