CARDIOPATIES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
AACIC (Associació de Ajuda als Afectats de Cardiopaties Infantils de Catalunya)
Atenció integral a persones amb cardiopatia congènita, famílies i professionals. Impulsa projectes o serveis d'integració, informa, difon i sensibilitza sobre aquestes malalties. Fomenta iniciatives d'investigació. Forma i promou el voluntariat.
ASACC-Associació de Suport als Afectats de Cardiopaties Congènites
L'ASACC és una entitat creada l'any 1999 amb finalitat d'ajudar als afectats de cardiopaties congènites (malformacions del cor) i les famílies. Creada per iniciativa de persones que, en el seu moment, se'n van veure afectades de forma molt directa.
Associació de Trasplantats Cardíacs Cors Nous
Associació de trasplantats cardíacs i pacients amb insuficiència cardíaca de l’Hospital Universitari de Bellvitge, creada l'any 1995. Intercanvi d’experiències: trobades, activitats, per afavorir l'estat emocional de persones que han rebut un cor nou.
Associació Per La Cardio Protecció
Asociació de Canet de Mar (el Maresme), formada per ciudatadans sensibilitzats amb les parades cardiorespiratòries i la reanimació cardiopulmonar. Vol sensibilitzar, formar i acreditar a la població en maniobres de resucitació cardiopulmonar.
Associació Trasplantats Cardíacs (Voluntariat)
Associació creada l'any 1995 per trasplantats de cor a l'Hospital Universitari de Bellvitge. Intercanvia experiències, amb trobades i activitats, per afavorir l'estat emocional de les persones que, gràcies a la solidaritat d'altres, han rebut un cor nou.
Canal Donació i Trasplantament
Descarregueu-vos el carnet de donant que testimonia la vostra decisió. Apreneu per decidir. Expliquem el procés de donació i trasplantament. Ser donant és ser una persona generosa. La donació és dels actes més altruistes que pots fer pels altres.
Càrdia
Centre de medicina cardiovascular privat que promou la prevenció, diagnosi i tractament personalitzat amb tecnologies avançades. Es situa just al centre de Girona. Cardiologia, electrofisiologia cardíaca, cardiologia pediàtrica, neurologia, …
Cardio Guard
Cardio Guard | Servei Integral de cardioprotecció. Preparem vostre centre amb el millor equip mèdic desfibril·lador del mercat, amb l'únic objectiu de protegir als vostres clients. Cardioprotegim el teu espai, formem persones, responsables amb la llei.
Cardiosos Global Protection
Empresa igualadina que neix amb voluntat d’aportar la màxima protecció de la salut. Això s'aconsegueix apostant per la millor tecnologia en els seus aparells de cardioprotecció i els equips humans adequats i formats per a desenvolupar la nostra tasca.
Centre de Genètica Cardiovascular
Benvinguts a GenCardio. Ens dediquem a promoure la investigació, l'ensenyament i la qualitat assistencial en l'àmbit de les malalties del cor, especialment en aquelles que poden causar arítmies i mort sobtada. Recerca i divulgació.
Centre d'Investigació Cardiovascular CSIC-ICCC
Web ofiial d’aquest centre mixte CSIC-ICCC. Creat l’any 2003, és un centre mixte entre el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC). La versió en català de la web no és operativa.
Congrés de la Societat Catalana de Cardiologia
Anuncia el Congrés de la Societat Catalana de Cardiologia, la XXVII edició tindrà lloc els dies 4 i 5 de juny de 2015. El canvi de seu que vam introduir l’any passat va ser positiu i per tant aquest any mantindrem la seu a l’Institut d’Estudis Catalans.
Congrés de la Societat Catalana de Cirurgía Cardíaca
Un terreny adobat per a oportunitats que han de néixer de l'intercanvi de feina i experiències: hem de ser protagonistes del canvi, no espectadors. Ens oferim com a fòrum, amb la il·lusió de presentar un entorn ideal d'interacció, enriquiment i sinergia.
Consell Català de Ressuscitació
Pàgina oficial del Consell Català de Ressuscitació. Ens format per les societats científiques catalanes d’anestèsia, de cardiologia, de medicina intensiva, de medicina familiar i comunitària, d’urgències i emergències i de la de pediatria.
Cors Atesos. Associació d'Afectats per Cardiopaties Congènites
L'Associació Cors Atesos, és una associació de caràcter benèfic assistencial i sanitari, que ajuda als afectats per cardiopaties congènites i adquirides així com a les seves famílies. Divulgació, assessorament, orientació i recerca en malalties de cor.
El Ripollès Cor
A El Ripollès Cor tenim 160 socis, de les diferents localitats de la comarca. Hem observat que la mitjana d’edat és alta, normal perquè amb l’edat augmenta el risc de patir qualsevol malaltia. Ens agradaria molt d’involucrar en el projecte gent més jove…
El Ripollès.Cor
Associació per la prevenció i ajuda als malalts cardiovasculars i familiars del Ripollès. Manteniment, recuperació física i psíquica al malalt. Ajuda psíquica i moral al familiar. Organització de tallers per la realització personal dels socis i usuaris.
Entitats amb Cor Barcelona
L’any 2002, Càritas Diocesana de Barcelona va desenvolupar el programa de col·laboració Empreses amb Cor per promoure accions de Responsabilitat Social Empresarial en empreses compromeses en el desenvolupament del benestar social.
Fundació Coravant
Pàgina de la Fundació Coravant. La Fundació Coravant, és una fundació dedicada a les cardiologies congènites. La fundació està endagada per l’Associació de Cardiopaties Congènites. La pàgina es troba en procés de construcció.
Gencardio - Centre de Genètica Cardiovascular IDIBGI
GenCardio és un projecte de diagnosi, prevenció, tractament, divulgació i recerca en les malalties cardiovasculars i la mort sobtada. En els darrers vint anys s’ha anat desenvolupant un nou camp en el camp de la cardiologia; la genètica cardiovascular.
Gicor - Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les MalaIties del Cor
Entitat fundada l’any 1992, dedicada a prevenir les malalties del cor, controlar factors de risc, fomentar hàbits saludables, visitar i ajudar malalts del cor i fomentar la convivència entre les persones associades. Organitza actes medicoculturals.
Girona Territori Cardioprotegit
A Catalunya, cada any perden la vida entre 3.000 i 4.000 persones per mort sobtada, després que el cor -per un problema elèctric- deixi de bombar sang. Afecta persones de totes les edats i sexes i és imprevisible. Salvar intervenint amb desfibril·lador.
Gran Festa del Cor
A l'octubre, edició de la Gran Festa del Cor. CorAvant treballa en territori català, per millorar la qualitat de vida de persones que neixen amb cardiopatia congènita i la de les famílies. Estan atents als seus interessos, preocupacions i possibilitats.
iCor, l'Institut del Cor Germans Trias
L’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol és dels grans hospitals universitaris de l'àrea de Barcelona (650 llits). Dóna atenció mèdica directa a 250.000 ciutadans. L'iCor (Institut del Cor) té el propòsit d’impulsar la investigació cardiovascular.
Institut Català de Ciències Cardiovasculars
L'ICCC és un centre de R+D+I a Barcelona. Consorci de la Generalitat de Catalunya, l'Hospital Sant Pau i la UAB. Neix per donar impuls a la recerca i a la innovació. Les estratègies de regulació gènica i molecular, es troba, en moment de gran innovació.
Jornada del Cor
El 9 de maig les fundacions SHE i AACIC CorAvant s’uneixen per celebrar la Jornada del Cor a PortAventura. La Fundació SHE destina els beneficis de la jornada a promoure la salut i recaptar fons per al Programa SI! el programa de salut integral.
Macor. Maçanet de la Selva
Macor. Maçanet de la Selva, Girona. Associació Maçanetenca de prevenció i ajuda de malalts de cor. Som un grup de persones de Maçanet de la Selva que hem constituït l’Associació Maçanetenca de Prevenció i Ajuda a Malalts del Cor, Macor.
OCATT (Organització Catalana del Trasplantament)
L'OCATT és l'organització responsable de planificar, ordenar i coordinar activitats relacionades amb l'extracció, conservació, distribució, trasplantament i intercanvi d'òrgans i teixits per utilitzar-los amb finalitats terapèutiques a Catalunya.
Portadors de vàlvules cardíaques de Catalunya - Povacc
Associació de pacients amb patologies cardiaques units per aprendre a viure millor. Grups d’Ajuda Mutua. Informació i assessorament individual i per grup al malalt. Xerrades de divulgació sobre temes que ens afecten i suport telefònic a qui ho necessiti.
Societat Catalana de Cardiologia
Pàgina oficial de la Societat Catalana de Cardiologia, amb seu a Barcelona. Revista digital, activitats de la societat, reunions científiques, enllaços, estatuts, junta directiva, beques, premis i formació continuada.
Societat Catalana de Cirurgia Cardíaca
Entitat fundada l’any 1978. Durant la dècada 1950-1960, s’inicià la cirurgia cardíaca a Catalunya amb la posada en marxa d’un gran nombre de tècniques quirúrgiques pel tractament de cardiopaties congènites i adquirides. Cirurgia a cor tancat i obert.
Societat Catalana d'Hipertensió Arterial
La SCH va néixer fa pocs anys amb el propòsit de servir de catalitzador de les energies que els metges i professionals de la salud de Catalunya dediquen a l'assistència i recerca en el camp d'una patologia tan prevalent com és la hipertensió arterial.
TACEC-Associació de Trasplantats de Cor de Catalunya
Conmemora 25 anys de la associació. Celebra cicles de xerrades on intervenir els serveis de trasplantaments cardiacs del Hospital de Sant Pau, Dr. JM Caralps, cirurgià del primer trasplantaent de cor a Espanya l’any 1984, Dr J. Tort, director de l’OCT…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT