BOXA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Associació Catalana de Savate Boxa Francesa
Des de fa ja uns quants anys es dedica a la pràctica, ensenyament i divulgació del savate o boxa francesa. Ensenyament d’aquesta disciplina als seus alumnes, fan cursos per a diferents entitats esportives i preparació de competidors.
Boxa - Viquipèdia
Esport individual de combat entre dos contendents de la mateixa categoria de pes, basat en la utilització reglamentària dels punys, i consistent a colpejar el contrari sense ser colpejat per ell. Història, combats, pesos i boxejadors.
Boxa Dir
Si sempre has sommiat en pujr-te a un ring, l’entrenament és la teva passió i la intensitat el teu repte, vine a practicar la boxa a Dir. Disposa d’un ring de ring de 3 x 6 metres al Centre Campus I d’un ring de 6 x 6,5 metres al gimnàs Castillejos.
Club Dojo Formentera
Pàgina oficial del Club Dojo Formentera, dedicate al judo, karate, kick-boxing, ioga, taichi i altres especialitats esportives de contacte. Horaris activitats instalacions esportistes resultats història expedicions circulars premsa, …
Dojan Doksuri
Pàgina del gimnàs club Doksuri de Barcelona, dedicat, als esports de contacte, el king boxing, i les arts macials en general. Informació d’aquestes modalitats, instal·lacions i contacte amb el gimnàs.
FBIB. Federació de Boxa de les Iles Balears
Pàgina web de la FBIB, la Federació de Boxa de les Iles Balears. Informació de la federació, notícies, gimnasos, fofos, vídeos, documents, agenda de campionats, boxejadors professionals i amateurs de les Illes Balears, etc.
Federació Catalana de Boxa-Amateur
Web de la Federació Catalana de Boxa-Amateur. Notícies d’aquest esport a casa nostra, documentació, reglamentació, clubs i boxejadors i competicions. La boxa, tot i essent un esport antiquíssim, no s'arrela a Barcelona fins la primera dècada del segle.
Federació Catalana de Kick-Boxing i Muay-Thai
Web oficial de la Federació Catalana de Kick-Boxing i Muay-Thai. Hi trobareu informació de les competicions, clubs i activitats relacionades amb aquesta disciplina. La federació té la seva seu a Mollet del Vallès (Vallès Oriental).
Gimnàs Kumho
Pàgina web del Gimnàs Kumho de Canet de Mar, al Maresme, al vostre servei des de 1984. Està especialitzat en taekwondo i savate (boxa francesa). Activitats infantils, activitats per adults, imatges, jocs, instal·lacions, cursos i serveis.
Hook School Club Boxa Manlleu
Tota la informació del Hook School les seves instal·lacions i competidors. Notícies del món de la boxa. La boxa és un esport individual de combat basat en la utilització reglamentària ... La pràctica de la boxa va començar a Anglaterra el s. XVIII, ...
Jocs de boxa - yupis
Portal de Jocs dedicat als Jocs de boxa i jocs relacionats amb la boxa, com ara: Jocs de cops, jocs de cops de puny, jocs d'esports, jocs de karate, jocs de kung-fu i jocs de lluita. Proba el nostre cercador, et sorpendrà …
Muhammad Ali - Viquipèdia
Cassius Marcellus Clay. Biografia i palmarès del llegendari mite de la boxa mundial. Es posava les mans als costats, més que no pas a protegir-se la cara. Entre 1960 i 1963 el jove boxejador va aconseguir un récord de 19-0, amb 15 victòries per KO.
Reglament de Boxa
Reglament de Boxa de la Federació Catalana de Boxa-Amateur. Reglamentació de joc i de competicions. Són un total de vint-i-vuit regles comentades, des del ring al tornetjos internacionals, jutges, cronometrador, …

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT