BOMBERS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
A.C.I.R. Agrupació Cultural i Recreativa de Bombers Comarques Tarragonines
Agrupació Cultural i Recreativa de Bombers Comarques Tarragonines. Per assabentar-vos de les activitats: La mitja marató del foc (Campionat d'Espanya de Bombers), cartell, cross de bombers, etc.
ACE del Cos de Bombers de Barcelona
Agrupació Cultural i Esportiva del Cos de Bombers de Barcelona. Atletisme, ciclisme, fútbol, golf, motociclisme, muntanya, natació, petanca, power lifting, subaquàtiques, rugbi, tennis, tir amb arc, triatló, volei, World Police & Fire Games i altres.
Agrupació Cultural i Recreativa dels Bombers de Lleida
L’ACR Bombers de Lleida, és una organització formada pel personal que treballa en l'àmbit territorial del parc de la ciutat de Lleida, tant personal operatiu com els destinats a oficines. Algunes fotos del parc, la història, els vehicles, etc.
Ailbod
Associació per la integració laboral dels bombers de la Generalitat de Catalunya amb discapacitat. Ailbod a la TV, afiliació gratuïta, webs d’interès, imatges, videos de bombers INSS/Segona activitat, sentència del suprem, etc.
Associació Ciutadana Plataforma Ciutadana Pro Bombers a Blanes
L’objecte social i fundacional de la Plataforma és el d’impulsar la creació d’un Parc de Bombers Professionals d’àmbit Municipal a la Vila, per garantir l’adequada prevenció i extinció d’incendis i assistència urgent, en emergències i catàstrofes.
Associació de Bombers de Martorell - ASBOMAR
Informació del Parc de Bombers de Martorell i l'associació de bombers. Vehicles, material, composició del parc, primers auxilis i altres dades. La idea d'aquesta pàgina va sorgir, en un principi, com una manera d'omplir l'espai .
Associació de Bombers Voluntaris de Badalona
Pàgina de l’Associació de Bombers Voluntaris de Badalona i del Cos de Bombers de l’Ajuntament de Badalona. La web dels bombers de Badalona. Hi trobareu l’arxiu fotogràfic, butlletí, el parc, enllaços, la història, etc.
Associació de Bombers Voluntaris de Caldes
Web de l’Associació de Bombers Voluntaris de Caldes. situació, història, concursos d'escarceració, serveis, notícies, juvenils, videos, anuncis, Cursa de Bombers de Caldes, Cursa Infantil Bombers Caldes de Montbui, Bombers Caldes de Montbui, ...
Associació de Bombers Voluntaris de Catalunya
Página Oficial de l'Associació de Bombers Voluntaris de Catalunya, del Cos de Bombers Voluntaris de la Generalitat. Dades, estatuts, comunicats de la junta, la veu i links de bombers. L'entitat agrupa als bombers voluntaris. Finalitat i activitats.
Associació de Bombers Voluntaris i juvenils de Sant Llorenç Savall - ASBOSAVALL
Associació en actiu del parc de Sant Llorenç Savall que actua davant de situacions d’emergència i risc. Intervenció en sinistres i emergències al municipi, comarca i Catalunya a petició de la DG d'emergències, simulacres i orientació de voluntaris.
Associació de Comandaments Operatius de Bombers de Barcelona
Associació creada l’any 2005 per el SPEIS per disposar d'un fòrum de conversa sobre funcions, responsabilitats, interessos i comunicar amb associacions similars. Línies operatives i tècniques, coleccionisme de patchs, escuts de bombers, etc …
Bombers amb Causa
Calendari solidari que va néixer l’any 2011 fruit de la iniciativa de membres del cos de Bombers de la Generalitat, que tenien l’objectiu de recaptar fons per a la recerca en malalties infantils a Sant Joan de Déu, amb l’Obra Social Sant Joan de Déu.
Bombers d’Andorra - Blog
Blog dels Bombers d’Andorra. Notícies del cos a la premsa d’Andorra i les reivindicacions històriques del cos: Els torns de 24 hores. Vídeos d’actuacions del cos, entrevista amb el ministre i dades del cos en vídeo, etc.
Bombers d'Andorra
En 42 anys del CEPEIS (Cos Especial de Prevenció, Extinció d'incendis i Salvament) ha evolucionant al ritme de les necessitats de la societat andorrana, convertint-se en el que avuí dia som, un servei preparat, competent i eficaç.
Bombers d'Arenys de Mar
Web del parc de bombers voluntaris d'Arenys de Mar. Ho sentim molt, però estem cremant la zona per, després d'especular sobre el terreny, poder-hi construïr el què falta. Agraïm l'espera. En breu ho tindrem llest.
Bombers de Badalona
La web dels bombers de Badalona i del Cos de Bombers de l'Ajuntament de Badalona. Temaris de formació disponibles, infoirmació i activitats del cos. Els Bombers de Badalona estan situats a l’Autopista C-31, Badalona Sud.
Bombers de Barcelona
El Cos de Bombers de Bombers. És l’organització que integrada dins l’Ajuntament de Barcelona, treballa per millorar la seguretat de la nostra ciutat. La web és una porta oberta amb la història, l’organització, feina que fan, i els 7 parcs de la ciutat.
Bombers de Granollers
Web oficial del Parc de Bombers de Granollers. Si voleu accedir al Parc de Bombers de Granollers, s’organitzen visites d'escoles al parc: Educació infantil, educació primària, batxillerat, … Presentació, xerrades específiques i xerrades d’autoprotecció.
Bombers de l’Ajuntament de València
Pàgina oficial del Bombers de l’Ajuntament de València. La pàgina, que té versió en valencià i castellà, no és operativa en cap dels dos idiomes.
Bombers de la Generalitat de Catalunya
Web dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. Parcs de Bombers. Els bombers a Catalunya, organització i tipus de bombers, accés al cos de bombers, cursos de formació bàsica per a voluntaris de protecció civil municipals i dades diverses.
Bombers de Mallorca - 085
Grups del Consell Mallorca. Extinció d'incendis, salvaments, auxilis i rescats, prevenció de perills públics, bombers i els infants. Disposa de 8 Parcs de Bombers a l’Illa de Mallorca, des d’on coordinen els operatius i les actuacions de tota l’illa.
Bombers de Mataró
Bombers de Mataró, 150 anys del cos fundat l’any 1857. Les novetats, notícies referents al 150è aniversari fet durant l’any 2007, incendis destacables, anuncis de cursets ... Som bombers professionals i voluntaris de la Generalitat de Catalunya.
Bombers de Mollet del Vallès
El parc de bombers de Mollet del Vallès està obert des de 1995. Servei a Mollet del Vallès, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Parets del Vallès, Palau-sòlita de Plegamans, Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines.
Bombers de Pineda de Mar
Aquest és l'espai on el col.lectiu de persones que formem part del parc de bombers de Pineda difon el seu coneixement, experiències i inquietuts. També és un lloc on poder contactar amb més facilitat amb nosaltres i saber la feina que portem a terme.
Bombers de Sant Antoni
Pàgina dels Bombers de Sant Antoni. Història, ubicació, fotografies, serveis, vehicles, notícies i consells. A l'any 2005 hem assolit la primera part del nostre objectiu, constituir el Parc de Bombers Voluntaris de Sant Antoni de Vilamajor
Bombers de Vic
Benvinguts als actes de la commemoració del 150è Aniversari dels Bombers de Vic. Informació dels actes previstos per aquest any que tenen a veure amb la nostra professió i fer-ne partícips a tothom perquè pugueu conèixer la nostra feina.
Bombers del Prat de Llobregat "Pota Blava"
Una agrupació de bombers, associats l’any 2010, amb la finalitat d'apropar la figura del bomber a la societat, promoure la pràctica de l'esport per a tothom i participar en els actes culturals, esportius, lúdics i festius que es realitzin en el municipi.
Bombers Gelida
Bloc del Bombers Voluntaris de Gelida (Alt Penedès), relatitzat pel seu cap, Josep Nebot i Navarro. Aquest col-lectiu de bombers voluntaris, nascut l'any 1983, va ésser un dels primers de Catalunya. Notícies, dades del temps i altres adreces d’interès.
Bombers Piera
El bloc del parc de Bombers Voluntaris de Piera. Un total de 18 senyals informatius indiquen punts de cobertura del telèfon 112 a tot el parc. Funcions: Sortides derivades dels sinistres i gestió dels recursos humans i materials adscrits al parc.
Bombers Tarragona
Web oficial del cos. 150 aniversari, activitats al parc, campanya forestal 2010, convocatòries cursos, entrevistes, esdeveniments, excarceració, homenatges, jornades técniques, material operatiu, notícies, pràctiques amb el FRQ, i recomanacions.
Bombers Voluntaris de Capellades
Espai oficial de la Companyia de Bombers Voluntaris de Capellades, a la comarca de l’Anoia. Aquest cos de bombers voluntaris va ser creat l’any 1908. Informació dels recursos, dels serveis i fotografíes de la seva base.
Bombers Voluntaris de Castellar del Vallès
El cos de Bombers Voluntaris de Castellar del Vallès presta un servei a la ciutadania, les 24 hores al dia, especialment quan es produeix una emergència. El cos està format per 31 bombers voluntaris i 22 bombers juvenils. Principals intervencions.
Bombers Voluntaris de Collbató
El parc de bombers de Collbató va ser creat després dels focs de Montserrat l’any 1986, arran del succès, un grup de persones es van plantejar crear un grup de bombers voluntaris per fer front a futurs incendis. Serveis, història, actualitat i fotos.
Bombers Voluntaris de Corbera
Pàgina oficial del Cos de Bombers Voluntaris de Corbera, a la comarca del Baix Llobregat. Inclou una breu història, resum de les darreres actuacions realitzades, focs en linies electriques, focs forestals, incidents i prevenció.
Bombers Voluntaris de Cornudella de Montsant
Web oficial d’aquest cos de bombers. Durant tot l’any, els bombers voluntaris de Cornudella de Montsant celebren el 25è aniversari. Per aquest motiu, han organitzat un munt d’actes que ja podeu anar consultant des d’aquest mateix blog.
Bombers Voluntaris de Matadepera
El Parc de bombers està format per personal voluntari, 33 bombers, dels 18 fins els 65 anys. Formem part dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i donen servei al poble, a la comarca i a tot el país, allà on calgui la seva col·laboració.
Bombers Voluntaris de Sant Climent de LLobregat
Pagina web dels bombers voluntaris de Sant Climent de Llobregat. Benvinguts a la pàgina del cos de bombers voluntaris de Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat). Informació de les activitats i fotografies del cos.
Bombers Voluntaris d'Esterri d'Àneu
Pàgina oficial dels Bombers Voluntaris d'Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà). El Cos de Bombers Voluntaris d'Esterri d'Àneu fou fundat l’any 1978. Informació del cos i la seva història, situació del Parc, vehicles, telèfons i enllaços.
Bombers Voluntaris d'Organyà
Web dels Bombers Voluntaris de Puigcerdà. Aquest 2011 celebren els seus 150 anys d'història, amb la presentació del llibre 150è aniversari dels Bombers de Puigcerdà (1861-2011), de Pere Valiente Navarro. El parc, història i bombers.
Bombers x Colòmbia
Projecte de cooperació al desenvolupament amb la col·laboració dels cossos de bombers colombians. Va ésser iniciat el 2003 per un petit grup de bombers pertanyent al Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, membres del Parc de Bombers de Gelida.
BombersCat
Fòrum que conté una part d’accés restringit al col·lectiu de traballadors d’emergències de la Generalitat de Catalunya. Per sol·licitar accés envia correu, detallant el nom i cognom i compte d'email personal. Parcs de Bombers i Centres de Control.
Cau del Jubilat dels Bombers de Barcelona
Fem xerrades de prevenció d’incendis i d’accidents a la llar, amb projecció de curts informatius i repartiment de material didáctic, en esdeveniments públics o en societats de gent gran que ens ho demanen. La versió en català és mínima.
Cibercat - Associació de Cibervoluntaris de Catalunya
Web de Cibercat, l’associació de cibervoluntaris, és un projecte nascut per a contribuir a desenvolupar la societat de la informació i a la reducció de la fractura digital. Som proactius, impartim classes, busquem aules, col·lectius, projectes, ...
Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya
Web oficial. L’edició de l’InfoBombers, juvenils dels Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya. Trimestralment apareixen noves edicions on es poden seguir les activitats que porten a terme els juvenils als parcs de bombers voluntaris.
Consorci Bombers Alacant
El Consorci Provincial de Bombers té responsabilitat i deure de protegir al voltant de 1.600.000 ciutadans dels 139 municipis de la província que la integren. Els objectiu final és garantir la protecció de la vida i la integritat física de les persones.
Consorci Provincial de Bombers de València
Consorci Provincial de Bombers de València és un organisme públic la missió del qual és la prevenció i extinció d'incendis així com les tasques de salvament en la província de València. Extinció d’incendis, rescat, salvament i assistència s’accidents.
Cortafuegos Balear - Tallafocs Balear
Empresa que ajuda a protegir les llars dels incendis forestals. Assessora de les tasques adients. Personal amb experiència en la lluita contra els incendis forestals, en prevenció i en extinció. Protecció de cases, finques i urbanitzacions rurals.
Cos de Bombers Voluntaris la Pobla de Segur
Ressenya històrica del cos de bombers de la Pobla de Segur, situat al nord de la comarca del Pallars Jussà. Dotació de personal, vihicles i materials, serveis realitzats. Grup de rescat de muntanya (GRM).
Cursa de Bombers
La X Cursa de Bombers. Amb un recorregut de 10 km. Es celebra el 6 d’abril de 2008. Amb sortida del Parc de la Ciutadella, la prova està organitzada per calaixos. La cursa està patrocinada per Nike, que proveeix l’equipament.
Focverd.net
Portal que ofereix informació sobre els incendis forestals a Catalunya i la seva prevenció. Informació sobre prevenció i sobre seguretat. Més enllà de la pàgina inicial, aquesta web no és operativa.
G.E.I.F. - Grup d'Extinció d'Incendis Forestals
Grup d'Extinció d'Incendis Forestals de l'Associació Ciutadana de Vigilància d'Incendis Forestals Penedès. El fet que Vilafranca del Penedès no disposi de massa forestal, fa que no es pugui crear una ADF, per això el GEIF es va fundar com una associació.
Històries de Bombers
Blog al servei de la història dels cossos de bombers catalans, des de la creació fins l'actualitat. Per trobar informació cal buscar-la. Classificat per temes, com cascos, escuts, fotos (per èpoques), sinistres, vehicles, etc... Llistat de poblacions.
Incendis Forestals
Portal de videofocs, vídeos d’incendis forestals, eines i materials en l'extinció d'incendis, tipus, consells d'utilització, recull de webs, fòrum, galeria d'imatges, fotos dels incendis, agenda extensa d'activitats, cursos, congressos, i jornades.
Parc Bombers Mollerussa
El Parc Bombers Mollerussa. Està format per 29 bombers professionals i 4 voluntaris, en torns de 24 hores, estem al vostre servei. En les seguents pàgines veureu qui som i que fem. Ens trobareu a la Carretera de Linyola. 973 60 10 80 (urgències).
Parc de Bombers Reus
Cos de Bombers Reus. Calendari d'actes 150 aniversari, activitats fora del parc, dibuixos i logos, esports, graffiti, jubilacions i nouvinguts, nanos, notícies, orles, parc pràctiques, concursos, serveis, treballs tècnics, instruccions, ...
Parc de Bombers Voluntaris de la Llacuna
Pàgina del parc de bombers d'aquesta població de l'Anoia. Dades tècniques, història, consells, serveis i la Fundació del Parc. El parc està situat a la Llacuna, al peu de la carretera BP-2121 que uneix Vilafranca amb Santa Coloma de Queralt.
Parc de Bombers Voluntaris d'Isona i Conca Dellà
Pàgina del cos del Parc de Bombers Voluntaris d'Isona i Conca Dellà, a la comarca del Pallars Jussà. Corresponen als parcs del cos de bombers de la Generalitat, dins del seu àmbit territorial d'actuació. Funcions i adreça.
Plataforma Bombers Barcelona
La Plataforma Bombers Barcelona (PBB), és una organització global i independent, oberta a tots els Bombers de Barcelona. Vol ser la força humana i moral que recolça les negociacions del conveni amb l’Ajuntament, defensant una política de mínims.
Programa de Gestió del Risc d'Incendis Forestals
L'objectiu del programa Foc Verd II és millorar la gestió dels riscos d'incendis forestals, en l'autoprotecció com a actuació per disminuir els incendis i consolidar una estructura que eviti l'inici i l'expansió.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT