ASSOCIACIOTURISMERURAL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Agroturisme - Unió de Pagesos
Servidor de la Unió de Pagesos, totalment dedicat al turisme rural de Catalunya a travès de les seves comarques. Cases de Pagès, masies i allotjaments rurals. Tipus d’establiment: Casa de Poble Compartida; Casa de Poble Independent; Masia i Masoveria.
Agroturisme al Lluçanès
Web de L'Associació de Turisme Rural del Lluçanès. Un conjunt de pobles ben repartits en un paisatge amable, increïblement tranquil. Activitat agrícola, forestal i de ramaderia extensiva molt respectuosa amb la natura.
Alta Anoia - Turisme Rural
Web del Consorci de Promoció Turística de l'Alta Anoia. Informació dels allotjaments rurals, restauració típica de la zona, activitats per a desenvolupar, artesania i informació de l'Alta Anoia.
Altretur
Projectes i actuacions derivats d’un concepte sostenible de desenvolupament per al nostre territori de les comarques de Castelló, d’entre els quals podem destacar el turisme rural, l’educació i formació, la construcció i rehabilitació del patrimoni.
Amaca Menorca Eco-turisme
Empresa familiar dedicada al eco-turisme. Organització d'estades a Menorca tot l'any. Cases per llogar, Turisme Rural, excursions per terra i per mar. "L'altre manera de veure Menorca".
AR - Turisme Rural a l’Alta Ribagorça
Allotjaments i cases. També: Art romànic, el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estació termal de Caldes de Boí, esquí, centre de reproducció i recuperació de Llúdrigues, esports de muntanya, costums, festes, gastronomia i natura.
Associació Cases Rurals Comunitat Valenciana
Extens catàleg d’allotjaments rurals de l’Associació Cases Rurals Comunitat Valenciana. Cercador per inicial, per pobles i per tipus d’allotjament: Alqueries, cases rurals, masies, hotel rural, apartament rural, i riu rau.
Associació d’Hotels i Càmpings de la Cerdanya
Web de l’Associació d’Hotels i Càmpings de la Cerdanya. Ensenya la Cerdanya des dels seus establiments: hotels, càmpings i apartaments. La Cerdanya no deixarà de sorprendre't, esdeveniments, activitats, esquí, natura, muntanya,…
Associació d'Agroturisme del Berguedà
L’Associació d’Agroturisme que neix l’any 1993 promoguda per dones de pagès que volen donar a conèixer la vida a pagès, les explotacions agrícoles i ramaderes i el patrimoni de les cases pairals on viuen. Dades, activitats i allotjaments.
Associació d'Agroturisme d'Osona
Entitat d’habitatges rurals a la comarca d’Osona. És el nostre desig com a associació crear els mitjans necessaris, superant-nos dia a dia, perquè les nostres cases us propiciïn una experiència de descans, harmonia i acolliment.
Associació d'Agroturisme i Turisme Rural d'Arbúcies
L’associació es va crear el 2002 i inclou set cases de pagès destinades al turisme rural, que es poden trobar al terme municipal d’Arbúcies entre el Montseny i Les Guilleries. Les masies inclouen allotjament i algunes ofereixen servei de restauració.
Associació de Cases de Pagès del Priorat
Pàgina d’aquesta associació de turisme rural del Priorat. Disposa de 22 allotjaments a la comarca del Priorat amb diferents característiques, capacitats i funcionalitats, Fitxes i webs de les cases de pagès.
Associació de Cases de Turisme Rural de la Conca de Barberà
L’Associació va néixer l’any 2005. Hi trobareu cases de tot tipus: des d’un castell medieval fins a una caseta de poble, passant per masies aïllades enmig del bosc, cases amb animals, ... Però a totes us hi sentireu com a casa.
Associació de Cases de Turisme Rural de l'Urgell
Associació de l'Urgell de Cases de Turisme Rural. Guia turística de les contrades, situació, cases associades i serveis que ofereixen. Informació de tot l'entorn de la comarca de l'Urgell.
Associació de Cases Rurals de la Comunitat Valenciana
Web oficial de l’Associació de Cases Rurals de la Comunitat Valenciana. Catàleg per comarques i per tipus de masies i finques rurals. Fitxes de les cases amb descripció acurada de les mateixes.
Associació de Masies del Penedès
A l'Alt Penedès es fa present l'esperit acollidor, obert i, al mateix temps, dinàmic, que correspon a un territori que sempre ha estat terra de pas i que ha sabut oferir una hospitalitat característica. L’Associació. les cases i situació.
Associació de Turisme Rural Alt Empordà
Pobles medievals, tresors arqueològics romans i grecs, museus i festivals artístics configuren, també, el seu ric i variat patrimoni cultural. Penya-segats mossegant al mar, platges immenses, cales amagades, reserves ecològiques als aiguamolls, ...
Associació de Turisme Rural de la Selva
Un paisatge des de la muntanya fins el mar, amb àmplia oferta: litoral marítim, rius, llacunes, fonts, embassaments, aigües termals, etc. Dades dels allotjament rurals, activitats, l’entorn, rutes culturals i festes populars.
Associació de Turisme Rural de Sant Joan de Labritja
L’esperit de l’associació del municipi del nord d’Eivissa: Preservació del medi ambient, promoció dels valors culturals i tradicionals, conservació de l’arquitectura eivissenca i arrelament social en Es Amunts. Cases associades.
Associació de Turisme Rural del Parc Natural del Montseny
Associació que es proposa fomentar, promoure i difondre el turisme rural al Montseny. Establiments que tenim disponibles per llogar i una petita mostra des molts llocs fantàstics que podeu visitar al Parc.
Associació per la promoció de la Catalunya Rural
L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) és la xarxa dels Grups d’Acció Local de Catalunya (GAL), seleccionats en el marc de l’Eix 4 LEADER del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya (PDR) pel període del 2007 al 2013.
Associació Professional de Residències-Cases de Pagès del Pallars Sobirà
Allotjaments rurals per pobles. Cases de Poble: Habitació i esmorçar, dinar i/o sopar. Allotjaments Rurals Independents: Lloguer de tota la casa sencera. Masies: Cases aïllades on es lloguen habitacions i ofereixen esmorzar, dinar i/o sopar.
Associació Turística de Pals
Entitat que agrupa empreses turístiques del municipi i els voltants. Entre els objectius hi ha promocionar el turisme de qualitat durant tot l'any. Tipus de turisme: El turisme familiar, el turisme esportiu, el turisme cultural i el turisme gastronòmic.
ATA - Associació Turística d'Apartaments Costa Brava - Pirineu de Girona
Associació que representa aquest sector en el territori gironí. Va néixer l’any 1993. Socis, propietaris i informació diversa. Cerca d’apartaments a la Costa Brava i al Pirineu gironí per allotjament, població i serveis.
Aturebre - Associació de Turisme Rural de les Comarques de l'Ebre
Informació sobre el turisme en las terres de l'Ebre a Tarragona dels allotjamentsde rutes turístiques, excursions, pesca, càmpings i hotels. Deixi's seduir per la diversitat de paissatges de la mà de qui més els estima, la seva gent.
Bages Agroturístic
Cases rurals al Bages. Web de la federació on es poden veure i buscar les cases de pagès associades. Calendari d’ocupació, reserves on-line, informació sobre l'agroturisme al Bages. Informació en: Activitats, allotjaments, i productes.
Berguedà Turisme - Hotels Restaurants Berguedà
Hotels Berguedà, hostals Berguedà, turisme rural Berguedà, càmpings Berguedà, restaurants Berguedà, activitats Berguedà... Tota la informació del Berguedà a un clic. Activitats, monuments, indrets, festes i tradicions, i campanyes.
Blog de www.prullans.net
Aquest és el blog corporatiu dels establiments familiars, dedicats a l’hosteleria a Prullans, a la Baixa Cerdanya. Esta format per: L’Hotel Muntanya, Aparthotel Ca l'Aurén, Càmping Bungalows La Cerdanya i el Mini-Club El Follet Cerdà.
Cases Rurals Penyagolosa
L'activitat principal de l'empresa de turisme i cases rurals Penyagolosa es l'alquiler de cases rurals no compartides a Vistabella del Maestrat (Alcalatén), en ple cor del Parc Natural del Penyagolosa.
Catalunya Apartaments Turístics
Turisme rural, a la costa i a la ciutat en apartaments turístics. Guia d'allotjaments registrats a Catalunya. Costa, muntanya, interior i ciutats,… allotjaments de lloguer per dies o també per caps de setmana o per setmanes.
Confederació Catalana d'Agroturisme i Turisme Rural
Lloc web de la Confederació Catalana d'Agroturisme i Turisme Rural. Aquí trobareu informació sobre les cases rurals de les diferents comarques de Catalunya. A totes elles podreu gaudir de la tranquil·litat d'un entorn natural i saludable.
Costa Brava Pirineu de Girona
Primera guia de les comarques de Girona, la Costa Brava i el Pirineu de Girona a la xarxa d'Internet. La informació està ordenada per municipis, podeu accedir al sector que t'interessi. Hotels i restaurants i serveis generals.
El Montsec - Consorci del Montsec
Web oficial del Consorci del Montsec, l’ens públic pel desenvolupament de la Serra del Montsec. Està format pels 5 municipis del Pallars Jussà i els 11 de la Noguera que formen part. L’espai natural, el PAM, serveis turístics i dades diverses.
Emporda Rural. Associació de Turisme Rural del Baix Empordà
En el cor de la Costa Brava, el Baix Empordà té atractiu litoral i pobles petits i tranquils a l’interior. Agricultura, ramaderia, i l’allotjament en cases rurals, gaudir de la natura i de la tranquil·litat, degustar menjar casolà, etc. Cercador.
FACI Agroturisme
Extens llistat de cases de pagès (agroturisme) i allotjaments rurals, amb les seves característiques. Agroturisme a les comarques de la Catalunya central: Anoia, Bages, Berguedà, Osona, Segarra i Solsonès.
Fevaltur - Federació Valenciana de Turisme Rural
Associació creada a l’any 2000, que agrupa els empresaris turístics de les comarques alacantines, castellonenques i valencianes i la seua totalitat de propietaris. Allotjaments i associacions de la Comunitat Valenciana associades.
Jan de Manol
Oferta d’agroturisme a Vilanant (Alt Empordà). Allotjament i activitats: Natura, gastronomia, caça, globus, senderisme, bicicleta de muntanya, festival de música, golf, casino, hípica, Museu Dalí, vela, submarinisme, paracaigudisme, avionetes, platja…
La Segarra Turisme
Som l'Oficina Comarcal de Turisme que depèn de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de La Segarra, institució creada l'any 1989 per tal de promocionar i gestionar l'oferta turística de la comarca. Cultura, allotjament, rutes, cultura, …
La Traca - Associació de Turisme Rural de l'Alt Camp
L'Associació de Turisme Rural de l'Alt Camp us proposa una selecció d'allotjaments rurals, autoritzats pel Departament de Turisme de la Generalitat de Catalunya, que us oferiran un equilibri perfecte entre simplicitat i comoditat. 21 cases.
Lleida Rural - Federació de cases rurals a Lleida
Nou portal de la Federació Cases de Pagès de Lleida. Informació completa de: L’entorn, el patrimoni, tradicions, gastronomia i el catàleg de cases rurals. Fotografies. Mapa interactiu d’allotjaments per comarques i per tipus d’allotjament.
Lleure Camper Club Catalunya
Som el primer Club d'Autocaravanes legalitzat a l'estat espanyol, membre de la Federació Europea d'Autocaravanes, i conegut arreu d'Europa. Fa vint-i-dos anys, va ser creat per una colla d'usuaris d'autocaravanes i càmpers, per agrupar en l'entitat.
Lluçanès Turisme
turisme.llucanes.cat es el portal turístic del Consorci del Lluçanès. Completa informació d’aquesta zona geogràfica amb tretze municipis. Gastronomia, artesania i comerç, activitats, festes i tradicions, allotjament, museus i rutes turístiques.
Mallorca Rustic Houses
Les nostres finques rústiques són l'allotjament ideal per a descansar durant les seves vacances. Localitzades en un autèntic poble rural com és Búger, podrà gaudir de tot l'encant que oferix Mallorca. Búger és conegut pels seus molins de vent.
Mallorca Tradicional - Associació de Finques d'Agroturisme de Mallorca
Cuidadosa selecció d'agroturismes i finques de Mallorca que segurament cobriran les necessitats de les seves vacances, relaxació, entorn natural, ambient rústic i familiar, confort... Visitin-los tots, segur que més d'un trobaran el que cercaven.
Mallorca Verda
Projecte dinamitzador rural, de la Unió de Pagesos de Mallorca i l'Associació per a la Defensa de Mallorca, ( Vol evitar la venda del territori). Xarxa de cases rurals del Pla de Mallorca, en pla d'agroallotjament i de serveis de turisme verd.
Muntanya d'Alacant
Associació de Turisme Rural Muntanya d’Alacant. Ací podrà conéixer a fons nostres comarques, valls i poblacions, amb molts suggeriments per a disfrutar en el seu temps d’oci i descans. Hotels rurals i també albergs rurals.
PirineuRural. Cases de Turisme Rural
PirineuRural. Cases de Turisme Rural. Associació rural que disposa de 5 cases de turisme rural als pirineus de Lleida (Catalunya, Espanya). Situades a la vall de Valldarques. Demani informació sobre la disponibilitat de les cases rurals.
Ruralmind
Ofertes en cases rurals, escapades i activitats. És una agència de viatges amb l’objectiu d’apropar el món rural i el turisme actiu més enllà del territori nacional. Vol donar a conèixer al públic la riquesa del país i els indrets més desconeguts.
Santa Pau - Turisme Verd
Santa Pau, un paradís situat en el Parc Natural de la Garrotxa, amb la seva naturalesa volcànica és el més espectacular de la Península. Santa Pau, poble del segle XIV amb una rica història medieval. Paisatges, activitats, gastronomia i on dormir.
Serra de Castelltallat
Paisatge, aventura i agroturisme tot l’any a la Serra de Castelltallat. Hem consolidat, a Sant Mateu de Bages i municipis veïns, el projecte agroturístic "Paisatge i Aventura" a la Serra de Castelltallat; Allotjaments, llocs i visites recomanades.
Territori de Masies: turisme al sud del Solsonès
Pretén promocionar el sud del Solsonès i el seu patrimoni cultural material i immaterial aportant solucions per a un turisme cultural amb identitat pròpia, en la creació de productes turístics i rutes per a la interpretació del patrimoni, activitats, etc.
TRAS - Turisme Rural Associació del Solsonès
Els nostres establiments d'agroturisme són masies restaurades i confortables, per fer-hi un turisme diferent, sense presses, amb un tracte familiar i en contacte amb la natura i el món rural. Les cases, enllaços i la comarca.
TRAU, Turisme Rural de l'Alt Urgell
Associació que agrupa a quaranta membres del sectors de la restauració, allotjament, artesania, lleure i cultura. Qualitat dels establiments. Normatives, informacions, cerques, ...
Tural Turismo Rural Huesca
Web oficial de l'associació Tural. Reserves amb disponibilitat immediata en en cases, apartaments, habitacions i hotels de turisme rural a Osca. Oferta d'allotjaments i serveis de turisme rural pensada per a un viatger que busca acostar-se a la natura,
tuRalcat - Confederació Catalana de Turisme Rural
Catalunya rural. Allotjaments en els racons més singulars de la Catalunya Rural. Mitjançant el cercador d’allotjaments podràs triar entre la nostra àmplia oferta la casa rural a la teva mida, segons els teus gustos, interessos, pressupost, etc.
Turisme Rural a Sant Pau de Pinós
Associació de turisme rural en aquest poblet que pertany a Santa Maria de Merlés (Berguedà). Autèntiques masies catalanes, en plena natura, reconvertides per acollir a persones disposades a gaudir de la natura i tranquilitat de la comarca del Berguedà.
Turisme Rural al Pallars Jussà
Pàgina de l’Associació de Residències-cases de Pagès del Pallars Jussà. Tot el Pallars Jussà a un click, troba el que busques: Allotjaments rurals independents, masies i cases de poble. Cercador.
Turisme Rural Garrotxa
Les millors cases rurals. Turisme Rural a La Garrotxa. Parc Natural de la Zona Volcànica. Agroturisme, ecoturisme, turisme alternatiu, turisme verd, ecologia, natura, naturalesa, cases de pagès, masies, llocs rurals acomodats i acondicionats.
Turisme Rural Girona
L'Associació de Turisme Rural Girona turisme en cases rurals de Girona. El nostre entorn: mar, muntanya, volcans, camps, boscos, pobles. Les nostres cases: pedra, fusta, història, caliu, comfort, silenci... Més de 180 cases.
Turisme Rural Urgell
Associació de Cases de Turisme Rural de l'Urgell. Extensa documentació amb informació turística de la comarca de l’Urgell, les seves activitats, festes, cultura popular. Catàleg de cases associades per municipis.
Turistrat
Asociació cooperativa de turisme rural en la zona nord de l'interior de Castelló. T’oferim una selecció de cases rurals a l’interior de Castelló, en pobles menuts o en plena natura, totalment equipades, en les quals trobaràs el lloc ideal per cada ocasió.
Vallès Rural
Pàgina de l’Associació de Turisme Rural del Vallès, amb seu a Granollers. Ofereix la guia d’allotjaments de turisme rural de la comarca del Vallès Oriental. Llistat resum de les cases, amb la fitxa de cadascuna.
Vilars Rurals de Catalunya
Hotels rurals a Cardona, Arnes i Sant Hilari, pobles d’interès natural, cultural, paisatgístic o monumental. Projecte innovador de SERHS basat en una xarxa d'establiments hotelers amb segell propi dedicats al turisme d'interior, actiu i participatiu.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT