ASSOCIACIO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
A Bao A Qu
Associació cultural sense lucre dedicada a la ideació i el desenvolupament de projectes que vinculen creació artística i educació. Fundada el 2004, introduïm la creació a escoles i instituts de la mà de cineastes, fotògrafs, artistes i altres creadors.
Aariadna - Associació Cultural Juvenil
Associació que neix a finals del 1996 amb la finalitat de donar a conèixer, divulgar i estimular la creació artística a tots els nivells i arreu de Catalunya, posant especial èmfasi a les comarques de Tarragona.
Acadèmia d'Art de Barcelona
Barcelona està en ebullició constant. Galeries d’art alternatives, esport urbà, festivals, fires i exposicions omplen el calendari amb propostes que acosten el públic a una cultura pendent de les tendències. L’Acadèmia està situada en un local de 750 m².
ACAV Associació Catalana de les Arts del Vidre - Blog
Reuneix a artesans, artesanes i artistes professionals del vidre. Llarga tradició vidriera a Catalunya, són hereus d'una forma particular de viure el vidre. Xarxes socials, arxiu, fùrum del vidre i els enllaços dels membres. Contingut en català mínim.
ACM Associació per la Cultura i l'Art Contemporani Mataró
Web d’aquesta entitat mataronina. Vol impulsar i realitzar activitats que contribuieixen a la difusió, la recerca, la creació i la investigació de totes les manifestacions artístiques conpromeses amb les estètiques contemporàries. Activitats.
Actors i Actrius Professionals Valencians
Col·lectiu creat l’any 1989, arran de la Llei Orgànica de Llibertat Sindical. Agrupa als actors i actrius professionals del País València. Socis, guia de webs d’actors i actrius valencians. Convenis, cursos, cartellera i dades.
Ad'Art
Ad'Art neix al 2009 fruit d’inquietuds d'artistes, creadors, estudiants i amants de l'art que volen donar un impuls a la programació cultural gironina amb projectes basats en noves propostes, nous artistes i nous espais amb ajuda de molta gent.
Agrupació d'Aquarel·listes de Catalunya
Pàgina web oficial de l’Agrupació d'Aquarel·listes de Catalunya, entitat d’àmbit nacional que vol representar a la totalitat dels artistes del país dedicats a l'aquarel·la al nostre país. Té la seu a Barcelona. Horari: Matí de 9 a 1. Tardes, de 6 a 9.
Agrupació d'Artistes + de 3
Grup d'artistes que té les objectius: la difusió i la promoció de la cultura respectant la diversitat i la cohesió social, l'intercanvi de criteris entre observador i creador, el reforç d'una plataforma per difondre l'obra dels artistes. Web no operativa.
Agrupació d'Artistes i Artesans Art Farró - Putxet
Web de l’AAAA Farró-Putxet de Barcelona, creada l’any 2005. Organitza la jornada de Tallers Oberts en col·laboració amb el FAD. Altres activitats: Exposicions d'art, itinerari artístic, pintura al carrer, concurs fotografia, tallers de pintura i plàstics.
Alberg de Cultura Cal Gras
Cal Gras l’hem anomenat Alberg de Cultura, si bé en altres llocs seria etiquetat com a residencia d’artistes, centre de produc-ció, centre de creació, etc. L’objectiu d’allotjament dels usuaris no és turístic sino que és artístic, cultural o de pensament.
Amb uns altres ulls
Projecte que tracta de millorar l’aspecte del poble, arrel del tancament de l’empresa Puigneró que es va instal·lar al mig del poble allà per els anys 60 del segle passat. Desprès d’una gran expansió, va iniciar una regressió fins la seva fallida.
Amics de l’Art Romànic de Sabadell
Entitat cultural, constituïda l’any 1977 i dedicada a l’estudi i a la divulgació de l’Art Romànic, amb una especial atenció al de les terres de parla catalana. Les nostres principals activitats són les visites d’estudi i divulgació i les conferències.
Amics de l'Art Martorell
Associació que promociona l'art i els artistes martorellencs, mitjançant exposicions, concursos, viatges, tallers, intervencions en el medi social i ambiental, etc. Aquesta entitat queda oberta a qualsevol artista que s'hi vulgui incorporar.
Amics de l'Art Romànic de Catalunya
Amics de l'Art Romànic és filial de l'Institut d'Estudis Catalans, de la Secció Històrico-Arqueològica. Fundada l'any 1977, té com a finalitat primera la recerca històrica i arqueològica i divulgació de l'art romànic, els seus antecedents i consegüents.
Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa
Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, entitat fundada el 1927, treballa per promoure la cultura i l'art en totes les seves formes i per ser un espai de debat i de reflexió entorn a la creació i a la societat. Avui compta amb vuit seccions.
Amics per l’Art del Maresme
Amics per l’Art del Maresme, amb seu a Arenys de Munt (Maresme). Estudi-taller i exposició, a la Sala d'exposició col·lectiva de tardor “Colors de tardor”. Els divendres a la tarda, de 17,30 a les 20 h., el taller resta obert pels socis de l'associació.
Aquarel·listes de Girona
Promoure la pintura a l'aquarel·la mitjançant l'exposició d'obres dels socis a diferents poblacions de les nostres comarques. Col·laborar amb altres agrupacions estatals. Assistir als simposis i exposicions, tant nacionals com estrangers.
Arcada Koncerts
Col·lectiu que organitza concerts, teatre i art visual, alternatiu i no comercial. Concerts, activitats, AK videos, l'Arcada en moviment, AK Promoció, i Espai Dràstik de cultura alternativa. Promocionem la teva banda o espectacle. Les activitats.
Art i artistes a la comarca de Soller, Mallorca
La part de Mallorca on les muntanyes es troben amb la mar, i especialment la zona de Sóller i els seus pobles veïns de Deià i Fornalutx, sempre han estat de gran atracció als artistes. Hi ha una forta tradició local de pintura.
Art i Mecenatge
Art i Mecenatge fomenta el mecenatge de la Fundació Bancària "la Caixa". Quaderns Art i Mecenatge, Premis Art i Mecenatge, Cercle Art i Mecenatge de regulació i tributació, aprèn-ne més, actualitat Art i Mecenatge, premsa de Foment de Mecenatge.
Art Neutre
Art Neutre és un blog publicació virtual, que difon informació i opinions sobre el món de l'art a les terres de parla catalana. Els coordinadors del blog són Emma Giné, historiadora de l'art i Daniel Solano, periodista.
Art Públic
Espai fondamental sobre el que gira avui la reflexió artística i la teoría de l’art -si volen assumir el caire polític que arrosseguen- és la questió de cóm es presenten al món treballs o reflexions dels propis artistes. Versió en catatà no operativa.
Art Total
Projecte jove intercultural, que pertany al programa de Treball als Barris, neix amb la idea de continuar la tasca ja generada els darrers cinc anys amb la finalitat d’apropar el jovent autòcton i nouvingut de la ciutat de Tortosa, en un centre d’interès.
Artbarcelona
Benvinguts al nou portal dedicat a la promoció de l'activitat artística de la ciutat. Aquí trobareu les últimes novetats sobre l'art contemporani a Barcelona. Activitats i esdeveniments d’art. També podràs veure l’agenda dels cinc dies següents.
Artdelaterra
Artdelaterra neix el 2004, d’unir les 2 grans passions, l’art i la nostra terra, així van sorgir els “quadres catalans” amb la senyera, l'escut català, l'estelada blava i l'estelada roja... S'ha consolidat el projecte i al 2013, hem ampliat els productes.
Artesania Catalunya
Artesania Catalunya acredita, informa i promou l'autenticitat de l'activitat artesana catalana. Existeix per activar el valor artesanal tot potenciant el seu rendiment, consolidant la contemporaneïtat de l'ofici i vetllant pels interessos dels artesans.
Artesania de Menorca
Nou portal fet a Menorca on té cabuda tot el que tengui relació amb l'artesania. Artesans i premi d’artesania, galeria, opinió fòrum i contacte. Centre permanent d’Artesans de Menorca al recinte Firal des Mercadal.
Artesans de Ribes
Dies 13 i 14 de setembre es realitza a Ribes de Freser activitats relacionades amb el món de les abelles en motiu de la Festa de la Mel de la Vall de Ribes. El programa d’activitats continua amb la mateixa línia dirigides a un públic de totes edats.
Artesans de Sant Cugat del Vallès
Una iniciativa d'artesans residents en el municipi de Sant Cugat, fundada l’any 2006. Vàrem néixer per la inquietud d'establir un punt de trobada entre els oficis que exercim com artesans i el nostre municipi. Relacio de membres i els seus treballs.
Artesans de Valldoreix
L’any 2003, per iniciativa d’un grup de mares i mestres de l’Escola Bressol de Valldoreix es va organitzar una fira d’intercanvi de material, on també es va convidar a participar a amics i coneguts del poble que fessin coses manualment.
Artesans del Pont de Pedra
Web de l'Associació dels Artesans del Pont de Pedra de Girona. Va néixer l'any 1995 i des d'aleshores formen part del paisatge gironí, Situats en un dels indrets característics de la ciutat, des d'on es pot contemplar la vista de les cases del riu Onyar.
Artistes a Les Corts
Bloc de Plàstica de l'Escola Lavínia Barcelona. Algunes activitats que es fan al llarg del curs amb els alumnes de primària. A partir les entrades que anirem obrint, descobrireu els continguts, processos, objectius i les propostes plàstiques del taller.
Artistes Contemporanis a Gràcia
Artistes, escriptors i gent interessada en el treball cultural han fet d'aquesta de la vila de Gràcia centre de trobada i d'investigació. Corrents ciutadanes i culturals han confluït en la nova experiència de la transformació.
Artistes Locals de Cocentaina
Blog informatiu dels Artistes Locals de Cocentaina (Comtat). Inclou informació de la Ruta d'Art que es celebra fins de la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Els artistes del municipi i alguns dels seus treballs. El contingut en valencià és mínim.
Artistes Plàstics de Castelldefels
Artistes Plàstics de Castelldefels, és una associació d’artístes plàstics fundada l’any 2005 en aquest municipi del Baix Llobregat. Conté les dades de contacte postal amb l’associació. La seva web es troba en manteniment. Disculpeu les molèstias.
Artistes visuals pel dret a decidir
Blog dels artistes visuals pel dret a decidir. El componen uns 500 socis dónen suport explícit al nostre Parlament. Enric Pladevall, artista i impulsor del manifest, declara satisfet per la resposta aconseguida entre el col·ectiu d’artistes visuals.
Artistes Voltreganesos d'Avui
Web d'Artistes Voltreganesos d'Avui. Informació sobre el grup, sobre els artistes que l'integrem i veure les seves obres. També et podràs mantenir informat de les exposicions que han fet i que faran, així com altres esdeveniments que preparen.
Arts de Ponent
Web de l’Associació Arts de Ponent d’artistes de Lleida. Arts de Ponent proposa una nova versió de la ja clàssica Fira d'Art de la Tardor, que continua amb la mostra dels treballs dels artistes. Agenda i notícies. Estem fent la nova web de l'associació...
Artviu
Espai web d’Artviu, grup d’art de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). És un grup de deu artistes de Sant Esteve de Sesrovires creat al mes de novembre de 1999. Exposicions, activitats, imatges i treballs individuals.
ASACO. Associació d'Artistes Contemporanis
Col·lectiu d'artistes vilanovins agrupats en torn d'un projecte comú. L'objectiu principal és el de promoure i potenciar l'art des de la comarca del Garraf. Activitats, consells i suggeriments sobre art i exposicions, Hotel-Art, artistes i sala de premsa.
Associació Activitats Artístiques de Cervelló
Web de l’Associació Activitats Artístiques de Cervelló (Baix Llobregat). Vol que els artistes amb inquietuts, hi trobin l’espai idoni per a manifestar-les. Artistes en diferents especialitats: Dibuix i pintura a l'oli, ceràmica, trecadís, escultura, ...
Associació Ad'Art
Ad'Art, plataforma que neix al 2009 fruit de les inquietuds d'artistes, creadors, estudiants i amants de l'art que volíem donar un altre impuls a la programació cultural gironina amb projectes basats en noves propostes, nous artistes i nous espais…
Associació Art Plural
Associació constituïda com a associació el 2004 a Vic (Barcelona). Som un grup de persones que creiem que l’art, en les seves formes d’expressió, és útil per a reflexionar sobre la nostra societat i pot ésser, fins i tot, motor de canvis socials.
Associació Art-92
Art-92 és un col.lectiu de Bocairent, format per gent aficcionada a la pintura, ceràmica, escultura, fotografia, etc, de la Vall d’Albaida. Els seus objectius són: promocionar el món de l'art, promoure exposicions, concursos, trobades.
Associació Artesans de Gràcia
Pàgina web representativa de l'Associació Artesans de Gràcia. Entitat que agrupa al col·lectiu d'artesans del barri de Gràcia de Barcelona. Conté activitats, treballs, informacions diverses i dades dels seus associats.
Associació Artistes de Sarrià
Informació del grup Associació Artistes de Sarrià, amb seu a la Casa Orlandai. Espai de coordinació i promoció de trobades d'artistes al barri. Els trobareu a la Mostra d'Art, a la Plaça de Sarrià el matí del primer diumenge de cada mes menys a l'agost.
Associació Artística Desperta Espurnes
Entitat formada per professionals i voluntaris de diferents àmbits: artístic, educació, lleure, cultural i social. El camp d'intervenció són escoles de primària, instituts, entitats socials i culturals. A nivell de l'educació treball en intervenció social
Associació Catalana de Cistellers i Cistelleres
Promou d'una manera compartida la recerca de les arrels culturals del món de la cistelleria. Estudiar, investigar i difondre la realitat etnològica dels cistellers del Països Catalanas. Intercanvi de coneixaments en la història de l'artesania cistellera.
Associació Catalana de Crítics d’Art
L'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA) és una associació que agrupa professionals actius en els àmbits de la crítica, la difusió i l'estudi del fet artístic, el comissariat d'exposicions, la museologia, la docència i l'escriptura de l'art.
Associació Catalana de les Arts del Vidre
Associació Catalana de les Arts del Vidre. Entitat sense lucre que vol reunir a artesans, artesanes i artistes professionals del món del vidre. La tradició vidriera a Catalunya és llarga, i per tant, som hereus d'una forma particular de viure el vidre.
Associació Catalana d'Indústries Artesanes
Pàgina de l’Associació Catalana d'Indústries Artesanes de Catalunya. L’entitat té la seva seua a Olot (La Garrotxa). Forma part de la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya. Estem treballant en la construcció de la nova web.
Associació Ceramistes de Catalunya - ACC
Promou i divulga la ceràmica actual, artística i comercial. Barcelona, capdevantera en la cultura i l'art, té aquest centre complement a un barri que amalgama altres espais d'art. Ceràmica d'autor, exposicions, artistes, tallers, museus, tecnologia, ...
Associació Creativitat Arts
Col·lectiu d'artistes i persones que fan accions d'art. Els fins de l'associació: Promoció, difusió i divulgació d'accions creatives vinculades al món de les arts, pedagogia de l'art adreçada al ciutadà i suport a l'artista per desenvolupar projectes.
Associació Cultural Bacantoh
Sorgida del nexe d’unió de dos moviments artístics de la cuitat de Barcelona l’un, i del Baix Llobregat l’altre. Classes, espectacles workshops (tallers), intercanvi cultural, nits, concerts, vídeos, Jam, peces en venda. Té la seu a Barcelona.
Associació Cultural Heliogàbal
Espai difusor creat l’any 1995 per a desenvolupar i promoure activitats artístiques i culturals al barri de Gràcia de Barcelona. Des de 2001, centra l’activitats en l’exhibició i la promoció de projectes musicals i poètics i d’altres formes artístiques.
Associació Cultural Helios Gómez
Entitat creada el 1998 a Barcelona. Investigació per a la recollida de dades sobre la vida i obra de l'artista gràfic Helios Gómez, rescat i protecció de les obres i la seva divulgació. Defensa els frescos de l'oratori Capella Gitana pintat a la Model.
Associació d’Artistas Ecuatorianos en Catalunya
L’Associació d’Artistas Ecuatorianos en Catalunya, fundada l’any 2007, neix amb la finalitat de donar a conèixer i difondre l’art i la cultura de l’Equador a tots els pobles de Catalunya, Espanya i Europa. La versió en català no és operativa.
Associació d’Artistes Plàstics de Premià de Mar
Lloc web de l’Associació d’Artistes Plàstics de Premià de Mar (el Maresme). Entitat fundada l’any 2000. Actualment compta amb uns 40 socis. Jinta: Fundadors Antoni Bachs, Joan Gómez, i Mercè Arvolí. Nova direcció i exposicions de la Sala Premiart.
Associació d’Artistes Visuals de Catalunya AAVC
L’associació professional d’artistes visuals de Catalunya, és la primera de l'Estat i una de les més fortes d'Europa. Formada per creadors-res d’art contemporani: Escultura, fotografia, arts electròniques, instal·lacions, performance, pintura, i vídeo.
Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca
L’ARTEME va ésser fundada l’any 1981 com a iniciativa d’un grup d’artesans de l’illa. S’integrà a la Federació de Pime-Menorca, que proporciona als associats serveis d’assessorament i d’administració. Presentació, artesans, serveis i contacte.
Associació d'Amics de les Arts Audiovisuals de Garrotxa
Facebook oficial de l’Associació d'Amics de les Arts Audiovisuals de la Garrotxa, amb seu a la mateixa Ciutat d’Olot. Fem pollastres a l'art quan ens deixen… El tour, les dates, les fotos, m'agrada, els esdeveniments, els vídeos, la música, missatges, …
Associació d'Artesans A2Mans
L‘Associació d’Artesan@s A2Mans, va neixer l’any 2007, de la motivació d’artesans amb ganes de que el seu treball artesanal i personal, fos reconegut en una societat industrialitzada com la nostra. La Trobada d'Artesans a la Rambla de Sabadell.
Associació d'Artesans d'Osona, IntroArt
Web de l’Associació d’Artesans d'Osona Introart. Vol assumir com a propi el discurs més renovador i avantguardista de l’artesania osonenca, que no deixa de banda les arrels tradicionals i la vinculació al territori que l’ha vist desenvolupar-se.
Associació d'Artistes de Premià de Dalt
L’any 1998, un grup d’artistes del poble ens vàrem reunir per mostrar les nostres obres el dia de la inauguració oficial del Museu Municipal de Premià de Dalt. L'experiència va ser molt positiva. Membres, notícies i documents...
Associació d'Artistes del Clot-Camp de l'Arpa
Va esclatar amb violència insospitada. L'ona expansiva va entrar fins als racons més petits del barri del Clot-Camp de l'Arpa i va remoure els fonaments dels que van ser-ne colpits. El tremolor s’instal·là al barri i s'hi manté des de fa tres anys…
Associació d'Artistes Plàstics Ciutat de Girona
Web de l’entitat. Molts dels artistes que han passat per l’associació ja eran reconeguts pintors a Girona com Gainza Napal, i d'altres s'han consolidat com a pintors de renom. Algunes de les exposicions que l'associació ha fet en la seva trajectòria.
Associació d'Artistes Plàstics Ciutat de Girona
Grup cultural que organitza fires i trobades populars de pintura i dibuix. Fomenta exposicions col·lectives, ensenya pintura i dibuix, jornades culturals, promou la pintura i el dibuix. Fira dissabtes a la plaça Miquel Santaló (davant l'hotel Carlemany).
Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola
Pàgina de l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola. L’Associació vol també crear un estret vincle amb les diverses associacions de caire artístic existents a tot el territori del Principat de Catalunya.
Associació d'artistes plàstics del Poble Sec
L’associació neix amb una forta voluntat de servei als seus associats per tal de canalitzar les seves inquietuds i necessitats. Vol agrupar a totes aquelles persones professionals o no, relacionades amb qualsevol aspecte de les arts plàstiques.
Associació d'Artistes Visuals de Catalunya AAVC
Associació professional de creadors a Catalunya, i 1a de l'Estat en associats i de les millors d'Europa. Formada per artistes residents a Catalunya. Art contemporani: escultura, fotografia, arts electròniques, instal·lacions, performance, pintura i vídeo.
Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears
L'Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears va néixer l'any 1996. Vistes com han anat les coses el camí es tot un èxit. Actualment agrupem a més de 250 artistes visuals d'arreu de les Illes Balears. Obtenir la carta d'artesà.
Associació de Joves Artistes Artèria
Associació fundada el 2007. El Dia de les Arts de Vic reneix ple d’activitats, demostracions, projecció de videos, concerts, art en general, i alguna sorpresa. Monogràfic sobre les addiccions: Addicció a la vida, al sexe, a les drogues, a la feina, ...
Associació de Joves Artistes de Calella
Una associació artística basada en el desenvolupament progressiu principalment de la música en viu a Calella i oberta a tota mena d'actes artístics com exposicions, concursos, cel·lebracions populars i molts més. Intercanvis amb d’altres associacions.
Associació d'Idees M - La Escocesa
Associació d'artistes des del 2000. Els fins son: creació, comunicació i difusió artistica, espai per investigació i mantenir tallers en espais de la ciutat, fomentar la convivencia i l'intercanvi amb creadors d’altres nacionalitats.
Associació Inntegral d'Artesans d'Ofici
Entitat integrant de la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya i en la TAC, Taula D'Autonoms de Catalunya. Proveïdors d'artesans per a fires d'artesania a ajuntaments i organitzadors. Organitzadors de fires d'artesania de qualitat.
Associació mirant l'art
Associació de Cerdanyola que fa activitats culturals, tallers de dibuix i pintura, per nens i adults i d'estiu. Una associació exclosa tot ànim de lucre, al servei dels ciutadans de Cerdanyola del Vallès principalment i de tot aquell que ho sol·liciti.
Associació per a les Arts Contemporànies
H és una associació que té per finalitat l’impuls i la realització de tot tipus d’activitats dirigides al foment i la difusió de les manifestacions artístiques i de pensament compromeses amb les estètiques i les idees contemporànies, així com la creació,
Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP)
L'associació de la TTP reuneix unes 25 companyies de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya. El portal és l'eina de coordinació i treball del que disposen actors, músics, mags, ballarins, pallassos i titellaires.
Associació Reusenca d'Artistes Ara
Pàgina de l’Associació Reusenca D'Artistes Ara. Inclou una completíssima informació dels artistes reusencs associats en forma d’art còsmic: biografies, escrits, natura còsmica, introspecció, planeta nostre, camins rutes. Centenars de pintures.
Associació Sant Lluc per l'Art - Blog
L’Associació Sant Lluc per l'Art és una entitat matarinina, sense afany de lucre que té com a objectiu la promoció i gestió d'activitats artístiques i culturals per tal de fomentar i estimular el coneixement i la creació en el camp de les arts plàstiques.
Associació Sant Lluc per l'Art Mataró
És una entitat que té com a objectius la promoció i la gestió d'activitats artístiques i culturals per a fomentar i estimular el coneixement i la creació en el camp de les arts plàstiques, i la divulgació de l'art i dels artistes de Mataró i el Maresme.
Ateneu de les Arts Viladecans
Web Ateneu de les Arts de Viladecans (Baix Llobregat). Un espai dedicat a la creativitat artística, on es comparteixen sabers, experiències, bagatges per generar coneixement. L'Ateneu de les arts és l'aposta per la formació cultural a Viladecans.
Aula d'Art Palafrugell
Associació formada per artistes constituïts a l’any 2005. La idea original era una aspiració d’anys per uns artistes vinculats al municipi de Palafrugell. Projecte educatiu que ensenya i difon disciplines, tècniques artístiques i capacitats creatives.
aupa! Col·lectiu d’Artesans de Cardedeu
Web del Col·lectiu d’Artesans de Cardedeu (Vallès Oriental), aupa! Ceràmica, il·lustració, papiroflèxia, tribols, fusta, trapecistes. botigues i fires on podeu trobar productes d’aupa!
AVETID - Associació Valenciana d’Empreses de Teatre i Circ
Comença l’any 1998. Han enregistrat tres discs de música preciosista de la seua pròpia tradició. Des de la música medieval occidental a la de l’Orient Mitjà o de la Mediterrània Oriental. Un dels grups del país de més projecció internacional.
Barcelona Fanatics - Art, artistes i artesania
Promoció d'artistes amb taller o estudi a Barcelona. Grup d'artistes, aficionats al art, internet-adictes i dissenyadors que promocionen pintors, artesans, escultors o dissenyadors gràfics. Joies d’artesans a Barcelona, fetes a mà, models únics.
Bòlit, Centre d'Art Contemporani
Equipament cultural de la ciutat de Girona. Dues seus temporals en edificis emblemàtics del Barri Vell de Girona: Bòlit-LaRambla pavelló del s XIX i Bòlit-SantNicolau: capella medieval. Programes de recerca, producció i exhibició de projectes.
Ca’n Danús Espai de creació a Mallorca
Espai de creació. Classes i tallers d’art per a nens i adults al centre de Palma de Mallorca. Dibuix, pintura, ceràmica, cursos monogràfics per Nadal, Setmana Santa i estiu. Els nins aprenen jugant en llibertat i experimentació.
Cambrils Art Total
Associació cultural, fundada l’any 1994, l’objectiu de la qual és la de fomentar la interrelació entre els artistes. Actualment compta amb 80 membres. CAT va inaugurar una exposició per mostrar els treballs de trenta-cinc artistes d’aquest col·lectiu.
Can Felipa Arts Visuals
Iniciativa d’artistes del Poblenou, amb suport de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Districte de Sant Martí, l’any 1996 començà la proposta cultural amb l’objectiu ser un espai de presentació i difusió del moviment artístic contemporani emergent.
Can Fugarolas, Taller de Reparacions Socials, Culturals i Sostenibles
Suma d'iniciatives socials, culturals, artístiques i de barri d’uns col·lectius. Proposta innovadora que rehabilita l'edifici de Can Fugarolas, antic taller de vehicles, de tres plantes amb 4.000 m² i gran pati exterior a Mataró. Motor cultural i social.
Can Xalant
Centre de creació i pensament contemporani de Mataró, El Maresme. A la pàgina hi trobaràs totes les novetats i notícies generades per Can Xalant. Beques, formació, intercanvis, presentacions, exposicions, equips, publicacions i contacte.
Capella de Sant Roc
La Capella de Sant Roc és l’espai públic d’art contemporani, de Valls, creat l’any 1985. Manté activitat de suport a la creació, producció i difusió de les arts visuals contemporànies, especialment al Camp de Tarragona. Gestionat pel Museu de Valls.
Casa Orlandai - Art, convivència i transformació social
Benvinguts, benvingudes a la web de L'Associació Cultural Casa Orlandai, el centre cultural del barri de Sarrià. Una plataforma per promoure la creació de totes les branques de l’art, constituïda per veïns i veïnes i entitats vinculades al territori.
Casal Artesà d'Hostafrancs
El Casal està gestionat per la FAECH, la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs. Dota el barri d’Hostafrancs d’un espai on desenvolupar treballs realitzats amb les mans. Cursos, sortides culturals i altres activitats.
Casal La Patuleia de Sant Narcís
Associació manualitats i alternativa del temps lliure on es viuen sensacions i emocions. Potencia la relació entre nens del barri. S’aprén a conviure, respectar, compartir, relacionar-se, cooperar... Són els protagonistes de l'activitat. Jocs i tallers.
CCAM Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Consorci de Comerç, Artesania i Moda. Atén necessitats de tres sectors que amb identitats pròpies i molts objectius. El Consorci gestiona les polítiques públiques de promoció d’aquests sectors a Catalunya, per enriquir les sinèrgies i la participació.
Centre Artístic del Penedès - L'Agrícol
Us presentem el bloc del Centre Artístic del Penedès, una entitat centenària de Vilafranca del Penedès coneguda com L'Agrícol. Amb aquest bloc volem fer-vos arribar les notícies sobre l'entitat per tal que estigueu al dia de les notres activitats.
Centre Artístic Penedès - L’Agrícol
Web del Centre Artístic Penedès, entitat centenària de Vilafranca del Penedès popularment coneguda com "L'Agrícol". Des de l'any 1876, l'Agrícol, ha estat de les associacions cíviques i culturals més dinàmiques i influents de Vilafranca i del Penedès.
Centre Cultural d'Art Andratx
Centre, creat l’any fundat al 2001 per per Jacob i Patricia Asbaek, dedicat a la creació i exposició d’art contemporani. Una experiència cultural única i programa de residència que acull artistes nacionals i internacionals. L’edifici minimal de 4.000 m².
Centre Cultural Sala Galà
Espai del Centre cultural Sala Galà de Cassà de la Selva, al Gironès. Biblioteca, l'Escola Municipal d'Art i l'Escola Municipal de Música de Cassà de la Selva. Podeu consultar la programació per al proper curs d’art, música, biblioteca i cursos.
Centre d’Art la Panera
Plataforma de producció, difusió, formació i exhibició d’arts visuals al nostre país i un instrument que estableixi ponts entre la creació visual i la creació produïda en d’altres àmbits culturals. Centre de reflexió que vincula arts visuals/societat.
Centre d'Art Cal Massó de Reus
El Centre d'Art Cal Massó de Reus és un espai de caire experimental i multidisciplinar, ubicat en una antiga fàbrica de licors i destinat a ser un punt de trobada i projecció dels nous creadors i les noves tendències de la cultura contemporània.
Centre d'Art Contemporani Fundació Rodríguez Amat
Des de Les Olives (Baix Empordà), promou el desenvolupament de l'art contemporani. El Centre i la Fundació creats per en Jordi Rodríguez Amat, com a llar temporal d'artistes d'arreu del món, on conviure i treballar en un ambient idoni.
Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana
Entitat destinada a difondre i potenciar l’artesania de la Comunitat Valenciana, així com a promoure la consolidació i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals. Promoció, informació, formació, anàlisi, assistència i coordinació.
Centre d'Arts Juneda
Associació que pretén difondre i divulgar sobre art, a partir d'exposicions, tallers i taules rodones o conferències relacionades amb les arts; també ens vol submergir en les noves tecnologies de difusió d'art, portar idees i aprendre uns dels altres.
Centre de Formació i Creació Artística d’Igualada
Pàgina del Centre de Formació i Creació Artística d’Igualada. Formació i creació en música, tatre, dansa, arts visuals i plàstiques. L’àmbit és a Igualada i a tota la comarca de l’Anoia. Informació de les activitats i els serveis.
Centre Miró
Pàgina del Centre Miró de Mont-roig del Camp (Baix Camp). L’entitat té la seva seu a l’Església Vella, i treballa com a centre d’interpretació de Joan Miró a Mont-roig, on el genial pintor hi va passar llargues estades durant 65 anys.
Cercle Artísitc Sallentí
El Cercle Artístic Sallentí és una entitat del municipi de Sallent que des de l'any 1979 està treballant per tal de fomentar, desenvolupar i conrear les Belles Arts. Més de 25 anys de presència al municipi. Serveis, projectes, galeries i notícies.
Cercle Artístic de Manresa
Entitat que promou i difòn l'art i l'obra dels artistes de la comarca del Bages. Actualment la conformen més de 300 socis. Si ets artista o t'interessa l'art, el Cercle Artístic de Manresa és el teu espai: Exposicions, tallers, visites, butlletí mensual …
Cercle Artístic de Molins de Rei
Associació amb finalitats artístiques. Els nostres objectius són: Treballar en l'estudi i divulgació en tots els àmbits dels valors de les arts plàstiques de la nostra població i promoure tertúlies artístiques, cursets, concursos, conferències i altres,
Cercle Artístic de Sant Lluc
Associació d'artistes i d'amants de les arts fundada l'any 1893. Conreu del dibuix del natural i foment de la pràctica associativa de l'art. El Cercle posa a disposició dels socis els espais per dibuixar, la pintar, esculpí i gravar. Carrer del Pi (Bcn).
Cercle Artístic del Moianès
Vlog oficial del Cercle Artístic del Moianès, entitat creasa fa més d’un quart de segle per a promocionar l’expressió artística. Som amants de l'art i artistes i artesans de la comarca del Moianès. Petits i grans, experts i novells: tots som el Cercle.
Cercle Artístic Manresa
Entitat amb llarg bagatge artístic a Manresa i al Bages. Vol esdevenir un referent en el món de l’art. Fruit dels seus artistes vol donar a conèixer l’activitat que porten a terme els associats. Promou i difon l’art i les obres dels artistes del Bages.
Cercle Cultural-Amics de la Cultura i les Arts de Montcada i Reixac
Espai del Cercle Cultural-Amics de la Cultura i les Arts de Montcada i Reixac, una associació cultural fundada l’any 2004, en aquest municipi de la comarca del Vallès Occidental. Inclou informació del Premi Literari que organitza i del seu guamyador,
Cercle d'Artistes Sords Units - ASU
Fundada al 1974. El Cercle d’Artistes Sords Units de Barcelona és una entitat destinada a la promoció social i cultural de persones sordes. Des de sempre té un doble objectiu: suprimir les barreres de comunicació i fer arribar l’art el més lluny possible.
Cercle de Belles Arts de Lleida
Pàgina oficial del Cercle de Belles Arts de Lleida. El Cercle de Belles Arts de Lleida es una institució creada al 1947. El seu objectiu és recolçar i incentivar el mon cultural de la ciutat. El cercle, novetats, revista d'arts, premis i links.
Circol Maldà
Web d’aquest espai i associació artístic i cultural de Ciutat Vella, a Barcelona. Potser el Círcol Maldà sigui com un refugi, lloc de trobada, entre el teatre, la música, la literatura, el cinema, la poesia, o el debat en la realitat que l’envolta.
CoEspai - Espai i Comunitat a Girona
L’Associació Artística Les Golfes és una comunitat multidisciplinària i espai singular que impulsa i difon projectes creatius. Pensat per a les persones que vulguin viure l’experiència de compartir processos de creació. Centre de producció artística.
Col·lectiu Artistes de Girona
Som un col·lectiu integrat per artistes de totes les comarques de Girona amb la finalitat de compartir experiències i realitzar projectes artístics comuns. Està format per artistes que s'expressen a través de la pintura, escultura, fotografia, vídeo, …
Col·lectiu Artístic La Solitària
Vol fomentar la cultura a Manlleu, potenciar la creativitat i cohesió entre joves, crear una xarxa de relació cultural amb altres municipis amb l'art i donar suport a artistes nous. Gestiona la sala d'exposicions Can Patalarga. Tallers i activitats.
Col·lectiu d'Antiartistes
Bloc contra del mercantilisme a l'art. Un lloc a favor de l'art, i de l'artista. També em podreu trobar en les múltiples xarxes socials on participo, amb un nom o altre, i que podeu veure al meu site. Especialment, el blog que vaig obrir aquest any.
Col·lectiu d'Art de Matadepera
Pàgina del Col·lectiu d'Art de Matadepera, associació cultural fundada l’any 1996, composada per artistes locals d’aquest municipi de la comarca del Vallès Occidental. Compta amb una setantena de membres. En manteniment. Disculpeu les molèsties.
Col·lectiu d'Artistes de Sants
Col·lectiu creat l’any 1984, al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants per donar a conèixer als nostres artistes plàstics, difondre la seva obra i per apropar la cultura als barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Pintura, poesia, teatre, cinema, etc.
Col·lectiu Naguals -Art i Solidaritat-
Desenvolupa activitats creatives, artístiques i educatives. Compromesos en realitats socials mitjançant la cooperació, solidaritat i suport. Salut, gènere, treball col·lectiu, pobles indígenes, cultura, llengua, muralisme, teatre, música, etc.
Col·legi de l’Art Major de la Seda de Barcelona
Institució que, amb quasi 500 anys d’història, que es projecta de forma renovada i oberta vers la societat civil catalana. Ofereix una perspectiva completa de la institució al llarg del temps. Una eina pel coneixement de la tradició i la cultura sedera.
Comafosca, Node d'Art i Pensament a Alella
Grup de l'espai de l'antiga fàbrica Can Manyé. L'espai del nou equipament cultural d’Alella. Projectes, programa, premsa, articles i informacións diverses sobre les activitats.
Comissariat
Espai web de Comissariat, entitat reusenca plenament dedicada a la promoció, difusió i projecció internacional de propostes culturals avantgardistes de tot el món i en especial a les del Baix Camp. Programació de cultura contemporània i artistes.
Conca Consell Nacional de la Cultura i de les Arts
Vetlla pel desenvolupament de l’activitat cultural, col·labora en l’ordenament de la política cultural en la creació artística, intervé en suport a la creació artística i cultural i promoció d’aquesta creació, i organitzar un sistema d’auditoria cultural.
Consell de les Arts i de la Cultura de Girona
L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Girona va crear l'any 2000 el CICAC. Aquest òrgan consultiu està format per 13 persones de diversa edat, gènere i especialització, totes vinculades d'una o altra forma a la cultura i les arts a la nostra ciutat.
Coordinadora Espinal
Col·lectiu que vol potencia la música d’autor feta a la Franja de Ponent. Ha grabat el disc “L’Efecte Espinal” amb autors d’Almacelles, Fraga, Calaceit, Lleida i Vilafranca del Penedès. Dona, catalana i de classe. Maria M. Marçal. Tres voltes rebel.
dejâva col·lectiu artístic
El col·lectiu dejâva neix el 2007 amb objectiu d'experimentar en el camp de la vídeo instal·lació i els jocs interactius entre obra i espectador. Multidisciplinari, investiga en la producció i creació d'instal·lacions on l'espai és el punt de partida.
El Bigoti de Nietzsche
El projecte consisteix en formar i mantenir l’associació el Bigoti de Nietzsche, creada a partir de l’Agrupament Escolta Can Baró, i encara ara s’hi recolza. Trobades artístiques gratuïtes per a joves, tallers artístics no tutorats, i gratuïts.
El Paisatge dels Genis
El Paisatge dels Genis és una iniciativa per la creació i desenvolupament d'una oferta turística basada en la vinculació d’artistes universals amb quatre municipis de les comarques de Tarragona on van passar llargues temporades de la seva vida.
El Vendrell. L'Art
Història de la terrissa al Vendrell. Els tallers del Vendrell; dels primers documentats era Cal Gerrer, obrador de la família Fabré, del segle XVIII. Es situava al carrer de la Cristina Baixa, just al costat de la riera de la Bisbal. Tenia pati exterior.
Els Isards
Grup d'artistes vinculats a Granollers (Vallès Oriental). L’origen és el col·lectiu l'AAMG (Associació d'Artistes Moderns de Granollers) creada l'any 1981. Des de l'any 1997 som: Batlles i Pi, Kiku Mena, Jordi Riera i Xavier Vilageliu.
Ex Abrupto
Col·lectiu de professionals de l’art, el disseny, l’educació i la gestió cultural. Reivindica descentralitzar territorial i institucional l’art contemporani. Produeix i impulsa propostes. Activa escenaris artístics nòmades i descentralitzats amb artistes.
Excèntrica
Excèntrica Aula Taller d'Art. Us posa en contacte amb els millors especialistes d'Excèntrica que poden garantir el millor resultat a les vostres demandes, projectes i estudis. Fons d'art, espais d'art, teatre estable de titelles, botiga, punts llibre, …
Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya
La FAAOC neix en el marc d'Iberiona, l’any 2001, i d'aleshores ençà es treballa per fer-la una realitat amb l'esforç d'uns quants artesans. L’entitat aspira ser el pal de paller de l'associacionisme artesà català. Les entitats que aplega i bloc.
Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya
La Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, és una entitat no lucrativa creada el novembre de 1985, en el marc del 1er. Congrés de Teatre Amateur de Catalunya, celebrat a Igualada, on s’aprovaren els Estatuts amb la participació de 80 grups.
Foment Cultural i Artístic
Associació culturac fundada l’any 1920, que compta amb un quatre-cents membres. Foment Cultural i Artístic és una entitat nascuda al 1920 gràcies a les inquietuts culturals de un grup de ciutadans i ciutadanes de Sant Joan Despi (Baix Llobregat).
Fons d’Art Ferrer Pedrol
Pàgina del Fons d’Art Ferrer Pedrol, de l'Associació Cultural dedicada a la protecció del patrimoni artístic de l’artista Joan Ferrer Pedrol, nascut a Terrassa a la llar d’una familia obrera del textil. Mostra de l’obra i informació.
Font d’Art
Associació d’artistes plàstics. Treballem per visibilitzar propostes artístiques del voltant. Ho caben diferents pràctiques artístiques: pintura, escultura, dibuix, vídeo, performance i instal·lacions. Comptem amb membres de les comarques valencianes.
Fundació Antoni Tàpies
Fundació creada el 1984 per l’artista Antoni Tàpies amb l’objectiu de promoure l’estudi i el coneixement de l’art modern i contemporani. Amb aquesta finalitat, la Fundació obria les portes el juny de 1990 a la seu de l’antiga Editorial Montaner i Simon.
Fundació Arranz-Bravo
Inaugurada el 2009, la Fundació Arranz-Bravo és un espai d’art contemporani a L’Hospitalet que té el doble objectiu de difondre l’art del pintor Eduard Arranz-Bravo (Barcelona, 1941) i promocionar la jove creació contemporània. Ubicació provisional.
Fundació Ars
Fundació que té per objecte la difusió de la cultura -idees,arts i lletres- amb projecció nacional i internacional.Per a tal,disposa de diversos grups de treball,cada un d'ells amb una tasca determinada. Publica la revista Quadern i desenvolupa tasques.
Fundació Bartolomé March
Constituida el 1975 per Bartolomé March Servera (Palma, 1917-París, 1998). Educado a Palma i a Londres, fou home cosmopolita que va aprofitar els seus viatges per a desenvolupar una gran afició por les arts. La versió en català no és operativa.
Fundació Centre del Vidre de Barcelona
El Centre del Vidre de Barcelona és una fundació creada al servei de l'estudi, la difusió i salvaguarda de les arts del vidre. Per complir amb els objectius compta amb una escola, biblioteca i galeria d'art. La seva web http://www.fcv-bcn.org, jo no va.
Fundació Ciència i Art
Web de la Fundació Privada Ciència i Art. Malgrat la vinculació ciència i l’art, ha estat constant de la història, la percepció lúdica que es sol tenir de l’art ha fet que no s’apliqués la ciència a l’estudi i millora de la qualitat de vida dels artistes.
Fundació Cultural Frax de la Comunitat Valenciana
Fundació privada cultural que té com a objecte el foment de la cultura, les arts i les ciències en totes les seues manifestacions, i en particular, les que contribuïsquen a la promoció del turisme com a factor d’impuls i millora de l’economia i cultura.
Fundació Durancamps-Casas
Divulga el coneixement de la vida i l'obra del pintor Rafael Durancamps (1891-1979). Estudi i conserva les seves obres a la casa-taller, que recrea l'ambient dels habitatges on va viure el pintor. La seva web “http://www.durancamps.org” no és operativa.
Fundació Fita
Exerceix principalment a Catalunya, i té per objecte la promoció, divulgació i defensa de les manifestacions de l'esperit humà, que tinguin un sentit de progrés i de modernitat, i particularment l'art contemporani en les seves diverses formes d'expressió.
Fundació Gala-Salvador Dalí
Website oficial de la Fundació Gala-Salvador Dalí. És l'entitat que gestiona el patrimoni artístic, cultural i intel·lectual del genial pintor empordanès. Creada al 1983 per voluntat de Salvador Dalí. Museus, Dalí i Gala, notícies i activitats.
Fundació Gaudí de Riudoms
La Fundació Gaudí de Riudoms es va constituir en la sessió plenària del 16 de març de 2000. Té per objecte promoure, promocio-nar i fomentar la investigació arquitectònica i tècnica, l'estudi i la docència, divulgar la vida i l'obra del gran arquitecte.
Fundació Guasch Coranty
Entitat privada dedicada a l’estímul i promoció d’activitats creatives i investigació artística. Neix de la voluntat i llegat del matrimoni format pels artistes i docents, Francesc Guasch (Valls 1861-Barcelona 1923) i Emília Coranty (Barcelona 1862-1944).
Fundació Joan Miró
Web de la Fundació del pintor català. L'edifici té la seu a la muntanya de Montjuïc a Barcelona. Exposició amb la majoria de l'obra del genial pintor. Exposicions, novetats, actualitat, serveis i dades corporatives de la fundació.
Fundació Mascort
Web de la Fundació Privada Mascort. Creada a Torroella de Montgrí, fundada per Ramon Mascort Amigó: Difon el coneixement de la història, donar suport al coneixement i la comprenció de l’art, ajudar a desensar la natura. Ajuts, informació i els serveis.
Fundació Miquel Carbonell i Selva
Fundació Cultural Privada Miquel Carbonell i Selva, fundada l’any 2003. Facilita informació relativa al pintor i artista local (de Molins de Rei) Miquel Carbonell i a aquelles activitats que anem organitzant i duent a terme durant el llarg de l'any.
Fundació Palau
Creada l’any 2003. Té com a vocació conservar, exhibir i difondre el fons artístic i documental de Josep Palau i Fabre, un dels especialistes més prestigiosos en l’àmbit mundial sobre la vida i l’obra de Pablo Picasso, del qual també era amic personal.
Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca - No Oficial
Creada al 1981, quan J. Miró i Pilar Juncosa donan els tallers, on l'artista havia fet la seva obra des de 1956 al establir-se a l'Illa, fins la mort al 1983. Fons museogràfic, activitats, programa didàctic, tallers, cursos, links, premis i ajuts.
Fundació Privada Fornells Pla i Conxa Sisquella
Entitat creada pels artistes Francesc Fornells-Pla i Conxa Sisquella el 1992. Difusió i cura de l'obra d’aquests artistes que van llegar. Patronat amb la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal, l'Ajuntament de la Garriga i patrons personals.
Fundació Suñol
Constituida l’any 2002, la Fundació Suñol és una entitat privada de Barcelona, que mostra al públic la col·lecció d'art contemporani propietat de Josep Suñol. També impulsa un projecte per tal d’afavorir la difusió i la producció artística d’avantguarda.
Fundació Tharrats d'Art Gràfic
Resultat de l'estreta relació entre l'artista i escriptor català Joan Josep Tharrats i Vidal i Pineda de Mar. Disposa d'un fons d'art fruit donació de Joan Josep Tharrats de tota la seva obra gràfica i de més de 500 peces de la seva col·leció particular.
Fundació Vila Casas
Situada al districte tecnològic del 22@, l’antiga fàbrica de Can Framis acull el fons pictòric de la Fundació Vila Casas. Exposició de més de 3.500 m² d’exposició i contemplació d’art contemporani català, dels seixanta fins avui. Compta amb cinc seus.
Gènere i Gèneres
Associació artística de dones que neix a Manresa el 1999 per a promoure i difondre la reflexió sobre la relació entre sexes i, al mateix temps, potenciar el discurs sobre l’alteritat. Inclou informació dels propers actes de l’associació.
Girona UrbanSketchers
Urban Sketchers es un col·lectiu d’artistes a tot el mon que dibuixa les ciutats on viuen i els llocs on viatgen. Visita el nostre blog principal a urgbansketchers.org. Pots contactar amb Girona Urban Sketchers a la nostra direcció de correu.
Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya
Entitat que agrupa a 305 artesans amb l'objectiu és participar de tot el què comprèn el món de l'artesà, donar a conèixer la seva obra i informar de tota l'activitat, Actualment estem vivint una etapa de plena renovació i obertura.
Gremi Galeries d'Art Catalunya
Web del Gremi Galeries d'Art Catalunya. Informació de l'entitat i situació de les galeries. L’activitat galerista a Catalunya és extensa, en la magnitud, en el temps i en l’espai, reflex de l’efervescència emprenedora de la societat que ens envolta.
GresolArt
Biblioteca, arxiu d'art contemporani i centre d'estudis creatius. Associació cultural fundada l’any 2002 per les artistes visuals, Denys Blacker i Anet van de Elzen. Esdeveniments d'art d'acció/performance. Els objectius principals de l'associació.
Group Public Projects
Col·lectiu de gent independient i d’artistes professionals,format entre Girona, Berlín i Nova York al 1991, amb la finalitat de provocar la reflexió sobre la discriminació a través del mundo de l’art, per mitjà d’exposicions. Blanes (La Selva - Girona).
Grup Casumaï
Associació sòcio-cultural que fomenta projectes artístics, comunitaris, educatius, de sensibilització i cooperació. Promociona la cultura Diola a Catalunya i les tradicions Diola a la població, sobretot el ball tradiccional diola de Casamance (Senegal).
Grup d'Art 94
Nèix l'any 1994 per agrupar a persones amb inquietuds artístiques, fonamentalment la pintura que és l'eix motivador de les activitats que es fan. Comença l’etapa més expansiva i vol incloure les especialitats: gravat, escultura, ceràmica, fusta…
Grup d'Art Aitonenc
Som, un grup que ens agrada molt la pintura i em format el grup d´art Aitonenc d’Aitona (Segrià). Os donem la benvinguada a la nostra web, i que la nostra passió sigui amb voaltres compartida. Membres, galeries i fòrum.
Grup d'Artistes Plàstics i Visuals d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa
El grup d’artistes plàstics i visuals, aplega un centenar de socis que treballen les disciplines de la pintura i l’escultura, es va crear el 2005, per impulsar el diàleg i l’intercanvi d’idees, i la participació d’aquests artistes en la vida de l’entitat.
Grup De Reüll
Es funda en el 1991 en la comarca alacantina de la Marina Alta que té com a capital Dénia. La filosofia es centra en la dinamització de la plàstica contemporània en esta zona. La idea és acostar la plàstica contemporània a esta zona cosmopolita.
Grup Poètica del Paisatge
Activitats amb intenció de jugar amb la creativitat, per expressar-nos amb formes i colors, per descobrir gaudint de la riquesa de l'entorn natural i del paisatge personal, ens oferim l'oportunitat de descobrir-nos a través de l'art. Cadascú al seu ritme.
Hangar
És un centre obert per a la producció i la recerca artística que dóna suport a creadors i artistes. El centre ofereix un context i uns serveis que possibiliten la recerca i el desenvolupament de les produccions artístiques de forma parcial o integral.
Idensitat
Projecte d’art que experimenta formes d'incidir al territori en dimensions d’espai, temporal, social, i propostes creatives. Ha evolucionat a un sistema que incorpora projectes, accions o intervencions; impulsa processos, configura exposicions, ...
Informació Girona Art Contemporani
IGAC Girona neix amb la voluntat de posar a disposició dels artistes d'art contemporani una eina necessària per desenvolupar el seu treball: establir contactes i presentar la seva obra utilitzant els nous mitjans de comunicació i canals de difusió.
Institut Valencià d'Art Modern (IVAM)
L'Institut Valencià d'Art Modern és el museu més important d'art modern de la ciutat de València i del País Valencià. El seu objectiu és investigar i difondre l'art del segle XX. Presentació, exposicions, publicacions, didàctica, activitats i serveis.
Jiser Reflexions Mediterrànies
Associació creada el 2005 a Barcelona, gràcies a joves que comparteixen uns ideals i uns valors comuns, i que creuen que mitjançant la creació d'aquesta plataforma és possible contribuir a una transformació d'aquesta realitat social que comparteixen.
La colla dels dimecres
Grup d’artistes que practiquen bàsicament l'aquarel·la, i que s'integren en aquesta colla que surt a pintar els dimecres per indrets de Barcelona i voltants, amb l'objectiu de passar una bon matí i compartir inquietuts pictòriques. Treballs dels dimecres.
La Escocesa - Associació d’Idees Ema
Centre de producció artística municipal de les arts visuals. Està autogestionat i autofinanciat per l’Associació d’Idees M i té vocació de servei públic. Ofereix serveis de promoció, intercanvi, equips, material i assessorament als artistes residents.
La Fundició del Poblenou
És un antic espai industrial reutilitzat com tallers de creació d'artistes visuals. La nau es un espai viu en contacte amb el substrat més popular del barri i amb el cercle artístic de nova creació. Un reducte d'artistes plàstics i visuals lliures.
La Llum de les Imatges
La Fundació de la Comunitat Valenciana La Llum de les Imatges, creada l’any 1999 per iniciativa de la Generalitat Valenciana, té com a objectiu la recuperació, intervenció i difusió del patrimoni historicoartístic valencià.
La lluna, imatge per la cooperació
Associació de dissenyadors gràfics, fotògrafs, il·lustradors i altres, que ofereix suport professional sense lucre a entitats de tipus social, cooperació internacional, medioambiental, de salut. Adjectius solidaris a les professions de la imatge gràfica.
La Nau Ivanow - Fundació Sagrera
Espai de creació, producció i difusió de la cultura contemporània. Exposicions, teatre, cinema, rodatges, vídeoart, concerts, tertúlies i lloc de trobada. L'arquitecte i fotògraf Xavier Basiana la va adquirir-la per desenvolupar-hi el centre cultural.
La Vagoneta - No Oficial
Centre cultural i de lleure. Taller de Plàstica Municipal Carrau Blau. Servei de cafeteria i terrassa exterior, obert a tota la població. Cessió lloguer de sales. Sales aptes i equipades amb material audiovisual per a empreses, entitats i particulars.
Llançadora
Col·lectiu d'artistes vallesà, plural, que vol apropar la cultura a la gent. L'Espai Llançadora, obert a tothom, s’hi pot aprendre, crear i mostrar treballs artístics de tota mena. Busquen la col·laboració d'artistes de diferents disciplines i cultures.
Mapa Creatiu del Poblenou
Web del Mapa Creatiu del Poblenou. Aquest espai virtual presenta les diferents entitats i col·lectius, amb seu al Poblenou - Districte de Sant Martí de Barcelona, que treballen per a la difusió i producció de les arts plàstiques i visuals contemporànies.
Martoart - Associació d'Artistes Plàstics de Martorell
Associació que agrupa a professionals o no, dels diferents aspectes de les arts plàstiques i visuals. Proposa ocupar el seu propi espai dins la nostre vila. Es la nostre raó de ser i per la que promourem i divulgarem les arts plàstiques i visuals.
Metàfora
Centre d'estudis d'Art Terapia a Barcelona. Tallers d’art contemporani, arteràpia. Metàfora es una associació sense ànim de lucre dedicada a promoure l'Art Contemporani i l'Artteràpia que ofereix un vano d'activitats culturals, docents i terapeutiques.
mierdadeilustradores
Pàgina amb informació de mierda de ilustradores. Mierda de ilustradores és un col·lectiu d'amics il·lustradors de Barcelona. Artistes: Zulema, David, Andrea, Marta, Alf, Raquel ... Barcelona.
NauArt
Espai i comunitat de producció artística centrat en les arts visuals i plàstiques contemporànies. La missió és potenciar la creació, la recerca i la difusió artística mitjançant suport a creadors professionals, emergents i amateurs. Formació i intercanvi.
Nit d'Artistes de Cambrils
Constituida a finals de 2005, l'associació Nit d'Artistes de Cambrils organitza les edicions anuals de la Nit d'Artistes, tot i que també estava oberta a organitzar i col·laborar amb altres activitats artístiques i culturals. Entitat, activitats i amics.
niu bcn
Espai artístic al barri del Poblenou de Barcelona. Produeix, difòn creació audiovisual i multimèdia, art multiplataforma i música contemporània independent. La matèria d’estudi, creació i exhibició és la cultura audio i visual de la tecnologia digital.
Now Poblenou
Projecte creat i coordinat per l’artista Jupiterfab i és un dels projectes sobre comunitats que l’artista italià porta a terme. Amb Jupiterfab, col.laboren alguns profesionals de diversos sectors i països, la major part viuen al barri del Poblenou.
Objectes Perduts - Exposició Il·lustrada
Exposició de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya, APIC. Animació, edició multimèdia, edició on line, infografia, cartellisme, estampació, caricatura, joc didàctic, muralisme, guió il·lustrat, storyboard, esbós (layout), …
Patronat Martínez Guerricabeitia
Creat el 1989 per iniciativa de l’empresari Jesús Martínez Guerricabeitia i de la Fundació General de la Universitat de València, amb la finalitat de fomentar i difondre l’activitat creativa en el camp de les arts plàstiques contemporànies.
Persianes Lliures Barcelona
Iniciativa a Barcelona. Proposa a grafiters i artistes de carrer espais per pintar. El projecte és una nova concepció de l’art. El graffiti aporta la convicció de que l’art no és una mercaderia sinó una eina per a comunicar sentiments, idees o il·lusions.
Pintors Barri Gòtic de Barcelona
El Col·lectiu Pintors del Barri Gòtic de Barcelona és integrat per un conjunt de persones que van portar la pràctica artística, fonamentalment pictòrica, durant els anys 1960-1980, vinculats d’alguna manera al barri del Casc Antic de Barcelona.
Planta - Fundació Sorigué
Espai per a la reflexió, el coneixement i la creació. Uneix art, ciència, tecnologia, responsabilitat social, medi ambient i arquitectura. Situat a Balaguer (Lleida), en entorn industrial, concebut com un punt de trobada per al talent i la creativitat.
Playart Associació Artística
Web de Playart Associació Artística de Salou (Tarragonès), fundada el 2006. Es tracta d’un grup d’artistes i ciudatadans interesats en el desenvolupament cultura de las persones amb creativitat que radiquen a Salou i les seves rodalies durant tot l’any.
Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès
Web de l’Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès. L’entitat neix a 2008 després d’un any de treball entre els seus col·lectius: Artesania d’arts i oficis, producció agroalimentària i producció alimentària ecològica.
Projecte Minerva - Catàleg virtual de creadores de Gràcia
El projecte vol ser punt de trobada per a creadores del districte i altaveu del talent femení i la creació cultural de les dones de Gràcia per la comunitat i l’entorn artístic de la ciutat. La finalitat és el foment de la creació cultural de les dones.
Quaderns de Taller
Aplega accepcions complementàries. Publicació de periodicitat indefinida que reuneix obra artística d’arquitectura, plàstica, pintura, dibuix, gravat, fotografia, música i literatura. L’altre concepte és el col·lectiu artístic de persones que el formen.
Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi
Històrica entitat fundada l’any 1850 com a “Academia de Bellas Artes de Barcelona”. Practica i potencia la investigació de les belles arts a Catalunya. Col·labora en l’apreciació, defensa, conservació i restauració de monuments. Museu i biblioteca.
Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona
Històrica entitat creada l’any 1764 com a societat literària privada sota el nom de Conferencia Physycomatemática Experimental. Té la seu a Barcelona, al núm. 115 de la Rambla, en l'edifici obra de l'arquitecte Josep Domènech i Estapà (1894).
Reial Cercle Artístic de Barcelona
Entitat cultural de barcelonina que reuneix persones que cultiven les belles arts en les seves diverses manifestacions culturals, contribuint al foment de l'art amb tota mena d'activitats culturals. La versió en català no és operativa.
Remigio Soler
Web oficial de Remigio Soler i de l’Associació Cultural Pintor Remigio Soler Tomás. La seu de l’Associació Cultural del pintor i artista Remigio Soler està ubicada a la ciutat de València. La seua obra i informació de les finalitats d’aquesta institució.
Sa Possessió de Son Rossinyol
De titularitat privada, és on la associació WD desenvolupa l’activitat. Situada en poligon industrial, Sa Possessió resisteix al temps i vol ser lloc de creació i expressió de tot tipus d'events on puguin aflorir l'espontaneïtat , el divertiment i l'art.
Sant Andreu Contemporani
SAC és un programa públic dedicat a l’art emergent al Districte de Sant Andreu (Barcelona), articulat al voltant del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas. Fomenta l’experiència en la professionalització artística a través de projectes ...
Secundaris
Secundaris és un dels blogs de referència en català, que agrupa a aquest col·lectiu d’artistes del còmic. Dades de 1000 Caps: el llibre de 158 pàgines plenes dels caparrins, caparrots, capgrossos i caparrassos de Joan M.
SingCat, linking cultures
Projecte de difusió i recerca artística pel diàleg cultural, per a crear sinergies culturals entre Singapur i Catalunya amb l’objectiu d’apropar les arts visuals d’aquestes dues cultures de tradicions tan diverses mitjançant recerca, xerrades i tallers.
Sketchers Crawl Vic
Dibuixem "in situ ", a cobert o a l'aire lliure, capturant directe el què observem. Els nostres dibuixos expliquen la història del nostre entorn, dels llocs on vivim i on viatgem. Al dibuixar documentem un lloc i un moment determinat.
T Art Centre
Promou la creativitat com a llenguatge universal. Sant Antoni Multimedia Internacional, T Art Centre és un espai de treball, de recerca i producció amb capacitat de residència, per acollir a artistes, músics, escriptors i investigadors culturals…
Tallers 03 associació d’artistes de Tarragona
Associació d'artistes que es constiuex amb les finalitats de promoció, difussió, assesorament, i organització d'esdeveniments relacionats amb l'activitat artistica dels seus membres. jornades allò més íntim del seu treball creatiu: el taller i el procés.
Tallers Artesans de Navata
Web del Tallers Artesans de Navata (Alt Empordà). És un col·lectiu d’artesans que treballen i viuen a Navata, disposats a divulgar i revaloritzar els seus treballs artesans. Els sectors de treball, guia d’artesans, activitats i situació del municipi.
Terrassa Acció Creativa
Terrassa Acció Creativa hOMe. Terrassa Acció Creativa pROgraMAciÓ. Terrassa Acció Creativa dIScipLINes. Terrassa Acció Creati-va gALeRia. Terrassa Acció Creativa BAseS. Terrassa Acció Creativa liNks. Terrassa Acció Creativa cONtaCte.
TPK Arts Plàstiques
La TePeKaLe és l’espai experimental de producció i difusió d’art contemporani del TPK. Exposicions, produïm, publiquem la revista-espai d’art, festivals de performances, concurs cinema internacional... i la TePeKaLeSound, espai d’investigació sonora.
Traç - Amics de les Arts
L’Associació d'artistes de Premià de Mar (Maresme) que intenta, utilitzant la pintura, el dibuix i altres técniques d'expressió artística, trasmetre tot allò que sentim envers a segons quins elements. Expressem el que sentim i que volem trasmetre al món.
Unió Internacional d’Artistes de Carrer
Joglars Plàstics de la Rambla, pintors de la Rambla. Galeria d’artistes. Entrades: caricatura, events, retrat, exposicions, pintura, festivals, exclusión cultural, políticas culturales, homenatges, projectes, Biblioteca de l’associació. Català mínim.
Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts
Trobada d’artistes, visitants, creació i observació. El llenguatge i l’art permeten descobrir i integrar, des de l’experiència emocional el Parc del Garraf; persones, llum, vent, terra i mar. Tallers, seminaris, exposicions, poesia, teatre i música.
Vallirana Artística
Web de Vallirana Artística. Es una iniciativa ciudadana participativa, valliranArtística quiere dar visibilidad y promover a los actores sociales dentro del ámbito artístico y cultural del pueblo de Vallirana. No és en català. No entra al directori.
Xarxa de Centres de Producció d'Arts Visuals de Catalunya
Associació d’artistes visuals que cerca solucions conjuntes a les problemàtiques específiques dels espais de producció d’arts visuals amb la intenció de donar estabilitat als projectes de cada un dels membres. Socis, notícies i dades.
zero mig partit per mig
Associació cultural i espai artístic, situat a Corbera d'Ebre (La Terra Alta). Exposicions, edicions de llibres d'art, tiratge d' obra gràfica (gravat, serigrafia), biblioteca d'art del s. XX, conferències, projeccions de cinema i tallers d'escenografia.
Zona Factoria d’Art
A la Zona tot flueix, tot canvia constantment. No hi ha regles, ni límits, tot és possible. És substrat creatiu en estat latent. És un espai compost per diversos tallers de diferents artistes i espai comú d’exposicions. Web bilingüe. El català és mínim.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT