ASSEGURANCES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Adecose
Adecose és una associació independent fundada el 1977 amb l’objectiu de defensar els interessos de las corredories d’assegurances. Agrupa empreses líders del sector de la mediació d’assegurances, denominador de les quals és la seva estructura.
Adell Correduria d’Assegurances
Guillermo Adell Correduria d’Assegurances. Esperts en assegurances nàutiques. L'assegurança més adequada per a qualsevol negoci relacionat amb la navegació. Assegurem embarcacions d'àmbit professional: vaixells de càrrega, de pesca, ...
Adscia - Assessorament de Serveis Comercials i Assegurances
Empresa fundada el 1940, dedicada al sector de la propietat industrial. Proporciona els serveis d’assessorament sobre marques i patents, realització d’expedients de patents, models d’utilitat, dissenys industrials i marques i tramita noms comercials.
Agència Llagostera
Aquesta assessoria compta amb la col.laboració d’un equip de professionals amb un àmplia i dilatada experiència en l’assessorament a particulars i a la petita i mitjana empresa. Estem a la vostra disposició per assessorar-vos en servei de professionals.
Agencia Seguros Vicente
Pàgina informativa i amb les dades bàsiques de l’empresa Agencia Seguros Vicente de El Vendrell (Baix Penedès - Tarragona). Dades de contacte amb l’agència. La seva web oficial a la URL “http://segurosvicente.com”, ja no és operativa.
AGIL- Assessorament-Assegurances-Gestió i Informació Logística.
Web de l’AGIL-Assessorament-Assegurances-Gestió i Informació Logística, empresa situada a Prats de Lluçanès (Barcelona). Informació de l’empresa que ofereix servei comptable, assegurances, laboral, fiscal i altres serveis segons demanda.
Anàlisis GES
Análisis y Gestión de Siniestros S.L. és una empresa de Barcelona, amb vocació de serveis, especialitzada en el mercat assegurador. Per la seva àmplia experiència en el sector, coneixem la problemàtica que comporta la gestió diària dels expedients.
And Private Wealth
La gestora d’actius independent a Suïssa, de l’andbanc, el primer grup bancari i financer andorrà. Una entitat membre de la VSV-ASG (Swiss Money Manager’s Association, el nostre organisme d'autorregulació). Amb oficines a Ginebra i ben aviat a Zuric.
Ascat Vida i Ascat Mediació
Web d'Ascat Vida i Ascat Mediació. Són dues empreses asseguradores del Grup Caixa Catalunya especialitzades en assegurances amb l'objectiu de cobrir totes i cada una de les necessitats asseguradores dels seus clients, com assegurances de vida.
Assegur Prevenció, riscs laborals, seguretat i salut
Servei de prevenció aliè acreditat per Govern d'Andorra per a implantar la Llei 34/2008 de la seguretat i la salut en el treball, en les quatre especialitats que la Llei defineix: Medicina en el treball, higiene, seguretat, ergonomia i psicosociologia.
Assegur, Assegurances Andorra
Assegur companyia asseguradora líder a Andorra, oferint els millors preus i cobertures del mercat en assegurances de salut, de cotxe, escolars i assegurances de la llar a Andorra. Anticipar-se a les seves necessitats i millorar les seves expectatives.
Assegurances Bringues
Tota clase d'assegurances i formes de pagament: Cotxes, llar, vida, diversos, normes, consells i enllaços i cercadors. Estem a Solsona, a la Crta. de Manresa.
Assegurances Busquets
Serveis a la mesura de la seva empresa: per comerços i oficines, per petita i mitjana empresa, tot risc construcció i muntatge, assegurances de vida pels empleats, assegurança d'accident col·lectiu, retirada de carnet, flotes, vehicles industrials, ...
Assegurances Catalana Occident
El Grup Catalana Occident disposa de les més completes games d’assegurances: per a la llar, assegurança de cotxe, de vida… entri a la nostra pàgina web i conegui tots els nostres productes. A Catalana Occidente, tot, tot i tot.
Assegurances de Vida - Ascat
Ascat Vida i Ascat Corredoria són dues empreses asseguradores del Grup Caixa Catalunya especialitzades en assegurances amb l'objectiu de cobrir totes i cada una de les necessitats asseguradores dels seus clients, com assegurances de vida.
Assegurances Doval
Pàgina web d'Assegurances Doval. Confii les seves assegurances a un professional. Professionals de les assegurances a Andorra. Estem especialitzats en assegunrances esportives. La seu de l'empresa és a Andorra la Vella.
Assegurances Estivill
Assessorem al client. Centralitza pòlisses en una mateixa corredoria. Seguiment dels sinistres, possibilitat de contractar un pèrit de part del client en sinistres complicats per defendre els seus interessos. Ventall de productes i companyies.
Assegurances Gassiot
Companyia d'assegurances Assegurances Gassiot: Assegurances per a escoles i el seu personal. Especialittats: Escoles, les assegurances de multirisc, responsabilitat civil, accidents, orfandat, viatges, salut... Pressupost on-line.
Assegurances Generals
Més de 20 anys treballant i la més àmplia gama de productes i serveis multitemàtics, per donar una alta qualitat de servei. Ens hem posicionat com una de les primeres companyies andorranes, com a mostra inequívoca del bon camí recorregut.
Assegurances Maria Rosa Agustí Rigall | Assegurances Allianz
A Assegurances M. Rosa Agustí Allianz a Girona t’oferim un gran ventall d’assegurances per a particulars i assegurances per a empreses, amb les millors cobertures, serveis i prestacions, per a què visquis tranquil/la. Assegurar la teva felicitat.
Assegurances P. Soler Cufí - Corredor d'assegurances a Girona
Des de el 1984, cuidem dels nostres clients gestionant serveis amb les principals companyies asseguradores del mercat, gaudint d'un ventall d'ofertes i avantatges, amb excel·lent relació qüalitat/preu. Disposem de les principals companyies asseguradores.
Assegurances Principat
Assegurances Principat, és la divisió financera d'assegurances del Banc Internacional - Banca Mora d'Andorra. A Assegurances Principat pot comptar amb un conjunt de productes i serveis que respondran a les seves necessitats.
Assegurances Rastreator
Rastreator es un comparador d'assegurances de cotxe per Internet. Només hauràs d'omplir un sol formulari i en uns minuts obtindràs preus de diverses asseguradores. Preu mínim garantit en tan sols cinc minuts.
Assegurances Taulat
Pàgina de l¡empresa Assegurances Taulat del districte de Sant Martí a Barcelona. El millor assesorament sobre assegurances, li oferim nosaltres. No es conformi amb menys i vingi a veure'ns. Serveis i dades.
Assegurances.cat - Bricio Assessors
Informació i Contractació d’assegurances online, de cotxe i moto, llar i edifici, salud, vida, baixa laboral, comerç i oficines, assegurances per autònoms i empreses. Àmplia experiència en el sector. Oficines a Vic i Cardedeu.
Assesoria Josep Casadó
Vivendes de lloguer i compra a Cambrils. Et busquem el que necessites, treballem per a tu. Assessoria professional, administració de finques i assegurances. Desprès de mes de 15 anys al seu servei, podem afirmar que ens beneficiem del bagatge.
Assessoria d’Assegurances i Serveis FR
Web de Assessoria d’Assegurances i Serveis FR. Àrea comptable, àrea fiscal, àrea mercantil, laboral i de seguretat social, àrea d’assegurances, tràmits de gestoria i altres serveis. L'equip humà d'Assessoria d'Assegurances i Serveis…
Atlantis
Filial de tres grans grups asseguradors, MAIF, MACIF i UnipolSai Assicurazioni, que asseguren a més de 22 millons de clients a tota Europa. L’objetiu és assegurar el benestar dels assegurats, oferint productes socialment responsables i servei de qualitat.
Autoescola i Assegurances Domenech
Autoescola i Assegurances, amb centres a Vilanova i la Geltrú i a Les Roquetes (Sant Pere de Ribes). Des de 1960 al teu servei amb dedicació exclusiva als permisos de: Cotxe (B, BTP), moto (A1—A), ciclomotor (Lcc), reciclatges i assegurances.
Bancaseguros Ascat
Ascat Vida i Ascat Mediació asseguradores del Grup Caixa Catalunya, especialitzades en assegurances amb l'objectiu de cobrir totes i cada una de les necessitats asseguradores dels seus clients, com assegurances de vida.
Barnadas Assessors
Pàgina web de Barnadas Assessors, despatx del Vendrell (Baix Penedès), dedicat a l’assessorament i gestió. Barnadas Assessors ofereix els serveis de gestoria, serveis dins l’àrea fiscal, serveis en l’àrea comptable i tota mena d’assegurances.
Boada Agents d’Assegurances de Crèdit i Caució
Som un grup familiar que ens dediquem a les assegurances des de fa més de 70 anys. La feina realitzada ens ha permès mantenir la confiança dels nostres clients, amb la garantia, seguretat i solvència dels més importants grups asseguradors.
Broker Bcn Risc
De les principals corredories d'assegurances d'Espanya, amb autorització administrativa per a tot el territori nacional i europeu. Empresa d'assessorament en assegurances liders. La seva solidesa financera i és en els més de 25 anys d'experiència.
Bueso Assegurances
Pàgina de Bueso Assegurances. La nostra web permet sol·licitar pressupostos, informació de productes, consulta de promocions i entrada de sinistres. Col·laborem amb diferents agents d' assegurances. Manresa.
Bujons, Corredoria d’Assegurances
Professionalitat: Un equip d’alt nivell dedicat exclusivament al sector assegurador. Solidesa: Compta amb més de 70 anys d’experiència i 4000 clients. Independència: Troben l’assegurança adequada d’entre les millors companyies del sector.
Caixa d'Enginyers
Caixa d'Enginyers és una societat cooperativa que ofereix als seus socis una àmplia gamma de productes, serveis bancaris i assegurances. Treballem elements diferenciadors que aportin valor al soci: tracte personalitzat i alta tecnologia.
Carreras i Associats Corredoria d'Assegurances
Carreras i Associats, Corredoría d’Assegurances, S.L., empresa de Manresa, posa a disposició sense cost addicional els serveis. assegurances, consells, economia, links, tràfic, projectes gratuïts i personalitzats. Versió en català no operativa.
Casagran - Corredor d'assegurances col·legiat de Girona
Mediació d'assegurances, servei professional que s'ofereix en forma d'assessorament especialitzat, independent i objectiu, que cerca les millors opcions asseguradores en funció de les necessitats i carcterístiques de cada client.
Catalana d'Iniciatives
Societat de Capital Risc. Societat privada constituí l'any 1.993, i que té per objecte impulsar inversions en empreses ja existents, i promoure nous projectes. Es pacta ja a l'inici el termini orientatiu i la fórmula de la desinversió.
Catalana Occident, Companyia d'Assegurances
El Grup Catalana Occident és un dels grups líders del sector de les assegurances espanyol, amb un creixement constant i una gran implantació. La Catalana, fundada l'any 1864 va començar a formar un grup amb Occidente l'any 1959.
Central d’Assegurances
Web de Central d'Assegurances Actel, creada el 1987 a Lleida, cobreix tot tipus d'assegurances i compta amb la certificació ISO 9001:2000. Assegurances a particulars i assegurances a empreses. Presupostos online.
Cercós & Ariño Associats
Correduria d’Assegurances a Mollet del Vallès. Tracte personalitzat en funció de les necessitats. Modalitats destacades que podràs veure a la web i de les que trobaràs a cada apartat, et podem oferir solucions i orientar-te segons les teves necessitats.
Classic Cover
A Classic Cover de Mataró vosté no serà un assegurat anonim, res millor com les relacions personals, ens esforzem per estar sempre en contacte directe amb els nostres assegurats. La versió en català de la web no és totalment operativa.
Clínicum
Companyia pionera en assegurances de salut que es va fundar fa més de 60 anys per un grup il·lustre de metges de Barcelona. Les assegurances de salut, assegurances mèdiques particulars, assegurances mèdiques empreses, altres assegurances, …
Closa Assegurances
Corredoria formada per un equip humà de 20 professionals amb més de 25 anys d'experiència en el sector assegurador. Treball exclusiu amb Companyies Asseguradores de reconeguda solvència i prestigi del mercat nacional o en l'Internacional.
Club Atletisme Assegurances Doval (CAAD)
Pàgina d’Assegurances Doval. Informació del Club Atletisme Assegurances Doval (CAAD), club d’Andorra la Vella, patrocinat per l’asseguradora. Productes, serveis, atletisme i la secció de futbol sala.
Cobertis
L’any 2.011 comença a operar la corredoria Cobertis, empresa que neix de la unió les corredories: Grup Batlle, Puente e Hijos, Mayordomo Assegurances, Cobo Cisa i Q-assegurances. Oficines a Barcelona, Badalona, Manresa i Mataró.
Col·legi de Mediadors d'Assegurances Titulats de Girona
Col·legi professional de Girona. Tota la informació del Col·legi a la web. El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona fou constituït l’any 1965 (Colegio Sindical Provincial de Agentes de Seguros), encara sota la tutela del Sindicato del Seguro.
Compra Activa
Financiació a mida. Empresa financera de Barcelona dedicada a la financiació de cotxes; Vehicles nous i quilòmetre zero. Ens dediquem a finançar vehícles nous, de segona mà, i km 0. Assegurances. Versió en català no operativa.
Confide Correduría
Un compromís amb les persones. Cobertura mundial des de Barcelona i Madrid. Independents, eficaços, professionals, transparents i sòlids. El nostre entorn eb evolució constant. Vivim en un món canviant, allò que semblava establert deixa d'estar-ho.
Cooperativa Arç
Cooperativa Arç Barcelona. El projecte Arç està format per la corredoria Arç, serveis integrals d’assegurances i per la cooperativa Arç, consum responsable. Durant 30 anys, Arç ha ofert assegurances ètiques a 1.300 organitzacions i 45.000 persones.
Corredoria d'Assegurances
Grup Bueso, és una empresa creada l' any 1994 amb vocació de servei. La nostra corredoria ofereix un servei integral en assegurances i centra la seva activitat en els sectors de les assegurances i el turisme rural. Podeu fer les gestions per la web.
Corredoria d'Assegurances J. Tell
La seva corredoria d'assegurances de Barcelona. Serveis personalitzats. Especialistes en cubrir col·lectius. Estudiem les seves necessitats. Li oferim l'assegurança que millor s'adapti d'entre gairabé totes les companyies del mercat.
Corredoria d'Assegurances Pujol
Pàgina web de la Corredoria d'Assegurances Pujol, S.L., ubicada a la ciutat de Manresa. L’empresa va der fundada l’any 1940 per Francesc Pujol. Informació detallada de l’empresa, els serveis que ofereix, productes, notícies, i dades de contacte.
Coyfer Assegurances
Oferim als nostres clients particulars i d'empresa, professionalitat i confiança, adequada cobertura i una gestió eficaç en cas de sinistre. Assessorament professional personalitzat, garantia de qualitat i confiança. Més de 48 anys d'experiència.
Credicom Gestió
És una societat constituïda com a agència d'assegurances. Som agents comercials de "Crédito y Caución S A", líder a Espanya en l'assegurança de crèdit. Una llarga trajectòria en l'especialitat de l'assegurança de crèdits.
Crèdit Assegurances
Crèdit Assegurances li proposa la gamma més complerta del mercat en assegurances de vida, salut i complement salarial. Assegurances per a particulars i assegurances per a empreses. Crèdit Andorrà és una entitat financera a Andorra.
DKV Seguros
A DKV Seguros som una companyia especialista en assistència mèdica. No totes les asseguradores estan especialitzades en salut. DKV, sí. Per això, avui a Europa som la companyia líder en aquest tipus d'assegurances amb més de 7 milions de clients.
DP Matés - Corredoria d'Assegurances
A DP Assegurances trobaràs un equip de professionals titulats, perfectament capacitats per a gestionar tot tipus de riscs. Sempre amb la garantia d’oferir-te la millor relació qualitat - preu i adaptant-nos totalment a les teves necessitats.
Dracma Corredoria d'assegurances i economistes
Corredors d'assegurances i economistes especialitzats en assegurances col·lectives i de salut com a forma de retribució variable. Fonts de Finançament Aliè que sufraguen possibles pèrdues ocasionades per sinistres accidentals, fortuïts i inesperats.
Duñach
Correduria d’assegurances a Roses i a Empuriabrava, Castelló d’Empúries (Girona). Servei de gran nivell i d’un suport àgil i eficaç d’una de les corredories més importants de la zona. Assegurador internacional reconegut. Més de 8.000 clients.
ERM: Consultoria de Riscos i Corredoria d'Assegurances
Web d’ERM: Consultoria de Riscos i Corredoria d'Assegurances, amb seu a Barcelona. Productes i serveis: Consultoria de riscos, corredoria d'assegurances, crèdit i caució, previsió social, reassegurances ERM, ERM Grup, i ERM Premium.
Estivill Assessors
A Reus i a Cambrils, és una empresa d'àmbit familiar, fundada a Reus l'any 1934. Desenvolupa l’activitat continuada, evolucionant segons necessitats del client i adaptant els successius canvis esdevinguts en el món legislatiu. Servei Integral.
FDA, la Fundació per a la Defensa de l’Assegurat
Ofereix assessorament i defensa legal davant les companyies d'assegurances i en general, sobre reclamacions de responsabilitat civil, promoure iniciatives de crítica de les males pràctiques asseguradores i assessorament en general.
Fénix Directo
Portal en català de la comapnyia d'assegurances Fénix Directo. Assegurances de cotxe i de moto online. Calcula on-line i sense compromís el preu de l'assegurança del teu cotxe, l'assegurança de la teva moto o l'assegurança del teu ciclomotor.
Ferrer & Ojeda Associats. Corredoria d'Assegurances
El compromís de Ferrer & Ojeda fa que les reflexions, les decisions i les accions diàries incorporin, totes, un objectiu d’empresa: garantir l’estabilitat, la protecció i la prosperitat, tant familiar com empresarial. Seus a Barcelona, Madrid i Sevilla.
FIATC, Mútua d'Assegurances
Mútua d'Assegurances i Reassegurances a Prima Fixa. Té la seu central a la Diagonal de Barcelona. Productes, activitats, noticies, àmbit de cobertures, guia mèdica, informació corporativa i institucional i suggeriments.
Finques Buixó
Finques Buixó, la millor oferta immobiliària de l'Empordà - Costa Brava - Girona (Espanya). Consulteu-nos sense compromís, nosaltres li gestionarem la compra venta de pisos, apartaments, xalets, locals comercials, cases de poble, masies, terrenys, finq
Galtés
Galtés és una empresa del grup empresarial Altis, dedicada a la formació de conductors i a altres cursos de conducció com camions, nàutica, seguretat, … Permisos i tests online. L’altra branca de l’empresa són les assegurances.
Garatge Aluart
Empresa familiar creada l’any 1968 amb àmplia experiència en reparació d’automòbils de totes les marques, especialitzats en Renault i Dacia. Mecànica, electricitat, planxa i pintura, garantint resultat. Taller a Vidreres. Servei d’assegurances.
Generali Assegurances
Generali compañía líder de seguros. Solicita ahora tu seguro online: seguros de coche, seguros de hogar, seguros de decesos y mucho más. Generali et dóna la possibilitat de pressupostar i contractar la teva assegurança de la llar online i per telèfon.
Gestim Assessors
Gestim Assessors a l’Alt Urgell (Lleida). Pisos en venda i lloguer a la Seu d’Urgell i Andorra. Assessors immobiliaris, financers, asseguradors. Venda i lloguer, obra nova, segona mà, administracions, assegurances, finançament i contacte.
Gestió Vitalici Vivenda
Líder al país en la gestió de rendes vitalícies per immobles. Fidels amb el nostre compromís des de 10 anys, el nostre objectiu és augmentar els ingressos, pels que volen continuar vivint a casa, com per als que van a una residència assistida.
Girobrokers - Assegurances, Correduria i Assessoria
Girobrokers és una Correduria d'assegurances amb seu a Pals. Cobertura de tot tipus d'assegurances a nivell nacional. Correduria d'assegurances, assessorament fiscal, gestions, etc. Som una corredoría d'assegurances col·legiada, fundada l'any 1996.
Gmpp: Corredors d'Assegurances
Gabinet de Mediació i Projectes Paral·lels (GMPP fundada l'any 1999) som corredors especialitzats en assegurances professionals. El nostre personal compte amb una dilatada experiència nacional i internacional en el món de l'assessorament i la gestió de ri
Grup Bueso, Assegurances i Turisme Rural
Pàgina del Grup Bueso, assegurances i turisme rural. El Grup Bueso, disposa de corredoria d'assegurances i agencia de turisme rural a Manresa (Bages). És una empresa creada l' any 1994, i una una de les corredories més avançades de la nostra zona.
Grup Gestió
Pàgina d'aquesta asseguradera, serveis financers, gestió i comptabilitat responsabilitat civil, llar, comerç, assistència sanitaria, descensos, Pimes, etc. Demani pressupost sense cap mena de compromis i l'assessorarem. Lloret de Mar i Malgrat de Mar.
Grup Mach
Corredoria d'assegurances que compta con un aval professional de més de 75 anys de permanència en el sector, dedicada exclusivament al estudi i cobertura de tota classe de riscos, tant patrimonials como personals. Productes i serveis.
Grup Med
Grup d’empreses del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, creades per oferir serveis i suport als col·legiats i familiars en l’àmbit personal, familiar i professional. Els serveis s’ofereixen també a professionals d’altres sectors. Diferents convenis.
Grupo Muntadas
Empresa nacional de professionals altament qualificats que assessora en matèria d'assegurances. Tenim presència a diversos continents. Des de 1943 desenvolupa la seva activitat professional, basada en l'objectivitat, ètica, transparència i servei.
Grupo Pedro Salinas
T’oferim les opcions d’assegurances de protecció patrimonial que més s’adaptin a les teves necessitats per a prendre la millor decisió. Al Grupo Pedro Salinas t’oferim diferents tipologies d’assegurances de protecció patrimonial amb els millors preus.
Guillemat Corredor d'Assegurances
Guillemat Corredor d'Assegurances. Ens esforcem per aumentar la qualitat de servei, actuem màxima transparència i ética professional, som objectius en la recerca de la millor rentabilitat i eficàcia per a les assegurances. El Morell (Tarragona).
Hermanos Chorro
Correduria d'assegurances ubicada al municipi de Xàbia. Empresa, tipos de productes i informació general dels serveis. Aquestes oficines foren fundades en 1969 i des d'aqueixa data hem treballat al servei dels nostres clients ininterrompudament.
Irisarri Prieto
Web d'Irisarri Prieto, Corredoria d'Assegurances a Barcelona. Creada per a una major comunicació amb els nostres clients. Els atendrem amb il·lusió en els nostres telèfons. assegurança d'assistència personal i de defuncions per a tota la família.
Iván Faccia - corredor d’assegurances
Serveis integrals en gerència de riscos i contractació d'assegurances o programes empresarials adaptats a cada sector d'activi-tat. Disposem d'un equip humà de professionals tècnics i comercials. Cercarem la solució idònia a aquestes necessitats.
J. Esvertit Assegurances
Confiïns per assegurar la llar, salut, família, vida, pla de jubilació, etc. Estudiarem les seves necessitats. Deixi de banda les preocupacions amb les assegurances de responsabilitat civil, laboral, col·lectius de vida o accidents, …
Jordi Triola - Seguros Bilbao
Els clients troben en aquesta oficina professionals que escolten i es preocupen per la seva llar, per la seva jubilació, pels seus estalvis... Seguros Bilbao: són molts els clients que han trobat la satisfacció a l’assegurament, l’estalvi o la inversió.
Jori Armengol & Associats
Empresa fundada el 1902 a Barcelona per Josep Armengol. Va experimentar gran desenvolupament quan, amb el nom d'Agència Armengol i la direcció del fill, Josep Ma, es va especialitzar en la gestió d'assegurances per a empreses tèxtils.
Josep Dilmé Corredoria d’Assegurances
Corredors d’Assegurances. Res més. Essent l’any 1987 la primera corredoria d’assegurances de Banyoles, l’activitat del fundador, Josep Dilmé, es remonta a 1982 quan començà les seves operacions com a agent. Disposa de més de 2000 clients.
L’Ametlla Assegurances i Inversions
L'Ametlla Assegurances i Inversions dona servei de qualitat i proximitat en matèria d'assegurances i inversions. Primera agència d'assegurances amb seu a l'Ametlla del Vallès, agents de Catalana Occident i dels grans grups asseguradors del paí¬s.
La Baen Bcn Suport Assegurador
Corredoria d'assegurances constituïda l'any 1998 a Sant Vicenç dels Horts, inscrita en el registre especial de corredories d'assegurances de la Direcció General de Política Financera del Departament d'Economia i Finances amb la clau J99GC.
Lago Assessors
Web d’Assegurances Lago Assessors. Els clients mereixen el màxim, tant si són titulars d'una pòlissa o de cent. Per què sabem que totes les necessitats poden ser ateses correctament. Des del particular, l'empresa o el col·lectiu, resposta a mida.
L'Aliança
Pàgina oficial de L'Aliança, la primera mútua de previsió social de Catalunya. L'Aliança et proporciona la millor assegurança mèdica amb els millors especialistes Jornades de salut i consells pràctics. Comprova la teva salut …
M. Piqué
Correduria tècnica d’assegurances amb centres a les ciutats d’Igualada i Barcelona. Assegurances d’especialitats, d’empresa, de particulars i altres serveis. Informació corporativa, productes i serveis i dades de contacte.
Mapfre Caldes de Malavella
Oficina d’assegurances del Grup Mapfre a Caldes de Malavella, municipi de la comarca de La Selva. El noste mercat s'orienta principalment a Espanya, Europa i Amèrica Llatina. A més, el Grup està present als Estat Units i a Turquia. Horaris.
Maresme 2000 Corredoria d'Assegurances, S.A.
Corredoria d'assegurances generals a Mataró. Cumplim el 20è aniversari. Hem sobreviscut a fusions i compres entre companyies, campanyes de restricció de riscos, anul·lacions massives de rams concrets, etc.; però sempre intentant mantenir el servei.
Mas i Casas Finques i Serveis
Promocions d'obra nova, revenda d'habitatges, terrenys, locals comercials, masies, gestionem comunitats, assegurances i tot allò que tingui a veure amb la seva propietat. També ens ocupem de la financiació de la seva propietat. Oficines a L’Escala (2).
Masa & Masa Assegurances
Web de Masa & Masa Assegurances. Ostentem el lideratge nacional en la contractació d'assegurances per a vehicles antics i clàssics, una mostra més de l'aplicació de la nostra prioritat a la feina, buscar la millor qualitat-preu.
Mascota & Cia
Assegurances per a animals. Calcula, sense compromís, el valor de l'assegurança per a la teva mascota. I en cas que t'interessi, contracta-la tu mateix des d'aquest web. L'assegurança veterinària més completa. Permet disposar les millors cobertures.
MC & A Gestoria Assegurances
Web de MC & A Gestoria Assegurances, és una empresa osonenca, de Vic, dedicada a l’assesorament fiscal i financer i comptable. Papers de trànsit, corredoria d'assegurances, creació i gestió de Pimes, i gestió laboral i de seguretat.
Mejores Seguros.net
Descobriu els millors i més barats assegurances de contratacion en línia, les millors ofertes d'assegurances que ofereixen les diferents companyies, el que ha de tenir en compte abans de procedir a la contractació de qualsevol assegurança.
Mercè Berenguer
Agent comercial de Sanitas, amb més de 14 anys d'experiència en el sector. Espero satisfer les seves necessitats amb Sanitas, companyía d'assegurances de salut amb més de 18.000 facultatius, 450 clíniques i centres privats.
Miquel Juncosas Corredor d'Assegurances
Assegurances de tot tipus, llar, pime, autos, salut, responsabilitat civil, vida, etc. Donem una especial atenció en la solució dels sinistres dels nostres clients. La versió en català, no és operativa.
Morera Casablancas - Assegurances generals i d’instruments musicals
Corredoria d’assegurances que va néixer l’any 1980 a Sabadell i fins avui hem adquirit experiència i qualitat en servei de la mediació d’assegurances. Tot tipus d’assegurances del mercat assegurador, especialitzats en instruments musicals i la cultura.
Mussap
Mussap, la seva mútua d'assegurances. L'hi oferim les millors condicions adaptades a les seves pròpies necessitats. Assegurences tant per a particulars com per a empreses per a així poder donar cobertura a totes les necessitats.
Mútua de Propietaris
Mútua fundada el 30 d'abril de 1835 per un grup de propietaris d'edificis. Ofereix un valor afegit als mutualistes i agents té una gamma de productes addicional relacionats amb el sector Immobiliari com assegurances d'incendis i de responsabilitat civil.
Mútua de Propietaris
Formar part de la Mútua de Propietaris es sinònim de seguretat. A la nostra llarga tradició en el sector, s'ha de afegir l'eficàcia i el funcionament d'una moderna asseguradora amb un profund coneixement del sector immobiliari.
MutuaValors EAFI
Proporciona un assessorament ampli i amb les possibilitats que el mercat ofereix, pel nombre d’entitats i de productes. Creiem en punts claus en la relació assessor-client: confiança, accessibilitat i estabilitat en la relació al llarg del temps.
Oferta Salut
Servei de Mútua de Terrassa. Calcula el preu de la teva assegurança. Oferta, assegurança salut, calcula el preu de la teva assegurança en 3 clics, escull producte, fitxa producte, dades tarificació, etc. De dilluns a dijous de 9 a 19. Divendres de 9 a 15.
Oller Business Insirance Brokers
L'assessorament professional d'una corredoria d'assegurances proporciona seguretat a la gestió empresarial per la cobertura dels riscos a assegurar. Entenem el nostre treball com un assessorament integral en la gestió i en l'administració de riscos.
Oller Business Insurance Brokers
Corredoria d’assegurences amb vocació d’assessorament constant al client. Som una empresa de serveis, i treballem com gestors-assessors de riscos que ens confien. Actuem amb independència de grups econòmics i de companyia d’assegurances.
Oxitgrup
Oxitgrup Consultors va néixer per la passió a les noves tenologies i el món empresarial. La innovació i una societat canviant fa que per donar el servei que volem ens haguem de reinventar cada dia. Creativitat, innovació, passió i coneixement. Projectes.
Patrimoine Assegurances
Assegurances amb sis oficines al Principat d’Andorra. Els valors són tan importants com tu. Per això, tots els nostres productes estan creats en l'experiència, la tradició i la confiança de la que gaudeix Patrimoine Assegurances des de fa més de 75 anys.
Peritia
Pàgina de Peritia Sinister. És una gabinet pericial amb seu a Barcelona. Tenim corresponsals i representants a les principals ciutats europees, Amèrica i Nord Àfrica, entre d'altres repartides per tot el món.
Pifarré Assegurances
A Pifarré Assegurances tenim clara una cosa: el més important és vostè i la seva família. I també sabem una altra cosa: el que ens distingeix és el nostre tracte personal i proper. Per aquest motiu que a la nostra oficina trobarà sempre el millor consell.
Prat Assegurances
Assessorament integral, orientació experta i servei eficaç, valorant les necessitats de cada client i escollint la companyia més adequada als seus interessos. Tracte, confiança i proximitat i preu, son el que més valoren els nostres clients.
Previsió i Futur
Companyia d'assegurances andorrana amb l'oferta més innovadora de productes d'inversió per rentabilitazar els seus estalvis. Previsió i Futur va crear-se per a fer una entitat capaç de donar una atenció personalitzada a la clientela andorrana.
Quintana
Especialitzats en solucions personalitzades que s’ajustin a les necessitats integrals dels nostres clients, tant a nivell particular com d’empresa, els més de 35 anys de dilatada experiència en el sector assegurador ens permeten garantir el millor.
RACC Automòbil Club
Serveis d'assistència mutual i en carretera. Informació referent als serveis que ofereix aquesta asseguradora. Mecànica, consells legals, consells mèdics, història del RACC, l'oficina més propera, serveis, carnets master i jove i flota de vehicles.
RBG Correduria Seguros
Correduria d'Assegurances ubicada a Sabadell. Assessorament en: estudi del risc, administració del risc, inspeccions periòdiques, atenció personal a domicili, gestió i liquidació de sinistres. Empresa, serveis, productes i dades de contacte.
Regal
Marca comercial i 1a asseguradora de venda directa de la companyia Liberty Seguros, Compañía de Seguros y Reaseguros SA, entre les 10 asseguradores per volum de primes en assegurances generals a Espanya. Es va fundar l’any 1988.
Ribé Salat
Grup multidisciplinari de serveis, amb més de 25 anys de servei integral i personalitzat tant a particulars i empreses a través de les nostres àrees de negoci treballant amb la mateixa filosofia que es tradueix en el segell de qualitat de la nostra marca.
Rosa Casadevall
Empresa immobiliària des de 1967. Compra i venda de bens immobles, lloguers, administració i venda, gestió de propietats, neteges i reparacions, assegurances, vehicles, embarcacions d'esbarjo, vida, pensions i inversions financeres.
Sabadell Asseguradora
Agrupació d'Interès econòmic que representa com a marca, a Sabadell Asseguradora i Sabadell Mutual. Història, productes, xifres i oficines. La Tranquil·litat i Seguretat d'un Gran Grup, compromès amb les persones.
Santasusana Corredoria d'Assegurances
Corredoria d'Assegurances Santasusana. Grup Santasusana, la marca. Una corredoria d'assegurances fundada l'any 1926. La nostra feina consisteix en intermediar davant les companyies asseguradores les pòlisses d'assegurances dels nostres clients.
Segurcat
La Corredoria d’Assegurances Col·legiades és una corredoria independent, promocionada pel Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Lleida, que va néixer amb la voluntat de donar els millors serveis d’assegurances al sector de la construcció.
SegurMedia
Correduria d’assegurances de capital mallorquí amb àmplia experiància en el terreny de les assegurances. Afincada en Manacor, comptem amb un equip de professionals excel·lent. Inversions, patrimoni, autònoms, empreses, particulars, …
Segurnou Corredoria d'Assegurances
Corredoria d'assegurances de Reus. Està inscrita al registre especial de la Direcció General d'Assegurances, proporciona assessorament integral en gerència de riscos i contractació d'assegurances. Ha intervingut en més de 35.000 contractes.
Seguropia Assegurances de Salut
Blog Assegurances de Salut. Blog personal basat en una comparació de les característiques de les asseguraçes de salut. Es fàcil estar assegurat si saps com. El blog més recomanat per contratar una Assegurança de Salut.
Seguros Alegret
Som una empresa nascuda al Pallars, l’any 1978. Ens dediquem a les assegurances, serveis i a l’assessorament per a empreses i particulars. Oferim un servei integral i unificat en una sola assessoria, fonamentat en més de 30 anys d’experiència.
Seguros Cortada
L’orgull més gran de Seguros Bilbao són els seus professionals, les persones que dia a dia i en qualsevol punt del país garanteixen amb el seu treball i saber fer el futur de tots. Allà on vegi una oficina de la nostra companyia sempre hi ha confiança.
Seguros Seva. La Nucia - Relleu
Web de Seguros Seva. És una empresa consolidada en el seu sector de les assegurances, que es dedica a aquesta activitat des de l’any 1994 en la Marina Baixa. Oficines als municipis de La Nucia i Relleu.
Solergastó Corredoria d'Assegurances
Especialitzats en empreses i particulars, amb vocació de servei al client. Gestió integral, assumint mediació de les assegurances, per a proporcionar-vos l'assessorament en la cobertura dels seus riscos i l’assistència en cas de sinistre.
Tax Assessoria i Gestió
Auditoria, corredoria d'assegurances. Gestió fiscal, laboral, legal i comptable a tota Espanya. Serveis, història i franquícies. 62 oficines associades repartides per tota Espanya i sempre amb la màxima qualitat de servei garantitzada.
Unión Alcoyana Assegurances
En Unión Alcoyana assegurances estem molt a prop teu, una extensa xarxa de professionals al teu servei, amb tota l'experiència i modernitat que necessites. Per a la teua tranquil·litat, Unión Alcoyana Assegurances.
Viladrich
Autoescola i corredor d'assegurances situats a Solsona. Presentació, instal·lacions i permisos. Pots obtenir tots els permisos, llicència de ciclomotor. L'autoescola Viladrich compta amb més de 50 anys d'experiència en la preparació de futurs conductors.
Vital Seguro
Empresa asseguradora, des de 1942 procurem el millor per als nostres assegurats. Assistència sanitària, multi dental, malaltia, accident, etc. Estem a Barcelona, Berga, Girona i Andorra.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT