BIOLOGIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Agrupació Defensa Vegetal Baix Ebre i Montsià (ADV's)
ADV per al Control de la Mosca de l'Oliva al Baix Ebre i Montsià. L'àmbit d'actuació a les comarques del Baix Ebre i el Montsià en lo cultiu de l'olivera. Agrupem a tot lo sector d'olivicultors per mitjà de les Cooperatives i Moliners d'oli d'oliva.
Alberto Urbaneja Garcia
Científic adjunt del Departament de Protecció Vegetal i Biotecnología Unitat d'Entomologia. Línia d'Investigació, activitats de treball i investigació, estades investigadors en centres internacionals, direcció de projectes i treballs en marxa.
Arboretum de Catalunya
Pensat com una eina d’educació ambiental de primer ordre, trobem aquest bosc de més de 40.000 m², on hi trobem els principals ecosistemes de Catalunya: Arbres, matolls, plantes i flora. Situat al municipi de Cabrils, al Parc de Serralada Litoral.
Associació Catalana de Bioespeleologia
Creda l’any 2008. Durant aquest anys hem intentat informar als socis de l'Associació Catalana de Biospeleologia dels nostres projectes i activitats, així com donar a conèixer noticies importants d'altres blocs i noves descripcions de fauna cavernícola.
BIOIB. Cluster biotecnològic i biomèdic de les Illes Balears
La biotecnologia i la biomedicina són sectors estratègics per a l’economia balear, amb indicadors que apunten una evolució en els pròxims anys, sustentada en importants, infraestructures de suport una excel·lència contrastada dels grups d’investigació.
Centre d'Investigació i Desenvolupament (CID)
Un dels més grans del Consejo Superior de Investigaciones Científicas, i el més gran del CSIC a Catalunya. Fundat el 1967, es centra en la química i la biologia, en les que treballen en tot tipo d'investigacions.
Club d'Immersió Biologia
Club d'immersió de la Facultat de Biologia de la UB. L’entitat va se creada l'any 1983. Vol potenciar la immersió respectuosa amb el medi ambient, i afavorir la formació d’estudiants de biologia marina. Guia d'espècies per a les teves immersions.
Col·legi de Biòlegs de Catalunya
El Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC) és una corporació de dret públic que estableix el punt de trobada dels professionals de la Biologia d'adscripció obligatòria per exercir la professió de bioleg/loga. El Col·legi, serveis, activitas, anuncis, etc.
Col·legi de Biòlegs de Catalunya
El Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC) és una corporació de dret públic que estableix el punt de trobada dels professionals de la Biologia d'adscripció obligatòria per exercir la professió de bioleg/loga. El Col·legi, serveis, activitas, anuncis, etc.
Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana
El COBCV és una organització de dret públic sense ànim de lucre. Va ser creat per la Llei 4/2000 i els seus Estatuts foren aprovats al desembre del 2000. El COBCV té tota la representativitat professional dels biòlegs a la Comunitat Valenciana.
Col·legi Oficial de Biòlegs de les Illes Balears
El COBIB és una corporació de dret públic amb personalitat jurídica pròpia. El Col.legi defensa l’exercici professional del biòleg. Només una organització col·legial forta pot aconseguir objectius comuns que superen la capacitat d’acció individual.
Datación por Racemización de Aminoácidos
Informació d'aquest llibre de cronometria aplicada a la paleobiologia, l'arqueologia, l'antropologia... i sobre altres de afins com paleo-links. Una obra d'utilitat per a paleobiòlegs, arqueòlegs, antropòlegs, metges forenses i professions relacionades.
Departament de Bioquímica i Biologia Molecular - UB
Web del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Facultat de Química i la Facultat de Biologia de la UB. Anuncis, actes, seminaris de bioquímica i biologia molecular i congressos. Dades sobre el Departament.
Departament de Microbiologia i Geologia de la UV
Departament científic de la Universitat de València; Biologia ecológica, medicina, farmàcia, biologia microbiológica, llista de correu. El Departament de Microbiologia i Ecologia de la Universitat de València es va crear a principis de l'any 1987.
Directori de Col·legiats del CBC
Llista de col·legiats/des. El directori inclou les dades (nom, cognom, nombre de col·legiat, titulació i universitat) de tots els col·legiats actius en el Col·legi de Biòlegs de Catalunya. El camp de recerca és lliure i es mostraran tots els col·legiats.
Ecologia: conceptes bàsics i paper de l'home a l'ecosfera
Conceptes bàsics d'ecologia i medi ambient. L'Ecologia és una ciència que abasta un ventall molt ampli de qüestions i de nivells d'estudi. Pot interessar-se pel que li passa a un microorganisme o bé pel funcionament de tot el planeta en conjunt.
Facultat de Biologia UB
Es crea l’any 1974, i va ser pionera a l’Estat espanyol. Va aparèixer com a conseqüència de l’augment continuat de coneixements en el camp de les ciències de la vida acompanyat d’una incessant diversificació. Aviat aparèixen altres facultats de biologia.
Fonaments de la Determinació de l'Edat d'una Mostra
Bases bioquímiques de la datació per racemització d'aminoàcids. S'anomena racemització (del llatí racemus, raïm) al procés químic en el qual una forma d'un compost quiral es va transformant en la seva imatge especular.
Grup de Recerca en Biologia Molecular, Cel·lular i Genètica - UiB
Biologia molecular, cel·lular i genètica. Bioquímica, biologia molecular, nutrició i biotecnologia--nutrigenòmica, genètica humana, metabolisme energètic i nutrició (GMEIN), microbiologia i neurobiologia cel·lular.
Grup de Recerca en Microbiologia - UiB
Web del Grup de Recerca en Microbiologia de la Universitat Illes Balears. Informació general i composició del grup, línies de recerca, equip investigador: Membres i col·laboradors. Genètica i bioquímica de la degradació bacteriana de contaminants.
Grup de Recerca en Neurobiologia Cel·lular - UiB
Pàgina web del Grup de Recerca en Neurobiologia Cel·lular de la Universitat Illes Balears. Informació general i composició del grup, línies de recerca, equip investigador: Membres i col·laboradors. Informació del grup.
Institut de Biologia Molecular de Barcelona - IBMB
Institut del Consell Superior d'Investigacions Científiques a Catalunya, amb dos centres a Barcelona, dedicats a la recerca en biologia molecular. L’Institut, línies i grups de recerca, serveis, notícies i activitats.
Institut de Recerca en Biomedicina
Institució de recerca independent molt Jove, fundada el 2005. Dedicada a la ciència biomèdica, vol contribuir a la millora de la qualitat de vida per mitjà de l’aplicació dels avenços. Promou la recerca multidisciplinària en la biologia i la química, …
Jordi Corbera. Il·lustració Científica
Il·lustracions, produccions gràfiques i publicacions sobre diferents temes relatius a les Ciències Naturals. Ecosistemes i paisatges, vida marina, flora, vertebrats, invertebrats, … Grafisme, publicacions i enllaços.
Jordi Trilla
Web personal, des del Bages, de Jordi Trilla. Està dedicada a temes de submarinisme i biologia marina. Dades personals, articles, propostes, immerssions a Internet. Espero anar construint aquest web amb temes interessants per a tots els submarinistes.
La Caldera d'en Panoràmix - Porta Coeli
La Caldera d'en Panoràmix - Porta Coeli. La Caldera és una web on trobareu tant històries de la ciència com els últims descobriments, tot vist des d'un caire irònic però riguròs. Visiteu i feu-nos un mail per donar la vostra opinió.
La Genètica a l’Abast de Tothom
Lloc dedicat a la genètica, a càrrec de la Dra. Maria Teresa Solé Pujol i els seus col·laboradors. Divulgació sobre genètica humana, intentant apropar la població científica i la general, amb finalitat de difondre els avenços i coneixements del sector.
Laboratori de Ciències Experimentals de l'IES Escola del Treball de Lleida
Pàgina de l'Escola del Treball de Lleida. Índex, cicle formatiu d'anàlisi i control. El web oferereix un resum del treball en el món de la macro/microfotografia i la gastronomia de lla comarca del Segrià. Grafisme i propostes fotogràfiques.
Nivell Polínic Actual - Punt d'Informació d'Aerobiologia
Problemes amb el polen?, rinitis?, asma?... aquesta web ofereix veure els nivells polínics de la teva zona gràcies a la Universitat Autònoma de Barcelona. Estacions: Barcelona, Bellaterra, Girona, Lleida, Manresa, Roquetes-Tortosa, Tarragona i Vielha.
Oxygastra - Grup d'Estudi dels Odonats de Catalunya
Format l’any 2003, i incorporat a la Institució Catalana d'Història Natural com a grup de treball. Atles dels Odonats de Catalunya. Sortides de camp per identificar odonats, tallers d'identificació audiovisuals, recullida de dades, …
Programa de Vigilància del Mosquit Tigre
En aquest espai web es publiquen diferents continguts divulgatius del Programa per a la vigilància, seguiment i control del mos-quit tigre a la demarcació de Girona corresponents a la campanya. Informació per a la prevenció del mosquit tigre (PDF).
Refrigeris i Sucs de Fruita
Quadern que us proporciona molta ajuda a partir d'explicacions prèvies. Elements de recerca biològica i idees per poder exposar les coses. Actualment l'agricultura convencional serveix als interessos de les grans multinacionals.
Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat
Creat al 1983 pels Ajuntaments del delta, per controlar les poblacions de mosquits als municipis. L'any 1989, es traspasà el Servei al Consell Comarcal del Baix Llobregat. Tècnica, biologia dels mosquits, recerca i notícies.
Societat Catalana d'Al·lèrgia i Immunologia Clínica
Pàgina oficial de la Societat Catalana d'Al·lèrgia i Immunologia Clínica. Presentació i activitats.Informació per a professionals i pacients. Una eina per a la comunicació entre els al·lergòlegs i altres professionals sanitaris.
TechnoSperm
TechnoSperm és un Centre de recerca, innovació i transferència en biotecnologia de la reproducció porcina amb seu al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Informació, serveis a empreses i recerca.
Vida d'un botànic. Font i Quer, Pius (Lleida 1888 - Barcelona 1964)
Doctor en farmàcia i llicenciat en ciències químiques. Professor auxiliar de botànica a la facultat de farmàcia de la Universitat de Barcelona (1917). Professor de botànica a la UAB i professor a l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (1923-39).
Viquiespècies
Projecte de la Fundació Wikimedia amb un gran potencial. És un directori lliure i gratuït d'espècies que cobreixen animals, plantes, fongs, bacteris, arqueobacteris, protistes i tota mena de formes de vida que existeixen que ens puguem permetre.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT