BARCELONACOMARQUES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
@libés
Us dono la benvinguda a la meva pàgina personal. Hi trobareu dedes de la borsa, recursos d'internet en català, consultar el meu currículum i gaudir d'un recull de fotografies. Navegació: La pàgina web està estructurada al voltant del menú superior.
Abadia de Montserrat
Un santuari emblemàtic, en el que l'espiritualitat i la cultura es troben en un entorn natural únic. Vida espiritual dels monjos a l'abadia, l'escolania, exposicions del museu, trens per arribar-hi, reserves d'habitacions, ...
Abrera - Viquipèdia
Abrera és una vila i municipi de la comarca del Baix Llobregat. La festa major és el 29 de juny, per Sant Pere. Situada a l'extrem nord de la comarca, a banda i banda del riu Llobregat. Els habitants estan distribuïts entre el nucli urbà, el nucli antic.
Agroturisme al Lluçanès
Web de L'Associació de Turisme Rural del Lluçanès. Un conjunt de pobles ben repartits en un paisatge amable, increïblement tranquil. Activitat agrícola, forestal i de ramaderia extensiva molt respectuosa amb la natura.
Aguilar de Segarra - Consell Comarcal del Bages
Municipi al límit oriental del Bages, en contacte amb la Segarra i l'Anoia. El terme està format pel poble d'Aguilar, prop de les runes del castell del mateix nom i el de Castellar, el barri de l'Estació, de Sant Miquel, el nucli les Coromines i el Raval.
Aguilar de Segarra - Viquipèdia
Aguilar de Segarra és un municipi situat al límit oriental de la comarca del Bages a l'alta conca de la riera de Rajadell. Pertanyent a l'Alta Segarra, en contacte amb la Segarra i l'Anoia. Economia, llocs, festes i tradiccions, demografia i política.
Aiguafreda - Viquipèdia
Aiguafreda és un municipi de la comarca del Vallès Oriental. A la serra de l'Arca hi ha un gran dolmen que testimonia l'antiga ocupació del territori. La primera referència històrica del topònim Aiguafreda apareix en llatí (Aqua frigida) l'any 898.
Alella - Viquipèdia
Informació d’Alella (el Maresme) de la Viquipèdia. La vila d'Alella està documentada per primer cop, l'any 975, en un contracte de venda de terres de Premià, marcant-ne els límits de ponent. També s'han trobat documents que daten de l’any 993.
Alpens - Viquipèdia
Alpens és un municipi de la comarca d'Osona. Evolució demogràfica i articles relacionats. El Roc d'en Selles és una muntanya de 946 metres que es troba al municipi d'Alpens a la comarca d'Osona. Gentilici: Alpensí, alpensina.
Altiplà
Un altiplà és una plana que està situada per sobre dels 400 m. del nivell del mar i està envoltada de terres més baixes al seu voltant. El Moianès és un altiplà. Els cims més elevants de l'altiplà que es troben a la comarca del Bages.
Ametlla del Vallès
Municipi a mitja hora de la ciutat de Barcelona, situat a la comarca del Vallès Oriental. Festes locals oficials del municipi i tota la informació municipal.
Ametlla del Vallès - Viquipèdia
És un municipi de la comarca del Vallès Oriental, situat al sud dels cingles de Bertí (Serralada Prelitoral), just abans que aquests s'acostin al massís del Montseny i deixin entre mig el Congost, ja dins del municipi veí de Figaró-Montmany.
Arenys de Mar - Viquipèdia
Arenys és a 40 km de Barcelona per la carretera N-II o l'autopista C-32. També s'hi pot arribar amb el tren de Rodalies de Catalunya (línia R-1), de manera que es pot arribar des del centre de Barcelona (Plaça de Catalunya) a Arenys en 55 minuts.
Arenys de Munt - Viquipèdia
Arenys de Munt és un municipi de la comarca del Maresme. Té una superfície de 21,3 km² i limita amb: Vallgorguina, Sant Iscle de Vallalta, Canet de Mar, Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Dosrius. El municipi inclou 17 entitats de població.
Arenys on Line
Arenys de Mar. Les seves festes, història, el retaule i l'Església. Actes culturals, arxiu fotogràfic, oferta turística, revista d'informació local.. Notícies i webs d'interès d'Arenys.
Argençola - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona d’ Argençola, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Argençola - Viquipèdia
Argençola és un municipi de la comarca de l'Anoia pertanyent a la Vegueria del Penedès. Ajuntament, història, entitats de població, patró i festa major, evolució demogràfica i enllaços externs. Gentilici: Argençolenc, argençolenca.
Argentona - Viquipèdia
Argentona és una vila i municipi de la comarca del Maresme. Està situada a la part central de la comarca, i va des dels peus de la Serralada Litoral fins a gairebé la costa. Limita amb Dosrius, la Roca del Vallès, Mataró, Òrrius i amb Cabrera de Mar.
Argentona Turisme
Vila meravellosa per visitar, You are a wonderful town to visit, Vous êtes une très belle ville à visiter, Sie sind eine wunderbare Stadt zu besuchen, Você é uma cidade maravilhosa para visitar. La vila d’Argentona es situa a la part mitjana del Maresme.
Artés - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis d'Artés, al Bages. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebraci-ons, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Articles de Ramon Rovira i d'altres sobre Gelida
Articles (Solament textos) de Ramon Rovira i Tobella i d'altres autors que fan referència al municipi de Gelida. Programes de la Festa Major del poble.
Artigas Jorba, Lluis
Esparreguera ciutat del meu cor. Articles, noticies d’Esparraguera i activitats locals. Vincles: d’Esparraguera, generals, d’Internet, cercadors i aplicacions informàtiques.
Assignatura Sitges
Hereva del treball desenvolupat per l’equip pedagògic que en va tenir cura i que va crear la primera proposta educativa relacionada amb el coneixement de la història, la cultura, les tradicions i les arts del municipi. Per a estudiants de 3r, 4t, 5è i 6è.
Associació d’Empresaris Turístics Montseny - Turisme respectuós amb l'entorn i el patrimoni
Arbúcies, Breda, El Brull, Càmpins, Cànoves i Samalús, Fogars de Montclús, Gualba, Montseny, Riells, St Antoni de Vilamajor, St Celoni, St Esteve de Palautordera, St Pere de Vilamajor, Sta Maria de Palautordera, Vallgorguina, Viladrau.
Associació d'Agroturisme d'Osona
Volem superant-nos dia a dia, perquè les nostres cases us propiciïn una experiència de descans, harmonia i acolliment.
Associació Ribes Internet - ribes.org
ribes.org és un dels instruments de què disposa l'Associació Ribes Internet per donar a conèixer el municipi a Internet, promoure l'ús d'Internet entre la ciutadania, afavorir la presència de les entitats culturals, esportives i cíviques en aquest mitjà .
Avià - Viquipèdia
Avià és un municipi de la comarca del Berguedà. Entitats de població: Avià, Cal Rosal, Graugés, Obiols, La Plana, Molí del Castell i Barri de la Creu. Demografia: Evolució demogràfica. Llocs d'interès. Enllaços externs.
Avinyó - Viquipèdia
Avinyó és un municipi del Bages, situat a la dreta de la vall mitjana de la riera Gavarresa, tocant el Lluçanès, i drenat per la riera de Relat. Va pertànyer al monestir de Sant Pere de la Portella des del 1219, però passà més tard a la jurisdicció reial.
Avinyó Nou (Les Cabòries) - Viquipèdia
Nucli de població d'Avinyonet del Penedès, a l'Alt Penedès. L'any 2007 els veïns van debatre sobre la necessitat de canviar-ne el nom, per tal que no fora el mot general cabòria “preocupació, mania, pensament”. Va sorgir Avinyó Nou.
Avinyonet del Penedès - Viquipèdia
Avinyonet del Penedès és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès, amb capital a Avinyó Nou. Informació dels nou nuclis de població del municipi. Evolució demogràfica i enllaços externs.
Avinyonet del Penedès [Avinyó del Penedès] - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Penedès, situat a la zona de contacte entre la Depressió Prelitoral Catalana i els contraforts del massís de Garraf. El centre municipal és a Avinyó Nou, nom que adoptà el nucli de les les Cabòries l'any 2007.
Badia del Vallès - Viquipèdia
Badia del Vallès és una vila i municipi de la comarca del Vallès Occidental. Limita amb Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès i Sabadell. És un dels municipis amb la densitat de població més alta del país i dels municipis més joves de Catalunya.
Badia del Vallès - Viquipèdia
Vila i municipi del Vallès Occidental. Limita amb Cerdanyola, Barberà i Sabadell. És un dels municipis amb la densitat de població més alta del país i un dels més joves de Catalunya, es va constituir l’any 1994. Abans era conegut com Ciutat Badia.
Bagà - Piera Edicions
Guia d’aquest municipi de la comarca del Berguedà. Dades generals, breu història, mejar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. També hi ha serveis web disponibles.
Bagà - Viquipèdia
Bagà és un municipi de la comarca del Berguedà. Històricament pertanyia a la Baronia de Pinós i és la capital històrica de l'Alt Berguedà. Al sud de Bagà, a uns 2 km de distància, es troba el barri de Terradelles (que forma part del municipi).
Balenyà
Pàgina que conté una àmplia informació sobre el municipi de Balenyà (Osona), i la seva història apunts d'història del naciona-lisme regionalisme, i els separatismes, La Inquisició, ... Les peculiaritats de Balenyà, etc.
Balenyà Els Hostalets
Pàgina no oficial de Balenyà (Osona), i la seva història, les seves peculiaritats, història, entitats, dades municipals, etc. La població dels Hostalets va prendre un notable ritme de creixença a partir del 1920.
Barberà del Vallès - Viquipèdia
Barberà del Vallès és un municipi de la comarca del Vallès Occidental. Està situat a uns 15 minuts de Barcelona. Limita amb els municipis de: Sabadell, Badia del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac i Santa Perpètua de Mogoda.
Barcelona és molt més
A prop de Barcelona totes les possibilitats per a gaudir de l’oci, de la cultura i de la natura. Les marques turístiques de Costa Barcelona, Catalunya Central i Pirineus i els espais turístics inclouen mar i platges, paisatges d’interior, art i patrimoni.
Begues - Viquipèdia
Begues és un municipi de la comarca del Baix Llobregat. Els habitants de Begues antigament eren coneguts com encantats. L'asteroide (68325) Begues és dedicat a la vila i es va descobrir des de l'observatori ubicat a la població.
Bellprat - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Bellprat, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 93 hab. Extensió: 33,95 km². Densitat de població: 2,7 hab./km². Altitud: 653 m. Dades de l’Ajuntament.
Bellprat - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Bellprat, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Bellprat - Viquipèdia
Bellprat és un municipi de la comarca de l'Anoia. Demografia: Evolució demogràfica. Personatges il·lustres: Natividad Yarza Planas, alcaldessa durant el període de la segona república. Gentilici: Bellpratenc, bellpratenca.
Berga Turisme
Portal de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga. El servei inclou totes les dades d’interès de la capital del Berguedà: Descobrir la ciutat, on dormir, on menjar, turisme cultural, turisme actiu, serveis, art, i rutes turístiques.
Berguedà Turisme
Hotels Berguedà, hostals Berguedà, turisme rural Berguedà, càmpings Berguedà, restaurants Berguedà, activitats Berguedà... Tota la informació del Berguedà a un clic. Activitats, monuments, indrets, festes i tradicions, i campanyes.
Boades - CRP Bages
Una breu ressenya sobre aquest sepulcre de l’època dels íbers, situat al poble de Boades, al municipi de Castellgalí (Bages); Localització i accés, descripció i contacte, documentació i informacions complementàries.
Boades - CRP Bages
Ressenya sobre aquest sepulcre de Castellgalí municipi de la comarca del Bages. Restes d'assentaments ibèrics i romans, d'entre els quals destaca el sepulcre. Es un petit temple funerari romà, de planta gairebé quadrada, cobert amb volta de canó.
Borgonyà
Web de la Colònia de Borgonyà, que pertany a Sant Vicenç de Torelló (Osona). Els nostres records, la nostra història. La pàgina web de Borgonya és un projecte documental sobre la història de la nostra comunitat. Història, activitats, la gent, ...
Borredà - Viquipèdia
Borredà és un municipi de la comarca del Berguedà, originat entorn de l'església de Santa Maria, bastida el 856 i cedida al Monestir de Santa Maria de Ripoll per Guifré el Pilós. Hi ha servei d'autobusos que uneix Borredà amb Berga i Ripoll.
Borredà Turisme
Pàgina de turisme a Borredà, un petit poblet de 500 habitants del Berguedà. La tranquilitat, pau i el bon acolliment, dominen l'ambient. Serveis, festes, activitats lúdiques, rutes i agenda del Berguedà.
C.I.C. Moià
La Web del C.I.C. Pàgina personal de Carles Illa Casanova. Aquesta pàgina no oficial, es tracta d’una Web personal del C. I. C. i que no té d’altres pretensions, que, apart del fet de ser present a la xarxa de xarxes.
Cabrera d'Anoia - SE de l’Anoia
Informació de Cabrera d'Anoia (Anoia). Casa pairal de Can Feixes, Coves i avencs del Mamut, Torrent de la Bleda, Torrent de la Guitza, i altres llocs per visitar. Nuclis de població: Canaletes, Can Ros, Castell de Cabrera, Can Gallego, …
Cabrera d'Anoia - Viquipèdia
Cabrera d'Anoia és un municipi de la comarca de l'Anoia, amb capital a Canaletes. El 4 de febrer de 2007 va canviar el nom de Cabrera d'Igualada recuperant l'antic nom del municipi que fa referència a la comarca i a la conca del riu Anoia.
Cabrera de Mar - Viquipèdia
Cabrera de Mar, o Cabrera de Mataró, és un municipi de la comarca del Maresme. Seguint el litoral es troba entre Vilassar de Mar i Mataró. El nucli urbà principal és a 2,5 km del mar, en una petita vall entre els turons de Burriac i de Montcabrer.
Cabrera Turisme
Una vila meravellosa per visitar, You are a wonderful town to visit, Vous êtes une très belle ville à visiter, Sie sind eine wunderbare Stadt zu besuchen, Você é uma cidade maravilhosa para visitar. Situada a 28 km de la capital de província, Barcelona.
Cabrianes
Totes les dades d'aquest municipi de la comarca del Bages, prop de l'Eix Tranversal. Situació, novetats i informació de la Corbatera i el EMD Cabrianes. Cabrianes és una agregat al municipi de Sallent (Bages).
Cabrils - Viquipèdia
Cabrils és un municipi de la comarca del Maresme, entre els municipis de Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Òrrius, Argentona i Cabrera de Mar, i a deu quilòmetres de Mataró, capital de comarca. Està envoltat pels turons d'en Cirers i de Montcabrer.
Cal Rosal
Cal Rosal és un nucli de població d’uns 700 habitants situat a la riba del riu Llobregat, al sud de Berga. Administrativament pertany en la major part al municipi d’Olvan, tot i que n’està separat per uns 4 quilòmetres i té una història pròpia.
Cal Rosal
Cal Rosal és un nucli de població situat al peu del riu Llobregat, en el punt on conflueixen els termes municipals d'Olvan, Berga i Avià a la comarca del Berguedà (al Baix Berguedà), província de Barcelona. Completa informació.
Calaf - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Calaf, l'Anoia. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Calaf - Viquipèdia
Municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Segarra. Entitats de població: Cafaf i La Pineda. Enllaços externs. Esdeveniments. Gentilici: Calafí, calafina. Coordenades: 41° 44' 4? N 1° 30' 50? ECoordenades: 41° 44' 4? N 1° 30' 50? E.
Calders - Viquipèdia
Municipi de la comarca natural del Moianès, nova comarca catalana. Entitats de població: Calders, Urbanització la Guàrdia, Viladecavalls de Calders. El poble està situat en una carena que separa les valls de les rieres de Malrubí i de Calders.
Caldes d'Estrac - Viquipèdia
Caldes d'Estrac, coneguda com a Caldetes, és una vila i municipi de la comarca del Maresme. El topònim del llatí caldarios, «banys calents», i del nom de persona Astaracum procedent d'Aquitània que també va donar nom al territori gascó d'Astarac.
Calella - Viquipèdia
Calella és un municipi de la comarca del Maresme. És coneguda com la capital turística de la Costa del Maresme, es caracteritza per ser una ciutat cosmopolita i alegre, amb un clima típic del Mediterrani. Situada a 50 km de Barcelona i de Girona.
Calldetenes - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Calldetenes a l’Osona. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Calldetenes - Viquipèdia
Calldetenes és un municipi de la comarca d'Osona. El centre històric del municipi és l'antiga església de Sant Martí de Riudeperes. Història, economia, cultura i esports, evolució demogràfica i enllaços externs.
Callús - Piera Edicions
Municipi a la comarca del Bages. El poble, situació, història, dades generals, breu història, menjar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. Plànol de Callús, etc.
Callús - Viquipèdia
Municipi del Bages, situat a l'esquerra de la vall mitjana del riu Cardener, al nord-oest del pla de Bages. La riera de les Freixes (o de Bellver, o de Vallverd) forma el límit oriental del municipi. La indústria tèxtil va tenir-hi una gran tradició.
Calonge de Segarra - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Calonge de Segarra, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 93 hab. Extensió: 33,95 km² Densitat de població: 2,7 hab./km². Altitud: 653 m. Dades de l’Ajuntament.
Calonge de Segarra - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Calonge de Segarra, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Calonge de Segarra - Viquipèdia
És un municipi de l'Alta Segarra situat a l'extrem nord de la comarca de l'Anoia, amb capital administrativa a Dusfort. Entitats de població: Aleny, Calonge de Segarra, Dusfort, Mirambell, Sant Pere de l'Arç, i El Soler. Demografia i llocs d'interès.
Campins - Viquipèdia
Campins és un municipi que pertany, administrativament, a la comarca del Vallès Oriental. Forma part de la històrica subcomarca del Baix Montseny. Evolució demogràfica de la población i enllaços externs. Gentilici: Campinenc, campinenca.
Camps - Viquipèdia
Camps és un poble que pertany al terme municipal de Fonollosa, al Bages. Només sis persones viuen al nucli, la resta d'habitants viuen escampats en cases i masies, algunes formant petits ravals. Molta informació del poble.
Can Benet de la Prua
Petit nucli rural al nord del terme municipal de Sant Sadurní d'Anoia, amb una trentena de cases i 94 habitants, la primera construcció (Cal Benet) està datada del segle XVII i fou fundada per la família Domènech, que vingué del veí poble d'Espiells.
Can Lloses
Urbanització de Sant Pere de Ribes situada a poc menys d'un Km al NE del nucli de Ribes. S'hi accedeix des de la carretera d'Olivella. Està formada per dos sectors: Can Lloses i Can Marcer de la Penya, noms que provenen de masies.
Can Santeugini
Can Santeugini és una urbanització que pertany al terme municipal de Castellbisbal, a la comarca del Vallès Occidental. Té una població aproximada de 1.137 habitants (2009). Està situada a uns 3 km de Martorell i a uns 9 km de Castellbisbal.
Canet de Fals - Viquipèdia
Nucli urbà a la zona oriental del municipi de Fonollosa (Bages), al terme de Fals, proper a Sant Joan de Vilatorrada. L'any 2006 superava els 550 habitants. Va néixer com a urbanització, però cada vegada la gent hi viu de manera més permanent.
Canet de Mar - Viquipèdia
Canet de Mar és un municipi de la costa del Maresme a 40 km al nord-est de Barcelona ciutat. De gran tradició tèxtil, marinera i turística, és un important centre cultural per les seves esglésies de Sant Pere i de la Mare de Déu de la Misericòrdia.
Cànoves i Samalús - Viquipèdia
Cànoves i Samalús és un municipi de la comarca del Vallès Oriental, amb capital a Cànoves que va donar nom al municipi fins el 1989. Forma part de la subcomarca del Baix Montseny. Entitats de població. Evolució demogràfica. Enllaços externs.
Cantallops (Alt Penedès) - Viquipèdia
És un poble de l'Alt Penedès repartit entre els municipis d'Avinyonet del Penedès i Subirats. L'any 2005 tenia 285 habitants; 224 a Avinyonet i 61 a la banda de Subirats. L’activitat econòmica es basa en el conreu del raïm i del préssec de secà.
Cantonigros.com
Portal amb completa informació d’aquest municipi del Collsacabra-Guilleries. Al 1565 el pagès Antoni Prat, dit "Toni Gros" fundà un hostal on actualment es troba el poble, que adopta el sobrenom del fundador del primer enclavament.
Canyamars
Canyamars és un dels tres nuclis del municipi de Dosrius, a la comarca del Maresme. El nucli es troba al fons d'una vall, entre les serres del Corredor i de Montalt. Hi destaquen l'Església de Sant Esteve (gòtica, s X); el Santuari del Corredor (s XVI).
Canyelles - Viquipèdia
És un municipi de la comarca del Garraf. Limita al nord amb Castellet i la Gornal i Olèrdola, municipis de l'Alt Penedès. A l'est limita amb Olivella, al sud amb Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú i a l'oest, de nou, amb Castellet i la Gornal.
Canyelles.net
Portal del municipi de Canyelles, a la comarca del Garraf. Directori d’empreses de Canyelles, opinió, enquestes, música, vincles locals, serveis, jocs, etc. Inclou el Blog de Canyelles i posibilitat de llegir la premsa online.
Capellades.net
Benvingut a Capellades. Portal d'Internet que té la finalitat de difondre l'activitat cultural, associativa, esportiva, de lleure i d'opinió de Capellades. El portal vol esdevenir un ferm referent de Capellades a la xarxa. Associació Cultural La Miranda.
capgros.com
El Diari Digital de Mataró i el Maresme. Notícies, agenda, cartellera, borsa immobiliaria, motor, restaurants, etc. Guia Capgròs de Mataró. Portal immobiliari del Maresme. Seccions i actualitat.
Capolat - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Capolat, municipi del Berguedà. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Capolat - Enciclopèdia.cat
Municipi del Berguedà, al límit amb el Solsonès. Limita amb Castellar del Riu (N), Berga i Avià (E), i l’Espunyola i l’enclavament de Comesposades de Montmajor (S) i amb els municipis de Navès i Guixers del Solsonès. Altres indrets del terme.
Capolat - Viquipèdia
Capolat és un municipi de la comarca del Berguedà. Entitats de població: Capolat, Llinars, Rossinyol i Coforb, Sant Andreu de Farners i Sant Quintí de Travil. Evolució demogràfica del municipi i enllaços externs.
Carbasí
Petit nucli de població de trenta habitants que es troba al nord-est del terme municipal d'Argençola, a la comarca de l'Anoia. Amb d’altres veïnats formen un grup de cases inclosa l'església de St. Llorenç d'Argençola, d'estil neoclàssic (s. XIX).
Cardona
Web turística de Cardona i les seves figures de Sal: Guia turística del municipi bagenc; El Castell medieval, la sal i les figures, llibres i litografies. Allotjaments i restaurants. També hi trobareu tota l'actualitat del municipi.
Cardona - Viquipèdia
Cardona és un municipi de la comarca del Bages. Entitats de població: Cardona i la Coromina. Història. Evolució demogràfica. Indrets per visitar. Festes locals. Comunicacions. Enllaços externs. Gentilici: Cardoní, cardonina.
Carme - Viquipèdia
Carme és un municipi de la comarca de l'Anoia. Entitats de població: Les Esplugues de Carme i Les Pinedes de l'Ermengol. Demografia: Evolució demográfica. Enllaços externs. Gentilici: Carmetà, carmetana.
Casserres - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Casserres al Berduedà. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Casserres - Viquipèdia
Informació de la Viquipèdia de Casserres. Casserres és un municipi de la comarca del Berguedà. Escut oficial, localització, dades municipals. Es gentilici és: Casserrenc, casserrenca, …
Castell de l'Areny
Web amb informació general de Castell de l'Areny, municipi de la comarca del Berguedà. Situació geogràfica, història, natura, festes, excursions, gastronomia l’anisoteca, casa de colònies, àlbum i altres dades diverses.
Castell de l'Areny - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Castell de l'Areny, municipi del Berguedà. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Castell de l'Areny - Viquipèdia
Castell de l'Areny és un municipi de la comarca del Berguedà. En el seu terme hi ha les restes de l'antic poble de Sant Romà de la Clusa. Evolució demogràfica 1497-2009 i enllaços externs. Coordenades - 42° 10' 29? N, 1° 56' 49? E.
Castell de l'Areny [d'Alareny] - Enciclopèdia.cat
Municipi berguedà que s’estén als vessants meridionals de la serra de Catllaràs, al límit amb la Pobla de Lillet. Situació i presentació. El terme s’estén des del cim de Puig Lluent, el qual domina les valls de la Clusa i de la riera de Vilada.
Castellar (Aguilar de Segarra)
Entitat de població del municipi d'Aguilar de Segarra a la dreta de la riera de Rajadell i a la confluència amb la de Grevalosa. Al s. XIX formava municipi amb les quadres de les Coromines, Puigfarners i Seguers i el santuari de Còdolrodon.
Castellar de n'Hug
Pont de la Farga Vella, fonts de Llobregat, església i rectoria de Santa María, cingles, serveis educatius i turístics, Orriols, Església de Sant Joan de Cornudell, Fàbrica de ciment i xalet del Clot de Moro, Sant Vicenç de Rus, La Closa, Casa del pastor.
Castellar de n'Hug - Enciclopèdia.cat
Municipi del Berguedà, al límit amb el Ripollès. A més del poble de Castellar de n’Hug, el terme comprèn l’antic veïnat de Sant Vicenç de Rus, a la confluència de la riera de Rus amb el Llobregat. Altres indrets del terme i història.
Castellar del Riu - Enciclopèdia.cat
Municipi del Berguedà, al límit amb el Solsonès, que s'estén pels vessants meridionals dels rasos de Peguera. Situació i presentació, població i l’economia. Informació de la caseria de Llinars i els altres indrets del terme.
Castellar del Riu - Viquipèdia
Castellar del Riu és un municipi de la comarca del Berguedà, amb capital a Llinars. Entitats de població: Castellar del Riu, Espinalbet, Llinars i Els Rasos de Peguera. Evolució demogràfica de la població del municipi.
Castellar del Vallès - Viquipèdia
Castellar del Vallès (antigament, Sant Esteve de Castellar) és una ciutat de 23.238 habitants, situada al nord de la comarca del Vallès Occidental. La seva superfície és de 44,9 quilòmetres quadrats i es troba a 331 metres sobre el nivell del mar.
Castellbisbal - Viquipèdia
Castellbisbal és un municipi de la comarca del Vallès Occidental. Es troba situat al marge esquerre del riu Llobregat, en la seva confluència amb la riera de Rubí. L'origen del terme Castellbisbal prové de la unió dels termes "castell" i "bisbe".
Castellcir - Enciclopèdia.cat
Municipi del Moianès, al sud-est de l'altiplà del Moianès (al qual pertangué històricament). A l'oest, el massís de la Sauva Negra el separa d'Osona. Al s XIX li fou agregat el terme de Marfà, separat del sector principal pel de Castellterçol.
Castellcir - Viquipèdia
És un municipi de la comarca natural del Moianès, adscrit ja la comarca del Moianès. Està dividit en dos sectors: el sector principal, que comprèn les antigues parròquies de Sant Andreu de Castellcir i de Santa Coloma Sasserra, i la Vall de Marfà.
Castelldefels - Viquipèdia
Vila i municipi de la comarca del Baix Llobregat. La seva població era de 63.151 habitants (2011). Les primeres mencions de la ciutat es realitzen amb el nom de Castrum Felix. Una forma romanitzada, Castello de Feels (Castell de Fidels), serà la llavor.
Castelldefels Turisme
Web de Turisme de la ciutat. Reserveu el vostre allotjament a Castelldefels. Al centre ciutat, a peu de platja, etc. Gran oferta d'establiments. Un dels atractius destacats de Castelldefels, és l’oferta gatsronòmica, molt diversa i de gran qualitat…
Castelldefels Web
La informació més complerta d'aquesta vila. Actualitzacions diàries amb el màxim rigor informatiu. Tot el que busques d'aquesta ciutat ho trobaràs aquí: informació geografica, històrica, mapes, notícies, cultura i mapes.
Castelldefels, la guia de la ciutat
Portal de Castelldefels, amb informació, notícies, els comerços i les empreses de Castelldefels (Baix Llobregat). Informació del Centre Comercial de Castelldefels, L'Anec Blau. Els destacats del més a Guia Castelldefels.
Castellet i la Gornal - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Penedès, a la vall del riu de Foix, a la zona de contacte entre la Depressió Prelitoral i el sector meridional de la Serralada Litoral, per la qual s'obre pas el riu tot formant un engorjat aprofitat per a la construcció d'una resclosa.
Castellet i la Gornal - Viquipèdia
Castellet i la Gornal és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. El terme municipal és al sud de la comarca. La capital del municipi és la Gornal, que en la divisió provincial del 1833, va ser inscrita a la província de Tarragona.
Castellfollit de Riubregós
Situat a la vora del riu Llobregós, sota les runes del castell, és la porta de comunicació entre l'Anoia i la Segarra. El municipi, format pel nucli urbà i masies, compta amb 363 hab. i 26 km². Llocs d'interès, serveis, allotjaments i restauració.
Castellfollit de Riubregós - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Castellfollit de Riubregós, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 206 hab. Superfície: 26,28 Km². Densitat: 7,83 hab./km². Altitud: 467 m. Dades de l’Ajuntament.
Castellfollit de Riubregós - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Castellfollit de Riubregós, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Castellfollit de Riubregós - Viquipèdia
Castellfollit de Riubregós és un municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Segarra. Demografia: Evolució demogràfica. Enllaços externs. Vegeu també Torre Bassols. Gentilici: Castellfollitenc, castellfollitenca.
Castellfollit del Boix - Consell Comarcal del Bages
Castellfollit del Boix és un municipi situat al sud-oest del Bages, al límit amb l'Anoia. Un producte original de Castellfollit, que ha obtingut el reconeixement general per mitjà de la denominació comarcal de productes alimentaris, són les mongetes.
Castellfollit del Boix - Enciclopèdia.cat
Municipi del Bages, al límit amb l'Anoia; ocupa un conjunt de relleus oligocènics, en bona part tabulars, que formen la divisòria entre les conques del Llobregat i de l'Anoia. La població, l’economia i altres indrets del terme.
Castellfollit del Boix - Viquipèdia
Castellfollit del Boix és un municipi de la comarca del Bages. Llocs d’interès: Església romànica Sant Pere, del segle XI, amb l'ornamentació típica del primer romànic i sobre un turó, vestigis del castell.
Castellgalí - Viquipèdia
Castellgalí és un municipi de la comarca del Bages. Situat a l'extrem meridional del pla de Bages, en una elevació que domina la confluència dels rius Cardener i Llobregat, al nord-oest dels contraforts del massís de Montserrat.
Castellnou de Bages - Consell Comarcal del Bages
Castellnou de Bages és un municipi situat immediatament al nord de la zona plana del Bages, a mig camí entre el Llobregat i el Cardener. Sant Adreu de Castellnou, església romànica restaurada, i la Torre de Castellnou, són monuments notables.
Castellnou de Bages - Enciclopèdia.cat
Municipi del Bages, als altiplans estructurals de l'interfluvi del Llobregat i el Cardener, continuació vers el S de la serra de Castelladral. Situació i presentació, població i l’economia, el poble i els altres indrets del terme municipal.
Castellnou de Bages - Viquipèdia
Castellnou de Bages és un municipi de la comarca del Bages. El 1966 el poble va ser venut a un col·legi barceloní dels salesians, transformat-lo en un centre de colònies de vacances i un lloc de reunió, per als seus alumnes i d’altres.
Castellolí - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Castellolí, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 486 hab. Superfície: 25,25 Km². Densitat: 19,24 hab./km². Altitud: 415 m. Dades de l’Ajuntament.
Castellolí - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Castellolí, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Castellolí - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Castellolí, a l’Anoia. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Castellolí - Viquipèdia
Castellolí és un municipi de la comarca de l'Anoia. Visitar Castellolí és seguir el camí d'un riu que ha estat l'eix vertebrador de l'activitat humana d'un conjunt de pobles. Es poden fer rutes a peu molt interessants pels seus voltants.
Castellví de la Marca - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Castellví de la Marca (Alt Penedès). Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Castellví de la Marca - Viquipèdia
Castellví de la Marca és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès, amb capital a la Múnia. Està situat al límit sud de la comarca, des de la Serralada Prelitoral cap al centre de la depressió del Penedès. Coordenades - 41° 19' 41? N 1° 37' 11? E.
Castellví de Rosanes - Diputació de Barcelona
Les dades de Castellví de Rosanes de la Diputació de Barcelona: Població (1.1.2005): 1370 hab. Extensió (Km²): 17,09. Dades generals, electes, tècnics, organismes autònoms, informació juvenil, indicadors socials, cartografia local, ...
Castellví de Rosanes - Viquipèdia
Castellví de Rosanes és un municipi de la comarca del Baix Llobregat. Castellví de Rosanes respecte el Baix Llobregat. Entitats de població i habitants. Dades municipals. Gentilici, Castellvinenc, castellvinenca …
Centelles on Line
Centelles on line, web no oficial, sobre el poble de Centelles al Osona, papiroflexia o Origami per LLuis Valldeneu i un fabricant de web's que es diu Jordi Terns. La veterana pàgina ja no és operativa, més enllà de la 1as pàgina.
Cercs - Viquipèdia
Cercs (antigament Pont de Rabentí) és un municipi de la comarca del Berguedà a Catalunya. Situat al nord de la ciutat de Berga, s'estén des dels Rasos de Peguera fins als cims de Vallcebre. El nom de la vila ve del mot quercus (roure en llatí).
Cervelló - Viquipèdia
Cervelló és un municipi de la comarca del Baix Llobregat. Es troba situat als vessants de la serra d'Ordal, fins prop de la riba dreta del riu Llobregat. Passa pel municipi la riera de Cervelló, que neix al nord de la muntanya de la penya del Moro.
Cibercanet: el web de Canet de Mar
Webs i e-mails del poble, la seva història, àlbum d'imatges, xat, programari i vincles catalans, llista de distribució de correu electrònic, i molt més… Toni Bellatriu i Font. Cibercanet: el web de Canet de Mar / el portal de la vila.
CITA Centre d’Interpretació del Territori de L’Ametlla del Vallès
Recull més de 1400 fotografies de l'Ametlla que els vilatans del municipi han guardat al llarg de molts anys i que ara són patrimoni de tots. El CITA implica la rehabilitació d'un dels indrets amb més història del municipi: la masia de can Camp.
Clariana (Argençola)
Clariana és un petit nucli de població del terme d'Argençola a la comarca de l'Anoia. Situat a l'est del terme municipal i al 2005 tenia 36 habitants. Una carretera local comunica el poble amb la N-II. Economia de ramaderia i agricultura de secà.
Coll Sa Cabra d.o.
CollSaCabra d.o. és el bloc de Francesc Badia de servei local amb completa informació de la zona del Collsacabra. Bibliografía consultada i enllaços de les rodalies del Collsacabra.
Collbató - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Collbató al Baix Llobregat. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Collbató - Viquipèdia
Municipi de la comarca del Baix Llobregat que es troba a sota de la muntanya de Montserrat. ha augmentat l'activitat industrial essent molt coneguda la construcció artesanal d'orgues amb fusta i metall, de sonoritat i qualitat apreciades arreu del món.
CollSaCabra d.o.
CollSaCabra d.o. és el bloc de Francesc Badia de servei local amb completa informació de la zona Rupit-Pruit, Collsacabra. Bibliografía consultada i enllaços de les rodalies del Collsacabra.
Collsuspina - Viquipèdia
Municipi de la comarca natural del Moianès, adscrit a l’Osona. Nasqué depenent de la parròquia de Sant Andreu de Tona, al voltant de la sufragània de Sant Cugat de Gavadons. Amb el temps s'ha decantant cap a les relacions amb Moià.
Collsuspina, Moianès - Origen dels rius Ter, Besòs i Llobregat
Fitxa del poble de Collsuspina a Microcatalunya. Ajuda'ns a crear la galeria d'imatges d'aquest poble a través d'Instagram, utilitzant les etiquetes #microcollsuspina i #microcatalunya. Ens agradaria anar millorant aquesta fitxa amb la teva ajuda.
Colònia Puig
És un poble i colònia d'estiueig del municipi de Marganell, Bages. És al vessant oriental de la muntanya de Montserrat, a la carretera que puja des de Monistrol al monestir i prop de Sant Benet de Montserrat, ocupat per les monges benedictines.
Coneguem la comarca: l'Alt Penedès
Web amb materials per treballar a classe la comarca del Penedès (relleu, rius i rieres, comunicacions, cultura...) amb activitats interactives d'autoavaluació. Departament d'Educació i la Secretaria per a la Societat de la Informació.
Coneix Vallgorguina
Coneix Vallgorguina és una pàgina dedicada a la promoció en forma d’un conjunt de jocs del patrimoni històric, arquitectònic i natural més significatiu del poble de Vallgorguina. Per jugar cal tenir Shockwave 8 o superior.
Conèixer Copons
Informació per conèixer una mica més Copons. La riera de Veciana: fonts, molins i salts d’aigua, Sant Pere de Comalats, el pi del Quildo i la font del Freixe, el gorg Salat, la plaça major porxada i els carrers del poble, pedra seca al Morinyol, …
Conèixer Vilalba Sasserra - Televisió de Catalunya
Vídeo de TV3, amb quatre recomanacions per conèixer Vilalba Sasserra, una petita població de mil habitants de la comarca del Vallès Oriental. Es tracta de fer un recorregut en bicicleta, amb les quatre diferents rutes incloses.
Conill - Viquipèdia
Conill és una entitat de població situada al municipi de Pujalt, a la comarca de l'Anoia. Està situada al nord-est del terme municipal. A l'any 2006 tenia 42 habitants censats. Església de Sant Vicenç. Aquest article és un esborrany sobre l'Anoia.
Consorci de Promoció Turística del Cardener
Visitar el Cardener és seguir el camí d'un riu eix vertebrador de l'activitat humana d'un conjunt de pobles. Un paisatge d'imponents boscos i conreus de secà, en un món rural. Onze pobles de tradició i història.
Consorci de Turisme del Vallès Occidental
Rutes culturals Senderisme, rutes BTT, turisme eqüestre, museus, itineraris per a nens. Els millors restaurants on gaudir de la gastronomia del Vallès Occidental: Productes locals, artesanals i de qualitat de la mà dels millors restauradors...
Consorci de Turisme Portes del Montseny l’Alt Congost, la Plana de Vic
Impulsat per la Mancomunitat La Plana i recolzat per la Diputació de Barcelona (Delegació de Turisme) està format per 12 ajuntaments. Es va fer per començar a desenvolupar el turisme a la zona i a potenciar-lo.
Consorci Paisatges del Ter
Pàgina del Consorci Paisatges del Ter. És una oficina turística que desenvolupa diferents bessants de la nutura, la història, la cultura i la gastronomia d’aquests municipis regats pel riu Ter al nord de la comarca de l’Osona.
Consorci per a la Promoció Turística de les Valls del Montcau
Completa informació del Consorci per a la Promoció Turística de les Valls del Montcau. Les Valls del Montcau, situades al sud del Bages, s'allarguen des del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac fins a les ribes del Llobregat.
Contrast
Contrast és un petit nucli de població situat al sud-oest del terme d'Argençola a la comarca de l'Anoia. Està situat al marge esquerre de la Riera de Clariana. Al 2006 tenia 18 habitants. Torre medieval rodona s. XII i XIII, ben conservada.
Copons - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Copons, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 313 hab. Superfície: 21,53 Km². Densitat: 14,53 hab./km². Altitud: 432 m. Dades de l’Ajuntament.
Copons - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Copons, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Copons - Viquipèdia
Copons és un municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Segarra. Demografia: Evolució demogràfica. Gentilici: Coponenc, coponenca. Enllaços externs. Coordenades 41° 38' 18? N, 1° 31' 10? E.
Copons.info - Vila de Copons
Vila de Copons és l’espai de Copons i el seu entorn. Es tracta d’un blog creat i mantingut pel jovent de Copons. El temps mes a mes, l’entorn, història, Itàlia, música, narracions curtes, política i tecnologia. No actualitzat.
Corbera de Llobregat
Pàgina no oficial de Corbera de Llobregat de Gelida.org. Història i genealogia del municipi. Municipi del Baix Llobregat estès a la zona triàsica del massís d'Ordal, a la riba dreta del Llobregat, que en forma el límit oriental.
Correà
Correà és una parròquia de poblament dispers que s'estén pels municipis de Montmajor i l'Espunyola (Berguedà), per bé que, administrativament està considerat com un poble (33 habitants el 2005) que forma part del municipi de Montmajor.
Corró d'Amunt
Corró d'Amunt és un petit poble (272 h.) agregat al municipi de Les Franqueses del Vallès, comarca del Vallès Oriental. Tenia 267 hab. aglomerats el 1960, vora la riera de Corró. El lloc de Corrone Superiore és esmentat el 1008. Anteriorment Corrone.
Costa del Maresme
Costa del Maresme és el portal del Consorci de promoció turística Costa del Maresme. Informació general de la comarca, allotjament, propostes i resursos, observatori comarcal, i agenda de propostes a la comarca.
Cubelles - Viquipèdia
Cubelles és una vila i municipi de la comarca del Garraf, situada a 50 km de Barcelona, sent l'última població de la zona costanera de la província i de la comarca per la part del sud. Hi passa i desemboca el Riu Foix. Taula de continguts temàtics.
CubellesWeb
Portal Independent de la vila de Cubelles (Garraf). Informació, esdeveniments, transports, serveis, oci, guia de carrers, el comerç, les associacions de la vila de Cubelles, i l'agrupació de balls populars.
Daltmar
Nucli de població que pertany al municipi d'Olèrdola, a l'Alt Penedès, amb una petita part del nucli situada al terme municipal de Canyelles (Garraf). Es troba a poca distància de Vilafranca del Penedès, i és el tercer nucli en importància del municipi.
Daniel García Peris - Bloc
Bloc d'anàlisi de negocis a la web 2.0, turisme i actualitat, creat des de l’Alt Penedès. Informació de l’actualitat en noves tecnologies, Internet, catosfera, Catalunya, el Penedès, Catalunya, blocs, i informació en general..
Descubreix el poble de Galera
Entra i descubriràs el poble de Galera, una vila petita i plena de vida.... Galera Vell, una fira que és novetat a la nostra comarca, el Bages, així com també el Berguedà i el Lluçanès...
Dosrius - Viquipèdia
Dosrius és un municipi de muntanya de la comarca del Maresme. Està situat a la capçalera de la riera d'Argentona (dita allí de Dosrius), al límit amb el Vallès Oriental. El municipi està format pels nuclis de Dosrius, Canyamars i Can Massuet-El Far.
Dosrius.net
Portal del municipi. Història, fotografies, festes, dades de municipi, natura, entitats, empreses i enllaços de Dosrius. Comarca del Maresme. La història de Dosrius és molt antiga, ens podem remuntar a milers d'anys enrera.
El Bisaura
En la transició de la serralada Transversal i la depressió de l’Ebre, al nord d’Osona. Limita amb el Ripollès, la Garrotxa, el Lluçanès i la Plana de Vic. Pobles: Sora, Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora i Vidrà.
El Bruc - Piera Edicions
Guia d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Dades generals, breu història, mejar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. També hi ha serveis web disponibles.
El Bruc - Viquipèdia
El Bruc és un municipi de la comarca de l'Anoia. El municipi el componen quatre entitats de població. Evolució demográfica. El 1717 incorpora la Guàrdia del Bruc (abans la Guàrdia de Montserrat), i el 1857, la Guàrdia.
El Brull - Viquipèdia
Municipi de la comarca d'Osona, situat entre la plana de Vic i el massís del Montseny. Tradicionalment era format pels nuclis del Brull, Sant Jaume de Viladrover i Sant Cristòfol de la Castanya, però avui cal afegir-hi la urbanització de l'Estanyol.
El Casot de Marganell
Blog de contacte i de propostes dels habitants del Casot de Marganell, a la comarca del Bages. S’ha començat el procés que culminarà amb la retirada dels dipòsits d’Uralita que hi ha a la caseta de sobre el del Carrer Sant Miquel. Comissió de lleure.
El Cint
És un poble de poblament dispers del municipi de l'Espunyola (Berguedà), situat al NW del terme municipal. El 2005 tenia 37 habitants. L'església, parroquial, és a 940 m. d'altitud, està dedicada a Sant Serni i ja és citada a l'any 839.
El Guixaró
El Guixaró és una colònia del municipi de Casserres, de la comarca del Berguedà. Els orígens de la colònia del Guixaró els hem d'anar a buscar a finals del segle XIX, i més concretament l'any 1879. Història, situació, festes, …
El Manlleu d'ahir - El Manlleu d'avui
Informació gràfica amb comparatives fotogràfiques de l’Arxiu Gaja joiers, del Manlleu d’ahir i d’avui. Manlleu és un municipi de la comarca d’Osona. Panoràmiques, els rentats, la plaça, edificis, etc.
El Mas Planoi - Viquipèdia
El Mas Planoi és un nucli de població del municipi de Castellgalí a la comarca del Bages. En el cens de 2006 comptava amb 571 habitants. Aquest article sobre el Bages és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial.
El Mas Rampinyo, sentiment de poble
El grau de sentiment és difícil de quantificar, cadascú sap el seu propi, en aquest cas vull compartir el meu sentiment vers el lloc on he nascut, visc i treballo. Aquest bloc, vol parlar de Mas Rampinyo, està obert perquè hi col·laboreu quan signeu.
El Masnou - Viquipèdia
Vila i municipi de la comarca del Maresme, situat a la costa, entre Montgat i Premià de Mar. Té un relleu accidentat degut a la pro-ximitat de la Serralada Litoral. El terme municipal va pertànyer antigament a Sant Feliu d'Alella i a Sant Martí de Teià.
El Molí d'en Rovira
El Molí d'en Rovira és un veïnat del municipi de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).[1] L'any 2007 tenia 163 habitants. Sorgí al voltant del molí de la riera de mateix nom. Hi ha un monestir residència de la Mare de Déu del Pilar. Referències.
El Nostre Poble “La Torre de Claramunt”
Pàgina informativa de La Torre de Claramunt feta pels alumnes de cicle mitjà del CEIP La Torre de La Torre de Claramunt. Treballs de les ZERs. El nostre poble és La Torre de Claramunt. És un poble una mica petit…
El Papiol - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de El Papiol al Baix Llobregat. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
El Papiol - Viquipèdia
Vila i municipi del Baix Llobregat, que s'estén entre els contraforts de la serra de Collserola, el riu Llobregat i la riera de Rubí. El terme és accidentat, el punt més alt al cim Puig Madrona, de 336 m, i gran part forma part del parc de Collserola.
El Pedraforca - Viquipèdia
És una de les muntanyes més emblemàtiques de Catalunya. Aquesta muntanya té una forma molt peculiar amb 2 pollegons. Està considerat un paratge natural d'interès nacional. Els pobles del voltant són Gósol i Saldes.
El Pla del Penedès - Viquipèdia
El Pla del Penedès és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Entitats de població: Bonavista, Cal Janes, el Mas Morer, les Parellades, el Pujolet i les Tarumbes. Dades municipals.
El Prat de Llobregat - Viquipèdia
Municipi de la comarca del Baix Llobregat, part de l'àrea metropolitana de Barcelona. Al seu terme municipal es troben infraestructures de gran importància per a Barcelona com l'Aeroport de Barcelona i una part de la zona portuària del port de Barcelona.
Els Hostalets de Pierola - Anoia Guapa
Pàgina d’informació d’Els Hostalets de Pierola (Anoia), d’Anoia Guapa, un portal de reportatges sobre els municipis de l’Anoia. Edificis modernistes, el nostre poble, una tradició: les llúcies i els nicolaus. Entra i fes el tafaner pel nostre poble!
Els Hostalets de Pierola - Viquipèdia
Els Hostalets de Pierola és un municipi de la comarca de l'Anoia. Entitat de població: Els Boscos de Can Martí, Can Fontimarc, Can Fosalba, Can Gras, Can Marcet, Can Rovira de l'Estela, els Hostalets de Pierola, Pierola i Serra Alta.
Els Hostalets de Pierola- Piera Edicions
Web amb informació d’Els Hostalets de Pierola (Anoia), de Piera Edicions. Dades generals del municipi, breu història, on menjar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. Serveis complementaris.
Els Manxons
Els Manxons és una entitat de població al sud del municipi de Callús (Bages), situat a la dreta del riu Cardener i al voltant de la masia de can Mestret. El 2006 tenia 50 habitants. Aquest article és un esborrany sobre el Bages.
Els Nostres Pobles - Santa Maria d’Oló
Dades generals, breu història, empreses i comerços, on menjar, on dormir, festes i celebracions. Piera Edicions. En els anys 889 i 890 apareix el nom d'Oló en el precepte atorgat pel rei franc Odó al Bisbe Gotmar.
Els Prats de Rei - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa dels Prats de Rei, municipi de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 554 hab. Extensió: 32,76 km². Densitat de població: 16,91 hab./km². Altitud: 608 m. Nuclis: Els Prats de Rei, La Manresana, els Seguers i Solanelles.
Els Prats de Rei - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona dels Prats de Rei, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Els Prats de Rei - Viquipèdia
Els Prats de Rei és una vila i municipi situat oficialment a la comarca de l'Anoia, però històricament pertanyent a l'Alta Segarra. L'església parroquial, dedicada a santa Maria és d'estil barroc, i fou edificada entre 1685 i 1713. Demografia.
EnoturismePenèdès
Us permet dissenyar el vostre itinerari, a través del contacte directe amb els nostres establiments o, si ho preferiu, amb les propostes dels professionals que desenvolupen una oferta organitzada. Rutes modernistes a Sant Sadurní d'Anoia.
Espai Rural Serra de Castelltallat
Paisatge, aventura i agroturisme tot l’any a la Serra de Castelltallat. Hem consolidat, a Sant Mateu de Bages i municipis veïns, el projecte agroturístic "Paisatge i Aventura" a la Serra de Castelltallat; Allotjaments, llocs i visites recomanades.
Esparraguera la Meva Ciutat Adoptiva
Informació d’Esparraguera i una mica més, a càrrec de Martha Inés Sánchez Xalapa, nascuda a Veracruz (Mèxic). Avui resideix a Esparreguera, el Baix Llobregat, Catalunya. Coses diverses, vincles i història de la Vila d'Esparreguera.
Esparreguera - Viquipèdia
Esparreguera és una vila i municipi de la comarca del Baix Llobregat i de la subcomarca del Montserratí. Al municipi hi podem trobar un dels campanars més alts de Catalunya situat a l'església de Santa Eulàlia. Taula de continguts temàtics.
Esparreguera Aimada
Extens blog dedicat al municipi d’Esparraguera, a la comarca del Baix Llobregat. Bibliografia, notícies, història, política, opinió i vincles d’Esparraguera. Una web personal on podem trobar "una mica de tot..." Experiències, curiositats, alegries…
Esparreguera.net
Web monogràfic sobre Esparreguera. Reuneix informació i webs locals, entitats, comerços i restaurants, telèfons, oci i esport, novetats, aparador de botigues, restaurants, autobussos, reportatges fotogràfics, festes, actes, ...
Fals - Viquipèdia
El nucli de Fals està situat a la zona sud del terme de Fonollosa (Bages), en un gran pla entre les rieres de la Vall i de Rajadell, a 400 m d’altitud. És el terme més gran del municipi, que va des de la serra de Castelltallat a la riera de Rajadell, …
Fígols - Ajuntament de Fígols
Dades de l'ajuntament sobre el municipi de Fígols, a la comarca del Berguedà. Inclou informació general de les seves empreses, les institucions, ONG, activitats, equipaments cultural, notícies i actualitat local, …
Fígols - Viquipèdia
Fígols és un municipi de la comarca del Berguedà, anomenat Fígols de les Mines fins el 1989. En el seu terme municipal es troba el poble de Fumanya i el llogaret abandonat de Peguera. L'edifici més important és l'església romànica de Santa Cecília.
Fígols Vell - Enciclopèdia.cat
Municipi del Berguedà situat a la banda occidental de l’Alt Berguedà. El poble de Fígols Vell. Altres indrets del terme. La història: El poble de Fígols probablement té l’origen en l’existència del castell, esmentat ja l’any 1062.
Fogars de la Selva : Enciclopèdia.cat
Municipi de la Selva, en part al sector septentrional del massís del Montnegre (Montgròs, 391 m alt, als vessants septentrionals de la serra de Roca Rossa), on hi ha el poble de Ramió, i en part estès a la plana al·luvial de la Tordera.
Fogars de Montclús - Turisme Montseny
Fogars de Montclús, està situat en la vessant sud del massís del Montseny, en el Vallès Oriental. La part nord limita amb la comarca de la Selva, província de Girona. Al terme hi podem entrar per la banda sud, per Sant Celoni, per la BV-5114.
Fogars de Montclús - Viquipèdia
Fogars de Montclús és un municipi de la comarca del Vallès Oriental. Està situat en la vessant sud del Massís del Montseny. Forma part de la subcomarca del Baix Montseny. La capital del municipi és el poble de Mosqueroles.
Folgueroles.com
Portal d’informació de Folgueroles (10,99 km², 1500 h. i 552 m. d'altitut) a l’Osona. Té el veïnatge de Tavèrnoles, Gurb, Sant Sadurní d’Osormort, Vilanova de Sau, Calldetenes i Sant Julià de Vilatorta i Vic. Història, fòrum i dades.
Fonollet
Fou un important centre de propietats de la família vescomtal del Berguedà.La parròquia és entre els termes municipals de Puig-reig i de Casserres a la Comarca del Berguedà. esglésies | massos | fonts | festa major.
Fonollosa - Viquipèdia
Informació de Fonollosa. Fonollosa és un municipi de la comarca del Bages. Entitats de població: Camps, Fals, Fonollosa, i Canet de Fals. Geografia, economia, demografia del municipi, i enllaços externs.
Font-rubí - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Font-rubí, a l’Alt Penedès. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Font-rubí - Viquipèdia
Municipi de la comarca de l'Alt Penedès, amb capital a Guardiola de Font-rubí. Es situa a la part nord de la comarca, al límit amb la comarca de l'Anoia. Es troba en un paratge natural, amb terres de conreu, principalment vinyes, camp, oliveres, …
Fòrum Vicus
Visites i rutes culturals guiades per Vic i Osona. Vic és una ciutat rica contrasts, conviu tradició i modernitat. El seu ric patrimoni, manifesta en la qualitat dels museus, arxius i edificis històrics, amb l’abundància d’associacions de camps diversos.
Fundació Turística Santa Susanna
Espai a Internet de la Fundació Turística Santa Susanna, municipi de la costa del Maresme. Raons per venir a Santa Susanna. In-formació pràctica Santa Susanna, activitats, què fer, allotjaments on dormir, agenda, actualitat i arribar a Santa Susanna.
Gaià - Viquipèdia
És un municipi de la comarca del Bages. Situat als contraforts meridionals de la serra de Pinós, tocant al Berguedà, a l'esquerra del Llobregat. El terme també és drenat pels seus afluents, les rieres de Merlès i de Cornet i la riera de Gaià.
Galera - Poble d'interès turístic
Web oficial de Galera. Poble del Bages que limita amb els municipis de Puig-Reig (Berguedà) i Navàs (Bages). I pertany al municipi de Gaià. D'interès turístic per la seva fira de coses velles i col·leccionisme, i per la festa major.
Gallifa - Viquipèdia
Gallifa és un municipi de la comarca del Vallès Occidental. Localització de Gallifa respecte el Vallès Occidental. Geografia, història i enllaços externs. Gentilici: Gallifà, gallifana. Coordenades: 41°41'39"N, 2°6'56"E.
Gallifa.com
Pàgines web no oficials de Gallifa, municipi de la comarca del Vallès Occidental. Aquesta web estarà dedicada als problemes d'abastament d'aigua al poble de Gallifa. La pàgina està en construcció.
Garraf (Sitges)
Garraf és un nucli de població del municipi de Sitges que és a l'est del terme a la zona litoral del Massís del Garraf i envoltat pel Parc Natural del Garraf. Arriba la carretera C-31 (Les Costes del Garraf) i RENFE-Estació Garraf. És un lloc d'estiueig.
Gaudeix Cabrera de Mar
Gaudeix Cabrera de Mar és els servei turístic per Internet de l’Ajuntament de Cabrera de Mar. Jaciments arqueològics, edificis singulars, equipaments esportius, restaurants, parcs, aparcaments, allotjaments, polígons industrials, serveis sanitaris, …
Gavà - Viquipèdia
Gavà és una ciutat del sud de la comarca del Baix Llobregat. Està situada prop de Barcelona, entre el massís del Garraf i el delta del Llobregat. A la ciutat hi viuen 44.678 habitants (2010). El seu terme municipal és de 30,76 km² de superfície.
Gelida - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Gelida, a l’Alt Penedès. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Gelida - Viquipèdia
Municipi de la comarca de l'Alt Penedès. El terme municipal ocupa una àrea muntanyenca situada en l'extrem nord del Massís de l'Ordal, que descendeix cap al nord per a formar la vall inferior del Riu Anoia abans de desembocar en el Riu Llobregat.
Gelida.com
Portal del municipi de Gelida (Alt Penedés), amb informació turística, agenda d'activitats, notícies i directori d’enllaços a webs gelidenques. Entra en la galería comercial. per activitats, i les entitats de Gelida.
Gironella - Viquipèdia
És una vila i municipi de la comarca del Berguedà, situat entre els termes municipals de Casserres, Olvan, Sagàs i Puig-reig. Segons indiquen algunes troballes en diferents excavacions, se suposa que el poblament de Gironella fou força antic.
Gironella no és Girona ! és al Facebook
Per tots aquells a qui els hi sona la situació ja sabeu que heu de dir… Que a tothom li quedi clar: Gironella no és Girona ! Aprofitem aquest grup per fer que la gent conegui la nostra vila, la Perla del Llobregat !
Gisclareny - Consell Comarcal del Berguedà
Dades geogràfiques, històriques, turístiques del municipi de Gisclareny (Alt Berguedà). Gisclareny, situat al peu de la serra del Cadí i el Pedraforca. Pel sector oest, el riu Bastareny forma una estreta i frondosa vall que comunica el poble amb Bagà.
Gisclareny - Viquipèdia
Gisclareny és un municipi de la comarca del Berguedà. Demografia: Evolució demogràfica. Enllaços externs. Gentilici: Gisclarenyès, gisclarenyesa. Població (2008): 34 habitants. Coordenades - 42° 15' 7? N, 1° 47' 15? E.
Gran Penedès - Viquipèdia
El Gran Penedès és una denominació d'ús comú però de caràcter popular que es refereix al territori històric de la vegueria de Vilafranca i que s'estén més enllà del Penedès amb el Garraf (antigament Marina del Penedès i part de l'Anoia. Continua dividit.
Granera - Consorci del Moianès
El poble de Granera, amb una extensió de 23,95 km², és el municipi menys poblat del Moianès, però la situació dominant del seu castell sobre la carena que marca el límit natural de l'altiplà del Moianès el fa visible des de molt lluny, pel ponent.
Granera - Diputació de Barcelona
Càrrecs electes, tècnics, serveis territorials, organismes autònoms, informació juvenil, indicadors socials, mapes, cartografia, biblioteques, informe social, normativa, pressupostos i plantilles, dades generals, convocatòries, tributs…
Granera - enciclopedia.cat
Municipi del Moianès, al S de la comarca, La cinglera serra de Granera, ataca un sector de l'altiplà. La població de 80 h. (2014) i l’extensió de 23 km2. Limita amb els termes de Castellterçol, Gallifa i Sant Llorenç Savall, Mura i Monistrol de Calders.
Granera - Viquipèdia
Granera és un municipi de la comarca del Moianès, pertanyent a aquesta comarca natural de Barcelona. Pertany a la comarca del Moianès des de l'any 2015. Geografia, economia, història, la Baronia de Granera, transport i enllaços.
Granera. El poble més petit de la nova comarca - Micropobles de Caralunya
Informació de Micropobles de Caralunya sobre el municipi de Granera. Està situat a la comarca del Moianès: les empreses, institucions, ONG, activitats, equipaments culturals, notícies, actualitat local, i dades diverses.
Gualba
El municipi de Gualba , de 23,24 km², ocupa l'extrem nord-est de la comarca del Vallès Oriental i la seva frontera amb el terme municipal de Riells i Viabrea marca el límit comarcal. Es troba a 177 m d'altitud sobre el nivell del mar.
Gualba - Viquipèdia
Gualba és un municipi de la comarca del Vallès Oriental. Forma part de la subcomarca històrica del Baix Montseny. Les entitats de població són: La Barceloneta, Can Plana, l’Estació, Gualba, Gualba de Baix, la Llobregosa i Roial Parc.
Guardiola de Berguedà - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Guardiola de Berguedà al Berduedà. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Guardiola de Font-rubí
Guardiola de Font-rubí és un nucli de població i capital del municipi de Font-rubí, a l'Alt Penedès. Açò és un esborrany sobre l'Alt Penedès. Amplieu-lo! (citant les fonts). Categories: Font-rubí. Entitats de població de la cvomarca de l'Alt Penedès.
Guia d'Aguilar de Segarra
Espai de la Guia d'Aguilar de Segarra. Informació del municipi de Guia Manresa. Enllaços, serveis i fotografies. Guia de la Catalunya Central. Adreces d'interés al Bages i a Catalunya. oci, cultura, anuncis, el Bages, altres cercadors, …
Guia de Castellnou de Bages
Espai de la Guia de Castellnou de Bages. Informació del municipi de Guia Manresa. Enllaços, serveis i fotografies. Guia de la Catalunya Central. Adreces d'interés al Bages i a Catalunya. oci, cultura, anuncis, el Bages, altres cercadors, …
Guia de Manresa
Benvinguts a la Guia de Manresa, del Bages i de la Catalunya Central. Guia cultural, social i comercial de Manresa, el cor de Catalunya, el Bages, a la Catalunya central. Comerç, serveis, oci, cultura, anuncis, el Bages, altres cercadors, …
Guia de Mura
Espai de la Guia de Mura. Informació del municipi de Guia Manresa. Enllaços, serveis i fotografies. Guia de la Catalunya Central. Adreces d'interés al Bages i a Catalunya. oci, cultura, anuncis, el Bages, altres cercadors, …
Guia de Palafolls
Informació General del Municipi de Palafolls (Història, Dades Generals, Localització, Fotografies, vídeos, Taulell d'Anuncis, Fòrums, Esports, Plànols, Noticies, El Temps, Patrimoni Cultural, Telefons i Adreces d'Interes, Enllaços, etc.)
Guia de Sant Mateu de Bages
Espai de la Guia de Sant Mateu de Bages. Informació del municipi de Guia Manresa. Enllaços, serveis i fotografies. Guia de la Catalunya Central. Adreces d'interés al Bages i a Catalunya. oci, cultura, anuncis, el Bages, altres cercadors, …
Guia de Santa Maria d'Oló
Guia de la Ciutat de Manresa i de la Catalunya Central. De Guia Manresa. Santa Maria D'Oló - Consell Comarcal del Bages. Adreces d'interés al Bages i a Catalunya. oci, cultura, anuncis, el Bages, altres cercadors, …
Guia de Turisme i Serveis de Vilanova i la Geltrú - vilanovageltru.com
Pàgina de la Guia de Turisme i Serveis de Vilanova i la Geltrú. Turisme, lleure i serveis de la ciutat, allotjaments, restaurants, càmpings, museus, platjes, lloguer de vehicles, i tota la informació turistica de la ciutat amb mapes i fotografies.
Guia Martorelles
Directori de tota l’activitat comercial del municipi de Martorelles, a la comarca del Vallès Oriental. Alimentació, assegurances, basar, bricolatge, constructors, disseny, estètica, farmàcies, immobiliaries, motor, vestuari, etc.
Hostaletsdepierola.cat
La plana web, no oficial, d’Els Hostalets de Pierola. Lloc web sobre el poble amb notícies, agenda, fòrum, enquesta, imatges, enllaços, retalls i contacte. Pàgines del poble allotjades.
Indrets de Tavertet
Pàgina creada per Rafa Sevilla i Montse Rodoreda amb totes les dades del poble. Tavertet es troba a la comarca de l'Osona, al sud de la subcomarca del Collsacabra, província de Barcelona, a la anomenada Serralada Transversal.
Itineraris per Cardona
Alguns itineraris de Roser Asensio per Cardona (Bages): Casc Antic de Cardona, les Ermites de Planés, Sant Cristòfol i les tombes de Cal Garrifes, el romànic de Valldeperes i Navel, Sant Grau i l'Aigua d'Ora, Clariana de Cardener …
Jorba - Viquipèdia
Jorba és un municipi de la comarca de l'Anoia. Té diversos nuclis, entre els que destaquen la mateixa Jorba i Sant Genís. L'Ajuntament està situat a Jorba i actualment governat per ERC (Josep M. Palau). Demografia i enllaços.
L’Ametlla de Merola.cat
Web de la colònia berguedana, al municipi de Puig-reig. La colònia, gegants, pastorets, tradicions, teatre, notícies teatre, cross, rècords de la cursa, classificació, l’associació de veïns, activitats, queda't, fotografies del futbol sala de cada any.
L’Estany - Viquipèdia
És un municipi de la comarca natural del Moianès, adscrit a la del Bages fins al 2015. La història del municipi va associada al monestir de Santa Maria de l'Estany. La primera referència de l'existència de l'Estany és a un documentada l'any 927.
L’Estany Bloc
El mes conegut del poble es un preciós claustre romànic, catalogat de Patrimoni des de 1931. Genealogia, tradicions i folklore, bibliografia i documents, historia de l’Estany i comarca, el Monestir, enllaços, tertúlia al cotxe de línia i gastronomia.
La Beguda Alta
Població de Catalunya de 879 habitants dividida en 3 municipis de 3 comarques: Masquefa, a l'Anoia; Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat; i Sant Llorenç d'Hortons, a l'Alt Penedès. Mancomunitat entre els tres municipis per gestionar els serveis.
La Beguda Alta
Població en tres municipis de tres comarques: Masquefa, a l'Anoia; Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat; i Sant Llorenç d'Hortons, a l'Alt Penedès. Per aquesta raó s'ha creat una mancomunitat entre els tres municipis per gestionar els serveis.
La Castanya
Nucli del municipi d'El Brull, a l'Osona. És al massís del Montseny, a uns 950 m. a l'extrem sud-est del municipi, dins de la zona de protecció del Parc Natural del Montseny. Església parroquial de Sant Cristòfol, d'estil romànic, documentada el 1047.
La Colònia Güell - El Baix Llobregat
Començà a formar-se el 1890, per iniciativa de l’empresari Eusebi Güell a la seva finca Can Soler de la Torre, situada en el terme municipal de Santa Coloma de Cervelló. Allí traslladà la indústria tèxtil que tenia a Sants (ara municipi de Barcelona).
La Colònia Güell - Viquipèdia
Poble situat a la comarca del Baix Llobregat. Pertany al municipi de Santa Coloma de Cervelló. Destaca per ser una de les colònies industrials de Catalunya amb una font important de natura i obra arquitectònica (l'arquitecte Antoni Gaudí i Cornet).
La Colònia Sedó
La Colònia Sedó és una colònia industrial del riu Llobregat que es troba al terme d'Esparreguera (Baix Llobregat). Actualment acull el Museu de la Colònia Sedó. L'any 1846 va ser inaugurada la primera fàbrica tèxtil amb el nom de Can Broquetes.
La Farga de Bebié - Viquipèdia
Centenària colònia tèxtil en ple declivi, compartida entre els municipis de Montesquiu i les Llosses, a les comarques d'Osona i el Ripollès. En el padró del 2005 tenia 56 habitants de Montesquiu i 54 de les Llosses. Té estació de RENFE.
La Garriga Turisme
Web de La Garriga Vila Termal. La Garriga és al Vallès Oriental, a 40 Km de Barcelona, a prop del Montseny. És lloc de pas de l'antigor i està ben comunicada per carretera i via fèrria. Ha experimentat un ràpid creixement i té uns 15.000 habitants.
La Garriga vila termal i d’estiueig
Espai del municipi que té la voluntat de lligar propostes de termalisme i turisme responsable, aprofitant, entre d'altres, els actius patrimonials de la Garriga dins el sector. Alguns packs de visita que ofereix el web inclouen visites al patrimoni local.
La Granada - Piera Edicions
Web amb informació de La Granada (Alt Penedès), de Piera Edicions. Dades generals del municipi, breu història, on menjar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. Serveis complementaris.
La Granada - Viquipèdia
La Granada és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. A part del nucli principal de població, el municipi també inclou les barriades del Carrer Nou i el Cortei, aquest últim essent enclavat entre els termes d'Avinyonet del Penedès i Subirats.
La Nou de Berguedà
Poble al nord del Berguedà, a uns quinze minuts de Berga per l'eix del Llobregat. Amb una mica més de cent habitants, és un racó de món tranquil, els diumenges però les seves dues fondes s'omplen de gent que vol anar a gaudir d'un bon àpat.
La Palma de Cervelló - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de La Palma de Cervelló al Baix Llobregat. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
La Palma de Cervelló - Viquipèdia
Municipi del Baix Llobregatsituat a l'esquerra de la riera de la Palma o de Rafamans, afluent de la de Cervelló, que neix al puig de les Agulles, a Corbera de Llobregat. El poble es formà al llarg de la carretera que duu a Corbera de Llobregat.
La Panadella
Nucli de població disseminat de Montmaneu, a l'Anoia. L'any 2006 comptava amb 56 habitants. Situat al peu de la carretera Nacional II, a la Panadella sorgiren negocis relacionats amb l'atenció al viatger: Estacions de servei, restaurants i hostals.
La Penyora
La Penyora és una moderna urbanització del terme municipal de Castellcir, pertanyent a la comarca del Moianès. Està situada al nord del nucli actual del poble de Castellcir, el Carrer de l'Amargura, a llevant del camí de Santa Coloma Sasserra.
La Pobla de Claramunt - Consell Comarcal de l'Anoia
Nuclis de població: La Pobla de Claramunt, Sant Procopi, la Pobla Nova, les Figueres, Sant Andreu, can Solà, les Garrigues, el Xaró i la Rata, les Cases Noves, l’Estació, can Galan i els Vivencs. Dades del municipi i de l'ajuntament.
La Pobla de Lillet - Piera Edicions
Guia d’aquest municipi de la comarca del Berguedà. Dades generals, breu història, mejar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. També hi ha serveis web disponibles.
La Pobla de Lillet - Viquipèdia
La Pobla de Lillet és un municipi de la comarca del Berguedà. És situada a la Vall de Lillet, en ple vessant pre-pirinenc, a 10 km de les fonts del Llobregat. Està situat a 843 metres d'altitud. Demografia, llocs d’interès, festivitats i enllaços.
La Quar - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de La Quar, municipi del Berguedà. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
La Quar - Enciclopèdia.cat
Municipi del Berguedà, al límit amb Osona. La població és disseminada; els principals nuclis de població són la caseria de la Quar, el poble disseminat de Sant Maurici de la Quar i el veïnat de les Heures. Els altres indrets del terme.
La Quar - Viquipèdia
Municipi de la comarca del Berguedà. Centre històric de l'antiga baronia de la Portella. El nucli és Santa Maria de la Quar, al peu de la mola rocosa on es troba el santuari de la Quar. Les dependències de l'ajuntament es troben a Sant Maurici de la Quar.
La Rierada
Nucli de població del terme de Molins de Rei. Està situat dins la serra de Collserola i l'any 2005 eren 129 els seus habitants. Hi passa la riera de Vallvidrera o de la Rierada. Antigament pertanyia al desaparegut municipi de Santa Creu d'Olorda.
La Roca - Enciclopèdia.cat
Municipi del Vallès Oriental, al límit amb el Maresme, a la vall mitjana del Mogent, accidentat pels vessants interiors de la Serralada Litoral (534 m alt), sector on es localitzen els boscs de pins i alzines. La població ha sofert un creixement.
La Torre de Claramunt - Enciclopèdia.cat
Municipi d'Anoia, a la conca d'Òdena, a la vall de la riera de Carme (part límit nord-occidental del terme), a l'indret de la confluència amb el riu de Gost. El municipi comprèn els pobles de Vilanova d'Espoia i la Torre Baixa i la caseria de la Serra.
La Torre de Claramunt - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de La Torre de Claramunt, Anoia. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
La Torre de Claramunt - Viquipèdia
Localització de la Torre de Claramunt respecte l'Anoia. l'Anoia. Dades municipals. Gentilici, Torredà, torredana. Població (2005), 3.063 hab. Entitats de població: la més important és la Torre Alta amb 1418 habitants.
La Valldan
Pàgina de la Valldan de Berga. Informacions de l'esquí de fons de la Valldan i els seus corredors. Galeria de fotografies sobre els carrers i les cases d'aquest poble del Berguedà agregat a Berga. Des de Scalibur 21.
La Virreina
Nucli poblacional de la vila de Tiana, Maresme, bàsicament residencial. Es situa al sud-est del poble i confronta amb la vila veïna de Montgat. És el barri més distant de centre del poble i es comunica per camins secundaris. Població 268 habitants (2012).
La Web del C.I.C. -.elmoianes.net
La Web del C.I.C. Pàgina personal de Carles Illa Casanova, amb dades personals i d`interès, i fotografies de Moià. Informació simple i acurada, perquè tothom pugui arribar a conèixer un xic la bonica i turística localitat de Moià.
L'Astor
L'Astor és una entitat de població situada al sud del municipi de Pujalt, a la comarca de l'Anoia. Conserva carrers típicament medievals, amb portalades antigues i passos coberts. Tenia 47 habitants censats a l'any 2006. Llocs d'interès.
Lavern
Web del poble. Lavern és un nucli pertanyent al municipi de Subirats, situat al nord de l’Alt Penedès a 250 m. d’altitud. Té 450 habitants. Festa Major a l’últim cap de setmana de juny. Balls, cercavila, bestiari festiu, teatre, cursa, coral, l’escola, …
Les Botigues de Sitges
És una urbanització de Sitges al límit del seu terme municipal amb Castelldefels. Destaca per la seva proximitat al mar, la seva platja (dita de Les Botigues) i per Port Ginesta, port esportiu que el 2007 es convertí en el més gran de Catalunya.
Les Cabanyes - Viquipèdia
Les Cabanyes és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Es troba situat al nord oest de Vilafranca del Penedès. És un terme molt reduït i és accidentat al sud de la muntanyeta de Sant Pau. Es tracta d'un terme bàsicament agrícola.
Les Casetes (Vallirana)
Entitat de població de Vallirana, a la comarca del Baix Llobregat. El barri o veïnat, situat al nord del terme municipal, s'estén per la carretera N-340, entre el Lledoner i Vallirana Centre. El formen les Casetes d'en Julià i les Casetes d'en Muntaner.
Les Franqueses del Vallès - Viquipèdia
Municipi del Vallès Oriental al centre de la comarca i d’una extensió de 29,1 quilòmetres quadrats. L'integren quatre pobles (les antigues parròquies de Corró d'Avall, Corró d'Amunt, Marata i Llerona) i un barri integrat a Corró d'Avall (Bellavista).
Les Masies de Roda - Viquipèdia
Les Masies de Roda és un municipi de la comarca d'Osona. El terme municipal envolta pràcticament el municipi de Roda de Ter excepte a ponent, on termenejen tres poblacions: les Masies de Roda, Roda de Ter i Gurb.
Les Masies de Voltregà - Enciclopèdia.cat
Es troba a la Plana de Vic a la dreta del Ter, que forma el límit natural del sector més oriental del terme. Les terres de l'W són les més elevades ja que configuren les serralades llevantines del Lluçanès, les quals tanquen per ponent la Plana de Vic.
Les Masies de Voltregà - Viquipèdia
Les Masies de Voltregà és un municipi de la comarca d'Osona. El municipi actual té dotze entitats de població, les més importantats són La Gleva i Vinyoles d’Orís. Evolució demográfica. Enllaços externs.
Les Roquetes del Garraf
Denominació que utilitzen algunes associacions per designar Les Roquetes, una entitat de població del municipi de Sant Pere de Ribes (el Garraf), tot i que per la seva situació geogràfica es troba més proper al municipi de Vilanova i la Geltrú. 11.091 Hab
L'Espunyola - Enciclopèdia.cat
Municipi del Berguedà, estès al peu dels cingles de Capolat, ja al límit amb el Solsonès. L’enclavament de la Rebolleda (1 Km²) es troba envoltat pel terme de Navès (Solsonès), i es situa al S de l’enclavament de Comesposades (Montmajor).
L'Espunyola - Viquipèdia
L'Espunyola és un municipi de la comarca del Berguedà. El 1983 es va modificar el nom per incorporar l'article a Espunyola. Entitats de població: El Cint, L’Esgleiola, L’Espunyola, La Mare de Déu del Bosc, els Sants Metges, i Els Torrents.
L'Estany - Consorci del Moianès
Petit municipi, situat al nord-oest del Bages i en ple altiplà del Moianès, ocupa un indret frescal que es caracteritza per la seva alçada i per més pluviositat que la resta de la comarca. Al poble, situat a 870 m., s'hi accedeix per la carretera de Moià.
l'Estany web
Espai dedicat al fet cultural del povle de l'Estany i comarques properes (Moianes, Bages i Osona). Està associada al bloc mifonsal.wordpress.com. Hi ha bibliografia, genealogia, cuina, folklore, enllaços i zona literària "la tertúlia del cotxe de línia".
L'Estany, Moianès. A l'altiplà de la comarca
Ens agradaria millorar aquesta fitxa amb la teva ajuda. Si us plau, explica'ns coses que no hàgim recollit i, si n'hi ha alguna d'incorrecta, fes-nos-ho saber! Volem que la informació sigui útil per a qui vulgui conèixer millor aquest micropoble.
L'Estany: art, historia i tradició
El més conegut del poble es un claustre romànic, catalogat de Patrimoni des de 1931. A 8 Km de Moià, 18 de Vic i 30 de Manresa, resulta un lloc rural i tranquil. La finalitat del bloc: la historia, la tradició, el treball i la cultura del poble i comarca.
Lillet.cat
Portal Obert Independent de la Pobla de Lillet, a la comarca del Berguedà. És un mitjà independent i obert a tothom. Fòrum, enquestes, calendaris, webcam, el temps i els útims titulars de Lillet.cat.
Llerona
Nucli o poble de Les Franqueses del Vallès, al Vallès Oriental. Té una població de 1055 habitants (2008). La versió més plausible sobre l'origen del nom Llerona és l'origen íber del mot Lauro que a l'època romana va afegir el sufix ona per a ser Laurona.
Lluçà - Enciclopèdia.cat
El municipi comprèn, el poble de Santa Eulàlia de Puig-oriol, cap administratiu, el poble de Santa Maria de Lluçà, les antigues demarcacions parroquials de Sant Climent de la Riba i Sant Cristòfol de Borrassers i masies esparses arreu.
Lluçà - Viquipèdia
Lluçà és un municipi de la comarca d'Osona, amb capital a Santa Eulàlia de Puig-oriol. Dues entitats de població: Lluçà i Santa Eulàlia de Puig-oriol. Evolució demogràfica, llocs d'interès, articles relacionats, i enllaços externs.
Maians
Poble del municipi de Castellfollit del Boix al Bages. Al 2006 tenia 68 habitants. Situat al límit amb l'Anoia, al peu del coll Gossem, fou un antic hostal al camí d'Igualada a Manresa. Ruïnes de la primitiva església romànica de Sant Andreu.
Malgrat de Mar - Viquipèdia
Malgrat de Mar és una vila i el municipi més oriental de la comarca del Maresme, fent frontera amb la comarca de la Selva i la Tordera. És una població eminentment turística, compta amb nombrosos hotels i càmpings i té una extensió de platja de 4,5 km.
Malla - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Malla, municipi de l’Osona. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Malla - Viquipèdia
Malla és un municipi de la comarca d'Osona. El punt més elevat és el cim del Clascar. L'economia es basa en l'agricultura i la ramaderia. Diverses empreses han establert comerços al terme: Hipermercats Esclat, concessionari Citroën, etc.
Manresa - Viquipèdia
Ciutat capital de la comarca del Bages, al pla de Bages, a prop al nord-oest de l'angle on conflueixen els rius Llobregat i Cardener. Nus molt important de comunicacions, accentuat amb l'eix del Llobregat i l'eix transversal, entre la muntanya i el mar...
Manresa Calidoscopi
Espai del darrer capítol d'un recorregut iniciat el desembre de 2006. Manresa Calidoscopi ha tingut una curta però intensa història. 356 articles de Manresa han estat publicats en aquest espai, convertida en una petita enciclopèdia temàtica de la ciutat.
Manresa Turisme
L’Oficina de Turisme de Manresa ocupa un ampli espai als baixos de l’antic col·legi de Sant Ignasi. Ofereix informació sobre Manresa i la comarca del Bages espais per fer-hi xerrades o activitats. Botiga de marxandatge de la ciutat.
Mapa de Sta. Eugènia de Berga - NoEtPerdis.com
NoEtPerdis.com - Mapa de Sta. Eugènia de Berga. Mapa d'equipaments munipals de Sta. Eugènia de Berga: cementiri, poliesportiu, bombers, centre cívic, … Disseny i programació per: www.web-maps.net.
Marganell - Enciclopèdia.cat
Municipi de la comarca del Bages, situat al vessant septentrional del massís de Montserrat, a la vall de la riera de Marganell. Situació i presentació, població i l’economia, el poble de Marganell i els altres indrets del terme municipal.
Marganell - Viquipèdia
Marganell és un municipi de la comarca del Bages, anomenat Santa Cecília de Montserrat fins el 1982. Entitats de població: El Casot, la Colònia Puig, Marganell, Pla de Roldors i Santa Cecília. Evolució demográfica i altres dades.
Martivell
Urbanització del terme municipal de Gelida (Alt Penedès), que consta de 4 polígons, essent els més habitats el primer i el tercer polígon. Es situa a uns tres quilòmetres de Gelida i a uns vuit de Sant Sadurní d'Anoia, i comunicat amb ambdós nuclis.
Martorell - Viquipèdia
Vila i municipi de la comarca del Baix Llobregat a la confluència dels rius Llobregat i Anoia, on el Llobregat forma un congost d’importància per les comunicacions entre el Baix Llobregat, el Vallès i el Penedès, i, per extensió, l'interior del país.
Mas Moió
Barri que forma part del municipi de Font-rubí que agafa el nom de la important pairalia de Mas Moió, esmentada des del S. XV. És al una barriada de cases aïllades, rodejada de vinyes eminenment de les varietats Parellada i Macabeu.
Masies de Roda - Diputació de Barcelona
Informació bàsica de Les Masies de Roda, municipi de la comarca d’Osona, de la Diputació de Barcelona. Extensió 16,43 Km². Entitats municipals descentralitzades, informe social del municipi de Masies de Roda, l’ajuntament, etc.
Masies de Roda - Enciclopèdia.cat
Es troba al punt de confluència del Gurri amb el Ter. El terme de les Masies de Roda es va segregar de Roda de Ter el 1806, si bé la separació no fou aprovada per l'Audiència fins el 1836. El monestir de Sant Pere de Caserres.
Masies de Roda - Paisatges del Ter
Pàgina de Paisatges del Ter, del municipi de Les Masies de Roda. El terme de les Masies de Roda, a uns 5km de Manlleu, envolta pràcticament el municipi de Roda de Ter excepte a ponent, on hi convergeixen. Punts d’interès.
Matadepera - Viquipèdia
Municipi del nord de la comarca del Vallès Occidental. La vila es situa a 423 m d'altitud, als vessants de la muntanya de Sant Llorenç del Munt, un conglomerat rocós que arriba, a la Mola, a 1.095 metres. És al marge esquerre de la riera de les Arenes.
Mataró - Viquipèdia
Mataró és una ciutat situada al litoral mediterrani. És capital i la ciutat més gran de la comarca del Maresme. A 30 Km al nord de la ciutat de Barcelona. Des d'aquí va sortir el primer tren de la península, amb el recorregut Mataró-Barcelona, el 1848.
Mataró Opportunity Weekend
Cap de setmana del 31 de maig, 1 i 2 de juny, vine a Mataró i gaudeix d'oportunitats, promocions i activitats per viure Mataró a fons. Atractius turístics: Allotjaments a 25 € nit, menús i tastets gastronòmics, shopping night ple de sorpreses i d’ofertes.
Mediona -Viquipèdia
Municipi de l'Alt Penedès. Entitats de Població: Can Paixano, Can Verdaguer, Can Xombo, Cases Noves de Can Pardo, Mediona, Monterrei Parc i Can Xamaio, la Quadra d'Agulladolç, Sant Elies i Sant Pere Sacarrera i Urbanització Font del Bosc.
Mediona.net
Completa web informativa de Mediona, a l'Alt Penedès, realitzada per Lluís Pérez. Situació geogràfica, accesos, dades i serveis, turismw, agenda, notícies del municipi, enllaços del Penedès, fotografies, i informació diversa.
Moià
Hi trobareu totes les dades de Moià. Geografia, i altres dades d'interès sobre aquest poble del Moianès, una comarca des del 2015, entre l'Osona i el Bages. La veterana web a Internet és mantinguda per Carles Illa i Casanova.
Moianès - Viquipèdia
Comarca delimitada per l'altiplà. La formen deu municipis: Moià, que n'exerceix de capital i dóna nom a la comarca, Castellterçol, Castellcir, Sant Quirze Safaja, Calders, Monistrol de Calders, Santa Maria d'Oló, l'Estany, Granera i Collsuspina.
Moja
Poble de l'Alt Penedès, que pertany al municipi d'Olèrdola del qual n'és el principal nucli de població amb 1.419 habitants el 2007. És situat a una zona plana, a uns 233 metres d'altitud sobre el nivell del mar i a uns 2,5 Km de Vilafranca del Penedès.
Molins de Rei - Viquipèdia
Vila i municipi de Catalunya, a la comarca del Baix Llobregat, Província de Barcelona. Situat a la riba esquerra del riu Llobregat, s'estén des de la plana al·luvial del riu fins als contraforts occidentals de la Serra de Collserola (Serralada Litoral).
Mollet del Vallès - Viquipèdia
Municipi del Vallès Oriental. Limita amb: La Llagosta, Sant Fost de Campcentelles, Martorelles, Montornès del Vallès, Montmeló, Parets del Vallès, Lliçà de Vall al Vallès Oriental i Palau-solità i Plegamans i Santa Perpètua de Mogoda al Vallès Occidental.
Monistrol de Calders
Web, no oficial, del poble de Monistrol de Caldersi. Monistrol de Calders es un municipi d’uns 707 habitans situat en un raco amagat entre el Pla de Bages la serra de Sant Llorenç del Munt i l’altipla de Moià.
Monistrol de Calders - Enciclopèdia.cat
Municipi del Bages, al Moianès, situat a la capçalera de la riera de Calders, formada per l'aiguabarreig de les rieres de Marfà (o Golarda), de Sant Joan i de l'Om. Presentació, població, economia i els altres indrets del terme.
Monistrol de Calders - Piera Edicions
Portal amb informació sobre aquest municipi, i guia comercial de d'empreses. Dades del municipi, història, llocs, empreses, menjar i dormir. Les primeres dades de Monistrol de Calders (Moianès). El temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Monistrol de Calders - Viquipèdia
Municipi de la comarca natural del Moianès, adscrit a la del Bages, mentre no es reconegui la comarca del Moianès, molt reivindicada des de fa temps pels moianesencs. Se situa entre el Pla de Bages, el massís de Sant Llorenç del Munt.
Montclar - Enciclopèdia.cat
Municipi del Berguedà, a la conca del Cardener. Els nuclis de població són el poble de Montclar, que és el cap de municipi, la caseria de Sant Quintí de Montclar, que constitueix el centre d’un enclavament, i els nuclis del Casó i Tor regassa.
Montclar - Viquipèdia
Montclar és un municipi de la comarca del Berguedà. Entitats de població: El Casó, Montclar i Torregassa. Demografia: Evolució demogràfica. Articles relacionats. Enllaços externs. Gentilici: Montclarenc, montclarenca.
Montesquiu - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del Montesquiu a la comarca d’Osona. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Montesquiu - Viquipèdia
Montesquiu és un municipi de la comarca d'Osona, situat al Bisaura, nord de la comarca, el relleu de la zona marca la transició entre la Plana de Vic i la muntanya pirinenca. Punts d’interès, història i evolució demogràfica.
Montesquiu de Besora - Enciclopèdia.cat
Comprèn, a més del poble de Montesquiu, la colònia tèxtil de la Farga de Bebié. Es va segregar del terme de Sant Quirze de Besora el 1934, pertanyé a la comarca del Ripollès fins el 1989, data en què passà a formar part de la comarca d'Osona.
Montgat - Viquipèdia
Montgat és un municipi de la comarca del Maresme i n'és la localitat més meridional; es situa a la costa, al límit amb la comarca del Barcelonès, entre Badalona i el Masnou. El nom, del llatí monte katum (mont dels gats), el nom amb què se'l coneixia.
Montmajor - Enciclopèdia.cat
Municipi del Berguedà, situat al límit amb el Solsonès i el Bages, format per diversos sectors, força allunyats, entre els rasos de Peguera, al N, i les vores de l'horta de Cardona, al S. Situació i presentació, població i l’economia i indrets del terme.
Montmajor - Viquipèdia
Montmajor és un municipi de la comarca del Berguedà. Entitat de població: Correà, Gargallà, Montmajor, El Pujol de Planès, Sant Feliu de Lluelles, i Sorba. El terme municipal està format per quatre sectors força allunyats.
Montmaneu - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Montmaneu, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01.11.2007): 206 hab. Extensió: 13,55 km² Densitat de població: 15,20 hab./km². Altitud: 709 m. Dades de l’Ajuntament.
Montmaneu - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Montmaneu, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Montmaneu - Viquipèdia
Montmaneu és un municipi de la comarca de l'Anoia. Entitats de població: Montmaneu i La Panadella. Gentilici: Montmaneuenc, montmaneuenca. Evolució demogràfica. Enllaços externs.
Montserrat 360º
Mostra la muntanya amb un detall i una perspectiva inèdits. El fotògraf ha fet més d'un centenar d'imatges per crear les panoràmiques. El web és fruit de la iniciativa de les empreses Helipistas, i Noupunt, especialitzada en fotografia de 360 graus.
Montsolís
Petit nucli de Montgat, a la comarca del Maresme, situat al nord-est de Montgat, a prop de la carretera que va de Barcelona a el Masnou per la costa. Aquest nucli es troba darrere el turó costaner on hi ha el túnel de Montgat, primer túnel ferroviari.
Municipis de Barcelona
Directori de la Diputació de Barcelona dels municipis de Barcelona. Hi trobareu, per ordre alfabetic, el llistat de noms, telèfons, e-mails i webs oficials dels municipis de la tota la província de Barcelona.
Muntanyola - Viquipèdia
Muntanyola és un municipi de la comarca d'Osona. Entitats de població: Muntanyola, Múnter, i Rústiques Muntanyola. Demografia: Evolució demogràfica. Articles relacionats i enllaços externs. Església de Sant Quirze i Santa Julita.
Mura
Descripció d'aquest municipi que està situat al sud-est de la comarca del Bages, a càrrec del Centre Excursionista de Mura. El poble està tocant el Vallès Occidental. Entre les ciutats de Manresa i Terrassa.
Navarcles - Piera Edicions
Portal amb informació sobre aquest municipi, i guia comercial de d'empreses. Dades del municipi, història, llocs, empreses, menjar i dormir. Les primeres dades de Navarcles (Bages). El temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Navàs house
Navàs és un poble situat en un extens pla, al marge dret del riu Llobregat, a l'extrem est del municipi del mateix nom i a una distància de 23 km respecte al centre de Manresa i de 25 km respecte al centre de Berga. Té una configuració urbana moderna.
NoEtPerdis.com
NoEtPerdis.com. El portal de mapes de Catalunya. Mapes plànols, plànols turístics, mapes comercials, carrers… Relació de comarques de Catalunya, fotos aèries, …
NoEtPerdis.com - Mapa de Cervelló
Plànol d’aquest municipi del Baix Llobregat. Ajuntament i punts d'interés: Vall de Santa Creu, Castell de Cervelló i Creu de Terme. Mapes plànols, plànols turístics, mapes comercials, carrers… Relació de comarques de Catalunya, fotos aèries, …
NoEtPerdis.com - Mapa de La Torre de Claramunt
Mapa d'equipaments munipals de La Torre de Claramunt: cementiri, poliesportiu, bombers, centre cívic. Mapes plànols, plànols turístics, mapes comercials, carrers… Relació de comarques de Catalunya, fotos aèries, …
Nou de Berguedà - Viquipèdia
La Nou de Berguedà és un municipi de la comarca del Berguedà. Situat dins de la Serrallada del Catllaràs, el poble és punt de partida d'excursions, una de les quals culmina al Sobrepuny, cim característic i visible des de bona part de Catalunya.
Òdena - Piera Edicions
Web amb informació d’Òdena (Anoia), de Piera Edicions. Dades generals del municipi, breu història, on menjar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. Serveis complementaris.
Olèrdola - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis d’Olèrdola, a l’Alt Penedès. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Olèrdola - Viquipèdia
Municipi de la comarca de l'Alt Penedès, amb capital a Sant Miquel d'Olèrdola. El nom vé de l'antiga ciutat d'Olèrdola, capital històrica del Penedès que hi havia al turó de Sant Miquel d'Olèrdola (385 m). Importància històrica i valor arqueològic.
Olesa de Bonesvalls - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis d’Olesa de Bonesvalls, a l’Alt Penedès. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Olesa de Bonesvalls - Viquipèdia
És un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Limita amb les comarques del Garraf i amb el Baix Llobregat. Es troba situada en ple Massís del Garraf, entre el puig Bernat (606 m) i el Montau (653 m), a l'est, i el coll d'Esteles i la serra de Riés.
Olesa de Montserrat - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Olesa de Montserrat al Baix Llobregat. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Olesa de Montserrat - Viquipèdia
Vila i municipi situat al nord de la comarca del Baix Llobregat. El seu terme té una superfície de 16,75 Km2. D'aquests, només 2,752 Km2 corresponen al sòl urbà i industrial. El terme limita amb Vacarisses, Viladecavalls, Esparreguera i Abrera.
Olesadebonesvalls.org
La plana web, no oficial, d'Olesa de Bonesvalls, Tothom que tingui un suggeriment pot enviar un e-mail, si teniu una noticia o esdeveniment que sigui interessant la podeu enviar. Olesa, fotos, entitats, publicacions, el poble, fòrums, ...
Olivella - el-garraf.com
Municipi del sector nord del Garraf, al límit entre el Baix Llobregat i l'Alt Penedès. Terme de 36,76 km². És el municipi més gran en extensió i més petit en població de la comarca del Garraf. 10.000 ha de paisatge únic al Principat.
Olivella - Viquipèdia
Olivella és un municipi de la comarca del Garraf. Entitats de població: Olivella (231 habitants) i Olivella-Urbanització (1.780). Gentilici: Olivellenc, olivellenca. Superfície: 38,75 km². Coordenades: 41°18'42"N, 1°48'43"E.
Olors de Santa Margarida i els Monjos
Iniciativa municipal que diagnostica les olors molestes que, en ocasions, afecten el veïnat del municipi i recull dades que permeten actuacions de millora en els focus emissors d’olors. Les dades s’incorporen a la base de dades del Servei de Medi Ambient.
Olost - Viquipèdia
Olost és un municipi de la comarca d'Osona, a l'altiplà del Lluçanès. Entitat de població: Olost i Santa Creu de Jutglar. La primera documentació coneguda és de 908 dC. Es una venda de terres a la demarcació de l’església de Santa Maria d’Olost.
Olvan - Viquipèdia
Olvan és un municipi de la comarca del Berguedà. En el seu terme municipal trobem l'antic monestir cistercenc femení de Santa Maria de Valldaura, fundat l'any 1231, on encara hi podem trobar la seva església monacal. Història, cultura i economia.
Ordal
Nucli de població pertanyent a Subirats, a l’Alt Penedès a uns 400 m. d'altitud. Rodejat de muntanyes i amb temperatura agradable a l'estiu i freda a l'hivern. La població aproximada de 600 habitants. La Festa Major és el primer diumenge d'agost.
Orís - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Orís, municipi de l’Osona. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Orís - Paisatges del Ter
Pàgina de Paisatges del Ter, del municipi d’Orís. El terme d’Orís ocupa la part de ponent del costat nord d’Osona. Està format pels nuclis de la parròquia de Sant Genís, Can Branques, Saderra, la Mambla i el Pelut. Municipi agrícola d’interès gastronòmic.
Orís - Viquipèdia
Orís és un municipi de la comarca d'Osona, amb capital a Can Branques. Entitats de població: Can Branques, La Colònia Imbern, La Mambla d'Orís, Parròquia Sant Genís d'Orís i Saderra. Demografia i enllaços externs. Castell d'Orís.
Oristà - Viquipèdia
Oristà és un municipi de la comarca d'Osona. Comprén tres entitats de població: Oristà, El Raval de Sant Feliu, La Torre d'Oristà. Demografia: Evolució demogràfica. Enllaços externs. Gentilici: Oristanenc, oristanenca. Enllaços externs.
Oristrell - Viquipèdia
Oristrell, antigament Ullastrell, és un petit nucli entre el Pont de Vilomara i Rocafort, l'indret del terme del qual se n'ha trobat la referència escrita més antiga. L'any 932, el comte de Barcelona Sunyer, fill de Guifré el Pilós, en document, …
Orpí - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa d’Orpí, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (2007): 226 hab. Superfície: 15,42 Km². Densitat: 14,65 hab./km². Altitud: 477 m. Nuclis: Orpí, Can Bou, Escodines, i Santa Càndia. Dades de l’Ajuntament.
Orpí - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona d’Orpí, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Orpí - Viquipèdia
Orpí és un municipi de la comarca de l'Anoia, amb capital a Can Bou. Entitats de població: Can Bou, Les Escodines, Orpí i Santa Càndia. Demografia: Evolució demogràfica. Enllaços externs. Gentilici: Orpinenc, orpinenca.
Òrrius - Viquipèdia
És un poble del Maresme interior localitzat entre els municipis de Cabrils, Vilassar de Dalt, Argentona i la comarca del Vallès Oriental, situat a uns nou quilòmetres de Mataró, capital de la comarca. Festa Local: 30 de novembre.
Pacs del Penedès - Viquipèdia
Pacs del Penedès és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. S'estén a l'esquerra del riu Foix, que en forma el límit occidental. Drena el terme també la riera de Llitrà (dita també riera de Pacs). Evolució demográfica i enllaços externs.
Palà de Torruella
Web del Palà de Torroella, també mal coneguda per Palà, Palà vell, colònia Palà o Palà de dalt. És una població situada a la vall del Cardener entre Súria i Cardona, a 21 km. de Manresa (Bages). El poble, entitats i coses curioses.
Palafolls - Viquipèdia
Palafolls és un municipi de la comarca del Maresme, província de Barcelona. El terme municipal limita amb: Santa Susanna, Bla-nes, Tordera i Malgrat de Mar. L'origen de la població és romà, així com el seu nom, que prové de la veu romana Palatiolo.
Pallejà - Viquipèdia
Municipi de la comarca del Baix Llobregat. Està format per dos nuclis de població: Pallejà i Fontpineda i està emplaçada a la banda dreta del riu, que fa divisòria amb els termes de Molins de Rei i el Papiol. Hi viuen 11.134 habitants.
Patronat de Turisme de Subirats
Patronat de turisme de Subirats , alt Penedès. Rutes vitívinicoles, turisme rural, cellers, caves, visites guiades, allotjaments, restaurants, monumets, cultura, activitats. Enoturisme, turisme rural, les rutes del vi i el cava.
Peguera
Peguera és un poble, actualment abandonat, pertanyent al municipi de Fígols, a la comarca del Berguedà. Està situat a 1701 m d'altitud, a la capçalera de la vall de Peguera, entre els rasos de Peguera, al sud, i la serra d'Ensija, al nord.
Perafita
Web dedicat al poble de Perafita, poble per viure, pau, tranquilitat, magnifiques vistes. Perafita és un municipi de la comarca natural del Lluçanès, que pertany administrativament a la comarca d’Osona.El topònim “Perafita” prové del llatí “Pedra Ficta”…
Perafita - Enciclopedia.cat
Situat al centre de la subcomarca del Lluçanès. Limita amb Sant Agustí de Lluçanès, amb Sant Boi de Lluçanès, amb Olost i amb Sant Martí d’Albars i Lluçà. Entre els municipis de Sant Boi de Lluçanès i Olost es troba l’enclavament del Cel de Croells.
Perafita - Viquipèdia
Perafita és un municipi de la comarca d'Osona, pertanyent a la subcomarca del Lluçanès. Història, patrimoni arquitectònic, patrimoni natural, demografia, festes i enllaços externs. El gentilici és perafitenc, perafitenca.
Piera - Piera Edicions
Web amb informació de Piera (Anoia), de Piera Edicions. Dades generals del municipi, breu història, on menjar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. Serveis complementaris.
Pineda de Mar - Viquipèdia
Pineda de Mar és una vila i municipi de la comarca del Maresme. Es troba arran de mar entre Calella i Santa Susanna, cap a l'inte-rior limita amb el municipi de Tordera. L'1 de gener del 2013 tenia 26.157 habitants. El seu mercat setmanal és els dimecres.
Pineda Turisme
Pineda de Mar és una tranquil·la vila costanera situada entre el blau del Mediterrani i el verd del Parc Natural del Montnegre. La platja més llarga del Maresme, un clima benigne i variada oferta d'allotjament fan de Pineda de Mar una destinació ideal.
Plànol de Balsareny
Plànols de carrers, plànol del municipi de l'Ajuntament de Balsareny, amb llegenda, centres dinterès, equipaments i serveis, mapa de carrers dels barris de Cal Nosa i Cal Rata. Mapa de carrers de Balsareny. Aplicació visual, Aplicació de carrer, ...
Pont de Vilomara - Piera Edicions
Portal amb informació sobre aquest municipi, i guia comercial de d'empreses. Dades del municipi, història, llocs, empreses, menjar i dormir. Les primeres dades de Pont de Vilomara (Bages). El temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Pont de Vilomara - Viquipèdia
El Pont de Vilomara i Rocafort és un municipi de la comarca del Bages. Se situa al sud-est de Manresa, a l'esquerra del Llobre-gat. Història, llocs d’interès cultural, demografia, festes, articles relacionats i enllaços externs.
Pontons - Viquipèdia
Pontons és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Pontons compta amb dotze entitats de població. Demografia: Evolució demográfica. Enllaços externs. El gentilici dels seus habitants és pontonenc, pontonenca.
Portal Turístic Gran Penedès
Informació turística (calendari cultural, allotjaments, restaurants, bodegues, esports lúdics) de les comarques de l'All, Baix Penedès i Garraf. Conegui els millors llocs del Gran Penedès gaudint de cada pas del camí.
Portals de Montserrat
Magnífica web interactiva, feta per La Factoria, sobre el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat: Montserrat, Marganell, Monistrol, El Bruc i Collbató. Guia, descripcions i dades diverses sobre els diferents indrets.
Prats de Lluçanès
Prats de Lluçanès (Lluçanès). Dades generals d’aquest municipi de Piera Edicions. Breu història, mejar i allotjaments, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i les festes i celebracions a Prats de Lluçanès.
Prats de Lluçanès - Viquipèdia
Prats de Lluçanès és una vila i municipi de la comarca natural del Lluçanès, que se'n considera la capital, oficialment està adscrit a la comarca d'Osona. Història, demografia, geografia, llocs d'interès, fills il·lustres, referències i enllaços externs.
Premià de Dalt - Viquipèdia
Premià de Dalt és un municipi de la comarca del Maresme. El nom té el seu origen en la veu romana Praemiliano, conegut també pel nom parroquial de Sant Pere de Premià, canviat el 1980. Economia, història, serveis i cultura.
Premià de Dalt Turisme
Pàgina web oficial de Premià de Dalt Turisme, promoguda per l’Ajuntament de Premià de Dalt, al Maresme. Visita la nostra vila que està plena d’encants. Aquí trovareu tota la informació sobre turisme, comerç i serveis de la Vila de Premia de Dalt.
Premià de Mar - Viquipèdia
Premià de Mar és una vila i municipi de la comarca del Maresme. Se situa al litoral de la comarca, entre el Masnou, Vilassar de Mar i Premià de Dalt, a uns vint quilòmetres al nord de la ciutat de Barcelona. Informació temàtica destacada de Premià de Mar.
Puigdàlber - Viquipèdia
Puigdàlber és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Pertanyen al seu nucli urbà els barris de l'Empalme, Bellavista i de Mas Morer. El municipi té la tradició de l'elaboració de canyís a partir de canyes i bruc.
Puig-reig - Viquipèdia
Municipi de la comarca del Berguedà. El nom significa "muntanya reial": està situat en un promontori sobre el riu Llobregat que permet divisar-hi un tram del riu. El terme municipal s'estén a ambdós costats del riu, al sector meridional de la comarca.
Pujalt
Terme situat a ponent de la comarca de l'Anoia, limid amb la Segarra. Té 31,72 Km², i 200 habitants repartits entre els nuclis de Pujalt, Conill, la Guàrdia Pilosa, l'Astor i Vilamajor i disseminats. Llocs d'interès, serveis, allotjaments i restauració.
Pujalt - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa de Pujalt, municipi de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-01-2007): 213 hab. Extensió: 31,72 km². Densitat de població: 6,71 hab./km². Altitud: 770 m. Nuclis: Pujalt, Astor, Conill i Guàrdia Pilosa. Dades de l’Ajuntament.
Pujalt - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Pujalt, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Pujalt - Viquipèdia
Pujalt és un municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Segarra. El nom deriva de "Puig Alt", turó on es recolza el poble, a 773 m. d'alçada. El poble creix al solell del Castell de la Mota, que corona el poble. Dades generals.
Puntvalles.com
El portal del Vallès Oriental. Municipis, cultura, oci i entreteniment. Per estar ben informat de tot el que passa a les comarques del Vallès, el blog us ofereix la possibilitat de conèixer tota l'actualitat. Piera Edicions S.L.
Rajadell - Enciclopèdia.cat
Municipi del Bages, a la vall mitjana de la riera de Rajadell. Situació i presentació, població i l’economia, el poble de Rajadell, la història, i els altres indrets del terme, com el poble de Monistrolet i algunes caseries.
Rellinars - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Rellinars, municipi del Vallès Occidental. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Rellinars - Viquipèdia
Rellinars és un municipi de la comarca del Vallès Occidental. La festa local se celebra el 8 d'abril. Vegeu també: Castell de Bocs i Paller de Tot l'Any. Enllaços externs. Gentilici: Rellinassenc, rellinassenca. Coordenades: 41°38'53"N, 1°54'39"E.
Riera i Torrents de Teià
La riera de Teià, té uns 20 metres d'ample i està ben constituïda, el sol està format per sorres i graves i algun punt està encimentat, el pas de vehicles ... Els diferents torrents…
Ripollet - Viquipèdia
Vila i municipi de la comarca del Vallès Occidental. El municipi de Ripollet està situat dins la Depressió Prelitoral. Confronta al nord amb el municipi de Barberà del Vallès, a l'est i al sud amb Montcada i Reixac i a l'oest amb Cerdanyola del Vallès.
riudebitlles.com
Riudebitlles és la web de la gent de Sant Pere de Riudebitlles. Comunitat digital de Sant Pere de Riudebitlles amb les webs del poble, serveis, directori, la història, àlbum d'imatges, fòrum, cerques, blog, tauler d'anuncis, i moltes coses més.
Rocafort
Rocafort és un poble i l'antic nucli inicial del municipi del Pont de Vilomara i Rocafort, a la comarca del Bages. Està situat a la part central del terme, entre el serrat del Caselles i el Montgròs. Al cens del 2005, hi estaven empadronades 55 persones.
Roda - Viquipèdia
Roda de Ter és una vila i municipi de la comarca d'Osona ubicat a la part més baixa de la Plana de Vic. És un dels municipis més petits de tota la comarca. És una vila bàsicament industrial. Antigament, la indústria aprofitava el cabdal del riu Ter.
Roda de Ter - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Roda a l’Osona. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
RodadeTer.com
Roda de Ter és una bonica vila situada a la comarca d'Osona a uns set quilòmetres de Vic. La seva extensió és de 2'18 Km² i té aproximadament 5170 habitants. Aquesta població és terra de notables escriptors, com el darrer: Miquel Martí i Pol.
Rubí - Viquipèdia
Municipi mil·lenari de Catalunya, a la comarca del Vallès Occidental. Es troba a la vall de la riera de Rubí, i limita al nord amb Terrassa i Sant Quirze del Vallès, a l'oest amb Ullastrell, a l'est amb Sant Cugat del Vallès, i al sud amb Castellbisbal.
Rubimirades
La web neix per recollir les activitats de coneixement de la realitat social, geogràfica i històrica de Rubí que es fan al Centre de Formació d'Adults Pau Casals. Dedicada al rubinisme, a tot allò que estimuli l'interès per la gent i les coses de Rubí.
Rubió - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa de Rubió, municipi de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-01-2007): 181 hab. Extensió: 38,51 km². Densitat de població: 4,7 hab./km². Altitud: 629 m. Nuclis de població: Rubió, Pla de Rubió, St. Martí de Maçana. L’Ajuntament.
Rubió - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Rubió, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Rubió - Viquipèdia
Rubió és un municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Anoia. El municipi consta de 161 hab. (2007) i una extensió de 48 km². És un dels municipis més grans de l'Alta Anoia, i a la vegada té la població més reduïda de la zona.
Rupit i Pruit - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Rupit i Pruit a l’Osona. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Rupit i Pruit - Viquipèdia
Rupit i Pruit és un municipi de la comarca d'Osona, situat a la subcomarca del Collsacabra.En origen els dos pobles compartien la jurisdicció del vescomte d'Osona que, segons la tradició, habitava al castell de Rupit abans de traslladar-se a Cardona.
Rupit-Pruit
Rupit està situat al centre del Collsacabra. Els carrers i cases de Rupit, dels segles XVI i XVII, li donen un ambient ancestral i rústic que el fan especialment atractiu. Situació, l’Ajuntament, població, turisme i oci, activitats, correu ciutadà, ...
Ruta Minera - Consorci de la Ruta Minera
És la marca de l’aposta dels pobles de Cercs, Fígols, Guardiola, Saldes i Vallcebre pel futur del territori, per posicionar-se en turisme. De la conca minera, un passat dur però estimat, sorgeix un projecte de futur en marxa.
Rutes senderisme a Castellví de Rosanes
Castellvi Rosanes a Creu Aragall, Creu de l'Aragall (100 cims), Creu de l'Aragall des de Castellvi de Rosanes, Castelvi-Creu Aragall, Castell Sant Jaume-Castellvi, Sant Jaume de Rosanes-Sant Andreu de la Barca, Castellvi-Montserrat, Castellvi-Ordal, …
Sabadell - Viquipèdia
Sabadell és una ciutat catalana, cocapital de la comarca del Vallès Occidental. És la cinquena de Catalunya, amb 207.338 habitants el 2010. L'existència de nuclis de població en el terme de Sabadell es remunta com a mínim a fa 3.500 anys. Taula.
Sagàs - Viquipèdia
Sagàs és un municipi de la comarca del Berguedà. Consisteix sobretot en masies aïllades, dividides entre les parròquies de Sant Andreu de Sagàs i La Guàrdia. També hi trobem dues antigues parròquies, Valldoriola i Biure.
Sant Agustí de Lluçanès - Enciclopèdia.cat
Es troba al sector septentrional de la subcomarca del Lluçanès a l’Osona. El terme comprèn, a més del llogaret de Sant Agustí de Lluçanès, cap de municipi, el barri de l'Alou i un nombre important de masies esparses.
Sant Agustí de Lluçanès - Viquipèdia
Sant Agustí de Lluçanès és un municipi de l'Osona. Està situat al nord-oest de la comarca, a la divisòria d'aigües del Llobregat i el Ter. L'economia es basa en activitats agrícoles de secà (cereals, patates i farratges) i la ramaderia de porcí.
Sant Andreu de la Barca - Viquipèdia
Sant Andreu de la Barca és un municipi de la comarca del Baix Llobregat. Gentilici: Santandreuenc, santandreuenca. Població 24863 habitants, superfície. Entitats de població: Sant Andreu de la Barca, La Colònia del Palau i El Palau.
Sant Andreu de la Vola
Poble del municipi de Sant Pere de Torelló (Osona). Es troba al costat de la carretera BV-5224 que la connecta amb Sant Pere de Torelló pel sud i amb la Vall de Bas pel nord a través del coll de Bracons. Connexió amb la comarca de la Garrotxa.
Sant Andreu de Llavaneres - Viquipèdia
Sant Andreu de Llavaneres, sovint anomenat simplement Llavaneres, és una vila i municipi del Maresme, a 36 km al nord de Bar-celona, a la vora de la costa mediterrània. Està entre el mar a l'est i el Parc Natural del Montnegre i el Corredor a l'oest.
Sant Antoni de Vilamajor
Informació del Centre de Recursos Pedagògics Vallès Oriental III, del municipi de Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental. Dades estadístiques de la població, mapes, fotografies aèries i directori de recursos del municipi.
Sant Bartomeu de la Quadra
Nucli de població del terme municipal de Molins de Rei. Es situa dins la serra de Collserola, en un coll entre la riera de Santa Creu i la riera de Vallvidrera. l'any 2005 eren 265 els seus habitants. El lloc era una antiga quadra de Santa Creu d'Olorda.
Sant Bartomeu del Grau - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Sant Bartomeu del Grau. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Bartomeu del Grau - Viquipèdia
Dades de Sant Bartomeu del Grau a la Viquipèdia. Sant Bartomeu del Grau és un municipi de la comarca d'Osona, i a la subcomarca anomenada El lluçanès. Evolució demográfica del municipi. Enllaços externs.
Sant Boi de Lluçanès - Enciclopèdia.cat
Es troba al sector llevantí de la subcomarca del Lluçanès. Limita al N amb Sora, a l'E amb Orís, al S amb els municipis de Sobremunt i Olost, i en part amb l9enclavament del Cel de Croells, i a l'W amb Perafita i Sant Agustí de Lluçanès.
Sant Boi de Lluçanès - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Sant Boi de Lluçanès, Osona. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Boi de Lluçanès - Viquipèdia
Sant Boi de Lluçanès és un municipi de la comarca d'Osona. El terme i la parròquia de Sant Boi s'esmenten ja l'any 905 a l'acta de consagració de Santa Maria de Lluçà i depenia dels senyors de Lluçà. Evolució demogràfica i història.
Sant Cebrià de Vallalta - Viquipèdia
Sant Cebrià de Vallalta és un municipi de la comarca del Maresme. Els dissabtes té lloc el mercat setmanal. L'origen de l'actual municipi es remunta a la divisió en parròquies del domini de Montpalau després de la conquesta franca de la marca hispánica.
Sant Climent de Llobregat - Viquipèdia
Sant Climent de Llobregat és un municipi del Baix Llobregat que té uns 12 km² de superfície i prop de 3.400 habitants. La millor època per visitar Sant Climent és la primavera, car és quan la cirera, fruit identificatiu del poble, creix.
Sant Cugat Sesgarrigues - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Sant Cugat Sesgarrigues (Alt Penedès). Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Cugat Sesgarrigues - Viquipèdia
Sant Cugat Sesgarrigues és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Evolució demográfica. Aquest article és un esborrany sobre l'Alt Penedès. Entitats i enllaços externs. Coordenades: 41° 21' 58? N 1° 45' 15? E.
Sant Esteve de Palautordera - ADR Montseny
Pàgina no oficial del municipi dissenyada per Carles Busquets. Conté diferents dades locals: Situació geogràfica, llocs d'interès, història, rutes i excursions pel Montseny i informació cedida per l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera.
Sant Esteve Sesrovires - Viquipèdia
Sant Esteve Sesrovires (Sesrovires) és un municipi de la comarca del Baix Llobregat. El municipi, amb una extensió de 18,47 km² està situat en el sector nord de la comarca del Baix Llobregat. I és veí de les comarques de l'Alt Penedès i l'Anoia.
Sant Feliu de Codines - Viquipèdia
Sant Feliu de Codines és un municipi de la comarca del Vallès Oriental. El nom de Sant Feliu ja apareix l'any 1059 quan Mir Geribert i la seva esposa Guisla foren nomenats barons de Montbui pel Comte de Barcelona Ramon Berenguer I el Vell.
Sant Feliu de Llobregat - Viquipèdia
Capital de la comarca del Baix Llobregat, situada al marge esquerre del riu Llobregat. El seu terme limita amb Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Sant Just Desvern, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, i Sant Joan Despí.
Sant Feliu del Racó
Sant Feliu del Racó, antigament anomenat Sant Feliu de Valrà o Sant Feliu de Castellar és un poble agregat al municipi de Castellar del Vallès, a 2,5 km del nucli principal d'aquesta vila. Els seus habitants (1008 el 2009) són anomenats santfeliuencs.
Sant Feliu Sasserra - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Sant Feliu Sasserra, Bages. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Fruitós de Bages
Pàgina personal de Jaume Plans, sobre la població de Sant Fruitós de Bages, al sector oriental de Manresa. Història, les seves festes més importants i també informació addicional sobre el monestir romànic de Sant Benet de Bages, d'interès nacional.
Sant Genís (Jorba)
Sant Genís és un nucli rural al municipi de Jorba, a la comarca de l'Anoia i província de Barcelona. Té uns 100 habitants (2008) al nucli i algunes masies repartides per la resta del territori. La Festa Major és el primer cap de setmana de setembre.
Sant Genís de Palafolls
Sant Genís de Palafolls (antigament conegut com a Sant Genís de Vilelles) és un nucli de població del municipi de Palafolls, a la comarca del Maresme. Té una població de 205 habitants. L'església parroquial fortificada, declarada bé d'interès nacional.
Sant Hipòlit de Voltregà - Viquipèdia
Vila i municipi d'Osona. És un dels municipis més petits de Catalunya, amb 0,97 km quadrats, envoltats per les Masies de Voltregà. L'hoquei patins -Club Patí Voltregà- és l'esport per excel·lència i ha popularitzat aquest poble arreu del món.
Sant Jaume de Frontanyà - Viquipèdia
Sant Jaume de Frontanyà és un municipi de la comarca del Berguedà. El terme muntanyenc i escassament poblat, amb boscos de pins i pastures per a la ramaderia que amb l'agricultura de cereals i el turisme és la base de la seva economia.
Sant Jaume de Viladrover
Nucli del municipi d'El Brull, a l'Osona. És a la plana osonenca a uns 600 m. i el 2005 compta amb una població de 71 habitants que es dediquen a l'agricultura i a la ramaderia. Destacar l'església romànica de Sant Jaume, documentada el 1131.
Sant Joan de Mediona
Pàgina realitzada per Mireia Arbós, amb completa informació del municipi. Introducció, història, clima, situació, extensió i informació de tots els barris i masies del terme municipal de Mediona. Vincles del Penedès.
Sant Joan Despí - Viquipèdia
Municipi de la comarca del Baix Llobregat, situat al pla del Llobregat, a l'esquerra del riu. El municipi confronta amb els de Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló.
Sant Julià de Cerdanyola - Viquipèdia
Sant Julià de Cerdanyola és un municipi de la comarca del Berguedà. Festa Local: 5 de desembre. El 1945 el municipi es va fusionar per formar Guardiola de Berguedà del que es va desagregar el 1993. Evolució demogràfica.
Sant Julià de Vilatorta - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Sant Julià de Vilatorta a l’Osona. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Julià de Vilatorta - Viquipèdia
Sant Julià de Vilatorta és un municipi de la comarca d'Osona. Antigament era conegut com Sant Julià de les Olles per l'abundància d'artesans dedicats a la fabricació d'utensilis de ceràmic. Demografia i altres dades.
Sant Just Desvern - Viquipèdia
Municipi situat als vessants sud-occidentals de la serra de Collserola, abastant una extensió de 7,81 km². L'any 1936 la seva divisió territorial en comarques, el va integrar dins del Barcelonès, juntament amb la veïna població d’Esplugues de Llobregat.
Sant Llorenç d'Hortons - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Sant Llorenç d'Hortons, a l’Alt Penedès. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Llorenç d'Hortons - Viquipèdia
Sant Llorenç d'Hortons és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès, d’una població de 2.419 habitants. És a l'extrem NE de la comarca, al límit amb l'Anoia i el Baix Llobregat. La població activa es xifra en un 32%, i del total, el 10% són agricultors.
Sant Llorenç Savall - Viquipèdia
Sant Llorenç Savall és un municipi de la comarca del Vallès Occidental. Dades municipals, gentilici: llorençà, llorençana. Coordenades: 41°40'48"N, 2°3'37"E. Aquest article sobre Catalunya és un esborrany.
Sant Martí d'Albars - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Sant Martí d'Albars, municipi de l’Osona. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Sant Martí d'Albars - Enciclopedia.cat
És en la subcomarca del Lluçanès, al sector ponentí d’Osona. Limita amb el terme de Lluçà, amb Perafita, amb Olost i amb Prats de Lluçanès. Les terres del municipi de Sant Martí d’Albars són força accidentades, per sobre dels 600 m d’altitud,
Sant Martí d'Albars - Viquipèdia
Sant Martí d'Albars és un municipi de la comarca d'Osona. Demografia, llocs d'interès, referències, enllaços externs, Els Graus de Fumanya és una muntanya de 592 metres d’altitud que es troba al municipi de Sant Martí d'Albars.
Sant Martí de Centelles - Cingles de Bertí
Municipi que va formar part de l'antiga baronia (des del 1599 comtat) de Centelles fins l'any 1840, quan va deixar de formar una única batllia amb Sant Quirze Safaja i Balenyà per passar a ser un municipi independent.
Sant Martí de Centelles - Viquipèdia
Sant Martí de Centelles és un municipi de la comarca d'Osona a la zona sud de la comarca afrontant amb el Vallès Oriental, a la conca del riu Congost i sota els cingles de Bertí. Té una extensió de 25,6 quilòmetres quadrats.
Sant Martí de Maçana
Nucli de població pertanyent al municipi de Rubió a l'Alta Segarra, comarca de l'Anoia. La seva població és de 35 habitants. Fou annexionat a Rubió a l'any 1840. Nucli format per les diferents masies que es envolten l'Església de Sant Martí.
Sant Martí de Merlès - Viquipèdia
Sant Martí de Merlès és un poble rural i parròquia del terme municipal de Santa Maria de Merlès a la comarca natural del Lluçanès, adscrit al Berguedà. És 500 m. en línia recta a llevant de Santa Maria de Merlès, a la riba esquerra de la riera de Merlès.
Sant Martí de Saldes - Viquipèdia
Església que malgrat les modificacions barroques del segle XVIII conserva vestigis romànics. Conserva retaules neoclàssics i una talla romànica del segle XIII de la verge de Gresolet que pertany al Santuari de Gresolet.
Sant Martí de Tous - Enciclopèdia.cat
Municipi d'Anoia, a la conca d'Òdena, accidentat pels contraforts nord-orientals de la serra de Queralt. El terme comprèn la capçalera de la riera de Tous o d'en Maia, afluent de l'Anoia dins el terme de Santa Margarida de Montbui.
Sant Martí de Tous - Viquipèdia
Sant Martí de Tous és un dels trenta-tres pobles de la comarca de l´Anoia i compta amb 1.101 habitants. Està situat al límit de la Conca de Barberà i a deu quilòmetres de la capital, Igualada. El municipi el componen nou entitats de població.
Sant Martí Sarroca
El poble de Sant Martí Sarroca (341 m d'altitud) és el cap de municipi. Té dos barris principals, el de la Roca, on hi ha el castell i l'església parroquial, i el de les Cases Noves de Sant Martí, sota el castell i vora la carretera de Vilafranca.
Sant Martí Sarroca - Viquipèdia
Sant Martí Sarroca és una població i un municipi de la comarca de l'Alt Penedès, que es troba situat a la vall del riu de Foix al nord-oest de la capital comarcal. Drena també el terme la riera de Pontons, que desguassa al Foix prop de Rovellats.
Sant Martí Sesgueioles - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Sant Martí Sesgueioles, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 388 hab. Extensió: 3,80 km². Densitat de població: 129,33 hab./km². Altitud: 646 m. Dades de l’Ajuntament.
Sant Martí Sesgueioles - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Sant Martí Sesgueioles, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Sant Martí Sesgueioles - Viquipèdia
Sant Martí Sesgueioles és un municipi de la comarca de l'Anoia dins de la subcomarca de l'Alta Segarra. Església de Sant Valentí de Vilallonga, consagrada el 1669. Demografia: Evolució demogràfica i enllaços externs.
Sant Mateu de Bages - Enciclopèdia.cat
Municipi del Bages, al centre del sector ponentí de la comarca, limítrof de les d'Anoia i del Solsonès, i a la dreta del Cardener. Presentació, població, economia i els altres indrets del terme: Castelltallat , Salo , Coaner i la Colònia Valls.
Sant Mateu de Bages - Viquipèdia
Municipi de la comarca del Bages. És el municipi més gran de la comarca i se situa a la dreta del riu Cardener fins al límit amb el Solsonès i l'Anoia. Està format per diverses entitats de població: Castelltallat, Salo, Coaner i Valls de Torroella.
Sant Miquel de Balenyà
Sant Miquel de Balenyà és un nucli de població de la comarca d'Osona situat a la falda del massís del Montseny. Actualment pertany al municipi de Seva, del que ocupa l’oest. Limita al sud amb el nucli de Sant Jaume de Viladrover (el Brull).
Sant Pau de Pinós
Sant Pau de Pinós, o Pinós de Biure, és un poblet del municipi de Santa Maria de Merlès (Berguedà). Es situa damunt una serralada, al cim de la serra de Pinós, de 789 metres d'altitud, als límits entre el Bages i el Berguedà. Està envoltat de valls.
Sant Pau d'Ordal - Viquipèdia
Sant Pau d'Ordal és una entitat de població de l'ajuntament de Subirats a l'Alt Penedès. Aquest article sobre Catalunya és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut.
Sant Pere de Ribes - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Sant Pere de Ribes, Garraf. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Pere de Ribes - Viquipèdia
Sant Pere de Ribes és un municipi de la comarca del Garraf. Té una extensió de 40,71 km². Limita amb els termes de Canyelles, d'Olivella, de Sitges i la petita franja de la Mediterrània; i a l'oest, amb el municipi de Vilanova i la Geltrú.
Sant Pere de Riudebitlles - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Sant Pere de Riudebitlles, a l'Alt Penedès. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Pere de Riudebitlles - Viquipèdia
Sant Pere de Riudebitlles és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Popularment, també anomenat Riudebitlles. Evolució demogràfica i enllaços externs. Gentilici: Riudebitllenc-Riudebitllenca. Coordenades: 41° 27' 9? N 1° 42' 17? E.
Sant Pere de Torelló - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Sant Pere de Torelló a l’Osona. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Pere de Torelló - Viquipèdia
Sant Pere de Torelló és una vila i municipi de la comarca d'Osona. L’any 1937 va adoptar el nom de Bellserrat. L’any 1930 va incorporar la Vola i les Masies de Sant Pere de Torelló al terme. Evolució demográfica i enllaços externs.
Sant Pere Molanta
Poble del municipi d'Olèrdola, a l'Alt Penedès, situat a 227 m d'altura i a poc de Vilafranca del Penedès. És el segon nucli en importància del municipi segons la població, 626 habitants el 2007. Polígon Industrial de Sant Pere Molanta amb 61,79 km².
Sant Pere Sallavinera - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa de Sant Pere Sallavinera, de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (2007): 173 hab. Extensió: 21,95 km². Densitat de població: 7,88 hab./km². Altitud: 588 m. Nuclis: St. Pere Sallavinera, Boixadors, Fortesa, Llavinera i Querosa.
Sant Pere Sallavinera - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Sant Pere Sallavinera, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Sant Pere Sallavinera - Viquipèdia
Sant Pere Sallavinera és un municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Segarra. S'anomenava Sallavinera fins el 1984. Entitats de població: Boixadors, La Fortesa, La Llavinera i La Querosa. Evolució demogràfica i enllaços.
Sant Pol de Mar - Viquipèdia
Sant Pol de Mar és una vila i municipi de la comarca del Maresme, a la província de Barcelona, situat al litoral, entre Calella i Canet de Mar. Deu el seu origen i el nom, al Monestir de Sant Pau del segle X. Els divendres té lloc el seu mercat setmanal.
Sant Quintí de Mediona - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Sant Quintí de Mediona, a l’Alt Penedès. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Quintí de Mediona - Viquipèdia
És un poble i municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Es troba situat al nord de la comarca, a la vall mitjana de la riera de Mediona. El terme és drenat fonamentalment per la riera de Mediona, que aigua avall de Sant Quintí pren el nom de Riudebitlles.
Sant Quintí de Travil
Sant Quintí de Travil (o Taravil) és un nucli de població del municipi de Capolat, al Berguedà. Història, geografia, situació, comunicacions, llocs geogràfics, geografia física (font: Institut Cartogràfic de Catalunya), i arqueologia.
Sant Quirze de Besora - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Sant Quirze de Besora a l’Osona. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Quirze de Besora - Viquipèdia
Municipi de l'Osona. Pertany a la subcomarca del Bisaura on Sant Quirze de Besora n'és la població en cap, amb més de 2.000 habitants. Durant anys el tèxtil fou el motor del poble, actualment gran part de la població treballa en la metal·lúrgia.
Sant Quirze Safaja - Viquipèdia
Municipi del Vallès Oriental dins l'any 2015, avui la comarca del Moianès. Té 25,89 km² i està integrat per dues parròquies, la que dóna nom al municipi i la de Sant Pere de Bertí, en un terreny més aviat osonenc, vinculat amb Sant Martí de Centelles.
Sant Romà de la Clusa
Sant Romà de la Clusa és un antic poble i parròquia, que en l'actualitat està integrat en el municipi de Castell de l'Areny, al Berguedà. Es conserva l'antiga església, d'estil romànic. Construïda al s. XII, restaurada entre els anys 1963 i 1965.
Sant Romà de Sau
Entitat de població de Vilanova de Sau a la comarca d'Osona. Els orígens situen a Sau en el 917 i, l'església parroquial, al s. XI. L'actual població es va formar quan al 1962 en va construir l'embassament de Sau que havia de cobrir l'antic poblat.
Sant Sadurní d'Anoia - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Sant Sadurní d'Anoia, a l’Alt Penedès. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Sadurní d'Anoia - Viquipèdia
Sant Sadurní d'Anoia és una vila i municipi de la comarca de l'Alt Penedès. El municipi té una extensió de 18,97 km² i té una població de 12.484 habitants. El terme Sadurní procedeix de l'antropònim llatí "Saturninus", diminutiu de "Saturnus", 'Saturn'.
Sant Sadurní d'Osormort - Viquipèdia
Sant Sadurní d'Osormort és un municipi de l'Osona. Situat en la vall de la riera Major, abans nomenada riera d'Osor, envoltada dels pobles de Viladrau, Espinelves, Vilanova de Sau, Folgueroles i Tavèrnoles. Terreny forestal i terres de pastura.
Sant Salvador de Guardiola - Viquipèdia
Municipi del Bages, situat al sud entre Manresa i el límit amb l'Anoia. Compta amb dos nuclis antics: Guardiola i Salelles i les noves urbanitzacions, com el Calvet. El 1937 es va canviar per dos anys el seu nom per Guardiola de Bages.
Sant Vicenç de Castellet
Pàgina web del la població de Sant Vicenç de Castellet (Bages). Entra a xatejar al nostre canal del IRC #Castellet. Informació del municipi, serveis, festes, història, patrimoni, transports , meteorologia, directori, carrers, …
Sant Vicenç de Castellet - Enclopèdia.cat
Municipi del Bages, a la vall del Llobregat, des poc després de la confluència d'aquest amb el Cardener fins poc abans del congost de Castellbell. Presentació, població, economia i els altres indrets del terme.
Sant Vicenç de Castellet - Piera Edicions
Portal amb informació sobre aquest municipi, i guia comercial de d'empreses. Dades del municipi, història, llocs, empreses, menjar i dormir. Les primeres dades de Sant Vicenç de Castellet (Bages). El temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Vicenç de Montalt - Viquipèdia
Sant Vicenç de Montalt, nomenat Sant Vicenç de Llavaneres fins 1935, és un municipi a 41 km al NO de Barcelona, a la vora de la costa mediterrània. Pertany a la comarca del Maresme. El 2009 tenia 5627 habitants. Rep el nom de Montalt pel Montalt.
Sant Vicenç de Torelló - Viquipèdia
Sant Vicenç de Torelló és un municipi de la comarca d'Osona. El terme està format per tres nuclis, Sant Vicenç de Torelló, Borgonyà i Vila-seca. Aquest municipi situat al nord de la Vall del Ges, entre els nuclis de Sant Pere de Torelló i Torelló.
Sant Vicenç dels Horts - Viquipèdia
Municipi del Baix Llobregat a 16,9 km de Barcelona, part de l'àrea metropolitana de Barcelona. Es situa a la riba dreta del Llobregat. Limita amb Santa Coloma de Cervelló, Pallejà, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Torrelles de Llobregat i Cervelló.
Santa Cecília de Montserrat
Fou una antiga abadia benedictina del municipi de Marganell, al Bages, situada a llevant de la muntanya de Montserrat, prop de l'antic castell Marro, sota de Sant Jeroni, a mig camí de Can Maçana i el monestir de Montserrat. Història.
Santa Cecília de Voltregà - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Santa Cecília de Voltregà, municipi del Berguedà. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Santa Cecília de Voltregà - Enciclopèdia.cat
Municipi d'Osona. Limita al N i l'E amb les Masies de Voltregà, al S amb Gurb i a l'W amb Sant Bartomeu del Grau i Sobremunt. El municipi, que el 1937 s’anomenà Cecília de Voltregà, no té nucli de població. L'església és al centre d'un seguit de masos.
Santa Cecília de Voltregà - Paisatges del Ter
Informació d’aquest municipi del Voiltreganès, a la comarca d’Osona. Punts d’interès: Gorg negre, Parròquia de Santa Cecília de Voltregà, Ermita de Santa Perpètua, Ruta del Sorreigs PR- C46, Passejada per Santa Cecília de Voltregà, …
Santa Cecília de Voltregà - Viquipèdia
Santa Cecília de Voltregà és un municipi del Voltraganès, adscrit a la comarca d'Osona. Demografia: Evolució demogràfica (1497-2008). Llocs d'interès. Enllaços externs. Coordenades - 41° 59' 41? N, 2° 13' 24? E.
Santa Coloma de Cervelló - Viquipèdia
Municipi del Baix Llobregat aamb una població de 7.319 habitants (2006). Està format pel nucli antic, amb les barriades de Ca Lluch i Pla de les Vinyes i la Colònia Güell, formada pel recinte industrial i la zona residencial fundades per l'Eusebi Güell.
Santa Eugènia de Berga - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Santa Eugènia de Berga a l’Osona. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Santa Eugènia de Berga - Viquipèdia
Santa Eugènia de Berga és un municipi de la comarca d'Osona. Evolució demográfica, indrets d'interés, enllaços externs. Informació de l’Església de Santa Eugènia de Berga i del Raval de Taradell.
Santa Eulàlia de Puig-oriol
Santa Eulàlia de Puig-oriol, entitat de població del municipi de Lluçà, a la comarca d'Osona. En el cens de 2006 comptava amb 161 habitants. El 905 ja hi havia una església de Santa Eulàlia, sufragània de la de Lluçà, però el poble és del segle XVIII.
Santa Eulàlia de Riuprimer - Enciclopèdia.cat
El poble de 568 m., centre vital del municipi, es troba vers l'extrem oriental del terme, poc abans de la confluència de les rieres de Santa Eulàlia i de Muntanyola. El poble té algunes cases antigues, però no n'hi ha cap d'anterior al segle XVII.
Santa Eulàlia de Riuprimer - Viquipèdia
Santa Eulàlia de Riuprimer (antigament de Riumerder) és un municipi de la comarca d'Osona. Demografia i evolució demográfica i enllaços externs. Gentilici: Riuprimerenc, riuprimerenca. Les coordenades: 41° 54' 46? N 2° 11' 23? E.
Santa Eulàlia de Ronçana - Viquipèdia
Santa Eulàlia de Ronçana és un municipi de la comarca del Vallès Oriental. Santa Eulàlia no ha tingut mai un nucli urbà que permetés la seva localització, la seva silueta no es pot distingir des de lluny i no hi ha una única carretera que hi porti.
Santa Fe del Penedès
Pàgina web de Santa Fe del Penedès, on podràs trobar tota la informació que necessites sobre aquest poble de l'Alt Penedès. Després de portar ja una temps en funcionament el fòrum ja està definitivament en funcionament.
Santa Fe del Penedès - Viquipèdia
Santa Fe del Penedès és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Demografia: Evolució demográfica des de l’any 1497, fins al 2008. Enllaços externs. Municipis de l'Alt Penedès. Coordenades: 41° 23' 13? N 1° 43' 18? E.
Santa Margarida de Montbui - Viquipèdia
Santa Margarida de Montbui és un municipi de la comarca de l'Anoia. Entitat de població: La Censada, el Coll del Guix, la Mallola, el Saió, Santa Margarida de Montbui i la Tossa. Població (2005): 9.485 habitants.
Santa Margarida i els Monjos - Viquipèdia
El municipi de Santa Margarida i Els Monjos és troba situat al sud oest de la comarca de l'Alt Penedès, al límit amb la del Gar-raf. El terme municipal comprén els pobles de Santa Margarida, El Monjos, La Ràpita i Sanabra.
Santa Maria de Besora - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Santa Maria de Besora, de l’Osona. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Santa Maria de Besora - Paisatges del Ter
Pàgina de Paisatges del Ter, del municipi de Santa Maria de Besora. El poble va pertànyer a Sant Quirze de Besora fins el 1798, any de la seva segregació. Actualment l’activitat econòmica del municipi rau en l’agricultura i la ramaderia.
Santa Maria de Besora - Viquipèdia
Santa Maria de Besora és un municipi de la comarca d'Osona dins la zona del Bisaura, entre Sant Quirze de Besora i Vidrà. Té una església romànica i hi ha una gran activitat pel que fa al turisme rural. Per la zona hi ha diversos llocs d'interès.
Santa Maria de Corcó - Enciclopèdia.cat
Comprèn el sector occidental de l'altiplà del Cabrerès, al sector NE de la comarca, a tocar la Garrotxa, des de la serra de Cabrera i d'Aiats fins al sector de Sescorts amb la Plana de Vic. Durant 1937-39 el municipi va canviar el nom pel de l'Esquirol.
Santa Maria de Corcó - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Santa Maria de Corcó a l’Osona. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Santa Maria de Corcó - Viquipèdia
Santa Maria de Corcó és un municipi de la comarca d'Osona. Se situa a la subcomarca del Collsacabra i el municipi és format pels pobles de l'Esquirol, Cantonigròs, Sant Julià de Cabrera i Sant Martí Sescorts.
Santa Maria de Merlès - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Santa Maria de Merlès, municipi del Berguedà. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Santa Maria de Merlès - Enciclopèdia.cat
Municipi del Berguedà, al límit amb Osona i el Bages, a la vall mitjana de la riera de Merlès. La població ha seguit una evolució en part paral·lela a la dels municipis veïns del Berguedà. La caseria de Santa Maria de Merlès i altres indrets del terme.
Santa Maria de Merlès - Viquipèdia
Municipi que oficialment, pertany a la comarca del Berguedà, però forma part de la comarca natural del Lluçanès. Es travessat per la Riera de Merlès, que el divideix en dues parròquies: Santa Maria (Bisbat de Solsona) i la de Sant Martí (Bisbat de Vic).
Santa Maria de Miralles - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa tècnica de Santa Maria de Miralles, municipi de la comarca de l’Anoia del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (01-11-2007): 128 hab. Extensió: 25,38 km². Densitat de població: 5,04 hab./km². Altitud: 628 m. Dades de l’Ajuntament.
Santa Maria de Miralles - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Santa Maria de Miralles, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Santa Maria de Miralles - Viquipèdia
Santa Maria de Miralles és un municipi de la comarca de l'Anoia. Demografia: Evolució demogràfica. L'església de Sant Romà. Gentilici: Mirallenc, mirallenca. Enllaços externs. Municipis de l'Anoia.
Santa Maria d'Oló - El Foraster
Programa de El Convidat dedicat a aquest municipi del Moianès. Un poble dividit en dues parts, la part nova a baix i la part vella a dalt. Un poble que puja i baixa, i amb un dels carrers més costeruts de Catalunya.
Santa Maria d'Oló - Piera Edicions
Portal amb informació sobre aquest municipi, i guia comercial de d'empreses. Dades del municipi, història, llocs, empreses, menjar i dormir. Les primeres dades de Santa Maria d'Oló (Bages). El temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Santa Maria d'Oló - Viquipèdia
Localització de Santa Maria d'Oló respecte el Moianès. Entitats del municipi. Gentilici, olonenc, olonenca … Demografia: Sant Vicenç de Vilaresau, 29. Santa Maria d'Oló, 767 … Enllaços externs. Municipis del Bages.
Santa Susana Turisme
Informació del Turisme a Santa Susana (Maresme). Les Festes i tradicions en diferents èpoques de l’any a Santa Susanna. Destaca el carnaval amb el ball del contrapàs de Santa Susanna (febrer), l’aplec de gràcia (març) i la festa de Sant Isidre.
Santa Susanna - Viquipèdia
Santa Susanna és un municipi de la comarca del Maresme. Se situa arran la costa, entre Malgrat de Mar i Pineda de Mar. L'any 2012 tenia 3.338 habitants. Es troba entre Malgrat de Mar i de Pineda de Mar, seguint la carretera N-II que els travessa.
Sant-celoni.cat
Portal de Sant Celoni i la Batlloria amb La Tordera, eix vertebrador del Baix Montseny: cultura, turisme, hotels, restaurants, indústries, escoles, botigues, comprar, espectacles, associacions, entitats, comerç, esports, rutes, allotjaments i mapes.
Santquinti.net
Web per donar a coneixer totes les activitats qué es fan a Sant Quintí de Mediona, i satisfer les necessitats comunes dels usuaris que volen estar assabentats de totes les activitats i inquietuts de la gent de Sant Quintí de Mediona. Entitats i usuaris.
Santsadurni.es
Web de la capital del cava, una web lliure i no oficial de Sant Sadurní d’Anoia i rodalies. Històries, fòrums, missatges, novetats, enquestes, ràdios, el temps i dades de la vila. Per publicar al fòrum públic cal entrar com usuari registrat.
Sentmenat - Enciclopèdia.cat
El terme de Sentmenat, de 28,80 Km² d'extensió i situat als contraforts meridionals del Montmajor, limita amb els municipis de Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sabadell, Polinyà del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui.
Sentmenat - Viquipèdia
Sentmenat és una vila i municipi de la comarca del Vallès Occidental. El terme té raconades de gran bellesa, com el Saltant de Guanta, la Cova del Comte, la vall de Can Senosa. El nom del poble prové del seu patró, Sant Menna, un sant egipci.
Sentmenat.com
Sentmenat.com és el servidor de i per Sentmenat, el barri virtual del municipi des de 1996. Us ofereix els blogs del poble, i una passejada virtual pel poble de Sentmenat: història, cultura, llocs d'interès, gastronomia d'aquest municipi vallesà.
Seva - Viquipèdia
Seva és un municipi de la comarca d'Osona. Té un important nucli de població anomenat Balenyà que es va formar al voltant de l'estació de tren a uns tres quilòmetres del mateix poble de Seva. Demografia i articles relacionats.
Sitges - Viquipèdia
Sitges és una vila i municipi de Catalunya a la comarca del Garraf (que forma part del territori històric del Penedès). Sovint és anomenada Blanca Subur. El municipi limita amb els de Sant Pere de Ribes, Olivella, Begues, Gavà i Castelldefels.
Sitges.com
Un món de tolerància i diversió. A 36 km. al sud de Barcelona es troba Sitges, un poble acollidor que coneixaras un mica millor si ens visites. Notícies, locals, agenda, guia, comerç i altres dades d'interès.
Sitges.info
El portal de Sitges (El Garraf), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació. Tots els descomptes de Sitges els trobaràs en un sol lloc. Veure tots descomptes…
Sobremunt
Petites animalades o ben mirat, petits plaers. Entrada a la tardor, un capvespre de diumenge des del Castell de Torelló, mirador privilegiat de la Vall del Ges. Ens llevem d'hora i abans d'un quart de nou, dos cames de fusta ja som a Calldetenes …
Sobremunt - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Sobremunt, municipi de l’Osona. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Sobremunt - Viquipèdia
Sobremunt és un municipi situat a la comarca de l'Osona. Té tres entitats de població: Santa Llúcia, Sobremunt, i Sorreig. Demografia: Evolució demogràfica del municipi i enllaços externs. El gentilici és martinenc, martinenca.
Sora - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Sora, municipi de l’Osona. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Sora - Paisatges del Ter
Pàgina de Paisatges del Ter, del municipi de Sora. És un poble del Bisaura, rodejat de boscúria, rieres i torrents i la població disseminada en masies dedicades a l’agricultura i la ramaderia. Situació al límit entre l’Osona i el Ripollès.
Sora - Viquipèdia
Sora és un municipi situat a la comarca de l'Osona. Té tres entitats de població: Cussons, El Serradet, i Sora. Demografia: Evolució demogràfica del municipi i enllaços externs. El gentilici és sorenc, sorenca.
Sorribes
Sorribes és un poble que pertany al municipi de Gósol. És situa al nord-oest de la comarca del Berguedà, tot i que pertany a la província de Lleida, a Catalunya. Els seus habitants reben el nom de sorribenys o sorriberencs.
Subirats - Viquipèdia
Subirats és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. El terme municipal comprén quinze unitats de població. Les més importants, en població són Ordal i Sant Joan d’Ordal. Subiratencs il·lustres, demografia i enllaços externs.
Súria - Viquipèdia
Súria és una vila i municipi de la comarca del Bages. Informacions per diferents temes: Geografia, història, economia, esports, llocs d'interès, suriencs destacats, demografia, administració, i enllaços externs del municipi.
Tagamanent - Viquipèdia
Tagamanent és un municipi de la comarca del Vallès Oriental. Les seves entitats de població són: l'Avencó, la Pedralba, Santa Eugènia del Congost i Tagamanent. Evolució demográfica del municipi i enllaços externs.
Tagamanent, tan lluny, tan a prop ... tan nostre
Cinc cèntims del que és el nostre municipi i d’indrets propers. Un poble mil.lenari, que és ben a prop de la capital Barcelona, però que a voltes és molt desconegut per bona part de la gent del nostre País (Catalunya). Mercès a tothom per atansar-vos-hi.
Talamanca - Consell Comarcal del Bages
Municipi situat a l'est de la comarca del Bages, és un municipi amb pocs habitants permanents, que aconsegueix una notable ocupació de vacances i caps de setmana. El seu petit nucli, té racons pintorescos i bones vistes.
Talamanca - Viquipèdia
Talamanca és un municipi de la comarca del Bages. Poble antic, amb carrers estrets i en pendent, i cases velles ben restaurades. Situat dalt d'un turó a 552 m d'alçada i al bell mig de la serra del Rossinyol a la carretera BV-1221 Terrassa - Navarcles.
Taradell
Municipi de la comarca de l’Osona. Situació geogràfica. Orígens i història. Evolució demogràfica. Evolució política. El patró i les festes. El personatge d'interès. El terme municipal de Taradell. CEIP Les Pinediques.
Tavèrnoles - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Tavèrnoles, municipi de l’Osona. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Tavèrnoles - Viquipèdia
Tavèrnoles és un municipi siruat a la comarca de l'Osona. Demografia: Evolució demogràfica del municipi i enllaços externs. El gentilici és tavernolenc, tavernolenca. Església de Sant Esteve de Tavèrnoles.
Tavertet - Viquipèdia
Tavertet és un municipi de la comarca d'Osona, provincia de Barcelona. Limita al nord amb la regió natural del Collsacabra i al sud amb les Guilleries. El nucli urbà constava inicialment tres carrers: Carrer de Dalt, Carrer del Mig i Carrer de Baix.
Teià - Viquipèdia
Teià és una vila i municipi de la comarca del Maresme. El nom té l’origen en la veu romana Taliano. Està situat als vessants de la Serralada de Marina que limita amb Alella, El Masnou i Premià de Dalt. És, històricament, un nucli tradicional d'estiueig.
Terrassa - Viquipèdia
Terrassa és una ciutat del Vallès Occidental que, juntament amb Sabadell, exerceix la capitalitat de la comarca. La seva àrea d'influència arriba al quart de milió de persones. L'any 2005 comportà per a la ciutat arribar als 200.000 habitants.
Tiana - Viquipèdia
Tiana és un municipi de la comarca del Maresme, limita amb el Barcelonès i pertany al que es coneix per Barcelonès Nord. Pertany també a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El nom prové del nom propi llatí Titius (s xi) com villa tizana o titiana.
Tordera - Viquipèdia
Tordera és un municipi del Maresme. Es composa d'un nucli històric situat al costat de la Tordera en un turò, i urbanitzacions (Sant Andreu, Sant Pere, Sant Daniel, Niagara Park, Agora Park...). És el municipi més gran de tot el Maresme.
Torelló - Piera Edicions
Informació turística, histórica, comercial i de serveis de Torelló a l’Osona. Dades, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Torelló - Viquipèdia
Torelló és una vila i municipi de la comarca d'Osona, situat a la confluència del riu Ges i Ter. Es troba dins la subcomarca de la Vall del Ges, juntament amb els municipis de Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló.
Torre del Breny - CRP Bages
Dades de Torre del Breny. Tot i que es troba en terme de Castellgalí, cal accedir-hi des de Sant Vicenç de Castellet, seguint per l'esquerra del riu, aigües amunt fins a una urbanització, al centre de la qual es troba el monument.
Torrelavit - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Torrelavit, a l’Alt Penedès. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Torrelavit - Viquipèdia
Torrelavit és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. El primer cens és del 1920 després de formar-se el municipi per la unió de Terrassola i Lavit. Les dades anteriors són la suma dels dos antics municipis. Entitats de població.
Torrelles de Foix - Piera Edicions
Web amb informació de Torrelles de Foix (Alt Penedès), de Piera Edicions. Dades generals del municipi, breu història, on menjar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. Serveis complementaris.
Torrelles de Foix - Turisme
Informació institucional de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, sobre el municipi; Situació, serveis, obres municipals, fotos d’interès i notícies. La part septentrional del terme comprén bona part de la capçelera del riu Foix.
Torrelles de Foix - Viquipèdia
Torrelles de Foix és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Es un poble envoltat sobretot per l'entorn natural, al oest esta situada la riera de pontons, afluent del Foix. Entitats de població: 11. Població (2005): 2.175 hab. Superfície: 36,94 Km².
Torrelles de Llobregat
Un petit i tranquil poble situat al massís del Garraf, comarca del Baix Llobregat. Història, imatges i enllaços propers i catalans. Us proposem una visita per diferents aspectes de la història, de la societat i de la cultura del nostre poble.
Torrelles de Llobregat - Viquipèdia
Munucipi de la comarca del Baix Llobregat a uns 20 Km de Barcelona. El centre urbà està enmig d'unes valls de pinedes on hi ha moltes vinyes (com s'anomenen en la contrada) de cirerers. Hi ha més de 5.660 habitants, la majoria treballen a fora.
TotSentmenat.info
Si vols conèixer quelcom mes Sentmenat o bé cerques informació sobre aquesta població, aqui hi trobarás tota l'informacio que necessitis
Turisme a Font-rubí
El Balcó del Penedès. Web de turisme de Font-rubí. Els millors indrets de Font-rubí, excursions interessants. Hi trobareu els contacte amb totes les caves i cellers visitables i les activitats, allotjaments i restauració que Font-rubí us posa a l'abast.
Turisme a Prop de Barcelona
Web on trobar possibilitats per fer turisme a prop de Barcelona, un territori ric i divers situat entre el Pirineu i la Mediterrània que compta amb el litoral més extens de Catalunya. Termalisme, càmping, turisme industrial, turisme blau i turisme rural.
Turisme a Sant Bartomeu del Grau
Disfruteu de l'entorn de Sant Bartomeu del Grau en companyia de les noves tecnologies. Descàrrega dels tracks als enllaços proposats. Proposta pels amants de la natura i el senderisme, per gaudir del paisatge tot seguint les valls que vessen …
Turisme Cubelles
El blog de l’Oficina de Turisme de Cubelles, de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Cubelles (Garraf). Horari d'atenció al públic, guia de turisme de Cubelles, exposició permanent del pallasso Charlie Rivel, transports, allotjament.
Turisme de Calella
Web d'informació turística de Calella, amb hotels, restaurants, activitats, events, serveis. Reserves d'allotjaments online, el temps, festes, imatges i vídeos d’aquesta població costanera de la comarca del Maresme.
Turisme de Sant Sadurní
Web del Patronat de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia. El paisatge sadurninenc és eminentment vinícola, ple d'essències mediterrànies. Es pot gaudir de l'encís de les vinyes i dels boscos de pins, de magnífics exemplars de roures i d'oliveres.
Turisme La Llacuna
Portal de La Llacuna Turisme. Turisme rural, cases rurals, restaurants, allotjaments, càmpings, les festes del municipi, fires, fotografies, rutes a oeu i en bicicleta, excursions, activitats, esports, cultura, i visites en una hora.
Turisme Matadepera
10 propostes a escollir al voltant i pel Parc de Sant Llorenç del Munt pensats especialment per a nens i nenes des dels 3 fins als 12 anys i acompanyats d’activitats pedagògiques per realitzar durant el recorregut. Itineraris culturals i en BTT.
Turisme Santa Maria d’Oló
Serveis turístics, llocs visites, rutes turístiques i festes tradicionals. Santa Maria d'Oló es troba al Nordoest del Moianès. Té 64,24 km² de superfície. L'altitud màxima és entre els 900 i 950 m a la serralada de Font Freda i mínima, entre 200 i 250 m.
Turisme Vilafranca
La cultura del vi, present en les manifestacions: l'arquitectura, indústria i activitats culturals. Al Vinseum Museu de les Cultures del Vi de Catalunya podem fer un recorregut per la història de la vinya i el vi al llarg del segles seguint l'evolució.
Ullastrell bon dia!
Ullastrell bon dia! És la web no oficial d’Ullastrell (Vallès Occidental). Història, situació, població, entitats, transport, dades d’interès, comerç i empreses, l’Ajuntament; serveis, tràmits i gestions, agenda cultural, …
Un Passeig Per Bigues I Riells
Des de aquesta pàgina volem mostrar dos punts de vista diferents d’aquesta població. Per una part la positiva i per l’altre la negativa. Passegem amb la nostra càmera fotogràfica per indrets de Bigues i Riells i fotografiem allò que ens crida la atenció.
Uns pobles entre rieres
Descripció natural i estat de les rieres de Teià, Alella i El Masnou. Som l’Anna Cartes, la Marta Gilaberte i la Naiana Ferrer, alumnes de 2n de Secundària de l’Escola Bergantí del Masnou.
Vacarisses - Viquipèdia
Vacarisses és un municipi de la comarca del Vallès Occidental. El municipi disposa de diset diferents entitats de població. Informació general: Economia, evolució demogràfica, història, gentilici i enllaços externs.
Vallbona d’Anoia - Piera Edicions
Guia d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia. Dades generals, breu història, mejar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. També hi ha serveis web disponibles.
Vallcarca (Sitges)
Vallcarca és un nucli de població, ara abandonat, del municipi de Sitges que se situa a la zona litoral del Massís del Garraf. Tot i que hi ha una fàbrica de ciment encara activa i dues vastes pedreres, aquesta zona es troba força degradada.
Vallcebre - Enciclopèdia.cat
Municipi del Berguedà, situat al NW de la comarca, entre Saldes, a l’W, i Guardiola de Berguedà, a l’E. Al s. XV la població de Vallcebre, un cop superat el sotrac de la Pesta Negra, gairebé no superava els 100 habitants (26 focs l’any 1370).
Vallcebre - Viquipèdia
Vallcebre és un municipi de la comarca del Berguedà. Entitats de població: Sant Julià de Fréixens i Vallcebre. Demografia: Evolució demogràfica (1497-2008). Enllaços externs. Gentilici: Vallcebrès, vallcebresa. Coordenades - 42° 12' 20? N, 1° 49' 10? E.
Vallirana - Viquipèdia
Municipi del Baix Llobregat a un extrem de la Serra d'Ordal i situat al vessant interior del Massís del Garraf, entre els municipis de Subirats i Cervelló. El creixement d'aquest poble durant l'última dècada, l’ha convertir en zona residencial.
Vallromanes - Viquipèdia
Municipi del Vallès Oriental al límit amb el Maresme, estès als vessants nord-occidentals de la serra de Sant Mateu (puig de Lledó, 493 m alt); el terme comprèn la capçalera de la riera de Vallromanes. Enllaços externs.
Valls de Torruella
Pàgina de Valls de Torruella, poble agregat al municipi de Sant Mateu de Bages, a la comarca del Bages. Conté la informació local del poble: La seva història, notícies, meteorologia, festes, fotografies, esport i enllaços.
VdT - Valls de Torroella
Bloc informatiu de Valls de Torruella, un poble agregat al municipi de Sant Mateu de Bages (Bages). Informació del poble i de diversos municipis de la comarca del Bages. Notícies, vídeos i fotografies. Un poble x conéixer …
Veciana - Consell Comarcal de l'Anoia
Fitxa de Veciana, a l’Anoia, del Consell Comarcal de l’Anoia. Població (2007): 175 hab. Extensió: 38,89 km². Densitat de població: 4,49 hab./km². Altitud: 653 m. Nuclis: Veciana, Montfalcó Gros, Sant Pere del Vim, Santa Maria del Camí i Segur.
Veciana - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Veciana, municipi de l’Anoia. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Veciana - SE de l’Anoia
Molí de la Roda Església parroquial romànica de Santa Maria Església romànica de Sant Miquel de Veciana Església romànica de Sant Pere Desvim o del Vim Església romànica de Santa Maria del Camí Forat a la Roca de Cal Garsa.
Veciana - Viquipèdia
Veciana és un municipi situat a la comarca de l'Anoia pertanyent a l'Alta Segarra. Entitats de població: Montfalcó Gros, Sant Pere del Vim, Santa Maria del Camí, Segur i Veciana. Evolució demogràfica i enllaços externs.
Vic invisible
Projecte de visualització d’imatges del patrimoni de la ciutat mitjançant dispositius mòbils, a partir dels quals accedir facilitat als elements visuals en funció de la localització. Les imatges es troben distribuïdes pels llocs més emblemàtics de Vic.
Vic Turisme
Portal turístic de la ciutat de Vic. A mig camí entre el mar i els Pirineus i a setanta quilòmetres de Barcelona, la ciutat de Vic és el centre demogràfic, administratiu i de serveis d'una àrea geogràfica que ultrapassa els límits de la comarca d'Osona.
vila de copons bloc
Blog de Copons (Anoia) vist per coponencs, amb moltíssimes fotografies i coses del poble. La pàgina està sense actualitzar des de febrer de l’any 2006.
Vila Viva de Cercs
Web de l'Associació Vila Viva de Cercs (Berguedà). Som la gent Viva de la Vila de Cercs, a la comarca del Berguedà, que ens estem organitzant per tal de vetllar pel futur del nostre poble.
Vilada - Viquipèdia
Municipi situat a 128 Km de la meitat de Barcelona amb 534 hab. (1999). Vilada és un municipi de la comarca del Berguedà. Te uns 500 habitants. Fonts conegudes: L'Abella, del Vidrier, del Caveller. Municipis del Berguedà.
Viladecans - Viquipèdia
Ciutat de la comarca del Baix Llobregat, veïna de Sant Climent de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Gavà. Viladecans fins el final del s XX ha rebut migració. Des dels anys 1965 el creixement absolut. El segle XX el de major creixement de població.
Viladecavalls - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis d'Amer, a La Selva. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Viladecavalls - Viquipèdia
Viladecavalls és un municipi de la comarca del Vallès Occidental. Se situa a l'est de la comarca, al límit amb el Baix Llobregat, del qual el separa la riera de Sant Jaume, que a l'extrem meridional del terme s'uneix amb la riera de Gaià.
Viladordis
Entitat de població i barriada a l'est del nucli de Manresa, voreja la dreta del riu Llobregat. L'origen del veïnat està en dues viles rurals, d’ascendència romana: la vila Major i la vila d'Ordis, documentades el 983. Viladordis prové de Villa Ordeorum.
Vilafranca del Penedès - Viquipèdia
Vila de la regió del Penedès, capital de la comarca de l'Alt Penedès. Format pel nucli de la capital i veïnats del Bordellet, el Molí d'en Rovira, el Carrer d'en Perepau, Can Salines i la Serreta, aquest darrer compartit amb el terme municipal d'Olèrdola.
Vilafranca.com
La Web de Vilafranca. Comerços, acadèmies, les nits, la ràdio, colles castelleres i gastronomia, enllaços estratègics de Vilafranca. Creació i disseny de "banners" publicitaris i estudis de marketing segons cada necessitat.
Vilalba Sasserra - Diputació de Barcelona
Càrrecs electes, tècnics, serveis territorials, organismes autònoms, informació juvenil, indicadors socials, mapes, cartografia, biblioteques, informe social, normativa, pressupostos i plantilles, dades generals, convocatòries, tributs…
Vilalba Sasserra - Viquipèdia
Vilalba Sasserra és un municipi de la comarca del Vallès Oriental. Forma part, històricament de la subcomarca del Baix Monts-eny. Evolució demográfica de la població i enllaços externs. El gentilici és: vilalbenc, vilalbenca.
Vilanova de Sau - Enciclopèdia.cat
Comprèn la major part de l'antiga demarcació de Sau, a la vall del Ter, que completava el municipi de Querós, agregat al s. XIX al terme de Sant Hilari Sacalm. Situat a llevant de la comarca, en terres de les Guilleries dins l'espai natural de Savassona.
Vilanova de Sau - Viquipèdia
Vilanova de Sau és un municipi de la comarca d'Osona. Limita amb la comarca de la Selva. El Pantà de Sau i les Guilleries ocupen part del seu paisatge. Està situat a la dreta del riu Ter. El Pantà de Sau, del municipi, porta molts turistes.
Vilanova del Camí - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Vilanova del Camí a l'Anoia. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Vilanova del Camí - Viquipèdia
Vilanova del Camí és un municipi de la comarca de l'Anoia. Bandera oficial de Vilanova del Camí. La seva localització respecte l'Anoia. Dades municipals. Gentilici: Vilanoví, vilanovina. Població (2005): 11.555 habitants.
Vilanova del Camí: Instal·lació Campanes
Instal·lació avançada de casacota.cat, de les campanes del campanar. La grossa, St. Hilari (550kg) al primer pis del beffroi. Fotos de la instal·lació de Vilanova del Camí. Vista de les campanes Santa Maria (350kg a dalt) i Sant Hilari (550kg a baix).
Vilanova del Vallès - El Punt del Vallès
Dades d’aquest municipi de Vilanova del Vallès del Punt del Vallès. Geografia i història del poble.
Vilanova del Vallès - Viquipèdia
Localització de Vilanova del Vallès respecte el Vallès Oriental ... Municipi del Vallès Oriental, també conegut amb el nom de Vilanova de la Roca…
Vilanova i la Geltrú - Viquipèdia
Vilanova i la Geltrú és un municipi i la capital de la comarca del Garraf i està formada pels següents nuclis: Vilanova de Cubelles, vila que antigament formava part del terme de Cubelles, i la Geltrú, que antigament era una municipi independent.
Vilanova.info
El portal de Vilanova i La Geltrú, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació. Els descomptes de Vilanova i La Geltrú els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
vilanovadesau.com
Espai d’aquest portal informatiu de Vilanova de Sau, un municipi de les Guilleries, prop de Vic, a la comarca d’Osona. Vilanova de Sau.com forma part de la xarxa Osona.com. Informació, serveis i estadístiques del municipi.
Vilassar de Dalt - Viquipèdia
Vilassar de Dalt és una vila i municipi de la comarca del Maresme entre els municipis de Vilassar de Mar, Premià de Dalt, Cabrils, Òrrius i la comarca del Vallès Oriental, situat a dotze Km de Mataró. El nom té l’origen en la veu romana Villa Azari.
Vilassar de Mar - Viquipèdia
Vilassar de Mar és un municipi de la comarca del Maresme, província de Barcelona. Confronta amb el Mar Mediterrani, Premià de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt, Cabrils i Cabrera de Mar. Relleu pla. Economia basada en la floricultura i serveis.
Vilobí del Penedès - Piera Edicions
Web amb informació de Vilobí del Penedès (Alt Penedès), de Piera Edicions. Dades generals del municipi, breu història, on menjar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès cultural i festes i celebracions. Serveis complementaris.
Vilobí del Penedès - Viquipèdia
Vilobí del Penedès és un municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Entitats de població. Evolució demogràfica. Enllaços externs. Gentilici: Vilobinenc, vilobinenca. Coordenades: 41° 23' 26? N, 1° 39' 45? E.
Vinyes del Penedes
És un blog on s'hi localitzaran vinyes del Penedès i els seus indrets, en fotografíes i breu descripció del lloc. Es tracta de mostrar un dels més bonics paisatges que tenim al nostre país. Realitzat per la Maria Rosa Ferré, des de Vilafranca del Penedès.
Viver i Serrateix - Diputació de Barcelona
Fitxa de la Diputació de Barcelona de Viver i Serrateix, municipi del Berguedà. Dades de la composició dels ajuntaments a partir de la constitució de les corporacions municipals. Informació provisional fins l'aprovació dels cartipassos municipals.
Viver i Serrateix - Viquipèdia
Viver i Serrateix és un municipi de la comarca del Berguedà. Entitats de població: Sant Joan de Montdarn, Serrateix i Viver. Demografia: Evolució demogràfica. Llocs d'interès. Enllaços externs. Gentilici: Viverenc, viverenca.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT