CANCER


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
#CanyaAlCancer
Blog per a compartir experiències de lluita contra el càncer des d'un punt de vista optimista. Molts han lluitat, lluitem i lluitaran. La meva història: L'octubre de 2012 em van diagnosticar, amb 42 anys, un tumor maligne (càncer) a la paròtida dreta.
ADIMA Associació de Dones Intervingudes de Mama
Associació de dones intervingudes de mama, fundada a l’any 1995, per un grup de dones valentes que va fer possible que seguís endavant. Volem contribuïr a ajudar, amb la nostra experiència, a altres dones que es troben en aquesta situació.
AECC Junta Local Abrera
Pàgina de l’Asociación Española Contra el Càncer - Junta Local Abrera. President: Montserrat Fosalba Simon, secretaria: Maribel Vargas Calero. Envia'ns la teva adreça de correu electrònic si vols rebre periòdicament els titulars de la nostra entitat.
AFANOC, Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya
AFANOC. Col·lectiu de persones directament afectades pel càncer infantil. Perquè avui dia un 70% d'infants afectats es curen, però de vegades pateixen per la malaltia, i pel desconeixement o la passivitat. Seu a Barcelona i delegació a Tarragona.
Anima Associació Càncer Ontinyent
Anima és una associació multidisciplinar, amb base en Ontinyent i que abarca també a les poblacions veïnes, que ajuda als afectats d’aquesta malaltia des de diferents àmbits que afecten no sols al malalt sinó també a l’entorn: familiars, amics, etc.
ASPANOB Associació de Pares de Nens Oncològics de les Balears
L’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears es va crear el 1987, al voltant d’un grup de pares que es van unir amb la intenció de treballar per millorar la qualitat de vida de tots els nins i nines de 0 a 18 anys malalts de càncer a Balears.
Associació Catalana D’Ostomitzats
Informació de l’Associació Catalana D’Ostomitzats. Ajuda a persones sotmeses a la intervenció quirúrgica anomenada "Ostomia". Creació d’un fons informatiu sobre les ostomies i organització de reunions d'intercanvi i de suport.
Associació Catalana de Fibrosi Quística
Des del 1988 treballa per la qualitat de vida dels afectats i les seves famílies, lluita contra les causes amb participació de malalts, famílies i tota la societat. Informació i formació, suport, acompanyament malalts, recerca, formació…
Associació Catalana del Càncer
L'Agrupació, psicologia. Activitats, dades principals, junta consultiva, activitats d'investigació científica oncològica, activitats de suport a les d'investigació científica i recerca. Ajut a les persones i les seves famílies que pateixen la malaltia.
Associació Catalana per a la Recerca Oncològica
Associació fruit de la col·laboració dels professionals, serveis i unitats d'oncologia mèdica dels hospitals que la integren. Facilita el seu treball cooperatiu des de fa més de deu anys; i que ha originat múltiples treballs d'investigació clínica.
Associació de Pares de Nins Oncològics de Balears (ASPANOB)
L’ASPANOB es va crear el 1987, amb la intenció de treballar per millorar la qualitat de vida de tots els nins i nines de 0 a 18 anys malalts de càncer a Balears i les seves famílies. Des de llavors, ha anat treballant dia a dia augmentan i els programes.
Associació Espanyola Contra el Càncer - Girona
Treball per disminuir l'incidència i/o mortalitat per càncer (prevenció i diagnòstic precoç), i pal·liar problemes derivats de la malaltia (assistència a la persona malalta i a la família). Formació de col·lectius professionals en les àrees de la missió.
Associació Espanyola Contra el Cáncer - Junta de Barcelona
Informació sobre el treball que realitza. L’aecc de Barcelona està formada per voluntaris, socis i personal contractat amb l’objectiu comú de lluitar contra el cáncer. Si vols podràs conèixer com estem organitzats, qui som i on pots trobar-nos.
Associació Espanyola Contra el Cáncer - Junta de L’Hospitalet
La AECC és una ONG declarada d'utilitat pública amb un compromís permanent amb la lluita contra el càncer des de fa més de cinquanta anys. La seu provincial és a Barcelona, i té presència en altres llocs locals, com a L’Hospitalet del Llobregat.
Associació Espanyola Contra el Càncer Barberà del Vallès
Junta Local de Barberà. Realitza xerrades informatives per a la prevenció del càncer, dues o tres anuals sobre tipus de càncer, la prevenció, el tractament, l'alimentació correcta, etc. També organitza una col·lecta anual al per la salut oncològica.
Associació Marinada VNG
L'Associació Marinada vng és una associació de dones amb càncer de mama. Va iniciar l'activitat l'any 2005 i des d'aleshores ha mantingut una presència continuada a la ciutat. Suport i atenció a les dones amb càncer de mama. Cursos i tallers.
Associació Olivera
Associació dedicada a les dones afectades per càncer de mama. El grup dona suport i comprensió a totes aquelles dones que han estat diagnosticades de càncer de mama i que poden haver patit o estant patint aquest procés dur i angoixant.
Càncer - Departament de Salut Generalitat de Catalunya
Portal dedicat al càncer de la Generalitat de Catalunya. El càncer, prevenció, detecció precoç, diagnòstic, segona opinió mèdica, tractaments, assaigs clínics oncològics, viure amb càncer, després del càncer, oncoguies, atenció oncològica, …
Coixí del Cor
El coixí millora la qualitat de vida de la dona diagnosticada de càncer de mama. Història de col·laboració ciutadana que requereix el suport i participació. L’any 2001 Janet, una infermera de Tennessee (EEUU) va ser operada de cirurgia mamària...
Corro Contra el Cancer
Corro Contra el Cancer és la cursa benèfica contra el càncer. Vídeo de la primera edició de Corro Contra el Càncer, Sabadell, 12 de febrer del 2012. Xarxes socials. Moltes gràcies a tots els participants, voluntaris I altres per fer-ho possible.
Els 10 de Les Franqueses
Els 10 de Les Franqueses és una cursa solidària que ajuda a la recerca i a la lluita contra el càncer. La sortida i arribada es fa a la zona esportiva municipal de Les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental). Córrer 10 Km a Les Franqueses del Vallès.
Estimo la Mama
Campanya per a l’adquisició d’un mamògraf digital a Osona, promoguda per l’Associació Osona Contra el Càncer. Una de cada tres dones pateix un cáncer de mama. Més d’un de cada tres càncers en les dones són de mama (35%).
Fundació Acompanya Ca n'Eva
Fundació privada i laica, que es manifesta com a entitat col·laboradora de l'Obra Hospitàlaria dels Germans de Sant Joan de Déu. Un equip format per professionals, voluntaris i famílies. Des de la Fundació volem contribuir als processos de dol.
Fundació Amics Joan Petit - Nens amb Càncer
Suport de professors als nens i adolescents amb tractament de càncer a la localitat de residència habitual. Propera festa Joan Petit, llegiu l'auca d'en Joan petit, compte per col·laborar amb la fundació, solidaris pel gospel viu,…
Fundació Domo
Lluita contra el càncer. Domo neix com a institució l’any 1988 per iniciativa de la psicopedagoga, infermera i consultora clínica la Sra. Teresa Piulachs Moles, i el seu equip de professionals de reconegut prestigi, en el camp clínic i educatiu.
Fundació Internacional Josep Carreras
La Fundació Internacional Josep Carreras per a la Lluita contra la Leucèmia va ser fundada el 14 de juliol de 1988 per iniciativa del tenor Josep Carreras. Josep Carreras sempre ha emfasitzat com d'importants van ser per a la seva recuperació …
Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA)
La FUNCA funciona amb l’esperit de ser un element que treballen per fer possible el control del càncer en el conjunt de la demarcació provincial de Tarragona, que abasta la Regió Sanitària Camp de Tarragona i la Regió Sanitària Terres de l’Ebre.
Fundació Privada d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia
Fundació constituïda a Barcelona l'any 1989. És una entitat de caràcter benèfic assistencial, que té com a finalitat la cobertura integral de les necessitats dels nens i joves en tractament oncològic a Catalunya i la de les seves famílies.
Fundació Privada d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavechia
Fundació Privada d'Oncologia Infantil Villavecchia, constituïda a Barcelona l'any 1989, és una entitat de caràcter benèfic assistencial, que té com a finalitat la cobertura integral de les necessitats dels nens i joves en tractament oncològic a Catalunya.
Fundació Roses Contra el Càncer
Institució privada per a donar suport econòmic, psicològic, moral i social als malalts de càncer de la població de Roses i voltants, i als familiars. Vol conscienciar i sensibilitzar als habitants de Roses sobre les conseqüències d’aquesta malaltia.
Grup Àgata - Associació catalana de dones afectades pel càncer de mama
Associació que agrupa a Catalunya les dones afectades de càncer de mama -i els familiars- per tal de contribuir a la informació, suport i rehabilitació de les persones que viuen aquesta situació. La finalitat és l’ajuda mútua per a superar els problemes.
Grup d'Ajuda Mama i Salut (gAmis)
El gAmis és una associació creada per un grup de dones afectades de càncer de mama. Fundada l'any 2000, sorgeix a partir de les sessions de "cura del braç i prevenció del limfedema" del Clínic de Barcelona.
Grup Oncològic Català Occità
Grup Oncològic Català Occità: estudis i investigació en Oncologia. Agrupa tots els professionals dedicats a l'oncologia radioteràpica (metges, físics, tècnics i infermers) de Catalunya i Occitània (Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus).
Informació sobre el Càncer
Completíssima informació sobre el càncer de l’Institut Català d’Oncologia sobre la malaltia: tractament, prevenció, tipus, el càncer a Catalunya… La història de la lluita contra el càncer ha tingut a Catalunya un tema recurrent …
Institut Català d’Oncologia
Empresa pública del SCS qu és un centre d'atenció oncològica integral: elements i esforços per lluitar eficientment contra el càncer. Molt especialitzat i avançat en oncologia ofereix: diagnòstic, tractament, prevenció, recerca i formació. Hospitalització
Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer
L'IMPPC és un centre d'investigació recent que va ser inaugurat pel president de la Generalitat de Catalunya el 2009. L'objectiu és canviar el model actual de la medicina de diagnòstic i tractament per un model de medicina preventiva i personalitzada.
Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer
Centre que organitza la recerca en 6 àrees temàtiques, dins les quals s’agrupen gairebé 60 equips. Els avenços científics no són mai fruit d’una casualitat. Són compromisos a llarg termini que impliquen als investigadors i al conjunt de la societat.
Junta local de s'Alqueria Blanca AECC
Informació de la Junta local de s'Alqueria Blanca de la Asociación Española Contra el Cáncer. En aquesta pàgina trobaràs les activitats organitzades per la Junta Local de l'AECC de s'Alqueria Blanca sense anar més enfora ...
La Casa dels Xuklis
Projecte de la Fundació Privada de Nenes i Nens amb Càncer, impulsat per l’AFANOC. Casa d’acollida per a famílies de nens i nenes amb càncer diagnosticat que necessitin desplaçar-se als hospitals de referència per a seguir el tractament mèdic.
La Casa dels Xuklis
Casa d’acollida amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i ses famílies. Va començar la seva activitat i a allotjar famílies entre setembre i octubre del 2011. Durant aquest any 2012 ha estat funcionant a ple rendiment.
Les Gegantes amb Tu
Projecte per la lluita contra el càncer de mama. Al 2015 a una gegantera de Sant Pere de Vilamajor li van diagnosticar càncer de mama. Tot el seu entorn va posar sobre la taula iniciatives per contribuir a lluitar de forma efectiva contra la malaltia.
Llavaneres contra el Càncer
Associació de benèfica que ha assolit el compromís permanent de lluitar contra el càncer, des de la integritat i la dedicació de tots els membres. El festival benèfic, que es celebra l’últim dissabte de juliol, és un acte multitudinari que es fa al poble.
Llavaneres Contra el Càncer
Associació de caràcter benèfic sense ànim de lucre que ha assolit el compromís permanent de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats conegudes des de la integritat i la dedicació de tots els membres que formen part d’aquesta entitat.
Lliga Catalana d'Ajuda al Malalt de Càncer - Fundació Oncolliga Girona
Projecte de futur amb una pinzellada al passat, ja que es va fundar l'any 1995. Els impulsors de l'Entitat van ser dues persones afectades de càncer que després de superar el seu procés oncològic. Fundació Oncolliga Girona.
Lliga contra el càncer Comarques de Tarragona i Terres del Ebre
Institució privada constituïda l’any 1993. Té com a objectiu general realitzar activitats que millorin el conrol i la prevenció del càncer a la població. Des de fa uns pocs anys es considera el càncer com un dels principals problemes de salut.
Lliga Contra el Cáncer de les Comarques de Lleida
Web lliga contra el càncer de les comarques de Lleida, que es va posar en marxa l'any 2001. Aplega esforços en la lluita contra el càncer, i consolida la lliga a Lleida. Enguany enceta una nova forma de participació en les juntes locals "Lliga’t".
Lliga Contra el Cáncer de les Comarques de Lleida - No Oficial
Entitat que es va posar en marxa l'any 2001. La forma un grup multidisciplinar de persones unides per la seva voluntat altruista, d'aplegar esforços en la lluita contra el càncer. La junta junta té la missió de consolidar la lliga a Lleida.
Lliga’t - Lliga contra el càncer de les comarques de Lleida
La Lliga contra el càncer de les comarques de Lleida és una entitat posada en marxa l'any 2001, amb una primera assemblea, celebrada el maig. En aquesta assemblea e n va sortir elegida una junta, amb la missió de consolidar la lliga a Lleida.
oncolliga - Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica
Entitat que té per finalitat la lluita contra les malalties oncològiques. L'Oncolliga respon a la necessitat d'omplir el buit que exis-teix en l'atenció psico-social del pacient diagnosticat amb càncer i la seva família. La lluita contra el càncer.
Oncovallès, Fundació Privada D'Ajuda Oncològica
Oncovallès, Fundació d’Ajuda Oncològica que té cura dels malalts de càncer i del seu entorn més directe, els seus familiars. Vol proporcionar suport emocional especialitzat i/o teràpia psicològica als pacients i familiars que ho necessitin. Activitat.
Osona Contra el Càncer
Entitat fundada l’any 1998. Les activitats fonamentals: dotació d’utillatge sanitari i foment de la investigación. L' Associació Osona Contra el Càncer està domiciliada a Vic. Constituïda per iniciativa de les juntes locals d'ACC’s d'Osona.
Parets contra el Càncer
Parets del Vallès contra el càncer, Fundació Oncovallès. Entitat d'ajut als malalts de càncer i familiars. Suport i ajut amb recursos a través d’activitats i de la solidaritat i la col·laboració de l'Ajuntament i d'algunes entitats de Parets del Vallès.
Posa't la gorra Balaguer
Posa't la gorra és una campanya per sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l'existència del càncer infantil per tal de normalitzar la malaltia. És a la vegada la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que es duen a terme
Prevenció i informació Càncer Molins
Web de pacients i feta per a pacients a partir de l’experiència i d'allò que vàrem necessitar o ens vàrem preguntar durant la malaltia. Per aquest motiu, hem crea un Banc de Perruques, els Serveis en Estètica Oncològica i els Grups d'Ajuda Mútua.
Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte
La proba es fa a casa i es retorna a la farmàcia. Una vegada s’analitzen les mostres al laboratori de l'Hospital Clínic. Si teniu antecedents de càncer de còlon en 2 o més familiars de primer grau, o algun familiar de primer grau, consulteu al metge.
Taula per a persones amb malalties neurològiques i càncer
A Sant Cugat treballem ajudant a afectats per aquestes malalties i a les famílies. Informació sobre les entitats de la taula i les activitats, ajudes, teràpies i suport. articipació oberta a tothom. Fibromiàlgia, Parkinson, Alzheimer, ictus, càncer, ...
Vall d'Hebron Institut d'Oncologia
El VHIO és un centre oncològic integral d’excel·lència en el qual els científics i doctors adopten un model de recerca purament translacional, treballa en equips multidisciplinaris per avançar en el camp de les teràpies específiques contra el càncer.
Xarxa de bancs de tumors de Catalunya
A partir de mostres es pot obtenir ADN, ARN, proteïnes i altres productes per la investigació. La recollida de mostres, el manteniment i distribució desinteressada als investigadors constitueixen els objectius bàsics dels bancs de tumors.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT