CENTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Actúa serveis mèdics
Equip mèdic de l’esportista de les comarques de Girona. Professionals de: cirurgia, traumatologia, reumatologia, podologia, osteopatia, fisioteràpia, acupuntura, homeopatia, ... També patologies de l’aparell locomotor i cirurgia ortopèdica.
Agrupació Tutor Mèdica
Pàgina de l'Agrupació Tutor Mèdica. En aquestes pàgines posem al vostre abast informació sobre l'avortament legal, vasectomies, lligaments de trompes i vasovasostomies (reconstrucció de les vasectomies).
Anna Ralda - Podòloga
La clínica podològica Anna Ralda, és un centre dedicat a la salut dels vostres peus i extremitats inferiors. Garantitza un servei personalitzat i únic per a cada pacient. A la nostra clínica podològica oferim diferents tipus de serveis personalitzats.
Ara Salut - Centre de Formació per la Salut
Ara Salut és un Centre de Formació que ofereix serveis per la salut. Oferim unes modalitats de formació que vetllen per prevenir, mantenir i desenvolupar la teva salut i el teu potencial humà. Ara Salut està especialitzat en dues vessants de la salut.
Audiotek Centres Auditius
Centre auditiu que ofereix solucions auditives a Terrassa des-de el 2008. Revisons auditives, audiòfons a mida, taps de bany i antisorolll a mida. Som audioprotesistes titulats i traballem amb els millors fabricants d'àudiofons de manera contínua.
barnaclínic+
Des de barnaclínic+ agraïm l’interès en conèixer’n. Amb la web volem oferir la informació necessària per a trobar la millor solució a la cura de la salut. Serveis sanitaris i no sanitaris, sempre de forma personalitzada i des del punt de vista integral.
Biogest Centre de Reproducció Humana
Centre mèdic especialitzat en la reproducció humana, tant en el diagnòstic de infertilitat com en el tractament amb totes les tècniques de reproducció assistida actuals. Disposa d’àrea quirúrgica pròpia per a realitzar el procés integrament al centre.
Bufet Mèdic Hospitalet
A Bufetmèdic Hospitalet disposa de la teva consulta amb tots els serveis inclosos per a que pugui dedicar-se únicament a la seva professió. Esculli els dies i els horaris en que desitgi realitzar les visites. El nostre personal de recepció l’atendrà.
bufetmedic
Serveis que ofereix: Serveis d’ambulàcies, franquícies, lloguer de consultes mèdiques i les dades de contactes dels tres centres mèdics que estan ubicats a Banyoles, Girona i Manresa. Els horaris: De dilluns a divendres, de 8:00 a 20:00 h.
c.g.o. centre ginecològic i obstètric
Centre ginecològic i obstètric situat a Mataró. Planificació familiar. Ecografia. 3D/4D. Mamografia. Cirugia ginecològica. Càncer genital i de mama. Diagnòstic prenatal. Parts. El centre, grup humà, mútues i les dades de contacte.
CAP Sant Llorenç Savall
Informació bàsica sanitària del Centre d’Atenció Primària de Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental). Dissabtes de 9 a 17 h, us podeu adreçar a l’equip d'Atenció Primària Castellar del Vallès, centre del que depén.
Càrdia
Centre de medicina cardiovascular privat que promou la prevenció, diagnosi i tractament personalitzat amb tecnologies avançades. Es situa just al centre de Girona. Cardiologia, electrofisiologia cardíaca, cardiologia pediàtrica, neurologia, …
CDIAP Edai
Espais d’atenció precoç. Té tres centres: Sant Adrià, i als districtes de Sant Marti i Les Corts de la ciutat de Barcelona. Informació de contacte: passi la fletxa per la imatge. Estem treballant en els continguts de la web. Disculpi les molèsties.
CDP Centre de Diagnòstic Prenatal i Ginecologia
Activitat CDP Centre de Diagnòstic Prenatal té com a principal objectiu la prestació d’un servei especialitzat el diagnòstic prenatal i ginecologia, aquest servei és realitza mitjançant determinades proves que ens permeten identificar, les causes.
CEMGINE Centre d’Especialitats Mèdiques en Ginecologia i Obstetrícia
Constituït amb vocació de ser el primer referent de centre especialitzat d’Osona exclusivament en ginecologia i obstetrícia, amb l’objectiu de tenir cura de la salut de la dona en totes les etapes de la vida, oferint-li una atenció integral i eficient.
Centac Grup
Pàgina de Centac Grup, grup tarragoní que està compost per tres petites empreses: el Centre de Seguretat i Higiene Alimentària, el Centre de Dietètica i Nutrició, i el Centre d'Estètica i Salut. Les seves webs i les activitats corporatives de cadascuna.
Centre d'Atenció a la Dona i a l'Infant (CADI)
Web del Centre d'Atenció a la Dona i a l'Infant (CADI) de l’Hospital de Sabadell. Informació general, activitat assistencial, medicina i cirurgia pediàtrica, medicina reproductiva i perinatal. Informació per als professionals i pels usuaris.
Centre de Dietètica i Nutrició Centac
Centre de Dietètica i Nutrició de Centac. Format per dietistes i tecnòlegs dels aliments especialitzats en l’elaboració i supervisió de dietes adaptades a persones i col·lectius en funció de les necessitats nutricionals i de les patologies específiques.
Centre de Genètica Girona
Centre especialitzat en citogenètica i reproducció assistida, a Girona des del 1987. Estudis cromosòmics d'un equip format per ginecòlegs, andròlegs, biòlegs i personal sanitari, especialitzat en la reproducció assistida i diagnòstic prenatal.
Centre de Medicina de l'Esport
L’objectiu del Centre de Medicina de l’Esport de l’Ajuntament de Granollers és garantir el bon estat de salut de la gent de l’esport. Els serveis van dirigits a un ampli ventall de població, des de l’esportista de lleure al d’alt nivell competitiu.
Centre de Recuperació Marc Casals
Fisioterapèuta titulat que ofereix els seus serveis des de Santa Coloma de Farners (Selva). Ostopatia, massatges, recuperació, tractaments: lumbàgia, cervicàlgia, astrosis, lesions esportives, contractures musculars. Mútues i consultes privades.
Centre de Revisions Mèdiques d’Europa
En el nostre centre podrà obtenir, sense cita prèvia, certificats mèdics per: Obtenció i renovació de qualsevol tipus de permís de conduir, certificats mèdics oficials: llicència d'armes, embarcacions d'esbarjo (PER), certificat mèdic per a oposicions, …
Centre de Salut Sanna
Ofereix, en un únic centre àmplia gamma de serveis per a la salut, avalats per l’equip de professionals altament qualificats en les seves especialitats. Serveis mèdics, anàlisis clíniques, medicina estètica, psicologia, centre de reconeixements mèdics, …
Centre Gaudí
Serveis mèdics ubicats a Reus (Tarragona). Porta a terme tota mena de revisions mèdiques, psicotècnics i expedint tota mena de Certificats Mèdics Oficials. Centre col·laborador de la D.G.T amb tramitació de les renovacions dels carnets de conduir.
Centre Integral de Salut Cotxeres
Dispositiu de proximitat, que encaixa amb les necessitats expressades pels veïns de Nou Barris, i que neix d'un nou enfocament assistencial d'atenció integral a la salut. Model basat en la integració d'equipaments sanitaris, socioculturals i esportius.
Centre Mèdic Alella
Pàgina del Centre Mèdic Alella (Maresme). Ofereix informació sobre el centre mèedic, l’assistència mèdica, els metges especialistes i les mútues acceptades en conveni amb el Centre d'Alella, el Masnou i tota la comarca del Maresme.
Centre Mèdic Aragó - Palma de Mallorca
El Centre Médic Aragó compte amb metges de més de 20 anys d’experiència tant professional com internacional. Interrupció Legal de l’embaràs fins a les 12 setmanes. La primera clínica a Palma de Mallorca i clíniques a Barcelona i Girona.
Centre Mèdic Conductors: Certificats mèdics Olot
Revisions mèdiques de permisos de conduïr, armes, navegació, ciclisme i certificats mèdics. Fem especial atenció a l’usuari/client. Visites mèdiques de les esmentades especialitats. Cuidem al pacient/client i aconsellem el millor per a la seva salut.
Centre Mèdic Creu Blanca
Web del Centre Mèdic Creu Blanca. Informació general dels sis centres assistencials. Les revisions per especialitat requereixen de preparació prèvia. Servei bàsic de podologia: Per als de la Targeta Rosa Gratuïta: 13€; Targeta Rosa Reduïda: 18,98€.
Centre Mèdic Creu Groga
Una atenció continuada a la Unitat de medicina de familia, i ofereix un ampli ventall d’especialitats mèdiques. Unitats específiques: Clínica dental, medicina estètica, fisioteràpia, rehabilitació, medicina preventiva, diagnòstic per la imatge, ...
Centre Mèdic Dr Molins
Pàgina del Centre Mèdic Doctor Molins, ubicat a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Unitat de nutrició, unidad d’estètica, gasos medicinals, dieta proteinada, obesitat Infantil, nutrició saludable, etc. La versió en català del web no és operativa.
Centre Mèdic Dr Valls
Centre mèdic privat. Renovació carnet de conduir, serveis analisis clíniques, podologia, rehabilitació clinica, dental, homeopatia, medicina complementària, especialitats i quadre facultatiu. El centre mèdic està situat al centre neuràlgic de La Garriga.
Centre mèdic Escola Industrial
Al centre mèdic Escola Industrial, a Sabadell, li facilitarem l'obtenció o la renovació del carnet de conduir o de la llicència d'armes, així com qualsevol altre certificat mèdic que necessiti. Consulti els nostres certificats mèdics.
Centre Mèdic Fòrum
Centre de reconeixement de conductors, autoritzat per informes d'aptitud psicofísica obligatoris per obtenir o renovar permisos de conducció, llicències d'armes, gossos perillosos, títols nàutics, etc. Renovació del carnet de conduir sense costs afegit.
Centre Medic GCR
Qualsevol tipus de certificat mèdic: conducció, armes, seguretat privada, nàutica, animals perillosos, grua torre i grua autopropulsada. Amb comoditat de no haver-se de desplaçar fora de la Conca, ja que estem ubicats a la vila de Montblanc (Les Arcades).
Centre Mèdic i Dental La Plantera
El Centre Mèdic i Dental La Plantera Blanes vol solucionar definitivament tots els dubtes i problemes a través d'un qualificat equip de professionals de la medicina de l'odontologia. Atenció personalitzada, discreció i solucions adaptades a cada cas.
Centre Mèdic IV Torres
Serveis mèdics ubicats a Tarragona. Porta a terme tota mena de revisions mèdiques, psicotècnics i expedint tota mena de Certificats Mèdics Oficials. Centre col·laborador de la D.G.T amb tramitació de les renovacions dels carnets de conduir.
Centre Mèdic Jaume I - Certificats mèdics oficials
El Centre mèdic de Jaume I està en ple centre de Girona, proporciona fàcil accés, ja que està a la planta baixa de l'edifici de tràfic. Els seus 22 anys d'experiència, li garanteixen la màxima professionalitat, eficàcia i agilitat en tots els tràmits.
Centre Mèdic La Garriga
Es basa en la qualitat assistencial i personalitzada al pacient. Un equip de professionals mèdics altament qualificats que conformen l’eix principal de l’activitat per a oferir un conjunt de serveis integrals de salut amb la màxima rigorositat mèdica.
Centre Mèdic Les Moreres Montcada
Al·lergia, anàlisi clínic, angiologia i cirurgia vascular, aparell digestiu, cardiologia, certificats mèd., cirurgia gen., dermatologia dietètica, densitometria ossia, ecografies, fisioteràpia-rehabilitació funcional, ginecologia, med. Gen., reumatologia.
Centre Mèdic Lesseps
Espai a Internet del Centre Mèdic Lesseps Barcelona, especialitzat en el reconeixement mèdic d'aptituds psicofísiques per al carnet de conduir. A més es realitzen certificats mèdics de marina, armes, animals perillosos, grues, certificats oficials, etc.
Centre Mèdic Llucmajor
El Centre Mèdic Llucmajor és un centre amb més de 30 anys d’experiència en el sector i el millor dels equips de revisions mèdiques del mercar. Realitzem la fotografia del certificat mèdic per al carnet de conduir gratis. Renovació del carnet de conduir.
Centre Mèdic Manso
Des de 1985 es dedica a la tramitar certificats mèdics. El nostre centre col·labora amb la DGT. Més de 25 anys d'experiència ens avalen, oferim un servei ràpid i eficient, amb un tracte familiar agradable. La fidelització del client, la millor garantia.
Centre Mèdic Medes
Des de l'any 2003 centre mèdic a Figueres. Equip professional acreditat i amb àmplia experiència per oferir-te la millor assistència, amb la màxima qualitat. Cirurgia estètica, crioteràpia, toxina botulínica (Botox), mesoteràpia, implants facials, etc.
Centre Mèdic Myoteràpia
Al Centre Mèdic Myoteràpia de Barcelona som especialistes en tractar tot tipus de dolors articulars (mal d'esquena, espatlla, colze, genoll, artrosi, etc.) i d'altres sense signes articulars aparents (migranya, cefalea, vertigen, etc.).
Centre Mèdic Oficial Alt Camp
Des del 1998 estem ubicats a Valls portant a terme tota mena de revisions mèdiques, psicotècnics i expedint tota mena de Certificats Mèdics Oficials. Centre col·laborador de la D.G.T amb tramitació de les renovacions dels carnets de conduir.
Centre Mèdic Pas de la Casa -Grau Roig
Centre Mèdic que el Doctor Josep Marcel Escoda Sales va crear dins el món de l'atenció mèdica als lesionats d'esquí, l’any 1971. Avui Pas de la Casa-Grau Roig forma part de Grandvalira, el centre s'ha adaptat als nous temps. Dades.
Centre Mèdic Poblenou
Centre mèdic de reconeixements per a la renovació del carnet de conduir, llicència d'armes, titulacions nàutiques i altres certificats mèdics oficials. Al Poblenou de Barcelona. En l'actualitat es realitza la tramitació amb la DGT per vía telemàtica.
Centre Mèdic QMS
Pretenem donar-li una resposta ràpida a les seves necessitats mèdiques, assessorant i orientant adequadament sobre els diferents tractaments disponibles per a vostè i la seva família. Primera visita de valoració gratuïta. Renovació del carnet de conduir.
Centre Mèdic Rambla Nova
El Centre Mèdic Rambla Nova de Tarragona, és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients. El projecte del centre es gesta l’any 2009, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi.
Centre mèdic Sant Jordi
Espai oficial del Centre mèdic Sant Jordi de l’Eixample de Barcelona. Certificats mèdics per al carnet de conduir, permís d'armes, seguretat privada, homologació de permisos per estrangers, grues, pèrdua de punts, gossos perillosos, ...
Centre Medic Sitges
Centre mèdic privat. Presentació, serveis, especialitats, i quadre facultatiu. El Centre Mèdic Sitges, situat al centre neuràlgic de la població, va ésser creat fa més de vint anys (Juny del 1984) com a Centre Mèdic privat d'assistència primària.
Centre Mèdic Tàrrega
El Centre Mèdic Tàrrega va ser fundat l’any 1995, amb finalitat d’ oferir un servei de referència dins de l’àmbit sanitari. Les seves especialitats són: la medicina general, la traumatologia i cirurgia ortopèdica, fisioteràpia, homeopatia, infermeria …
Centre Noumèdic Figueres
Noumèdic neix amb la vocació d’oferir-vos prestacions mèdiques de qualitat amb un tracte cordial i humà alhora que professional. Considerem que atendre i entendre la persona és tan important com tractar la malaltia i fonamental per mantenir la salut.
Centre Psicologic MiR
Centre de psicologia i logopedia ubicat a Montcada i Reixac. Especialistes en psicologia clínica, de la salut i psicopedagogia. Treball des de l'orientació cognitiu-conductual i EMDR. A Montcada, a prop de Ripollet, la Llagosta, Cerdanyola, Mollet, …
Centre Urgell Salut i Serveis
Web del Centre Urgell Salut i Serveis de Bellpuig. Aquest centre de salut disposa d’un equip de professionals altament qualificats i un modern i complet equipament per a cada una de les especialitats. Atenció, diagnòstic i tractament. Especialitats.
Centres Cruz Navarro
Centres Cruz Navarro és una empresa familiar fundada l’any 1975 que ofereix serveis de rehabilitació; fisioteràpia, traumatologia, reumatologia i neurologia a Barcelona ciutat. Disposa de 4 centres (1500m²) en els quals treballen uns 70 professionals.
Centro Médico Aragón
20 anys d’experiència tant professional com internacional. Des de 1989, com a primera i única Clínica Extrahospitalaria, el Centre Mèdic Aragó va obtenir l’autorització a Barcelona per la Interrupció de l'embaràs.
Centro Medico Cambrils
Director mèdic: Dr. Tomás Gómez Sanz. Doctor en medicina i cirurgia. De dilluns a divendres, matins: de 9 a 13h, tardes de 16 a 20h. Dissabtes i diumenges matins: de 9 a 13h. (maig a octubre). El centre disposa d’un servei per a visites d’urgència.
Cerva, Centre de Rehabilitació del Vallès
Atenció especialitzada en fisioteràpia ambulatòria, domiciliària i logopèdia a Sabadell i fisioteràpia ambulatòria a l’àrea geogràfica del Vallès Oriental a: Sabadell, Granollers, Montornès del Vallès, Caldes de Montbui, La Garriga i Lliçà d'Amunt.
Cirurgia Estètica Responsable
Web de Cirurgia estètica responsable, servei del Dr. Carles Fernández i Serra, cirurgià plàstic de Barcelona. Explicació de les bases de la meva filosofia d'atenció als clients. Centres a Barcelona i Vic.
Clinica Benidorm
Espai de la Clinica Benidorm, d’aquesta ciutat de la Marina Baixa. Informació de les especialitats. Activitat de dilluns a dissabte de 8 hores a 20 hores. Guàrdies localitzades 24 hores per a totes les exploracions. Informes en suport informàtic.
Clínica Bofill Girona
Treballem amb la convicció col·lectiva d’oferir la màxima qualitat assistencial i atenció al pacient i acompanyants. Especialitats mèdiques: Acupuntura, al·lergologia i immonulogia clínica, anestesiologia i reanimació, angiologia i cirurgia vascular.
Clínica Corachan
Compta amb més de 90 anys d'història i dedicació a la sanitat. Ofereix un enfocament integral d'atenció mèdica i assistencial. És una de les principals clíniques referents de Barcelona i sustenta una reputació d'excel·lència assistencial i de tracte.
Clínica del Dolor de Barcelona
Institut de columna vertebral de la Clínica del Dolor de Sant Gervasi, Barcelona, centre de gestió privada fundat l’any 1986, acreditat pel Departament de Sanitat de la Generalitat. Investigació i tractament del dolor. Versió catalana no operativa.
Clínica Diagonal
La Clínica Diagonal és un gran centre hospitalari integral, tecnològicament avançat i prestigiós, on trobaràs un gran quadre de professionals amb coneixements mèdics i quirúrgics amplis. Centres a Barcelona (2) i a Vilanova i la Geltrú (el Garraf).
Clínica d'Osteopatia de Barcelona
La Fundació Escola d'Osteopatia de Barcelona té com a objectiu disposar d'un espai on dur a terme una formació clínica pràctica dels alumnes basada en l'atenció real de pacients. Aquest objectiu es veu materialitzat a la Clínica Docent de la FEOB.
Clínica Girona
Clínica que compleis el 75è aniversari. Ha implantat a la seva àrea quirúrgica una nova torre de cirurgia laparoscòpica d’alta definició i es situa altre cop al capdavant en innovació tecnològica pel que fa als centres sanitaris privats de Catalunya.
Clínica Juaneda Menorca
Centre hospitalari a Ciutadella. centre, fundat en el 1923 pel Dr. Onofre Juaneda, són l'aposta ferma i decidida amb la qual volem facilitar la màxima qualitat en la prestació de tots els serveis assistencials.
Clínica Masculina Europea
Especialistes en el diagnòstic i tractament dels trastorns de la salut sexual masculina. La disfunció erèctil o trastorns d'erecció, ejaculació precoç, falta de desig i abordatge mecànic de pacients amb patologies penianes. Recupera la salut sexual.
Clínica Mediterrania
Clínica Mediterrania de Barcelona. Centre de cirurgia plàstica avançada i salut estètica. Aument de mamrs, cirurgia estètica, liposucció, cirurgia plàstica, solucions personalitzades, quirúrgiques, mèdiques, estétiques, dietétiques o terapéutiques.
Clínica Monegal
La Clínica Monegal és un centre mèdic privat de Tarragona, amb més de 75 anys d'experiència, que es preocupa per la salut dels assegurats del Grupo MM a Tarragona. Per consultar un llistat de metges de consultes externes, visiti la nostra pàgina.
Clínica Montanyà
Centre auditiu que des de 2005 soluciona els problemes de les oïdes. Més de 10 anys d’experiència, vam inaugurar la Clínica Montanyà, un centre equipat amb les millors i més noves tecnologies, per oferir el millor servei, amb un tracte proper.
Clínica MútuaTerrassa
Compromís de Servei. Més que salut, la Clínica MútuaTerrassa és l’única clínica privada de Terrassa. Un lloc on la seva salut i la seva comoditat són el més important. Es troba al cor de la ciutat, a la Plaça del Doctor Robert, cèntrica i ben comunicada.
Clínica Onyar
Web de la Clínica Quirúrgica Onyar de Girona. Informació, utilitats i serveis als departaments de la Clínica de Girona - Centres Assistencials Reunits. Qui som, què fem, on ens pots trobar i quins serveis i equipaments tens al teu abast i t’oferim.
Clínica Planes - Medicina Personal
El metge superespecialista es un geni en la seva especialitat, i contempla al pacient des del punt de vista que li interessa, però no aten a la resta del cos, ni la ment o el seu estato d’ànim. Diagnostica i tracte al pacient. Contingut en català mínim.
Clínica Podológica Tecnopeu
Web de la Clínica Podológica Tecnopeu de podologia esportiva. Les clíniques posen a la seva disposició la major especialització en el camp de la podologia esportiva i la biomecànica, aportant solucions als problemes podals en tractaments nous i eficaços.
Clínica Quirúrgica Onyar
Ubicada a la ciutat de Girona, presta servei des de l'any 1945. Actualment ofereix gran nombre d'especialitats mèdiques i quirúrgiques i moderns mitjans de diagnòstic, amb tecnologia i serveis hotelers de primer nivell. Preten que el web sigui un ens viu.
Clínica Rinos
Des de l'any 1996, Clínica Rinos es desenvolupa en les diferents àrees de la medicina i la cirurgia estètica. L’objectiu és aportar harmonia a l'aspecte físic, donar autoestima, renovació, canvi i il·lusió als pacients. Clíniques a Barcelona i Tarragona.
Clínica Sant Jordi
Més de vuitanta anys d'història, és l'única clínica medicoquirúrgica i obstètrica privada dels districtes de Sant Andreu, Nou Barris, Horta i San Martí i rodalies. Prestació assistencial d'òptima qualitat i assegura l'assistència en medicina privada.
Clínica Sant Josep de Vic
Clínica, situada a Vic, és privada i oberta, consta de dues unitats d'estada: Malats crònics de llarga estada i malats aguts de cirúrgia i medicina interna (Amb una capacitat de 70 Llits ). Clients privats, mútues associades, consultes, ...
Clínica Sardenya
Web de la Clínica Sardenya, situada al carrer de Sardenya, 466 de la Ciutat de Barcelona. Informació corporativa i dels serus serveis generals. Branques: odontologia, medicina estètica, cirugia vascular, servei de fisioteràpia, podologia, psicologia, …
CliniMèdic
Clínica mèdica de metges especialistes, a la ciutat de Tarragona. S’organitza a través de tres temàtiques generals de la salut: CliniMèdic Estètica, CliniMèdic Visió i el CliniMèdic Salut en general. Treballem per a tu, des de fa més de 15 anys.
CMM · Centre Mèdic Marina
Situat a El Prat de Llobregat, prop l'Ajuntament i fàcil accès. Professionals de la salut de cada especialitat per a poder oferir un gran ventall d'horaris i preferències. Anàlisis clínics, radiologia, recuperació funcional, fisioterapia, mamografies, ...
Conceptum
Pàgina d’aquesta clínica de Reus que té con a finalitat principal promoure i millorar la salut de la dona i l’home, en especial la sexual. El centre està especilitzat en temes de reproducció, fertilitat i sexualitat. Inclou exemples de casos tractats.
Consultori Podològic Anna M. Baldovinos - podoleg.cat
Consultori Podològic, situat al barri de Gràcia de Barcelona. Malalties dels peus, plantilles ortopèdiques, calçats especials… El nostre consultori podològic va obrir les seves portes l'any 1.980. Recomanacions, contacte, demanar hora, ...
CTG Centre Mèdic
CTG Centre Mèdic reuneix en les seves instal·lacions un conjunt de professionals de les especialitats sanitàries que li ofereixen un ampli ventall assistencial dins de l'àmbit de la sanitat privada, amb concert en molts casos amb les principals mútues.
Dansalut
Entitat que duu a terme projectes a mida de dansa i moviment en els àmbits artístic, pedagògic i social. La finalitat és fer arribar la dansa als màxims àmbits pel moviment i noves formes: disseny, execució, formació i creació d’espectacles.
Dermika: Centre de medicina estètica i làser a Girona
Centre de medicina estètica especialitzat en làser i tecnologies. Informació i articles del nostre equip mèdic Blog professional ... Psiconeuroimmunologia; equilibri físic i emocional servei de nutrició i assessorament dietètic. Fisioteràpia.
Dr. Jordi Altés
Consulta de medicina interna personalitzada. Prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties de l'adult, especialment dirigida a pacients pluripatològics i patologia infecciosa. cobreix la prevenció, el diagnòstic i el tractament de la patologia.
Dr. Juan de Quadras - Gabinet de Cirugia Ortopedica i Traumatologia
Centre Mèdic del Cirurgià Ortopedic i Traumatòleg. És ex-professor col·laborador de Cirurgía Ortopèdica i Traumatologia a l'UAB i membre de "Metges del Món", amb la que ha col·laborat en programes de la seva especialitat al Brasil i Bosnia.
Embriogyn
Si desitja tenir un fill, aquí pot trobar tota la informació que necessita sobre els temes que el poden preocupar, conèixer les solucions que li oferim i, si vol, començar ara mateix el procés. L’assessoraren sobre el mètode que s’adapti a vosté.
Endocs, Servei d'Endocrinologia i Nutrició Hospital - Quirón Dexeus
Servei d'endocrinologia i nutrició de l'Hospital Quirón Dexeus de Barcelona. El departament d’endocrinologia de l’Institut Universitari Dexeus avalua i tracta les patologies relacionades amb el sistema hormonal i el metabolisme. Diabetis, pbesitat, …
Fisioesport
Centre dedicat a la rehabilitació, que fa servir l'anàlisi del moviment amb l'objectiu d'obtenir informació que guiï en la feina de rehabilitació. El nivell d'excel·lència és aconseguit mitjançant la utilització dels conceptes més avançats en entrenament.
Fisiointegral
Fisiointegral va nèixer l’any 2000 amb una visió holística i individual del ésser humà .El nostre objectiu és oferir unes eines terapèutiques per a retornar l’equilibri i l’homeostasi al cos a fi de retrobar el benestar.
Fundació Lluís Alcanyís - Clíniques de la Universitat de València
Les Clíniques de la Universitat: Clínica Odontològica UV, Clínica Podològica UV, Clínica Optomètrica UV, CUNAFF UV, la Clínica de Logopèdia UV. Cursos de formació, dades de transparència i bon govern, contacte i accès restringit.
Fundació ProVida Catalunya
Suport i assistència a la dona embarassada: Humà, psicològic, material i seguiment d'embaràs. Accions educatives dirigides a aconseguir una vivència positiva de ser mare: Cursets, xerrades i conferències, de temes relacionats amb la vida humana.
Gabimedi
Centre sanitari extrahospitalari acreditat pel Departament de Salut. Atenció personalitzada, discreció i solucions adaptades, les tres màximes de l'exhaustiva oferta de serveis especialitzats del centre. Gabimedi Tordera, Lloret, Farners, i La Plantera.
Gabinet Mèdic de Diagnosi i Tractament: GD mèdic Girona
Centre Mèdic en funcionament des de l’any 1988 a Girona, al GD mèdic ha demostrat que l’adequada diagnosi i tractament de la malaltia així com la seva prevenció requereixen la col·laboració i integració de diferents especialitats mèdiques.
Gabinet Mèdic Girona
Espai a Internet del Gabinet Mèdic Girona (Gironès). Es tracta d’un centre dirigit pel Doctor José Luís Notario Moreno d'especialitats mèdiques. És centre col·laborador de mútuas laborals i centre de medicina de l'esport de primer nivell.
Galenus Centre de Salut
Centre mèdic de qualitat a Sant Quirze del Vallès. Estudi tractament de malalties de la pell per reconeguts professionals especialistes i àmplies i modernes instal·lacions pel excel·lent servei. Medicina eficient, solucions ràpides, i personalitzades.
Ginemolins
Centre Ginecològic i Obstètric. Assistència mèdica integral a la dona. El centre té cura de la salut amb professionalitat i sensibilitat. Consulta medica gineco-obstetricia, eco 4D, fisioterapia del sol pelvià, assessorament en lactancia materna.
Gineobstètrics - Consulta de Ginecologia
Centre de Mollet del Vallès. Revisions ginecològiques, planificació familiar, control de l’embaràs i assistència al part, ecografies d’alta resolució i 4D, estudi de la infertilitat i esterilitat, tractament de la menopausa, diagnòstic prenatal, ...
Ginexx
Pàgina del Centre de Ginecologia i Reproducció Ginexx, situat a la Clínica Onyar de Girona. Diagnosis i serveis en reproducció assistida, esterilidad, infertilitat, donació d’òvuls i fecundació in vitro a la Clínica Onyar de Girona.
Girexx, Reproducció Assistida i Ginecologia
Girexx és una clínica de reproducció assistida i ginecologia a Girona. L’equip multidisciplinari de Girexx, format per ginecòlegs, embriòlegs, andròlegs i genetistes, treballa conjuntament per oferir a les parelles les màximes garanties d’èxit.
Girexx: Reproducció Assistida i Ginecologia
Ginecologia i reproducció assistida a Girona. El primer pas per aconseguir l’embaràs. Incorporem les tècniques més pioneres en reproducció assistida. D’aquesta manera, donem solució als diferents problemes de fertilitat amb grans probabilitats d’èxit.
Girofiv
Lloc web sw Girofiv, centre de reproducció assistida ubicat dins la Clínica Girona. Girofiv ofereix els seus pacients les tècniques més innovadores amb un objectiu únic: solucionar de manera satisfactòria els problemes de reproducció i afavorir l'embaràs.
Gris Reproducció CIRH-LAB
Centre de la ciutat de Barcelona, especialitzat en fecundació humana, realitzem tractaments d’inseminació artificial, inducció a l’ovulació, fecundació invitro, microinjecció espermàtica, FIV / ICSI, donació de gàmetes, embrions, etc.
Grup Clínic Selva Maresme
Informació dels seus centres adherits a Grup Clínic Selva Maresme situats a: Pineda de Mar, Lloret de Mar TorderaSanta Coloma de Farners i Blanes. Mútues d'assistència mèdica i companyies d'assegurances generals, mútues d'accidents de treball.
Grup Teraphy
Més de 25 anys d’experiència en la promoció de la salut i la prevenció de malalties. Els Oligoelements, la Fitoteràpia, les Flors de Bach i l’educació Alimentària, que recolzen els tractaments de Psicologia, Fisioteràpia i Assessorament Esportiu.
IFESE Instituto Femenino de Sexualidad
Barcelona, Girona i Tarragona. Trastorns del desitg sexual, l’excitació sexual, l’orgasme, trastorns per dolor. Les disfuncions sexuals són problemes en la resposta sexual del desitg, l’excitació i l’orgasme, impedint una vida eròtica plena. Traductor.
INFIS - Centre clínic i terapèutic a Celrà
Centre clínic i terapèutic a Celrà (Gironès). La salut es basa en l'equilibri entre l’estructura i la funció. L'aspecte biomecànic, bioquímic i emocional en harmonia. Infermeria, fisioteràpia, osteopatia, psicologia, homeopatia, dietètica i nutrició.
Institut d’Assistència Sanitària
L’IAS proporciona atenció especialitzada, a la salut mental, primària, socisanitària i social. Centres i serveis del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, on s’ubica l’Hospital Santa Caterina, de la Xarxa de Salut Mental de les Comarques Gironines.
Institut Femení d'Sexualitat
IFESE un centre mèdic pioner a nivell nacional i especialitzat en el diagnòstic i tractament de les disfuncions sexuals femenines. La sexologia femenina interdisciplinària per detectar, diagnosticar i tractar els trastorns que originen disfuncions.
Institut I. Umbert
Pàgina oficial de l'Institut I. Umbert. Cuidem la salut i equilibrem els aspectes físics, psicològics i metabòlics del pacient a l'Institut de Dermatologia, el Centre de Rejoveniment i el Centre d’Estrès. Tractaments, l'institució i la família Umbert.
Institut Neurogreen
Informació de l’Institut Neurogreen de Medicina Avançada, situat al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Nutrició i medicina ortomolecular, recuperació funcional, activació neurosensorial, electrosomatografia, ozonoteràpia, regeneració i altres.
Integral, centre mèdic i de salut
Integral, centre mèdic i de salut és un centre mèdico i de salut ubicat a Barcelona, especialitzat en medicines alternatives i no convencionals que practica la medicina integral o integrativa al contemplar les opcions mèdiques i aplicar la més convenient.
ISEP Clínic Barcelona
ISEP Clínic Barcelona aposta pel teu benestar des de fa 30 anys. El nostre complert equip de professionals, psicòlegs, logopedes, psiquiatres, psicopedagocs… t’ajudaran a tu i als teus a guanyar qualitat de vida, gràcies a una atenció multidisciplinar.
ISEP Clínic Castelldefels
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Girona
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Granollers
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Reus
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Sant Cugat
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Tarragona
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Terrassa
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
Koré - Centre de Salut
Pàgina del Koré Centre de Salut de Barcelona. És un centre d'estètica natural, teràpies manuals i escola de formació. Escola de terpies manuals, reflexologia, quiromassatge, drenatge limfàtic, estètica natural.
La Salut de Sant Just
Centre privat de Sant Just. Atenció pacients de mútues privades. Medicina general, pediatria, otorrinolaringo, ecografies, traumatologia, dermatologia, podologia, infermeria, homeopatia, quiromassatge, nutrició i dietètica, psicologia, …
Mèdica de Tarragona
Mèdica de Tarragona és un centre mèdic creat i gestionat per professionals de la salut. El seu objectiu és l'assistència sanitària privada en tots els seus camps i activitats, amb serveis sanitaris de qualitat i acord amb els últims avenços mèdics.
Medical Blanenc
Solució definitiva de tots els dubtes i problemes a través d'un qualificat equip de professionals de la medicina. Atenció personalitzada, discreció i solucions adaptades a cada cas són les tres màximes de l'exhaustiva oferta de serveis especialitzats.
Medical Lloret
Atenció personalitzada, discreció i adaptació a cada cas, l'exhaustiva oferta de serveis especialitzats en el centre. Contribuir a solucionar definitivament tots els dubtes i problemes a través d'un qualificat equip de professionals de la medicina.
Medifutur - Consultori Mèdic
Medicina general, mesoterapia i emergències a Lloret de Mar i a domicili o hotel a Lloret de Mar, Blanes, Palafolls, Santa Susanna, i Malgrat de Mar. El doctor també es desplaça a Tossa de Mar i Platja d'Aro si té temps o si el cas no és massa urgent...
Neurosalut Centre mèdic
Centre mèdic especialitzat en la valoració, diagnòstic i tractament de la Malaltia d'Alzheimer i altres demències a Lleida. També noves places de centre de de dia, atenció especialitzada, serveis, usuaris, compromís assistencial, i equip col·laborador.
Nexus
Centre mèdic a Lleida. Practica l’ultrahape. Un estil de vida saludable no és suficient per modelar el cos. La tècnica s’especialitza en homes o dones, que volen eliminar l’excès de greix local que no desapareix amb dieta ni exercici, sense liposucció.
Oxd Care - Fisioteràpia & Medicina Esportiva
Oxd Care, és una empresa del sector de la medicina esportiva. Ha nascut com a resultat d’un projecte sòlid associat al secotr esportiu: la marca Oxd. Som fabricants de cremes d’escalfor, fred, recuperació, un protector solar, gel de dutxa i vaselina.
Policlínic Lloret
Servei de medicina general i especial amb les últimes tecnologies i un servei d'urgències amb atenció domiciliària que et donarà tranquil·litat. El nostre equip d’atenció a l’usuari consta d’un nucli bàsic de profesionals formats per metges generals…
Policlínic Sant Cugat
Clinica de serveis mèdics i de salut a Sant Cugat del Vallès. Cirurgia, psicologia, assistència personalitzada, estètica, dermatologia, traumotologia, ginecologia, mutues, medicina, ... Guia del pacient, unitats i serveis, equip professional i mútues.
Policlínica Barcelona
Amb més de 50 anys d'experiència, modern centre mèdic i de referència a Barcelona, sinònim de confiança i eficàcia. Els inicis es remunten a la dècada dels 50, basant-se en la idea d'oferir un immillorable servei integral de salut, incloent el tracte.
Policlínica Comarcal del Vendrell
Centre integrat i polivalent de salut, on l'atenció personalitzada i qualitat assistencial són la raò de ser. La missió de PCV és la de treballar per donar cobertura sanitaria i sociosanitaria, el més completa possible, a les necessitats del Baix Penedès.
Policlínica Maresme
Policlínica Maresme vol solucionar definitivament tots els dubtes i problemes a través d'un qualificat equip de professionals de la medicina. Atenció personalitzada, discreció i solucions adaptades a cada cas, oferta de serveis especialitzats.
Positural
Centre Mèdic de posturologia i biomecànica a Barcelona, Tarragona i Girona. Equilibri musculo-esquelètic, prevenció i tractament de trastorns i alteracions funcionals de l'aparell locomotor: ossos, articulacions, músculs i les seves patologies derivades.
Previsal
Centre mèdic de Solsona. Certificats mèdics per esportistes, carnets de conduir, permisos d'armes, per animalls perillosos, per a ciclistes federats, per a qualsevol especialitat esportiva i també per a la seguretat privada.
Professionals de la salut a Manresa
Centres dedicats a la salut, recuperació, rehabilitació de Manresa, entre d"altres trobem dentistes, fisioterapeutes per tractaments de fisioterapia, dentista, centres sociosanitaris i els centres sanitaris que ens poden oferir tractaments per lessions.
Psigma
Centre privat de Psicologia, d’Assessorament Personal i de Salut amb seus a Barcelona, Vic, Manresa, Girona i Figueres. Som professionals especialistes en diferents àrees de la salut. Treballem de manera multidisciplinària els problemes de salut.
QMS Centre Mèdic Barcelona
QMS pretenem donar-li una resposta ràpida i precisa a les seves necessitats mèdiques, assessorant i orientant. Cita online. Des d'aquest nou servei electrònic, i durant les 24 hores del dia, pot demanar cita, canviar-la o anul·lar.la. Quadre Mèdic.
Quiroderma
Quiroderma és un centre mèdic i estètic a Sant Cugat del Vallès i Sant Quirze amb una gran reputació gràcies a serveis i resultats. Especialistes en medicina estètica i cosmètica, medicina general, medicina del dolor i medicina de l’esport.
Radmedica
Rad Medica, radiologia a Barcelona i Tarragona: Centre radiologia, radiografies, TC Implantologia, TC, exodòncia, TC Dents Incloses, TC endodóncia, TC ATM, TC sens paranasals, ortopantomografia, TC implantologia, TC exodòncia, ortopanoràmica, …
Samaranch Consulta Ginecológica
Web de Samaranch Consulta Ginecológica. Hi trobarà tota la informació sobre la consulta de una forma fàcil i amena. Aquesta consulta fou fundada a l’any 2011 per un grup de professionals. La versió en català no és tota operativa.
Saniconsult
Fundada l'any 1984 i actualment la seva oficina central es troba ubicada a Palma de Mallorca i té seus a Andalusia i Canàries. Assessora i formadora en higiene alimentària, en prevenció i en auditories i anàlisis en laboratori d'anàlisis pròpi.
Sant Pere Claver - Fundació Sanitària
Entitat del Grup Sant Pere Claver amb compromís social. Institució privada amb vocació i finançament públic, creada l'any 1948. D’arrelament a Sants-Montjuïc presta serveis públics en salut mental, en proves complementàries i al·lergologia.
Serveis de Salut Integrats Baix Empordà
Pàgina web dels Serveis de Salut Integrats de la comarca del Baix Empordà. Des d'aquí pots accedir a la teva ABS, hospital o residència assistida. Pots accedir als consultoris. informació sobre les diferents especialitats mèdiques i quirúrgiques.
Serveis Mèdics
Serveis Mèdics és una empresa de serveis de l’àmbit de l’atenció a la salut de les persones. Combina la relació personalitzada i generadora de confiança, amb els coneixements i tècniques de diagnòstic i tractament de la medicina avançada.
Smart Salus
Smart Salus es un recull de centres, promocions i descomptes on podràs trobar resonàncies, mamografíes, radiografíes... Localitzades per provincies i ciutats per triar la que més s'adeqüi a les teves necesitats. Té traductor automàtic.
Smartsalus
Smartsalus és un espai on hi trobar+as una selecció de serveis mèdics oferts per els millors centres mèdics privats de la teva pròpia ciutat. Troba totes les especialitats mèdiques a un preu accessible. El servei disposa de traductor automàtic.
VeraNet Prevenció
Pàgina de VeraNet Prevenció. Conté adreces a serveis de prevenció (disciplines seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia i medicina del treball), centres formatius, fonts, dades sinistralitat …
Vitalissim, Centre de Salut Integral
Centre de salut integral amb l'únic objetiu de millorar la salut física, energètica i emocional de les persones. Qualsevol dolència o malatia respòn a una causa-efecte, i aquesta pot tenir el seu orígen en el propi cos o per la somatització emocional.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT