ANOREXIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia
L'objectiu principal de la ACAB, és conscienciar la societat, autoritats sanitàries i mitjans de comunicació dels perjudicis que pateix el jovent, especialment la dona, conseqüència des trastorns del comportament alimentari.
Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia - Bloc
L'objectiu de l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia, és conscienciar la societat, autoritats sanitàries i mitjans de comunicació dels perjudicis que pateix el jovent, especialment la dona, conseqüència des trastorns del comportament alimentari.
Campus Celiacs
Espai virtual en què podreu augmentar els coneixements sobre la malaltia celíaca de la mà de professionals relacionats amb la celiaquia. Entreu el nom d'usuari i la contrasenya corresponent. En cas de dubte i/o problema d'accés, envieu correu.
CATA Centre d’Atenció als Transtorns Alimentaris
CATA Centre d’Atenció als Transtorns Alimentaris. És pioner a Espanya en el tractament dels transtorns de la conducta alimentària del Penedès. Compta amb un total de quaranta places d’ingrés diàries. Tractament i equip clínic del centre.
Celíacs de Catalunya
Associació composta per persones celíaques, és a dir, persones amb intolerància al gluten, que es troba en el blat, la civada, l'ordi i el sègol. Ofereix informació a les persones celíaques, dades de la malaltia i notícies.
Gabinet de Psicologia Clínica
Atenció psicològica, tractaments psicoterapèutics depressius, ansietat, trastorns del comportament, trastorns alimentaris, fòbies, trastorns de personalitat, somatitzacions, fibromialgia, trastorns de l'alimentació, de la son, etc. Està situat a Rubí.
Institut de Transtors Alimentàris de Catalunya
Centre creat per al tratament, investigació i estudi de les alteracions del comportamient alimentari (anorèxia i bulímia nerviosa). ITA compta amb una xarxa de centres de tractament integral especialtizada en trastorns de conducta.
L’Anorexia
Les persones amb el trastorn es neguen a mantenir el seu cos amb un pes dins dels límits de la normalitat, tenen molta por de guanyar pes o d'arribar a ser obeses i estan exageradament preocupades per la seva figura. Test d'autoevaluació.
L’Anorèxia i la Bulímia
Web de Laura Mestre, Cristina Garcia i Raquel Leon, dedicada a la prevenció i tractament dels transtorns alimentaris. Informació sobre l'anorèxia i la bulímia, fòrum d’opinió, els anuncis i la publicitat als mitjans, casos reals i altres webs d’interès.
L’anorèxia i la bulímia - Fulls d’informació per a pacients
Per què sorgeix, els símptomes, tractament i consells de prevenció per als pares. Les persones amb anorèxia tenen baixa autoestima i es preocupen massa pel seu aspecte físic: rebutgen el seu cos, pensen que estan molt grasses i eviten menjar...
L'anorèxia i la bulímia a Espanya
Treball projecte de recerca d’Helena i Anna Maria, sobre l'anorèxia i la bulímia a Espanya. Definició del tema material extra cerca de llibres a la biblioteca pàgines web d'informació índex del treball i els objectius d’aquest projete de recerca.
L'apologia de l'anorèxia i la bulímia a Internet
Vídeo de TV3 emés l'espai de la denúncia de Els Matins amb els convidats Cristina Carretero (prevenció d'ACAB), i Àlex Fernández i Brösel (director general de l'Agència de Qualitat d'Internet). És una plaga que prolifera a la nostra societat.
Psicologia Clínica Corachan
La Unitat de Psicologia Corachan 3 es va crear l'any 2000. Atenem a persones que tenen dificultats per portar el dia a dia i busquen restablir el seu equilibri emocional. Sempre des de una perspectiva humana, lliure i de respecte.
Recomanacions sobre el tractament de l'anorèxia i la bulímia nervioses als mitjans de comunicació audiovisual
La presència als mitjans dels trastorns de la conducta alimentària, patologies complexes i causes múltiples, i el tractament que se'n fa en gèneres i formats té gran transcendència. Incideix en la dieta, en els hàbits alimentaris i en la imatge física.
Tractament de l'Anorèxia i Bulímia. Tractament, Menjar, Consells, Trastorns
Espai web de Anorexiaandbulimia.net, lloc internacional multilíngüe dedicat a a aquests transtorns. No es molesti en altres llocs de navegació fins que vegeu la nostra anorèxia i la bulímia. Tractament Tractament, lloc, trastorns de l'alimentació, ...
Unitat de patologies alimentàries - Clínica Bofill Girona
La unitat de patologies alimentàries de la Clínica Bofill està dirigida per la UPA Girona que són professionals especialitzats amb una contrastada experiència en trastorns alimentaris, la bulímia i l’anorèxia nerviosa.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT