ASSOCIACIONS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
“tic@'t” Associació per la Difusió de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en l'Ensenyament i en l'Aprenentatge
Trobaràs tota la informació sobre els cursos ofertats, diplomes, procediment de treball, etc. Informàtica, ensenyament, aprenentatge, tecnologies, cursos no presencial de word, excel, access, powerpoint, coreldraw, photoshop, flash, ...
AENTEG - Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona
L'AENTEG és una associació professional d'empresaris dedicats a activitats relacionades amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació. d'agrupar i representar els interessos de les empreses de les comarques gironines del tot el sector.
Altanet, Diputació de Tarragona
Infraestructura tecnològica (informàtica i comunicacions) d’Administracions Locals de Tarragona. Connectivitat, accés a Inet, dominis, hospedatges, allotjament web, correu electrònic, FTP, proxy, antivirus, antispam, etc.
Amical Viquipèdia
Associació formada per col·laboradors dels projectes de la Fundació Wikimedia, entre els quals destaca la Viquipèdia, i juntament per simpatitzants. L’associació dóna suport als projectes Wikimedia a Andorra i als territoris de parla i cultura catalana.
Amics i Amigues de Visca
Solicita espai de franc per la teva web a Visca omplint el formulari. Ofereix a tots els seus amics i amigues un espai personal on poden carregar, és a dir fer upload pàgines web a la Teranyina Mundial al WWW.
APSI Associació de Professionals de la Societat de la Informació, del camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre
APSI som un grup de professionals, que treballem en diversos sectors, però amb vinculació amb Tarragona, les tecnologies de la informació i comunicació. L’associació reuneix als professionals de la societat de la informació de les postres terres.
Associació Catalana de WebQuest
La Comunitat Catalana de Webquest-Webquestcat es regeix per la Llei 7/1997, de 18 de juny, d’associacions (article 3.1.a de la LA). Una WebQuest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet.
Associació Ciutadana VallesNet
Xarxa del Vallès Oriental que promou l'ús d'Internet a la vida quotidiana la comarca en un projecte que ha complert dos anys, en el que tots els ciutadans del Vallès formem part de la comunitat Vallesnàuta.
Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya
L’ASEITEC, Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya, és una organització empresarial d’àmbit català, vinculada a la patronal Cecot, que agrupa empreses d’informàtica i noves tecnologies del país.
Associació Lavila.org
Projecte que va néixer de les converses d'un grup d'entusiastes. Ens posarem per feina amb la voluntat de ser el primer referent del nostre municipi (Santa Margalida a Mallorca) a l'hora d'aprofitar allò que posa al nostre abast Internet.
Atictes - Amics i Amigues de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació
Associació sorgida de l’evolució d’Internautes d’Amposta (IIA), que advoca - com la seva antecessora - per la promoció de les TIC. Xarxa social per compatir. S’estan perdent valors clàssics com el compromís, la generositat o el treball en equip.
Aujac : Associació d'Usuaris de Java de Catalunya
Associació que neix amb el propòsit d'acostar les noves tecnologies de la informació a tota la societat. Un esforç fet a través d'un dels Java Users Groups més actius d'Europa. Web oficial (www.aujac.org), inactiva.
Campanya per un domini .CAT
Associació i campanya per un domini .cat per a la comunitat lingüística. L’associació puntCAT està formada per entitats i no per persones físiques. La nostra associació vol ser representativa de la societat civil de llengua i cultura catalana
Capítol ISACA Barcelona - Associació Catalunya Balears d’Auditors en Sistemas d’Informació
Compta amb més de 130 associats a Catalunya-Balears. Constituida l'any 2001, fou el primer capítol a Espanya amb estatuts democràtics. Obert a tots els professionals de l'auditoria, el control, la seguretat i el govern de les TIC.
Catalunya Apps - Associació d’Empresaris i Professionals de les Apps de Catalunya
Vol que Catalunya arribi a referent mundial en el sector de les apps. Tenim talent i qualitat per aconseguir-ho, però cal treballar conjuntament entre nosaltres, unir esforços, recursos i coneixement perquè això sigui possible i poder-nos fer sentir.
Cavall_forT Linux Català
Notícies sobre Linux per a desenvolupadors. Enllaços i opinions. El portal pretén ésser una eina de recerca, suport i intercanvi d'experiències obert per a Linux, tutorials, manuals, fonts. Pàgina en construcció rermanent, …
Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya - CesiCat
Organisme executor del pla nacional d’impuls de la seguretat TIC aprovat per la Generalitat de Catalunya. La missió del Pla nacional és: Garantir una Societat de la Informació Segura Catalana per a tots, opera com Centre de Seguretat de la Informació.
Cercle per al Coneixement
Seu virtual del Cercle, un espai per a la reflexió crítica i la innovació creativa per a la societat del coneixement, i plataforma oberta per la realitat econòmica i social. Propostes i alternatives pel progrés cap a la Societat del Coneixement.
Cibercat - Associació de Cibervoluntaris de Catalunya
Web de Cibercat, l’associació de cibervoluntaris, és un projecte nascut per a contribuir a desenvolupar la societat de la informació i a la reducció de la fractura digital. Som proactius, impartim classes, busquem aules, col·lectius, projectes, ...
Cibervoluntariat de Catalunya
Projecte a través del qual un grup d'internautes solidaris volem contribuir en la mesura de les seves possibilitats al desenvolupament de la societat de la informació, ajudant que cada vegada mes ciutadans de la nostra Comunitat es connectin a Internet.
Confiança Online
Associació que té la finalitat d'augmentar la confiança dels usuaris en l'ús d'Internet i els mitjans digitals. Abasta les comunicacions comercials, aspectes contractuals derivats de transaccions comercials que les empreses realitzin amb consumidors.
Departament de la Societat de la Informació d'Andorra
Departament de la Societat de la Informació d'Andorra. El departament de Projectes Estratègics del Govern d’Andorra va ser creat pee decret de 2005 d’estructuració de la Presidència del Govern. Projectes estratègics per al desenvolupament del Principat.
Departament d'Economia i Coneixement > Universitats i Recerca
Del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catatalunya. Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) i Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT). Agència de Gestió d'Ajuts Univertaris i de Recerca
DigiCape
Associació Digital de Capellades. É una entitat que, des de Capellades, està dedicada a la divulgació de les noves tecnologies. La electrónica, la informática i les telecomunicacions. Us podeu posar en contacte amb la gent de DigiCape.
drupal.cat
Comunitat d'usuaris de drupal en català. Entenem com a usuari aquella persona que, d'una manera o altra, fa servir drupal. Qualsevol persona interessada en aquest CMS pot formar part de la comunitat i participar-hi activament. Col·laboreu …
El Racó Català
El Racó Català, és un portal capdavanter de la xarxa en català, creat l'any 1996. El mitjà ha esdevingut amb els anys un diari en català, amb una posició de lideratge. Fòrum de la comunitat, articles, seccions i webs allotjades.
En Xarxa
En Xarxa us ofereix tota mena de serveis d'Internet des de Barcelona. A la web hi tobareu música, buscadors, informació, premsa i moviments de caire alternatiu. Pàgines i serveis hostatjats.
Fundació Barcelona Digital
Constituïda l’any 2002 com una entitat privada amb l’objectiu de fomentar la ciutat de Barcelona i Catalunya com a centres estratègics d’implantació i generació de negocis, empreses i projectes innovadors de base tecnològica digital.
Fundació i2CAT
Entitat que impulsa la recerca i la innovació en les tecnologies d'Internet avançada. Desplegament de serveis i aplicacions de banda ampla des de les comunitats de de recerca i innovació, impulsant el desplegament d'infraestructures.
Fundació puntCAT
Web de la Fundació puntCAT, domini .cat. És un domini genèric com el .com o el .org, però adreçat específicament a la comunitat lingüística i cultural catalana a Internet. El .cat permet el registre de noms amb les lletres especials pròpies del català.
IMIR Internautes de Montcada
Pàgina de IMIR Associació d'Internautes de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), associació de joves internàutes, fundada l’any 2002, a Montcada Centre, en aquest municipi vallesà. Aquest col·lecitu compta amb una vuitantena de membres. Activitat.
Institut Català del Coneixement i Societat de la Informació - ICCSI
Entitat Mercantil que té com activitat principal l’anàlisi i prospecció de mercats sectorials i alhora realitzar estudis, diagnosi a empreses exposant en quines àrees es detecta una necessitat o mancança i oferir eines per la seva cobertura. Consultors.
IRC-Catalunya
Portal de comunicació irc-catalunya.cat. L’IRC Catalunya és la primera xarxa de xat catalana de xat a l'IRC. Servidor de IRC per canals de xat en català. Presentació, webxat, ajuda, serveis, enllaços i avís legal. Amb el suport de: I2cat.
ISOC - Capítol Català de la Internet Society
Organització assembleària amb 325 socis. És, des de 1995, el primer capítol de la Internet Society creat a l’estat i uns dels primers que es van reconèixer a Europa. L’àmbit d’actuació inclou els territoris on s’utilitza la llengua catalana.
La Torrellonenca de Comunicació SL
Som una colla d'amics que mai hi haviem tingut res a veure amb les noves tecnologies informàtiques. Som massa vells per haver nascut dins d'aquesta revolució, però ens hi vàrem afegir. I vàrem aprendre el que vàrem poguer.
Les Ciberdones
Pàgina d'aquesta associació de dones, sorgides de l'intercanvi d'idees entre les dones periodistes a Internet. Llista de distribució pròpia. Oberta a la participació de dones de diferents professions i llocs del món. Nou blogi!
Llefi@net
La Xarxa Ciutadana de Llefià és una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu de promocionar el coneixement d'Internet al barri de Llefià, i fer de punt de trobada entre els ciutadans, les associacions i les entitats del nostre barri.
Maduixa
Xarxa formada pels usuaris de cable i televisió de Catalunya de poder generar la pressió i el clima necessari en el nostre proveïdor per intentar canviar allò que no funcionaba a CTC (que eren moltes coses) i, suggerir alternatives.
Municat.net - Municipis i Comarques de Catalunya
Té l'objectiu d'apropar l'administració als ciutadans. El Sistema d'Informació d'Administració Local, té com a prioritat cooperar amb les entitats locals de Catalunya, sense oblidar, però, que també vol ser una eina útil per als ciutadans.
Navàs Obert a les Tecnologies de la Informació
Navàs Obert a les Tecnologies de la Informació, és format per un grup de persones interessades en les noves tecnològies i que amb el suport de l'Ajuntament de Navàs, tenen com a principal objectiu acostar les noves tecnològies a Navàs.
NIC Andorra
Registre delegat d'Internet a Andorra. Normes de registre, Reserves de domini ad, altres registres, i llistat de dominis existents. El DNS (Domain Name Server) és el sistema utilitzat a Internet per poder assignar i utilitzar universalment noms d'Internet
Oficina Valenciana per a la Societat de la Informació (OVSI)
Web de l’Oficina Valenciana per a la Societat de la Informació (OVSI). La institució és la promotora i la coordinadora dels projectes del Govern Valencià per a incorporar la Comunitat Valenciana en la Societat de la Informació. Dades i projectes.
Raconet
Centrat en el camp de l’alfabetització digital, acosta al barri les grans possiblitats que ofreixen les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Es troba a l’antiga sala de lectura del Centre Cívic Guinardó, el primer centre cívic creat a la ciutat.
Softcatalà.cat
Pàgina de Softcatalà. És una organització, l'objectiu bàsic de la qual és organitzar el desenvolupament, la traducció i la distribució de productes en català mitjançant Internet. L'associació es va crear l'any 1998.
Stic, societat de tecnologia i coneixement
L’associació Societat de Tecnologia i Coneixement, neix l’any 2008. Vol ser una entitat que generi interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb l’ús de les tecnologies de la informació com a eix vertebrador.
TICOsona
L’associació TICOsona integra tots els empresaris que es dediquin a qualsevol mena de producció d’equipaments o elements o a qualsevol mena de prestació de serveis relacionats amb l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
WICCAC (Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics)
Agrupació de webmàsters que hem creat webs. Som independents, no estem lligats a organismes oficials ni entitats comercials ni professionals ni grups polítics; propòsits culturals o cívics. Treballem en català. Intercanvi d’opinions, experiències i ajuda.
Xarxanet@
ONG dedicada a proveir serveis telemàtics a persones i grups sense ànim de lucre que treballen per la pau, la justicia social, l'educació i el medi ambient. Integrada a IPANEX (Federació de nodes telemàtics), i a l'APC.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT