ASSOCIACIONSDIVERSES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
* Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana
Creada l’any 1992 a Vic, coordina centres d'estudis locals i comarcals d'arreu dels territoris de domini lingüístic de la llengua catalana. Coordinació de recerques, assessorament, publicacions, objectius i entitats adherides.
Accent Akoe
Plataforma pensada com a punt de trobada i desenvolupament dels equips i projectes en funcionament, i pel desenvolupament de nous. Es una finestra oberta que s'orienta a la nostra pròpia gent i impulsa la nostra activitat cap a l'exterior.
ADAP Associació per al Desenvolupament Acadèmic i Pedagògic
Associació maresmenca, l’objectiu és investigar, desenvolupar i dur a la pràctica mètodes d’estudi i aprenentatge pels alumnes i pels professors amb la finalitat de millorar i innovar el model pedagògic actual i lluitar contra el fracàs escolar.
ADIDE-PV | Associació d'Inspectors d'Educació del País Valencià
ADIDE País Valencià ha avançat en els darrers anys, conjuntament amb les associacions d’inspectors estatals federades dins ADIDE, en la reflexió i plantejaments sobre el paper de la Inspecció, la seua autonomia professional i els reptes a què s’enfronta.
AEC - L’Agrupació Escolar Catalana
Ll’AEC, som una associació d’escoles creada l’any 1996 amb l’objectiu principal de compartir experiències i generar projectes en el món de l’educació i l’ensenyament per tal d’oferir un servei d’interès general de màxima qualitat a Catalunya.
AEPCFA
La Asociación de Educación Popular Carlos Fonseca Amador és una ONG nascuda a Nicaragua el 1990 amb l’objectiu de portar a terme un projecte popular d’alfabetització, partint de l’educació. Treballa la producció, la salut i el medi ambient.
Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva
Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva. La missió de l’AVAP és estimular l’excel·lència dels sistemes valencians d’educació superior, innovació i serveis públics, a través de l’avaluació i la prospectiva, millorant la societat a la qual serveix.
Agenda 21 Escolar Bcn
L'Agenda 21 Escolar de Barcelona és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l'ambiciós projecte planetari d'imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l'entorn més immediat.
Agenda 21 Escolar de l'Hospitalet de Llobregat
L’A21E és l’aplicació de l’Agenda 21 Escolar de l'Hospitalet de Llobregat, a la realitat dels seus centres escolars. És un compromís de la comunitat educativa per treballar per la qualitat ambiental i la sostenibilitat del centre educatiu i el seu entorn.
Agenda 21 Escolar Fluvià
El Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat convoca a organitzacions ciutadanes, entre les quals els centres escolars, a impulsar iniciatives que portin cap a una ciutat sostenible. Des de l’any 2001 els centres educatius fan l’Agenda 21.
Al Prat Escoles + Sostenibles
El Servei d’Educacio Ambiental, està a disposició per assessorar-vos en tot allò que necessiteu, recolzar-vos en el desenvolupament dels projectes d’ambientalització del centre que porteu a terme i especialment pels adherits a al Xarxa Pe+S.
Alpic
La Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya (ALPIC) ofereix informació i assessorament a totes aquelles persones que treballen en l’àmbit del serveis a la infància i a la família afavorint la conciliació de la vida laboral i familiar. Centres.
Amicsprada
Associació col·laboradora de la Universitat Catalana d’Estiu. Guiats pel Consell sortint -que guia el col·lectiu d’amigues i amics agermanats per la idea de llengua i país- la tasca realitzada fins ara. Els nous membres per continuar el projecte iniciat.
Ans Educació
Empresa fundada l’any 2015 projecte que busca donar una nova mirada a tot lo relacionat amb el patrimoni i l’educació. Imaginar, crear i transportar a diferents móns a través d’una manera senzilla i unes formes emptatitzants amb el públic.
Aprendre amb família
Educació lliure basada en l´amor. Integral, natural i flexible. En Jordi, la Maria i els nostres 4 fills. La Judit té 8 anys, la Sara 6, en Jordi 3 i en Sergi 11 mesos. Els nostres fills no van a l’escola, escolaritzem a casa i aprenem a el propi medi.
ÀREA FOL | Equip FOL (ICE-UAB)
Espai de comunicació i difusió de l'Equip de l'Àrea de Formació i Orientació Laboral (Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona) per al conjunt del professorat de FOL de Catalunya.
ASPEPC Sindicat de Secundària
Sindicat de professors i professores de l'ensenyament secundari públic de Catalunya. Sorgeix arran de la necessitat de recollir la veu i assumir la defensa i les reivindicacions dels col·lectius de secundària, negligides per la plataforma unitària.
Assemblea Groga
Web de l’Assemblea Groga, és un espai de treball, reflexió, formació i acció de la comunitat educativa del nostre país, que treballa per una educació pública de qualitat. SOS a l’ensenyament públic i de qualitat. Participa, lluita, no et resignis!...
Assemblea Profes
Assemblea Profes. L'escola no educa, l'escola fracassa, l'escola no s'adapta... Els "experts" presenten informes del desastre. Els economistes mediàtics assenyalen el desajustament amb el mercat. Per la defensa de l'ensenyament públic de qualitat.
Associació acidH Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà
L’Associació acidH neix al 1994 de 2 entitats: L’Associació i la Fundació Tutelar té l’objectiu de millorar la qualitat de vida de persones amb intel·ligència límit amb una atenció integral. Programes adaptats de secundària i PQPI. Oferta educativa.
Associació Antics Alumnes Escola Pia de Sarrià
Pàgina web de l'Associació d'Antics Alumnes del Reial Col·legi de l'Escola Pia de Sarrià. Aquí podras contactar amb els teus companys d'escola. Enyores, sovint, retrobar-te amb algun company del que fa temps no en saps res?
Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura
Web de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura. L’associació agrupa cases de colònies, serveis educatius i escolars, gestió d'equipaments, associats, butlletí, i serveis.
Associació Catalana de WebQuest
La Comunitat Catalana de Webquest-Webquestcat es regeix per la Llei 7/1997, de 18 de juny, d’associacions (article 3.1.a de la LA). Una WebQuest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet.
Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP)
Associació formada per les vuit universitats públiques de Catalunya. Nascuda l'any 1997 amb la voluntat de ser-ne la veu essencial, l'ACUP les representa i promou. Suport al treball de les universitats que en són membres i unir esforços.
Associació Cultural Escola en Català
Pàgina web oficial de l’Associació Cultural Escola en Català, associació cultura educativa fundada a Vic (Osona) l’any 2012. Omple el formulari i t'enviarem tota la informació sobre la campanya Defensem l'Escola en Català. Activitat de l’entitat.
Associació d'Antics Alumnes de la UPF
Pàgina web de l'Associació d'Antics Alumnes de la Universitat Pompeu Fabra. Descripció institucional, noticies, revista "Nexe" i possibilitat d'associar-se. Treball en 3 +ambits: Intern, universitari i extern.
Associació de Centres de Formació no Reglada de Catalunya
Blog de notícies de l’ACENORC, l’Associació de Centres de Formació No Reglada de Catalunya. La pàgina web oficial de l’associació “http://www.acenorc.com/”, ja no és operativa. Només inclou notícies i alguns comentaris.
Associació de Centres Privats de Formació Continuada Comarques Gironines ACPFC
Representa, gestió i defensa interessos dels membres. Promou la comunicació, convivència i solidaritat entre ells. Defensa el sistema d'empresa privada i economia de mercat, i la imatge de l'empresariat. La web http://www.formaciogi.com no funciona.
Associació de Directius de l’Educació Pública de Catalunya
Integrada per persones que exerceixen o han exercit càrrecs de direcció a l'Educació Pública a Catalunya. El professorat ha fet l’esforç per adaptar els centres i asegurar la qualitat en condicions precàries, suplint-ho amb l’esforç personal i voluntat.
Associació Educativa Vall del Terri
Entitat creada l'any 1994 a Girona. Activitat d’acolliment i atenció a menors i joves amb manca d'integració escolar i conducta social; escolaritza joves i menors en situació de fracàs i marginació escolar sotmesos a mesures judicials o administratives.
Associació Edulleu
Entitat que ofereix serveis de lleure i educatius. Professionals titulats ofereixen un servei de qualitat en un marc lúdic i pedagògic. Creiem que es pot educar divertint, un compromís inicial que ha inspirat les nostres actuacions i que s’ha refermat.
Associació Formació i Desenvolupament
Entitat que treballa per la promoció i desenvolupament del benestar de les persones, suport i acompanyament a la infància, en especial d'els infants en situació de risc i vulnerabilitat social, formació en àmbits d'acció social, educació i salut mental.
Associació Iaeste Catalunya
Associació Internacional nascuda a Londres el 1948, per intercanviar estudiants per obtenir experiència. Programa d'àmbit Internacional reconegut pels Ministeris d'Educació i Ciència, Industria i Energia per formar-se en l'entorn Universitat-Empresa.
Associació Lika - Llibertat, Igualtat I Koeducació en Acció
Es va crea a Lleida el 2010 i l’espai d’actuació és les Terres de Lleida. Lika “iguals” en suec. La metodologia s’identifica amb la Socialització Preventiva de la violència de gènere, que desenvolupa normes i valors que prevenen actituds sexistes.
Associació Nacional de Professors d'Ensenyança Sindicat Independent - SOS Bullying
Pàgina amb informació, no oficial, de SOS Bullying, l’Associació Nacional de Professors d'Ensenyança, Sindicat Independent de l’Educació. La seva pàgina oficial “http://www.anpebcn.com” ja ha deixat de ser operativa.
Associació per a la Formació de Mares i Pares de Gavà
Pàgina web de l’Associació per a la Formació de Mares i Pares de Gavà (Baix Llobregat). Es tracta d’una associació educativa formada per uns 25 membres de les AMPAs del Municipi. La versió en català de la pàgina no és operativa.
Associació Petits Trols espai i infants
Petits Trols és una associació social sense afany de lucre fundada a Banyoles amb la finalitat d'aconseguir que els espais on hi ha nens siguin segurs, higienics i confortables. Els objectius de l'entitat són millorar els espais on hi ha infants. Xarxes.
Associació Pitiüsa per a la Renovació Pedagògica
L'APREP com a MRP vol donar suport als docents de les nostres illes que estan treballant dur per aplicar metodologies renovades on l'alumne passa del tradicional rol passiu a un rol actiu i central en el qual troba la motivació per aprendre i construir …
Associació Projecte Integral Esportiu (PIE)
Promoció l'esport per a nens i adults: Activitats extraescolars, campus, diades, sortides, formació del professorat de Suport Vital Bàsic i Reanimacó Cardiopulmonar (titulació europea), gimnàstica per a adults, lligues de futbol, homeopatia …
Associació Quintanes
E.F.A. Quintanes. Les EFAs. són un sistema educatiu en alternança. Dades de l'EFA Quintanes; Cicles formatius de grau mitjà (Antiga FP). Centre d'Estudis Vic-Manlleu, activitats, altres webs interessants.
Associació Trèvol Educació, reflexió i acció social
Entitat constituïda l’any 1999, sense finalitat de lucre. Ens dediquem a l’educació en el lleure, a l’acció social i a promoure el desenvolupament del treball en xarxa entre els agents educatius i socials, amb voluntat transformadora i d’inclusió social.
Ateneu de Maó - Ateneu Científic Artístic i Literari de Maó
La gènesi de l’Ateneu es concep com una de les extensions universitàries d’estudis no reglats o Extensió Universitària Popular, nascuda de l’afany d’estendre el coneixement científic i els estudis i coneixement artístic i literari. 100 anys.
ATIRC
Web de l’ATIRC, Assemblea de Treballadors de l'Institut Rafael Casanova, membre de santboienlluita per l'Educació Pública. Participa de Catalunya es mou! plataforma per a la comunicació entre membres de la Comunitat Educativa de Catalunya.
Badalona es mou!
Web de Badalona es mou! Es tracta d’una plataforma educativa impulsada per la Federació d’AMPAS, direccions i professorat dels centres públics de Badalona, per una resposta unitària del sector educatiu a la ciutat de Badalona. Publicació en paper.
Badia Educa
Espai Educatiu de Badia del Vallès. Educa Badia és tothom que viu a Badia del Vallès. Som una ciutat rica en infants i adolescents i amb les nostres accions diàries ja siguin directes o indirectes els estem educant siguem o no conscients.
Badia Educadora
Badia Educadora és l’espai municipal dels centres educatius de Badia del Vallès (Vallès Occidental). Ofereix una oferta àmplia i propera que garanteix un ensenyament de qualitat amb opcions diverses per a les diferents etapes educatives.
Baix Maestrat Contra Les Retallades
Els sindicats anuncien mobilitzacions després de les manifestacions multitudinàries contra les retallades del Consell. Els sindicats de la Mesa General de Negociació valoren molt, la resposta del personal del sector públic i de la ciutadania valenciana.
BonesNotes
Plataforma educativa online creada el 2009 per professors d'escoles de Catalunya. Vol millorar l'educació mitjançant l'ús de les noves tecnologies amb continguts de qualitat. La web fomenta la col·laboració entre estudiants i interacció pares-professors.
BonesNotes
Plataforma educativa online creada el 2009 per professors d'escoles públiques i privades de Catalunya. Promou millorar l'educació mitjançant l'ús de les noves tecnologies i amb continguts de qualitat. Fomenta col·laboració entre estudiants.
Cantillepa Suport Educatiu
Cantillepa és un projecte engegat a Gelida a càrrec de professionals de l'educació, decidits a treballar per ajudar-vos en la formació i oferir-vos un ventall de cursos i tallers al llarg del curs escolar. S'actualitzen les novetats al Facebook i Twitter.
Castelldefels es mou!
Castelldefels es mou! És un nou intent de vertebrar l'acció, la reflexió i la comunicació entre la comunitat educativa de Castelldefels (Baix Llobregat). Cal que treballem junts en la defensa d'un Ensenyament Públic de Qualitat. Esteu tots convidads!
Catalunya es mou!
Catalunya es mou! Una plataforma per a la comunicació entre els i les membres de la Comunitat Educativa de Catalunya, que treballa per una educació pública de qualitat. Manifest groc, assemblea groga, castells i escoles de colors, ...
CEDAP - Centre d’Ajuda Pedago`gica Andorra
CEDAP, som una empresa compromesa amb les fami´lies, per ajudar els infants i joves, a poder millorar el seu rendiment escolar, capacitats i autoestima. Cursos d'anglès, francès i alemany per a estudiants i empreses. Andorra La Vella.
Centre Català d'Educació
Entitat que aplega professionals del lleure educatiu. Des de l'any 1996 al servei d'escoles, AMPA i ajuntaments, fent un conjunt de serveis educatius. L’aval són les escoles on treballem. L’experiència en el mercat, amb moltes escoles que hi confien.
Centre Municipal Educació Palafrugell
L'Àrea d'Educació vetlla perquè l'oferta educativa s'adeqüi a les necessitats de Palafrugell ciutat. Atén les demandes i inquietuds dels ciutadans i les ciutadanes que tinguin relació amb l'educació i informa dels serveis, recursos i projectes.
Centres Educatius Públics Districte Sarrià-Sant Gervasi
Bloc de les escoles públiques del districte de Sarrià-St.Gervasi. Espai dels centres educatius públics del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la Ciutat de Barcelona. S’ofereix al servei de la comunitat educativa de tot aquest territori. Cens d’escoles.
Cercle per a l’educació
Plataforma presentada en societat amb una declaració contundent: Reclamam als partits polítics, un gran acord per a la reforma del sistema educatiu de les Illes Balears. Relació cronològica dels fets i dels documents entorn a la tasca de 2010-13.
Cesire Cedec - Centre de Documentació i experimentació en ciències
CDEC és un centre específic de suport a la recerca i la innovació que posa a disposició del professorat tots aquells recursos i accions formatives que promouen la innovació i la millora de l’ensenyament i aprenentatge de les ciències a l’aula.
CEVCAM Bloc
Bloc d’activitats de la Coordinadora per l'Enseyament en Valencià del Camp de Morvedre. Pretén unir els esforços de totes les persones interessades i preocupades pel valencià al Camp de Morvedre. Aquest any, la trobada es fa a Estivella.
CEVCAM Coordinadora per l'ensenyament en valencià del Camp de Morvedre
Membre de la Escola Valenciana, Federació d'Associacions per la Llengua. Pretén unir els esforços de totes les persones interessades i preocupades pel valencià al Camp de Morvedre. Participem en activitats, campanyes i congressos de la EV.
Còdol Educació
Còdol Educació, empresa de Reus (el Baix Camp), dedicada a la didàctica de les ciències naturals. Presentació i objectius, projec-tes i entitats. Serveis educatius a escoles, museus, institucions i equipames a qui proporciona activitats pedagògiques.
Col·lectiu de Centres Privats-Concertats i Llars d’Infants de Mataró
Web oficial d’aquest col·lectiu educatiu. Els representants del centres privats-concertats i llars d’infants de Mataró, preocupats per la situació que viu l’ensenyament en el nostre país, ens vàrem constituir com a col·lectiu el novembre de l’any 2001.
Comenius Regió Picanya - Tarnobrzeg (Polònia) 2012-2014
Associació, que promou la dimensió europea de l'educació. Té l’objectiu el desenvolupament d’activitats de cooperació sobre edu-cació per a la salut en prevenció d'addiccions. Constituïda pels ajuntaments de Picanya i de Tarnobrzeg (Gmina Tarnobrzeg).
Comissió de Mares, Pares i Mestres de l'ACIS
Bloc de la Comissió de Mares, Pares i Mestres de l'Acis-Artur Martorell de Barcelona. L'AMPA de l'escola dóna a conèixer l’activitat, contribuint al debat educatiu potenciant i fent ressò d'iniciatives, projectes o discursos que poden ajudar a l'educació.
Comissió de Necessitats Educatives Especials Montcada i Reixac
La CNEE és una comissió integradora i oberta que neix des de la necessitat de prendre al municipi, mesures d'acció per enfortir les Necessitats Educatives Especials dels nens amb NEE. La idea d’aquesta comissió sorgeix al consell escolar del CEIP Reixac.
Competències Bàsiques Illes Balears
Continguts treballats als Projectes d’Innovació Pedagògica sobre competències bàsiques. Hi trobareu informació dels diferents mòduls treballats, així com exemples dels documents elaborats per diferents centres dels quasi cent que participaren.
Competents/Gu Gai Gara/Competentes
Per a una educació en competències. Creem un lloc on la pregunta es tan necessària com la resposta i sobre tot per moltes respos-tes enriqueixen el valor d’una pregunta. Hem posat il·lusió en aquest espai amb ajuda de tots. Contingut en català mínim.
Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes
Web de la Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya. Escoles Maristes; Federació d'AMPAs de l'Escola Pia de Catalunya, … La CCAPAC és una entitat constituïda per federacions d'AMPAs d'escoles cristianes.
Consell Escolar de Catalunya
Web oficial del Consell Escolar de Catalunya. Es tracta de l'organisme superior de consulta i participació dels sectors afectats en la programació general de l'ensenyament no universitari dins l'àmbit de la Generalitat de Catalunya.
Consell Escolar de les Illes Balears
Conselleria encarregada de l’educació a les Illes Balears. Té la finalitat d'instrumentar la participació efectiva de tots els sectors socials afectats en la programació general de l'ensenyament no universitari a l'àmbit de les Illes Balears.
Consell Escolar de les Illes Balears - Blog
Encarregada de l’educació a les Illes Balears. Participació efectiva de tots els sectors socials afectats en la programació general de l'ensenyament no universitari a l'àmbit de les Illes Balears. Enviau la vostra proposta o la vostra opinió.
Consell Escolar de Menorca
Web del Consell Escolar de Menorca, òrgan de consulta i participació de la comunitat educativa de Menorca. Sense les institucions, no aconseguirem les finalitats. Ens hi juguem molt: des de la formació de persones responsables fins a aspectes essencials.
Consell Escolar Municipal de Barcelona
Web oficial del Consell Escolar Municipal de Barcelona i dels Consells Escolars Municipals de Districte. El CEMB, és l'òrgan de participació ciutadana en l'àmbit de l'educació i representa la comunitat educativa de la ciutat de Barcelona.
Consell Social de la Universitat de València
El Consell Social és l'òrgan col·legiat universitari de participació de la societat valenciana en la Universitat. En cadascuna de les universitats públiques de la comunitat valenciana es constituirà un consell social. Les finalitats del Consells Socials.
Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport - Generalitat Valenciana
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport Generalitat Valenciana. Consulta per temes: Educació, cultura i esport, novetats, normativa, enllaços d'interés, informació i formulari de consultes. Entitats, xarxes socials, multimèdia, destacats i promocions.
Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport - Generalitat Valenciana
A través d'aquesta finestra de comunicació oberta volem explicar i que ens expliqueu; per això, volem millorar els canals de la Conselleria envers la gent, i també de la gent envers la Conselleria. Parlar, escoltar i conversar ens permetrà millorar.
Consorci d'Educació de Barcelona
Instrument de cogestió i descentralització, en un marc de col·laboració institucional, que representa la voluntat de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona de treballar plegats per a la millora dels serveis als centres educatius.
Coordinadora Catalana pel Reconeixement i la Regulació de l'Educació en Família
Associació que agrupa famílies que eduquen a casa al nostre país i treballa per aconseguir el reconeixement i regulació d'aquesta opció educativa. Un dels aspectes importants pels que eduquem en família és el fet de trobar-se amb altres famílies.
Coordinadora per l’educació al barri de Fort Pienc
Pretén vehicular una estreta col·laboració entre les escoles públiques del barri que ens permeti a donar a conèixer les riqueses de cadascuna, poder compartir actius i poder afrontar conjuntament els possibles problemes de qualsevol d’elles.
CREDA Tarragona
Servei Educatiu, organització CREDA, baloració i orientació, seguiment escolar, tecnologia i formació, alumnes que poden ser atesos, marc d'actuació, normativa SE 12-13, CREDAT experiències, comunicacions i guies, sordesa, espai famílies, …
Democràcia i Justícia al CP El Castell d’Almoines
La comunitat educativa del CP El Castell d’Almoines vol donar a conèixer els esdeveniments pels quals ha estat avaluat negativament Joan Baptista Malonda Grau en la seua sol·licitud de pròrroga per al càrrec de la direcció de l’escola.
Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya
Màxim òrgan de l'Administració catalana en l'àmbit educatiu, li correspon la proposta i l'execució de les directrius, dirigir l'educació als centres públics, regular i millorar la qualitat. Serveis Centrals i 7 Delegacions. Estudis, centres, professorat.
Direcció General de Planificació i Infraestructures Educatives Iles Balears
Direcció General de Planificació i Infraestructures Educatives de Govern Balear. Organització, funcions, lleis/normatives, webs institucionals, enllaços, històric, tràmits disponibles, RSS, ajuts, beques i subvencions, contractació i atenció ciutadana.
Divina Pastora
Pàgina web de l’entitat Divina Pastora del barri de Cerdanyola de la ciutat de Mataró. Es tracta d’una associació educativa fundada l’any 1993. La versió en català de la seva pàgina no és completament operativa.
Edemip - escola de mares i pares
Professionals de l’àmbit de la docència i de la gestió i de la direcció d’organitzacions i de la formació de pares i mares d’alumnes. Organització familiar diària, pautes i orientacions que ajuden a a la reflexió i poden millorar en la tasca d’educar.
EdPAC - Educació per a l’Acció Crítica (org)
Accions a casa, a feina, comprant, movent-nos, participació social, passar-ho bé, salut, materials didàctics, sensibilització, salud: materials en castellà, Ekintzak: mat. en euskara, Ekimen Kritikoa Izateko Heziketa, Educación para la Acción Crítica.
Edu3.cat
Portal educatiu creat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la CCRTV. Material de producció audiovisual de TVC, Catalunya Ràdio i del Departament d'Educació que serveix de suport a les tasques d’ensenyament i a l’aprenentatge.
Educ@lia
Educàlia és un programa educatiu que Fundació "la Caixa" ha desenvolupat a Internet per a la Comunitat que formen els nens i joves de 3 a 18 anys, les seves famílies i els seus professors. Està basat en una concepció àmplia de l'educació.
Educació i Solidaritat Sant Adrià
Educació i Solidaritat Sant Adrià de Besòs. Els nens i nenes i joves d'avui tenen accés i reben informació de multitud d'espais. Conèixer, ordenar i analitzar la informació és una tasca educativa important per poder aprendre del món que els envolta...
Educació Manlleu
Educació Manlleu és el portal de l’Ajuntament de Manlleu dedicat a l’educació. Calendari Escolar curs 2009-2010, escoles bressol, Ampas, Oficina Municipal d’Escolarització, etiquetes, arxiu del blog, notícies i enllaços d’interès educatiu.
Educació Mataró
L'Institut Municipal d'Educació (IME) és l'organisme autònom de l'Ajuntament que gestiona, organitza i administra les competències municipals en matèria d'educació. L'IME té com a objectiu contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament.
Educació Oberta
Projecte educatiu a les Balears, que tracta les TIC, com una eina per millorar tant l'atenció dels alumnes en el procés d'ensenyança-aprenentatge com la millora de la comunicació dins la comunitat educativa. Centres adherits.
Educació per a totes
Seguint l’acceptació a l’assamblea de l’UB d'educació primària i secundària (alumnes, professors, pares, mares), es crea el blog. Aquí deixeu comentaris i parlem, proposeu i participeu. Comentaré amb la meva conta real i el meu nom (Roberto).
Educació per Caldes de Montbui
Blog d’Educació del municipi de Caldes de Montbui (La Selva). La comunitat educativa no descansa a l'estiu en defensa de l'educació pública i de la seva qualitat! És per això que l'Assemblea Groga ha organitzat la 1a Marxa per l'Educació Pública.
Educació Universal
Projecte educatiu impulsat per la Coordinadora Catalana d'Entitats Budistes, que aposta per una educació que promogui qualitats i valors com l'ètica, la saviesa, la responsabilitat o l'altruisme, que, sent universals, poden ser compartits per tothom.
Educació Vedruna
Pla de formació general: El pla de formació en cada continent del món. Els programes i cursos, en els continents, experiències, materials, cursos internacionals, els joves: PPJ per continents. Trobades i activitats. Tallers i campaments.
E-format, Formació i Consultoria
Cursos o formació especialitzada per a empresa, treballador, autònom, o a l’atur, cursos de forma bonificada, subvencionada i de forma privada. Realitzem cursos presencials a les nostres instal·lacions, In Company i en format e-learning, etc.
El Bages es mou!
El Bages es mou! En defensa de l’ensenyament públic i de qualitat. Convocatòries obertes a tota la ciutadania, concentració per la defensa dels drets socials democràtics i nacionals. Espai de trobada dels centres d'ensenyament públic del Bages.
el Baix es mou!
Benvigudes i benviguts a la plataforma de comunicació entre els i les mestres de les diferents poblacions del Baix Llobregat. Gavà es mou! El Prat es mou! Sant Boi en lluita! Sant Joan Despí es mou! Treballa per una educació pública de qualitat.
El Balmanya per l'escola pública
Aquest bloc l'hem creat els membres de la comunitat educativa de l'Escola Antoni Balmanya de El Camp de l’Arpa del Clot, a Barcelona. Aporta les informacions, activitats i propostes orientades a la defensa de l'Escola Pública Catalana.
El Garraf es mou!
Benvinguts i benvingudes a la plataforma de comunicació entre els i les mestres i professors de la zona del Garraf. Correpancarta Garraf: Els centres que hi participin formaran part d’una roda que durant una setmana mostraran les reivindicacions.
El Masnou es mou!
Hem obert aquest blog com a lloc de trobada de gent del Masnou (El Maresme), que estem en contra de cap retallada de recursos a l'ensenyament i així canalitzar qualsevol iniciativa que pugui sortir. Us animem a deixar els vostres comentaris.
El Prat es mou!
Participa de Catalunya es mou! plataforma per a la comunicació entre els membres de la Comunitat Educativa de Catalunya, que treballa per una educació pública de qualitat. Manifest groc, assemblea groga, castells i escoles de colors, ...
El Tatanet
Associació per a la criança compartida fundada el 2008, esperonada per un grup de pares i mares que anhelaven un model educatiu compartit. Amb seu al barri de Sants de Barcelona, sis famílies ja s’impliquen activament en l’educació dels flls.
El Vendrell Educació
Oficina d'escolarització, admisió d'alumnes, estadístiques escolars, preinscripcions i zonificació escolar, calendari escolar Pla Educatiu d'Entorn, El Vendrell, Ciutat Educadora, tallers d'estiu a l'Escola d'Art, campanya "Prou bullyng al Vendrell".
Eleccions als Consells Escolars - Sortim de Taula
Serveis del Consell de la Joventut de Barcelona. A final d’any, els instituts i centres concertats de Barcelona celebren eleccions als seus Consells Escolars. L’alumnat, hi té un paper molt important, és aquí on podeu incidir en temes que us afecten…
Equip d'Assessorament Psicopedagògic, EAP G-05
L’EAP de la Selva, és al litoral de la comarca de la Selva. Una zona amb un conjunt de 18 centres d'Educació Infantil i Primària, 12 d´Educació Secundària i 1 d'Educació Especial, distribuïts geogràfica, social, econòmica i culturalment en dos grups.
Escola Balear d'Educadors de Temps Lliure
L’EBETL és una entitat destinada a formar professionals dins l'àmbit del temps lliure, des d'una perspectiva integral que els permeti dur a terme tot tipus d'activitats de temps lliure com ara: campaments, excursions, escoles d'estiu, animacions, etc.
Escola Catòlica de les Illes Balears
L’Associació Escola Catòlica de les Illes Balears sorgeix l’any 2003 de la unió funcional de les dues Institucions que la constitueixen, FERE-CECA i EiG, creades el 1957 i 1989 respectivament. Agrupa les entitats titulars de les empreses o dels centres.
Escola d'Estiu de les Terres del Sud
Pàgina web del moviment de renovació pedagògica del País Valencià a les Terres del Sud (seu a Elx). Jornades de Federació, dedicar-les a abrodar els nostres plantejaments sobre escola pública, centre, aula, currículum, societat i MRPs.
Escola Valenciana - Federació d'Associacions per la Llengua
Entitat que agrupa associacions en defensa de la llengua del País Valencià, a l'ensenyament. Informació de totes les activitats organitzades; Congressos, revista Sembra, centres i projectes educatius, notícies, agenda i enllaços.
EscolaRepubicana.cat
Des de la proclamació de la República (1931) fins a les eleccions del 1932 la Generalitat no va tenir poder perquè l’estatut encara no estava aprovat a Madrid. S’idearen futurs organismes, projectes educatius, estadístiques de la realitat, etc.
Escoles Bressol Indignades
Col·lectiu d’Escoles Bressol Indignades. Davant les incerteses que han creat aquestes declaracions pel futur de l’educació infantil, els i les professionals de les escoles bressol i serveis complementaris municipals creen aquest manifest. Adhesions.
Escoles Bressol Indignades
Col·lectiu AMPAS Barcelona. Manifest en Defensa de l’Escola Bressol Pública i els serveis complementaris de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest bloc es nodreix dels vostre comentaris i participació, fem-lo viu entre totes i tots. Contacta amb nosaltres.
Escoles Solidàries
Constituida l’any 2009, promou la transformació de comunitats educatives, fomenta l'educació en valors solidaris i comparteix co-neixements, experiències i recursos. Un desenvolupament més humà. Seu: Xàtiva. Delegacions: Elx, Sagunt, Ontinyent i Picanya.
Escoles Vedruna Catalunya
Escoles a Terrassa, Barcelona, Arbúcies, Artés, Balaguer, Bellpuig, Berga, Cardona, Sabadell, Vic, Espluga de Francolí, Girona, Manlleu, Manresa, Mollerussa, Palafrugell, Palamós, Puigcerdà, Ripoll, Sallent, Sant Boi de Llobregat, Sant Sadurní d’Anoia…
Espurna
El projecte Espurna és una escola inclusiva, on s’aprén i s’ensenya. Un espai de comunicació i un lloc per compartir. Punt de trobada d’ensenyants i alumnes de tots els nivells educatius. Una font ideològica, metodològica i de pràctica docent.
eTwinning
Projectes de col·laboració escolar a Europa. Aquet és el portal del Servicio Nacional de Apoyo eTwinning. Aquí hi trobaràs inspiració, assistència i informació per als teus projectes. Projecte del mes. La versió en català és mínima.
Federació d’Associacions Culturals i Educatives de Persones Adultes
Web de l’entitat. Realitza la jornada de formació “Alfabetització en Català” dirigida a persones col·laboradores, formadores i voluntàries d’entitats, associacions i escoles d’educació de persones adultes. Materials per a l’alfabetització en català.
Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya
La FECEC neix l’any 1979 en uns moments polítics i socials on la iniciativa de la societat civil respon a mancances, en aquest cas educatives, del país. Representa 40 escoles cooperatives, 5.016 socis, 1.738 treballadors i 13.934 alumnes.
Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya
Neix per a coordinar els Moviments de Renovació Pedagògica, definits al 1983 a les I Jornades de Roses, com entitats autònomes i independents de qualsevol institució pública o privada, vinculades a un territori. Agrupa associacions de professors.
Federació de Moviments de Renovació Pedagògica del País Valencià
Pàgina de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica del PV. Fundada al 1988, coordina el treball cooperatiu per l'educació al País Valencià. Activitats dels MRPs, intercanvi d'experiències, iniciatives i investigacions educatives.
Federació d'Ensenyament Comissions Obreres del País Valenciá
Web de la Federació d'Ensenyament Comissions Obreres del País Valenciá. Fem una crida a tot els sindicalisme valencià a sumar-se a aquesta ... a la vaga educativa que la Plataforma estatal per l'escola pública va anunciar recentment.
Federació Empresarial Catalana de la Formació - CATformació
Organització empresarial de l’àmbit de la formació. Té representació a tot Catalunya mitjançant les associacions presents a les quatre províncies, que constitueixen la federació. Els membres són els centres de formació privats associats.
Federació Escoles Cristianes
Web de la Federació Escoles Cristianes. Les seves escoles promouen l’educació integral dels alumnes d’acord amb una concepció cristiana de l’home, de la vida i del món. Els prepara per participar activament en la transformació i millora de la societat.
Formació del Professorat
Portal del Servei de Formació i Desenvolupament del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Activitats de Formació del curs actual, programes de formació, convocatòries, premis, materials i recursos educatius.
Fundació Artur Martorell
L’origen de la fundació és al moviment de renovació pedagògica iniciat el 1965 amb la creació de “ Rosa Sensat” i amb l’activitat d’un grup d’escoles anomenat Coordinació Escolar (1967). Història, objectius, patronat, mestre Artur Martorell i contacte.
Fundació Aula
Fundació que va néixer a l’any 1984, amb l’objectiu d’impulsar el model pedagògic desenvolupat per Pere Ribera. Va néixer d'aportacions fetes per amics de l'escola i antics alumnes per mantenir viu un sistema d'aprenentatge sorgit de l'experiència.
Fundació Champagnat
Fundació privada constituïda l’any 1991 per l’Institut de Germans Maristes. Té per objecte: Promou la qualitat educativa i contribuieix a promocionar i assistir les persones més necessitades. El patronat desenvolupa activitats directament o col·laborant.
Fundació Collserola
Fundació per crear i sostenir centres educatius amb els principis de pluralisme, laïcitat, catalanitat, i la iniciativa social. Escola Frederic Mistral (Tibidabo), Tècnic Eulàlia (Sarrià), Escola Avenç (Sant Cugat) i l'Escola Ramon Fuster (Bellaterra).
Fundació Comparte
ONG que treballa per a millorar les condicions de vida i l’educació dels nens a Amèrica Llatina defensant els seus drets i dignitat. Promou el desenvolupament integral i la dignidad dels nens-nes, contribuïr a una cultura de pau, justicia i no-violència.
Fundació d'Escoles Parroquials
Per tal de poder conèixer amb més detall les característiques de l'oferta educativa dels nostres centres us encoratgem visitar-los. Trobareu les adreces i telèfons de contacte a l'apartat centres educatius d'aquest web. Oferta educativa.
Fundació Educativa Dominiques L'Anunciata Pare Coll - FEDAC
Fundació privada, constituida per les germanes Dominiques de l'Anunciata a Catalunya. Fou aprovada el dia 14 d’abril d'aquest any de la canonització del fundador de la congregació el Pare Coll. La finalitat educativa, d'acord amb l'esperit evangèlic.
Fundació EMI Manresa
Entitat que té la finalitat de formar al personal que ocupa o pot ocupar llocs de responsabilitat a les empreses i també de fomentar, organitzar o promoure qualsevol activitat que pugui complementar aquesta formació. Certificat de qualitat ISO 900.
Fundació Equilibri - Tecnologia i Cooperació
Entitat privada sense ànim de lucre destinada a fomentar l’educació universitària als països del Sud com a eina fonamental per promoure el desenvolupament. Per finançar els projectes oferim serveis informàtics a empreses, ONG i particulars.
Fundació Escola Cristiana de Catalunya
Serveis Educatius de Catalunya. Web pròpia de les escoles cristianes de Catalunya. Consell de l'Escola Cristiana de Catalunya, Secretariat de l'Escola Cristiana de Catalunya, Guia de les Escoles Cristianes. Serveis del SECC.
Fundació Inform
Entitat que ofereix formació per facilitar la inserció laboral i la millora contínua de diferents col.lectius. Des de 1987 la Fundació Inform és titular del Programa SEFED (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives), de simulació d'empreses.
Fundació Internacional de Solidaritat Companyia de Maria, FISC
Delegació catalana d’aquesta ONGD. Després d’uns anys de treballar al Tercer Món amb projectes de sensibilització i educació, l’any 1994 es va constituir la Fundació. Diàleg constant de les diverses cultures de l’Amèrica Llatina, l’Àfrica i l’Àsia.
Fundació Itinerarium
Treball per: La promoció de noves metodologies pedagògiques, desenvolupament i la investigació aplicada d’eines tecnològiques per donar respostes, i la creació i dinamització de xarxes d’aprenentatge i treball col·laboratiu.
Fundació Lacetània
Neix l’any 1990 de la Cambra de Comerç i Indústria de Manresa, Patronal Metal·lúrgica del Bages i Institut Lacetània. Gestió pràctiques d’alumnes a empreses i enfortir relacions amb el món empresarial. Centres d’estudis de FP.
Fundació Plataforma Educativa
L’objectiu és procurar famílies d'acollida o adopció per als infants que les necessiten. A més d’ICIF compta amb un servei ambulatori de diagnòstic i programa de famílies col·laboradores per a estades o cap de setmana per a nens tutelats en CRAEs.
Fundació Privada Educativa Vedruna-Barcelona
Institució nascuda l’any 2002, amb voluntat de donar futur a les Escoles de la Congregació de les Germanes Carmelites de la Caritat-Vedruna de la Província canònica de Barcelona. La Fundació acull 13 escoles i, a la Fundació Paula Del Puig de Tona.
Fundació Privada Ressons
Lloc web de la Fundació Privada Ressons. La Fundació Privada Ressons és la protectora de l’Escola de Música Ressons de Sants i l’Escola Proa del mateix barri. Informació general, composició del Patronat, serveis, recursos i les dades de contacte.
Fundació Propedagògic
La Fundació neix l'any 1991 amb l'objectiu de millorar la qualitat de l'educació a Catalunya. Ajuts a la investigació i la promoció d'iniciatives en l’educació. Es va crear per l'interès del col·lectiu de pares i mares de l'Escola Costa i Llobera.
Fundació Sant Joan Bosco
Institució que aglutina una trentena de centres educatius i assistencials salesianes d'Andorra, les Balears, Catalunya, la Costa d'Ivori (Àfrica) i Osca. Presentació, St. Joan Bosco, centres i missions salesianes.
Fundació Tr@ms
Entitat d'utilitat docent que proposa un projecte col·laboratiu que agrupa escoles sensibilitzades a la innovació com a element identitari de centre. Han aconseguit nivells d'excel·lència en la implementació de procediments innovadors a l’aula.
Fundació Xàfer
Francesc Xavier Fernández Hernández, neix a Barcelona i veí de la ciutat de Palma (Mallorca). Materialitza el seu desitg en la constitució de la Fundació Xàfer com a institució i organizació al servei dels humans, i ajudar a l’home en el seu dret.
Gatzara Pedagogia respectuosa compartida
Educació lliure Girona, pegagogia respectuosa, creiem en l’autogestió. Confiem en la capacitat que tenim com a grup per trobar maneres autònomes de generar els ingressos que necessitem i en la solidaritat i cooperació de persones afins.
Gavà es mou!
Participa de Catalunya es mou! plataforma per a la comunicació entre els membres de la Comunitat Educativa de Catalunya, que treballa per una educació pública de qualitat. Manifest groc, assemblea groga, castells i escoles de colors, ...
Gramenet en Moviment
Moviment actiu de l’educació de l’Assemblea Groga. Participació i l’organització social per poder treballar per la conscienciació col·lectiva, amb l’objectiu d’aconseguir espais perquè sigui possible un major grau de llibertat en l‘ensenyament públic.
GROC Grup de Recerca en Organització de Centres
GROC és un equip de recerca que es basa en la col·laboració entre universitaris i professionals de primària i secundària en exercici que centra el seu interès en la millora d'aspectes quotidians del funcionament dels centres educatius.
Guia d’Escoles Cristianes de Catalunya
Estudis Cicles Formatius: Si voleu cercar per un o uns determinats CF, seleccioneu-lo al llistat. Si voleu deixar de cercar per un o uns determinat seleccioneu-lo. Estudis PQPI: Si voleu cercar per un o uns determinats PQPI, seleccioneu-lo al llistat.
IEPI Institut per l'Educació de la Primera Infància
L’Institut per a l’Educació de la Primera Infància és l’òrgan de tècnic adscrit a la Direcció General de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats. Està format per un equip de professionals.
IME-Institut Municipal d'Educació Olot
Olot, ciutat educadora, té personalitat integrada en el país. La seva identitat és interdependent al territori del qual forma part. També la ciutat es relaciona amb el seu entorn, amb d'altres nuclis urbans del seu territori i amb ciutats d'altres països.
Institut d'Aprenentatge Productiu Rodolf Llorens i Jordana
L’IDAP Rodolf Llorens és un centre de formació i promoció de l’aprenentatge productiu creat l’any 1994 per respondre a les necessitats formatives de persones interessades a millorar la situació social, laboral i cultural a través de mètodes alternatius.
Institut d'Avaluació i Qualitat del Sistema Educatiu de les Illes Balears
L'IAQSE és l'òrgan de coordinació, de consulta i tècnic de la Conselleria d'Educació i Cultura, que actua sota la dependència del secretari autonòmic d'educació, cultura i universitats, per dur a terme tasques d'anàlisi i avaluació del sistema educatiu.
Institut de Ciències de l'Educació - Universitat de Lleida.
Formació continuada i a la innovació educativa de l'àmbit no universitari. Ens dirigim al professorat d'Infantil, Primària, Secundària i Formació Professional. La nostra tasca consisteix principalment a coordinar la formació del professorat formador.
Institut de Ciències de l'Educació de la UAB
Institut de la UAB, instrument comunicatiu, que difón programes formatius del professorat i de recerca de l'ICEAl. Inscripcions pels cursos, certificats i consultes. Comerç de llibres i vídeos.
Institut de Ciències de l'Educació Illes Balears
L'Institut de Ciències de l'Educació. Unitat de recerca pròpia de la UIB pluridisciplinari que atén interessos científics, tècnics, artístics o socials de la comunitat universitària i, per extensió, de tota la comunitat acadèmica de les nostres illes.
Institut de Formació i Ocupació de Calvià
L'IFOC és un organisme municipal que té com a missió: Fomentar l'ocupació dels ciutadans-nes de Calvià, a través de serveis i programes d'orientació, formació i intermediació laboral. Especial dedicació a persones amb dificultats d'inserció.
Institut d'Educació de Barcelona
Completa informació de l'Institut de Educació de Barcelona, creat l'any 1993. Activitats, programes municipals, escoles de Barcelona, formació especial i centre de recursos pedagògics. L’Institut d’Educació de Barcelona (IMEB) és un organisme autònom.
Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell
L'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell és un organisme autònom de l'Ajuntament de Reus, creat l'any 1992, a partir del treball en el camp educatiu i de l'ocupació des de l'any 1988. Al servei de la ciutadania en formació i ocupació.
Institut Municipal d'Educació Barcelona
L'IMEB és un organisme autònom administratiu creat l'any 1993. L'Ajuntament de Barcelona és titular d'una extensa xarxa de centres municipals, formada per 95 escoles bressol, 13 escoles de primària, 9 Instituts, 4 centres d'educació especial, ...
Institut Municipal d'Educació Ramon Barrull de Lleida
Pàgina oficial de l'Institut Municipal d'Educació Ramon Barrull de La Regidoria d'Educació i Atenció a la Infància de l'Ajuntament de Lleida. Dades, informació, activitats desenvolupades, programes, xarxes, oficina municipal, plans i premis.
Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar de Les Illes Balears
L'ICEE, òrgan consultiu organitzatiu d'activitats que ajuden a prevenir situacions de conflicte, la recerca de l'èxit escolar, socialització i formació complementària de l'alumnat, i el coneixement, l'anàlisi, l'avaluació i valoració de la convivència.
InteRed
ONGD creada el 1992 per la Institució Teresiana. Impulsa una xarxa d'intercanvi i solidaritat entre grups socials, pobles i cultures. Transforma la realitat socioeconòmica, contra la pobresa, desigualtats i l'exclusió amb processos socioeducatius.
Kid’s Clúster
Pàgina del Kid’s Clúster de la Ciutat de Barcelona. El concepte Kid’s Clúster és un col·lectiu d’empreses i entitats que col·laboren i innoven per la infància. Volem facilitar el desenvolupament de propostes de valor entre els qui treballen pels infants.
L’Alt Penedès es mou!
És un espai de trobada dels centres d'ensenyament públic de l'Alt Penedés, un lloc on compartir la defensa de l'ensenyament públic de qualitat. Hem rebut peticions per participar al Correpancarta de l'Alt Penedès, a la web hi ha el llistat per ordre.
L’Escola Inclusiva es mou!
L'escola inclusiva es mou és una plataforma de comunicació per compartir i conèixer pràctiques que ajudin a crear una escola inclusiva. La majoria d'informació del nostre bloc fa referència a la inclusió de persones amb discapacitats.
La Pública Zona Nord
Participa de Catalunya es mou! plataforma per a la comunicació entre els membres de la Comunitat Educativa de Catalunya, que treballa per una educació pública de qualitat. Manifest groc, assemblea groga, castells i escoles de colors, ...
La Romànica Groga Barberà
Som estudiants, mestres, mares, pares, personal no docent i qualsevol que entengui que la qualitat en l’ensenyament públic és l’objectiu d’un brutal atac dirigit des de tots els nivells de l’administració pública. Accions dels diferents col·lectius.
La Sedeta
La Sedeta de Tots - Institut, Escola, Centre Cívic, Associació de Pares, de Jubilats, entitats ... Símbol i reivindicació del barri. Gràcia, que havia passat a ser un barri més de Barcelona el 1897, fou un important focus de republicanisme.
LinCa Educación Global
Empresa creada al 2010 per professionals espanyols relacionats amb el món de l’educació. Vol construir un víncle sòlid entre Xina i els països hispans, apostant per propostes sostenibles des de la perspectiva social, ecològica, econòmica i cultural.
Maristes de Catalunya
Pàgina oficial del Maristes de Catalunya. Les escoles, associacions, cases de colònies, 25 anys de la pasqua de les avellanes, el fundador de l'obra, Marcel·lí Champagnat. Informació de les diferents seus repartides per Catalunya.
Marta Mata
Persona i obra de la Mata ciutadana, dona, i mestra. El Govern de Catalunya li retrerà homenatge amb les administracions públiques: Diputació i l’Ajuntament de Barcelona, on Marta Mata va deixar l’empremta humana, pedagògica i política.
MediaTK - Mediació Escolar
Conflictes escolars: respostes educatives alternatives per resoldre la situació. Aquí tenim exemples pràctics d'una situació que pot passar cada dia i en qualsevol lloc. Articles mediació escolar, vídeo conflictes escolars i respostes educatives.
Menorca Edu 21, Pacte per l’Educació
Famílies, estudiants, sector productiu, tercer sector i docents, perseguim un pacte. Som un equip de 30 voluntaris que cercam persones que ens vulguin ajudar a redactar-lo. Un document que sigui la base. Hi trobareu les propostes de les famílies.
Mestres de l'Alt Penedès
L’educació és una utopia necessària: l’escola que somiem la podem fer realitat, amb paciència, sentit de l’humor, capacitat d'escoltar, de creure en l'altre, d'imaginar… El Grup de Mestres de l’Alt Penedès és un moviment de renovació pedagògica (MRP),
Ministeri d’Educació i Cultura d'Andorra
Informació del Ministeri d’Educació i Cultura. L'Observatori Nacional per a la Qualitat de l'Educació (ONQE) és l'òrgan de consulta i assessorament al ministeri encarregat de l'educació, adscrit a la seva Secretaria d'Estat d'Educació. La seva missió.
Moviment Cristià de Mestres i Professors MCMP
El Moviment Cristià de Mestres i Professors (MCMP) és un Moviment de la diòcesi de Barcelona que té com a finalitat donar suport pedagògic, humà i espiritual als educadors. Butlletí que publica el Moviment Cristià de Mestres.
Moviment de Renovació Pedagògica Castelló
Escola d'Estiu. Construïm escola. El MRP es crea al 1978 per a coordinar i proporcionar les propostes de renovació pedagògica dirigides a la millora de l'educació del País Valencià i intercanviar experiències, iniciatives i investigacions educatives.
Moviment de Renovació Pedagògica de Mallorca - Escola d’Estiu
Va nèixer l’any 1968 i enguany celebra 40 anys. Els pares són en Moviment i na Renovació Pedagògica. L'Escola d'Estiu de Mallorca, organitzada pel Moviment de Renovació Pedagògica de Mallorca, són unes jornades de formació per adults.
Moviment de Renovació Pedagògica de Menorca
Manifesta preocupació per la situació de retrocés que pateix la llengua catalana des de l`àmbit polític i institucional. És hora de manifestar el suport a la llengua catalana i el rebuig a les mesures que atempten contra la normalització lingüística.
Moviment d'Esplai del Vallès
Coordinadora d'esplais de les comarques del Vallès Occidental i Oriental que engloba 37 entitats i forma part de la Federació Catalana de l'Esplai. Compta amb una escola de formació pròpia a Sabadell, l'Aula d'Esplai del Vallès.
Moviment Educatiu del Maresme
El Moviment Educatiu del Maresme (MEM) és una associació adscrita a la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, formada per persones que treballen en diferents àmbits educatius. Dades, junta i vida associativa.
Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca
Pàgina Principal del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca. 50 anys d’escoltisme a Mallorca. Agrupacions locals. Escoltisme, Escoltes, Scouts, Boy Scouts, MEGM. L'escoltisme a l'Illa de Mallorca va començar l'any 1956 de la mà de l'Eladi Homs.
MRP Baix Penedès
Moviment de Renovació Pedagògica del Baix Penedès. Els Moviments de Renovació Pedagògica som associacions democràtiques sense lucre, plurals i unitàries. Formem part de la Comunitat Educativa i tenim com a objectiu oferir àmbits de reflexió.
MRP de Girona
Blog del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona. Com a Mociment de Renovació Pedagògica de Girona ens adherim a la campanya Casa nostra, casa vostra de suport als refugiats. Us convidem a llegir i signar el manifest, i fer-ne difusió.
MRP del Garraf
Moviment de Renovació Pedagògica del Garraf. Els Moviments de Renovació Pedagògica som associacions democràtiques sense lucre, plurals i unitàries. Formem part de la Comunitat Educativa i tenim com a objectiu oferir àmbits de reflexió i formació.
No a les retallades!
Ací podeu informar-vos en temps real de totes les notícies que estan tenint lloc en cadascuna de les comarques valencianes. Agrupa als blocs de les Plataformes en Defensa de l'Ensenyament Públic i Assemblees en contra de les retallades.
Novadors
És una associació formada per experts en noves tecnologies i educació i per professionals de tot l’àmbit educatiu, des d’Infantil a l’universitari. Es va constituir al febrer del 2003. Són ja més de 10 anys dialogant ...
Observatori Europeu de la TV Infantil - OETI
Entitat que des de l’any 1997 treballa per assolir una televisió per a la mainada formativa, educativa i entretinguda. Agrupa el Festival Internacional de TV de Barcelona, el Fòrum Mundial de la TV Infantil i les Jornades de l’Observatori.
ONG Mestres que fan escola
ONGD per fer acomplir l'art. 26 de la declaració dels drets humans. Es constitueix a la vila d’Oliva l’any 2008, que es regeix pel estatuts aprovats per la comissió constituent, i sota l’empar del disposat a la Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març.
Palma Educa
Palma, Ciutat educativa. Estructures participatives on l’opinió dels agents educatius amb cabuda per planificar el projecte d’educació compartida. Activitats de suport educatiu per als centres escolars i el seu professorat. Assessora, orienta i informa.
Per un Pacte Educatiu a les Balears
Silenciosament el procés del Pacte ha covat als cors dels illencs durant aquests anys, però no ha estat fins aquests darrers que cadascuna de les illes han recollit propostes de la base social i dels experts. A Mallorca, a les Pitiüses i a Menorca.
Piera Educa
El Pla Educatiu d’Entorn de Piera és una iniciativa oberta de cooperació educativa que vol donar resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves, coordinant i dinamitzant l’acció educativa més enllà de l’àmbit escolar.
Pin Puntedu CRP Baix Ebre
Bloc i entorn de treball i difusió del Programa d’Innovació Educativa Puntedu. Aquí trobareu enllaços, materials, novetats, agenda, calendari, formació general Internet, seguretat, novetats, suport, formació, utilitats, …Formació d’Accés a la informació.
Pitiüses per l'Acord Educatiu (PAE)
En aquest bloc trobareu les activitats referents a l'anàlisi, reflexió, propostes i redacció del document per l'acord educatiu a les Illes Pitiüses. Arribam al final. Obrim les últimes temàtiques. El procès de col·laboracions inicials arriba a la seua fi.
Pitiüses per l'Educació
Plataforma ciutadana per a la defensa d'una educació de qualitat a les illes Pitiüses. Els membres pertanyen a tots els sectors de la comunitat educativa (famílies, alumnat, professorat i personal no docent) i a la societat d'Eivissa i Formentera.
Pla educatiu d'entorn Mollet
Bloc del Pla Educatiu d’Entorn de Mollet del Vallès. Una línia d’actuació iniciada el curs passat va ser sessions informatives sobre sistemes educatius d’altres països. En aquesta línia organitza un cicle de xerrades per a professionals del món educatiu.
Pla Educatiu d'Entorn Santa Coloma de Gramenet
Podeu realitzar les incripcions a les activitats des de la pàgina. Es recomana fer servir l'explorador Internet Explorer. Activitats del PEE pel curs actual. Educació Primària, Educació Infantil, Educació Secundària Obligatòria i postobligatòria.
Pla educatiu entorn de Badia del Vallès
Acció conjunta del Departament d'Educació i l'Ajuntament de Badia del Vallès. El seu objectiu és plantejar l'educació com una tasca de tota la comunitat i crear canals per a la cooperació entre escoles, famílies, infants i joves, serveis educatius, …
Plataforma Crida
Organització unitària en defensa de l'educació pública formada per pares, mares, docents i alumnes, contra del procés deteriorament que està patint l'ensenyament públic. Va començar amb unes reunions de pares, mares i professors indignats…
Plataforma educació pública
Proposta unitària pels consells escolars. Unes organitzacions proposem promoure pronunciaments dels consells escolars dels centres educatius públics de Catalunya sobre la situació econòmica i funcional de l’educació, fent paleses les mancances.
Plataforma Eleven
Amb eines de creació eficaces i intuïtives, el professor crea els seus propis materials. Eleven és una plataforma educativa multieditorial, integral i universal que posa a disposició dels centres educatius continguts digitals propis de l’Escola 2.0.
Plataforma en defensa de l'ensenyament públic de la Marina Baixa
Assemblea oberta de professors/es i estudiants, pares i mares, en la que participen els representants de Sindicats (STEPV, CCOO-PV, FETE-UGT-P,CGT), AMPAs i d'altres associacions que volem defendre a la Marina Baixa les revindicacions.
Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic la Ribera Baixa
Bloc de la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic la Ribera Baixa (comarca valenciana). Inclou els blocs de les Plataformes Ensenyament Públic, blocs de les AMPA, arxiu del bloc, ... Plataforma Ensenyament Ribera Baixa.
Plataforma ensenyament públic Horta Sud
El 20 d'abril a 10 h a la Ciutat de la Justícia de València es realitzà un judici a algunes persones acusades de participar a les protestes iniciades des del Lluís Vives, contra les retallades a l'ensenyament públic i també contra la repressió policial.
Plataforma per l’Educació d’Alboraia
Els objectius de la plataforma: millorar la qualitat de l'ensenyança pública a Alboraya, evitar l'apilotat les nostres filles i fills degut a espais xicotets o poc adequats, escassetat d'espais comuns i excés d'alumnat. Motivar a la comunitat educativa.
Plataforma per l'Educació Manacor
Comissió informativa per a conscienciar de la necessitat i de la realitat educativa del municipi de Manacor (Mallorca). Vetlla per l'educació digna i garantint el dret a l'educació i per aconseguir escoletes de 0 a 6 anys, d'infantil i primària.
Plataforma per l'ensenyament públic Marina Alta
Assistim a les majors mobilitzacions que hi ha hagut en la història recent d’aquest país en defensa dels serveis públics, manifestació de marxes del balafiament, concentracions en centres de treball, manifestació en contra la reforma laboral, etc.
Plataforma Premià per l'Escola Pública
Plataforma de base associativa i organitzativa destinada a coordinar lluites per l’escola pública a Premià de Mar. Iniciem l’activitat i la formem des del conjunt de la comunitat educativa fins a les organitzacions sindicals, socials i polítiques.
Plataforma S.O.S Alt Penedès
Web de la plataforma. Defensa l’ensenyament públic per a la cohesió social i garanteix la igualtat d’oportunitats. Un sistema educatiu laic, coeducatiu, participatiu i democràtic, que atengui la diversitat i que vulgui superar les desigualtats socials.
Plataforma Universitària pel Català
La Plataforma Universitària pel Català (PUC) és una associació estudiantil implantada a la Universitat Pompeu Fabra amb l’objectiu de promocionar la llengua i cultura catalanes en l’àmbit universitari. La PUC va néixer el 2005.
Plural 21
Entitat interessada en tot, i que ja dóna i imparteix una formació qualitativament diferents de les oficials (d'aquí el de Plural) sobre un nombre creixent de temes importants per a la vida en un planeta viu en els nostres temps (d'aquí el 21). Activitat.
Premi "Batec" a la Recerca i Innovació Educatives
Premi a la Recerca i Innovació Educatives, per contribuir al moviment de la renovació pedagògica, amb la intenció d'impulsar la qualitat de les manifestacions educatives de parla catalana. Dotat amb 700.000 ptes.
Professors de Montcada i Reixac
Ens importa la teva opinió! Tirar endavant l’entitat requereix l'atenció de tots, no només de la junta. És per això, que esperem que les vostres aportacions, suggeriments i crítiques ens ajudaran a millorar l'entitat i a obrir nous àmbits d'actuació.
Programa Catalunya Clústers
Sistematitzar l'actuació de la Generalitat de Catalunya en l'àmbit de la Política de Clústers. Contribuir a la racionalització del mapa de les associacions clústers existents a Catalunya. Requisits per a la participació al Programa Catalunya Clústers.
Projecte Educatiu de Begues PEB
Neix l'any 2006, impulsat per l'Ajuntament i amb el suport de la Diputació de Barcelona. El municipi forma part dels més de 50 Projectes Educatius de Ciutat que hi ha a la província, i també és part de la xarxa internacional de ciutats educadores.
Projecte Educatiu de Sant Adrià de Besòs (PESAB)
Conjunt de reflexions, compromisos i accions amb la implicació i participació de la ciutadania, amb l'objectiu d'apropar-nos a la ciutat desitjada, que és la ciutat educadora. La idea és que entre tots treballem per aconseguir un model de ciutat nou...
Rosa dels Vents
Rosa dels Vents ofereix estades pels joves i les famílies. Esculli la mena d'estades que desitgi. Podeu triar unes estades esportives, educatives o de descans voltat de mar o de muntanyes; voltat de gent i ofertes de lleure.
Rubí Educació
Servei d'Educació informa de les últimes novetats. Places vacants pels nascuts al 2010 a l'EBM Lluna. L’Espai Creixença, de relació i socialització per a nens i nenes no escolaritzats de 0 a 3 anys. L'Espai Familiar Creixença disposa de places vacants.
Saló Alternatiu de l’Ensenyament
L’any passat va sorgir la idea del Saló Alternatiu de l’Ensenyament. L’edició va ser a les portes de la Fira, a l’Avinguda Maria Cristina. Pel matí una xocolatada, xerrades, assemblees i activitats pels infants i a la tarda vam continuar amb les xerrades.
Sant Boi en lluita
La Comunitat Educativa de Sant Boi de Llobregat hem après la lliçó molt ben apresa. Els Pressupostos Generals de l’Estat Espanyol del Sr. Rajoy i les retallades del Sr. Mas ens ho deixen clar: els nostres alumnes i la resta de ciutadans ja no importem…
Sant Joan Despí es mou!
#sjdesmou: Assemblea de la Comunitat Educativa de Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Participa de Catalunya es mou! plataforma per a la comunicació entre els membres de la Comunitat Educativa de Catalunya, per una educació pública de qualitat.
Santcugateduca
Guia de centres educatius de St Cugat del Vallès. Centres concertats, centres d'estudi i reforç, classes amb cavall, cursos i classes d'informàtica, dificultats d'aprenentatge, escola de teatre, d'idiomes, de negocis, de quiromassatge, llars d'infants, …
Secretariat d’Escola Rural de Catalunya
Secretariat d’Escola Rural de Catalunya, àmbit de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica. Promou un model d'escola arrelada al territori, que dóna vida al municipi i esdevé un àmbit de convivència i dinamització sociocultural.
Servef - Servei Valencià d’Orientació i Formació
Treball per a l'ocupació, oferint als ciutadans de la Comunitat Valenciana la possibilitat de millorar-ne la capacitació professional i la promoció individual, per a la incorporació, el reingrés o el manteniment en el mercat laboral, Servei a empreses.
Sindicat de Professors de Secundària
Web del Sindicat de Professors de Secundària amb informació actualitzada diàriament d'interès per al professorat. El Sindicat de Professors de Secundària (SPS) està format per professors i professores preocupats per la situació de l'ensenyament secundari.
Societat Catalana d'Educació Ambiental
La Societat Catalana d'Educació Ambiental és una associació creada l’any 1985 per tal d’impulsar una educació renovada que contempli la problemàtica socio-ambiental i alhora contribueixi a formar ciutadans capaços d'analitzar-la i donar-hi respostes.
Societat d'Història de l'Educació dels Països de Llengua Catalana
Societat d'Història de l'Educació dels Països de Llengua Catalana. Aquesta Societat va ser fundada l'any 1979, des de desembre del 2001 s'ha integrat, com a filial, a l'Institut d'Estudis Catalans adscrita a la Secció de Filosofia i Ciències Socials.
Somescola.cat
Conjunt d’entitats cíviques, culturals i de tot l’àmbit educatiu que, arran es sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestiona el paper del català com a llengua de l'ensenyament a Catalunya. Suport a l’escola catalana i al model de cohesió social.
Suport Associatiu
Pàgina web de Suport Associatiu. Suport Associatiu és una entitat no lucrativa dedicada a enfortit el Tercer Sector mitjançant l’acompanyament en les tasques de gestió, la formació i la generació d’eines i recursos per a associacions i fundacions.
Teià es mou!
Espai de reflexió sobre el moment actual de l'educació al nostre país i sobre la nostra societat. Per un ensenyament públic de qualitat i en contra retallades de recursos. Informa de les iniciatives que des de l'institut de Teià (Maresme) estem fent.
Textos gratuits per a l'Escola Pública Valenciana
Textos gratuits per a l'Escola Pública Valenciana. Vol oferir-vos aquest suport per compartir els materials curriculars d'elaboració pròpia per compartir amv la comunitat educativa i axí l'any vinent no dependir dels llibres de textos de les editorials.
TL+Q Teach Learn & Quality
Projecte finançat per la Comissió Europea. L’objectiu és millorar els processos de qualitat a la formació professional, utilitzant mètodes motivadors d'ensenyament i aprenentatge, involucrant a la industria i serveis. Metodologia emprada i producte final.
Transformem.org
Desenvolupant comunitats de confiança per l’aprenentatge global, un projecte per l’educació pel desenvolupament a la comarca de la Selva entre 2013-2016. Innovació educativa, desenvolupament professional del docent i la creació d’espais i moments.
Trimatge. Disseny i comunic@cció
Trimatge és una associació de caràcter social que té la finalitat de donar suport al teixit associatiu, al món de l'educació i a l'administració local en imatge i la comunicació amb la ciutadania i a les noves tecnologies aplicades a la comunicació.
Trobada de Centres en Valencià de la Ribera
Pàgina de la trobada de centres en valenciá de la Ribera. Rifa de la trobada, carta d’exposicions, carta de tallers, circular entaulat i tota la informació de la Trobada de Sueca de l’u d’abril de 2007.
unbloceducat
Perspectives facilitadores per a professionals de l’ensenyament. Algunes idees per dissenyar intervencions educatives en positiu. Cap al treball per competències en l’aula. Com acabar d’una vegada per totes amb la motivació de l’alumnat, …
Unitat de Suport a l’Educació Especial
Les USEE són recursos organitzatius d’atenció als alumnes que presenten NEE susceptibles d’escolaritzar-se en centres específics per afavorir la integració en l’entorn ordinari. Criteris d'organitzacio alumnes amb necessitats educatives específiques.
Unitat d'Escolarització Compartida
Unitat adreçada a alumnes d'E.S.O. amb necessitats especials. Instruccions sobre aspectes organitzatius i d’avaluació d’alumnes en unitats d’escolarització compartida. Seguiment acadèmic, avaluació i acreditació escolar de l’alumnat.
Vallirana es mou
Ensenyament mantindrà les ràtios a les aules catalanes els curs vinent per garantir la qualitat dels centres. El Campderrós i la Ginesta de Vallirana superen la ratio de 25 alumnes per aula. Volem que no es passi el mateix als 947 poblacions de Catalunya.
Vilassar es mou!
La Generalitat retalla un 25% els pressupostos de les escoles i instituts de Vilassar de Mar i de tot Catalunya. Menys recursos pel manteniment, aules més massificades, menys plans d’innovació, més barracons i precarització de l’ensenyament públic.
Weeras Comunidad Educativa
Weeras és una plataforma multieditorial, modular i escalable que permet accedir a continguts digitals, treballar amb comunitats educatives amb qui compartir informació, experiències i recursos, i fer la gestió de centre mitjançant mòduls específics.
Xarxa Educativa Ravalnet
Portal de la XER, la Xarxa Educativa Ravalnet, grup educatiu del barri del Raval de Barcelona. Espai de formació i experimentació, cursos, materials, recursos educatius, jocs, projectes i objectius. XerRàdio. Pla d'entorn i Fora Muralles.
Xarxa Escola Pública PV
Espai web de la Xarxa Escola Pública del País Valencià, l'escola pública en moviment. La Xarxa per l’Escola Pública del País Valencià aplega un grup de docents preocupats per l’empitjorament de les nostres condicions laborals i per la degradació.
Xarxa Escoles Associades Unesco a Catalunya
Blog que mostra el treball de les escoles catalanes associades a la Unesco. Activitats, notícies, projectes o dades arribades des de París, escoles PEA, coordinació estatal o qualsevol xarxa o institució amb els ideals i objectius de la Unesco.
Xarxa Gavà Educa
Si vols adherir-te o contactar amb la Xarxa Gavà Educa per explicar-nos i/o compartir qualsevol cosa que et sembli oportú. Premis Gavà Educa amb l’objectiu de reconèixer el treball que efectuen amb l’educació i promocent l’esperit i els valors.
ZER’s de Catalunya
La creació d'aquesta pàgina és possible gràcies a una llicència d'estudis del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Agraïments: Al supervisor del treball, Josep Lluís Tejeda Martínez, coordinador del PIE de Girona.
Zinhezba
Zinhezba és una associació que neix al 2004 a Terrassa, amb l'objectiu d'educar en els drets humans mitjançant el cinema. Desenvolupa programes educatius amb temàtiques diverses, sempre en el marc d'un aprenentatge interactiu i participatiu.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT