ASSISTENCIAPRIMARIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
3clics Atenció primària basada en l'evidència
Som un equip de persones que treballem a l'ICS, i que amb la col·laboració d'altres professionals assistencials, traduïm i adaptem o creem guies de pràctica clínica breus i guies d'actuació per posar-les a la disposició de tots els professionals de l'ICS.
ABS Centelles
Pàgina de l’ABS Centelles, centre d’atenció primària a Osona sud. El servei inclou el Cap de Centelles, el Cap de Balenyà, el Cap Sant Martí de Centelles. Revista Fer Salut, investigació, notícies i documents.
ABS La Roca del Vallès
L’Equip d'Atenció Primària (EAP) de La Roca del Vallès té l’objectiu de crear una excel·lent àrea bàsica de salut, on s’atengui els ciutadans-nes de manera integral, incloent-hil activitats de promoció de la salut, prevenció i atenció rehabilitadora.
Albera Salut
Albera Salut SLP, és una entitat de base associativa gestionada pels propis professionals sanitaris. Creada l'any 2003. Dóna servei a 14 municipis de l’Alt Empodà. Missió, visió i altres dades. Centre assitència primària a Peralada.
Anhels
Serveis d'atenció domiciliària i hospitalària. Serveis d’ajuda en la franja horària que necessiti. Atenció a domicili, atenció hospitalària, nits hospitalàries, babysitting, ajuda a persones amb dependència, servei de podologia a casa. Nous serveis…
App | CAP Adrià
Aplicacions App per a dispositius mòbils relacionats amb la Salut. APP d’emergències 112 amb geolocalització. APP ivacunes per a la gestió i control de vacunes, aplicació APP 061 CatSalut Respon per a iPhone i Android, App localitzador DEA més proper.
Àrea Bàsica de Salut Alt Camp Oest
Format per un equip de persones amb nivell de professionalitat per assolir els nous reptes futurs, com la implementació de la recepta electrònica, les activitats grupals dins i fora del centre i l'organització i adequació de la demanda assistencial.
Associació Catalana d'Entitats de Base Associativa ACEBA
Representa els EAP d'Atenció Primària autogestionats de Catalunya. Som 12 centres proveïdors de l'Atenció Primària per al Sistema Públic de Salut, repartits en tot el territori català. 450 professionals atenem una població de 250.000 persones.
Atenció primària - Els serveis sanitaris CatSalut
L'atenció primària de la salut és el primer nivell d'accés del ciutadà a l'assistència sanitària. Serveis d'atenció primària al teu centre d'atenció primària (CAP). Els serveis sanitaris, serveis interactius, guía de centres, publicacions i actualitat.
Atenció Primària Consorci Sanitari de l’Anoia
Medicina/infermeria de família, pediatria/infermeria pediàtrica, odontologia, atenció a la salut sexual i reproductiva, prevenció i promoció de la salut, atenció social, atenció psicològica, atenció comunitària, proves diagnòstiques i procediments.
Atenció Primària de Blanes
Web de l'Equip d'Atenció Primària de Blanes. L'Equip d'Atenció Primària de Blanes ofereix assistència al CAP de Blanes i atén una població d'unes 41.000 persones. Serveis al Centre d’Atenció Primària Blanes centre i Centre d’Atenció Primària Blanes 2.
Atenció Primària de les Illes Balears
Lloc web del Servei de Salut de les Illes Balears (ib-salut), dedicada a l’Atenció Primària. Webs institucionals, actualitat - RSS, organització, funcions, lleis i normatives, enllaços, històric, serveis, pla de seguretat als centres d'Atenció Primària.
Atenció primària i integral Reus
La ciutat de Reus està organitzada en 6 àrees bàsiques de salut. Cadascuna té un centre sanitari d’atenció primària de referència. Reus ha impulsat un nou tipus d’equipament sanitari que integra també l’atenció social. Es tracta dels CAPI.
Atenció Primària ICS Camp de Tarragona
L'Atenció Primària de l'ICS Camp de Tarragona dóna servei en 20 Equips d'Atenció Primària (EAP), distribuïts en 21 Centres d'Atenció Primària (CAP) i 74 consultoris locals. Abasta cinc comarques en les quals dóna servei a 338.769 usuaris.
Barcelona Centre Mèdic
Agrupa 20 clíniques i/o centres de diagnòstic de Barcelona. Totes les especialitats i tractaments mèdics que l'atenció de la vostra salut necessita, amb la garantia dels centres mèdics de més prestigi i dels facultatius més acreditats. Serveis i centres.
CAP Adrià
Centre d'Atenció Primària Adrià, de l’Àmbit d’Atenció de Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut, dotat de diferents línies de serveis sanitaris per a cobrir les necessitats de salut de la població adscrita als barris de Sarrià - Sant Gervasi.
CAP Alcarràs
CAP Alcarràs centre d'atenció primària d'Alcarràs. Programació de visites per Internet. El CAP d'Alcarràs transmet un missatge tranquil·litzador sobre el virus de la Grip A. Servei d'Atenció Continuada de l'Equip d'Atenció Primària Alcarràs.
CAP Barceloneta
L’equip del CAP Barceloneta treballa amb el convenciment que un dels factors que determina la qualitat dels serveis sanitaris és la capacitat de compromís professional. Cartera de serveis. El centre obre de dilluns a divendres de 8 a 21h.
CAP Bàscara
Dades del CAP Bàscara (Alt Empordà). Serveis: Equip d'Atenció Primària Bàscara i Servei d'Atenció Continuada de l'Equip d'Atenció Primària Bàscara. Adreça, horaris, telèfon i serveis d'aquest centre d'atenció primària de Bàscara.
CAP Bon Pastor
Informació del CAP Bon Pastor, al districte de Gràcia de Barcelona. Horari: Dilluns a divendres de 8 a 20 hores i dissabtes de 9 a 17 hores. Fora d'aquests horaris, adreceu-vos a: CAC Sant Andreu, Hospital Esperit Sant o Hospital Vall d'Hebron.
CAP Cadaqués
Dades del CAP Cadaqués (Alt Empordà). Serveis: Equip d'Atenció Primària Cadaqués i Servei d'Atenció Continuada de l'Equip d'Atenció Primària Cadaqués. Adreça, horaris, telèfon i serveis d'aquest centre d'atenció primària.
CAP Casanova
Al Centre d'Atenció Primària podeu establir una relació personalitzada i de confiança amb al vostre equip de professionals. Aquest equip estarà sempre a prop vostre i de la vostra família. El Consorci d’Atenció Primària de Salut de l’Eixample.
CAP Doctor Barraquer
Informació del Centre d’Atenció Primària de Sant Adrià de Besòs: Equip d'Atenció Primària Sant Adrià de Besòs 1, Centre d'Atenció Especialitzada Dr. Barraquer, Diagnòstic per la Imatge Dr. Barraquer, Atenció Continuada d'Urgències Territorial (ACUT), …
CAP La Granadella
En aquest centre d'atenció primària (CAP) s'ofereixen els serveis següents: Equip d'atenció primària (ABS la Granadella) i Atenció continuada de l'EAP. Gestionat per l'ICS. Centre de la xarxa sanitària pública. Atenció continuada 24 h.0
CAP Larrard
A la Travessera de Dalt (Bcn). Cartera de serveis (Assistencials, promoció de salut i administratius): Medicina de família, pediatria, infermeria d’adults, infermeria pediàtrica, atenció especialitzada, atenció social i atenció sanitària especialitzada.
CAP Les Corts
Prestem atenció als vostres problemes de salut posant especial cura en la prevenció de malalties, la promoció de la salut i l'educació sanitària. També ens preocupem dels problemes de la comunitat amb la que treballem. Dades generals.
CAP Llibertat
Blog de Centre d’Atenció Primària Llibertat de Reus. CAP del centre de Reus, que té com a propòsit millorar la salut de la comunitat assolint els estàndards recomanats per l’Institut Català de la Salut. El CAP ofereix els serveis a l’àrea delimitada.
CAP Rellinars
Pàgina informativa del consultori local Rellinars i el serveis de l’Equip d'Atenció Primària Montserrat, d’aquest municipi del Vallès Occidental. Programació de visites en 24 hores al Tel. 902 111 444.
CAP Rosselló
Volem ser el referent dels nostres pacients per tal d’aportar confiança i seguretat en els serveis que reben. volem disposar dels millors professionals, que aportin a la nostra organització els valors personals necesaris. Demanar visita online.
CAP Sagrada Familia
El CAP Sagrada Família, on es troben ubicades l'ABS Gaudí i l'ABS Sagrada Família, encara que funcionaven des del 2002 en els antics centres dels carrers Còrsega i València propietat de l'ICS. Centre adscrit a la Unitat Docent de l'ACEBA. Serveis.
CAP Vallvidrera-Les Planes
Web dels quatre centres d’atenció primària de Vallvidrera-Les Planes, al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Com accedir a la sanitat pública, carta de drets i deures del ciutadà, tràmits freqüents, consells de salut, farmàcies i pàgines d’interès.
CAP Vilafant
Dades del CAP Vilafant (Alt Empordà). Serveis: Equip d'Atenció Primària Vilafant i Servei d'Atenció Continuada de l'Equip d'Atenció Primària Vilafant. Adreça, horaris, telèfon i serveis d'aquest centre d'atenció primària.
CAP Villa Olímpica
Web del CAP Villa Olímpica (Bcn). Consultes dels metges de família, de pediatria o d’infermeria amb 3 formes d’accedir: Acudint al centre i sol·licitant una visita (de 8:00 a 21:00 h.), per telèfon al (de 8:00 a 21:00 h.) o bé per internet. Serveis.
CAPs Les Corts, Casanova i Comte Borrell
Els Centres d'Atenció Primària (CAP) dels barris de l'Eixample (Casanova i Rosselló) i Les Corts de Barcelona, estrenem nova pàgina web, per tal d'apropar-vos la nostra informació a través de la xarxa. El nou web clicant a les seves webs enllaços.
CAR Salou | La salut més a prop dels ciutadans
Centre d’Alta Resolució de Salou. Mitjançant aquest lloc, podreu estar més a prop dels professionals, informar-vos sobre els temes de salut que us preocupen i fer els tràmits amb més agilitat. El nostre compromís amb la salut es guia per la qualitat.
CASAP - Castelldefels Atenció Primària Can Bou
El Consorci Castelldefels Agents de Salut és una entitat pública participada per l’Institut Català de la Salut i l’Ajuntament de Castelldefels. Serveis d’atenció primària, diagnòstics, curatius i preventius, la prestació de serveis d’atenció domiciliària.
Centre Sanitari del Solsonès
Fundació pública comarcal del Consell Comarcal del Solsonès a Solsona. La modernització de les instal·lacions ha permés millorar el servei als usuaris de la comarca. Disposa d'un consultori a Sant Llorenç de Morunys que fa funcions de sots-CAP.
Conca Salut
Pàgina de Conca Salut. Conca Salut és un centre mèdic de Montblanc (Conca de Barberà). Proposa diversos serveis mèdics per assegurar i mantenir la seva salut. La versió en català de la web, no és operativa.
Consulta Jove
José Pérez. Infermer pediàtric. Dra. Jiménez. Metgessa de familia. L’objectiu facilitar informació dels temes de salut que poden ser d'interès per a vosaltres. L'alimentació, l'activitat física, les drogues, la sexualitat, i tot alló que t´interessi…
Consultes Mèdiques Juaneda Bellver
Forma part de Red Asistencial Juaneda de Mallorca. Ubicat al barri de Son Armadans, al cor de la ciutat de Palma de Mallorca, a l'edifici contigu a la Clínica Femenia. Ampla gama d'horaris i dies, per a facilitar als nostres pacients l'atenció.
Consultes Mèdiques Juaneda Inca
Centre mèdic que va obrir l’any 2003, i es va inaugurar oficialment al 2004, amb tots els seus serveis i instal·lacions. El centre es troba a la Gran Vía de Colón d'Inca, al centre de la ciutat. Més de 25 especialitats i la seva àrea de proves.
Consultori de Masllorenç - Camp de Tarragonam Centre de l'Àrea Bàsica Alt Camp Est
Excepte els nuclis de Bonany i Valldossera, municipi del CAP de referència de l’Àrea Bàsica, excepte el nucli del Pla de Manlleu, Aiguaviva, Cal Sumoi, Can Ponç, el Castell de Marmellar, la Moixeta, les Pinedes Altes, la Talaia i les Ventoses.
Consultori Local Tortellà
Consultori Local Tortellà de l’EAP Besalú. Horari d’obertura del consultori és: Dilluns: 11 a 13 h. Dimarts: 08:20 a 10:50 h. Dimecres : 11 a 13 h. Dijous: 08:20 a 10:50 h. Divendres: 13 a 14 h. Extraccions a Tortellà els dijous de 08:00 a 09:00 hores.
EAP Besalú
La nostra aposta és treballar per una medicina més col·laborativa i centrada en la ciutadania i creiem que hem d’aprofitar aquesta pàgina web per ser més efectius en la nostra tasca del dia a dia i tenim la il·lusió que serveixi en benefici de la salut.
EAP Dreta Eixample
Web de l'EAP Dreta Eixample. Centre d'Atenció Primària Dreta de l'Eixample de Barcelona. Conegueu tots els Serveis Assitencials del Centre d'Atenció Primària de l'EAP Dreta de l'Eixample. Cartera de Serveis que cobreix tots els serveis assistencials.
EAP Poble Sec
El CAP les Hortes és un Centre d'Atenció Primària gestionat per EAP Poble-Sec, una entitat de base associativa de professionals sanitaris. Un model sanitari que incrementa la implicació en el servei ofert per part dels professionals participants.
EAP Sardenya
L'EAP Sardenya és una empresa de professionals sanitaris integrada en el Sistema Públic de Salut per prestar els Serveis d'Atenció Primària a la població d’Horta-Guinardó. Volem ser un referent dins el Sistema Sanitari de Catalunya.
EAP Vallcarca-Sant Gervasi
Vol ser referent en el seguiment de les malalties cròniques i en les activitats preventives, educació i consell sanitari. Oferim atenció individualitzada davant qualsevol consulta respecte al funcionament del centre i els recursos sanitaris disponibles.
EAP Vic
Pàgina de l’Equip d’Atenció Primària de Vic. El centre, professionals, serveis, i demanar visita. El centre està obert de dilluns a divendres de 8.00 a 21.00 i els dissabtes no festius de 8.00 a 15.00.
El Metge Digital
Una ullada a la sanitat catalana. Notícies, opinions sobre diferents temes relacionats amb la medicina, evidències, drogues, dubtes clínics, metges de Catalunya, alletament matern, la pediatria catalana, guies de l'Institut Català de la Salut, …
FoCAP Fòrum Català d’Atenció Primària
Espai a Internet del FoCAP Fòrum Català d’Atenció Primària. Està dirigit a tots els professionals de l’atenció primària a Catalunya, amn l’objectiu de desenvolupar una atenció sanitària centrada en les persones. Notícies, comentaris i contacte.
Fundació Jordi Gol i Gurina
La Fundació Jordi Gol i Gurina va néixer el desembre de 1995, a iniciativa de l'ICS, amb l’objectiu de planificar i potenciar la recerca en l’àmbit de l’Atenció Primària a Catalunya, el que va suposar una experiència pionera a tot l’Estat espanyol.
Guia de Centres d’Atenció Primària a Catalunya
Centres d'atenció primària (CAP), centres amb atenció continuada (CAC), consultoris, xarxa hospitalària d'utilització pública (XHUP), centres de salut mental i centres sociosanitaris. Cercador de centres i información per a professionals.
ICS Terres de l'Ebre
Delegació territorial del Servei Català de la Salut. Model sanitari que ordena el conjunt dels seus recursos humans, econòmics i físics per a l'atenció de les necessitats de la població, i per a la millora del seu estat de salut.
Institut d’Assistència Sanitària
L’IAS proporciona atenció especialitzada, a la salut mental, primària, socisanitària i social. Centres i serveis del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, on s’ubica l’Hospital Santa Caterina, de la Xarxa de Salut Mental de les Comarques Gironines.
Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili IISPV
Centre d'R+D+I en nutrició i salut, de la ciutat de Reus. L’objectiu primer de l'IISPV és ser un institut amb prestacions suficients com per assolir l'acreditació de l'Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) com a "Instituto de Investigación Sanitaria".
L'Atenció Primària en l’Organització Sanitària Actual
Una reflexió de Carles Mayordomo i Antoni Ortiz sobre la realitat al País Valencià. Per desenvolupar la reforma a nivell d'atenció primària, canvi del sistema sanitari i és important dur la salut (i la seva «nova» dimensió) a I'agenda dels politics…
Pamem
Ens públic participat per l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya que gestiona l'atenció primària de 4 àrees bàsiques de salut (92.000 persones) a Barcelona, disposa de serveis per a la valoració de la dependència i la discapacitat.
PAPSF Programa Atenció Primària Sense Fum
El PAPSF és una iniciativa promoguda des del 2002 per diverses institucions de la salut per tal de facilitar la disminució de la prevalença de l’hàbit tabàquic en els professionals que hi treballen i en la població en general.
Reus Salut - Guia de la medicina de Reus
Guia de la medicina de Reus editada per l’empresa Pragma Publicitat. La guia Reus Salut és una publicació per difondre la sanitat privada existent a Reus amb l'ànim de fer arribar als habitants de les comarques del Baix Camp. Centres de salut.
Revista Fer Salut
La revista s’inicia el 2002 de la mà d'uns professionals de l'Atenció Primària de Salut, disposats a tractar de manera rigorosa i independent temes de salut i no malalties, promovent estils de vida saludables. La salut ha d'estar a l'abast de tothom…
SAAS Servei Andorrà d'Atenció Sanitària
Pàgina oficial del SAAS Servei Andorrà d'Atenció Sanitària. És l'institució social del Govern Andorrà, encarregada de les prestacions sanitàries bàsiques al Principat d'Andorra. Espai web fora de servei per manteniment. Perdonin les molèsties.
Servei Prodomicili
Iniciativa dedicada a promoure el sector de serveis a domicili, fonamentalment als d’atenció a les persones i a la llar. Els serveis a domicili els realitzen empreses especialitzades i homologades pel servei Prodomicili. Fundació Pro Penedès.
Serveis Mèdics del Penedès
Pàgina de Serveis Mèdics del Penedès S.L. És una empresa de serveis sanitaris. Aquests serveis estan dedicats a la consulta mèdica, especialitats, exploracions complementàries, cirurgia ambulatòria menor, rehabilitació i clínica dental.
Societat Catalana de Medecina Familiar i Comunitària
Web de la Societat Catalana de Medecina Familiar i Comunitària. Pàgina dedicada als professionals d'atenció primària, amb publicacions, agenda, grups de treball i fòrums de debat, documentació de medecina, dades per associats i vincles específics.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT