BEISBOL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Beisbol Català
Web personal on el tema central és el beisbol. Vull transmetre la meva afició per aquest esport tan popular però alhora tan poc estès per Europa, de la mateixa manera que procuro ensenyar-lo en la seva totalitat. Miniforo de beisbol.
Bèisbol del F.C. Barcelona
Pàgina de la secció de Bèisbol del F.C. Barcelona. La web del FC Barcelona i el seu canal, BarçaTV, tenen un interès creixent per les seccions no profesionals del club com demostra la presència de reportatges, resúms i resultats. Activitat.
Beisbol FCBarcelona
Informació oficial del club de la secció de beisbol del F.C. Barcelona. Inclou informació de la plantilla, organigrama, etc. L’entrenador de l’equip és Aldo Tarife. Els segons entrenadors són Carlos Rymer, Yunior Guerrero i Jorge Miqueleiz.
Béisbol i Softbol Pirates Manresa
Benvinguts a la web de Beisbol Club Manresa! Calendaris, resultats i cròniques, manual de beisbol, lliçons de tècnica, galeria de fotos, averatges, jugadors, promoció…
Club Beisbol i Softbol Gavà
El CBS Gavà és un dels clubs clàssics del beisbol a Catalunya. En la actualitat compta amb les categories aleví, infantil, cadet i sènior. Per a les properes temporades s'espera tenir la categoria junior i alguna de les categories de softbol.
Club Béisbol Terrassa
Fitxa d'aquest club del portal de l'Ajuntament de Terrassa. El president de l'entitat: Alberto Aracena. Persona de Contacte: Alberto Aracena. Historia CB Terrasa, competicions, amistosos, foos i links.
Club Beisbol Vic Bat
Pàgina amb molta informació sobre aquest esport; Història del Beisbol i del club, activitats paral-leles, competicions, resultats i notícies del Vic Bat. Història del beisbol i del club, equips, calendaris, resultats i enllaços, …
Club Beisbol Viladecans
Fundat en 1945. Escola Municipal i equips de béisbol: Aleví, Infantil, Cadet, Júnior i Sénior A i B i equips de Softbol de Júnior i Sénior. Ha obtingut lligues nacionals i la Copa del Rei i participat a la Copa de Europa Poll-A.
Club Beisbol Viladecans - Viquipèdia
El CB Viladecans es va fundar l'any 1945 amb la intenció de promoure la difusió del beisbol a Catalunya. Els primers anys els dedicà a portar a terme partits amistosos i realitzar activitats de promoció de l'esport.
Club Softbol Viladecans
Webblog oficial del Club Softbol Viladecans, des d’aquesta ciutat de la comarca del Baix Llobregat. Fundat el 17 de gener del 2008, el Club Softbol Viladecans és una entitat que es dedica a competir i promocionar el softbol femení a Viladecans.
Federació Catalana de Bèisbol i Softbol
Weblog oficial de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, asociada a l'UFEC. Fitxa tècnica de cada un del clubs associats a la federació, història, activitats i campionats que organitza, resultats i dades organitzatives.
Federació Catalana de Bèisbol i Softbol - Blog
Blog complementari de la Federació Catalana de Bèisbol i Softbol. Inclou notícies, resultats, classificacions, el Campionat de Catalunya de Beisbol Divisió d'Honor i d’altres categories, calendaris, tornetjos, clínics i campionats organitzats.
Joc de Bèisbol - FCB Junior
Joc de bèisbol del portal jove del Barça, FCB Junior. El joc inclou les secilles instruccions per a la seva utilització en dos únics moviments de ratolí. Segons la llargada de la batuda us sortirà una nota històrica del barça o una altra.
Jocs de bèisbol - Free Online Games.com
Jocs de bèisbol per ordinador del portal de jocs Free Online Games.com. Els jocs més nous, els jocs més populars i els jocs més jugats. Jocs de franc en línia, jocs de franc per la teva pàgina web, jocs divertits, jocs d'acció, jocs addictius, ...
L’Esport a l’Escola - Bèisbol
Història, iniciació al bèisbol a l’escola, com es juga, recursos, enllaços i bibliografia. Esport nacional dels EUA, és la transformació del criquet anglès. El 1845 aparegué el més antic dels clubs de beisbol, el Knickerboker Baseball Club of New York.
Projecte Softbal Gavanenc
Pàgina d’aquest club esportiu dedicat al softball femení, amb un bon treball a les escoles del municipi de Gavà (Baix Llobregat). Per tercer any el equip Cadet del Projecte s'ha proclamat campió d'Espanya cadet de sofbol femení.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT