ANDORRA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Aixirivall - Enciclopèdia.cat
Llogaret de la parròquia de Sant Julià de Lòria (Andorra), situat a 1 148 m alt a l'esquerra de la Valira, a l'espatlla d'un antic nivell d'erosió de la vall, damunt dipòsits glàcio-fluvials que han permès l'establiment de conreus. Església de Sant Pere.
Aixirivall - Viquipèdia
Aixirivall és un poble de la parròquia d'Andorra de Sant Julià de Lòria. En el cens de 2005 comptava amb 665 habitants. Al mig d'aquest poble hi ha l'església del segle XVI de Sant Pere d'Aixirivall.
Aixovall - Enciclopèdia.cat
Llogaret de la parròquia de Sant Julià de Lòria (Andorra), en una plana a la dreta de la Valira, tocant la confluència amb el riu d'Aós. L’antic pont d'Aixovall, l'uneix a la riba esquerra de la Valira, on passa la ctra. Seu d'Urgell-Andorra la Vella.
Aixovall - Viquipèdia
Aixovall (es pot pronunciar "aixovall", "xovall" o "xuvall") és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Sant Julià de Lòria. L'any 2009 tenia 124 habitants. Hi ha l'església de Santa Filomena d'Aixovall i el pont d'Aixovall.
Aldosa de la Maçana - Enciclopèdia.cat
Llogaret de la parròquia de la Maçana (Andorra), emplaçat a l'esquerra i pel damunt de la ribera d'Ordino, sobre antics dipòsits fluvioglacials. A la dreta del riu d'Anyós es troben els cortals d'Aldosa. Població: 609 h [2006].
alguna cosa es mou a andorra
Combina complements d’oci que proposem i gaudeix l’escapada. Tria hotel, afegeix 1 de les 5 activitats que triis: Menú gastronòmic, activitat Caldea, a Naturlandia, trekking o al Palau de Gel. Estalvia, passa-t'ho bé i optimitza la visita a Andorra!
Andorra - Món Virtual - Guia d'Andorra
Guia de Comerç i Serveis del Principat d'Andorra a Internet. Botigues, Empreses, Serveis, Cinemes, Farmàcies, Entreteniments, Telèfons útils, Estacions d'esquí, Hotels, Restaurants, etc...
Andorra Club
Portal de serveis i recursos gratuits a Internet. Aqui podeu trobar tota la actualitat dAndorra: Borsa de treball, anuncis, software, gastronomia, actualitat, cercador i index, apunts, grafics, forums, xats, ... i moltísimes coses totalment gratis.
Andorra Go!
Aplicació oficial de turisme d’Andorra. Està creada amb l’objectiu de millorar l’experiència de compra, de conèixer la gastronomia i de descobrir noves activitats que es poden realitzar al país; tot això aporta un valor afegit molt important pel visitant.
Andorra Online
Guia virtual, de tot el Principat. Events, transports, el temps, esports, congressos, allotjaments, restauració, oci, cultura, descans i termalisme, entitats i bancs. Cambra de Comerç Indústria i Serveis d’Andorra, el Govern d’Andorra i els Comuns.
Andorra Portal
El portal més complert del Principat d'Andorra on trobaràs tot el que necessites. Presentem el mercat andorrà, amb vitrines virtuals i informació dels punts de venda. Utilitza aquesta recerca per activitat comercial.
Andorra.com
Portal d'Andorra, inclou el buscador temàtic Qui?ap. Farmàcies, anuncis, telèfons, borsa de treball, associacions, art i cultura, hosteleria, lleure i esports, menjar i negocis. Correu gratis.
AndorraLand
Andorraland és un portal turístic d'Andorra, que conta amb més de 25 anys d'esperiència al sector. A Andorraland trobarà una amplia disponibilitat hotelera i gran varietat d'activitats, així com ofertes i oportunitats adaptades a cada necessitat. Volem re
Andorramania - Portal Turistic del Principat d'Andorra
Portal turistic del Principat d'Andorra, reserves d'hotels i apartaments, part de neu i temps per les vostres vacances a Andorra. Diferents indrets del país; Soldeu el Tarter, Vall D'Inclès, Encamp, ... Tant d'hivern, com d'estiu.
Andorraprincipat.com
Completa guia turística, comercial i cultural del Principat d’Andorra. Temes, seccions i guia de parròquies amb el romànic, història, actes i esdeveniments, restauració, associacions, comerç, …
Andortravel
Portal especialitzat en viatges a Andorra de cap de setmana, esquí, excursions, etc. Tot en viatges d'oci i vacances. Cercador que també inclou altres destinacions: Barcelona. Madrid, Santiago, Sevilla, Bilbao. També a tot el món.
Ansalonga - Enciclopèdia.cat
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre Ansalonga. Ansalonga és un llogaret de la parròquia d'Ordino (Andorra), situat a 1 331 m, a l'esquerra de la ribera d'Ordino, entre Sornàs i la Cortinada. La seva població era de 38 habitants [any 2009].
Ansalonga - Viquipèdia
Ansalonga és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia d'Ordino. L'any 2009 tenia 38 habitants. En aquest indret hi ha l'església de Sant Miquel d'Ansalonga, una petita capella amb campanar d'espadanya i un retaule.
Anyós - Comú de La Massana
El poblet d’Anyós, encimbellat en un turó, és situat a 1.307 m. d’altitud, exhibeix orgullós la capella de Sant Cristòfol, patró del poble. L’església, d’estil romànic, amaga antics frescos sota les pintures actuals, fruit de successives remodelacions.
Anyós - Viquipèdia
Anyós és un poble de la parròquia d'Andorra de La Massana. Està situat a 1307 m. d'altitud, i en destaca la capella Sant Cristòfol, patró del poble. Anyós celebra la Festa Major el 10 de juliol, el rector beneeix els cotxes a la plaça del poble.
Arans - Enciclopèdia.cat
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre Arans. Arans és una caseria de la parroquia d'Ordino (Andorra) situada a 1 385 m alt a la dreta de la ribera d'Ordino, entre Llorts i la Cortina. La seva població era de 207 habitants [any 2009].
Arans - Viquipèdia
Arans és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia d'Ordino. L'any 2009 tenia una població de 207 habitants. Referències esternes. Coordenades de situació: 42° 34' 56.47? N, 01° 31' 06.36? E.
Arinsal - Comú de la Maçana
Parlar d'Arinsal és esmentar els seus pics: el Coma Pedrosa, el Medecorba, el del Pla de l'Estany, els més alts del país. Des dels anys 70 és coneguda les pistes d'esquí i l’aigua que rep el nom de la població i que és embotellada a la mateixa font.
Arinsal - Viquipèdia
Poble de la parròquia de la Maçana a Andorra. Situat en la vall del riu Arinsal a 1.467 m. Dins del seu territori es troben els pics de Coma Pedrosa, el Medecorba i el del Pla de l'Estany, els més alts d'Andorra. La població estable és de 800 habitants.
Auvinyà - Enciclopèdia.cat
Llogaret de la parròquia de Sant Julià de Lòria (Andorra), situat a l'esquerra de la Valira a 1 176 m d'altitud i a uns 300 m damunt el riu, a l'espatlla d'un antic nivell d'erosió de la vall, damunt dipòsits glaciofluvials que permeten els conreus.
Auvinyà - Viquipèdia
Auvinyà (també Aubinyà) és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Sant Julià de Lòria. L'any 2009 tenia 182 habitants. Hi destaca l'església de Sant Romà d'Auvinyà. Població (2009): 182 habitants.
Bixessarri - Enciclopèdia.cat
Llogaret de la parròquia de Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra), situat a 1180 m d'altitud, damunt un dipòsit glaciofluvial, al marge esquerre del riu d'Aós (o riu de Bixessarri). El llogaret és esmentat ja l’any 1176.
Bixessarri - Viquipèdia
Bixessarri és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Sant Julià de Lòria. L'any 2009 tenia 40 habitants. El nom del poble presenta molta variació en la pronúncia: Bixissarri, Bixisarri, Bixessarri, Bixesarri, Bissisarri, …
Canillo - Viquipèdia
Canillo és una parròquia d'Andorra, la primera en l'ordre tradicional i la més extensa de les set amb 110 km². El nucli principal de la parròquia és el nucli de Canillo, que dóna nom a la parròquia i on està situat el comú de Canillo.
Canillo - Viquipèdia
Canillo és la primera de les parròquies d'Andorra, segons l'ordre tradicional, i la més extensa de les set amb 110 km². La parròquia s'estén al nord-est del Principat sobre l'eix de la vall de la Valira d'Encamp.
Carretera dels Plans, Ransol
Poble situat a 1745 m. a la parròquia de Canillo (Andorra), a la dreta de la Valira d'Encamp, a la confluència amb la vall de Ransol, que davalla dels pics de la Serrera i dels Menars, a la línia de crestes que separen Andorra del País de Foix...
Certers - Viquipèdia
Certers (també escrit Serters o Certés) és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Sant Julià de Lòria. L'any 2009 tenia 73 habitants. Referències emprades i coordenades de situació del poble.
Comapedrosa - Viquipèdia
El pic Alt de Comapedrosa (ortografiat Coma Pedrosa) és la muntanya més elevada d'Andorra. Cim dels Pirineus nord-oest del principat, a la parròquia de la Massana, prop dels límits amb el Pallars Sobirà i el País de Foix. Amb 2.946 m. d'altitud.
El Forn - Viquipèdia
El Forn o les Cases del Forn és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Canillo. L'any 2009 tenia una població de 56 habitants. Referències. Les seves coordenades: 42° 33' 46.52? N, 01° 36' 08.11? E.
El Poble d'Arinsal, Andorra
Serveis turístics d’Arinsal, un dels pobles que han guardat el seu encant, sense estar invaïts pel gran turisme. El poble d'Arinsal s'anima a l'hivern amb alguns pubs i una discoteca. La resta de l'any, és un poblet de muntanya pacífic i tranquil.
El Serrat - Enciclopèdia.cat
Poble (1 539 m alt), i centre turístic de la parròquia d'Ordino (Andorra), a la capçalera de la vall d'Ordino, a la confluència del riu de Rialb i de la riera de Tristaina. Vora aquesta riera hi havia l'antiga farga del Serrat. Població: 138 h [2009].
El Serrat - Viquipèdia
El Serrat és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia d'Ordino. L'any 2009 tenia una població de 138 habitants. Referències. Les seves coordenades de situació són: 42° 37' 06.63? N, 01° 32' 20.12? E.
El Tarter - Enciclopèdia.cat
Nucli de la parròquia de Canillo (Andorra), a la dreta de la Valira, entre les valls d'Incles i de Ransol. Des del 1981 disposa d'una estació d'esports d'hivern que enllaça amb les pistes de l'estació de Soldeu.
El Tarter - Viquipèdia
El Tarter és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Canillo. L'any 2009 tenia una població de 1.454 habitants. Referències. Vegeu també. Coordenades de situació: 42° 34' 49.25? N, 01° 38' 56.14? E.
El Vilar - Enciclopèdia.cat
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre El Vilar. El Vilar és una caseria de la parròquia de Canillo (Andorra), a la dreta de la Valira, a la confluència amb la vall de Rius. La seva població era de 11 habitants [any 2009].
El Vilar - Viquipèdia
El Vilar és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Canillo. L'any 2009 tenia una població de 11 habitants. Referències. Coordenades de situació: 42° 34' 19.94? N, 01° 36' 29.05? E.
els Plans - Enciclopèdia.cat
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre els Plans. Els Plans és una caseria de la parròquia de Canillo (Andorra), situada a la vall de Ransol. La seva població era de 54 habitants [any 2009].
Els Plans - Viquipèdia
Els Plans és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la vall de Ransol a la parròquia de Canillo. L'any 2009 tenia una població de 54 habitants. Referències. Coordenades de situació: 42° 34' 50.17? N, 01° 38' 07.75? E.
Encamp - Viquipèdia
Encamp és una parròquia amb 12.924 habitants situada en el centre geogràfic d'Andorra, a 1.300 m. d'altitud, a la zona alta del país. Bona part del territori està ocupat per una estació d'esquí (Grand Valira) compartida amb el Comú de Canillo.
Eric el Víking
Pàgina d'Eric el Víking, un nòrdic a Andorra. Webcams d'Andorra, i de la resta del món, fotos i dades del Principat, associacions del Principat, excursions, turisme a les pàrroquies i enllaços de col·laboracions i informàtica.
Erts - Comú de La Massana
Com tots els pobles situats en un encreuament, Erts és un lloc de pas i de trobada. Hi passen tant els turistes que van camí amunt cap a Arinsal, els que es desvien per anar a Pal i els que van d’excursió al Parc Natural del Comapedrosa.
Erts - Viquipèdia
Erts és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de la Massana. L'any 2009 tenia 407 habitants. En aquest poble es troba l'església de Sant Romà d'Erts, amb caràcter del s. XIX i d'estil rectangular. Referències.
Escàs - Viquipèdia
Nucli de població de la Massana. Escàs és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de la Massana. L'any 2009 tenia 79 habitants. Referències externes. La seba població, a l’any 2009, era de 79 habitants.
Fontaneda - Enciclopèdia.cat
Poble de la parròquia de Sant Julià de Lòria, Andorra. Situat vora el riu de Fontaneda, afluent de la Valira, que neix al pla de Mossers i s'obre entre la serra del Teix i el pic del Cossol (al seus vessants s'estén la zona forestal la baga de Fontaneda).
Fontaneda - Viquipèdia
Fontaneda és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Sant Julià de Lòria. L'any 2009 tenia 101 habitants. S'hi troba l'església de Sant Miquel de Fontaneda. Referències d’aquest nucli de població de Sant Julià de Lòria.
Grandvalira -GV al dia - Webcams
La imatge de les webscams de Grandvalira s'actualitza automàticament cada 10 minuts des de les 8 del matí fins a les 5 de la tarda. A partir d'aquesta hora, es queda fixada durant tota la nit i fins a les 8 del matí.
GuiaPas
Guia del Pas de la Casa, amb notícies, activitats història, cultura, comerços, hotels, serveis, i anuncis. L’escenari és un paratge amb cims de totes les mides, amb tota la gamma de verds, blaus i negres a la primavera.
Incles - Enciclopèdia.cat
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre Incles. Incles és un nucli de població de la parròquia de Canillo (Andorra), situat a la vall d'Incles, al NW de Soldeu, a la dreta del riu Incles. La seva població era de 643 habitants [any 2009].
Incles - Viquipèdia
Incles és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la vall d'Incles a la parròquia de Canillo. L'any 2009 tenia una població de 643 habitants. Referències. Coordenades: 42° 34' 58.43? N, 01° 39' 45.64? E.
Juberri - Enciclopèdia.cat
Poble de la parròquia de Sant Julià de Lòria (Andorra), situat en un coster, a 1 281 m d'altitud, al peu del bosc de Juverri, a la riba esquerra de la Valira. Molt proper al límit amb l'Alt Urgell, l'església depenia de la parròquia d'Arcavell.
Juberri - Viquipèdia
És un poble d'Andorra que es troba a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Té censats 109 habitants. L'altitud del nucli del municipi és de 1.281 m sobre el nivell del mar. Està situat a la riba esquerra del riu Valira i té a sobre el bosc de Juverri.
L’Aldosa - Comú de La Massana
Poblet pintoresc i assolellat de la Parròquia de La Massana. Gaudirem d’una gran panoràmica de l’església d’Anyós i la serra de l’Honor. Arribant a l’Aldosa es contempla el magnífic pic de Casamanya. Instal·lacions per practicar l’equitació.
l’eskpada
l’eskpada, la revista per descobrir i gaudir d’Andorra. Des de la seva web podreu consultar el darrer número. També podeu accedir a les seves xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram. Cal Comunicació empresa ubicada a Escaldes-Engordany.
La Cortinada - Enciclopèdia.cat
Poble de la parròquia d'Ordino (Andorra), a 1 335 m., vora la ribera d'Ordino, entre Arans i Ansalonga. L'església, romànica, a la dreta del riu, té un campanar amb dos pisos de finestres. El lloc és esmentat ja el 1176. Població: 739 h [2009].
La Cortinada - Viquipèdia
La Cortinada és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia d'Ordino. L'any 2009 tenia 739 habitants. S'hi troba l'església de Sant Martí de la Cortinada. Una església romànica amb capelles i absis quadrangular.
La Margineda
La Margineda és un llogaret de la parròquia d'Andorra la Vella. S'hi pot trobar el mil·lenari pont de la Margineda i el modern Pont de Madrid. Actualment s'hi està desenvolupant un projecte urbanístic sostenible encarregat a Norman Foster.
La Massana - Comú de La Massana
Situat a 1230 m. d’alçada i amb una superficie de 4648h, el poble de la Massana és el cap de la parròquia que porta el mateix nom. La primera referència sobre la seva existència la trobem al segle IX, en l’acta de consagració de la catedral d’Urgell.
La Valira (o el Valira) - Viquipèdia
Riu pirinenc, afluent del Segre amb forma d'Y. Vertebra la hidrologia d'Andorra. Neix al circ dels Pessons, (Encamp), i desemboca al Segre. Braços; la Valira d'Ordino, i la Valira d'Encamp (Orient, de Canillo o de Soldeu). S'uneixen a Escaldes-Engordany.
l'Aldosa de Canillo - Enciclopèdia.cat
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre l'Aldosa de Canillo. És un llogaret de la parròquia de Canillo (Andorra), prop de Ransol. És un grup de cases i cortals situat a la dreta de la Valira. La seva població era de 232 habitants [any 2009].
L'Aldosa de Canillo - Viquipèdia
L'Aldosa de Canillo (abans l'Aldosa) és un nucli del Principat d'Andorra, a la parròquia de Canillo. L'any 2009 tenia 232 hab. A l'aprovació del Nomenclàtor d'Andorra (2010), se li afegí "de Canillo" per diferenciar-lo de l'Aldosa de la Massana.
L'Aldosa de la Massana
L'Aldosa de la Massana (abans l'Aldosa) és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de la Massana. L'any 2009 tenia 745 habitants. Se li va afegir el "de la Massana" per diferenciar-lo de l'Aldosa de Canillo.
Les Bons - Viquipèdia
Antigament "Labons", és un poble de la parròquia andorrana d'Encamp, situat a la dreta de la Valira d'Encamp. Conserva un conjunt monumental de cases de la baixa edat mitjana. Per Carnestoltes s'hi fa l'escenificació de la mort de l'óssa d'Encamp.
les Cases del Forn - Enciclopèdia.cat
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre les Cases del Forn. Les Cases del Forn és un grup de bordes i antic llogaret de la parròquia de Canillo (Andorra), prop del poble de Prats. La seva població era de 56 habitants [any 2009].
Llorts - Enciclopèdia.cat
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre Llorts. Poble a 1 413 m alt de la parròquia d'Ordino (Andorra), situat a la dreta de la Valira d'Ordino, a la seva confluència amb la riera de Llengonella. La seva població era de 145 habitants [any 2009].
Llorts - Viquipèdia
Llorts és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia d'Ordino. L'any 2009 tenia una població de 145 habitants. Referències externes. Coordenades de situació: 42° 35' 46.65? N, 01° 31' 36.57? E.
Llumeneres - Enciclopèdia.cat
Llogaret de la parròquia de Sant Julià de Lòria (Andorra), a l'esquerra del riu de Llumeneres, que neix a la calma Ramonet i aflueix per l'esquerra a la Valira, a Sant Julià. La seva població era de 2 habitants [any 2009].
Llumeneres - Viquipèdia
Llumeneres és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Sant Julià de Lòria. L'any 2009 tenia només 1 habitant. Referències emprades. Coordenades: 42° 28' 19.97? N, 01° 30' 40.13? E.
Meritxell - Enciclopèdia.cat
Poble i santuari marià de la parròquia de Canillo (Andorra), a 1 527 m. damunt la riba esquerra de la Valira d'Encamp, aigua avall de Canillo. La Mare de Déu de Meritxell fou proclamada patrona de les Valls d'Andorra el 1873 (canònicament el 1921).
Meritxell - Viquipèdia
Meritxell és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Canillo. L'any 2009 tenia una població de 66 habitants. En aquest nucli s'hi troba el santuari nacional dels andorrans, el Santuari de Meritxell. Referències del poble.
Ministeri de Turisme i Medi Ambient d'Andorra
Web oficial del Ministeri de Turisme i Medi Ambient d’Andorra. Completa guia turística referecial d'Andorra. Mapes, apartat de salut i balnearis, cultura, esports en especial l'esquí, montanya, natura i les notícies d'actualitat.
Nagol - Enciclopèdia.cat
Poble de la parròquia de Sant Julià de Lòria (Andorra), situat en un petit planell, a l'esquerra del riu de Certers, a la riba esquerra de la Valira. Hi destaca l’Església de Sant Serni, situada al Sud del seu petit nucli. Població: 58 h [2009].
Nagol - Viquipèdia
Nagol (antigament Nagual) és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Sant Julià de Lòria. L'any 2009 tenia 57 habitants. Referències d’aquest nucli de població de Sant Julià de Lòria. Coordenades de situació.
Ordino - Viquipèdia
Ordino és la tercera, segons l'ordre tradicional, de les set parròquies d'Andorra. Amb 85 km² és la més extensa després de Canillo. La parròquia comprèn la conca de la Valira d'Ordino o la Valira del Nord, al nord-oest del Principat. Limits i pobles.
Oriol Immobles
Pàgina d'Oriol immobles, empresa immobiliària amb seu a Canillo (Principat d'Andorra), dedicada a la venda, compra i lloguer de bens immobiliaris. També està dedicada al lloguer turístic i central de reserves.
Pal - Comú de La Massana
El poble de Pal és, sens dubte, una joia autèntica del romànic, amb els carrers empedrats i la màgia de les bordes presidides per l’església de Sant Climent. A l’hivern rep un gran nombre de visitants atrets per les seves pistes d’esquí.
Pal - Viquipèdia
Pal és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de la Massana. L'any 2009 tenia 229 habitants. Situat en un contrafort de cara el migdia al costat del riu de Pal a 1.551 m. L'església del poble està dedicada a Sant Climent.
Pas de la Casa - Viquipèdia
El Pas de la Casa és un poble de la parròquia andorrana d'Encamp, que fa frontera entre Andorra i França. Deu el seu nom al fet que a principis del segle XX només hi havia una cabana de pastors en aquest lloc de pas, …
Poble d’Auvinyà
Web del poble d’Auvinyà que pertany a la Parròquia de Sant Julià de Lòria -antiga Lauredia- Principat d’Andorra. Documentat que ja l’any 857 (s.IX) existia un assentament anomenat “Albigano”, que a través dels temps ha quedat com Auvinyà.
Prats - Enciclopèdia.cat
Llogaret de la parròquia de Canillo (Andorra), situat a 1 326 m., a la dreta del torrent del Forn, en un coster que domina la riba esquerra de la Valira d'Encamp, a mig camí de Meritxell a Canillo, centrat per l'església. Població: 40 h [2009].
Prats - Viquipèdia
Prats és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Canillo. L'any 2009 tenia una població de 40 habitants.Hi ha l'església de Sant Miquel de Prats. Referències. Coordenades de situació: 42° 33' 36.99? N, 01° 35' 37.99? E.
Ransol - Enciclopèdia.cat
Poble (1 745 m) de la parròquia de Canillo (Andorra), a la dreta de la Valira d'Encamp, a la confluència amb la vall de Ransol, que davalla del pic de la Serrera i dels pics dels Menars, a la línia de crestes que separen Andorra del País de Foix.
Ransol - Viquipèdia
Ransol és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia de Canillo. L'any 2009 tenia una població de 216 habitants. Referències. Coordenades de situació: 42° 34' 52.23? N, 01° 38' 17.76? E.
Retro Andorra
Que hem fet amb l'Andorra d'aquells temps . Recull fotografic d'una Andorra malhauradament desapareguda. El repàs fotogràfic i històric d'aquesta web, té un caràcter una mica particular, donar la imatge d'un passat no gaire llunyà.
Sant Antoni de l’Aldosa
En aquest recull únic podreu apreciar monuments fotografiats abans de les restauracions dels darrers anys, realitzat al 1976 alguns monuments resalten per l'estat lamentable en que es trobaven. Alguns van desaparèixer posteriorment.
Sant Julià de Lòria - Viquipèdia
Sant Julià de Lòria, també anomenada Lòria, és la sisena, segons l'ordre tradicional, de les set parròquies d'Andorra. Està formada per la vila de Sant Julià de Lòria i cinc quarts o subdivisions parroquials, amb un total de deu entitats de població.
Sant Julià de Lòria Departament de Turisme i Comerç - Andorra
Web del Departament de Turisme i Comerç Sant Julià de Lòria. Andorra. Turisme, cultura, esports i instal·lacions, museus, fires i festes ... La parròquia té oficina de turisme, on podrà conèixer tots els racons de la parròquia.
Santa Coloma d'Andorra - Viquipèdia
Santa Coloma és un poble de la parròquia d'Andorra la Vella, a la riba dreta del riu Valira. Va ser la primitiva parròquia d'Andorra, tal com apareix en l'acta de consagració de la Seu d'Urgell (1007) en la qual se cita Andorra cum Sancta Columba.
Segudet - Enciclopèdia.cat
Veïnat de la parròquia d'Ordino (Andorra) a 1 327 m d'alt, a la dreta del riu de Cegudet (afluent per l'esquerra de la ribera d'Ordino, que recull per la dreta les aigües de la vall de Casamanya), 500 m a l'est del poble. Població: 43 h [2009].
Segudet - Viquipèdia
Segudet (a vegades escrit Cegudet) és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia d'Ordino. L'any 2009 tenia una població de 35 habitants. Referències. Coordenades de situació: 42° 33' 00.00? N, 01° 32' 00.00? E.
Serters - Enciclopèdia.cat
Poble (1 315 m alt) de la parròquia de Sant Julià de Lòria (Andorra), al N de la vila, en un coster, a la dreta del riu de Serters, afluent, per l'esquerra, de la Valira. La seva població de de 78 habitants [any 2009].
Sispony - Comú de La Massana
Atès que es troba només a un parell de quilòmetres de la localitat de la Massana, el passeig fins a Sispony és un dels predilectes dels turistes que s'allotgen a la capital de la parròquia. Aprofitant l'ocasió es pot arribar fins a Escàs i els Plans.
Sispony - Viquipèdia
Sispony és un poble de la parròquia de la Maçana a Andorra. Està situat en un contrafort del pla de la Costa, que domina, per la dreta, la ribera d'Ordino a 1315 m altitud. L'església del poble està dedicada a Sant Joan. Més dades…
Soldeu - Enciclopèdia.cat
Poble (1 825 m alt) de la parròquia de Canillo (Andorra), situat a la dreta de la Valira d'Encamp, a la confluència amb la vall d'Incles. Centre important d'esports d'hivern, des del 1963; actualment disposa, de tres teleselles i catorze teleesquís.
Soldeu - Viquipèdia
Poble de la parròquia de Canillo, a Andorra. Situat a la vessant nord de la vall del riu Valira d'Orient, a 1710 m. d’altitud. Es troba al peu de l'estació d'esquí de Soldeu-El Tarter (Integrada a Grandvalira). Activitat enfocada al negoci de la neu.
Sornàs - Enciclopèdia.cat
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre Sornàs. Sornàs és un llogaret de la parròquia d'Ordino (Andorra), a l'esquerra de la ribera d'Ordino, aigua amunt del poble. La seva població era de 152 habitants [any 2009].
Sornàs - Viquipèdia
Sornàs és un nucli de població del Principat d'Andorra situat a la parròquia d'Ordino. L'any 2009 tenia una població de 175 habitants. Referències. Les seves coordenades de situació són: 42° 33' 50.23? N, 01° 30' 55.36? E.
Tot Andorra
Una selecció dels millors hotels d'Andorra. activitats que realitzen els millors professionals de cada sector industrial, les empreses de serveis, extensa relació dels millors restaurants, cultura, història, excursions, i oci.
TotPirineu.com
Hotels i apartaments a Andorra. Central de reserves i cercador d'hotels i apartaments a Andorra. ofertes en paquets d'esquí i activitats d'aventura Pot reservar el seu allotjament a Andorra o paquets d'esquí, activitats i esports a Andorra i els Pirineus.
Vall de Canillo [Principat d’Andorra]
Web oficial de l'Oficina de Turisme de Valls de Canillo, al Principat d'Andorra. Completa informació turística i de serveis de la Vall de Canillo al Principat d’Andorra. Esperem que aquesta web et serveixi per ampliar els teus coneixements sobre Canillo.
Valls de Canillo
Web de l'Oficina de Turisme de Valls de Canillo. Permet fer una mirada a les Valls, ampliar els coneixements sobre la parròquia per planificar les vacances o visitar-nos. Situació i com arribar-hi, establiments, patrimoni, activitats per gaudir.
Visit Andorra
Et presentem una selecció de propostes per gaudir d'aquesta estació al nostre país. Experiències relacionades amb la natura, que es mostra amable i exuberant a qui s'anima a conèixer-la. Accedeix amb un sol clic al millor del País dels Pirineus!

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT