ARTSIOFICIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
250gr
Empresa de Sabadell amb estudi de disseny gràfic i botiga. Disposa d'una col·lecció pròpia de samarretes amb motius socials. Informació del projecte i botigues de la cadena.
2MQ Taller de Modelisme
Som maquetistes titolats per l'Escola Superior de Disseny de les Illes Balears. Realitzam tot tipus de treballs relacionats amb les maquetes i models a escala. Maquetes d'estudi, volumètriques, topogràfiques, sempre innovant en mètodes i materials.
ACAV Associació Catalana de les Arts del Vidre - Blog
Reuneix a artesans, artesanes i artistes professionals del vidre. Llarga tradició vidriera a Catalunya, són hereus d'una forma particular de viure el vidre. Xarxes socials, arxiu, fùrum del vidre i els enllaços dels membres. Contingut en català mínim.
Alex Añó Fröhlich
Pàgina web d’Alex Añó Fröhlich, artesà del vidre bufat, des de Barcelona. Artesania contemporània amb vidre bufat. Currículum de l’artista, el seu taller, galeria de treballs realitzats, enllaços i contacte.
Antoni Pons i Cirac
Antoni Pons (Maella 1921-Barcelona 1998) fou un artesà del vidre català. Es traslladà de petit a Barcelona, on treballar al taller de Josep Pallés. Amb el seu germà creà una empresa de transformar vidre. Paral·lelament feu obra personal artística.
Arola, artista pintor, muralista
Muralisme, diferents procediments pictòrics murals com la pintura al fresc, l'estuc brunyit al foc, policromia i retaule, el trompe-l’oeil, tècniques de restauració, galeria de fotografies i l'obra mural d'En Carles Arola.
Art en Roca. Construcció de roca decorativa
Decoració d'exteriors i interiors. Tematització. Construïm amb morters especials de gran qualitat que garanteixen la solidesa i durabilitat del producte. Les nostres roques poden ser transitables i s'adapten a qualsevol projecte.
Art Floral Liatris
Pàgina d'Art Floral Liatris. És una empresa de floristeria a Sant Julià de Lòria (Andorra). Rams, centres, plantes, flors, regals, decoració, art, servei a domicili. Som floristes desde l’any 1988. També fem manteniment de plantes naturals d’interior.
Art i Patrimoni
Pàgina d'Art i Patrimoni. Informació del patrimoni artístic i històric de les comarques valencianes. Art, patrimoni, història, arquitectura, pintura, escultura, ceràmica, funerals, i altres aspectes, …
Artesania Borrell
Taller que ofereix un producte d'artesania en cuir. El procés segueix les tècniques tradicionals de la marroquineria. El resultat és un producte que s'adapta a les necessitats del mercat. Àlbums fotogràfics, porta CD's, llibres de firmes, ...
Artesania Catalunya
Artesania Catalunya acredita, informa i promou l'autenticitat de l'activitat artesana catalana. Existeix per activar el valor artesanal tot potenciant el seu rendiment, consolidant la contemporaneïtat de l'ofici i vetllant pels interessos dels artesans.
Artesania en Cuiro - Òscar Espinós Amposta
Artesania en cuiro. Hi podeu trobar fundes per gralles, portatudells, fundes per tamborí, etc. Tot en cuiro. També hi ha diferents models, i es poden personalitzar. Des de Móra d'Ebre (Tarragona).
Artesania Les Guilleries
Empresa familiar d’Osor (Selva) fundada en l'any 1965, dedicada especialment a la fabricació de caixes, estoigs, ampollers i expositors per a vins i caves. Caixes de fusta per a vins, caves, regals, etc. I tot tipus de treballs en fusta per encàrrec.
Associació Artesans de Gràcia
Pàgina web representativa de l'Associació Artesans de Gràcia. Entitat que agrupa al col·lectiu d'artesans del barri de Gràcia de Barcelona. Conté activitats, treballs, informacions diverses i dades dels seus associats.
Associació Catalana d'Art i Ofici del Cuir
L'ACAOC neix com a grup de treball per a projectar en el món artesà i artístic del cuir a Catalunya. Vol donar visibilitat al treball artesà de la pell i el cuir. Informació, artesans associats, treballs, bloc de notícies del sector del cuir i enllaços.
Associació Catalana d'Art i Ofici del Cuir
L'ACAOC neix com a grup de treball per a projectar en el món artesà i artístic del cuir a Catalunya. Vol donar visibilitat al treball artesà de la pell i el cuir. Informació, artesans associats, treballs, bloc de notícies del sector del cuir i enllaços.
Associació Catalana de Cistellers i Cistelleres
Promou d'una manera compartida la recerca de les arrels culturals del món de la cistelleria. Estudiar, investigar i difondre la realitat etnològica dels cistellers del Països Catalanas. Intercanvi de coneixaments en la història de l'artesania cistellera.
Associació Catalana de les Arts del Vidre
Associació Catalana de les Arts del Vidre. Entitat sense lucre que vol reunir a artesans, artesanes i artistes professionals del món del vidre. La tradició vidriera a Catalunya és llarga, i per tant, som hereus d'una forma particular de viure el vidre.
Associació Catalana d'Indústries Artesanes
Pàgina de l’Associació Catalana d'Indústries Artesanes de Catalunya. L’entitat té la seva seua a Olot (La Garrotxa). Forma part de la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya. Estem treballant en la construcció de la nova web.
Associació d'Artistes d'Ofici del Poble Espanyol
L'AAOPE, es crea l'any 1999 per donar sortida a les inquietuts del col.lectiu d'artesans que treballaven al Poble Espanyol. Ens sentim artistes d'ofici, tot artesà ho és. Artesania creativa, autèntica, que t'obliga a experimentar, investigar i aprofundir.
Associació d'Artistes i Artesans del FAD
L'A FAD és l'Associació d'Artistes i Artesans del FAD, fundada l'any 1973 fruit de la revitalització del concepte artesà tant entre els creadors com entre el públic en general. Desenvolupa una tasca de divulgació i promoció del món de l'art i l'artesania.
Associació de Dissenyadors Gràfics del FAD
Associació de grafistes que reivindiquen l'aspecte cultural del disseny gràfic. El dibuix i la fotografia a la publicitat i les arts gràfiques. Facilita als socis l'exposició de la seva obra a Internet amb dades de contacte.
Associació d'Industrials de Belles Arts i Manualitats ASEFAPI
Creada al 1988. És part de l’Associació Espanyola de Fabricants de Pintures. Firmes del col·lectiu d'industrials més important del sector de les belles arts i manualitats. Les primeres firmes foren Bonfil, Escoda, Jaurena, Taker, Artmat, Arteiba i Rosal.
Associació d'Oficis Artístics i Artesans, Asoart
L'Associació d'Oficis Artístics i Artesans ASOART, creada a l'any 2005, per un grup de 12 empreses artesanes de diferents especialitats, tals com: ceràmica, vidre decorat, joieria, fusta i esmalts. En l'actualitat compta amb 30 tallers artesans.
Associació Inntegral d'Artesans d'Ofici
Entitat integrant de la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya i en la TAC, Taula D'Autonoms de Catalunya. Proveïdors d'artesans per a fires d'artesania a ajuntaments i organitzadors. Organitzadors de fires d'artesania de qualitat.
Bastons - tiendashop.com
Més de 450 models a escollir. Plata, bambú, bubinga, faig, etc. Tiendashop.com és una botiga de productes d'empreses i artesans de Catalunya, on trobarà gran assortiment d'articles que pot rebre a domicili o bé enviar com un regal.
Batlle, restauradors artesans de mobiliari vell i antic
Familia de restauradors artesans de mobiliari vell i antic, amb una bona colla d’anys de treballs de qualitat; la brocante és la vessant complementària del taller de restauracions. Mostrari i catàleg de mobiliari i objectes antics i vells.
Carmen Ferrer, Tempera / Paper
Exposició de tempera paper realitzada per Carmen Ferrer Ballada a la sala Triarts. Cursos de formació, exposicions individuals, i exposicions colectives. Mostra retrospectiva d'aquesta exposició.
cartro.net
Aquesta és una mostra del treball. Des de cartro.net realitzem figures de cartró pedra per encàrrec: Caricatures i retrats personalitzats, gegants i capgrossos, reproduccions de figures per aparadoristes, decoració, publicitat, decorats de teatre, …
Casa d’Oficis de Manlleu
Espai web de la Casa d’Oficis de Manlleu (Osona). Noves tecnologies, atenció sociosanitària. al Casal Cívic Frederic Montseny. Vam portar a 4 nois del Puig Agut perquè sortissin al vídeo del civisme, juntament amb dos homes grans i dos de joves…
Casa d’Oficis Enxarxa’t Torelló
Blog de la Casa d’Oficis Enxarxa’t. La Casa d’Oficis Enxarxa’t de Torelló és un programa de formació i treball que qualifica a joves, entre 16 i 24 anys, en l’ocupació d’Instal·lació a xarxes de telecomunicacions. El curs s’inicia l’octubre i dura un any.
Casa d'Oficis Salou Ocupar't Jove
Pàgina web de l’escola taller i cases d’oficis “Casa d'Oficis Salou Ocupar't Jove” de Salou (Tarragonès), fundada l’any 2007. Només conté les dades de contacte postal. La resta de la web es troba en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Casal Artesà d'Hostafrancs
El Casal està gestionat per la FAECH, la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs. Dota el barri d’Hostafrancs d’un espai on desenvolupar treballs realitzats amb les mans. Cursos, sortides culturals i altres activitats.
Castells de fum
Petit taller familiar que fa de l'artesania una manera de viure, fundat l'any 2002 es situa en un petit poble de L'Empordà. Un cremador d'encens de con, pràctic i net per mantenir tancades les cendres i amb l'opció de poder rentar-lo. De mida és petita.
CCAM Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Consorci de Comerç, Artesania i Moda. Atén necessitats de tres sectors que amb identitats pròpies i molts objectius. El Consorci gestiona les polítiques públiques de promoció d’aquests sectors a Catalunya, per enriquir les sinèrgies i la participació.
Centre Internacional de Gravat Xalubinia-Menorca
Web del Centre Internacional de Gravat Xalubinia-Menorca, al poble d’Alaior. Es tracta d’un taller on hi ha intercanvi d'idees i procediments que enriqueix l'obra i les persones que practiquen aquest art del gravat. Gravats, carpetes, llibres d'artista, …
CIDAE Centre d'Informació i Difusió de l'Art de l'Esmalt
Centre d'informació i difusió de l'Esmalt amb seu a Barcelona. l'associació nacional en col.laboració amb comitès internacionals d'esmaltistes. CIDAE fou fundat per Andreu Vilasís el 1983, té l’objectiu de divulgar l'art de l'esmalt al foc sobre metall.
Crítica Firal
Espai de crítica de les fires artesanals de l’Associació Inntegral d'Artesans d'Ofici. Ens donen referències els nostres propis companys, per tal que no anem a una fira que a ells els hi va molt bé i creuen que massa competència afectaria als resultats.
Despertaferro Forja Artística
Forja artística del Pallars Jussà. L'estada del forjador enfosquida pel fum de la forja enganxat en les parets, la silueta del ferrer, tenalles en mà, atiant el carbó encès, fa suspendre les espurnes que despreses del foc viu, cauen a sobre…
Disseny Jordi Ribas
Disseny Jordi Ribas és el blog sobre la història del disseny gràfic a Catalunya. Està realitzat per en Jordi Ribas.
Edicions 6a Obra Gràfica
Alberga l’arxiu històric del Taller 6a (1982) amb objectiu de recuperar les tècniques d’estampació tradicionals (xilografia, gravat calcografia, litografia, ...) i oferir-les als creadors contemporanis. S’ubica al centre de Palma, aprop de l’editorial.
Entorn Actiu
Torn de fusta. Som un grup de professionals dedicats a la torneria en fusta, que vinculem aquesta activitat, amb el camp de l’educació, des de diferents perspectives formatives. Formació de formadors, formació d’alumnes, i formació d’adults.
Escola Deia
Escola oficial de Disseny d'Interiors de Barcelona. Cicles formatius de la família de disseny d'interiors. Borsa de treball molt intensa. Estem totalment informatitzats. L'horari dels cursos que s'imparteixen en el centre és de 30 hores setmanals.
Escola Municipal d’Arts i Oficis d’Olesa de Montserrat
La Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis en 80 anys, ha ofert una formació de professional que s’ha ampliat els darrers anys a altres àmbits socioculturals. L’espai és un punt de referència per a l’aprenentatge, l’art i per a la convivència.
Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya
Associació d'oficis tradicionals de Catalunya en perill d'extinció; cisteller, un terrissaire, guarnicioner, picapedrer, escloper, llauner, forjador, esmolet?. Les imatges són eines que fan els artesans d’oficis en perill d’extinció.
Fernando Sese
Fernando Sese pintura i obra gráfica. Web oficial de Fernando Sesé, artista castellonenc. Realitza diferents tipus de treballs amb gravats, olis, ceràmica, serigrafies, pintures, galeria de treballs i altres coses relacionades amb l’art abstracte.
Fira d’Artesania de Granera
Com ja és tradició, el municipi de Granera acull la Fira d’Artesania amb la presència d’un gran nombre de parades de plantes medicinals, llavors, embotits i formatges, confitures, antiguitats, artesania... per tots els carrers de la vila.
Fira d'Artesania i Vells Oficis
Informació, no oficial, de la Fira d'Artesania i Vells Oficis de Marçà, a la comarca del Priorat. La tradició es vesteix de festa per redescubrir, per veure, per saber, per tastar, per comprar. Com es fan cabassos, canyissos, bótes i palmes.
Fira de Ceràmica Artesana i Industrial
És una mostra de caràcter monogràfic que té per objectius afavorir el coneixement i difusió de la vasta gamma de productes ceràmics fabricats actualment. La mostra professional es complementa amb un ampli ventall d'actes. Última fira 2004.
Fira de les arts textils i del paper de Badalona
Es al març, amb novetats de materials i tallers. Si voleu apuntar-vos cal fer-ho saber. El preu és de 10 €, material inclòs. Porteu el kit bàsic de tallar i enganxar: llàpis, goma, regle, tisores, cutter i cinta doble cara. Taller d'iniciació a l'Scrap.
Fira de l'Espardenya de Tortellà
L'espardenya és el calçat més tradicional de casa nostra. Tortellà havia estat un important centre productor d'espardenyes, com també ho havia estat el poble agermanat de Tortellà, Sant Llorenç de Cerdans, del Vallespir (Catalunya Nord).
Fira d'Oficis Artesanals de Sant Miquel de Fluvià
Fira que té lloc a la plaça de l'Església, trobarem demostracions de diferents oficis: sedassaire, tapisser, picapedrer... a més de diverses parades d’artesania i venda de productes d’alimentació, formatge, oli, galetes, embotits, vi ...
Fira Internacional del Cistell de Salt
Certamen Internacional de Cistelleria Roser Albó. Les coses amb esforç i temps són més preuades. Ara ja tenim una fira que deixa l’adolescència, època d’aquells que pateixen els dolors de creixement. La 18ª Fira Internacional del Cistell de Salt.
Foneria Artística Barberí
Empresa familiar amb més de 450 anys d’experiència en l’art de la forja dels metalls, ofici que Barberí exerceix d’acord amb les tradicions antigues. Estem especialitzats en convertir una obra d’art original en una escultura de bronze, ferro o alumini.
Foos - Vidre artistic
L’any 2008 Jordi Pagès Traveria va obrir Foos Art Glass l’any 2008 a Olot, un estudi-taller de vidre artístic per poder oferir solucions creatives amb aquest material. Dissenya i fabrica peces originals i funcionals.
Fundacio per a la Promocio dels Oficis
Conjunt d’empreses que volen tornar a donar valors als oficis i estan per l’objectiu. Volen que la gent jove pugui tenir una sortida professional i opció de futur alternatiu. FPO dirigida a oficis del sector industrial: soldadors, torners, fressadors, ...
Galeries Vicenç
Venda de confeccions del seus tallers de teixits artesans i artístics a Pollença. Robes de llengües, confeccions, tapisseria, decoració, ceràmica, antiguitats. Es conserva l'esperit artesà de les famoses teles pollencines.
Gaudí i el Modernisme a Catalunya
La més extensa web sobre Gaudí i el modernisme català. Aquesta web inclou actualment més de 200 arquitectes i artistes Modernistes de totes les especialitats i més de 1.000 obres modernistes amb més de 2.000 imatges i texts.
GiDi Associació de Dissenyadors Girona
El GiDi és l’associació de dissenyadors de les comarques gironines. Treballa pels interessos del disseny i dels dissenyadors i creatius de tots els sectors vinculats al món del disseny. El disseny com una eina estratègica per millorar el posicionament …
Gravats d'Adolf
Gravats a l'aiguafort, aiguatinta, punta seca, ex-libris. Tota mena d'encàrrecs. Taller d'estampació a Valldoreix. Tots els gravats de l'artista són creats i estampats per ell mateix. Obres en venda. Sant Cugat.
Gremi Artesa Téxtil de Catalunya
Representa un col·lectiu dedicat a la producció, confecció i prestar serveis al sector artesà tèxtil, i defensor de la sev tradició. Constituïda entre 1944 i 1946, la institució continua la tasca de l’antic Gremi de Mestres Teixidors, fundat l’any 1262.
Gremi de Serrallers de Catalunya
La seva constitució, antiquísima, es remonta a l'any 1380. Té la seu a l'Avinguda Portal del Àngel de Barcelona. Aplega industrials i artesans del ram metal·lúrgic, per a defensa dels interessos professionals i econòmics.
Joan Centellas - Aquarel·la
Bloc de l’artista català Joan Centellas, de Monistrol de Montserrat. L’intenció, en aquest blog, és donar a conèixer, principalment les meves obres més desconegudes; Les dels llibres de notes. També aquarel·les de la "collita" Joan Centellas.
La capsa de l’Àngel
L’Àngel és mestre ebenista. Taller i botiga. A la capsa de l’Àngel ens proposem fer objectes decoratius, petits mobles i joguines. Elabora productes diferents, treballats, decorats i personalitzats de manera artesanal, d’aquells que agrada conservar.
La Nit Estrellada
Bloc d'educació visual i plàstica/arts de l'Escola Rocaprevera Torelló. Fa anys que vam iniciar el Projecte Arts. Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària reben classes d'educació visual i plàstica en anglès. Aquest curs l'hem introduït a l'ESO.
L'Art de la forja
L'art de la forja és el blog de Victor Cunillera dedicat a l'aquest art tradicional del ferro forjat. La Vila de Gracia ha estat molt vinculat amb els ferrers. Benvinguts al meu nou blog sobre la forja i el món del ferro en general.
L'Art del Vitrall
Espai web de L'Art del Vitrall. És un taller de vitralls obert al públic des de 1984, especialitzat en realització de vitralls contemporànis, clàssics, religiosos i restauracions. Demana informació. Estem a Sabadell (Vallès Occidental).
L'artesania de la pauma
Antiga tradicció de Rasquera (Ribera d’Ebre). Tota la família participava en recollir les paumes als mesos de juliol i agost. Un cop tallades es formen manolls i feixos que arribats al poble s'escampen al sol per tal de blanquejar-les durant uns 15 dies.
Manuel Amat - forjartistica.net
La forja artesana per Manuel Amat i Sala, el primer mestre forjador reconegut per la Generalitat de Catalunya. Va començar al taller del seu pare als catorze anys, al 1969, on hi va aprendre les tècniques de la forja tradicional. La forja artística.
Maria Narbón - Nines en Miniatura
Nines de porcellana de creació propia i edició limitada de escala 1-12 i 1-24 per cases de nines i coleccionistes. Les nines son d'autèntica porcellana, esmaltades al foc i muntades per doblar les articulacions i la cintura.
Mercat d'Oficis d'Olesa de Bonesvalls
Mercat d'oficis del s. XIII Olesa de Bonesvalls, Alt Penedès. Mostra de vins i caves de la comarca. Estris antics, relacionats amb la verema. Campionat de truc mixt. Correfoc. Pregó de la festa. Mostra de cuina. Castell de focs d'artifici i ball.
mnesmalts - Joies d’Esmalt al Foc
mnesmalts, esmalts, esmalte, enamel, joieria, joyeria, jewellery, goldschmiede, joia, joies, joya, schmuck, alhaja, jewel, jewell, bijou, bijoux, artesania, kunsthandwerk, art, arte, kunst, cloissone, champleve, gevre, plata, argent, plateria, silver, or.
Modelisme Naval
Directori mundial de modelisme naval. Frabricants, comerços, biblioteca i literatura naval… Mostra de tota la produccio artistica realitzada fins el moment, dins de l'art del modelisme naval artesanal. Directori mundial de modelisme naval.
Món de la forja
La forja és ara artesania que no té demanda per a pràctica. Part del què feia el ferrer en el passat amb finalitats utilitaries, ara es pot fa amb més eficiència amb altres mitjans. Descobrir la forja, forja modernista, la forja al món, forjadors i lonks.
Museu del Perfum - Fundació Planas Giralt
Colecció d'ampolles i recipients per a perfums. Està al Passeig de gràcia de Barcelona. L'història del perfum des d'Egipte fins els nostres dies. Museu, història, horaris visita, cerca, enllaços, notícies, presentació Flash, AD one, regia, ...
Origen Borrassà
Origen Borrassà. Un espai per donar a conèixer artesanies i artesans del municipi. Etiquetes de les diferents especialitats artístiques que hi ha a Boorrassà, municipi de la comarca de l’Alt Empordà. En especial els treball de forja.
Paper Germinat | Producte del Museu Molí Paperer de Capellades
El paper germinat és un producte del Museu Molí Paperer de Capellades que uneix l'art del paper fet a mà amb la gastronomia i la botànica. El cotó emprat en la fabricació de paper prové de l’aprofitament de la fibra residual de la industria del cotó.
PirineuArt - Associació d'Arts i Oficis de l'Alt Pirineu i Aran
Es crea el 2009, la nova associació, amb finalitat de representar el sector artesà professional d'arts i oficis a l'Alt Pirineu i Aran. Aquest territòri compren les comarques de Cerdanya, Alt Urgell, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alta Ribagorça i Aran.
Pons Tello
Página sobre l'obra de l'artista Pons Tello. Pons Tello (Barcelona, 1960) experimenta a partir de composicions matèriques elaborades amb resines minerals i ferro rovellat. Estableix un diàleg amb les peces metàl·liques, amb els objectes de rebuig.
Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi
Històrica entitat fundada l’any 1850 com a “Academia de Bellas Artes de Barcelona”. Practica i potencia la investigació de les belles arts a Catalunya. Col·labora en l’apreciació, defensa, conservació i restauració de monuments. Museu i biblioteca.
Reprodisseny
Centre de reprografia i disseny a Barcelona, dedicat a l'art i a impressió amb les millors tècniques. Impressió digital, catàlegs, publicacions, llibres i publicitat, Impressió avançada per professionals i disseny gràfic. També fem cartelleria.
Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Emblemàtic projecte de l’Ajuntament de Granollers que converteix la fàbrica tèxtil Roca Umbert en equipament cultural públic local i supramunicipal per a les arts i la cultura. Biblioteca, Centre Tecnològic, locals d’assaig músics, cultura popular…
Rosa Ferré Arts
Galeria d'escultures de bronze decoratiu, escultures, escultures de bronce, galeria d'escrultura, art decoratiu, rosa ferre arts, escultors, escultores, galeries multimédia, art deco, art, currículum, últimes exposicions, escultures, quadres, …
Ruta dels oficis d'ahir
La Ruta dels oficis d'ahir és una ruta que aglutina nou museus etnogràfics de la comarca de l'Alt Urgell. La ruta forma part del projecte Museus en xarxa, una iniciativa Comunitària Leader Plus, de diversificació econòmica de zones rurals.
Selim
Web d'aquest fabricant d'articles exclusius en cuïr, des de fa més de quatre dècades. L'empresa està situada a Sant Miquel, a l'illa d'Eivissa (Balears). Encàrrecs especials i productes habituals: Caixes, cascs, boxes, el llibre Antigüitats de Demà.
SFS Trencadís
Trencadís Sancho treballs amb troços de rajoles. Aquí trobareu una mostra de morals que realitzo a mà, amb trossos de rajoles. Els quadres es troben majoritàriament en venda. També es realitzen encàrrecs a mida.
Taller de Tiffany
Espai del Taller de Tiffany. Ës una pàgina web per a la venda i promoció de productes manufacturats en vidre, realitzats per Irene López Torrent. Aquí trobareu mostres de diferents vitralls fets per encàrrec.
Tallerdeforja.net
Guillermina Morales (Moià 1973). Després d’estudiar va anar a Barcelona on va contactar amb el món del ferro a l’Escola Taller del Parc del Laberint d’Horta. Hi va descobrir, l’any 1991, l’ofici de la Forja de la mà del mestre Adolfo López de Alarcón.
Tallers Artesans de Navata
Web del Tallers Artesans de Navata (Alt Empordà). És un col·lectiu d’artesans que treballen i viuen a Navata, disposats a divulgar i revaloritzar els seus treballs artesans. Els sectors de treball, guia d’artesans, activitats i situació del municipi.
Vitrallers
Web d’aquesta empresa de Vallbona de les Monges (Urgell), dedicada als vitralls. Assumim el procés de creació del vitrall: projecte, realització i col·locació. El taller està situat en un antiga nau que fou celler del Monestir fins al segle XVI.
Vitralls Bonet
Taller fundat l'any 1923 per Josep Maria Bonet. Tenim 80 anys d'experiència en la restauració de vitralls emplomats. Especialistes en vitralls emplomats, de formigó i a l'àcid. Restauració com en el desenvolupament de nous projectes.
Vitralls Carme Manubens
Blog de Vitralls Carme Manubens. Explica el procés d’elaboració i alguns exemples fets. Actualment us penjo alguns dels vitralls fets ja fa alguns anyets de l'església del Carme, arrel de fa uns dies vaig anar arreglar uns vidres trencats ...
Vitralls Grau-Montserrat
Pàgina d’aquest taller especialitzat en la creació, conservació i restauració de vidrieres artístiques. Realitzen projectes exclusius per a cada tipus d'intervenció i obres d'encàrrec de prestigiosos estudis d'arquitectura i disseny d’arreu.
www.artesaniafolch.com
Artesania en mosaic de vidre tiffany. Fem tot tipus de objectes per decoració i regals. Fem encàrrecs personalitzats. Miralls, marcs, rellotges, gerros, murals.
Xisqueta
Marca que defineix la línia de productes artesans fets amb llana de l’ovella Xisqueta. Amb la pròpia llana certificadad’ovella Xisqueta. Forma part d’un projecte de dinamització rural de l’associació Obrador Xisqueta al Pallars Sobirà i Alt Pirineu.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT