BALEARS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
@riany
Informació, no oficial, sobre el poble d’Ariany, a l’illa de Mallorca. Escut, festes, bus, fotos,mapes, himnes, telèfons i adreces d’interès local, serveis municipals i entitats. Ariany és un poble del Pla de Mallorca, entre Petra i Maria de la Salut.
A porgar fum!
Pàgina personal de Jaume Cabrer Fito, dedicada al poble d'Artà (Mallorca), i als artanencs. Tant als que ho són de naixement com els qui s'hi senten de bon cor. Festes, cançons, poemes i cultura popular.
About Mallorca
Art, Artà, Banyalbufar, bosc, busseig, Cabrera, Cala Llombards, cales, Campos, Castell de Bellver, Catedral, ceràmica, cicloturisme, Colonia de Sant Jordi, Consell Cultura, Deià, Es Llombards, Esporles, Es Trenc, excursions, excursió Finca de sa Vall, …
Alaior - Viquipèdia
Alaior és una vila i municipi, tercera població de l'illa de Menorca, és una comunitat artesana i industrial, amb més de 8000 habitants i un terme municipal de 107,20 kilòmetres quadrats. Conté una nombrosa quantitat de jaciments arqueològics.
Alaior.info - Pobles de Menorca
Guia turística i cultural del municipi d’Alaior (Menorca) de la guia del pobles de Menorca creada per Serveis Web Ferreries. Inclou la història, platjes, excursions, telèfons, l’ajuntament, geografia, turisme, rutes, etc.
Alaró - Viquipèdia
Vila i municipi del Raiguer de Mallorca. Limita amb Bunyola, Escorca, Lloseta, Mancor, Binissalem, Consell i Santa Maria del Camí. L'origen és a l'alqueria musulmana d'Oloron. La història documentada comença al s. XIII (conquesta de Mallorca).
Alaró al WWW
Informació d'aquest municipi de l'Illa de Mallorca. Revista cercle i activitats i notícies d'Alaró durant el mes actual. Per a qualsevol idea o recomanació enviau un e-mail.
Alcúdia - Viquipèdia
Alcúdia és un municipi situat al nord de Mallorca, que té el títol de "ciutat" des de 1523; es troba situada entre les badies de Pollença i la d'Alcúdia; la seva extensió de 60 quilòmetres quadrats, i té més de 19.000 habitants. Continguts.
Algaida - Viquipèdia
Algaida és un municipi mallorquí situat al centre de l'illa, a l'est de la capital i que pertany a la comarca del Pla. Limita amb els municipis de Palma, Santa Eugènia, Sencelles, Lloret de Vistalegre, Montuïri i Llucmajor.
Andratx - Viquipèdia
Andratx és un municipi mallorquí situat en el sud-oest de l'illa, pertanyent a la comarca de la Serra de Tramuntana. Limita a l'oest amb Calvià, al nord-est amb Estellencs i amb el Mediterrani al nord, oest i sud. Està format per 5 nuclis de població.
Ariany - Guia de Mallorca
Situat a la comarca del Pla de Mallorca, Ariany és un petit poble que viu, bàsicament, de l´activitat agrícola. Ariany pertany a la mancomunitat del Pla de Mallorca i l´any 1982 se segregà de Petra. Comentaris i consells dels viatgers.
Ariany - Viquipèdia
Municipi mallorquí situat al centre-est de l'illa que pertany a la comarca del Pla. Limita amb Maria de la Salut, Santa Margalida, Petra i Sineu. Constituí l’Ajuntament el 1982 després de segregar-se de Petra després de dos intents el 1925 i el 1949.
Artà - Guia de Mallorca
El municipi està situat al nord-est de Mallorca, ocupa la major part de la península de llevant amb 140 Km² i 25 km de costa, la zona és muntanyosa amb una alçada màxima de 562 m, una part de la qual forma el Parc Natural de Llevant.
Artà - Viquipèdia
Artà és una vila i municipi mallorquí situat al nord-est de l'illa, que pertany a la comarca del Llevant (Mallorca). Compta amb la muntanya més alta de les serres de Llevant: sa Talaia Freda, amb 562 metres d'altitud. Continguts.
BalearesLive
BalearesLive és un complet portal turístic de Les Illes Balears. Agenda d´esdeveniments, fires i festes populars, gastronomia, mercats, esports, concerts, mapa interactiu, llocs d’interès, oci i diversió, allotjaments, vídeos, etc.
Banyalbufar - Guia de Mallorca
Poble situat al sud-oest de la Serra de Tramuntana, a la costa nord de Mallorca davant la mar. Els seus orígens es remunten al segle X, durant la dominació musulmana de Mallorca. Les marjades van baixant formant escalons fins a la mar.
Banyalbufar - MallorcaWeb
Municipi situat al sud-oest de la Serra de Tramuntana entre els termes d'Estellencs, Esporles i Valldemossa. El seu paisatge es caracteritza per les muntanyes que l'envolten, les espectaculars marjades de conreu i la seva escarpada costa.
Banyalbufar - Viquipèdia
Banyalbufar és una vila i municipi mallorquí situat a l'oest de l'illa, entre la Serra de Tramuntana i la mar Mediterrània. Limita amb Estellencs, Puigpunyent, Esporles i Valldemossa. El paisatge destaca per les seves típiques marjades escalonades.
Biniagual
Biniagual és un petit llogaret del municipi de Binissalem (Illa de Mallorca) de una població de 9 habitants. Està entre Binissalem i Sencelles, situat al pla de Biniali. Les coordenades són: 39° 40' 02? N, 2° 52' 34? E.
Biniamar
Biniamar és un llogaret del municipi de Selva situat a la comarca del Raiguer de Mallorca. Es troba situat entre els termes de Lloseta i Inca i els nuclis i terres de Selva, Caimari i Moscari. El 2006, tenia una població de 342 habitants (biniamers).
Biniaraix
Biniaraix és un llogaret del terme municipal de Sóller de 499 habitants (2007). A més de l'atractiu estètic i arquitectònic del poble, aquest és molt conegut per ésser l'inici d'una de les excursions més conegudes de l'illa de Mallorca.
Binissalem - Viquipèdia
Binissalem és una vila i municipi de Mallorca situat a la comarca del Raiguer. Limita amb els municipis de Consell, Alaró, Lloseta, Inca i Sencelles. S'ha constituït la Denominació d'Origen Binissalem per protegir els vins amb varietats autòctones.
Binissalem.com
Binissalem: poble de vi i pedra viva. Municipi que es troba, pràcticament, en el centre de la comarca del Raiguer, entre els termes municipals de Consell, Alaró, Lloseta i Sencelles a l'Illa de Mallorca.
Búger - Guia de Mallorca
El terme municipal de Búger té 8,24 km², situat al voltant d´un conjunt de turons, de 80 a 105 metres, vorejats, a l’oest, al sud i a l’est, per una planura alluvial, per on discorre el petit torrent de Can Llobina i el gran torrent de Massanella.
Búger - Viquipèdia
Búger (pronunciat buja) és un poble del raiguer de Mallorca. Limita amb Selva, Campanet, Sa Pobla i Inca. Vegetació de conreus de secà i pinar i ramaderia ovina. Després de la conquesta de Mallorca, va romandre sota jurisdicció reial.
Bunyola - Viquipèdia
Vila i municipi mallorquí que es troba a la Serra de Tramuntana cap el Raiguer. Llinda amb Valldemossa, Deià, Sóller, Escorca, Alaró, Santa Maria del Camí, Marratxí i Palma. El patró és Sant Mateu i la festa major és el 21 de setembre.
Cala Bona
Cala Bona és un nucli costaner, amb port, del municipi de Son Servera, a Mallorca. La seva població a 2005 era de 1.088 habitants. Està situat al nord de Cala Millor, amb què es connecta mitjançant un passeig, i al sud del Port Verd.
Cala de Portinatx
Portinatx es una cala del nord de l'illa d'Eivissa que es troba al municipi de Sant Joan de Labritja. Prop de la cala hi ha un nucli homònim que té 510 habitants. Referències i enllaços externs.
Cala d'Or
Cala d'Or és una urbanització del municipi de Santanyí (Mallorca) que ha format divers nuclis urbans al seu voltant als quals el seu nom engloba. Abans de la seva urbanització s'anomenava Ses Puntetes, i inclou Cala Llonga, Cala Petita i Cala Gran.
Cala Figuera (Santanyí)
Cala Figuera és un llogaret costaner del terme de Santanyí, a Mallorca. El llogaret pren el nom de la cala homònima, de manera que cal distingir entre Cala Figuera com a cala, com a port i com a llogaret. Documentació detallada.
Cala Millor
Cala Millor és un nucli turístic de Mallorca que pertany als municipis costaners de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera. La part de Son Servera, la més important, té una població empadronada de 5967 habitants (2007).
Cala Murada
Cala de la costa de Manacor urbanitzada en els anys seixanta de forma singular, conservant un entorn de bosc mediterrani. A la part final del torrent del Fangar, hi ha un estanyol separat de la mar per la barra arenosa que forma la platja.
Cala Rajada
Localitat turística del terme municipal de Capdepera, al Llevant de Mallorca. Les platges a prop del nucli són, en sentit contrari a les agulles del rellotge: La Pedruscada, Son Moll, Cala Rajada, Cala Gat, L'Olla, Cala Lliteres, Cala Agulla i Cala Moltó.
Cala Rajada
Cala Rajada és una localitat turística del terme municipal de Capdepera, al Llevant de Mallorca. Segons el padró de 2008, constava de 6124 habitants, encara que, evidentment, la població real augmenta molt durant la temporada d'estiu.
Cales de Mallorca
En els anys seixanta s'inicià la urbanització de la zona coneguda com a Cales de Mallorca, a la part litoral de la finca de l'Hospitalet Vell a Manacor. Cales de Mallorca comprèn les cales de Cala Antena, es Domingos Gran i es Domingos Petit.
Calvià - Guia de Mallorca
El municipi de Calvià situat a l´oest de Mallorca a un extrem de la Badia de Palma de Mallorca, és un dels més poblats de Mallorca, amb 54 km de costa farcits de petites cales i platges, on s´han desenvolupat importants centres turístics.
Calvià - Viquipèdia
Vila i municipi costaner de la serra de Tramuntana de Mallorca. Limita amb Andratx, Estellencs, Puigpunyent i Palma. Viu del turisme de platja i de l'agricultura, la ramaderia i també la pesca, d'una varietat notable. Taula de continguts.
Calvià Turisme - visitcalvia.com
Informació turística de la vila de Calvià a Mallorca. La seva història, descripció del municipi, curiositats, i altres dades. Benvinguts al portal de turisme de Calvià! També informació agenda, actes i esdeveniments.
Campanet - Viquipèdia
Campanet és un municipi del raiguer de Mallorca. Limita amb els municipis de Selva, Escorca, Pollença, Sa Pobla i Búger. Localització de Campanet respecte Mallorca, dades municipals, ...
Campos - Viquipèdia
Vila i municipi mallorquí situat al sud de l'illa, a la comarca de Migjorn. Té fita amb els municipis de Llucmajor, Porreres, Felanitx, Santanyí i ses Salines. A més del cap municipal té dos nuclis turístics costaners com sa Ràpita i ses Covetes.
Cap de Barbaria - Viquibalear
Lloc paradisíac de l'illa de Formentera. És una plataforma formada per materials caliços i presenta relleu amb penya-segats. Al final s’observa el Cap de Barbaria que avisa a navegants la proximitat de les roques i on es gaudeix d'una posta de sol única.
Capdepera - Guia de Mallorca
El municipi és el territori més oriental de Mallorca, segregat definitivament d’Artà el 1858, amb 54,90 km² i 25 km de costa, on es troben algunes de les millors platges de Mallorca, amb importants centres turístics com Cala Rajada.
Capdepera - Viquipèdia
Capdepera és una vila i municipi litoral mallorquí situat a l'extrem oriental de l'illa, a la comarca del Llevant. Limita amb els municipis de Son Servera i Artà. El Castell de Capdepera, situat al capdamunt de la vila, és un lloc emblemàtic.
Ca's Català-Illetes
Localitat turística de Calvià a l’Illa de Mallorca. És la localitat més propera a la capital i posseïx una infraestructura hotelera d'alt nivell. A Cas Català neix el Passeig Calvià unint als diferents nuclis del municipi al voltant de 32 quilòmetres.
Cas Concos
Cas Concos des Cavaller és una població del municipi de Felanitx, a Mallorca. És a 5 km de Felanitx. Les festes es celebren el 10 de setembre. Hi ha haver un moviment hippy sobre els anys 60. Actualment és habitant majorment per estrangers.
Cases turístiques castelló - Formentera
A la platja de Migjorn a tan sols 100m. del mar. Apartaments equipats en un entorn idil·lic. Bosc des pi des català. És el marc ideal per a gaudir d'unes vacances tranquil·les a pocs metres del mar.
Ciutadella de Menorca - Viquipèdia
Ciutadella és la segona ciutat més important de Menorca, i seu del bisbat de l'illa; fins 1714 va ser residència del governador de l'illa així com de la Universitat General de Menorca. Els diferents pobladors li han donat diversos noms ...
Claude Vidre
Bloc sobre la tradició de les Illes Balears, el menjar, el contar contes, el cantar cançons, ... Conté multitud de receptes de cuina de ses illes, detallant l’elaboració, contes, cuina, receptari, tradicions, fotografia, cançons infantils, cercadors, …
ClickMenorca
Guia de recursos turístics de Menorca. A Menorca el desenvolupament urbanístic associat al turisme ha estat controlat i limitat i, gràcies a això, s'ha pogut mantenir la integritat mediambiental de l'illa en unes magnífiques condicions.
Colònia de Sant Jordi
La Colònia de Sant Jordi és un nucli costaner de població del municipi de Ses Salines, a Mallorca. Es troba en un sortint al sud de l'illa de Mallorca. És un nucli residencial d'estiu, ja que té molt a prop les platges d'es Trenc, el Dolç i el Carbó.
Colònia de Sant Pere
La Colònia de Sant Pere és un petit poble costaner, que pertany al terme municipal d'Artà. Hi viuen, actualment, unes 700 persones, un increment moderat, que l'ha convertida en una zona residencial: limita amb la muntanya i amb la mar.
Consell - Viquipèdia
Consell és un municipi del Raiguer de Mallorca. Limita amb els termes municipals de Santa Maria del Camí, Alaró, Binissalem, Sencelles i Santa Eugènia. Dades, llocs d’interès, festes, mercats, població, superfície, gentilici: conseller/consellera…
Costa del Pins
Costa dels Pins o Costa des Pins és una urbanització costanera del terme municipal de Son Servera, situada al sud de la serra de Son Jordi. Hi solen estiuejar nombrosos famosos com l'Ana Obregón, el Carlos Sainz o en Pedro J. Ramírez.
Costitx - Viquipèdia
Costitx és una vila i municipi mallorquí situat al centre de l'illa, al nord-oest de la capital. Forma part de la comarca del Pla. Limita amb els municipis de Sencelles, Inca, Sineu i Lloret. Costitx prové del llatí i significaria coster o pujol.
De Turisme per Campanet
Situat als peus de la serra de Tramuntana, té molt a prop la mar, la muntanya, el camp i altres pobles de gran interès com Pollença i Escorca. El poble, damunt una carena de turons, ofereix les particularitats típiques d’un poble d’interior. PDF.
Deià - Viquipèdia
Deià és un municipi de la Serra de Tramuntana de Mallorca. Limita amb els municipis de Valldemossa, Sóller i Bunyola. El seu nom prové de l'època de dominació musulmana, del mot "ad daia", que significa llogaret. Entitats de població i política.
Descobreix Menorca
És una guia pràctica de l’illa de Menorca (Balears). Hotels, llogers de cotxes, fars, cuina, vins, bolets, papallones, Menorca britànica, platges, camí de cavalls, amb barca, Menorca amb nens, cultura talaiòtica, observació d’aus (birdwatching), natura, …
Eivissa, Tot Eivissa
TotEivissa. Portal amb tota la informació d'Eivissa a la xarxa. Tot Eivissa. Eivssa. Història, cultura, mapes, fotografies, platges, institucions, història, mapes, fotos, fotografies, platges, cales, institucions, ...
Eivissaselect
Un recorregut per els principals indrets de l'Illa; Municipis i diversos aspectes de la vida Eivissenca; Platges, oci, restaurants, transport, etc. Eivissa és una illa en el Mediterrani, envoltat pels quatre costats per l'aigua! Amb 570 km² .
Eivissaweb
Portal d'Eivissa que ofereix un cercador i directori de webs de l'illa, notícies locals, correu electrònic, allotjament de pàgines, agenda d'exposicions, serveis gratuïts, fòrum, mapa d'Eivissa, postals, fotos postals, etc. Tot gratis!
El Pilar de la Mola - Viquipèdia
Poble de Formentera, al mig de l'altiplà de la Mola, a llevant de l'illa. Forma una de les tres parròquies de Formentera. La població es va formar al voltant de l'església consagrada a la Mare de Déu del Pilar l'11 de maig del 1784. Té 991 habitants.
Els Molins de Mallorca
Web amb de tot sobre els molins de vent de Mallorca. Introducció i situació del molins, moltíssimes fotos, mapes de situació, història dels molins, biografia i enllaços de molins.
e-Menorca
Completa informació turística de l’illa de Menorca, reserva de la biosfera. Municipis, clima tradició, festes … Guía de monuments adaptads a la visita de turisme cultural. Consell Insular de Menorca.
En Menorca | Bloc per conèixer Menorca i conservar el medi ambient
Bloc per conèixer Menorca i conservar el medi ambient. Si continues navegant oer aquest bloc entenem que acceptes l'ús de les cookies. Més informació a política de cookies del menú. Per veure millor el bloc, canvia la resolució a 1280x1024 pixels.
Es Caló - Viquipèdia
Nucli de població de Formentera, de la parròquia del Pilar de la Mola, a la vénda des Carnatge. Abans s'anomenava es Caló des Frares o es Caló de Sant Agustí ja que els ermitans de l'antic monestir de Sant Agustí de la Mola se'n feien servir.
És Caló. Refugi de pescadors
Lloc atractiu, amb petites platges, zones rocoses i un ambient molt mariner, amb un immens mar de color blau de fons, i amb uns penyasegats que ens ofereixen refugi. Guarda als mariners dels vents i corrents i permet practicar la pesca.
Es Cap de Barbaria - Guia Formentera
És la zona situada més al sud de Formentera. El seu nom prové per ser el tros de costa que més prop es troba d’Àfrica, conegut com bàrbares. Zona característica de l'illa, amb boscos i un litoral amb coves, racons, torrents que desemboquen al mar.
Es Castell - Viquipèdia
O el Castell, és un municipi de Menorca. El poble pren nom del castell de Sant Felip, on a prop s'hi assentava el primitiu nucli. Aquesta fortalesa es va construir en resposta al perill turc i molt concretament després que Barba-rossa assaltés Maó (1535).
Es Castell.info - Pobles de Menorca
Guia turística i cultural del municipi de Es Castell (Menorca) de la guia del pobles de Menorca creada per Serveis Web Ferreries. Inclou la història, platjes, excursions, telèfons, l’ajuntament, geografia, turisme, rutes, etc.
Es Grau
És un nucli tradicional de Maó de 167 habitants i un dels llocs d'estiueg més antics de la gent de Maó, ja que les primeres casetes daten del s. XIX. Avui, hi ha una intensa vida social, turisme, té associació de veïns i celebra les festes al juliol.
Es Mercadal
Web elaborada pel cicle superior del C.P. Mare de Déu del Toro d'Es Mercadal. Situació, història, patrimoni, itinerari pel poble, el camp, platges, àrees naturals, festes patronals, revista "Xerra i Xala", arxiu històric, productes típics i gastronomia.
Es Mercadal - Viquipèdia
Es Mercadal, o també el Mercadal, és una vila i municipi de l'illa de Menorca. El municipi des Mercadal està situat al centre de Menorca i és el segon municipi més gran de l'illa, amb una extensió de 134 quilòmetres.
Es Mercadal Polit
Visita virtual a uns dels indrets més encantadors de l'Illa de Menorca; Es Mercadal Polit, Fornells i tota la informació d'aquest indret de l'illa de Menorca. Ses vostres fotos, webs recomanades i categories, …
Es Mercadal.info - Pobles de Menorca
Guia turística i cultural del municipi de Es Mercadal (Menorca) de la guia del pobles de Menorca creada per Serveis Web Ferreries. Inclou la història, platjes, excursions, telèfons, l’ajuntament, geografia, turisme, rutes, etc.
Es Migjorn Gran - Viquipèdia
Es Migjorn Gran, o el Migjorn Gran, és una població i municipi centro-meridional de Menorca. La paraula «migjorn» indica un punt cardinal però, a Menorca, també designa el conjunt de terres de l'illa que aboquen aigües a la seva costa meridional.
Es Migjorn Gran.info - Pobles de Menorca
Guia turística i cultural del municipi de Es Migjorn Gran (Menorca) de la guia del pobles de Menorca creada per Serveis Web Ferreries. Inclou la història, platjes, excursions, telèfons, l’ajuntament, geografia, turisme, rutes, etc.
Es Pla de na Tesa
Es Pla de na Tesa és un nucli de població del municipi de Marratxí, a l'illa de Mallorca. El 2005 comptava amb 3.434 habitants censats. Conté fotografia de Es Pla de na Tesa. Coordenades: 39° 35' 53.3? N, 2° 42' 32.9? E.
Es Pujols - Viquipèdia
Nucli de població de Formentera, de la parròquia de Sant Ferran de ses Roques, a la vénda des Molí - s'Estany. Es troba al nord-oest de l'illa, a l'oest de l'Estany Pudent. És el principal nucli turístic de Formentera, originat com a tal als anys 1960.
Escorca - Guia de Mallorca
Informació d’Escorca (municipi de Mallorca), de la Guia de Mallorca. Conté dades i informacions de Santuari de la Mare de Déu de Lluc a Mallorca, Sa Calobra i el torrent de Pareis, i el torrent de Pareis a peu.
Escorca - Viquipèdia
Escorca és un municipi de Mallorca, que es troba situat a la Serra de Tramuntana i que limita amb els municipis de Fornalutx, Sóller, Bunyola, Alaró, Selva, Campanet i Pollença. Està format pels nuclis de Lluc, Escorca i Cala Tuent-La Calobra.
Esporles - Guia de Mallorca
Situat al vessant meridional de la Serra de Tramuntana, el poble d´Esporles s´estén dins la vall que rep el mateix nom. De relleu molt accidentat, Esporles té les muntanyes de la mola de Planícia, de 890 metres, i la fita del Ram, de 833 m.
Esporles - Viquipèdia
Esporles és una vila i municipi de la serra de Tramuntana de Mallorca. Limita amb els termes municipals de Banyalbufar, Palma, Puigpunyent i Valldemossa. Les seves dues entitats de població són S'Esgleieta i Esporles.
Estellencs - Guia de Mallorca
Petit i pintoresc poble de muntanya situat al sud-oest de la Serra de Tramuntana, a la costa nord de Mallorca. Gran part dels seu carrers estan empedrats i reservats pels vianants. Passejar-se pel poble és tornar a l’edat mitjana …
Estellencs - Viquipèdia
Estellencs és un municipi costaner de la serra de Tramuntana de Mallorca. Limita amb els municipis d'Andratx, Banyalbufar, Puigpunyent, Esporles i Calvià. Dentilici: Estellenquer, estellenquera. Batle: Bartomeu Jover Sánchez.
Estellencs, sa perla de la Serra de Tramuntana de Mallorca
Pas obligat pels que volen conèixer la costa nord i la Serra de Tramuntana, Estellencs disposa d'una petita, però selecta, oferta d'allotjament. La tranquil·litat del seus carrers empedrats, les seves marjades dedicades al conreu, la Cala, …
Estellencs.com
Portal d’informació del poble d’Estellencs (Mallorca). Es poble, on anam, actes i festes. Església de Sant Joan Baptista i campanar i la Plaça des Triquet. Torre d’en Tem Alemany. Tot l'encant de la Mallorca autèntica.
Excursionisme per Mallorca
El propòsit d'aquest web és donar a conéixer les fantàstiques rutes a peu que es poden fer per Mallorca, per començar als mateixos mallorquins, que tan sovint les obviam, però també a qualsevol que vulgui acostar-se a aquesta Mallorca.
Felanitx - Guia de Mallorca
El terme municipal de Felanitx, amb una superfície de 169, 57 km i una població de més de 15.000 habitants situat al sud est de Mallorca, té 15 km de costa on es troben algunes platges, un dels seus principals atractius turístics.
Felanitx - Viquipèdia
Felanitx és un municipi que troba situat al sudest de Mallorca entre els termes municipals de Santanyí, Campos i Manacor i la Mar Mediterrànea, el terme municipal té una extensió de 171’67Km² i una població d’uns 17.293 habitants.
Ferreries
El poble de Ferreries a Menorca, situat al centre de l'illa. Breu història, festes, paratges, Castell de Santa Àgueda, barranc d'Algendar, jaciment arquelògic de Son Mercer de Baix. El nostre terme municipal, té uns 66 quilómetres quadrats.
Ferreries - Viquipèdia
Ferreries és una vila i municipi de l’Illa de Menorca situat al centre de l'illa. Ja s'esmenta el municipi en el Pariatge de 1301. Entitats de població: Cala Galdana i Ferreries. Taula de continguts temàtics i enllaços externs.
Ferreries.info
Dins del terme municipal, d'uns 66 km², trobem les ruïnes del Castell de Santa Àgueda, que va ser l'últim lloc on van viure els "moros" a Menorca. L'antiguitat de les festes de Ferreries, dedicades a sant Bartomeu, es remunta al segle XIV.
Formentera Free Time
Central de reserves a Sant Ferran de Formentera. Vengui a Formentera, un paradís natural amb respecte pel medi ambient. Les paradisíaques platges d’arenes blanques i aigües cristal·lines, gastronomia típica, i els camins rurals de l’illa.
Formentera, Illes Balears
Portal oficial de Turisme de las Illes Balears. Informació sobre Formentera, mapes, platges, allotjament, agenda d'activitats i la Informació turística que necessiteu sobre Formentera. Les Rutes Verdes de Formentera: una alternativa ecològica.
Formenteraonline.com
Formenteraonline.com és una pàgina web amb continguts referents a l’illa de Formentera (Balears). Aquí podreu conèixer tot sobre l’illa; la geografia, la cultura, l’agenda d’activitats, els allotjaments i restaurants, etc. Mediterrània Networks.
Fornalutx - Guia de Mallorca
Poble pintoresc i un dels més visitats de Mallorca, situat a la vall de Sóller, al centre de la Serra de Tramuntana. L’origen es remunta a l’edat mitjana, resultat de l’evolució d’una primitiva alqueria àrab, com ens ho indiquen els seus carrers antics.
Fornalutx - Viquipèdia
Fornalutx és un municipi de la Serra de Tramuntana que limita amb els municipis de Sóller i Escorca. Es troba situat a la vall de Sóller, entre aquest nucli urbà i el massís del Puig Major. Té una sortida al mar, a la desembocadura del Torrent de na Mora.
Fornells
Fornells és l'històric poble situat a la zona nord de l'illa de Menorca. Els habitants de Fornells s'anomenen fornellers i fornelleres. El nucli queda arrecerat de la Tramuntana a l'interior de la badia del mateix nom. Taula de continguts.
Guia de Búger (Mallorca)
Guia bàsica de Búger, a l’illa de Mallorca. L’etimologia és d’origen desconegut, si bé el més probable sigui que procedeixi de l’època pre-romana. Telèfons d’interès: 112 (Emergències), 061 (Ambulàncies), 091 (Policia Nacional).
Guia de Formentera
Punt de referència per tot el necesari per a començar o preparar unes vacances a l'illa de Formentera, amb una guia comercial a la seva disposició. Així mateix, disposa també d'una completa guia turística per a conéixer millor l'illa.
Guia de Petra (Mallorca)
Fitxa d’aquesta guia de negocis, viatges i turisme de les Balears, amb les dades bàsiques del municipi de Petra: Distància des de Palma: 40 Km. Extensió: 6930 hect. Etimologia: Procedeix del mossàrab "Petra", amb l’equivalent a Pedra, ...
Guia de Turisme de les Balears
Del Govern Balear. Guia del turisme a les Illes Balears: allotjament, restaurants, agroturisme, agències de viatges, línies aèries, visites culturals, oci i entreteniment,… Informació actualitzada per a turistes i visitants.
Guiaibiza.com
Guia turística i d'oci d'Eivissa. Guia comercial i geografia d'Eivissa. Hotels, restaurants, museus, compres i turisme. Ben aviat hi trobaràs les millors ofertes i promocions de tota Eivissa especials per als visitants de Guiaibiza.com La Guia d'Eivissa.
Horta (Sóller)
L'Horta és una barriada de Sóller, a mig camí entre la ciutat i el seu port, el Port de Sóller. Celebra les festes patronals per la Mare de Déu de la Victòria, el segon diumenge de juliol. Té una població de 1.411 habitants (2005).
Hotels a les Illes Balears
Servei de MCA Hotels que ofereix allotjament a Balears en línia, cotxes de lloguer, trasllats a l'aeropot i una completa guia turística de Mallorca. Hotels a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Guia de Balears.
Ibiza Online
Portal d'Ibiza Online. Tota l'illa d'Eivissa a Internet. Els hotels i allotjaments turístics, immobiliàries, platges, discoteques, bars, compres, premsa, esport, lloguer de cotxes, llibre de visitants, menjar i beure, música, lloguer de cotxes, …
Ibiza.travel
Portal oficial de turisme de l’Illa d’'Eivissa, del Consell Insulat d’Eivissa. El viatge, gastronomia, cultura, natura, reserves, pobles, platges, patrimoni, gent d’Eivissa, notícies, esports, rutes BTT i l’oficina de turisme d’Eivissa.
IbizaEs
IbizaEs és un portal creat per una empresa de Formentera, amb continguts referents a l’illa d’Eivissa (Balears). Tot sobre l’illa, els seus serveis, història, geografía, agenda, notícies, guia turistica i comercial de la ciutat de tota l'illa.
Illa de Formentera
Formentera és una petita illa de 83 kilòmetres quadrats, a la qual només si pot arribar en vaixell, on s’ha sabut preservar una natura estretament lligada a la mar Mediterrània amb unes platges d’excepcional bellesa.
Illa de Formentera - Guia de Eivissa i Formentera
Guia de Eivissa i Formentera : Illa de Formentera. Formentera es troba al sud de les Illes Balears, a tan sols 2 milles nàutiques d’Eivissa, amb la qual hi ha connexions marítimes gairebé cada mitja hora, ...
Illes Balears: Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera
Les Illes Balears, com a regió mediterrània que són, produeixen vins des de temps immemorials. Les diverses civilitzacions que han passat per les illes han aportat coneixements per a l'elaboració de vins, que actualment viu un nou ressorgir. Portal.
Illes Net
Informacions diverses sobre les Illes; Poble a ponle, informació, pàgines grogues i diferents temes d'interès de les Illes Balears, una visita virtual. Si vols cooperar per fer una web més completa i actualitzada, fer click aquí.
Inca - Guia de Mallorca
És la capital de la comarca del Raiguer, una regió llarga i estreta, situada entre la Serra de Tramuntana i la comarca del Pla. Gràcies a la seva ubicació al centre de Mallorca i a les bones comunicacions, és un centre comercial de gran importància.
Inca - Viquipèdia
Inca és un municipi de Mallorca, capital de la comarca del Raiguer, situat, aproximadament, al centre de l'illa. Limita amb els municipis de Binissalem, Lloseta, Selva, Campanet, Búger, Sa Pobla, Llubí, Sineu, Costitx i Sencelles.
Inca Turisme
Inca (Mallorca). Benvinguts a Inca. Informació de la ciutat d'Inca i del seu Ajuntament. Inca és una ciutat moderna i extraordinàriament dinàmica en totes les seves vessants, en la qual tothom s’hi pot sentir plenament a gust. Capital de comarca.
Info Porreres
A Porreres, situat a la comarca del pla de Mallorca, hi podreu trobar tots els serveis bàsics d’un poble modern i, alhora, hi podreu respirar l’esperit de poble. Els porrerencs som una gent oberta, molt emprenedors i molt participatius …
infomallorca.net
Iniciativa del Consell de Mallorca i del Consorci d'Informàtica Local de Mallorca que ofereix al visitant una agenda cultural, de protocol i turística de totes les institucions de Mallorca. Informació soci-cultural mitjançant diferents canals.
Informació turística i general de Sóller i la seva comarca
Portal multitemàtic de la vall de Sóller. Sòller es situa al NE de l'illa de Mallorca o ocupa una vall transversal de la Serra de Tramuntana, davant la mar. El clima, la llum, el paissatge i la seva fisonomia urbana fan de Sòller un lloc fascinant que cap
Informació turística Pla de Mallorca
Informació turística del Pla de Mallorca: punts d' interés, gastronomia, allotjaments, rutes culturals sobre els pobles i les terres que conformen el Pla de Mallorca. Des de les arrels històriques de la Mancomunitat i cada municipi, fins a rutes.
Institut Balear del Turisme
Informació oficial de l'Institut Balear del Turisme. La millor manera de navegar per les Illes Balears: informació útil, agenda cultural, estadístiques i estudis, revista digital de turisme. Web de turisme del Govern de les Illes Balears.
La illa de Formentera - El darrer paradís de la Mediterrànea
De Ibizaselect. Recorregut virtual amb diversos aspectes de l'illa de Formentera; Municipis, turisme, allotjament, restaurants, vida nocturna i informacions d'interès … Les versions no angleses, no són totalment operatives.
La Vall de Deià
Vall ocupada per humans des de temps prehistòrics. Les seves coves, fonts, fauna, terres fèrtils i proximitat a la mar ho va fer un lloc ideal per a la població. El poble va adquirir la seva forma actual durant l'ocupació musulmana, s. X-XIII, ... Mapa.
La Vila
La Vila és el portal ciutadà del municipi de Santa Margalida a l’illa de Mallorca. Informa de l'actualitat, cultura, jovent, associacions, l’ajuntament, empreses, cinema, botiga solidària i altres serveis.
Les Alqueries (Santa Eugènia) - Viquipèdia
Les Alqueries és un llogaret del terme de Santa Eugènia, municipi de l’illa de Mallorca, molt pròxim al límit amb el terme de Sencelles. L’any 2006, Les Alqueries tenia 96 habitants. Aquest article sobre Mallorca és un esborrany.
Llorencins - Sant Llorenç des Cardassar - Gent Llorencina
Descripció, història, visita, entorn, fires i festes, mapa, enllaços i tels. Una frontera entre la Serra de Llevant i el Pla de Mallorca. A l'est de Mallorca, Sant Llorenç des Cardassar entre el caràcter rural i un mar blau que banya ses platges.
Lloret de Vistalegre - Guia de Mallorca
Situat a la comarca del Pla, és un poble agrícola i tradicional. Conegut popularment com Llorito, el municipi se separà de Sineu l’any 1924. El relleu del terme es caracteritza per la presència de petits pujols que configuren un paisatge ondulat.
Lloret de Vistalegre - Viquipèdia
Lloret de Vistalegre, poble conegut com Llorito, es troba situat al centre de l'illa de Mallorca. Els pobles que hi fan fita són: Montuïri, Sineu, Sencelles, Algaida i Sant Joan. Evolució política des del restabliment de la democràcia fins a l'actualitat.
Lloritans.com
Web no oficial de Lloret de Vistalegre (Mallorca). Aportar coses, Benigalib informa, breus, esdeveniments, esports, inclassificable, noticies, opinió, racó del navegant i s'ajuntament informa. Miquel Àngel Coll, Guillem Magí Pastor i Andreu Ramis Gomila.
Lloseta - Guia de Mallorca
Situat a la comarca del Raiguer, el terme combina la bellesa de la Serra de Tramuntana i l’herència agrícola i tradicional del Pla de Mallorca. Al nord del terme el relleu és molt accidentat. El Puig del Rafalet (468 m) i el de Son Grau (394 m).
Lloseta - Viquipèdia
Lloseta és una vila i municipi del Raiguer de Mallorca. Limita amb els termes d'Alaró, Mancor, Selva, Inca i Binissalem. Situat al vessant sud de la Serra de Tramuntana, la meitat nord del municipi és muntanyosa i la meitat sud és plana.
Llubí - Guia de Mallorca
Es troba situat al Pla de Mallorca, i la seva topografia és irregular. El nucli urbà es troba entre dos promontoris entre els quals passa el Torrent d’Aumadrà, que mor a l´Albufera Gran de Mallorca. És un poble tranquil conegut pel cultiu de la tàpera.
Llubí - Viquipèdia
Llubí és un municipi mallorquí situat en la comarca del Pla, al nordoest de la capital. El municipi limita amb els termes d'Inca, Sa Pobla, Muro, Santa Margalida, Maria de la Salut i Sineu. Història i dades.
Llucmaçanes
Petit nucli urbà de Maó de 169 habitants. Era un llogaret d’una vintena de cases típiques menorquines. Com que augmentaven dispersadament pels camins de Na Ferranda i d'Es Garrové, l'any 1889 es dissenyà un plànol per alinear-les.
Llucmajor - Guia de Mallorca
El municipi presenta una varietat paisatgística en què conjuguen l’àrea muntanyenca del puig de Randa, els imponents penya-segats litorals, les platges, els nombrosos torrents del municipi i la planura on es troba el nucli de població.
Llucmajor - Viquipèdia
Llucmajor és el municipi més extens de Mallorca, pertanyent a la comarca del Migjorn i llindant amb la capital de l'illa, Algaida, Montuïri, Porreres i Campos. Compta amb centres turístics de primer ordre com Cala Pi, Cala Blava i S'Arenal.
Mallorca Rutes
Empresa dedicada a oferir a residents o visitants, un ampli programa d’activitats relacionades amb la cultura, el patrocini, l’art o gastronomia. Rutes temàtiques guiades per experts, tallers gastronòmics, programa d'activitats, itineraris per grups, ...
Manacor - Guia de Mallorca
Informació de: Manacor, Porto Cristo, Cales de Mallorca, Cala Murada, Cala Anguila, Cala Mendia, S´Estany d’en Mas / Cala Romàntica, S’Illot, Platges de Manacor i Porto Cristo, Sant Antoni Abad i els dimonis a Mallorca.
Manacor - Viquipèdia
Manacor és un municipi de Mallorca, situat a l'est de l'illa. Llinda amb Felanitx, Vilafranca, Petra i Sant Llorenç. Forma part de la comarca de Llevant. Completa taula de continguts temàtics d’aquest municipi.
Mancor de la Vall - Guia de Mallorca
Situat al Raiguer, el terme de Mancor de la Vall està presidit pel puig de Suro (644 m). Les oliveres, el cultiu de les quals es consolidà després de la conquesta catalana, ocupen les nombroses terrasses que l´home guanyà a la muntanya.
Mancor de la Vall - Guia de Mallorca
Situat al Raiguer, el terme de Mancor de la Vall està presidit pel puig de Suro, que fa 644 m d’altura. Les oliveres, el cultiu de les quals es consolidà després de la conquesta catalana, ocupen les terrasses que l’home guanyà a la muntanya.
Mancor de la Vall - Viquipèdia
Mancor de la Vall és una vila i municipi del raiguer de Mallorca. Limita amb els municipis d'Alaró, Escorca, Selva i Lloseta. Enllaços externs. Gentilici: Mancorí, mancorina. Coordenades: 39° 45' 2? N 2° 52' 23.30? E.
Maó - Viquipèdia
Maó és la capital administrativa de Menorca, seu del Consell Insular de Menorca. La ciutat de Maó es troba a l'est de l'illa de Menorca, i al final del port de Maó. Taula de continguts temàtics del municipi i enllaços temàtics.
Maria de la Salut - Guia de Mallorca
Situat a la comarca del Pla, el municipi continua essent principalment agrícola. La major part de la superfície és de terra de cultiu. Melons i tomàtigues són els productes més conreats, on també abunden els cereals i els ametllers.
Maria de la Salut - Viquipèdia
Municipi mallorquí situat al centre de l'illa en la comarca del Pla i al nord-oest de la capital. Limita amb: Llubí, Santa Margalida, Ariany i Sineu. En el moment de la conquesta catalana les terres de Maria integraven el districte islàmic de Murûh.
Marratxí - Viquipèdia
Marratxí és una vila i municipi de l'illa de Mallorca. Limita amb els municipis de Palma, Bunyola, Santa Maria del Camí i Santa Eugènia. Pobles del municipi: Es Pont d'Inca, Sa Cabaneta, Pòrtol, Marratxinet, Es Figueral i Es Pla de na Tesa.
Menorca
Mapa, arqueologia, gastronomia, industria … Es la segona illa amb extensió de les Balears. Te una superfícia de 701,84 quilómetres cuadrats, la seva màxima longitud es de 53km i la amplada 23km, el perímetre de l'illa es de 216km de costa.
Menorca Illes Balears
Organització i funcionament de la Fundació Destí Menorca. Arxiu fotogràfic, galeria multimèdia, agenda i dades sobre l'illa: geografia, clima, població i municipis, història i cultura, festes i tradicions, gastronomia, artesania i comerç, entre d'alters.
Menorca, isla sin par
Visió de l'illa de Menorca en els aspectes natural, marítim, naufragis, tradicional, cultura, històric, mediambiental i popular. Espai personal bilingüe (català i castellà) destinat a publicitar una perspectiva general de l'illa de les Illes Balears.
Montuïri - Guia de Mallorca
Informació de Montuïri. És un poble del Pla de Mallorca, al bell mig de l’illa. El nucli urbà majorment de construccions d’arquitectura tradicional, s’aixeca sobre un turó de 178 m d'alçada, a un costat de la transitada carretera de Manacor.
Montuïri - Viquipèdia
La vila de Montuïri es troba situada a la comarca del Pla de Mallorca, forma part de la Mancomunitat Pla de Mallorca. Etomologia, geografia, activitats econòmiques, prehistòria, edad mitjana, la guerra Civil, política, festes, himne, ...
Montuïri.galeon.com
Història, Son Fornés, esports, llocas d’interès, cossiers, festes. Inclou una exposició virtual d'imatges, localitzacions, racons de Montuïri. Els treballs arqueològics al jaciment de Son Fornés iniciades el 1975. Informació extreta de moltes fonts.
Moscari
Portal bloc web dedicat a la població de Moscari al terme municipal de Selva. Notícies d’esdeveniments, festes i fotografies d'aquest llogaret tant entranyable de Mallorca. Posam a la vostra disposició el programa detallat de les festes.
Muro - Guia de Mallorca
Municipi ubicat al nord-est de Mallorca a la badia d’Alcúdia, amb 5,5 km de costa ocupada per la platja de Muro, amb l’Albufera Gran de Mallorca al darrera, convertida en parc natural. Proveeix als mercats de Mallorca d’hortalisses i verdures.
Muro - Viquipèdia
Muro és una vila i municipi mallorquí situat al centre nord de l'illa a la comarca del nord de Mallorca. Limita amb els termes municpals d'Alcúdia, Llubí, Sa Pobla, i Santa Margalida. Comprèn dues entitats de població: Muro i la Platja de Muro.
Nostra Senyora de Jesús
És un nucli de població i parròquia dins el terme de Santa Eulària des Riu, a l'illa d'Eivissa. Es troba a l'extrem meridional del terme municipal de Santa Eulària, prop de la platja de Talamanca i entre el cap Martinet i Puig d'en Valls.
Nostra Senyora de Jesús
És un nucli de població i parròquia dins el terme de Santa Eulària des Riu, a l'illa d'Eivissa. Es troba a l'extrem meridional del terme municipal de Santa Eulària, prop de la platja de Talamanca i entre el cap Martinet i Puig d'en Valls.
Palma Pass
Palma Pass és una targeta xip que conté l’oferta cultural i d’oci integrada, per dedicar-vos a passar-ho de gust. Museus i monuments. Visites turístiques/oci, restaurants, i compres. 10 viatges amb autobús urbà de l’EMT i viatge d’anada i tornada.
Palmanyola
És una urbanització de Mallorca del terme de Bunyola, que configura l'única entitat local menor de les Balears. Es troba esta entre Palma i Bunyola, municipi, aquest darrer, al qual pertany. El seu nom és un híbrid de Palma i el final de Bunyola.
Parc Nacional de l’Arxipèlag de Cabrera
La més petita illa balear. Cabrera és un símbol del proteccionisme i un punt clau per a la recuperació de la biodiversitat mediterrània. Encara que n'està molt separada, forma part del terme municipal de Palma. La flora, la fauna i excursions.
Passió per Formentera
Portal turístic de l’illa, dedicat al turisme, l’allotjament i les activitats en aquesta illa pitiüsa. Passió per Formentera és una iniciativa de la Conselleria de Turisme i Mobilitat del Consell Insular de Formentera. Mapes, vídeos i postals.
Pedra en Sec i Senderisme - Consell de Mallorca
Pedra en Sec i Senderisme és un portal del Consell de Mallorca. Tot un seguit d'accions del Consell de Mallorca que desenvolupa des de l'any 1988, encaminades a la restauració, conservació, protecció i difusió del patrimoni de pedra en sec de l’illa.
Peguera
Nuclis turístic costaner de Calvià, a Mallorca. Està situat a la costa de Calvià, entre la Costa de la Calma i Camp de Mar i s'hi localitzen tres platges: La Romana, Torà i Palmira. Es pot considerar que és un enclavament entre residencial i turístic.
Petra - Guia de Mallorca
Poble de l'interior situat entre la plana de Mallorca i el Serres de Llevant gamma de turons. Aquí la connexió entre Mallorca i Califòrnia és originari, amb els dos llocs units per la figura de Juníper Serra. Versió en català no operativa.
Petra - Viquipèdia
Petra és una vila i municipi del Pla de Mallorca, que confronta amb Vilafranca de Bonany, Sant Joan, Sineu, Ariany, Santa Margalida, Artà, Sant Llorenç des Cardassar i Manacor. Taula de continguts. Enllaços externs.
Picafort.net
Es portal picaforter, poble i nucli costaner i turístic del municipi de Santa Margalida, a l’Illa de Mallorca. Informació de Can Picafort, serveis, enllaços, darrers comentaris, meteorologia, l’escola i altres llocs de Can Picafort.
Pobles de les Illes Balears
Tots els pobles de totes les Illes, oferts per aquest servidor de Balears. Informació sobre els municipips de Balears disponible a Internet. Hotels a Mallorca. Hotels a Eivissa. Formentera. Hotels a Menorca.
Porreres - Viquipèdia
Porreres és una vila i municipi mallorquí situat al centre-sud de l'illa pertanyent a la comarca del Pla de Mallorca. Limita amb els termes de Llucmajor, Montuïri, Sant Joan, Vilafranca, Felanitx i Campos. Taula de continguts temàtics.
Porto Cristo
Portocristo, (oficialment Porto Cristo, encara que és un topònim controvertit) és un poble situat al llevant mallorquí i forma part del municipi de Manacor. Punts clau de les rutes turístiques per la seva platja i les coves del Drac i dels Hams.
Portocolom
Nucli costaner que pertany al municipi de Felanitx. Es troba ubicat al sud-est de l'Illa de Mallorca. És conegut pels felanitxers com a "Port de Felanitx", és el seu lloc preferit d'estiueig. Darrerament s'ha incrementat la població que hi resideix.
Portocolom.info
Portocolom.info és la guia turística de Portocolom, la zona turística de sa illa de Mallorca, que pertany al municipi de Felanitx. Inclou directori de webs de Portocolom, publicitat, enllaços interesants, patrocinadors i anuncis.
Puig d'en Valls
Nucli de població i parròquia pertanyent al municipi de Santa Eulària des Riu, a Eivissa. Fa frontera amb la ciutat d'Eivissa, a qui deu la seva existència com a poble, ja què és un nucli dormitori de la capital illenca, aparegut als anys 70.
Puigmajor
Completíssima web de Puigmajor a la Serra de Tramontana al nord de Mallorca. Icones, Cercadors, cultura, educació, esports, internet, jocs, música, oci, organismes, podium, premsa… Ho sentim, però estam en obres...
Puigpunyent - Viquipèdia
Puigpunyent és un municipi de la serra de Tramuntana de Mallorca. Limita amb els termes d'Esporles, Calvià, Banyalbufar, Valldemossa i Palma. Entitats de població: Galilea, Puigpunyent i Son Serralta. Enllaços externs. Dades municipals.
Ruberts
Es tracta d’una web que, a través de la seva associació de veïnats, vol preservar aquest petit llogaret del municipi de Sencelles i, en general, per la conservació dels nuclis rurals de les Balears. Presentació i adhesions.
Rutes de les Illes Balears
Pàgina de rutes de les Illes Balears és un passeig virtual per els paratges i rutes de les Illes Balears. Rafael Ramis de Llubí. El funcionament de la pàgina és deficient.
S’Horta Benvinguts al nostre poble
Portal informatiu del poble de S’Horta, dins del terme municipal de Felanitx, a Mallorca. Inclou notícies d’actulitat, història del poble, les seves festes, fotos l’escola i altres entitats i les salutacions de la batlesa de S’Horta.
Sa Calobra - Guia de Mallorca
Sa Calobra és un dels llocs més visitats de Mallorca, gràcies a la bellesa i espectacularitat del seu paisatge, situat al cor de la Serra de Tramuntana. La platja de Sa Calobra té una llargada de 60 m per una amplada de 25 m, amb fons rocosos.
Sa Coma
Dins la punta de n'Amer, petita península de dues-centes àrees de zona protegida que separa Sa Coma de Cala Nau - Cala Millor, s'hi pot trobar un dels últims savinars i restes del paisatge de dunes que poblava sa Màniga. CEIP Punta de n'Amer.
Sa Mesquida
Sa Mesquida és un nucli tradicional de Maó, situat a la costa nord d'aquest municipi. Segons el padró de l'any 2008, hi habiten 86 persones, encara que són moltes més les que ho fan durant la temporada d'estiu.
Sa Pobla - Viquipèdia
Sa Pobla, antigament també Huialfàs, la Pobla d'Huialfàs i la Pobla (forma viva a Pollença), és una vila i municipi del Raiguer de Mallorca. Limita amb: Búger, Campanet, Pollença, Alcúdia, Muro, Llubí i Inca. Es troba a 42 km de Palma.
Sa Porrassa
Sa Porrassa és l'illot més gran situat davant la platja de Magalluf, Calvià (Illa de Mallorca). La seva distància des de la costa no és considerable així que s'hi pot arribar nedant. S'hi va explotar sal fins al 1960.
Sa Ràpita
Nucli costaner del municipi de Campos, a Mallorca. El seu nom és d'origen àrab, Rabita vol dir "l'ermitatge fortificat". Ara bé, no s'ha descobert mai cap construcció de l'època musulmana a la zona i es desconeix si mai n'hi va haver cap.
Sa VideoteKa
Sa VideoteKa és una web és un recopilatori de vídeos relacionats amb el municipi de Santanyí, a Mallorca. Hi podeu trobrar vídeos de noticies d’actualitat, política, actes, fires, platjes… i de tots els nuclis de població del d’aquest municipi.
S'Alqueria Blanca
S'Alqueria Blanca, és un llogaret del terme de Santanyí, a Mallorca. Té un miler d'habitants, entre els quals hi ha força immigrants i estrangers. L'escola Mare de Déu de Consolació fou reoberta fa tres dècades i ha estat ampliada en diverses ocasions.
Sant Antoni de Portmany - Viquipèdia
Vila i municipi de l'illa d'Eivissa. Correspon a l'antic Quartó de Portmany, un dels 4 quartons en què Jaume I dividí l'illa al s. XIII. Portmany (del llatí "portus magnus", port gran). Adoptat pels àrabs (Burt'uman) i conservat pels catalans.
Sant Antoni de Portmany. Eivissa
Situada a l'oest de l'illa d'Eivissa, la vila de Sant Antoni de Portmany deu el seu nom, per una banda, al patró dels animals, i, per l'altra, a la seua gran i preciosa badia. Anar de compres, acudir als seus restaurant, visitar el seu patrimoni, …
Sant Climent
Poble i nucli tradicional de Maó, amb 557 habitants. S'urbanitzà el 1817 sobre terrenys de l'antiga garriga de Mussuptà, s'intentà agrupar una població dispersa, ja que la zona de Sant Climent ha estat molt poblada des d'època antiga.
Sant Ferran de ses Roques - Viquipèdia
Sant Ferran és un poble de Formentera i una de les tres parròquies de l'illa. La parròquia inclou el nucli turístic des Pujols i les véndes des Molí, s'Estany, sa Punta, ses Roques i ses Salines. El poble de Sant Ferran és a la vénda de ses Roques.
Sant Francesc de Formentera - Viquipèdia
Sant Francesc de Formentera és la capital i la vila principal de Formentera, seu de l'ajuntament i dels principals serveis de l'illa. Forma una de les tres parròquies de Formentera i el poble està situat a la vénda de sa Miranda - Cala Saona.
Sant Joan (Mallorca) - Viquipèdia
Sant Joan (abans coneguda com a Sant Joan de Sineu) és una vila del centre de Mallorca, fundada l'any 1300. Població, història, festes, cultura, himne, santjoaners il·lustres, educació, anecdotari, ....
Sant Joan de Labritja - Viquipèdia
Sant Joan de Labritja és un municipi de l'illa d'Eivissa. El municipi consta de quatre parròquies: Sant Joan de Labritja (abans Sant Joan Baptista), Sant Miquel de Balansat, Sant Vicent de sa Cala i Sant Llorenç de Balàfia.
Sant Jordi de ses Salines
És un poble i parròquia del municipi de Sant Josep de sa Talaia, a Eivissa. Està situat prop del límit amb el de la ciutat d'Eivissa, vora l'aeroport; és el poble més proper a l'aeroport. Està situat molt a prop de la zona turística de Platja d'en Bossa.
Sant Josep de Sa Talaia
Situat al sud de l'illa, Sant Josep de sa Talaia és el municipi més extens d'Eivissa. A l'est comparteix Platja d'en Bossa amb el municipi d'Eivissa i a l'oest, la badia de Sant Antoni. El municipi compta amb uns 80 quilòmetres de costes.
Sant Josep de sa Talaia - Viquipèdia
Sant Josep de sa Talaia, o també Sant Josep de la Talaia, és un municipi de l'illa d'Eivissa, on està situat l'aeroport de l'illa, conegut com aeroport des Codolar. El puig més alt de l'illa és sa Talaia de Sant Josep, de 475 m d'alçada.
Sant Llorenç des Cardassar/Sant Llorenç del Cardassar - Viquipèdia
Municipi del llevant de Mallorca que llinda amb Manacor, Petra, Artà i Son Servera. Està format pels nuclis de Sant Llorenç, Son Carrió i les zones turístiques de S'Illot, Sa Coma i Cala Millor (una part). 7.498 hab.
Sant Lluís - Viquipèdia
Població i municipi de Menorca. Fundat pels francesos en honor al rei de França Lluís XV en la breu dominació (1756-1763), a la Garriga de Binifadet, amb construcció de l'església. Al costat del temple s'edificà en traçat rectilini a l'estil francès.
Sant Lluís.info - Pobles de Menorca
Guia turística i cultural del municipi de Sant Lluís (Menorca) de la guia del pobles de Menorca creada per Serveis Web Ferreries. Inclou la història, platjes, excursions, telèfons, l’ajuntament, geografia, turisme, rutes, etc.
Sant Rafel de sa Creu
Petit poble situat al centre de l'illa d'Eivissa que pertany al municipi de Sant Antoni de Portmany i limita amb el municipi de Santa Eulària des Riu. Destaca l'església construïda entre 1791 i 1795, el porxo davant la porta de mitjans el segle XIX.
Santa Eugènia - Viquipèdia
És un municipi del Pla de Mallorca. La història des de la cultura talaiòtica, el nom, situació, vegetació, clima, clima, economia, les seves finques i enllaços externs. Gentilici: Taujà, taujana. Coordenades: 39° 37' 24.98? N 2° 50' 19.55? E.
Santa Eulària des Riu - Viquipèdia
Santa Eulària des Riu, o Santa Eulària del Riu, és la vila i municipi oriental de l'illa d'Eivissa. A l'època musulmana la zona es deia Xarc. Amb la conquesta catalana es modificà la divisió de l'illa en quartons similars a l'organització actual.
Santa Gertrudis de Fruitera
Localitat del centre de l' Illa d'Eivissa que pertany a Santa Eulària des Riu. És una de les tres parròquies junt amb Sant Rafel i Sant Llorenç que no toquen mar. Limita amb Sant Miquel, Sant Llorenç, Santa Eulària, Jesus, Sant Rafel i Sant Mateu.
Santa Gertrudis de Fruitera
Informació de Santa Gertrudis de Fruitera. Santa Gertrudis de Fruitera és una localitat situada al centre geogràfic de l'Illa d'Eivissa que pertany al municipi de Santa Eulària des Riu. L'any 2007 tenia 1.680 habitants.
Santa Margalida - No Oficial
Projecte Telemàtic de l'Ajuntament. Tels. d'interès, urgències,... plans d'actuacions davant d'emergències. Serveis i projectes prevists. Actes prevists. Punts d'informació Juvenil. Borsa de feina. Centres Mèdics. Policia local.
Santa Maria del Camí - santamariadelcami.net
Portal no oficial del municipi. Plànol interactiu del municipi pitjau sobre el sector desitjat de la foto per veure'n plànol ampliat. Navega pels plànols ampliats amb enllaços relacionats amb diferents llocs. Guia, actualitat, cultura, informació i debat.
Santa Maria del Camí - Viquipèdia
Santa Maria del Camí és una vila i municipi de Mallorca. Limita, a llevant amb Consell; a xaloc, amb Santa Eugènia; a migjorn amb Palma; a llebeig amb Marratxí; a ponent amb Bunyola, i a gregal amb Alaró.
Santa Maria del Camí (Mallorca)
El portal no governamental d’aquest municipi de l’Illa de Mallorca. Guia, actualitat, cultura, informació i debat. Inclou un mapa en gran forma del municipi i els seus nuclis de població i els vincles temàtics de Santa Maria del Camí.
Santa Ponça
Santa Ponça és un dels nuclis turístics costaners que pertanyen al municipi de Calvià, a Mallorca. L'origen del topònim remet a una vila romana que es deia Santa Pontia. Té importància històrica degut al desembarcament del rei Jaume I al 1229.
Santanyí - Guia de Mallorca
Santanyí, Cala d’Or, Porto Petro, Cala Figuera, Cala Santanyí, Cala Llombards, Es Llombards, S’Alqueria Blanca, Calonge, Platges de Santanyí, Platges de Cala d’Or, i Parc Natural de Mondragó i les seves platges a Mallorca.
Santanyí - Viquipèdia
Santanyí és la vila i municipi mallorquí més meridional de l'illa. Pertany a la comarca del migjorn. Limita amb Ses Salines, Campos i Felanitx. Compta amb moltes cales notables: Cala Figuera, Cala Santanyí, Cala Mondragó, Portopetro i Cala d'Or.
Selva - Guia de Mallorca
Apartat de Selva d’aquesta guia de Mallorca de la cadena hotelera mca hotels. A més dels nuclis de Selva, Moscari, Caimari, Binibona i Biniamar, altres elements importants del patrimoni del municipi ... Visites d'interés en el municipi de Selva.
Selva - Viquipèdia
Selva és un municipi del raiguer de Mallorca. Limita amb els termes de Mancor, Escorca, Campanet, Inca, Búger i Lloseta. Antigament, en època musulmana, era una alqueria que es deia Xilva. Vers l'any 1248 ja hi havia l’església de Sant Llorenç.
Sempre Eivissa i Formentera
Exposició virtual del patrimoni cultural i natural de les Pitiüses. Textos literaris, imatges i recursos audiovisuals, coincidint amb la nominació d'Eivissa Patrimoni de la Humanitat per Unesco. Coordina Humanitats de la UOC, patrocina "Sa nostra".
Sencelles - Viquipèdia
Sencelles limita amb Santa Eugènia, Consell, Binissalem, Inca, Costitx, Lloret de Vistalegre i Algaida. La conquesta catalana deixà les terres de Sencelles, abans al districte musulmà de Qanarûsha, a la part del vescomte de Bearn.
Sencelles.info
Pàgina web en construcció de Sencelles (Mallorca): Tots els habitants de Sencelles que desitgin un correu electronic: Exemple: elteunom@sencelles.info, escriure a: sebas@sencelles.info. Molt prompte tindrem informació del poble.
Ses Coves - Viquipèdia
Llogaret del municipi de Santa Eugènia que té 38 habitants. Situat al vessant de gregal del Puig de Son Seguí (anomenat Puig de les Coves). Les coves a les quals fa referència el topònim es troben entre Son Ferrando i Son Capó.
Ses Olleries - Viquipèdia
Llogaret del municipi de Santa Eugènia (Mallorca). L’any 2006 tenia 111 habitants, anomenats ollerians. Situat al Pla de Mallorca, entre Pontiró i Santa Eugènia. La contrada es troba al coster de Son Tano, a la falda de xaloc del Puig de Son Seguí.
Ses Salines - Guia de Mallorca
El municipi de Ses Salines està situat a l´extrem sud-est de Mallorca, on es troben algunes de les millors platges de Mallorca, la major part d´elles preservades en el seu estat natural. El litoral en aquest indret presenta una costa baixa i rocosa.
Ses Salines - Viquipèdia
Ses Salines, o també les Salines, (antigament Ses Salines de Santanyí) és a vila i municipi mallorquí pertenyent a la comarca del Migjorn, llindant amb Campos i Santanyí. Comprèn a més, el nucli de la Colònia de Sant Jordi i nombroses salines.
Ses Salines GEN GOB Eivissa
És una extensa àrea (més de 2000 ha), amb gran varietat d'ambients i que formen una única unitat geomorfològica, paisatgística i ecològica molt definida. Podem trobar-hi la pràctica totalitat dels sistemes naturals que existeixen a les Pitiüses.
S'Horta
S'Horta és un llogaret que pertany al municipi de Felanitx, a Mallorca. Es troba al límit del municipi, aferrat a Santanyí. Sorgeix d'una parcel·lació al s. XIX. L'església data de la segona meitat del XIX. Sobretot hi ha agricultura de regadiu.
Signes d'un temps
L’illa de Menorca. signes d’un temps, de fe, família, tradició, apropant-me amb jutipiris a sa gent que estim i a sa gent gran. Cançons, contam coses, escrits, espectacles, esport, fe, frases, paraules, gent, entitats, jocs, lectures, frases i paraules.
Sineu - Guia de Mallorca
Un poble dels més antics, situat al centre de Mallorca a la comarca del Pla. Els seus carrers ens traslladen a l’edat mitjana, amb construccions tradicionals de segles d’antiguitat. Els dimecres s’hi celebra el mercat setmanal.
Sineu - Viquipèdia
Sineu és una vila i municipi del Pla de Mallorca, en ple centre geogràfic de la illa. Limita amb els termes de Costitx, Inca, Llubí, Maria de la Salut, Ariany, Petra, Sant Joan i Lloret de Vistalegre. Taula de continguts temàtics.
SkyBlue Mallorca
Guia del sector d’oci turístic i comercial de l’Illa de Mallorca. Restaurants de Mallorca, caps de cuina, cellers de Mallorca, directori gourmet, establiments d'or, guía gastronòmica, notícies, gourmet, reserves online, videos en català, …
Sóller
Aquí trobareu tota la informació de Sóller (Mallorca), Port de Sóller, i el seu entorn. Hi trobareu des d'informació turistica, esdeveniments i llocs interessants fins a notícies, serveis, una guia comercial, contingut interactiu, anuncis, etc.
Sóller - Viquipèdia
Sóller (pronunciat ['so??] amb ó tancada) és un municipi situat a la costa nord-oest de l'illa de Mallorca. Es troba situat a una vall, a la serra de Tramuntana i limita amb els municipis de Deià, Fornalutx, Escorca i Bunyola.
Sóller Mallorca
Sa web de Sóller. Tota la informació de Sóller (Mallorca), Port de Sóller, i el seu entorn. Hi ha informació turistica, esdeveniments i llocs, notícies, serveis, guia comercial, contingut interactiu, anuncis, cercador, fotos, chat, el temps i molt més.
Son Ferrer
És un nucli urbà situat en el terme municipal de Calvià. Es troba a 15,9 Km de la ciutat de Palma. Té una població de 5022 habitants. És un nucli molt recent, té només 25 anys d'antiguitat. Té un institut d'educació secundària des de fa 10 anys.
Son Macià
Informació de la Viquipèdia sobre Son Macià. Son Macià és una petita població del municipi de Manacor de poc més de vuit-cents habitants. Gentilici: macianer, macianera. Patró del lloc: Mare de Déu d'Agost (15 d'agost).
Son Servera - Guia de Mallorca
El terme municipal de Son Servera està situat al nord-est de Mallorca, i ocupa una extensió de 42,8 quilòmetres quadrats i 7 km de costa. El poble de Son Servera, molt proper a la mar, originàriament constituïa un petit llogaret depenent d'Artà.
Son Servera - Viquipèdia
Son Servera és una vila i municipi mallorquí situat al nord-est de l'illa, pertanyent a la comarca de Llevant. Confronta amb Artà, Capdepera i Sant Llorenç des Cardassar. Taula de continguts temàtics.
Teleweb . ... Mallorca TV a la carta
Portal de Teleweb . ... Mallorca TV a la carta. Vins de Mallorca, formatge, sobrassada, ensaïmada, licors, perfums, ganivets, llaüts i molts altres productes fa temps que han trobat el seu camí cap a l'estranger. Tota l’illa de Mallorca en TV.
TodoFormentera.com
Tota l'oferta turística i d'oci de la paradisíaca illa de Formentera: Ajuntament, artesania, cultura, gastronomia, geografia, història, mapes, fotografies, platges, mapes, fotografies, etc. El portal és del Grup Yatoo.
TotEivissa
Eivissa a la xarxa. Portal tuístic amb informació útil sobre Eivissa (Balears), la seva gent i la seva màgia. Història, cultura, mapes, fotos, platges, institucions de l’illa i enllaços illencs.
TotFormentera
Formentera a la xarxa. Portal tuístic amb informació útil sobre Formentera (Balears), la seva gent i la seva màgia. Història, cultura, mapes, fotos, platges, fotografies, platges, institucions, història, institucions de l’illa i enllaços illencs.
TotMenorca
Menorca a la xarxa. Portal tuístic amb informació útil sobre Menorca (Balears), la seva gent i la seva màgia. Història, cultura, mapes, fotos, platges, institucions de l’illa i enllaços illencs.
Turisme Formentera
Pàgina amb informació del Turisme Formentera. Formentera és una autèntica illa, perquè pel fet de no tenir aeroport només és accessible per via marítima. No obstant això, les virtuts de Formentera són moltes més.
Un cop d’ull - Alcúdia
Extens monogràfic d’Alcúdia: medi físic, patrimoni, història, costums i tradicions. Hi ha gairebé unanimitat sobre l’origen del nom d’aquest municipi, és un topònim d’origen àrab, prové del mot al kudia que en àrab significa ‘el pujol’.
Un cop d’ull - Felanitx
Extens monogràfic de Felanitx: medi físic, patrimoni, història, costums i tradicions. El municipi de Felanitx té una superfície de 169,57 quilòmetres quadrats, la qual cosa el situa en el quart lloc entre els municipis més grans de Mallorca.
Un cop d’ull - Llucmajor
Extens monogràfic de Llucmajor: medi físic, patrimoni, història, costums i tradicions. L’extensió del municipi és de 327,05 quilòmetres quadrats, superfície que el converteix en el municipi més extens de les Illes Balears.
Un cop d’ull - Muro
Extens monogràfic de Muro: medi físic, patrimoni, història, costums i tradicions. Muro és una paraula derivada del mot llatí Murus. Una particularitat del parlar dels mossàrabs, a Mallorca i al País Valencià, fou conservar la “o” final en noms de lloc.
Un cop d’ull - Petra
Extens monogràfic de Petra: medi físic, patrimoni, història, costums i tradicions. Petra és un municipi genuí de l’interior de l’illa de Mallorca. El municipi de Petra, situat al Pla de Mallorca, té una extensió de 70,13 quilòmetres ...
Un cop d’ull - Porreres
Extens monogràfic de Porreres: medi físic, patrimoni, història, costums i tradicions. El municipi de Porreres es troba situat al sud de la comarca del Pla de Mallorca, és, per tant, un municipi interior...
Valldemossa - Viquipèdia
Valldemossa és una vila i municipi de la serra de Tramuntana de Mallorca, a 17 km de la capital, Palma. Limita amb els termes d'Esporles, Banyalbufar, Deià, Bunyola i Palma. Situat a la serra de Tramuntana, a 436 m d'altitud.
Valldemossa Virtual
Espai a Internet de Valldemossa Virtual, la guia del municipi de Valldemossa, a l’Illa de Mallorca. Visita virtual, comerç, restauració, allotjament i les seves festes. La versió en català de la web no està operativa.
Vídeo de Santa Eugènia (Mallorca)
Reportatge en vídeo de l’història del municipi de Santa Eugènia, a l’illa de Mallorca. Ja ha passat més d'un segle des de que l'Arxiduc Lluis Salvador dirigís els seus pasos des de Consell fins Santa Eugènia.
Vilafranca de Bonany - Guia de Mallorca
Municipi que forma part de la comarca del Pla de Mallorca. S’ha dedicat, històricament, als cultius de secà. Conegut per la gran qualitat dels melons i de les síndries, i l’agricultura. Una altra activitat destacada és la fabricació de teules.
Vilafranca de Bonany - Viquipèdia
Vilafranca de Bonany és una vila i municipi del Pla de Mallorca que limita amb Felanitx, Porreres, Sant Joan, Petra i Manacor. Té una extensió de 22,99 km² i una població de 2.568 habitants, quasi bé tots concentrats a un nucli.
Visit Manacor
Completa informació turística de Manacor i Porto Cristo de l'Ajuntament; Hotels, agroturisme, reserves online, oficines turístiques i serveis.
Visitmanacor
Portal del Manacor turístic a càrrec de la Delegació de Turisme de l’Ajuntament de Manacor. Inclou informació dels hotels i dels allotjaments rurals de Manacor i Porto Cristo. També hi podeu fer les reserves online.
Viu Sóller
Sóller t’explica: Història i ubicació de Sóller. Preus, moneda, horaris comercials del municipi. Sóller et guia: És recorreguts i visites. Adreces per a organitzar el teu día. Hotels, restaurants, balls, esport, teatre, museus, compres, nit, etc.
Web de Maria de la Salut
Pàgina de Jon Olano Pozo, amb informació sobre Maria de la Salut (Mallorca): Història, descripció del municipi, mercats i fires, oci, llocs d'interès, personatges ilustres de Maria. Seccions sobre altres coses.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT