ANTIC


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
A la Babalà
Va néixer com un taller de restauració de mobles, però ha desenvolupat un caràcter propi molt ampli: Restauració moble antic, customització mobles, botiga online, vintage i antiguitats, pintura decorativa, daurats i policromia, aparadorisme, …
Amics de Cervià Antic
Associació cultural creada el 2011 amb l’objectiu de fomentar el coneixement, la recuperació i la divulgació del patrimoni històric i cultural de Cervià de Ter, un poble petit que amaga un patrimoni sorprenent i el conjunt monumental.
Anna Santolaria
Conservació del vitrall català. El valor del vitrall i la seva conservació. Arxivat, etiquetat, conservació, … Seminari, stained glass, vitralls. Màster oficial EU en Conservació-restauració. Arts del foc (ceràmica, esmalts, metalls, vidre i vitralls).
Antic Daró, Anticuari
Antiguitats: rellotges, mobles i restauració a La Bisbal d’Empordà, Girona. Rellotges de caixa, de paret, rellotges de moviment, rateres, rellotges de sobretaula, rellotges de polsera d'home i dona... de totes les èpoques i estils.
Antic Empordà - Fira d’antiguitats i restauració
Fira d'antiguitats i restauració a La Bisbal d'Empordà. Valorada pel sector com la segona fira més important de Catalunya. Presència d’un públic d’alt poder adquisitiu amb segona residència a l’Empordà. Més de 30 expositors i de 4.000 objectes.
Antic l'Arca
Botiga situada a Santa Coloma de Farners dedicada a tot tipus d'objectes de decoració per la llar, moble rústic, antiguitats (compra i venda), restauració mobles, emmarcació, cursos de restauració, moble rústic i antiguitats diverses.
Antiguitats Canal
Empresa familiar especialitzada en mobles de català del s XVII, i també en els rellotges i es complementen. En el servei de càtering realitzat acabats amb absoluta fidelitat a la seva font, que permet l'emissió del corresponent certificat d'autenticitat.
Antiguitats Portal de Mar
Pàgina d'Antiguitats Portal de Mar, Maó, Menorca, Balears. Exposició i botiga de antiguitats a Maó (Menorca). Mobles, pitures, gravats, restauració, decoració i dades diverses. Horari: De dilluns a divedres.
Antiguitats Salomó
Pàgina, no oficial, del Gremi d’Antiquaris i Brocanters de les Comarques Gironines de l’empresa osonenca, Aguitats Salomó, dedicada a aquestr ofici des de la ciutat de Vic. Antiguitats Salomó és dedica sobretot als mobles, els llibres, i la pintura, …
Antiquaria Malda
Llibreria especialitzada en llibres antics, rars i curiosos. Tasacions, valoracions i compra de llibres i bilioteques. Ens desplacem. Llibres per a estudiants de conservació i restauració de llibres, en pergamí, pell, rústica, en mal estat.
Arís Restauracions
Restaurem els seus quadres, pintures, mobles i antiguitats en general. Estem a Barcelona ciutat i a Sant Cugat. Si envia fotos representant la peça, li podem donar la nostra opinió sobre la seva restauració i el seu cost aproximat. Visiti'ns¡
Aris. Restauració d'Antiguitats
Restauració de tota clase d'antiguitats: pintures, mobiliari i objectes diversos. Escultures i talles de fusta policromades, pintures, mobles i d'altres objectes.
Art i Restauració Xavi Ferragut
Empresa d’Algemesí (València) dedicada a la creació-conservació i la restauració d'obres artístiques del patrimoni cultural. L’empresa començà a treballar en l'any 1991. Tècniques de treball artesanal i noves tecnologies i materials.
Art Medieval
Pàgina de l'art medieval. Art medieval (pre-romànic, romànic i gòtic) i les seves fotografies. Es tracta d'un petit recorregut per alguns dels racons més interessants del nostre país. Alguns edificis espanyols construïts entre els s. VIII i XV.
Art romànic de la Baixa Cerdanya
És a l'arquitectura religiosa de les seves esglésies. A l'acta de consagració de la catedral de la Seu d'Urgell, al final del s. IX, on consta una llista de seixanta-vuit parròquies, esglésies i viles de la Cerdanya, assignades a Santa Maria d'Urgell.
Artesà Nàutic Jaume Amengual
Jaume Amengual va néixer dins una família de pescadors, de ben petit es va embarcar amb el seu pare, el cap no l’hi sortia per la cossia per anar a treure les soltes a illetes. Al mar li dedic la meva vida. Al meu portal ho trobareu més ampliat.
Batlle, restauradors artesans de mobiliari vell i antic
Familia de restauradors artesans de mobiliari vell i antic, amb una bona colla d’anys de treballs de qualitat; la brocante és la vessant complementària del taller de restauracions. Mostrari i catàleg de mobiliari i objectes antics i vells.
Berta Blasi
Taller de conservació i restauració de paper, pell i pergamí, especialitzat en conservar i restaurar el paper, pell i pergamí: llibres, lligalls, cartells, ventalls, manuscrits, gravats... amb qualsevol tècnica artística: grafit, guaix, aquarel·la, oli, …
Bogamaria
Restauració de tipus de seient, de boga, corda, reixeta. Especialitat en boga de colors. Peces a mida segons colors desitjats. La boga és una planta que cal hidratar per poder-la treballar. El treball de reixeta es fa a partir de tiretes de rotang.
brocanter conrad
La nostra és una botiga on-line on s’hi poden trobar mobles i objectes de diferents estils, èpoques i procedències, des de mobles rústics i provençals als estils més clàssics, anglès, francès, català o espanyol.
Brocanter Hostalet 1701
Brocanters i mobiliarí antíc, on adquirir qualsevol peça que formi part del mobiliarí exposat a l'hotel. Roba antiga, curiositats, productes de l'hotel. Està situat al bell mig del poble de Monells, a la plaça porticada, l'edifici data de l'any 1600.
brocanters.eu
Web d'art, llibres, col·leccionisme... Els productes antics, llibres, quadres, rellotges, vidre, artesania, mobles, jocs, col·leccionisme, andròmines i més. Els clients poden mirar mentre van passejant, només han de mirar sobre les taules els productes.
Broc-Art
Pàgina informativa, no oficial del Centre Girona Centre,, de l’empresa gironina Broc-Art. Broc-Art està dedicada a l’art de la brocanteria, amb objectes i col·leccionisme. També realitza projectes de restauració de mobles i diferents obres d’art.
Caius Restauració
Empresa de Cardona (Bages) que ens dediquem a la restauració d'antiguitats i afinació i restauració de pianos, pianoles, pianos de maneta i instruments de corda des de fa més de 20 anys. Productes adequats a l'antiguitat de cada peça.
Calzada Restauració d’Antiguitats
Restauració i conservació de mobles antics i objectes d´art i de tot tipus d´antiguitas que tenen la fusta com a suport. Portem més de 60 anys dedicats a la restauració i conservació d´antiguitats, especialment en el moble i obres d’art en fusta.
Carles Casadevall - Compra Venda d'Art
Pàgina exclusivament informativa dedicada a mostrar les obres en venda de pintors i escultors catalans de renom d'entre els segles XIX i XX. Si desitgen alguna obra en especial consultes o aclariments poden posar-se en contacte.
Carles Ribó, Conservació-Restauració
Conservador-restaurador/modelista de la Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família Barcelona. Escultura, mobiliari, suports de fusta i marcs, fotografia, pintura sobre fusta, pintura sobre tela. Especialitat en conservació-restauració.
CETEC-Centre de Tecnologia per a la Conservació del Patrimoni
El CETEC-Patrimoni orienta l’activitat al coneixement dels aspectes relacionats amb el patrimoni que intervenen en la conservació, amb la voluntat d'ajudar les persones implicades amb el coneixement, estudi, conservación i difusió del patrimoni.
Chillida Conservació-Restauració Art
Conservador-restaurador, llicenciat en Història de l'Art i diplomat en Museologia i en Conservació i Teoria de la Restauració d'Obres d'Art per la U.I.A de Florència (Itàlia). El treball com restaurador m'ha permès treballar en projectes diversos …
Chroma Rehabilitacions
Fa més de 20 anys que l’empresa, Chroma Rehabilitacions, va iniciar les tasques proposant una nova forma d'entendre la restauració de béns immobles. Avui gràcies a l'experiència, se'ns considera una empresa lider de restauració del Patrimoni a Catalunya.
Com Antic
Mobiliari i decoració d'estil antic. Dedicats a la venda i decoració de mobles d'estils Lluis XV, Imperi, Rococó, Bullé, Isabelí..entre d'altres. Els productes que tenim són calaixeres, còmodes, consoles, vitrines, quadres, miralls, cadires, taules...
CRAC | Associació Professional de Conservadors-Restauradors de Catalunya
CRAC és una associació sense lucre formada per professionals de la conservació-restauració de béns culturals i patrimoni artístic i històric. Va néixer l'any 2013, de la fusió entre les dues associacions de conservadors-restauradors de Catalunya.
CRBMC (Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya)
Contribueix en preservar el patrimoni cultural directament o tutelant intervencions, sobre béns culturals d'interès nacional o catalogats. Salvaguardar, vetllar pel rigor i la qualitat de les intervencions i serveis tecnicocientífics. Recerca del sector.
Dotzemicres
Empresa de conservació-restauració d'obres d'art i gestió de col·leccions. La formen Marta Bosch i Ana Casal, llicenciades en història de l'art i diplomades en conservació i restauració de béns culturals. Becades per institucions i 10 anys d'experiència.
Eix Restaura
Serveis en l'àmbit de la conservació i la restauració del patrimoni, treball per institucions públiques o sector privat. Amb àmplia formació i experiència al sector, vol garantir el màxim respecte per a les obres d'art durant el procés de restauració.
El Genet Blau Llibreria Antiquaria
Web de la llibreria. Podreu consultar catàleg, notificar les vostres desiderates, fer les consultes que considereu oportunes i comprar els llibres que us oferim. Està situada al carrer Ballester de Lleida, a prop de l'Arxiu Provincial i del Museu Diocesà.
El Retaule Antiguitats
Restauració de tot tipus de moble antic basant-se en les tècniques de construcció de l'època del moble. Compra-venda, restauració, cases rústiques, productes i joguines. Pressupost fet i confirmat per avançat. Locals a Terrassa i Mura (Bages).
els Gnoms
Web de la llibreria antiquària Els Gnoms, al centre de Sedó, a Casa de Magarola, una casal senyorial del s. XVI. Tota classe de llibres, poemes, àlbums, cartes, catàlegs i anuaris d'antiquàri, amb molt bon estat de conservació i enquadernacions rústiques.
Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya
L’ESCRBCC neix voluntat de la Generalitat de Catalunya, conseqüència de l’evolució del sector de la conservació i restauració que, degut als avanços científics i a les noves tecnologies, ha motivat la necessitat de professionals altament qualificats.
Espai Hàbitat
Serveis immobiliaris, venda d'antiguitats, lloguer d'espais al Mas el Cerdà. A l’Espai som una assessoria immobiliaria que ens dediquem als serveis immobiliaris i a la venda d’antiguitats. Estem situats al cor de Centelles i tenim vint anys d’experiència.
Esther Llorca
Restauració de fotografies. Situant la fotografia al lloc on mereix. És cultura, història, memòria. Fotografia, Institut d'Estudis Fotogràfics de Barcelona, llicenciatura en belles arts, especialitat/itinerari en conservació-restauració de béns culturals.
Eulàlia - Restauradora d’obres d’art
Restauradora d’obres d’art metàl·liques, de porcellana, ceràmica, pintures i fusta a Barcelona. Restauració d’obres d’art reproduccions i motlles de porcellana ceràmica, vidre, pedra, metalls, ivori, fusta, pintura al fresc, mosaic, paper, pergamí,…
Fira d'antiguitats de Sant Feliu de Buixalleu
El mercat es fa al recinte del pavelló municipal de Sant Feliu al costat de l'Ajuntament. Aquesta fira es fa cada any, al voltant de finals de març-abril. L'organitza Tot Antic i acull unes 30 de parades amb antiguitats diverses.
Firamercat
Fira d'Antiguitats, Brocanters i Artesania a Sant Pere Molanta (Olèrdola), a la comarca de l'Alt Penedès, el 4 de juliol . Actuacions castelleres i degustacions de vi penedès denominació d'origen. Última fira feta l'any 2004.
Firantic - Fira d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de la Catalunya Central
Firantic va néixer l'any 1990 fruit de la voluntat de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages d'organitzar una fira eina del Pla de Promoció de la localitat. Història, el Ral·li Firantic, notícies, activitats paral·leles i patrocinis.
Fundació Pere Compte
La Fundació Pere Compte de la Comunitat Valenciana, és una organització que vol incardinar interessos públics amb la iniciativa empresarial; que perseguix coordinar les directrius emanades d'un sistema democràtic representatiu amb capacitat.
Gravats Rupestres Sant Romà de les Bons
Imatge interior de l'església de Sant Romà de les Bons, parròquia d'Encamp. A l'interior hi hem trobat un interessant conjunt de gravats realitzats sobre les pintures murals d'estil gòtic, que es troben a la nau i sobre la volta de canó de l'edifici.
Gremi d'Antiquaris de Catalunya
Web oficial del Gremi d'Antiquaris de Catalunya. Història, serveis agremiats, notícies i dades. Va ser constituït l'any 1981 com a resultat de la fusió del Gremi d'Antiquaris de Barcelona i del Gremi d'Antiquaris de les Comarques Tarragonines.
Gremi d'Antiquaris i Brocanters de les Comarques Gironines
Pàgina oficial del Gremi d'Antiquaris i Brocanters de les Comarques Gironines. Classificació dels agremiats per poblacions, per nom, o per activitat, newsletter, premsa, activitats, etc. Seleccioni en el menú superior l'opció desitjada.
Groc Grup
Pàgina de l'empresa Groc Grup. És un gabinet de restauració d’obres d'art, que han estat catalogades amb la mateixa cura que quant es van fer. Exposició de projectes a la web, i informació d'aquesta empresa de Barcelona.
Institut Valenciá de Conservació i Restauració de Béns Culturals
Salvaguardar el llegat cultural de la Comunitat Valenciana és objectiu primer de la Generalitat Valenciana. En virtut de Llei 5/1999 de 9 d’abril, va crear l’Institut Valencià de Conservació i Restauració de Béns Culturals, IVC+R, com a entitat pública.
La Creu Gòtica de Meliana
Pàgina amb informació en format pdf de la La Creu Gòtica de Meliana (L?Horta Nord). Dades de la creu gòtica de Meliana (any 1994) i de la creu gòtica de Meliana (any 1997).
Lesena, Servei Integral al Patrimoni
Lesena és una empresa que ofereix un seguit de serveis específics en l'àmbit de la protecció, la conservació i la restauració del patrimoni cultural. Llicenciatura en Belles Arts, especialitat/itinerari en Conservació-Restauració de Béns Culturals.
Llibreria Antiquària Comellas
Llibreria parisenca a Barcelona. Fundada a Paris fa més de trenta anys, la Llibreria Comellas és a Barcelona des del 2001 en un preciós xamfrà de la Rambla de Catalunya amb Gran Via. Oberts sense cita prèvia, de dilluns a divendres de 16h a 20h.
Llibreria Antiquaria Ripoll
Llibreria de vell fundada a l’any 1930 a Palma, Mallorca (Illes Balears). Llibres antics, gravats, pergamins, … Aconsellam cita prèvia per atendre'ls en referència a llibres antics. Horari: dilluns a divendres: de 10 a 13.30 h. i dissabte: de 10 a 14 h.
Lluïsa Ijsselstein
Restauració i venda de mobles antics. Sóc restauradora de mobles. Restauren segons els criteris internacionals de restauració i conservació de bens mobles. Pressupost sense compromís vaig aprendre a restaurar a l'Institut Oeben de Madrid.
Marta Golobardes Subirana - Restauració del vidre
Em presento com a professional autònoma, conservadora-restauradora d'obres d'art i bens culturals, especialitzada en les arts del foc com el vidre, ceràmica i metall. Conservació-restauració de patrimoni immoble (arquitectònic) i jaciment arqueològic.
Mercantic
Gran espai d'antiquaris, brocanters, artesans i restauradors a Sant Cugat del Vallès. Mercat permanent i setmanal. Espai original i únic a l'Estat Espanyol dedicat a la compra venda d'antiguitats, subhastes i enderrocs arquitectònics. És referent europeu.
Montart Creation
Montart Creation és una empresa tècnica dedicada a crear pintura sobre tela, taula i mural. Tècnics en pintura, conservació, restauració i enginyeria. Estudis per a la realització d'obres ben fetes amb materials de qualitat i perdurables en el temps.
Montserrat Florensa - Conservació i Restauració de Patrimoni Documental
Conservació i restauració de document i obra gràfica, manuscrits, documents impresos, llibre antic i modern, revistes i fulletons. Obra gràfica: Dibuixos, aquarel·les, pastels, aiguaforts, xilografies, litografies, cromolitografies, fotogravat, …
Oficis Antics.com
Oficis Antics i Artesania en els Països Catalans. També productes artesanals dels Països Catalans. Publica el teu anunci d’artesans. Notícies d’actualitat, pàgines, categories, històric, blogroll.
Orfebreria Catí
Exposició sobre orfebreria i ornaments de l'església parroquial Nostra Senyora de l'Assumpció de Catí. Un patrimoni moble religiós variat i considerable és el que, tot i els trasbals del temps, conserva la parròquia de l'Assumpció de Catí.
Pa d’Or Taller de Restauració
Pa d’Or és un taller artesanal de conservació i restauració del moble antic ubicat a Porreres, a l’Illa de Mallorca. La pàgina inclou algunes mostres de projectes realitzats, serveis, cursos de formació, notes de premsa i contacte.
Patrimoni Viu
Espai dedicat a la conservació-restauració de béns culturals. Plataforma d'opinió i divulgació de continguts, per a professionals i altres. Informa la millor manera als amants de la cultura que sentin passió per la restauració. Contingut en català mínim.
Picapedrers - Restauració de patrimoni arquitectònic
Restauració de patrimoni arquitectònic.Ens dediquem especialment a la reproducció en pedra de tot tipus d'ornament per la restauració del patrimoni arquitectònic. Tot i que també tallem pedra per obra nova i objectes diversos d'artesania.
Piscolabis Librorum
Piscolabis Librorum i blocs amb dèries pels llibres, In memoriam de l’oncle Jackó (Santiago, Jaume, Jacme o Jaime) Alberdi (1932-2001) que va ser el primer a parlar de possibilitats d'Internet per a la difusió de llibres, davant del meu escepticisme.
Restauració del Patrimoni Arquitectonic - Núria Casadevall
Restauració d'estucs, esgrafiats, conservació i restauració: escales modernistes, arrambadors marbrejats, estucs i esgrafiats, pintures murals, mosaics, escultures i ornaments de pedra, estucs de calç de nous. Elaboració i restauració d'estuc al foc.
Restauracions Eulàlia
Pàgina de Restauracions Eulàlia. Restauracions de tot tipus de materials com porcellana, ceràmica, vidre, metalls, nines, pedra, fusta, imatges i ivori. Experiència en el camp dels museus i dels antiquaris. Barcelona.
restauracions.com
Web per contactar amb professionals per a la conservació i restauració del patrimoni històric i artístic. Des de museus i col·leccions privades a antiquaris i petits col·leccionistes. A l'abast de totes les butxaques. Pressupostos.
Ricard Mora Antiquari
Ricard Mora Antiquari els dóna la benvinguda a la seva pàgina web, on podeu trobar-hi mobles i objectes francesos i anglesos del segle XVIII fins a finals del segle XIX. Estem a Escaldes-Engordany, al Principat d'Andorra.
Rita Udina - Conservació i Restauració d’Obra Gràfica
Conservació i Restauració d’Obra Gràfica. Rita Udina té la titulació de diplomatura en conservació i restauració de béns culturals ESCRBC. Art contemporani, conservació preventiva, fotografia, documentació científica i tècnica. Obra paper i pergamí.
Sónia Marin Rubio - Restauració i Conservació
Servei de restauració. Llicenciatura en història de l'art, restauració i conservació de moble antic, Escola Professional Superior d'Art i Restauració Barcelona, escultura, patrimoni industrial, instruments musicals, material etnològic, mobiliari i pintura
Stucco Restauració d'obres d'art
Restauració d'obres d'art. María Sagrario Usero García és diplomada en ciències empresarials, grau universitari en conservació-restauració de béns culturals. Documentació científica i tècnica, conservació preventiva, mobiliari, pintura sobre fusta i tela.
Taller Antic
Bijuteria en plata vella d’estètica isabel·lina, modernista i art deco, en la botiga de finals del 1800. Reproduccions d’agulles, fermalls, anells, arracades, collarets i col·lecció de perfumers. Taller Poble Espanyol i botigues a Ciutat Vella i Sitges.
Taller de Restauració d'Art de Neus Campmany Queralt
Web del Restauració d'Art de Neus Campmany. Especialitzats en la restauració de pintura sobre tela i sobre fusta, porcelana, ceramica, talla de fusta i altres antiguitats. Curriculum, obres restaurades, exposició de memòries, i taller.
Taller Rossell i Badia
El taller Rossell i Badia està dedicat a la conservació i restauració d'obres d'art. Aquest blog intenta ser una manera fàcil i accessible de posar a disposició dels nostres clients tota aquella informació sobre el taller que els pugui ser d'utilitat.
Temps era Temps
Taller de restauració d’antiguitats a Gràcia, que durant tres generacions ens hem especialitzat en la restauració, l’ensenyament i la compra venda d’obres d’Art. Per restaurar els vostres objectes preuats; mobles, pintures, ceràmiques, …
Temps era Temps
A Temps era Temps som un taller de restauració d’antiguitats que durant tres generacions ens hem especialitzat en la restauració, l’ensenyament i la compra venda d’obres d’art. Ens trobem a Barcelona al cor de Gràcia, al carrer Tordera, 37.
Tortosa Antic
Pàgina de Tortosa Antic, Fira descarregada d'Antiguitats. Es celebra els dies 12, 13 i 14 de febrer al Pabelló Firal de Fira Tortosa. Pagament 3€ - 2x1 divendres de 17 a 21 hores, dissabte i diumenge de 11 a 21 hores, 24 exposirtors. Llobregat Lúdics.
Xavier Forcada Antiguitats, Venda i restauració de mobles
Antiguitats, restauració de mobles, objectes usats, llums, restauració, brocanter, venda de mobles, fusta, capses, creacions pròpies. Gràcia, Barcelona,

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT