ANARQUISME


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Acció Cultural Anarquista
Web de l’Acció Cultural Anarquista. Llibres: Hijos de una guerra, Los hermanos Quero i la resistpencia antifranquista. Jorge Marco. Franco conservaba només sis informes sobre la guerrilla antifranquista al despatx. El contingut en català és mínim.
Acció Llibertària de Sants
Web de l'Acció Llibertària de Sants d'Anarquistes de Sants, amb seu a l'Ateneu Llibertari de Sants. Ens pots trobar a l’Ateneu (carrer Maria Victoria, 10) els dimarts i dijous a partir de les set de la tarda. Cada dilluns Aprenem Juntes!
Agrupació Excursionista Serra Litoral
Blog de l’Agrupació Excursionista Serra Litoral, entitat excursionista i llibertària del municipi de Premià de Mar (Maresme). Està adherida a la Unió de Grups Excursionistes Llibertaris. Els divendres de 10:30 a 12:30 a l local del sindicat CNT Premià.
Anarcobiblioteca
Anarcobiblioteca Any nou, bloc nou ... L'Ateneu Llibertari Estel Negre de Palma, ha decidit engegar un nou bloc, relacionat amb el bloc de l'Ateneu i Anarcoefemèrides, en aquesta ocasió Anarcobiblioteca, una biblioteca anarquista documentada.
Anarcoefemèrides
Efemèrides anarquistes. Anarcoefemèrides el bloc de les efemèrides anarquistes creat per l’Ateneu Llibertari Estel Negre. L’Ateneu Llibertari Estel Negre de Palma ha decidit engegar aquest nou bloc, relacionat amb el bloc de l'ateneu i d’altres…
Anarquisme - Filosofia i pensament
Introducció a l'anarquisme. Els orígens: Godwin i Proudhon. Bakunin. Kropotkin. Anarquisme i gènere: Dones lliures. Tipus d'anarquisme, Bakunin, Enrico Malatesta, Emma Goldman, Salvador Seguí, Émile Armand. Aspectes anarquisme.
Ara o Mai
Publicació que naix de la iniciativa d’unes persones per reflexionar i difondre anàlisis sobre la situació actual, política, social i econòmica. Els mitjans de comunicació de masses manipulen la visió de la població sobre els fenòmens que ens assolen.
Assemblea Llibertària de la UB
Bloc d’aquest col·lectiu, format per membres i estudiants de la UB. Propostes, informació i actes. L'assemblea llibertària de la Universitat de Barcelona es reuneix a la facultat d'Història i Geografia tots els dilluns, al local d'estudiants a les 14h.
Assemblea Llibertària del Vallès Oriental
Col.lectiu de persones del Vallès Oriental, obert a tothom que cerqui, com nosaltres, la creació d'estructures llibertàries alternatives al sistema, la transformació de la realitat, a partir de la divulgació de les nostres idees llibertàries i la lluita.
Associació Alpinista Àcrata de l'Anoia
És una associació muntanyista i escaladora formada per gent amb afició alpinista i tendències acrates. Les activitats que es practiquen son; excursions a la muntanya, ascenssos a Pics, caminades, vies ferrades, escalada en vies llargues i curtes...
Ateneu Anarquista de Castelló
L’espai itinerant de l’Ateneu Anarquista de Castelló. Va començar el 2010 amb les primeres assamblees i contactes. Després d’un periode de reflexió, on constatem les carències del moviment llibertari, vam decidir posar en marxa aquest projecte.
Ateneu Anarquista de Castelló
L'Ateneu Anarquista comença la seua aventura al 2010 amb les primeres assemblees i els primers contactes. Després d’un període de reflexió, vam decidir engegar aquest projecte com un punt d'encontre entre les sensibilitats llibertàries a Castelló.
Ateneu Enciclopèdic Popular
Web de l'Ateneu Enciclopèdic Popular Centre de Documentació Històrica i Social. L’Ateneu Enciclopèdic Popular (AEP), des de la seva fundació, a l’any 1902 a Barcelona, oberta al debat i a la formació dels treballadors, tot i no ser un entitat de classe.
Ateneu Llibertari Acràcia
Veient la necessitat de promoure l’ideari llibertari, neix l’Assemblea Lliberària de Badalona. El temps consolida aquest projecte. Davant la situació politico-social és més necessari consolidar un espai de difusió cultural i de creació d’esperit crític.
Ateneu Llibertari Alomà Tarragona
Activitats: Festeta de primavera de l’Ateneu!!, documentals sobre la crisi, Febrer a l’Ateneu: Programa d’actes, cercavila del circ de la democràcia, Col·lectius locals. pàgines, descàrregues i informacións vàries, memòria llibertària i projectes globals.
Ateneu Llibertari de Sabadell
Web de l’Ateneu. Informa de la posada en llibertat d'Amadeu Casellas Ramón, posat en llibertat a la presó de Girona, quan no només ja havia acomplert la condemna -a l'haver comptat la presó provisional-, a més a més portava 8 anys a les presons.
Ateneu Llibertari de Sants
Web de l’Ateneu Llibertari de Sants. Biblioteca Mateo Morral, en nom d’un anarquista conegut per la seva autoria de l’atemptat contra el Rei Alfonso XIII el dia de les seves noces provocant una massacre. L’Ateneu Llibertari de Sants reivindica la memòria.
Ateneu Llibertari del Casc Antic
Pàgina de l’Ateneu Llibertari Casc Antic, que està situat al carrer Fonollar del Forat de la Vergonya, a Ciutat Vella, Barcelona. Informació general, comunicats, notícies, calendari, biblioteca i el contacte. El català és nul. Retirada del directori.
Ateneu Llibertari del Palomar
Web de l’Ateneu Llibertari del Palomar, al districte de Sant Andreu de la ciutat de Barcelona. Per rebre les aktivitats de l'Ateneu per correu apunteu-vos a la llista. Obert de dimarts a divendres de 17h. a 21h. (dv. a 00h.). Biblioteca dimecres i dijous.
Ateneu Llibertari del Poble Sec
L’Ateneu Llibertari de Poble Sec fa 35 anys. Des de l’efervescència després de la mort de Franco a les travessies del desert, més de tres dècades de acció i pensament llibertaris. Segueix un molt petit recull de fotografíes d’aquesta llarga història.
Ateneu Llibertari d'Igualada
Col·lectiu llibertari igualadí. Funcionem assambleariament, i per tant intentem que totes les decisions siguin per mitjà del conscens i no per diferència de vots. L'Ateneu Llibertari d'Igualada no volem deixar de banda la nostra independència personal.
Ateneu Llibertari Estel Negre
Web oficial de l’Ateneu Llibertari Estel Negre de Palma, a Mallorca (Illes Balears). Inclou informació de totes les activitats, de caire llibertari i anarquista que organitza: jornades, conferències, reivindicacions, taules rodones i presentacions.
Ateneu Llibertari Estel Negre - Blog
Blog de l’Ateneu Llibertari Estel Negre de Palma, Mallorca (Illes Balears). Informació de totes les activitats, de caire llibertari i anarquista que organitza: jornades, conferències, reivindicacions, taules rodones i presentacions. Arxius i àlbums.
Ateneu Llibertari l'Escletxa
Pàgina del lloc a la xarxa de l'Ateneu Llibertari l'Escletxa del barri del Pla, a Alacant. Som un ateneu que desenvolupa activitats. Explicació de l'organització, imatges i activitats que desenvolupa l'associació.
Ateneu Llibertari Mohandas Gandhi
Espai autogestionat, social, educatiu, i cultural de la ciutat de Salt (Gironès). Des de fa uns mesos tenim el local tancat, obrint esporàdicament. per qüestions laborals, personals, i econòmiques, no donarem continuitat a les activitats setmanals.
Ateneu Llibertari Paquita
Grup de persones de la Bisbal que volen construir un espai comú. Funciona de tu a tu entre persones, amb assemblees on prenen decisions, dins la linia d’actuació llibertària. Creu en l’autogestió i rebutgen dependre de les polítiques institucionals.
Ateneus i Anarquisme
De Quaderns llibertaris, editat per l’Ateneu Anarquista Castelló de la Plana, novembre 2010. És l'eina per a poder presentar nous projectes. L'Ateneu és un espai d'encontre, projecció, debat i agitació de la idea anarquista, discutir, proposar i actuar.
Atletes Vegetarians Sense Límits
Organització de la Matagalls-Montserrat Solidària. És la marxa més coneguda de la Península Ibérica vam voler fer-la amb un motiu solidari. Al Sergi L. va tenir la idea de poder recolçar un projecte humil, ho va comentar al equip i en uns dies va fer-ho.
Aürt
El resultat d’un procés de debat i anàlisi basat en experiències que l’Ateneu Llibertari del Cabanyal hem viscut. Els articles que ací trobaràs no han estat redactats individualment. Les conclusions que exposem són el fruit de la discussió col·lectiva.
B Llibertari
Portal d’informació llibertària de l’Alt Llobregat i Cardener (Berguedà/Bages). Informació i recursos socials-anarquistes de caire local i d’arreu del món. Fruit de la confluència de Berguedà Llibertari i el Bages Llibertari gestionat per gent del Bages.
Biblioteca Social d’Olot
Projecte cultural del Sindicat d’Oficis Varis CNT-AIT d’Olot. La intenció era catalogar i ordenar els llibres de la biblioteca, però s’amplià per encabir-hi la biblioteca digital d’un miler de llibres llibertaris, ciències i traduccions i edicions pròpies
Centre d’Estudis Pedro Flores
Pàgina del Centre d’Estudis Pedro Flores de Manresa. Pedro Flores va ser un important anarco-sindicalista de la Confederació General de Treballadors. Els llibres que va escriure i editar van contribuir a la difussió del seu ideari-pensament.
Centre de Documentació la Ciutat Invisible
Bloc del Centre de Documentació dels moviments socials La Ciutat Invisible. Aquest espai web actualitza el seu propi format com el material que van catalogant. Si creus que tens algún material interessant per l’arxiu temàtic aquest és el teu espai.
Centre d'Estudis Josep Ester Borràs
Centre de recerca, documentació i difusió històricosocial de l'Alt Llobregat. Duu a terme una tasca de recopilació de documentació d’història social, organitza actes de difusió cultural i ofereix recursos pedagògics.
Centre d'Estudis Llibertaris Francesc Sàbat
Web del Centre d'Estudis Llibertaris Francesc Sàbat. Centre amb perspectiva d'universitat popular, prenent de referència els històrics ateneus llibertaris, on cadascú pot ensenyar allò que sap i pot rebre els coneixements de la resta dels membres.
Centre Recursos Pedagogics Llibertaris Josefa Martín Luengo
L’Ateneu Enciclopèdic Popular (AEP) fou fundat l’any 1902 per dos obrers, Eladi Gardo i Josep Tubau, i un estudiant, Francesc Layret, a la casa d’aquest. L’AEP va establir la seu al C/ del Carme, 30, on ocupava 4 pisos, de més de 100 m² cada un i baixos.
certamen de contes antiautoritaris
Els relats han de promoure els valors anarquistes (denúncia, reflexió, crítica, transformació social, solidaritat, ..). Només s'accepten relats en català. Els relats no seran valorats per l'ortografia, sinó per les bases i per la temàtica antiautoritària.
CGT València
Federació local de València de la Confederació General del Treball. CGT. Nous delegats en l’ONCE a València, CGT a la Cooperativa Agrícola i Ramadera d’Almussafes (COAGAL), nous delegats CGT en Serunion de Paterna i Sercoval-Povinet.
CGT València Sindicat d’Administració Pública
La Confederació General del Treball (CGT) és una organització seguidora de les idees llibertàries i anarcosindicalistes. El nostre objectiu passa per la defensa quotidiana dels interessos dels treballadors i treballadores davant la patronal.
CNT Alcoi
Blog oficial de la CNT - AIT d’Alcoi, sindicat obrer, Promou les pautes i valors: autogestió, acció directe, llibertat i igualtat, justicia social, solidaritat recolçament mutu, anticapitalisme, responsabilitat i compromís. Versió en valencià mínima.
CNT de Catalunya i Balears
Pàgina web del Comitè Regional de la CNT catalano-balear. Enllaços als sindicats de la CNT que composen aquesta Confederació i organismes relacionats. Comunicats varis. Agenda d'actes previstos.
CNT La Costera i Vall d’Albaida
Espai del sindicat CNT de les comarques de La Costera i de la Vall d’Albaida, amb seu a Canals. Horari d'assessorament sindical per als treballadors i les treballadores i informació sobre el sindicat. Pròximament noves terturlies literàries anarquistes.
CNT Palma de Mallorca
Web de la CNT Palma de Mallorca. Conflictes laborals convenis col·lectius, convocatòries, sindicalisme i formació sindical, seccions sindicals, confederal, antimilitarisme, ecologisme, etc. Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 19 a 22 h.
CNT Ponent
Sindicat d'Oficis Varis de Lleida de la CNT, ens trobaràs dimarts. Volem l’emancipació dels explotades, l'autogestió dels mitjans de producció pels treballadors, l'alliberament de l'individu esclavitzat sota la societat capitalista del neoliberalisme…
CNT-AIT Badalona
Sindicat d'Oficis Varis de Badalona CNT-AIT. Horaris local sindical. De dilluns a divendres de 19 a 21:30 hores. Assamblea: Tots dimecres a les 19:30. Estem al Passatge Riu Congost, al barri de Lloreda enfront el dipósit municipal de vehicles.
CNT-AIT Esparreguera
Nucli Confederal de la CNT-AIT a Esparreguera. La CNT és un sindicat de treballadors i treballadores, fundat l'any 1910, compromès amb la defensa de les reivindicacions i amb plantejaments que fan que la CNT sigui un sindicat distint als altres.
CNT-AIT Figueres
En aquestes pàgines trobaràs tota informació sobre la nostra organització, els nostres objectius, tàctiques i finalitats. Serveix-te a recórrer els índexos de la columna dreta per a accedir a tots els continguts propis, i molts altres de recomanats.
CNT-AIT Granollers
La CNT és un sindicat de treballadors i treballadores, fundat l'any 1910, profundament compromès amb la defensa de les reivindicacions i amb una sèrie de plantejaments que fan que la CNT sigui un sindicat distint als altres.
CNT-AIT Guaites
Seccions sindicals de Guaites forestals (CNT-AIT). Els i les guaites forestals som treballadores que, de forma desigual, portem arrossegant durant anys diverses formes de precarietat en el nostre treball a la muntanya. Ara estem organitzats.
CNT-AIT Igualada
L’aposta per noves fórmules d’autoorganització i solidaritat empenyen nombrosos joves igualadins, en diferents èpoques, als locals de l’Ateneu Llibertari. Emparats per l’estructura de la Federació Obrera, es convertiran en un important nucli aglutinador.
CNT-AIT Manresa
Contra la Reforma Laboral, les retallades i les agressions contra la classe treballadora. La CNT ha acordat convocar vaga general de 24 hores el proper 29 de març, estenent la convocatòria realitzada a Galícia i Euskadi, es formalitzarà els propers dies.
CNT-AIT Mataró
Col·lectiu de treballadors, treballadores, estudiants, aturats, aturades, jubilats i jubilades que s’organitzen per defensar els seus drets i millorar les condicions de vida econòmiques i morals. Formem una societat de resistència al capital i l’Estat.
CNT-AIT Olot
Què és la CNT? Afilia’t. Sindicat de Comerç i Hosteleria, material formatiu, calendari, contacte i localització, comerç i hostaleria, sindicalisme, videos. La Comissió 1 de Maig de La Garrotxa està formada per la CNT d'Olot, La Dalla i d’altres, ...
CNT-AIT Olot
Pàgina de la Secció Sindical CNT-AIT Olot. Els de la CNT som els que iniciem cada article, els comentaris que es puguin fer després ningú sap del cert qui els fa… El moviment llibertari cohesionat i amb respecte entre qui el formem.
CNT-AIT Pineda de Mar
Local de Pineda de Mar. Fundada el 1910 a Barcelona, a partir de la unió de les societats obreres no vinculades als socialdemòcrates, la CNT és fidel als principis anarcosindicalistes, i l'hereva a l'Estat espanyol l'esperit de la Primera Internacional.
CNT-AIT Pineda de Mar
Local de Pineda de Mar. Fundada el 1910 a Barcelona, a partir de la unió de les societats obreres no vinculades als socialdemòcrates, la CNT és fidel als principis anarcosindicalistes, i l'hereva a l'Estat espanyol l'esperit de la Primera Internacional.
CNT-AIT Pineda de Mar
CNT exigeix que es posi fi a una política econòmica feta perquè els treballadors-res paguin la crisi de la banca i de la patronal, que ha conduït a una xifra intolerable d'aturats i a un empobriment de les condicions de vida de la classe treballadora.
CNT-AIT Prat de Llobregat
Sindicat d’Oficis Varis El Prat de Llobregat (Baix Llobregat). La CNT és una federació de sindicats adherida a l’AIT. Som treballadors que, al marge de polítiques ni remuneracions, com a afiliats prenem les decisions en peu d’igualtat i de forma directa.
CNT-AIT Premià de Mar
El Sindicat Únic de Premià es una associació de treballadors adherida a l'organització sindical Confederació Nacional Treball. Agenda comarcal, assesorament jurídic, principis, tàctiques i finalitats, activitats, anarcosindicalisme, fundacions i Ateneus.
CNT-AIT Sabadell
Sindicat d'Oficis Varis de Sabadell. La CNT és un sindicat de treballadors-res, fundat l'any 1910, profundament compromès amb la defensa de les reivindicacions i amb una sèrie de plantejaments que fan que la CNT sigui un sindicat distint als altres.
CNT-AIT Tarragona
Tots la resta de sindicats et demanen el vot. La CNT no vol que ens votis, tenim altres interessos, i altres maneres de pensar i d’organitzar-nos. CNT és un sindicat de treballadors/es amb molts anys de lluita i d’experiència a les seves espatlles.
Col·lectiu Negres Tempestes
Web del Col·lectiu Negres Tempestes. Publicació La Rosa dels Vents. L'entitat té un funcionament assembleari i autogestionari. Idees llibertàries que es basen en un procés obert i evolutiu. Divulga idees llibertàries, i reivindica la culturals.
contrapoder
Web de la xarxa I eina d'informació i comunicació llibertària de les terres del Sènia. La pàgina Inclou informació dels diferents esdeveniments, campanyes, mobilitzacions, i reivindicacions. El contingut d’aquesta pàgina en català és mínim.
Coordinadora Llibertària de Mallorca
La lluita per l’autonomia no cessa mai. Volem esdevenir part d’aquesta lluita avui i consolidar espais d’autonomia creixent per al present i per al futur. No ens conformem amb sobreviure: volem alliberar la nostra vida quotidiana de tot autoritarisme ...
Creu Negra Duatlètica
Dins la Federació de Grups CNA Península Ibèrica i Illes. Menú principal, Aneu al contingut principal, Aneu al contingut secundari, La CNA/ABC, Els presos, Règim FIES i aïllament. Esport i anarquisme a Catalunya. Els diferents grups de la Creu Negra.
Crit de la Terra
Crit de la Terra és una publicació antiautoritària i gratuïta del Nord-Est de Catalunya, editada a Girona. També podeu consultar els números anteriors editats: N 8 (febrer 2012), N 7 (Gener 2.012), N 6 (juny 2.011), N 5 (maig 2.011), N 4 (Abril 2011), …
CSOA L'Horta
Web del Centre Social Okupat i Anarquista L'Horta del barri de Benimaclet, a ciutat de València. Qui som. Activitat, kafetes, tallers gratuïts, biblioteca, hortets, Jazz Jam Session, la Casita de la Huerta, la voluntat, arxiu audiovisual i el contacte.
Cultura lliure
El terme cultura lliure ens és cada vegada més familiar. Però, realment no sabem el què és. Es pot definir com un corrent de pensament que posa a la disposició d’eines lliures i gratuïtes per a l’aprenentatge. Això no sorgeix del no-res…
Difon la Idea - Desmuntant la cultura de la monogamia v4.0
La intenció d’aquest text és exposar què és la cultura de la monogàmia, com es va originar, com funciona, com afecta a les nostres vides i la nostra societat, assenyalant les problemàtiques que promou, vinculant-la amb els processos econòmics.
Editorial Minúscula
El nom fa al·lusió a la lletra minúscula perquè preferim proposar llibres sense recórrer a estridències, gairebé en veu baixa. Això no significa, tanmateix, que renunciem a ser ambiciosos; volem feir un catàleg atractiu, i la constel·lació de llibres.
El Cedall
Centre de documentació de Badalona, de base anarco sindicalista, que treballa per a la difusió de la memòria històrica antiautoritària i llibertària dels processos històrics esdevinguts a l'Estat espanyol durant el segle XX.
El Lokal
Associació Cultural del Raval El Lokal, col·lectiu creat l’any 1987 provinent de l’Ateneu Llibertari del Poble Sec i del barri Xino. Començà obrint un espai al centre de Barcelona per la creació i l’experimentació de nous projectes de cultura llibertària.
el pèsol negre
Web d’aquesta publicació llibertària de d el’Alt Llobregat i el Cardener, que es fa i es distribueix per tant, aproximadament, pel que són les comarques del Bages i del Berguedà. Informació local, denúncia, reflexió, debat, creació i el lliurepensament.
elpratllibertari.cat
Blog de denùncia des dels moviments socials. El Prat Llibertari és un portal que neix a partir de la II Ruta Anarquista feta als carrers del Prat de Llobregat l’octubre del 2012. La generació de materials històrics i l’aportació d’artistes en el projecte.
Espai de Desobediència a les Fronteres
Espai de Desobediència a les Fronteres. Tacarem els centres d’internament. Manifestos, articles, imatges, cartells i flyers, fotos, caravana Barcelona 2006, caravana Ceuta 2005, menja't les fronteres, cicle per la llibertat de moviment, notícies, links, …
Espai Obert
Projecte on col·lectius i individuals que es doten d’una infrastructura que permet treballar en diferents àmbits de transformació social i que intenta respondre a les nostres necessitats actuals de comunicació, reunió,accions socials artistiques, etc.
Febrer Llibertari
Web del Febrer Llibertari. Programa: Dinar de presentació del Febrer Llibertari de Sants a l’Ateneu Llibertari de Sants, xerrada-debat "Albores del anarquismo" a l’Ateneu Llibertari, altres actes previstos ... Programació i edicions anteriors, i espais.
Federació Anarquista de Catalunya
Web de la Federació Anarquista de Catalunya (FAC). T'animem a federar-te amb nosaltres. Construïm l’Anarquisme del s. XXI a Catalunya. A les persones que reaccionen davant de la injustícia senten que és moment de fer més que parlar …
Federica Montseny i Mañé - Viquipèdia
Federica Montseny i Mañé (Madrid, 1905 - Tolosa, 1994) va ser una líder anarquista, ministra espanyola a la Segona República Espanyola i la primera dona ministra de l'Europa Occidental. S’exilià a França, en finalitzar la Guerra Civil Espanyola.
Festival de Cine Anarquista de Barcelona
Comença la preparació de la Segona edició del Festival de Cinema Anarquista de Barcelona. Les pel·lícules que han integrat el programa de la primera edició del festival. Gràcies per la vostre paciència Desprès de la grant acollida de la 1a edició.
Fòrum del Col·lectiu Cultural Ullal de Sollana
Creat l’any 1998, com agrupació cultural de Sollana i la Ribera. L’objectiu: el coneixement, estudi i difusió de la història, tradicions, costums i activitat cultural i medi ambiental de Sollana, la Ribera i en general de tota la Comunitat Valenciana.
Fundació d'Estudis Llibertaris i Anarcosindicalistas - FELLA
Entitat creada per la CNT de Catalunya al 1990. Recopila i classifica documents, periòdics, revistes, butlletins, cartells, llibres, adhesius, octavetes, material filmat, i intercanviat. Activitats, notícies, convocatòries, publicacions i xarxa interna.
Fundació Salvador Seguí
Centre d'estudis llibertaris fundat el 1986. Recopila, ordena, conserva i divulga la documentació del moviment llibertari. Recopila, ordena, conserva i divulga documents del moviment obrer, anarcosindicalisme i llibertari. Madrid, Barcelona i València.
Grup Anarquista L’Albada Social
Espai del Grup Anarquista L’Albada Social de Mataró. El consum, per si sol, no serà mai revolucionari, i menys encara, mentre els mitjans de producció d’aquests productes, segueixin en mans d’empreses participades per poca gent. Activitat.
Grup Anarquista Sedició
Col·lectiu llibertari del Baix Besòs (Badalona, Gramanet del Besòs i Pla de Besòs). La necessitat d’organitzar-nos per canviar la societat que ens envolta. Amb el col·lectiu pretenem transformar les realitats que ens toca viure, donant alternatives.
Grup d’Estudis Llibertaris Els Oblidats
Pàgina oficial del Grup d’Estudis Llibertaris Els Oblidats. Bibliografia, botiga d’Els Obligats, cronologia del moviment llibertari, diccionari de militans i organitzacions llibertàries, documents, premsa llibertària històrica, i contacte amb nosaltres.
Grup de Muntanya Piolet Negre
Blog oficial del Grup de Muntanya Piolet Negre de Sabadell, al Vallès Occidental. El seu lloc inclou multitud de ressenyes, un llibre de les piades, activisme llibertari i el rocòdrom obert a l’Ateneu Llibertari de Berga, els divendres de 18 a 20 hores.
Grup Llibertari de Muntanya del Nord-Est Ibèric
Blog oficial del grup llibertari de muntaya, GLM. El seu blog inclou informació de les diverses activitats que realitza, sempre relacionades amb la muntanya. Excursions a Cuenca, escalada esportiva, excursionisme, el Montseny, …
Homenatge a Josep Maria Alomà Sanabras
Bloc homenatge a Josep Maria Alomà (El Catllar 1909-Tarragona 1993)., històric anarquista convertit en símbol d’aquesta ideologia. "L'anarquisme és un ideal de bondat, de bellesa, de servei als altres i sobretot d'independència personal" (Josep Alomà).
Infopunt Vlc
Contrainformació i activitats a València i rodalies. Agenda de grups anticomercials. Si tens un grup, t’interesa! Es retorna el projecte de una llista de grups per a tocar en jornades i concerts de CSO's i col·lectius. Reenvia la info a qui interessi…
Instituto de Ciencias Económicas y de la Autogestión
El ICEA és una entitat cultural, amb seu a Barcelona, d’àmbit de l’Estat espanyol. L’Institut desenvolupa activitats de docència i investigació en economia política, ciències socials i autogestió obrera i social. Versió en català no operativa.
Isard negre
L’Isard negre és la publicació llibertària gratuïta, editada per la Unió de Grups Excursionistes Llibertaris. Edició de la revista cada estació de l’any: Primavera, estiu, hivern i tardor. Podeu consultar els números anteriors. Esport de l’excursiomisme.
L’Ullal Col·lectiu Llibertari del País Valencià
Al 2008 un grapat d’individualitats de diferents pobles i comarques del País Valencià, vinculats a l’àmbit llibertari, autònom, inclassificables… però tots antiautoritàris, decidim aplegar-nos de manera informal a la ciutat de València.
La Ruta del Anarquisme
Ruta de l'anarquisme. Portal nascut arran de la 2a Ruta anarquista, per donar a conèixer fets i esdevediments històrics relacionats amb el moviment anarquista pratenc (d’El Prat de Llobregat). L’anarquisme al Prat, fotografies i com s’ha fet tot.
Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona
La Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona arriba a la seva setena vida. Què ens oferirà el futur? Ens diuen que vivim moments de crisi i incertesa. Alguns proclamen la fi del món per l'any que ve, el col·lapse, potser el naixement d'una nova era…
Objectiu Roig
Col·lectiu que neix amb intenció d'obrir un front de lluita; l'audiovisual. Combatre, transformar i sensibilitzar la societat prepotent i opressiva, reflex del capitalisme. Amb càmeres carregades d'idees combatives, per teixir el poder popular a Mallorca.
paraules llibertàries
Grup de persones amb inquietuds socials, que en un moment de les nostres vides, hem aixecat el cap, hem mirat al nostre voltant i no ens ha agradat el que hem vist. Aquesta societat i el moment que ens toca viure, no és el model que ens agradaria.
Sageta de Foc Casal Popular de Tarragona
Espai autònom i autogestionat i una base social alternativa. El projecte neix com a resultat de la col·laboració entre col·lectius i persones de la ciutat, que després de treballar conjuntament en problemes socials, engegaren aquest projecte comú.
Salvador Seguí i Rubinat
Salvador Seguí (Tornabous, Urgell 1886-Barcelona, 1923), conegut com El noi del sucre. Un dels líders destacats del moviment anarcosindicalista de Catalunya de principis del s XX. Rep el seu sobrenom al costum de menjar-se sols els sucres ...
Secció del Taxi CNT
Els i les treballadores del transport estem patint retallades i pressions que estan fent disminuir la qualitat del servei. La classe obrera està patint un atac continu per part del capital i l’últim que hem de fer entre nosaltres és enfrontar-nos.
Secció Sindical CNT-Barcelona
Pàgina oficial de la Secció Sindical CNT-Barcelona. Som sindicat és una associació de treballadors/es que busquen millores en la seva qualitat de vida tant materials com culturals. Informació general i sectors.
Sindicat d'Oficis Varis de Mataró
De la Confederació Nacional del Treball, adherida a l'Associació Internacional dels Treballadors. Col·lectiu de treballadors-res, estudiants, aturats-des, jubilats-des per a defensar els drets i millorar les condicions de vida econòmiques i morals.
Taxis Anarquia
Taxis anarquia funciona de manera assembleària i a través de democràcia directa. A les assemblees es plantegen problemes, iniciatives, questions, etc. Tot es debat de manera familiar i s’arriben a acords. Web bilingüe, el contingut en català és mínim.
Terra Cremada
Barcelona se’ns assembla cada cop més a una terra cremada, inhòspita, desolada en tot allò que concerneix als aspectes col·lectius. Com una guerra en la que no es pretén deixar res a les seves enemigues, el capital arrasat amb les formes de relació.
Transpirineu Antifeixista
Unitat contra el feixisme i el racisme. Cap a Euskadi, passant per Lourdes, si hi ha un miracle, arribo a Arudy, ara amb els ulls posats a Gernika, i unes ascensions més amb bosses. Unes fotos del dia, i unes portes, en quina d'elles s'ha d'entrar?
Unió de Grups Excursionistes Llibertaris
L’U.G.E.L es va constituir amb la idea d’apropar la muntanya i l’excursionisme a qualsevol. És la unió de grups locals, i la seva màxima funció és la de facilitar als seus grups tots els mitjans per l’ensenyament i la pràctica de l’excursionisme.
Unió de Grups Excursionistes Llibertaris (UGEL)
La UGEL es va constituir per acostar la muntanya i l’excursionisme a qualsevol. És la unió de grups afins a l’ideal llibertari, i la seva funció és facilitar als seus respectius grups tots els mitjans per l’ensenyament i la pràctica de l’excursionisme.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT