CAMPSD'APRENENTATGE


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Camp d’Aprenentage de Barcelona
El CdA de Barcelona és un servei gestionat pel Consorci d’Educació de Barcelona. Ofereix la possibilitat de desenvolupar, amb l’alumnat, projectes per a l’estudi de la ciutat de Barcelona des d’una perspectiva global. Formació del professorat.
Camp d’Aprenentage de Can Santoi
Pàgina d’aquest CdA de Molins de Rei (Baix Llobregat). Les activitats que es duen a terme al camp d'aprenentatge s'emmarquen sota el perfil de projectes compartits entre els centres docents i el propi camp. Àmbits de treball i relació d'activitats.
Camp d’Aprenentage de Juneda
Servei educatiu que ofereix als centres docents de Catalunya la possibilitat de conèixer el món rural, dins d’una proposta d’educació sociombiental, lligada a les terres de la plana de Lleida. Aspectes de l’alimentació humana i la producció d'aliments.
Camp d’Aprenentage de la Ciutat de Tarragona
ofereix la possibilitat de fer estades (de 2 a 5 dies) o sortides d’un dia, a la nostra ciutat i comarca, a l’alumnat dels centres docents. Facilita als nois i a les noies la descoberta i l’estudi d’un medi urbà centrat en aquesta històrica població.
Camp d’Aprenentage de la Garrotxa
Servei educatiu que ofereix la possibilitat de desenvolupar projectes de treball en el medi de la comarca de la Garrotxa, i la seva zona volcànica. Àrees del currículum escolar, mitjançant l’observació, la descoberta de l’entorn i l’experimentació.
Camp d’Aprenentage de la Noguera
Té la seva seu a Sant Llorenç de Montgai (Camarasa). Ofereix fer estades de 2 a 5 dies o sortides d'un dia, a l'alumnat dels centres docents d'educació infantil, primària i secundària a les seves instal·lacions i a altres espais de la Noguera.
Camp d’Aprenentage de la Vall de Boí
Ofereix poder fer estada en un indret de característiques singulars com és la Vall de Boí, en un entorn amb un ric patrimoni cultural representat pel conjunt d’esglésies romàniques. Informació, activitats, materials, formació i iniciació a la recerca.
Camp d’Aprenentage de les Valls d'Àneu
És un servei educatiu que ofereix al professorat i als centres docents la poder desenvolupar projectes de treball per a l'estudi i l'experimentació a la comarca del Pallars Sobirà, principalment a la Vall d'Àneu. Línia d'aprenentatge interpretativa.
Camp d’Aprenentage del Bages
Volem fer aprendre de l'entorn, facilitar la interpretació del medi natural, social i cultural de la comarca, amb especial incidència sobre els aspectes mediambientals, mitjançant l'observació, la descoberta de l'entorn, la reflexió i l'experimentació.
Camp d’Aprenentage del Delta de l'Ebre
Ofereix al professorat i a centres docents la possibilitat de desenvolupar projectes de treball per a l'estudi i l'experimentació en un medi singular, el delta de l’Ebre. Les activitats, inscriure-us als nostres programes i, també, recursos i materials.
Camp d’Aprenentage del Montsec
Web del camp d'aprenentatge del Montsec, situat a Àger, a La Noguera. Activitats interdisciplinars, al voltant d’experiències de ciències de la Terra i de l’espai, fonamentalment en els camps de l’astronomia, la geologia i el medi ambient.
Camp d’Aprenentage del Ripollès
El Camp d’Aprenentatge del Ripollès, situat a la població de Planoles, ofereix al professorat i als centres docents, desenvolupar projectes de treball per a l’estudi i l’experimentació en un medi singular de Catalunya, com la comarca del Ripollès.
Camp d’Aprenentage dels Monestirs del Cister
Es troba a les instal·lacions de l'alberg Jaume I de L'Espluga del Francolí, de la Xarxa d'albergs de la Generalitat de Catalunya. Enllaços interessants sobre fauna, sobre vegetació, sobre la interacció entre humans i entorn i sobre la geologia.
Camp d’Aprenentage d'Empúries
Camp d'aprenentatge creat el 06-07. Concreta la seva oferta pedagògica en els àmbits més propers a la seu. Tractament dels patrimonis (natural, històric, cultural...) incidint l’adaptació al medi, sostenibilitat, patrimoni col·lectiu i paisatge cultural.
Camp d’Aprenentage d'Empúries - Bloc
Bloc de relació entre el camp d'aprenentatge i els usuaris del servei durant el curs. El camp d¡aprenentatge està situat a l'Escala (Alt Empordà). S’encarrega del tractament dels patrimonis natural, històric, cultural i paisatge cultural.
Camp d’Aprenentage Pau Casals
El camp d'aprenentatge Pau Casals és un servei educatiu que ofereix al professorat i als centres docents la possibilitat de desenvolupar projectes de treball per a l'estudi i l'experimentació en un medi singular de Catalunya, El Vendrell.
Camp d’Aprenentatge de l’Alt Berguedà
Web del Camp d’Aprenentatge de l’Alt Berguedà. Els centres educatius que fan estada de tres a cinc dies al camp, s'allotgen i realitzen les activitats programades a la casa de La Sala, situada entre Guardiola de Berguedà i La Pobla de Lillet.
Camp d'Aprenentatge de Formentera
El Camp d'Aprenentatge de Formentera ofereix al professorat i a l'alumnat la possibilitat de fer itineraris treballant objectius i continguts del currículum, especialment d'educació ambiental. Activitats entorn el coneixement del medi de Formentera.
Camp d'Aprenentatge de l’Alt Berguedà - Bloc
Bloc de les activitats del Camp d'Aprenentatge de l’Alt Berguedà. En aquest espai us aniran informant del seu dia a dia. Està especialment indicat per mares, pares, companys, germans, amics, ... dels nois i noies que fan estada al camp.
Camp d'Aprenentatge des Palmer
Pàgina oficial del Camp d'Aprenentatge des Palmer, que es troba situat a Campos (Mallorca). La capacitat per estades de més d’un dia és de 50 persones. El servei de menjador ofereix només menjar ecològic. Informació dels aspectes.
Camp d'Aprenentatge des Palmer - Blog
Pàgina no oficial del Camp d'Aprenentatge des Palmer, que es troba situat al poble de Campos (Mallorca). La capacitat per estades de més d’un dia és de 50 persones. El servei de menjador ofereix només menjar ecològic. Informació dels aspectes.
Camp d'Aprenentatge d'Orient
El Camp d'Aprenentatge d'Orient és un servei educatiu de la Conselleria d'Educació de les Illes Baleras que treballa temàtiques relacionades amb l'Educació Ambiental. Activitats, material, complements i sol·licituds en la llista d'espera.
Camp d'Aprenentatge d'Orient - Bloc
El Camp d'Aprenentatge d'Orient és un servei educatiu de la Conselleria d'Educació de les Illes Baleras que treballa temàtiques relacionades amb l'Educació Ambiental. Activitats, material, complements i sol·licituds en la llista d'espera.
Camp d'Aprenentatge es Pinaret
Facilita el coneixement de la diversitat paisatgística de Menorca com una interacció del medi físic i les activitats humanes. Desenvolupa habilitats per al coneixement del paisatge illenc i l'adquisició d'hàbits respectuosos envers l'entorn.
Camp d'Aprenentatge es Pinaret - Blog
Facilita el coneixement de la diversitat paisatgística de Menorca com una interacció del medi físic i les activitats humanes. Desenvolupa habilitats per al coneixement del paisatge illenc i l'adquisició d'hàbits respectuosos envers l'entorn.
Camp d'Aprenentatge Far de Cavalleria
Web del Camp d'Aprenentatge Far de Cavalleria, situat al Cap de Cavalleria, a Es Mercadal (Menorca). Alçada del foc lluminós sobre el nivell del mar: 94 m. El far és una torre envoltada de cases blanques. Places disponibles pel curs actual.
Camp d'Aprenentatge Far de Cavalleria - Blog
Web del Camp d'Aprenentatge Far de Cavalleria, situat al Cap de Cavalleria, a Es Mercadal (Menorca). Alçada del foc lluminós sobre el nivell del mar: 94 m. El far és una torre envoltada de cases blanques. Places disponibles pel curs actual.
Camp d'Aprenentatge Sa Cala
El Camp d’Aprenentatge de sa Cala es troba dins la vall o canalada del poble de Sant Vicent de sa Cala, municipi de Sant Joan de Labritja (Eivissa). Es situa a prop de l'esglèsia, vora la carretera que uneix el poble de Sant Joan amb el port de sa Cala.
Camp d'Aprenentatge Son Ferriol
Servei educatiu que ofereix al professorat i als centres docents la possibilitat de desenvolupar projectes de treball relacionats amb el camp: hort, granja, abelles... La línia educativa és dinàmica i utilitza tècniques d'aprenentatge interpretatives.
Camp d'Aprenentatge Son Ferriol - Bloc
Bloc d’aquest camp de Son Ferriol, a Palma (Mallorca) Es pretén que l'alumnat pugui aplicar en el medi els coneixementes que ha assolit en el centre ordinari mitjançant un mètode de treball que afavoreix la deducció, la manipulació i l'experimentació.
Camps d'Aprenentatge de les Illes Balears
Es tracta d'uns serveis educatius que ofereixen al professorat i a l'alumnat la possibilitat de realitzar estades en un medi singular. Camps d'aprenentatge a: Son Ferriol, es Palmer, Orient, sa Cala (Eivissa), es Pinaret (Menorca).
Can Bosc - Aula d’Entorn Rural
Can Bosc posa a disposició dels un dels entorns naturals més emblemàtics de Catalunya: El Parc Natural del Montseny. Vorejat per la riera de Riells, a 45 minuts de Barcelona i Girona, es troba ben comunicat (autopista AP7, RENFE Est. Riells i Viabrea).
Casa de Colònies La Marinada
La Marinada es troba a la localitat de Cambrils, històric poble mariner, a 1 km del seu centre i molt a prop del parc d’atraccions Port Aventura. A 500 m de la platja, envoltada de pins, la converteixen en un lloc immillorable per accedir al medi marí.
CdA Pau Casals | Camp d'Aprenentatge Pau Casals. El Vendrell
El camp d’aprenentatge Pau Casals és un servei educatiu del Departament d’Ensenyament que ofereix al professorat i centres docents el poder desenvolupar projectes de treball per a l’estudi i l’experimentació en un medi singular de Catalunya.
Escola de Cel - Can Mundet
Masia al mig de Les Gavarres, envoltada de boscos, 164 places, al terme de Tossa de Mar (La Selva). La Terra, el Sistema Solar, entrenament d'astronàutes, el cel profund, planetari, passeig llunar, activitats i jocs de nit. Vetllada o festa final.
Escola de Natura Francolí
L’Escola de Natura Francolí és un Centre d’Interpretació, situat al Parc del Francolí a la ciutat de Tarragona. Creat per Mare Terra Fundació Mediterrània, entitat de referència en conservació i recuperació de l’entorn amb missió d’estudiar alternatives.
Granja Escola Castell Saira
Convivència amb la natura i els animals. Els nens des de ben petits aprenen a estimar i cuidar la natura que els envolta; arbres, plantes, jardins, etc. Per apropar-los amb els animals, consta d'un nucli zoològic d'animals exòtics i d’una granja.
Granja Escola Jovent
Un Oasi de Pagesia dins la ciutat de Palma. Activitats amb les escoles. Els factors fonamentals: Edat i caracteristiques dels participants, cicle educatiu, grups de temps lliure, educacio especial, adolescents, grups d’adults, època de l'any, …
Granja Escola la Manreana
Instal·lació coordinada per gent jove amb experiència en el sector del lleure i de l’educació: el Jordi, que és mestre; el Filo, que és ramader, i el Jaume, que és monitor de colònies. També equip de col·laboradors format per professionals del lleure.
Granja Escola Mas Baget
Casa de colònies situada al Baix Camp a 3km, d'Alforja, al Baix Camp, trobareu una masia de principis del S. XVIII totalment reha-bilitada i adaptada com a casa de colònies. Disposa de 4 dormitoris col·lectius amb capacitat total de 54 places.
Granja Escola Riera d'Agres
Som gent que ens agrada la natura; els animals, plantes, espais i tradició. Volem recuperar l'estil de vida rural que està caient en l'oblit. A la granja es fa les activitats a partir dels materials que es poden trobar en l’entorn, respectant la natura.
La Bastida Refugi-alberg i aula de natura
Corral i casa de camp donada per la família Benavent a l'ajuntament de Quatretonda i convertida en alberg-aula de la natura. Acitivitats esportives i educatives. Consta de dos pisos, amb capacitat de 20 places, situat en la Serra de Quatretonda.
Les Obagues
Granja escola, camp d’aprenentatge i ecocentre situat a Juneda i que funciona des de l'any 1983. Apropament i descoberta del mon rural, en especial la més específica que es desenvolupa en els sectors de producció de la Plana de Lleida.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT