ASSOCIACIONSEDUCADORS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
1r Congrés Català d'Educació Social
Es celebra el dies 26 i 27 de novembre al Recinte Firal El Sucre de Vic. Preprograma i les quotes i les inscripcions a la web. Participació, objectius i informació en un congrés amb diversitat d'experiències, aportacions i reflexions.
ACE Assemblea de la Comunitat Educativa Santa Coloma de Gramenet
Web de l’Assemblea de la Comunitat Educativa per a l’Educació Pública i de Qualitat Santa Coloma de Gramenet. Entitats representatives de la comunitat educativa constituieixen l’Assemblea de la Comunitat Educativa per a l’Educació Pública.
ADESMA (Mallorca)
Volem convertir-nos en un fòrum de debat que ens permeti intercanviar opinions i experiències. Tornam, amb més força, a obrir una finestra al mon i proporcionar-nos un lloc d'informació i comunicació entre nosaltres mateixos.
ADESME (Menorca)
A l'any 1997, els directors dels centres de Menorca, van començar a reunir-se per a tractar temes comuns. El següent pas va ser la creació de la Permanent de directors d'ensenyament secundari de Menorca, l'origen de l'actual ADESME.
ADIES-PV. Associació de Directors d'IES del País Valencià
Pàgina web de l’Associació de directors i directores d'institut d'educació secundària del País Valencià (ADIES). Informació programa Itaca. Informació sobre les energies renovables, documents, jornades, cursos, fotos i vídeos, etc.
ADIPMA Mallorca
L’ADIPMA Mallorca, es constitueix al CP Rei Jaume III, de Llucmajor (Mallorca). Agrupa els professors de l’ensenyament infantil i de primària de Mallorca. Estatuts, enllaços, calendari escolar, llei d’educació, i full informatiu.
AEPECT a Catalunya
Pàgina en català de la delegació de Catalunya de l'Asociación Española para la Enseñanza de las Ciencias de la Tierra (AEPECT). Cursos i congressos, adreces d'interès, i materials per a la classe.
Agència de Qualitat Universitari a les Illes Balears
Consorci format pel Govern Balear i la Universitats de les Illes Balears. Impulsar la millora de la qualitat del sistema. El màxim òrgan de govern de l'Agència és el Consell de Direcció. Actuacions i gestió de qualitat.
Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari a Catalunya
Consorci format pel Comissionat per a Universitats i Recerca i les universitats públiques de Catalunya. Impulsar la millora de la qualitat del sistema universitari català a través de l'avaluació de la qualitat. Història, estructura, marc legal i dades.
Agenda HS Catalunya
Agenda de Families Homeschoolers de Catalunya. Les activitats que surten a la web són obertes a tothom, el que surt ho organitzen pares i mares. Formem part de la Coordinadora Catalana per al Reconeixement i la Regulació de l’Educació en Família.
Akoe Educació
Formada per un grup de centres educatius que comparteixen sistemes de gestió, principis i valors amb la clara voluntat de liderar el sector educatiu i cooperatiu. Els seus membres conten amb sistemes de gestió d’acord a principis democràtics.
AMALIB: Associació de Mestres d'Audició i Llenguatge de Les Illes Balears
Lloc web de l’AMALIB: Associació de mestre d'Audició i Llenguatge de Les Illes Balears. Presidenta: Eugènia Romero. Vicepresidenta: Teresa Bonache. Secretària: Lorena Valenzuela. Omplir el full d'inscripció. Domiciliació bancària de la quota anual.
Amics del MUEC
Pàgina web del MUEC dels Amics del MUEC. Amics del Moviment d'Universitaris i Estudiants Cristians. La pàgina conté la butlleta en format PDF, i imprimir-la per fer-la arribar a d'altres persones.
AMPA CEIP Els Roures
A Sant Feliu Sasserra, l'Associació de Pares d'Alumnes del CEIP Els Roures va ser fundada l'any 1984. El primer president fou Ramon Grilló. Agrupa els pares i mares de l'escola, amb l’objectiu de contribuir a millorar la qualitat de l'ensenyament.
Aplec Associació per a l'Ensenyament en Català
Associació fundada l'any 1983, d’ensenyants, d’estudiants i de pares i mares d’alumnes que donen suport a l’ensenyament del català i a l’ensenyament bilingüe, immersiu ‘paritari’ o complet (escoles Arrels, Bressola, Comte Guifré).
Aprendre a Vilafranca
Projecte iniciat en l’any 2009 per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. L’aprenentatge implica la forma bàsica, però la més important, de produir, compartir i utilitzar coneixement.
APTCV - Associació del Professorat de Tecnologia de la Comunitat Valenciana
L'APTCV es va crear en Alacant l'any 1995 com a resposta col·lectiva per a reflexionar i proposar alternatives de millora en la pràctica docent de l'Educació Tecnològica, tant en l'ESO o batxillerat. El moviment va actualitzar-se en València l'any 2007.
Ara Mestres
Ara Mestres és un portal del diari Ara dedicat als professionals de la docència del nostre país. Si voleu rebre les novetats del Punt de trobada Ara Mestres, amb l'actualitat de la setmana i els millors blogs a la xarxa, subscriviu-vos a les newsletters.
Arc46, grup de comunicació
És un grup de comunicació ecològic i humanista social, un grup de comunicació d'informació i orientació educatives, un web educatiu i conjunt d'eines d'orientació, així com una veu lliure no oficial dels sense veu de les Illes Balears.
Assemblea de Estudiants de la Facultat de Geografia i Història UV
Blog de l'Assemblea de Estudiants de la Facultat de Geografia i Història UV. Comunicat de la I Trobada Estatal d'Assemblees. Manifest conjunt, Pròximes assambleea d'Estudiants de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.
Assemblea de Mestres del Vallès Oriental
L'AMVO va sorgir arran de la trobada de professors/es i mestres de centres de Granollers i rodalies a la concentració del 8 de febrer de 2012, al veure com s'està deteriorant l'escola pública i amb convicció de que com a docents havíem d'actuar.
Assemblea Docents IB
L'Assemblea de Docents inicia una recollida de signatures per una convocatòria legal de votació sobre la vaga indefinida. Pensam que aquests atacs, lluny d'acovardir els docents, suposen un argument més per organitzar conjuntament una resposta…
Assemblea Groga
Web de l’Assemblea Groga, és un espai de treball, reflexió, formació i acció de la comunitat educativa del nostre país, que treballa per una educació pública de qualitat. SOS a l’ensenyament públic i de qualitat. Participa, lluita, no et resignis!...
Assemblea Groga de Sants
Espai web de l’Assemblea Groga de Sants. Pares i mares, mestres i alumnes per una educació pública de qualitat. Manifest Groc, baixeu el fulletó de l'Assemblea Groga de Sants i feu-ne difussió. Documents per reclamar substitucions de mestres.
Assemblea Groga Gramenet
Facebook de l’Assemblea Groga Gramenet. A Santa Coloma de Gramenet ens hem reunit diferents persones i entitats de la ciutat que volem una Educació Pública de Qualitat per les nenes i nens, i lluitarem i treballarem perquè això sigui possible.
Assemblea Mundet - Centre d’Estudis sobre Autogestió
Els estudiants de graus del Campus de Mundet ens trobem immersos en unes jornades reivindicatives des de les quals es dóna suport als grups classe, graus i facultats que es declarin en vaga indefinida. Per estar informades de l'assemblea, aquí.
Assemblea Profes
Assemblea Profes. L'escola no educa, l'escola fracassa, l'escola no s'adapta... Els "experts" presenten informes del desastre. Els economistes mediàtics assenyalen el desajustament amb el mercat. Per la defensa de l'ensenyament públic de qualitat.
Associació Aula Cultural
L'Associació Aula Cultural és una entitat sense ànim de guany, d’iniciativa social, que treballa per dur a terme un projecte d’educació de persones adultes des de Palma de Mallorca.
Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut
L'AcPpJ es va constituir al 2004 amb voluntat de recollir, defensar i promoure les reivindicacions i drets dels treballadors de les polítiques de joventut, un col·lectiu professional molt silenciat, en l'àmbit de les polítiques d'atenció a les persones.
Associació Catalana de Professors de Cant
En un Congrés Internacional sobre la veu, coincidiren, en el fòrum internacional de la veu parlada i cantada, amb la idea de crear una associació catalana de professionals del cant aparegué. L’Associació ha celebrat el cinquè congrés de l’organització.
Associació Catalana per a la Telemàtica Educativa (ACTE)
L'ACTE vol ser un punt de trobada i un espai on fer activitats per a tots aquells mestres, nois/es, nens i nenes, així com per a totes aquelles persones interessades en la telemàtica com a eina de comunicació i educació. Cursos.
Associació Catalana per l’Educació, Formació i Recerca ACEFIR
Fundada l’any 1997. Activitat en educació, formació i recerca. Sensibilitza a institucions, mitjans de comunicació i societat en general sobre la importància de l'educació i la formació al llarg de la vida. Fomenta la cooperació en l'àmbit internacional.
Associació d’Educació d’Adults de Menorca
Entitat legalitzada a l’any 1986 que neix arrel de la necessitat de l’educació de persones adultes a Menorca. Els socis son alumnes, ex-alumnes, professors i persones interessades en l’educació d’adults. La nostre àmbit és tot Menorca.
Associació d'Administració, Comerç i Economia del País Valencià (APCEPV)
Pàgina d'aquesta associació de professors/res tant de cicles formatius d'aquestes famílies professionals, com de l'assignatura d'Economia al batxillerat. L'àmbit d'aquesta associació és tot el País Valencià.
Associació de Barcelona per a l’Ensenyament i l’Aprenentatge de les Matemàtiques
L'ABEAM és una entitat que va constituir l'any 1997 per afavorir l’ensenyament, l’aprenentatge i l’estudi de les matemàtiques, i estimular, l’estudi i la reflexió dels diferents problemes relacionats amb l’ensenyament i l’aprenentatge de les matemàtiques.
Associació de Catedràtics d'Enseyaments Secundaris de Catalunya
Web de l’Associació de Catedràtics d'Enseyaments Secundaris de Catalunya. Catedràtics d’Ensenyament Secundari, d'escoles oficials d'idiomes i les catedràtics d'arts plàstiques i disseny. Informació d'educació, notícies, revista de premsa, i enllaços.
Associació de Directius de l’Educació Pública de Catalunya
Integrada per persones que exerceixen o han exercit càrrecs de direcció a l'Educació Pública a Catalunya. El professorat ha fet l’esforç per adaptar els centres i asegurar la qualitat en condicions precàries, suplint-ho amb l’esforç personal i voluntat.
Associació de Directius de l'Educació Pública de Catalunya
L’any 1999, un grup de directors i directores es van reunir per debatre la importància de la funció directiva i la necessitat de promoure un model de gestió en els centres que donés resposta a les demandes actuals d’eficàcia, eficiència i qualitat ...
Associació de Ludotecàries/is i Ludoteques de Catalunya
Atzar és l’associació que agrupa professionals, institucions i persones interessades en l’activitat lúdica i el joc, la joguina i les ludoteques. Associació on els associats exposen idees, projectes i inquietuds. Decret regulador en pdf.
Associació de Mestres Alexandre Gali
Moviment de Renovació Pedagògica. Promou la millora educativa oferint àmbits de col·laboració i d'intercanvi entre el professorat, fomentant la reflexió i el debat pedagògic, animant materials didàctics i propostes pedagògiques innovadores...
Associació de Mestres i Educadors de l’Escola Congrés-Indians
Ofereix formacions específiques per claustres de mestres o col·lectius de persones amb un interès concret. La finalitat és donar resposta a les demandes concretes de formació de temes concrets per les persones que coneixeu el projecte educatiu.
Associació de Mestres Rosa Sensat
Pàgina de l'Associació Rosa Sensat. És una associació de mestres de Barcelona. Agenda, cursos, grups de treball, escola d'estiu, de català, publicacions biblioteca i recursos per a la formació permanent.
Associació de Professors de Física i Química de Catalunya
Associació que vol incidir en els aspectes relacionats amb l'ensenyament i la divulgació de les Ciències Físiques i Químiques. Pretén donar a conèixer les opinions del col·lectiu en els aspectes curriculars i professionals d'aquestes matèries.
Associació de Professors de Llengües Clàssiques
Web de l'Associació de Professors de Llengües Clàssiques. És una comunitat de professors de cultura clàssica, grec, i llatí, amb la voluntat d'esdevenir punt de contacte i referència per al món de les clàssiques a casa nostra.
Associació de Professors de Matemàtiques de les Comarques Meridionals
L’APMCM és una associació sense finalitats lucratives de mestres i professors/es des de primària a universitat, d’àmbit principalment Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre, Lleida i Garraf. La seva web “http://www.apmcm.cat” ja no és operativa.
Associació de Professors i Mestres de Matemàtiques
L’ApaMMs, és una associació de mestres, professors i professores de matemàtiques creada al 1995. Ens dediquem a dinamitzar l'Educació Matemàtica als nostres centres de treball, en els cercles on ens movem, en les comarques on vivim.
Associació de Professors i Mestres de Matemàtiques (APaMMs)
APaMMs. Associació de mestres, i professors de Matemàtiques. Dinamitzarció de l'educació matemàtica, com associació que funciona des de l'any 1995. Dins d'APaMMs hi ha funcionant diversos Grups de Treball depenents de l'ICE de la UAB .
Associació del Professorat de Tecnologia de Catalunya
Programari recomanat. Promou el reconeixement social de l'educació i la cultura tecnològiques. Millorar i reforçar els perfils professionals del professorat de tecnologia de l'ensenyament no universitari.
Associació del Professorat de Tecnologia de Catalunya
Creació d'una associació de professors/es de Tecnologia a Catalunya. De moment ja s'han creat comissions i s'han fet la vertebrarció d'estructura formal. Formes de treball, organització, membres i serveis.
Associació d'Ensenyants de Matemàtiques de les Comarques de Girona
Constituida a Girona l'any 1964. Té com a àmbit les comarques gironines. S'adreça als ensenyants de matemàtiques de l'ensenyament reglat públic i privat. Suport als membres, afavorint l'ensenyament, recerca i difusió.
Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya
Web de l'AEMCAT. Espai a internet pensat per a posar-vos al dia de les activitats. Si ens voleu conèixer millor, a la informació més urgent. Agenda d'activitats i les novetats i nous materials. Podeu enviar-nos suggeriments a la llista de correu o mail.
Associació d'Ensenyants d'Economia i Empresa
Col·lectiu de professors interessats en la promoció dels ensenyaments d'economia i en la seva qualitat. Grups de treball i debat. Butlletí Sinergia i ressenyes de recursos didàctics per el professorat i alumnat.
Associació d'Ensenyants d'Informàtica de Catalunya
Web de l'AEIC. Objectius i història de l'Associació, que compta amb més de 200 associats. Vol afavorir l'ensenyament, recerca i difusió de la Informàtica a Catalunya i millorar la pedagogia del seu ensenyament.
Associació Educadors Sense Fronteres
Treballa als països del Tercer Món en l''ensenyament col·laborant en la creació d'escoles i en enviar professorat, i la seva formació, així com de l'alumnat. Estades de professors i professores d'altres països a Girona per millorar la seva formació.
Associació Escola Camp Joliu del Penedès
Escola de Secundària ESO, Cicles formatius de grau mitjà i cicles formatius de grau superior a la comarca del Baix Penedès. L'Escola organitza reunions per a totes les famílies amb una doble finalitat:Informativa i formativa.
Associació Esguart
La nostra voluntat va ser de bell antuvi crear un nou model, basat en el que hem batejat com a enginyeria cultural, un servei integral que cerca donar resposta a tots els nostres clients. I aquest camp s'extén als infants-joves, famílies i jubilats.
Associació Espiral, Educació i Tecnologia
Pàgina del col·lectiu Espiral, educació i tecnologia. Associació espiral: educació i tecnologia. Col·lectiu de professors, tècnics, investigadors, estudiants i entitats, interessat en la promoció i l'aplicació de les noves tecnologies.
Associació per a la Recerca Pedagògioca Terres de Ponent
Associació per a la Recerca Pedagògioca Terres de Ponent. Activitats i material extraescolar, llibre de text, revistes, llibre infantil i juvenil, pedagògic. Exposicions sobre la recuperació de la memoria històrica del llibre escolar a la Catalunya.
Associació per a l'Ensenyament de la Física i de la Química
Associació per a l'Ensenyament de la Física i de la Química. En aquestes pàgines procurarem introduir tot allò que considerem acceptable com a recurs per a l'ensenyament de la física i de la química en qualsevol nivell.
Associació Trenta 1
Associació formada per professors de les illes Balears que ens dedicam a organitzar activitats per als alumnes de secundària amb la finalitat de promoure l'arrelament a la realitat social, cultural i lingüística del territori de parla catalana.
Aulodia
Associació de professorat de Música de Primària i Secundària de la Comunitat Valenciana. Un ampli grup d'especialistes de música d'ensenyament primari. Reivindica millores per a l'ensenyament de la música en l'ensenyament bàsic.
AVEC Associació de Professorat de Teatre Valencians
Web de didàctica de la dramatització, coordinat pels membres d'A.V.E.C.(Associació Valenciana d'Expressió i Comunicació) col·lectiu de professors de dramatització-teatre per a la millora de la nostra pràctica educativa.
Barnamil - Associació d'educació i comunicació ambiental
Des de 1999, treballa l’educació ambiental des d’una perspectiva humana, creativa i participativa. Centrada en la formació, i comunicació ambiental a nivell urbà; tractant temàtiques que van des de l’eficiència energètica al consum responsable.
Campus for Peace - UOC
Espai de trobada per a les persones i per a les organitzacions que tenen un objectiu comú: treballar per la pau. La Universitat Oberta de Catalunya posa les tecnologies de la informació i la comunicació al servei de les persones i la pau.
Casal del Mestre de Granollers
Associació educativsa a Granollers. Activitats i dades de l'Escola d'Estiu del Vallès Oriental. Seminari de literatura infantil trobades mensuals. Grup sociolingüístic i altres grups de treball. Publicacions, biblioteca, debats, …
Casal del Mestre de Santa Coloma de Gramenet
Propostes de sortides al teatre i altres per a aquest trimestre. Farem una sortida per fer l’itinerari de natura. Sabeu que tenim 5 fonts a la muntanya de Santa Coloma? Voleu fer un passeig per la serra de Marina? i després fer el vermut si us ve de gust?
Catalunya es mou!
Catalunya es mou! Una plataforma per a la comunicació entre els i les membres de la Comunitat Educativa de Catalunya, que treballa per una educació pública de qualitat. Manifest groc, assemblea groga, castells i escoles de colors, ...
CCSS
Bloc iniciat el març de 2011 gràcies al curs del departament d'Educació del programa 1x1 (un ordinador per alumne) a l'Institut Lluís de Requesens de Molins de Rei. Només és l'entusiasme del professorat, el que ens queda avui amb l'educació retallada…
CEFIRE Benidorm - Extensió d'Ondara
Pàgina web del Centre de recursos CEFIRE de Benidorm - Extensió d'Ondara. Educadors i ensenyants de les comarques de la Marina Alta i Baixa. Pla de formació contínua i activitats puntuals.
Centre de Professors de Benidorm
De l'escola Ondara. Persentació, àmbit, serveis i objecius. Catàleg de Biblioteca i vídeoteca. Sol·licitut de certificats, difusió d'articles i treball. Consultant l'agenda podràs estar informat de les activitats de cada dia.
Centre de Professors i de Recursos d'Eivissa i Formentera
CPR, activitats desenvolupades pel professorat i el Centre de Recursos a les Pitiüses. Vincles educatius i als centres escolars locals. Materials, avisos, activitats, curso, seminaris i dades diverses de l'entitat.
CercaMestres.cat - Busca al teu professor
És un portal per a posar en contacte alumnes i professors d'una manera fàcil i efectiva. Tot comença quan un professor es registra i posa un anunci. A partir d'aquest moment qualsevol persona que vulgui buscar un professor pot utilitzar-lo.
CODEP Coordinadora de Defensa de l'Ensenyament Públic
La CODEP des dels seus inicis ha estat present en la lluita per a la millora de la qualitat de l'ensenyament públic. En formen part les associacions de mares i pares d'alumnes de les llars d’infants, escoles i instituts de Manresa (Bages).
Col·lectiu Baubo
Rosa Sanchis i Enric Senabre. Treballa en l'educació afectiva i sexual -al País Valencià- utilitzant la televisió com a recurs didàctic. Anàlisi de les sèries d'èxit de la televisió (importantíssim per a l'educació afectivosexual del jovent).
Col·lectiu de Mestres La Safor - mestrescomarquescentrals.cat
Una de les més importants que podeu trobar en el nostre portal i així la considerem, perquè és una invitació a que totes les ensenyantes i tots ensenyants que treballeu per una escola popular i valenciana ací a la nostra comarca.
Col·lectiu de Professors de Català per a Adults 1
Reagrupa a professors de català de Catalunya Nord. Organitza exàmens de final d'any. Llista dels pobles, entitats i professors qui imparteixen classes de català. Llistat de persones que han fet o estan capacitades a fer classes de català.
Col·lectiu de Professors de Català per a Adults 2
Pàgina de la Federació Col·lectiu de professors de català per a adults, des de Perpinyà. El Col·lectiu reagrupa part dels professors de català de Catalunya Nord, organitza els exàmens de final d'any. La llista següent és la dels pobles, …
Col·lectiu de Treballadores i Treballadors de les Escoles Bressol Municipals de Barcelona
Pàgina oficial del Col·lectiu de Treballadores i Treballadors de les Escoles Bressol Municipals de Barcelona. El formen educadors i educadores de les escoles bressol i totes les persones relacionades amb l’escola. La seva participació és lliure.
Col·legi de Educadores i Educadors Socials de Catalunya
Web del col·legi. L’Educador Social és un professional de l’educació que articula processos socioeducatius cara a generar processos de normalització social i personal. Informació corporativa, territoris, serveis, participació, documents i publicacions.
Col·legi de Educadores i Educadors Socials de les Illes Balears CEESIB
Pàgina oficial del Col·legi de Educadores i Educadors Socials de les Illes Balears. A la nostra Comunitat Autònoma, el desenvolupament de les polítiques socials han consolidat actuacions i serveis cada vegada més amplis. Dades i serveis.
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
Web del Col·legi de Pedagogs de Catalunya amb seus a Barcelona i Tarragona. Informació corporativa del col·legi i dels seus col·legiats, promoció professional, aula pedagògica, jornades, publicacions, actualitat i relacions institucionals.
Coordinadora de Professorat Interí d'Alacant
Si voleu aconseguir la samarreta verda de la Coordinadora del Professorat Interí, podeu posar-vos en contacte amb l’assemblea comarcal més propera, i allà us diran on campar-les. El contingut en valencià, de la seva web, és mínim.
Coordinadora Enric Valor per la Normalització Lingüística
Organització adreçada a la defensa dels drets lingüístics dels estudiants valencians. Des de l'any 1994 cerca el compliment dels drets lingüístics, la conscienciació, i la col·laboració del PAS i PDI per tal que normalització vaja pel camí adient.
Debats d'Educació
És un fòrum organitzat per la Fundació Jaume Bofill i la Universitat Oberta de Catalunya per promoure el debat sobre temes d'actualitat i claus en relació als reptes i problemes de l'educació en el context social, polític i econòmic que vivim.
Delegació d'Estudiants (DEAV)
Web de la Delegació d'Estudiants DEAV. La Delegació d'Estudiants d'Arquitectura del Vallès és l'òrgan de representació, defensa i coordinació de tot l'estudiantat de l'ETSAV de Sant Cugat. Els objectius principals de l’associació i les activitats.
Directori WebQuest de la Comunitat Catalana de WebQuest
Portal de la comunitat catalana. Una Webquest és una recerca guiada amb recursos d’Internet que té en compte els recursos de l’alumne obligant-li a utilitzar habilitats cognitives. Articles, plantilles i generadors, caceres del tresor, viatges virtuals.
Docents pel Sentit Comú
Inciativa de mestres i professors, des Illes Balears, que té la motivació de donar visibilitat a la greu problemàtica i la constat degradació del sistema educatiu de la comunitat com a conseqüència de les polítiques de retallades i dels canvis normatius.
Editorial Graó
Editora de llibres i revistes especialitzades en pedagogia, educació i formació per al professorat. Participa en la millora de la qualitat de l’ensenyament. Activitat a través de l’Institut de Recursos i Investigació per a la Formació (IRIF).
EdPAC - Educació pes a l’Acció Crítica
Entitat formada per activistes, professionals contractats i tècnics/ques col·laboradors,i és assembleària i actua segons els criteris de l'economia social i solidària. Té una branca tècnica i de gestió, i una activista de participació en campanyes.
Edu Lab - Laboratori d’innovació educativa (UOC)
Estudis, consultoria, assessorament i gestió de projectes sobre l’aplicació de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) a la formació no presencial. Iniciativa de la Universitat Oberta de Catalunya que forma part de l’IN3 (Internet Interdis
Educació per a totes
Seguint l’acceptació a l’assamblea de l’UB d'educació primària i secundària (alumnes, professors, pares, mares), es crea el blog. Aquí deixeu comentaris i parlem, proposeu i participeu. Comentaré amb la meva conta real i el meu nom (Roberto).
El Safareig - Xarxa Territorial d’Educació Infantil de Catalunya
Espai de diàleg i comunicació a l'entorn dels infants i la natura. S'hi poden trobar propostes educatives amb els elements naturals amb les que defensem una pedagogia basada en el respecte per l'infant potenciant totes les seves capacitats.
Enllaçats pel català
Iniciativa que pretén que cadascun dels centres de les Illes Balears faci visible el suport a la llengua catalana per aconseguir la implicació de tota la societat, s’han adherit a la campanya “Enllaçats pel català!”. Vivim una persecució programada…
Entrelínies, Xarxa d'Educació i Comunicació
Col·lectiu de professionals que es posiciona i es preocupa pels mitjans i la comunicació social, però que centra, bàsicament, les seues actuacions i intervencions en qüestions d'Educació en materia de Comunicació.
Escola Andorrana d’Estiu
Pàgina de l’Escola Andorrana d’Estiu, que es fa cada any a l’Escola Andorrana de 2a Ensenyança de Santa Coloma, organitzada pel Ministeri d'Educació, Joventut i Esports d’Andorra. Benvinguda del ministre, dades, activitats, programa i recursos.
Escola d'Estiu de les Terres del Sud
Volem crear un entorn de treball cooperatiu amb la participació de totes les persones que d'una manera o d'una altra formen part d'un projecte que anomenem Moviments de Renovació Pedagògica. Federació de MRPs. Escoles d'Estiu. Seminaris.
Escola Empordà de Lleure
L'Escola ha traslladat la seva seu a la població de Calonge (Baix Empordà). El sistema operatiu de l'escola es basa en portar la formació de l'educació en el lleure a poblacions gironines. Monitors i de directors homologats per la Generalitat de Catalunya
Escola Pública País Valencià
Manifest: Més i millor educació per a tota la ciutadania. Àlbum electrònic de fotos d'escoles públiques del País Valencià on queden demostrades les mil meravelles del Pla Creascola de la Generalitat Valenciana.
Escola Valenciana - Federació d'Associacions per la Llengua
Entitat que agrupa associacions en defensa de la llengua del País Valencià, a l'ensenyament. Informació de totes les activitats organitzades; Congressos, revista Sembra, centres i projectes educatius, notícies, agenda i enllaços.
Escoles Compromeses
Espai de comunicació i intercanvi de sabers i experiències, de necessitats percebudes i somnis compartits. Eduquem en valors d’un món més just i més equilibrat. Analitzem les intervencions, som crítics, reflexius i actius per reduir a distància.
Espai de Reflexió Entorn la Infància i l'Adolescència EREIA
L’EREIA és un espai que aglutina diferents recursos i serveis de Santa Coloma de Gramenet, de l’àmbit de la infància i l’adolescència amb l’objectiu de facilitar un espai d'interacció i reflexió entre professionals. Està funcionant des de l'any 1994.
Espurna
El projecte Espurna és una escola inclusiva, on s’aprén i s’ensenya. Un espai de comunicació i un lloc per compartir. Punt de trobada d’ensenyants i alumnes de tots els nivells educatius. Una font ideològica, metodològica i de pràctica docent.
Estalmat Catalunya
El projecte Estalmat (Detecció i Estímul del talent precoç en matemàtiques), s’inicia amb la proposta del professor Miguel de Guzmán, de la Complutense de Madrid, personalitat de prestigi reconegut al món en aspectes de la didàctica de la matemàtica.
Evuc
Solucions en comunitats virtuals (e-learning) i acostament de les TIC. Servei botiga online. Si voleu vendre a la web, la nostra solució i servei està a la vostra disposició. L'Evuc integra el portafoli electrònic de mahara. Accés demo.evuc.cat.
Família Escola Acció Compartida - Fundació Escola Teresiana
FEAC està format per les famílies i professors disposats i compromesos a assistir i participar d'un projecte d'escola que té com a objectiu reflexionar i intercanviar experiències sobre temes d'educació que els preocupen. Està impulsat per la FECC.
Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya
La Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya agrupa associacions del professorat de país que tenen l’objectiu d’impulsar la innovació i la millora educativa. Els associats són educadors i educadores de tots els nivells educatius.
Federació de Moviments de Renovació Pedagògica del País Valencià
Pàgina de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica del PV. Fundada al 1988, coordina el treball cooperatiu per l'educació al País Valencià. Activitats dels MRPs, intercanvi d'experiències, iniciatives i investigacions educatives.
FERC - Federació d’Ensenyants de la Religió a Catalunya
Web de la FERC - Federació d’Ensenyants de la Religió a Catalunya, amb delegacions a les quatre províncies. El professorat de religió amb dedicació completa gaudeix de la mateixa dedicació horària setmanal lectiva i complementària.
Fundació Universitat Rovira i Virgili
Fundació URV entitat creada per la Universitat Rovira i Virgili per promoure la relació entre la Universitat i la societat, amb la finalitat d'identificar i satisfer les necessitats de l'entorn socioeconòmic mitjançant la transferència de coneixements, ..
Garvm
Bloc de Garvm. Garvm és un grup de professors que es proposa aplicar al llatí algunes de les tècniques que avui s'utilitzen en l'ensenyament de les llengües modernes. Ens referim concretament a parlar i a escriure en llatí.
Germandat de Mestres Jubilats i Jubilades de les Illes Balears
Associació que vol obrir les portes dins Internet, per fer l'epifania de solidaritat amb els altres mestres jubilats que també hi naveguen. Junta directiva i tot tipus d’activitats organitzades. Palma de Mallorca.
Grup d'Educadors d'Amnistia Internacional de Catalunya.
Pàgina amb informació sobre els drets humans en general i específicament sobre els temes que tracta l'organització: pena de mort, tortura, presos de consciència. Amb diferents recursos (material didàctic, bibliografia, filmografia...).
Grup d'Ensenyants Urgell-Segarra
Moviment de renovació pedagògica. El Grup d'Ensenyants Urgell-Segarra és l'associació de professionals de l'ensenyament que té la seva seu a Tàrrega (Urgell). Reflexions sobre la societat i la docència. Revista Escola, número actual o anteriors.
Inclou, gais i lesbianes en l'educació
Associació de professors, educadors, monitors, estudiants i interessades en el treball de diversitat afectiva i sexual i de famílies en l'àmbit educatiu. Cursos, activitats i tallers per parlar d'homosexualitat/diversitat afectiva i sexual a l'escola.
L’Embut- Plataforma Crida
La Plataforma Crida som una organització unitària en defensa de l'educació pública de qualitat, laica i en català en el nostre territori, formada per pares, mares, docents, alumnat, entitats i ciutadania en general.
La Xarxa d'Educació en Comunicació
La Xarxa d'Educació en Comunicació és una plataforma cívica de persones i grups per l'educació en comunicació. Posa en contacte totes les persones que treballen l'educació en comunicació tant en el camp de l'educació formal com en la no formal.
L'Escola Josep Carner es mou!
Bloc amb l'actualitat de les mobilitzacions a l'Escola Josep Carner de Badalona. L’Escola Josep Carner, des de 1985 aten alumnes d’educació infantil i primària al Barri de la Salut Badalona. Denúncia les polítiques que fan perillar la seva qualitat.
L'Espígol - Espai de Joc Waldorf
L’associació L’Espígol sorgeix de la voluntat compartida pels pares per donar una educació que permeti desenvolupar les capacitats dels seus fills. Va obrir el 2009 per infants de 2 a 6 anys, i es troba a la Granja Laya, al camí de l'Ermita (Ulldecona).
L'Eugeni d'Ors es mou
Blog del professorat de l'Institut Eugeni d'Ors de Vilafranca del Penedès. Aquests estan preocupats per un ensenyament públic de qualitat. LOMCE, ni retallades En defensa de l’educació pública i la llengua catalana. L'avantprojecte de llei educativa.
Mestres Escola Països Catalans
Manifesta la voluntat de continuar lluitant a favor de l'escola pública amb vosaltres després de les mesures del ministre d'educació, José Ignacio Wert, que seran aplicades per la consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau.
Mestres Indignats
Som 4 mestres blocaires (segur que alguns de vosaltres ja ens coneixeu) i ens hem unit en un únic bloc perquè ja estem més que farts de la situació que estem vivint actualment amb totes aquestes retallades que s'estan aplicant a l'escola pública.
Mitjans
Xarxa persones i grups que treballen per l’Educació en Comunicació.
Mitjans. Xarxa d'Educadors i Comunicadors
Wiki oficial de Mitjans. Xarxa d'Educadors i Comunicadors nacuda a Barcelona al 1997. Hi participa educadors i comunicadors de Catalunya i del País Valencià amb la voluntat de reunir les persones tinguessin interès en la intersecció d'aquests dos mons.
Moviment de Mestres de Rubí
El MMR neixer l'any 1991. Un grup d'ensenyants de Rubí que eren part de l'Associació de Mestres Alexandre Galí de la veïna ciutat de Terrassa van veure la necessitat de tenir un moviment de renovació pedagògica rubinenc. Avui té 60 associats.
Moviment d'Innovació Educativa de Lleida
El Moviment d’Innovació Educativa de Lleida (MIE Lleida), som un col·lectiu de persones vinculades al món educatiu que com a moviment social mantenim una postura crítica per desenvolupar un projecte comú de millora del sistema educatiu.
MUCE Marc Unitari de la Comunitat Educativa
Evaluem l’evaluació. Debat, grups de treball, experiències. Al febrer la Jornada d'avaluació organitzada pel MUCE. 28-F, concentració unitària contra el tancament d'aules a l’Institut Milà i Fontanals de Barcelona. Programa de la Jornada.
Plataforma de Mestres de la Garrotxa
El Col·lectiu de Mestres de la Garrotxa és una associació de professionals de l'ensenyament que volen promoure la formació permanent del mestres, la renovació pedagògica, la recerca educativa i l'intercanvi d'experiències dins l'àmbit de la Garrotxa.
Plataforma03BCN
Formada per entitats i col·lectius que s'uneixen per defensar el model d'educació de la petita infància de Barcelona s'ha constituït amb la intenció d’expressar, d’una manera conjunta, el suport a l’actual model educatiu de les escoles bressol municipals.
Pràctica Reflexiva
Pràcticareflexiva.pro és un grup professional a la xarxa reservat a persones expertes en el desenvolupament professional de docents a través de metodologies formatives basades en la reflexió. Vol generar nou coneixement professional i seguir avançant...
Preocupa. SOS Educació
Col·lectiu de professorat d’Eivissa (Illes Balears), preocupat per l'educació. En les mesures i de les retallades per part de la Conselleria d'Educació, volem mostrar la nostra preocupació i rebuig. Treiem l'aula al carrer escenificant la massificació.
Professorat de Filosofia a la Catalunya Central
El professorat de Filosofia de la Catalunya Central ens vam constituir en Grup de Treball el 2010, dintre del pla de Formació Per-manent de Zona, coordinat pel Centre de Recursos Pedagògics del Bages. Filosofia a Secundària de la Catalunya Central.
Professors en Acció
Assemblea professors Escola del Treball, Barcelona. Publica les informacions i consensos als que arriben. Tothom que es registri pot afegir comentaris als articles i votar propostes. Fòrums pensats per tal d’obrir debats sobre temàtiques relacionades.
Puntdoc
Associació d'Estudiants de Documentació de la UOC. Informació i recursos per als estudiants de Documentació. Borses de treball, exàmens, jornades i congressos, espais col·laboratius, agenda, etc.
Reconstruïm la pública Aturem les retallades
La Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), reuneix estudiants, Personal d’Administració i Serveis (PAS), Personal Docent i Investigador (PDI) i col·lectius de totes les universitats públiques catalanes. Manifest i adhesions.
reportEducació
La missió, raó de ser del Servei Educatiu. Reflecteix les motivacions que justifiquen les actuacions. El Servei Educatiu Baix Llobregat-6 és un òrgan de suport permanent i tècnic al professorat i als centres educatius, famílies i a la comunitat educativa.
ResDeSensat
Reflexions del passat, present i futur de l'educació pública i propostes per a l'acció i canvi. Mestres i professorat de tots nivells i assignatures, des de la infantil a la universitat, ens coordinem i mobilitzem per actuar i aturar les retallades.
Secció Catalana de la Lliga Internacional de Professors Esperantistes (ILEI)
Informació sobre ILEI: objectius, activitats, organització interna i curs elemental d'esperanto amb explicacions en català. També informació sobre els exàmens d'ILEI/UEA i ludoteca amb propostes de jocs didàctics (en esperanto).
Secretariat d'Escola Rural de Catalunya
Web del Secretariat d'Escola Rural de Catalunya, àmbit de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica. Promou un model d'escola arrelada al territori, que dóna vida al municipi i esdevé un àmbit de convivència i de dinamització sociocultural.
Seminari Permanent de Ciències Naturals
El SPCN acull l'Associació de Professors llicenciats en Biologia, Geologia i Ciències Mediambientals, per a intercanviar experiènies didàctiques i ampliar la formació del professorat. Col·labora amb entitas relacionades.
Sindicat AMES
Web del Sindicat AMES (Acció per a la Millora de l'Ensenyament Secundari). Creat per la desmoralització del professorat de secundària, la relació entre aquesta desmoralització i la reforma. Dades que la implantació de la reforma ha portat.
Spaais - Didàctica de l'Astronomia
Grup de professors de secundària de Palma de Mallorca dedicats a la didàctica de l'astronomia: Cursets, materials, recursos, experiències, etc. Conté el diari d'astronomia 1999 - 2000. Publicat al Diari a l'escola del Diari de Mallorca.
Spectus
Grup de invetigació i recerca de temes àudio-visuals a l'ensenyament. Tant pràctica, teòrica, de recerca i de difusió a través de cursos, xerrades i seminaris. Treballs del coneixement de la TV a l'aula. Crèdit de l'ESO. Bibliografia i congresos.
Taula per a l'Educació en Comunicació
Plataforma cívica per a l'Educació en Comunicació. Immersos en aquesta nova era que ens ha tocat viure, observem canvis profunds que afecten les relacions socials i econòmiques. El món ha canviat.
Teleduca. Educació i Comunicació
Co·lectiu interdisciplinar de professionals, provinents d’especialitats relacionades amb l'educació i la comunicació. Tasca en el corrent de l'educació en comunicació, una disciplina que promou el desenvolupament de la competència comunicativa.
Un Entre Tants
Xarxa Cooperativa d'Experiències TIC per a l'Ensenyament en Valencià. La millor manera d'aprendre a moure's per és trastejar per tots els elements que conformen la xarxa social. Compartir experiències TIC i recercar recursos i utilitats digitals.
Unió de Cooperatives d'Ensenyament Valencianes
L’UCEV és l'entitat que representa els interessos de les cooperatives d'ensenyament de la Comunitat Valenciana. Constituïda en 1998, va començar com a Secció d'Ensenyament de la Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball Associat.
Unportal
Web de l’educació superior a Catalunya. Fundat per un grup de periodistes especialitzats en informació universitària assessorats per un consell de professors de secundària i d'universitat. Universitat, FP grau superior, mitjà. per branca de coneixement …
Xarxa d’Escoles Insubmises - contra la LOMCE
Bloc que la Comissió No a les Retallades de l’Escola Patronat Domènech (Gràcia, Barcelona), en marxa per lluitar contra la LOMCE. Suport de la Coordinadora d’AMPA’s de Gràcia i de la FAPAC, per a crear la Xarxa d’Escoles Insubmises a la LOMCE.
Xarxa d'Escoles en Barracots
Manifest que demana a l’administració els compromisos com que s’asseguri com a premissa la qualitat educativa en totes les fases del procés, que es fixi un termini màxim de 3 anys per a la construcció i posta en servei de l’edifici definitiu.
Xarxa Docent Educat
Espai d'acompanyament i formació. Xarxa oberta a totes i tots els docents de Catalunya amb identificador Xtec. Si voleu incorporar-vos com a nous membres, cal registrar el vostre correu de la Xtec, nom, cognom(s), centre de treball i especialitat.
XtecBlocs
Servei de Blocs per al professorat de la Xtec. El professorat pot crear tots els que necessiti i convidar l’alumnat o a altres professores/es a escriure-hi articles o a fer comentaris, d’acord amb la finalitat didàctica que s’hagi proposat.
?e????·Chiron
Un espai col·laboratiu per a professors de clàssiques. Chiron és un grup de treball col·laboratiu format per professors de clàssiques de diversos punts de l'Estat, constituït recentment en associació. Ressenyes, vídeos, presentacions, …

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT