BADMINTON


en tot el CerCAT   en aquesta secciķ
Recerca Avanįada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Bādminton - jocsesportiuscv.es
Informaciķ del bādminton dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Jornades autonōmiques, jornades provincial, Campionat d'Espanya en edat escolar per seleccions autonōmiques, notícies i normativa general.
Bādminton - Univers UPC
Informaciķ del bādminton del Club Univers de l’UPC. Condicions de participaciķ al Campionat Intracampus de Barcelona i altres campionats de Catalunya i d’Espanya, en els que participa, lesions i links del bādminton.
Bādminton - Viquipčdia
Esport en quč s'enfronten dos jugadors, o dues parelles, en una pista rectangular dividida per una xarxa. Consisteix a colpejar un volant amb una raqueta per damunt de la xarxa de manera que l'adversari no el torni. Sistemes, faltes i cops.
Bādminton Club Argentona
Durant l’any 2007, un grup de pares i mares amb joves a l'Escola esportiva d'Argentona, decidiren crear un club de bādminton a la Vila, el primer a la comarca del Maresme. Participa als campionats de la Federaciķ Catalana de Bādminton.
Bādminton Club Argentona
Associaciķ esportiva fundada l’any 2007. Comptem amb una entrenadora de bādminton, que assolí el subcampionat individual femení d'Espanya, fa uns anys, i que ens assessora i ens imparteix classes tčcniques puntuals. Club i activitat general.
Bādminton Club Hortons
El Bādminton Club Hortons convida tots el hortonencs i hortonenques a venir als entrenaments dilluns i dijous per a cončixer i gaudir d'aquest esport. No cal portar raqueta, ja que disposem de material per a tots. Només cal que porteu les vostres ganes.
Bādminton Granollers
El club, creat fa més de 25 anys, al 1983, és dels que té més jugadors federats i que participa en més competicions a Catalunya. Entrenem de dilluns a divendres amb 6 grups diferents nivells i edats, als Pavellons del Congost i de Can Bassa.
Bādminton Illes Balears
Blog Bādminton Illes Balears. Aquest bloc pretén ser un lloc de participaciķ dels practicants del bādminton a les Illes Balears. Ranking. Campionat d'Espanya absolut i sub 15. Aquest bloc es poden penjar articles o temes relacionats amb el bādminton.
Badminton Sesrovires
El Club Badminton Sesrovires va neixer a l’any 2003. Els inicis van ser al gimnās de l’escola Roureda, amb un grup de nens i un grup d’adults. Aquet mateix any va participar en proves escolars i ranquings de Catalunya. Escola té més de 50 jugadors.
Bādminton Universitari
Bādminton Universitari és la pāgina dedicada a la prāctica del bādminton entre la comunitat d’estudiants de la Universitat de Valčncia. Per cert, la pāgina no s’actualitza des de l’any 2003. No sabem si aquest esport ha deixat de practicar-se…
Bādminton Universitari - UV
Pāgina, de Eduardo.J.Sanjuan, dedicada al bādminton a la Universitat de Valčncia (UV). Campionats per cursos i concentracions interuniversitāries. La pāgina no s’actualitza des de l’any 2003. Universitat de Valčncia (UV).
Badvol
Benvinguts a la botiga virtual de Badvol. És un lloc dedicat a l’equipament esportiu, perō molt especialment en l’esport del bāminton. Accessoris, bambes, cordatges, equipaments, raqueters, raquetes, volants, ... Els fabricants: DHS i Yonex.
CESIB la Garriga
Web oficial del CESIB la Garriga, el Club Esportiu i Social Institut Blancafort. És una club de bādminton de la Garriga (Vallčs Oriental). El club uneix alumnes i exalumnes de l'IES Manuel Blancafort. L'entitat, activitats i enllaįos.
Club Badminton Bellaterra
El Club de Bādminton Bellaterra és el club esportiu de la Universitat Autōnoma de Barcelona, que aplega jugadors i malalts per l'esport del bādminton. El CBB va iniciar les activitats l'any 1987. Activitats, socis i competicions.
Club Bādminton Roda
El club es va fundar l'any 1997 i des de llavors hem estat pioners en difondre i impulsar aquest esport a la comarca d'Osona i rodalies. Comptem amb uns 50 socis, d'entre els quals una dotzena estan federats i participen en competicions catalanes.
Club Bādminton Salt
Blog oficial del Club Bādminton Salt, entitat esportiva dedicada al bādminton en aquest municipi de la comarca del Girončs. Informaciķ de les activitats, la participaciķ als campionats i enllaįos relacionats.
Club Bádminton Sants
Web de l’entidad Club Badminton Sants que juga al Poliesportiu de l'Espanya Industrial (PEI) de Barcelona, al costat de l’Estaciķ de Sants. Informaciķ del club i la seva activitat esportiva. El contingut en catalā és mínim, reduīt a alguns articles.
Club Bādminton Ses Comes
Web del Club de Bādminton Ses Comes de Selva (Mallorca), és un dels primers equips de ses illes. L’entitat compta amb dos entrenadors de nivel I, un entrenador de nivel II, i arbitres de nivel I i ārbitres federats i un jutge ārbitre.
Club Bādminton Viladecans
Espai oficial del Club Bādminton Viladecans, entitat dedicada al bādminton en aquest municipi de la comarca del Baix Llobregat. Informaciķ de l’entitat, circulars, notícies, competicions, vídeos i fotografies.
Club Bādminton Vilanova del Vallčs
Blog del Club Bādminton Vilanova del Vallčs (Vallčs Oriental). Inscripciķ a l’escola bādminton, el Campionat de Catalunya, Circuit Catalā, competicions, informaciķ general de l’entitat, el mķn del bādminton, notícies i palmarčs.
Federaciķ Catalana de Bādminton
badminton.cat. Web oficial d’aquest modalitat esportiva a CatalunyamĄ, amb les dades i els clubs. La Federaciķ Catalana de Bādminton, amb la Federaciķ Espanyola, posa en marxa la el programa de promociķ pscolar Vuela con el Bádminton.
Millor Bādminton
Projecte de la Federaciķ Catalana de Bādminton que respon a la necessitat d’oferir una millor formaciķ tčcnica als entrenadors/es i jugadors/es catalans; també respon a l’interčs d’oferir als clubs catalans un sistema de treball seriķs i progressiu.
Open de Catalunya - Torneig Internacional de Bādminton
Informaciķ de l’Open de Catalunya, el torneig internacional de bādminton. Serveis, normativa, competiciķ, inscripcions i entorn. L’organitza el club CESIB la Garriga, el Bādminton Granollers i la Federaciķ Catalana de Bādminton.
Webquest Bādminton
Amb aquesta webquest de bādminton aprendreu moltes coses d'aquest esport i sobretot coneixereu qui el practiquen i a més a un gran nivell. Introducciķ del bādminton, tasca, recursos, procés, avaluaciķ, conclusiķ i guia didāctica.

CerCAT Š 1997. Una creaciķ d'INTERVIC ®. Suport tčcnic d'ILIMIT