CARTO-TOPOGRAFIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
3peus - taller de topografia
Taller de topografia, Toni Escudero, enginyer tècnic topògraf per la Universitat Politècnica de Madrid (1989). Adscrit al Col·legi Oficial d’Enginyers de Catalunya. Topografia per control dimensional, cadastre, cartografia, particulars i professionals.
Altiplà, Serveis Topogràfics
Especialitzats en treballs de topografia, compta amb una infrastructura moderna, eines d'última generació, per oferir el millor servei amb màxima qualitat i rapidesa. Els nostres clients són constructors i promotors, estudis d'arquitectura, enginyeries, …
Arquitectura Tècnica - Topografia
Serveis Professionales al sector de la construccion i enginyeria. Direcció i control d'obres, obres d'urbanització, parcel·lacions, amidaments de finques, terrenys, etc. Vilassar de Mar (Maresme).
Arxibib
Empresa creada l’any 1973, com a Tecnisoft, es dedicava a la gestió del servei econòmic de l’ajuntament: gestió d’impostos i taxes: cobrança dels impostos municipals executius, tramits cadastrals, gestió de la via pública, i treballs de topografia.
Atles de Menorca
Conjunt de mapes de l'illa, d'Atles de les Illes Balears, de la Conselleria de Cultura, Educació i Esports, d’on d’han tret els següents mapes de Menorca. Geologia, comarques físiques, hidrologia superficial, hidrologia subterrània, tipus de costa, …
Atles del món
Atles del món. Atles mundial amb tots el mapes del món que et puguis imaginar. Com Google Maps, però diferent. Inclou els mapes dels continents: Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Europa, Àsia, Oceania, i Àfrica.
Atles Nacional de Catalunya
Espai de l’Atles Nacional de Catalunya. Per a visualitzar la informació de l’atles, seleccioneu un apartat del menú o bé introduïu un tema de cerca. Mapes diversos a partir dels temes bàsics: Geografia física, clima, geografia humana i medi ambient.
Basescartograficas
Plànols i mapes vectorials editables, mapes de països, mapes de carreteres, mapes temàtics, mapes de continents.Mapes impresos per ajuntaments.Mapes murals gegants personalitzats. Mapes per editorials, catàlegs, guies de viatge, sobretaula.
BC Maps - Mapes vectorials
Plànols i mapes vectorials editables, mapes de països, mapes de carreteres, mapes temàtics, mapes de continents.Mapes impresos per ajuntaments.Mapes murals gegants personalitzats. Mapes per editorials, catàlegs, guies de viatge, sobretaula.
Benaguasil - Google Maps
Pàgina web i que vos mostra directament Benaguasil. Carreteres, i si activeu la part de "Mapa" ixen fins i tot el noms del carrers. La cartografia es de fa mes d'un any, de manera que algunes obres que estan fent-se al nostre poble no es veuen encara.
Camins de Fauna
Primer projecte de recerca participativa de Catalunya i, possiblement d’Europa, orientat a la captura de dades georeferenciades sobre connectivitat ecològica. Objectius: Protegir la fauna, reduir el risc d’accident i millorar l’eficiència d’intervenció.
Carbó Enginyers - Enginyeria Topogràfica
Servei de topografia a Figueres, per a oferir servei topogràfics per fer de base a projectes de mines o civils que es desenvolupen. Treballs topogràfics. Aixecaments topogràfics a escala i d'edificacions. Amidaments i certificació de volum d'obra.
Carrerer de Consell
Aquesta pàgina conté el carrerer de Consell, el petit municipi del Raiguer (Mallorca). El mapa és ampliable i es pot cercar per carrers o per entitats de Consell. I per a què funcioni el servei desposa d’un ajuda.
Cartografia i història medieval a Catalunya
Informació del territori, paisatge, societat i l'economia medieval. La cartografia medieval ha progressat molt els darrers anys, esdevenint un mitjà per a conèixer el paisatge, l'organització del territori, la societat o l'economia medievals a Catalunya.
Cartografia i Món
Cartografia i Món és un blog de mapes, curiositats, visors, notícies, i cartografia. Qualsevol tema relacionat amb els mapes i la cartografia. (Si ho sabem) l’hi diem on ho pot trobar, si ja l’ha trobat, esperem que ens ho faci arribar.
Cartoteca de l’Alt Empordà
Catàleg de cartografia de la comarca de l’Alt Empordà. Ibclou fins 64 documents: atles, mapes topogràfics i planimètrics de geografia física i humana de la comarca. Informació de la cartoteca general de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Cartoteca de la Universitat de Girona
Serveis que ofereix la Cartoteca de la Universitat de Girona; horari, fons consulta... i pàgina amb enllaços a cartoteques questions de cartografia atles i mapes servidors estadístics departaments universitaris productors de cartografia etc…
Catàleg de cartografia de la Cerdanya - GEODOC
De la cartoteca general de la UAB. Atles, mapes topogràfics i planimètrics de geografia física i humana. Mapes topogràfics, mapes de geografia física, mapes de geografia humana, mapes planimètrics, mapes de comunicacions i mapes especials.
CatBTT: rutes btt per Catalunya i tracks per gps
L'objectiu del lloc web és recopilar rutes per BTT amb suport per GPS. S’analitza el territori amb mapes de Google i capes de Wikipedia i Panoramio, amb el cercador Google integrat. Descarregues en KML, TRK, PLT i GPX per carregar al gps.
Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya
Benvinguts a la Delegació de Catalunya del Col·legi Oficial de Geòlegs, espai virtual que pretén comunicar la societat i les activitats relacionades amb la geologia. Trobareu informació i continguts d’interès per a tothom, com serveis pels geòlegs.
Col·legi Oficial d'Enginyeria Geomàtica i Topogràfica
Del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Catalunya i Colegio Oficial de Ingenieros Técnicos de Topografia. Seus i contactes, el govern, agenda del degà, càrrecs col·legials, legislació col·legial, memòries anuals, organitzacions internacionals, …
Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics en Topografia de Catalunya
El Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics en Topografia és una corporació de dret públic, amb plena capacitat jurídica, civil i administrativa per la representació i defensa de la professió. Col·legi, serveis, eines, escola, col·legiats, …
Congrés Internacional Geografies Literàries
L’any 2012 el Grup d’Innovació Docent de la Universitat de València “Geografies literàries” organitzà el I Congrés Geografies Literàries. La Universitat de Vic agafa el relleu al II Congrés, incideix en la comunicació del patrimoni literari i cultural.
Eixos
Empresa creada l'any 2006 per a serveis de topografia i delineació a empreses de la construcció. La nostra colaboració es produeix amb l'obra, incorporant un professional de la plantilla o del despatx el qual posem al servei com una oficina tècnica.
Eixos.cat - Observatori Econòmic Urbà
Servei catalogador del comerç urbà i locals buits, elaborada a partir de treball de camp. Ús intensiu de dades obertes: Oficina Virtual de Catastro, Institut Cartogràfic de Catalunya, Institut d'Estadística de Catalunya i Servei Meteorològic de Catalunya.
El Tossal Cartografies
Projecte editorial creat per a cobrir un buit històric en la cartografia valenciana. L'empresa té l'objectiu principal d'elaborar mapes temàtics de caire excursionista i turístic. Els mapes contenen els elements topogràfics, etnogràfics i històrics.
Els Ports a OpenStreetMap
Mapa de la comarca de Els Ports a l’OpenStreetMap. L'OpenStreetMap és un mapa editable i lliure de tot el món. Està fet per gent com vosaltres. Detall dels tretze municipis que componen el mapa comarcal, on destaca Morella.
Gabinet Tècnic Caldes
GTC, és una empresa destacada en la realització de projectes en l'àmbit de la topografia i el control d'obra, amb més de 30 anys d’experiència en el sector, donant un servei a mida per a cada client. A continuació podeu veure els serveis que oferim.
Geoestel - Mapes i Guies
Societat Gestora d’Informació Territorial Geoestel, SA és una editorial dedicada a la realització de cartografia aplicada i de guies, que orienta les seves edicions a satisfer les necessitats pràctiques de l’automobilista, turista o excursionista…
Geografia Literària dels Països Catalans
Portal del mapa de la Geografia Literària dels Països Catalans, classificats per temes, per autors, per llocs o per rutes literàries. 383 autors, 1.745 textos inscrits en 1.008 indrets, 3 rutes, unes 349.000 paraules repartides per la nostra geografia.
Geolegnia - Solucions Integrals de Topografia
Empresa, fundada l’any 2008, formada per persones qualificades, amb experiència i marcada vocació de servei. Solucions integrals en topografia. Creiem en la fusió entre la topografia convencional i les noves tecnologies per dur a terme la nostra feina.
Geomedi Topografia
Empresa d’enginyeria en topografia de Barcelona, lider a Catalunya des del any 2000. Aixecaments topogràfics per urbanització, edificació, obra lineal, rehabilitació, fotogrametria, batimetria, pericials, topografia industrial, metrologia, arqueologia…
Geoportal de Cartografia v2.0
Versió 2.0 del Geoportal de Cartografia de l'AMB, amb novetats: utilitza el protocol https per millorar la confidencialitat de les dades d’identificació de l’usuari i disponibilitat del portal. Seleccioneu un producte. Condicions d'ús. Mapa metropolità.
Geotec, Estudis i Projectes Geogràfics
Empresa creada a principis de l'any 1987 i dedicada a la realització de tot tipus de cartografia digital editable (mapes escolars, turístics i excursionistes, enciclopèdies, plànols urbans, etc.) per a llibres, tríptics, CD's i altres utilitats.
Gironès Bartrina Topografia
Gabinet de topografia situat a Olot i dirigit per Jordi Gironès i Danés i Ramon Bartrina i Albi. Trepitgem el terreny. Experiència i adaptabilitat a cada tipus de projecte. Mètodes topogràfics amb tecnologia i aparells d'última generació.
Guia de Carrers de Catalunya
Cercador de carrers de Catalunya. Hi trobareu els carrers dels pobles i ciutats de Catalunya, representats sobre cartografia topogràfica i fotografia aèria. Departament de Política Territorial i Obres Públiques.
IDE Univers
Projecte de recerca amb l'objectiu de crear una Infraestructura de Dades Espacials (IDE) per dinamitzar l'accés, l'intercanvi i la interoperabilitat de la gran quantitat d'informació georreferenciada produida a les universitats i centres de recerca.
Inland - Despatx de Topografia
Despatx de Topografia dedicat als aixecaments urbans o rústics, per a projectes d’edificació i obra civil, arqueològics, industrials, medicions de parcel·les, obra civil replantejaments. Perfils i cubicacions, anivellacions, control d’abocadors, etc.
Institut Cartogràfic de Catalunya
Presentació de l'entitat encarregada dels serveis cartogràfics a Catalunya. Activitats, productes. Serveis en linia, informació sísmica, conversions amb calculadores geodèsiques, … Consultar la informació cartogràfica, i geogràfica més actualitzada.
Institut Cartogràfic Valencià
Creat a partir de la necesitat d'un organisme que establira una política de dades territorials que fixara prioritats, estàndards i calendaris. Informació de l'entitat, productes, serveis, recursos, mapes i dades diverses.
Institut d'Estudis Territorials - IET
Consorci creat l'any 1992, l’integren el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i la UPF i obert a més incorporacions. Centre de recerca dedicat al seguiment de la teoria i de la pràctica territorials i urbà.
Institut Geològic de Catalunya
Web de l’IGC. Mapa geològic, catàleg de cartografia geològica i geotemàtica, enginyeria geològica i riscs, geotèrmia, allaus, sismografia i l’institut: Presentació i imatge corporativa, publicacions, serveis, perfil de contractant, projectes.
L’Atles d’ocells nidificants de Catalunya
Atles que està realitzat per l'Institut Català d'Ornitologia. Permet ubicar espècies d'aus al territori català així com conèixer per zona les espècies que hi habiten. A més s'acompanya de fitxes explicatives de les característiques de cada espècie.
La Nou de Gaià - NoEtPerdis.com
Mapa d'equipaments munipals de La Nou de Gaià: cementiri, poliesportiu, bombers, centre cívic, Església parroquial, monument dedicat a la Verge de les Neus, antics safarejos, jardins del castell El Cercat i el Mirador de la Pleta.
Laboratori de Cartografia i S.I.G. de la Universitat de Barcelona
Unitat tècnica adscrita a la Facultat de Geografia i Història de la UB. Creat al 1991, el laboratori de cartografia i S.I.G. treballa en: cartografia, sistemes d'informació geogràfica, teledetecció, docència i investigació de la informació geogràfica.
Mapa Alt Empordà
Del Servei dInformació dAdministració Municipal (Municat). Mapa geogràfic sensitiu dels municipis de la comarca. Seleccioneu el municipi que voleu consultar o una altra comarca en el mapa general. Inclou les fitxes de cada municipi.
Mapa de Martorelles - NoEtPerdis.com
Mapa d'equipaments munipals de Martorelles: cementiri, poliesportiu, bombers, centre cívic. Plànol del municipi amb llegenda, centres dinterès, equipaments i serveis. Principals punts d'interès del municipi.
Mapa de Massanassa
Mapa Google d’aquest municipi del Sud de la ciutat de València. El podeu ampliar i moure’l cap on vulgueu fins a les poblacions veïnes de la comarca de l’Horta Sud.
Mapa de Menorca
Mapa turístic detallat de tota l'illa de Menorca sencera en format PDF. Detall de totes les poblacions i municipis, cales i platges, urbanitzacions, llocs d’interès, gasolineres, aparcaments, bus, airoport, ...
Mapa de Nulles
Pàgina del mapa ampliables i canviable de Nulles, a la comarca de l’Alt Camp. El mapa tipus Google, pertany és de tot el municipi, amb accés a les altres poblacions de l’Alt Camp.
Mapa de Palau d'Anglesola
Mapa d'equipaments munipals de Palau d'Anglesola: cementiri, poliesportiu, bombers, centre cívic. Equipament comercials. Fitxa tècnica del municipi. Aconsegueix itineraris Cap a aquí - Des d'aquí - Cerca a prop. Podeu ampliar la zona.
Mapa de pèrdues tèrmiques i irradiació solar d'Andorra
Mapa de pèrdues tèrmiques i irradiació solar del Principat d'Andorra. Mapes de pèrdues tèrmiques, mapa d’irradiació. Cartografia de fons. Permet cercar per parròquies, per pobles i per carrers. Servei del Departament de Medi Ambient.
Mapa de Sant Ferran de ses Roques - FormenteraWeb
Mapa de Sant Ferran de ses Roques (Formentera). Arxiu KML del mapa de Sant Ferran de ses Roques del Google Earth. Menú d'opcions: Esdeveniments, Espais naturals, Fars i ports, Llocs d'interès cultural, Nuclis de població i platges.
Mapa de Vila-rodona - TinetMapes
Pàgina del mapa ampliables i canviable de Vila-rodona, a la comarca de l’Alt Camp. El mapa tipus Google, pertany a Tinet, Tarragona Internet. Accés a les altres poblacions de l’Alt Camp. El Celler - Cooperativa agrícola i el columbari romà.
Mapa Literari Català
El MLC d'EspaisEscrits és una aplicació web que permet consultar diferents punts de la geografia mundial amb textos de la literatura catalana associats. Conté un miler de fragments d’obres literàries, acompanyats d’importants continguts multimèdia.
Mapa Local Gratis
Oportunitat de rebre gratuïtament al vostre domicili, sense cap mena de cost addiccional, el mapa de la vostra població. És una gentil·lesa de Netmaps. Geografia.Cartografia, S.A., en col·laboració amb CerCAT, El Cercador Català.
Mapa Tàctil de Castelló d'Empúries
De l’Ajuntament de Castelló d'Empúries. Situació dels monuments més destacats en un mapa que permet la immediata ubicació i explicació detallada de cadascun. Llicència d'ús per a l'Ajuntament de Castelló d'Empúries. Desenvolupament.
Mapa urbanístic de Catalunya
Conjunt de recomanacions per treure el màxim rendiment a l’aplicació del visor del mapa urbanístic de Catalunya, i ajuda en què es descriu les eines i el funcionament. L’eix vertebrador les múltiples possibilitats del gestor de capes.
Mapasantcugat
Mapa i cercador d’empreses del municipi de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), a càrrec de l’empresa sancugatenca Cugalia Grup. Directori per sectors i cercador on heu d’escriure una adreça. Inclou exemple de direcció. Webs de Sant Cugat.
Mapes de la Catalunya Nord
Mapes de les sis comarques de la Catalunya Nord, oferts pel Consell General dels Pirineus Orientals. Col·lecció llengües d’Europa: Català - Joan Becat i Terra Nostra. Cartografia Joan Pere Gensane. També inclou dades cartogràfiques en general.
Mollet del Vallès Wikimapia
La ciutat no te informació descriptiva. Parc, botiga, escola, llocs d’interès, estadi, hotel, casa, hospital, llac, gimnàs, cementiri, ajuntament, … Lloc creat amb Wikimapia, projecte de mapa col·laboratiu de contingut obert aportat per voluntaris.
NoEtPerdis.com - Mapa de Gallifa
Mapa d'equipaments municipals de Gallifa: cementiri, poliesportiu, bombers, centre cívic, Esglesia Parroquial de Sant Pere i Sant Feliu, L'ermita del Grau - Mare de Déu del Grau, Santuari ecològic del Castell de Gallifa, Santa Maria del Castell, ...
NoEtPerdis.com - Mapa de Garriguella
Mapa d'equipaments munipals de Garriguella: cementiri, poliesportiu, bombers, centre cívic, Centre de reproducció de tortugues de l'Albera, Cooperativa Agrícola, Església de Santa Eulàlia de Noves, Mirador de la Costa de la Torre, Molí de vent …
NoEtPerdis.com - Mapa de Montesquiu
Mapa d'equipaments munipals de Montesquiu (Osona). Cementiri, poliesportiu, bombers, centre cívic. Mapes plànols, plànols turístics, mapes comercials, carrers… Relació de comarques de Catalunya, fotos aèries, …
Novatop Topografia
Pàgina de Novatop Topografia, és una empresa topogràfica que treballa des del municipi de Llívia (Girona). Topografia replanteig d'obra. Informació de l’empresa i la seva activitat, equip, treballs realitzats i galeria fotogràfica.
Ocimap
Ocimap.com és un lloc d’Internet per gaudir de la natura. Descobreix castells, fonts, platges, àrees recreatives, etc. i participa compartint els llocs que coneixes a través d’un mapa. Inclou els llocs més visitats, els més nous i darrers modificats.
Open Street Map
L'Open Street Map és un mapa editable i lliure de tot el món. Està fet per gent voluntaris com vosaltres. Documentació, ajuda, fundació i mapa clau. Inclou visor, historial, modificacions, exportacions, traces de GPS i diaris d’usuari.
ORCA Organització per a la Cartografia de les Plantes dels Països Catalans
Projecte que estudia la distribució geogràfica de les plantes vasculars dels Països Catalans i publica els resultats a l'atles corològic i dels catàlegs florístics. Presentació, normes de funcionament, composició, índex alfabètic de taxons i publicacions.
OsmAnd
Programa lliure per a dispositius mòbils que permet treure el màxim profit de les possibilitats d'OpenStreetMap. Es va presentar-se la versió 2.0 de l'OsmAnd. Aquesta nova versió incorpora un canvi radical en el disseny (basat en Material Design).
Plànol de Cervià de les Garrigues
Plànol de Cervià de les Garrigues, amb indicació dels principals serveis: Ajuntament, consultori mèdic, correus, esglèsies, la Cooperativa del Camp, biblioteca, cinema, bar i llar de jubilats, poliesportiu, camp de futbol i escoles.
Plànol interactiu de Deià
Conté un complet plànol de Deià que podeu recòrrer, ampliar. Hi trobareu informació útil sobre serveis, establiments comercials, museus i llocs d’interès d’aquest municipi mallorquí. Instruccions d’ús. Ajuntament de Deià.
Plànol Lloret de Mar
Plànol de la vila de Lloret de Mar, que podeu ampliar tant com volgueu. El municipi, amb els carrers de les àrees urbanitzades, amb els equipaments i els principals serveis. Disseny i programació per: www.web-maps.net.
Plànol Oficial Municipal de Lleida
Plànol de la ciutat de Lleida. Permet fer cerques de carrers en el plànol, visualitzar els serveis dintre del plànol, obtenir informació urbana dintre del plànol. També plànols de la ciutat amb el Google Maps, Google Street View, fotografies aèries, ...
planol.info
Solucions a mida per a la publicació web de mapes i sistemes d'informació geogràfica. Desenvolupem visors de mapes i sistemes de gestió de continguts que funcionen via web, sobre un servidor de mapes. Implementem servidors de mapes per a publicar.
Recerques Exploracions
Comencem aquest nou blog amb la noticia del reconeixement rebut de la Federació Catalana, amb un accèsit al Norbert Font i Sagué, pel treball presentat per el nostre grup, Estudi Espeleologic i Topogràfic de la mina Erasme. Activitats i reptes.
Servitop
Empresa amb més de 20 anys d'experiència que té l’objecte social la realització de serveis de topografia, projectes i consultes relacionades amb les obres. Aposta per un sistema de I+D+I la qual cosa els fa estar dins de les empreses punteres del sector.
Setopant | Seminari de Topografia Antiga Grup de Recerca en Arqueologia, Arquitectura i Urbanisme
El Seminari de Topografia Antiga és un Grup de Recerca actiu des de l’any 1997 adscrit al Departament d’Història i Història de l’Art de la URV i alhora a l’Institut Català d’Arqueologia Classica. Programa científic unitari d’investigadors especialitzats.
SIGTE - Sistemes d'Informació Geogràfica i Teledetecció
El Servei de Sistemes d’Informació Geogràfica i Teledetecció (SIGTE) de la Universitat de Girona és un servei tècnic de recerca i formació especialitzat en el camp de la gestió i tractament d’informació geogràfica.
Sistema d’Informació Geogràfica Mediambiental d’Andorra (SIGMA)
Web del SIGMA, el Sistema d’Informació Geogràfica Mediambiental d’Andorra. Podreu Visualitzar els mapes del SIGMA amb el lector de mapes MiraMon. Aquest, és un visor de difusió gratuïta. Cartografia. Cartografia SIG. Servidor de Mapes d'Andorra.
Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN)
Eina de gestió que integra cartografia i bases de dades amb tecnologia servidor de mapes via web, millorant la informació territorial municipal. Visualització de cartografies temàtiques: cadastre, urbanisme, infraestructures, xarxes serveis, etc.
Street view
Lloc de Street view, servei internacional de panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i dels llocs d'interès propers d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Topografia Barcelona TT19
Serveis de topografia, mesures i plànols a Barcelona. Som experts en tota classe de treballs relacionats amb el nostre àmbit. TT19 neix a Barcelona l'any 1965, data en la qual estudiants inicien l’esdevenir en el camp de la topografia i la construcció.
Topografia Falgueras
Serveis professionals de topografia a Catalunya. Més de 15 anys d'experiència. Pressupost sense compromís. Més de 1.000 treballs i projectes que he realitzat al llarg de la meva vida professional, principalment dins d’Espanya però també a l’estranger.
Topografia Pallars
Aixecaments topogràfics a escala. Asistència, informes per a tribunals, dictàmens, peritacions, valoració finaces, taxació danys en cultius i d'assegurànces agràries. Projectes de naus agrícoles, pistes rurals i forestals i fitament i reparcelar finques.
Un Atles de l'Univers
Web que dona una idea de l’aspecte del nostre Univers. Nou mapes principals, i cada un té unes deu vegades l'escala de l'anterior. Mapa de les estrelles més properes i mapes amplien el camp fins a l'escala complerta de l'Univers visible.
Vialer de Santa Bàrbara
Vialer del municipi de Santa Bàrbara, fet amb la tecnologia MiraMon GIS & RS. Relació de vies. Serveixi de guia per tal de gaudir de la nostra població i poder localitzar tots aquells serveis que pugueu necessitar.
Viquiatles
Projecte que té l’objectiu crear coneixement compartit entre l'alumnat de Primària i de Secundària de les escoles i instituts de Catalunya, biblioteques, casals.... a través de continguts publicats a l'eduwiki i de mapes realitzats amb Google Maps.
Wikiartmap
Recull, en forma mapa, tot l'art, la creació i el patrimoni històric i cultural situat en espais públics de tot el món. Aplega més de 22.300 localitzacions. Cal utilitzar el ratolí per acostar-nos a la zona del mapa que ens interessi o un nom d'un lloc.
Wikimapia
Mapa editable en línia, on vostè pot descriure qualsevol lloc de la Terra. També simplement navegar pel mapa descobrint tonns dels llocs ja marcats. Un mapa en línia que permet que qualsevol pot editar per afegir informació a qualsevol lloc del món.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT