ARTSMARCIALS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Amics del Taitxi Ponent Naix
Som uns amics que hem fundat aquesta associació “Amics Tai Txi Ponent Naix” a les terres de Ponent i li hem afegit el naix (neix) pels dos fenòmens naturals que son u: la posta (ponent) i el naixement (llevant) del sol, l'univers és cèntric i vers a l'U.
Andorra Kendo Club - Federació Andorrana de Kendo
A l'Andorra Kendo Club, dirigit per mestres d'alt nivell titulats al Japó, segueix els requisits tant de la Federació Europea de Kendo com la Federació Internacional de Kendo, per a l'estudi i pràctica de disciplines marcials dins l'esgrima japonesa.
Andorra Krav Maga
Pàgina web dedicada al Club de Krav Maga Andorra. Andorra Krav Maga està especialitzat enn defensa personal. La seva pàgina es troba en un procés de construcció. Disculpeu les molèsties! Està ubicat a Escaldes-Engordany, al Principat d’Andorra.
ArtsMarcials.com
Art marcial és un estil de combat orientat a la defensa personal. El concepte apareix l'any 1920. Totes les arts marcials tenen l’objectiu de protegir la integritat física personal. Algunes arts marcials, també poden ser emprades per a millorar la salut.
ASME. Poliesportius Municipals de Sant Martí
Web de l'Associació Sant Martí Esports: Poliesportius Municipals de la Verneda i de Vintró. Salut, benestar, amics, diversió; molt més que esport. Seccions de bàsquet, handbol, hoquei patí en línia, rítmica, trampolí, aeròbic, taekwondo i karate.
Associació d'Arts Marcials Silat de la Grulla Blanca
Associació creada l’any 2005. Classes d'arts marcials, kungfu i salut (moviments per adults). Promou la salut, disminuir l'estrès, equilibrar el sistema nerviós i millorar el benestar. Pràctica d'aquest art marcial xinès-indonesi. Reptes i beneficis.
Associació Esportiva d’Arts Marcials Ta-Mo
L’A.E.A.M. Ta-Mo és una entitat, de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), que té per objectiu promoure la difusió de les arts marcials i desenvolupar la seva pràctica des de l’àmbit esportiu, recreatiu i cultural. Dades generals.
Associació Esportyiva de Jiu-Jitsu de Catalunya
Associació esportiva formada per un conjunt de persones que practiquen les arts marcials japoneses, concretament l’art marcial del jiu-jitsu, ju-jitsu o genèricament ju-jutsu. Informació relativa als esdeveniments que organitza, mitjançant Internet.
Associació Kyokushinkai Andorra
Estem enfront la rotonda del tobira, al costat d'Andorra Televisió. Aprop del camp del Consell, del Polisportiu d'Andorra i del Liceè. I moltes altres activitats, karate infantil, defensa personal, MMA, Kyo-Fit, TRX, etc. Vine de dilluns a divendres.
Bujinkan Girona Dojo
Arts marcials clàssiques japoneses Kobujutsu i Ninjutsu. Des de l'any 1988 es difonen al nostre dôjô de Girona les ancestrals tècniques de combat japoneses del Gran Mestre Masaaki Hatsumi. Trobareu més informació a la nostra pàgina.
Classes de Yang Shi Taijiquan Shu
Vol donar a conèixer Tai Chi, un ancestral exercici xinés, per la salut, amb moviments que relaxen i enfortixen el cos i la ment. Forma bàsica, exercicis, caràcter marcial, escola i mestres del llinatge de l'Associació Catalana de Tai-txi.
Club Budokan Penedès
En aquesta web pordeu trobar informació sobre les activitats del club, relacionades amb les arts marcials tradicionals, noticies i altres tipus d'informacions. Si vols practicar arts marcials o vols ballar, vine al club Budokan Penedès/La Danseria.
Club Dojo Formentera
Pàgina oficial del Club Dojo Formentera, dedicate al judo, karate, kick-boxing, ioga, taichi i altres especialitats esportives de contacte. Horaris activitats instalacions esportistes resultats història expedicions circulars premsa, …
Club Esportiu Arts Marcials Banyoles
Entitat dedicada a promoure l'activitat fí¬sica i formació en les arts marcials japoneses a la comarca del Pla de l’Estany. El Club es va fundar l’any 2000 i es fonamenta gràcies a tres grans pilars bàsics: el cos, la ment i la filosofia.
Club Esportiu Budokan Vendrell
Blog del CE Budokan Vendrell, situat just al costat de la Clínica Veterinaria Baix Penedès. No tindràs problemes per aparcar ja que hi ha un pàrquing gratuÏt amb capacitat aproximada de 110 cotxes. Traductor automàtic a la part inferior esquerra
Club Jiu-jitsu Sant Cugat
Oficialment neix el març de 2005. La iniciativa va ser presa pels propis practicants que no voliem concebre que el Jiu-jitsu en un moment difícil desapareixés de la nostra ciutat. Actualment vivim amb optimisme el desenvolupament del Jiu-jitsu.
Club Karate Sant Cugat
Pàgina oficial del Club Karate Sant Cugat, Escola de karate Do Goju Ryu, Classes per a totes les edats. Seccions de Karate, Aikido y Associació Vegetariana de Sant Cugat.
Club Reus Deportiu
Pàgina oficial del Reus Deportiu, esport i cultura a Reus, inicialment club de futbol. Notícies, dades de l'històrica entitat reusenca, creada l'any 1909. Club poliesportiu. Seccions, escoles esportives i dades de l'hoquei, un dels grans del país.
Club Taekwondo La Lira Vendrellenca
Taekwondo infantil i adult, art marcial coreà, defensa personal, … Entrenament de competició de la secció de Taekwondo de la Lira Vendrellenca, amb els clubs My-Ju Cunit, San Pau Jade Taekwondo Centre i Balmes Rubí, mirant al campionat de juny.
Dojan Doksuri
Pàgina del gimnàs club Doksuri de Barcelona, dedicat, als esports de contacte, el king boxing, i les arts macials en general. Informació d’aquestes modalitats, instal·lacions i contacte amb el gimnàs.
Dojo Umiten
Dojo Umiten, petit Dojo acollidor i tradicional, obert a tot tipus de persones que els agradi treballar en recercar el seu camí. Marcel Almacelles i Gort, el fundador i director del Dojo Umiten d’Hostalric. Aikido, kenjutsu, iaido i gimnàstica japonesa.
El Principi Creatiu
Pàgina de El Principi Creatiu dedicada a teràpies de dojo, teràpies naturals, meditació, fi aikido, tai-txi i aikido Infantil. Està situat al municipi de Sant Sadurní d'Anoia. Informació general i de les activitats que promouen i practiquen.
Entrenakarate.com
Entrenakarate.com és la pàgina personal de Salvador Álvarez, entrenador personal i professor de Karate Do Goju Ryu. Club Karate Barcelona i Club Karate Sant Cugat (Vallès Occidental).
Escola de Tai-txi Joanyinyang
Web amb articles, documentació, informació d'activitats, etc. De l’Escola de Tai-txi d'en Joan Prats de Castelldefels, al Baix Llobregat. Informació de l’associació cultural de les arts xineses Joanyinyang i les activitats.
Esports, Arts Marcials
Pàgines dedicades a les arts marcials, sobretot al judo i al kung fu. Àmplia selecció de links exel·lents, en constant remodelació. Visita aquest pàgina si tens deliri pel judo, kung-fu, o altres arts marcials.
Estudi de Ioga - Rosa Maria Marcos
Professors titulats garanteixen un aprenentatge dels Mestres de més nom. Programa d'activitats. El Ioga procura l'evolució física, espiritual i assegura una perfecta salut, conservant la joventut i prolongant la vida.
Federació Andorrana de Judo, Ju-Jitsu, Kendo, Aikido, Nambudo i Disciplines Associades
fandjudo.ad, és la pàgina de la Federació Andorrana de Judo, Ju-Jitsu, Kendo, Aikido, Nambudo i Disciplines Associades. La Federació té la seva seu a l’Avinguda Carlemany d’Escaldes-Engordany.
Federació Andorrana de Taekwondo
El Taekwondo andorrà creix sense parar a conseqüència de la bona gestió esportiva i econòmica que està portant a terme l'equip actual, i ens podem felicitar de que d'entre els petits països, som el que està tenint més protagonisme a nivell internacional.
Federació Andorrana de Wushu i Kungfu
Pàgina oficial de la Federació Andorrana de Wushu i Kungfu, una de les diciplines de les arts marcials. Té la seu al Centre de Tec-nificació Esportiva d'Ordino (Andorra). Fawuk, horaris, classes DPC, notícies, activitats, galería, i dades de contacte.
Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades
Pàgina oficial de la Federació Catalana de Judo i disciplines Associades. Pàgines de cada especialitat; Judo, Kendo, Aikido, Jiu-Jitsu, Tai-Jitsu, Wu-Shu i Defensa Personal. La Federació té la seva seu a Badia del Vallès.
Federació Catalana de Karate i Disciplines Associades
Página oficial de la Federació Catalana de Karate i Disciplines Associades. Aquí hi trobaràs tota la informació respecte el món del karate i les arts marcials. Coordinació i tutela de la Direcció General de l'Esport, i el Consell Superior de l'Esport.
Federació Catalana de Kick-Boxing i Muay-Thai
Web oficial de la Federació Catalana de Kick-Boxing i Muay-Thai. Hi trobareu informació de les competicions, clubs i activitats relacionades amb aquesta disciplina. La federació té la seva seu a Mollet del Vallès (Vallès Oriental).
Federació Catalana de Kyokushinkai
La Federació promou el Kyokushinkai com a art marcial tradicional i les arts marcials en general. Participa i manté relacions amb altres federacions, confederacions i associacions esportives. Coordina les entitats associades. Té traductor automàtic.
Federació Catalana de Taekwondo
La Federació Catalana de Taekwondo ens ofereix aquest espai on consultar tot tipus de dades, tant esportives com de gestió, calendari d'activitats, etc. A finals dels anys seixanta van arribar a Catalunya els primers Mestres Coreans a impartir classes…
Federació d’Arts Marcials de Catalunya
La pàgina web de la Federació d'Arts Marcials de Catalunya. Hi podeu trobar la llista dels clubs, l’info regional i nacional, pel Taekwondo, Hapkido, Kempo, Arts Marcials Xineses, esport de contacte, fòrum de discusió, etc,...
Fitness Sants Club Esportiu
Club esportiu de Fitness i arts marcials especialistes en Bujinkan Budô Tai Jutsu i Iaidô, arts marcials infantils i iniciació al ball a Sants. Les seves instal·lacions: Fitness, musculació, cardiovascular, step, batuka, aeróbic, manteniment, ball…
Gimnàs Kumho
Pàgina web del Gimnàs Kumho de Canet de Mar, al Maresme, al vostre servei des de 1984. Està especialitzat en taekwondo i savate (boxa francesa). Activitats infantils, activitats per adults, imatges, jocs, instal·lacions, cursos i serveis.
Hapkido Figueres
El Hap Ki-Do és un art marcial d’origen coreà, que té una antiguetat de més de 2000 anys. En els primers temps, només el practicaven els reis i nobles, i en alguns monasteris, a on els monjos el practicaven com a un art secret.
Hapkido Jin Jung Kwan Barcelona
Blog oficial del Hapkido Jin Jung Kwan a Barcelona. L’activitat es realitza a l’Escola Taekwondo Guinart del carrer Marquès de Sentmenat a Sants. Informació d’aquesta especialitat i enllaços amb d’altres Hapkido Jin Jung Kwan.
Hortons KarateDo
Web de l’Hortons KarateDo. Secció esportiva del Club Esportiu Societat Hortonenca. Practica KarateDo de l'estil GojuRyu a Sant Llorenç d'Hortons. Dilluns i dimecres de 18:30 a 19:30 h. De setembre a juliol a la Sala de la Societat Cultural Hortonenca.
Hung Gar Andorra
Pàgina del Hung Gar Andorra. Tony Rossell i Josep Mª Prat, van formar un agressiu duo per promoure aquesta art marcial a nivell nacional (d’Andorra) i internacional. Tota la informació històrica i actual i vídeos.
Karate Sant Boi Shotokan
Entitat sense lucre que vetlla pel benestar dels seus associats i per la transmissió del nostre art marcial el Karate Shotokan. El nostre objectiu és que tot el món, sense cap distinció, practiqui aquest art marcial i es deixi portar pels seus valors.
Karate-Do Benigànim
Informació de les activitats del Club Karate-do Benigànim (Vall d’Albaida). Dades generals. Pòster informatiu per al començament de la nova temporada. Rebreu una carta informativa ha casa, per ha explicar-vos les coses millor ...
Kobukai, Escoles d´Aikido i Budo
Pàgina Oficial dels Dojos Kobukai d´Aikido i Budo. Llistat de Dojos. Arts Marcials i Esports de Contacte. Fòrum d'Aikido dels Dojos Kobukai. Lloc on podreu trobar tota la informació sobre l'Aikido, dojos, events, exhibicions, etc.
Kungfu TaiChi Chuan Tradicional
L'Associació de Taiji de Terrassa i Manresa difon la pràctica del taijiquan (també conegut com a tai ji quan, tai txi txuan o tai chi chuan) i fomenta la investigació dels seus tres usos: terapèutic, marcial i filosòfic.
La Bartra - Natura i Taiji
Escola d'arts marcials xineses, i un lloc de descans i repòs gaudint d'un extraordinari paisatge i la calma de les muntanyes de Prades (Baix Camp). Instal·lacions, activitats, pautes de convivència, calendari, i altres dades d'aquesta escola alternativa.
Materials Alternatius a l'Educació Física
En Educació Física, l'important és inicialment el coneixement i treball amb el propi cos, per posteriorment introduir-se en àmbits més complexos: reconeixement de la lateralitat en l'altre, localització espacial, etc. Fins a arribar al món dels esports. .
Representació Territorial de Taekwondo de Girona
Pàgina oficial d'aquesta delegació de Taekwondo, amb informació dels clubs federats a la demarcació de Girona, competicions, junta directiva, equip tècnic, equip mèdic, selecció tècnica, vídeos RTG, pumses, calendari i resultats.
Rocky-Ryu Catalunya
Lloc web oficial de la Rocky-Ryu Catalunya, estil de kàrate fundat pel Soke Hirotsugu Miki, que des de l'any 1986 està implantat al nostre país. Història del Rocky-Ryu i del Rocky-Ryu Catalunya, escrits, galeria, socis i contacte.
Sarriayogasana
Sarriayogasana un centre de Ioga íntim i de qualitat amb diferents estils per a totes les edats, nivells i aptituds físiques. Ioga per a nens, adults i gent gran. Ioga per a tots. Estem en el centre de Sarrià (Barcelona), a 100 metres de la plaça d'Artós.
Speak Up Reiki
Sóc mestre de Reiki i voluntari actiu, de l’Associació Terapeutes de Reiki de Catalunya. Vaig començar el canvi evolutiu practicant Tai Chi i Chikung. Actualment estic aprenent Aikido i suposo que algun dia començaré a donar cursos de formació de Reiki.
Taekwondo Banyoles
Blog creat per la gent del Gimnàs Jan-Su que, tot i no ser una pàgina oficial del gimnàs, vol informar sobre aquest esport i els taekwondistes de la comarca del Pla de l'Estany. Informacions generals i enllaços vinculats.
Tai Chi Chuan
Vol donar a conèixer Tai Chi, un ancestral exercici xinés, per la salut, amb moviments que relaxen i enfortixen el cos i la ment. Forma bàsica, exercicis, caràcter marcial, escola i mestres del llinatge de l'Associació Catalana de Tai-txi.
Tai Chi Chuan Club Ontinyent
El Tai Chi Chuan Club Ontinyent es va fundar a l'any 1992, tinguem com a seu el Poliesportiu municipal d'Ontinyent. Club federat per la Real Federació Espanyola de Karate, Departament Nacional de Kung Fu. També, forma part del Wing Sing Tong.
Taichi a Tarragona
Aquest humil racó neix amb el desig de contactar amb les persones interessades a conèixer la pràctica del Taiji Quan(Tai Chi Chuan) i fonamentalment en l'estil Yang. També tenim interès a canviar impressions.
Tai-txi.cat
Web creada per Antoni Olivella, practicant, estudiós i professor de tai-txi-txuan. Vol divulgar el coneixement i promocionar la pràctica del tai-txi-txuan. Hi trobareu informació sobre el Tai-Txi-Txuan i altres temes relacionats amb la cultura xinesa.
UBK. Tai-Txi Aikido Meditació
Centre especialitzat en tai-txi-txuan (tai-chi, taiji quan), aikido, meditació i txi-kung (chi kung, qi gong) a Barcelona. Classes regulars durant la setmana, tallers i intensius de cap de setmana. Professionals qualificats. Més de vint anys d'experiència
Wing Tsun Barcelona
Escola Moy Yat de Wing Tsun, imparteix cursos en Barcelona, Catalunya, tant cursos de introducció com cursos complets de Ving Tsun pur o tradicional, per a tots els residents a Barcelona. Ving Tsun i els sis nivells superiors.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT