ASSOCIACIONSESTUDIANTS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
ACE - Associació Catalana d'Estudiants
Pàgina de l'ACE - Associació Catalana d'Estudiants. Informació del 15è aniversari del sindicat, al servei dels estudiants de la Universitat de Perpinyà. Prepara un aplec entre antics alumnes i membres.
ADAEC - Associació d’Alumnes de l'INS Emperador Carles
Treball del grup de literatura catalana de l'Institut Emperador Carles, dirigit per Carmes Prats i ManHoh Tang. Uns espais musicals, serveixen per llegir en directe poemes del poeta que marca la pantalla, la lectura de cartes entre Torres i la família.
Ademar Catalunya
Federació d’Associacions d'Antics Alumnes dels Col·legis Maristes de Catalunya. Federació Catalana d'Antics Alumnes Maristes, un ens que aglutina les diverses Associacions d'Exalumnes Maristes de Catalunya, les quals són obertes a tothom.
AEL’H Estudiants de l’Hospitalet
L’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet es la principal unió d’estudiants de la ciutat de L’Hospitalet. Fa 20 anys que lluita pels principis d’una educació pública, laica i de qualitat participant activament en la vida diària de la ciutat.
AESS Estudiants
Associació de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicacions (ETSETB), de la UPC. Activitats relacionades amb la indústria aeroespacial; Astronomia, Astronàutica, Noves Tecnologies, Robòtica, Radar, GPS, Inteligència Artificial, ...
AJEC - Associació de Joves Estudiants de Catalunya
L'AJEC un sindicat d'estudiants d’àmbit català, progressista i plural fundat l’any 1983 que té com a funcions principals defensar els drets dels estudiants; promoure la participació dels estudiants en la presa de decisions dels seus instituts i facultats.
Alumnes UdL
Alumnes UdL de la Universitat de Lleida. Informació dels alumnes, notícies, agenda i enllaços de la universitat: UdL.cat, Campus Virtual, Wifi UdL, Consell Estudiantat, Biblioteques, Carnet UdL, Esports UdL, servei d'Informació i atenció universitària.
Alumnes XXV
Espai d'alumnat de l'institut XXV Olimpíada Barcelona. Les finalitats donar a conèixer les funcions i objectius de l’alumne de l'institut i servir d'intercanvi d'informacions, notícies, recursos, agenda cultural, actualitat i dades que l’alumnat utilitza.
Amics de l'Escola Comte Guifré
Pàgina dels Amics de l'Escola Comte Guifré de Perpinyà preten donar a conéixer la realitat diària del primer col.legi de secundària a la Catalunya del Nord, fundat l'any 1991. Compta amb el suport de l’Associació d'Amics de l'Escola Comte Guifré.
Amics Santa Anna
Bloc de l'Associació Amics Santa Anna, espai virtual. Propostes de l’associació. Podeu fer arribar les vostres idees. L’escola Santa Anna és més que una escola, com a projecte pedagògic, com a espai físic i per la comunitat humana que l’ha format.
Antics Alumnes del Sant Lluís Gonzaga
Pàgina creada pels antics alumnes de l'escola Sant Lluís Gonzaga, Sant Lluís Gonzaga és un centre escolar del barri de Gràcia de Barcelona. Informació, trobades i fotografies antigues de la vida a l'escola.
Antics Alumnes Sant Nicolau
Associació que aglutina el col·lectiu que ha “fet escola” durant anys d’història. Constituïda l’any 1995, coincidint amb el 40 aniversari de l’escola. Més de 3000 persones, presents a molts sectors, amb les quals compartim un fet comú: la nostra escola.
Assemblea BBAA UPV
Blog de l’assemblea d’estudiantes de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. L’assemblea és la reunió oberta i participativa per persones que vullgen compartir idees, debatre assumptes de interés, i en definitiva partícipar involucrar-se.
Assemblea Obrim la Ment
Notícies relacionades amb els temes que tractem a l'assemblea, convocatòries, propostes, memòria del recorregut fet… Secció amb enllaços d’assemblees d'estudiants de la UV i de la UPV que no veuen clar i diàfan el procés de bolanya, recursos, etc.
Associació d’Alumnes del Ferran Tallada
Vol fer del Ferran Tallada un institut més dinàmic. Vol obrir-se al centre, i també al districte i la ciutat de Barcelona. A més de mantenir informat l'alumnat, participa a les trobades de l'AJEC i organitza el Dia de la Sida al Institut i altres festes.
Associació d’Alumnes Institut les Corts
L’associació d’alumnes, sorgí d’un grup d’alumnes. L’intenció, era dinamitzar la vida de l’institut i fer-la el més activa i atractiva possible. La unió d’uns alumnes amb ganes de moure’s, d’organitzar activitats d’interès i crear un lloc per l’alumne.
Associació d’Amics de l’Escola de Música de l’Alt Penedès
Entitat declarada amb l’objectiu de col·laborar en la difusió i promoció de les activitats musicals de l’Escola, afavorir l’estabilitat i continuïtat i afavorir l’arribada de la música i d’activitats culturals relacionades amb la música, a un més alumnes.
Associació d’Antics Alumnes de Sant Ignasi-Sarrià
L’Associació neixer l’any 1933, quan el P. Moisés Vigo SJ, fill de Ribes de Fresser, amb un grup de joves Antics Alumnes va a la Vall de Núria per demanar a la Verge protecció. El cremallera s’inaugurà l’any 1931 i va fer el primer viatge el 22 de març.
Associació d’Exalumnes del Col·legi Sant Gabriel
Associació d’Exalumnes del Col·legi Sant Gabriel del barri del Clot-Camp de l'Arpa, del districte de Sant Martí, (AdExA-Sant Gabriel). Es va constituir com a associació. Poden formar-ne part de tots els exalumnes del Col·legi Sant Gabriel de Barcelona.
Associació d’Ex-Alumnes Universitaris de Manresa
Pàgina web oficial de l’associació d’ex-alumnes universitaris de Manresa. Conté les dades de contacte amb l’associació d’exestudiants. La resta de la pàgina es troba en un procés de construcció.
Associació d'Alumnes de l'EOI de Viladecans
Associació formada per alumnes i exalumnes de l'EOI de Viladecans. Fomenta activitats per potenciar l'aprenentatge d'idiomes. Des de classes de conversa en anglès i francès amb professors nadius, fins representació de teatre i pel·lícules en V.O.
Associació d'Amics de l'Institut Eduard Fontserè
Associació d'Amics de l'Institut Eduard Fontserè de L'Hospitalet de Llobregat. L’entitat neix d’un grup de persones davant la situació que es presenta en els estudiants una vegada acabades les etapes d'ensenyament qualificades com a obligatòries.
Associació d'Amics del Martinet
Web de l’Associació d'Amics de l’Escola Martinet de Ripollet (Vallès Occidental). Seminari, espais i materials per a l'aprenentatge. La Martinet és una escola de doble línia i està previst que el curs 2015-2016 completarà l'etapa dels 3 als 12 anys.
Associacio d'Antics Alumnes La Salle Cambrils
Entitat que ha anat canviant a poc a poc, adaptant-se als temps i a les necessitats de Cambrils. Nascuda l’any 1953 al costat del Col·legi La Salle, ha evolucionat a l’associacionisme actual, agafant un caire de voluntarietat vers el poble. Informació.
Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut
Federació d'estudiants de medicina, odontologia, farmàcia... de tota la geografia de parla catalana, des d'Alacant fins a Mallorca. Organitza diverses activitats com intercanvis clínics internacionals, grups de treball...
Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut
Benvinguts a la pàgina oficial de l'AECS T'agraden els reptes? Tens ganes de millorar el món que ens envolta? Et preocupa la Salut, els Drets Humans, les Tecnologies? Vols anar d'intercanvi? Fes-te Soci de l'AECS.
Associació d'Estudiants de Filosofia ASSOFIA
Associació que promou l'activitat filosòfica dins i fora de la UdG. Fomenta la interdisciplinarietat entre els estudis de la universitat. Despertar la curiositat per la filosofia i vehicula les demandes i inquietuds dels estudiants per complementar-les.
Associació d'Estudiants Marroquins de Barcelona
La nostra missió: El coneixement i ús de la llengua catalana mitjançant cursos de català, cursos d'àrab i de francès. Foment del coneixement de la cultura catalana, elaborant activitats pels nouvinguts i pels estudiants d’origen marroquí de Catalunya.
Associació d'Estudiants Progressistes - AEP
L’AEP és l’associació d’estudiants que té com a prioritats l’assoliment d’un ensenyament veritablement públic, la millora de les condicions d’estudi en els centres i la potenciació d’activitats socioculturals que fomentin el pensament crític.
Associació Juvenil Telekos per la Ràdio - Ràdio ART
Ràdio universitària que emet per Internet. Un nou mitjà de comunicació de la comunitat universitària: estudiants, associacions, professors … Ràdio ART és un projecte dels estudiants de Telecos de l'ETSETB(UPC).
Associació Universitària Joan Fuster
Els objectius dins la Universitat d'Alacant són: Promoure l'ús normal del valencià en la docència, recerca i extensió universitària. Cursos i trobades de perfeccionament. Promou relacions amb universitats, de l'àmbit lingüístic.
Associació Valenciana de Joves Estudiants de Farmàcia - AVEF
Organitza el Congrés d’Estudiants de Farmàcia UV que també és la Olimpiada Nacional d’Estudiants de Farmàcia amb l’objectiu d’apropar els estudiants a la investigació bàsica i aplicada com tasca del nostre centre. Continguten valencià mínim.
BAE Biada Associació d'Estudiants
Objectius plantejats: Fomentar la xarxa d’alumnes del centre, comunicació amb altres centres educatius, analitzar, comentar i formular propostes de millora en l’àmbit acadèmic, que els alumnes es comuniquin, demandes de millores en les infrastructures.
Bloc d’Estudiants Agermanats
El BEA és una organització estudiantil valenciana,amb un funcionament democràtic i amb un caràcter d'esquerres i nacionalista, sense vinculació de dependència amb cap organització (partit polític, sindicat, ONG, etc.).
Bloc d'Estudiants Agermanats
El BEA és una organització estudiantil valenciana,amb un funcionament democràtic i amb un caràcter d'esquerres i nacionalista, sense vinculació de dependència amb cap organització. Informació, activitats i enllaços.
CAU - Col·lectius Assemblearis d'Universitats
Sindicat de treballadores i treballadors del personal d'administració i serveis de la Universitat Politècnica de Catalunya. Informació general, comuns, general, laboral, universitari, clàustre universitari, opinió i col·lectius.
CISEC Cooperativa d’Iniciatives Socials, Educatives i Comunitàries
Cooperativa d’iniciativa social amb més de 20 anys d’experiència en l’àmbit sociocultural i socioeducatiu. Gestionem serveis a les persones conjuntament amb les administracions públiques aportant un valor afegit als serveis i programes que ofereixen.
Club FNEC
Pàgina del Club FNEC, associació d'antics membres de la FNEC, la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya. El Club FNEC neix el 1999 fruit de la decisió d'antics socis de la FNEC, de completar el projecte refundacional de la FNEC dels anys 80.
Col·lectiu La Col
La Col Col·lectiu d'estudiants d'arquitectura del barri de Sants, a Barcelona. "La Col" sóm un grup de joves, estudiants d'arquitectura, que compartim un local al barri de Sants. Informació general, blog, projectes, enllaços I altres serveis que oferim.
Col·legi Major Universitari Ilerdense de Barcelona
Pàgines web dels ex-alumnes del Col·legi Major Universitari Ilerdense de Barcelona. El Col·legi Major Universitari Ilerdense de Barcelona va funcionar entre els anys 1969 i 1982. Presentació, ex-añumnes, sopar anual, la colla de la paella, ...
Consell de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida
El Consell de l’Estudiantat de la UdL és l’òrgan de debat i representació de l’estudiantat integrat a la Universitat de Lleida i amb participació als seus òrgans de decisió. El seu objectiu essencial és vetllar pels drets i interessos de l’estudiantat.
Consell de l'Estudiantat UPC
El Consell de l’Estudiantat, CdE, de la Universitat Politècnica de Catalunya és l’ens estudiantil que representa tots els estudiants i estudiantes de la Universitat. Impulsa campanyes de defensa dels drets de l’estudiantat i lluita per millorar.
Consell de l'Estudiantat de l'EPS
La web dels estudiants de la UdL. Tota mena de recursos i informacions per als estudiants de la Universitat de Lleida. Pàgines personals, enllaços i l'Oficina de Relacions Internacionals de la Universitat de Lleida.
Consell de l'Estudiantat Universitat Jaume I de Castelló
Òrgan màxim representatiu i govern dels estudiants. Vetla pel bon funcionament de la institució, interrelaciona els estudiants amb els col·lectius universitaris i dona eixida a les inquietuds dels estudiants i les associacions de la Universitat Jaume I.
Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants de Gramenet de Besòs
La CAEGB és la coordinadora dels i les estudiants de la ciutat. Neix per la necessitat d'unió de l'estudiantat per fer front a les lleis (LEC, Bolonya) que ens volen imposar, que lluny de millorar i democratitzar l'educació, provoquen una degradació.
Coordinadora de Consellers Escolars
Associació juvenil que naix en l’any 2008 per la motivació d’un grup de representants dels estudiants als consells escolars, tant de centre, como municipals i autonòmic de la Comunitat Valenciana. Consells escolars d’instituts i d’altres centres.
Delegació d'Alumnes DAUPV
Molts vos preguntareu què són les delegacions d'alumnes i per a què servim. Som només alumnes que, igual que podríem realitzar qualsevol altra activitat, ens dediquem a intentar representar als nostres companys. Delegació, alumnes i serveis.
Eiroavia Terrassa
Associació Europea d’estudiants d'aeronàutica fundada el 1959. Actualment conta de 32 grups locals (Societats Afiliades) entre les quals Terrassa. A més de 1300 membres en 18 països: França, Alemanya, Itàlia, Espanya, Serbia, Turquia, Grècia, ...
Estudiants en Acció
Sindicat català d’estudiants progressistes que comparteixen un model d'educació pública, gratuïta, laica, catalana i de qualitat. Neix l’any 2006 amb l’objectiu de ser a les universitats dels Països Catalans. Http://www.estudiantsenaccio.cat/ no funciona.
ETSE UAB
Informació i opinió (dels estudiants per als estudiants) de l'Escola tècnica superior d'enginyeria. Tenim moltes idees, però no en fem arribar la majoria enlloc. Tenim molts dubtes, però no dediquem temps a informar-nos. Els enginyers tenim prou feina...
Exadeval
Associació d'Exalumnes del CEIP Balmes de Guadassuar. Va ser creada per un grup d'exalumnes del Col·legi Balmes de Guadassuar l’any 1992. Activitats: viatges, conferències, activitats esportives, cursos, exposicions... Ara té uns 300 socis.
FAAVEM - Federació Valenciana d'Estudiants
La FAAVEM va nèixer a l’any 1986 amb les reivindicacions estudiantils de l’època. Informació sobre l’entitat, serveis i àrees, butlletí informatiu, assetjamen tescolar, consultes i fòrum. El contingut de la web en valencià és mínim.
Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya a la UAB
Web de l' AJEC-Uab. Estudis i informes, dictàmens i decisions, activitats, gabinet de premsa, quaderns de l' AJEC-Uab, el centre d'investigació de la comunicació. Legislació, convenis, etc. AJEC-Uab lluitant per una universitat pública i de qualitat.
FEU-València
El Front d’Estudiantil Unificat València, sindicat estudiantil. Lluita per l’educació popular, laica, inclusiva, feminista, científica, social, democràtica i participativa. Naix amb l’objectiu d’organitzar la lluita d’estudiants de famílies treballadores.
FIB Alumni
FIB Alumni és l'Associació d'Antics Alumnes de la Facultat d'Informàtica de Barcelona. FIB Alumni de la Facultat d'Informàtica de Barcelona, situat al Campus Nord UPC. La Comunitat FIBer és el punt de reunió de tots els socis de FIB Alumni.
FNEC - Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya
Pàgina del sindicat d'estudiants universitaris catalanistes, Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya. Som els estudiants compromesos amb el país, que volem ser particeps de les decisions que afecten a la universitat i a la nostra formació.
Front d’Estudiants del País Valencià
Pels atacs contra l'educació pública, el curs 2011-12 es crea l’estructura que conjumina forces de tres organitzacions estudiantils de la província d'Alacant. Va desembocar en un procés de convergència amb organitzacions estudiantils del País Valencià.
Front Estudiantil Universitari - Universitat d’Alacant
Després d'un any de lluita, per a celebrar el final dels exàmens i acomiadar el curs amb magnificència, pensem que és més que merescut un descans i hem organitzat el primer “FEU Fest”. Lluita sí, festa també! Un esdeveniment per a gaudir.
Gradiva - Associació d'Estudis Psicoanalítics
Institució constituïda per professionals dedicats a la clínica que desenvolupen activitats d'estudi, recerca, intercanvi i ensenyament de la psicoanàlisi. Gradiva va néixer l'any 1989 com un grup d'estudi i intercanvi teòric i clínic entre psicoanalistes.
Jesuïtes Educació
Pàgina de Jesuïtes Educació. Jesuïtes Educació és una fundació constituïda per la Companyia de Jesús de la província Tarraconense (Catalunya) per respondre als reptes en matèria d'ensenyament que es plantegen a les seves escoles.
Joves per l'Alliberament Lèsbic i Gai
Grup d'Estudiants de UAB. Ofereix un àmbit de trobada, on trobar informació útil per a lesbianes i gais, i on es desenvolupen activitats de caire lúdic i formatiu. Treball per l'alliberament lluitant contra la discriminació.
La Nau dels Estudiants de la Universitat de València
La Universitat de València, mitjançant el Centre d’Assessorament i Dinamització de l’Estudiant-CADE del Vicerectorat d’Estudiants, ha organitzat aquesta segona edició de l'espai, amb l’objectiu de generar un espai com a punt de trobada previ al curs.
MUEC: Moviment d'Universitaris i Estudiants Cristians
Pàgina web del MUEC de Catalunya i les Illes. Som un moviment d'universitaris i estudiants cristians compromesos amb la universitat i preocupats per la realitat que ens envolta. Som cristians i ens trobem en grups per xerrar sobre la nostra realitat i la
Nucli d’Estudiants IES Ferrer i Guàrdia
Arran les retallades que s'estan efectuant, els estudiants del IES Francesc Ferrer i Guàrdia, crea un grup d’estudiants que és preocuparen per el futur i sobretot amb ànims de lluita, però no voliem un sindicat, tampoc un grup, un nucli.
Plataforma Publica per a l'Ensenyament d'Adults
Pàgina de l'Federació Valenciana d'Associacions d'Alumnes d'Ensenyament per a Adults, FEVAEPA. Llistat d'associacions Valenciana d'Associacions d'Alumnes d'Ensenyament per a Adults FEVAEPA recull de drets, formació i dades de l'associació.
Portalcat
Es tracta del portal creat pels joves universitaris de la Catalunya Nord, creat des de la Universitat de Perpinyà (Rosselló). Informació de les novetats del portal, espai eïnes noves, C 3 K, i informació sobre catalanística.
SEPC - Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans
El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) som l'organització estudiantil de l'esquerra independentista, nascuda arran de la fusió de les organitzacions estudiantils Alternativa Estel i la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC).
SEPC Granollers
El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) som l'organització estudiantil de l'esquerra independentista, nascuda arran de la fusió de les organitzacions estudiantils Alternativa Estel i la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC).
SEPC Guardamar
Web del Sindicat d'Estudiants del nucli de Guardamar (Baix Segura). Tornem ací amb la flama del correllengua, lluitant per a que la llengua és mantinga al poble. Una crida als joves de la terra, per a que s’enrecorden d’una llengua que s’està oblidant.
SEPC Mallorca
Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) a Mallorca. Ens pots trobar en centres d’educació secundària i a la Universitat de les Illes Balears. A més tenim presència arreu dels Països Catalans i som fruit de l’experiència de més de 25 anys.
SEPC Marina Alta
Col.lectiu de la Marina Alta. A l’IES de Xàbia, Antoni Llidó, suport a la convocatòria de la docència per mostrar la repulsa davant l’invent de la Generalitat, educació per a la ciutadania en anglés. L’acte mostra la posició del sindicat davant la mesura.
SEPC Martí i Franquès
El SEPC-MF neix l'any 2007, per l'interès d'uns estudiants per tal de millorar l'ensenyament de l’institut i el sistema educatiu en general. També per ser clau de conscienciació social a la resta d'estudiants sobre la importància de l'ensenyament.
Servei d'Atenció a l'Estudiant UB
Pàgina del Servei d'Atenció a l'Estudiant de la Universitat de Barcelona. Servei Català d’Ocupació i assessories d’estudis i d’orientació professional. Activitats culturals i altres. Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 18 hores.
Sindicat d’Estudiants Independent d’Elx
El Sindicat d'Estudiants Independent torna oficialment a la activitat, portem quasi un mes de treball a les esquenes i anem a fer un petit resum del que hem estat fent. Estem treballant en la vaga i la manifestació i en una xerrada sobre la LOMCE.
Sindicat d’Estudiants Miguel Hernández
Després d’anys d’atacs i retallades per part de polítics en mans de la patronal, l’educació valenciana es troba en una situació deplorable. Ací ens trobem amb alguns dels efectes de les retallades, la LOMQE, la FP dual, les pujades de taxes…
Sindicat d'Estudiants
Organització de classe i d'esquerres. Des de la seva fundació fa 20 anys, l’organització ha crescut, guanyant influència i sent vista per centenars de milers de joves i treballadors amb simpatia i respecte. Centres a Barcelona, Reus, València i Mallorca.
Toristudiant
Espai virtual d'expressió lliure de l'alumnat de tercer de l'Institut d’Educació Sescundària de Torís. Coses com: imatges de Torís, el diguem no del Raimon en vídeo, Josep Pla i Andorra, etc. Cercar, calendari, arxiu i articles recents.
Universitaris Progressistes
Associació estudiantil que contribueix al debat i millora de la Universitat d'Alacant, fent servir per aconseguir-ho diversos instruments com són la dinamització cultural, la representació institucional, la mobilització popular, etc. Som d'esquerres …

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT