CENTRESDENEGOCIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
ACCIÓ
Agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya. Foment de la innovació i la internacionalització empresarial. Compta amb 31 oficines al món. Recull les trajectòries del CIDEM i del COPCA en donar suport a l’empresa catalana.
Aeiou
Definim aeiou com un estudi multidisciplinar que està basat en el coworking i l’experiència de diferents professionals que vetllen per oferir els millors serveis i els millors resultats als seus clients. Àmbits com el disseny gràfic, disseny de producte…
AIN Business Center
Centre de negocis totalment nou, inaugurat el 2006, i situat al “core business” de Barcelona. Les instal·lacions són la seu òptima de la seva activitat empresarial. Equipades amb la última tecnologia i personal qualificat per atendre qualsevol necessitat.
Alpha Espai
Som apassionats del treball en xarxa, del coworking i treball per projectes. La nostra experiència en multinacionals, desenvolupada en la direcció d’unitats de negoci, en gestió de projectes i en gestió d’equips, ens ha aportat coneixements que compartim.
Arenys Coworking Corner - l'espai de treball col·laboratiu
Configuració rectangular i diàfana, amb 14 espais de treball, en 4 àrees. Complementa una sala de reunions amb mampares de vidre i amb un Smart TV com a suport per a presentacions, àrea de cuina/office amb nevera, cafetera i microones, i lavabos.
Associació d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès
Entitat que es va fundar l’any 1997, amb l’objectiu primordial de defensar els interessos comuns de les empreses del PTV. L’òrgan directiu es l’encarregat de mantenir una estreta línia de col·laboració entre el parc i altres organismes.
Badalona Centre Internacional de Negocis
Ofereix serveis de promoció econòmica, com informació sobre ajuts subvencions per a empreses. Així és el Centre de Convencions i Negocis BCIN. Un centre de negocis amb una arquitectura única amb tots els equipaments.
Barcelona Innova
Portal del Ajuntament de Barcelona. Promou la innovació i la recerca. Presenta iniciatives de innovació, centres de recerca i empreses, noticies, etc. Presentació ajuntament innovador. La innovació al lloc del treball.
Barcelonactiva
Portal de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona. S’encarrega de la promoció la innovació, afavorint l’ocupació i la creació i el creixement de noves empreses a la ciutat.
BarcelonaNetActiva
Viver virtual de l’Ajuntament de Barcelona, que promou la creació i el creixement d'empreses, oferint informació i eines a emprenedors i empresaris emergents. Informació i eines de qualitat per emprendre un negoci amb sentit de futur.
Base Business Center
Avalats per més de 20 anys d’experiència. Tota una gamma de serveis que millora cada dia. Oferim tots els avantatges que el vostre negoci necessita, apostem pel tracte personalitzat i adaptant-nos per cobrir totes les vostres necessitats empresarials.
BCN Centre de Negocis
Nova manera de treballar, a Barcelona, al c/ Benet Mateu, al barri de Sarrià. Instal·lacions per satisfer les necessitats d'espai amb oficines equipades per a 1, 2 o 3 persones, amb disseny innovador, funcionalitat i excel.lent relació qualitat-preu.
Blanes Promoció
Blanes Promoció és el servei de l’Ajuntament de Blanes dedicat a la promoció de l’empresa a la Ciutat de Blanes. Espai d'oportunitats. Serveis al públic. Creació i consolidació d'empreses. Comerç i fires. Formació. Ocupació. Lloguer d'espais. Turisme.
Can Calderon
Servei municipal de promoció econòmica de la ciutat de Viladecans. Estudia les tendències socioeconòmiques i l'entorn territorial per al disseny i l'organització d'accions que contribueixen al progrès de Viladecans, de la població i les empreses.
Canon Business Center
Web de Canon Business Center Vallès. Sistemes d'Oficina del Vallès, S.A., es va crear a l'any 1978 com a distribuïdor oficial de Canon i, amb el pas del temps, s'ha consolidat com un dels Canon Business Center més importants de la companyia a Espanya.
Catalunya Empresa Oberta (CEO)
Plataforma d'emprenedors, empresaris i professionals catalans que defensa l'única via pragmàtica perquè l'economia catalana tingui un futur competitiu en l'economia global del segle XXI; disposar d'un espai polític propi a la Unió Europea.
Centre d’Empreses Baix Llobregat
Web del Centre d’Empreses Baix Llobregat. Hi podreu trobar la informació que busqueu i que us sigui d’utilitat. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol suggeriment o aclariment sobre la nostra organització o la nostra web.
Centre de Negocis del Vallès CNV
Centre de Negocis del Vallès és una iniciativa empresarial, dirigida a projectar el creixement de pimes i professionals liberals, mitjançant suport material. Despatxos moblats diferents dimensions, sales reunions i sala visites. Parets del Vallès.
Centre de Negocis Nodus Barberà
Iniciativa de l'empresa municipal Actividades Integradas S.A., que presideix l'Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Puy del Frago. El seu Conseller Delegat és segon Tinent d'Alcalde Antonio Baez i el seu Gerent Isabel Baños.
Centre de Negocis Segura
Situat a Cervera, aposta per la col·laboració empreses. Lloguer d'espais: despatxos individuals i direcció, oficines equips treball, sala juntes, sala conferències i de formació. Recursos humans, logístics, administratius, comercials i de màrqueting.
Centre d'Empreses Creatives
El Centre d'Empreses Creatives és un projecte promogut per l'Ajuntament de Sitges (el Garraf). Està ubicat a l'edifici Sitges Centre de Disseny i disposa de deu mòduls de treball que es cedeixen a empreses del sector de la creativitat i la innovació.
Centre d'Empreses del Baix Penedès
Centre d'Empreses del Baix Penedès es una empresa de serveis de lloguer de naus, coworking i emmagatzematge. Espais industrials o d'oficina a preu assequible on emprenedors, autònoms i pimes treballen per a dur a terme la seva activitat comercial.
Centre d'Iniciatives del Vendrell
Centre d'Iniciatives i Turisme del Vendrell, té els orígens a mitjans del segle passat. Des de llavors, el seus objectius són destacar la importància turística, comercial i industrial del municipi. Promou els atractius comercials, industrials i turístics.
Centre Empresarial Bonanova
El Centre Empresarial Bonanova posa en servei vuit oficines exteriors dotades de les últimes tecnologies pel perfecte funcionament. Cada sala disposa d'accés a Internet, aire condicionat amb bomba de calor i tota la independència que requereix el negoci.
Cercle Català de Negocis
Unió empresarial catalana. El món empresarial català perd pes en la UE i se sent desprotegit dins del mercat global al no tenir un estat que el defensi. Els CCN diu prou a la situació a la qual s’arriba, és hora de reconduir-la i que es faci justícia.
CINC Centre Internacional de Negocis de Catalunya
Iniciativa empresarial amb més de 15 anys d’experiència, dirigida al creixement de pimes i professionals lliberals, mitjançant un suport logístic, humà molt professional i el lloguer d'espais equipats: despatxos, sales de juntes, de conferències, etc.
Consorci de Formació i Iniciatives del Bages Sud CFIBS
El CFI Bages Sud és una administració local de caràcter supramunicipal al servei de sis municipis bagencs que l’integren: Castellbell i el Vilar, Castellgalí, Marganell, Monistrol de Montserrat, el Pont de Vilomara i Rocafort i Sant Vicenç de Castellet.
Cookingirona
Col·lectiu de professionals de disciplines diverses que compartim i gestionem de manera cooperativa el nostre espai de treball i tirem endavant projectes comuns de caire social i cultural. Un col·lectiu multidisciplinar de professionals i microempreses.
Coworkidea Coworking
Espai Coworking de 200m² al centre de Barcelona al costat del MACBA i CCCB. Acondicionat per desenvolupar l'activitat profesional liberal, per l'inici d'una activitat empresarial o com espai de treball per a emprenedors. Taules amb iluminació.
Coworking 7dos
Coworking amb el necessari per poder treballar, desenvolupar el teu projecte i fer la teva feina amb les millors condicions. El barri de Gràcia és sinònim de dinamisme i activitat. El local, el 7dos, es troba al vell mig de Gràcia, añ carrer Verdi 72.
Coworking Fontanella
Tot l’equipament necessari per treballar en un ambient professional i relaxat. Tots els mobles són nous. Hem centralitzat els esforços en crear la més comfortable i professional oficina compartida possible. Diferents àrees amb característiques pròpies.
Coworking Girona
Empresa de lloguer d'espais de treball compartits. Coworking es un terme anglès que vol dir co-treball: compartir espais, despeses, experiències i sinergies. Cansat i avorrit de treballar a casa? Contacta amb nosaltres. Tenim un espai per a tú.
Coworking Granollers: Espai de treball
Espais de treball amb equipaments necessaris a Granollers. Contacta amb coworking Granollers el teu espai de treball. Lloga un espai de treball i oblida't de qualsevol despesa. Estem al centre de la ciutat, al costat del Teatre Auditori de Granollers.
Coworking Premià In
Hi trobaràs un espai acollidor i uns recursos humans i tècnics que et permetran desenvolupar-te professionalment, tenim per a tu tot allò que et cal, portaràs a terme el teu projecte professional en un ambient agradable i col·laboratiu, amb la formació.
Despatxos Vilabella - Centre de negocis i serveis
Despatxos totalment acabats, moblats o sense moblar, amb totes les instal·lacions i amb disponibilitat immediata al centre de Vic. Tot a punt des del primer moment. El despatx de lloguer amb tots els serveis bàsics des de 250 €/mensuals. Servei integral.
El Centre de Negocis On-Line
Va neixer l'any 1998 degut a la mancança d'un sistema que permetés la rápida difusió dels projectes dins d'Internet d'una forma local, la nostra reflexió a les hores va ser: "de que l'hi serveix a un carnisser, un forner, un taller de cotxes, etc.
El taller coworking
Menys despeses i més ingresos al taller coworking de La Selva del Camp (el Baix Camp-Tarragona), amb l'objectiu de fomentar el coworking a la Selva del Camp i al Camp de Tarragona, ofereix un seguit de serveis: despatx compartit, club, …
Global Office
Centre de negocis a Manresa (Bages). Es pot disposar d'una oficina a l'instant. Inversió inicial mínima. Instal·lacions d'alt nivell amb moderna tecnologia. Bona imatge i rendibilitat per al teu negoci. Reducció de costs administratius i de personal.
GREG Centre de Negocis
A Granollers. Edifici de serveis a professionals i empresaris per a l'instal·lació d’oficines i negocis. Creat sota una concepció moderna i pràctica, disposa d’un Centre esportiu wellness i pàdel, restaurant de cuina mediterrània i aparcament privat.
GSP Centre De Negocis
Pàgina del GSP Centre de Negocis del Grup Simó & Prado al centre de la ciutat de Terrassa, al carrer Major. Oficina privativa, oficina virtual, lloc compartit, espais comuns, altres serveis, llistat preus, informació general, preus i altres despeses.
HUB Terrassa
Arriba l'essència del coworking a Terrassa. Coworking, networking, tallers formatius, events, xarxes d'emprenedoria... Tot perquè enlairis el teu projecte. Calendari d'activitats permanents i espai on els projectes neixen, agafen velocitat i s'enlairen!
Imelsa. Diputació de València
El nostre objectiu és la promoció, suport i participació en activitats econòmiques, empresarials i socials que contribuïsquen al desenvolupament local. Ajudem als nostres ajuntaments a el·laborar el seu inventari d'infraestructures i equipaments.
Inicia: per a la creació d'empreses
Inicia és la web per a la creació d'empreses de la Generalitat. Recursos per a emprenedors, formació online, programes especials, assessorament personalitzat... Troba el punt d’assessorament més proper. Hi ha recursos a tot el territori català.
Invest in Tarragona
Oficina de suport a l’inversor. Ajuda a la implantació d’empreses. Informació de localitzacions disponibles. Suport en tramitació administrativa. A disposició de l’empresa un espai de cortesia en el viver d’empreses municipal mentre es fan tràmits.
l'Anella
l'Anella és una plataforma de coneixement i col·laboració empresarial oberta i interactiva per al foment de la competitivitat de les empreses catalanes. Informació general, tendències de futur, experiències i entrevistes.
Molletnegocis
Estàs pensant a muntar un negoci i no saps quina pot ser-ne la millor ubicació? T'oferim un estudi de localització al teu abast. Volem que Mollet sigui, en el Baix Vallès, un espai saludable, educador i atractiu. Optem per un model renovat de ciutat.
Neàpolis
Agència d'innovació de la tecnologia, disseny i l'esperit empresarial. Programes educatius, espai i recolzament per facilitar pràcti-ques de col·laboració i oportunitats d'aprenentatge a través d'una comunitat inspirada per l'excel·lència empresarial.
Nexes Forallac
Pàgina de Nexes Forallac, el viver d'empreses i centre de negocis d’aquest municipi baixempordanès. Descripció dels espais, serveis i bases concursals. Serveis, formació, empreses associades, espais, tramitacions, documents, etc.
Nivell 10 - Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges
El Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10, pertany a l’Area de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges. L’objectiu és afavorir el desenvolupament econòmic del municipi en els àmbits de l’ocupació i de l’empresa, afavorint l’ocupabilitat.
Noves Empreses.com
Base de dades de les noves empreses de Catalunya. Cada mes es creen a Catalunya més de 1.000 noves empreses. Calaix Grup 200, empresa distribuidora de l'Anuari Acicsa d'empreses catalanes, edita aquest registre de noves societats.
Oscommerce-Català.com
Solució de comerç electrònic Open Source de qualitat, una botiga virtual amb prestacions superiors. Característiques i exemple de botigues. Suport de traducció, instal·lació, configuració, adaptació i administració. Versió en català no operativa.
Parc de l’Alba
Projecte estratègic de Catalunya que té l’objectiu d’esdevenir un potent motor de la competitivitat científica, tecnològica i empresarial del sud d’Europa. Té una ubicació privilegiada a la ciutat de Cerdanyola del Vallès, al peu del parc de Collserola.
Parc Esportiu Llobregat
Complet equipament dotat amb les últimes tecnologies, còmode i de fàcil accés i que ens brinda l'oportunitat de practicar diferents disciplines esportives en un entorn saludable. Posat en marxa el gener de 2006, per l’aposta de l'Ajuntament de Cornellà.
Porta 22
Espai d’orientació, creixement profesional i la recerca de feina. Assessorament, tallers, activitats, i punt de trobada d’organitzacions d’investigació, difusió i promoció del mercat de treball, transformant els sectors econòmics i noves oportunitats.
Premiàctiva - Promoció Econòmica de Premià de Mar
Premiàctiva és el servei de Promoció Econòmica de Premià de Mar, el Maresme. Inclou recursos per l'ocupació, comerç i emprenedoria de Premià de Mar. Recerca de feina, formació, comerciants, emprenedors, agenda i contacte.
Redessa
Serveis a l’emprenedoria i a l’empresa. Viver d’empreses de Reus. Assessorament a emprenedors. Reempresa Reus. Projecció exterior. Pla d’empresa i anàlisi de viabilitat. Invest in Reus. Subvencions municipals. Premis ReusEmpresa, …
Res
Agrupació de pimes i autònoms locals que té l’objectiu de donar un suport a aquests negocis per tal que augmentin al voltant d’un 3 a un 5% les seves vendes. Per garantir que els diners es queden a les empreses s’utilitza la moneda complementària Res.
Ripollès Líders
Premis Ripollès Liders vol convertir-se en referent d’iniciatives que han aportat algun element diferencial al nostre territori. Es tracta de reconèixer públicament les 10 iniciatives personals, empresarials, institucionals, per a potenciar la comarca.
RT Business Angels
Reus Tarragona Business Angels, Espais de treball professionals a Reus i Tarragona. Fes coworking a Reus i Tarragona, tot són avantatges. Gestionat per: Epìc Informàtica profesional. La seva página web es trova en procés de construcció.
Sabadell Parc Empresarial
El projecte més important del Vallès Occidental i, per l’impacte econòmic i social, sens dubte un dels més importants de Catalunya. Amb el seu desenvolupament, la societat Vantoureix marca l'inici d'una nova generació d'espais empresarials.
SantaOliva Negocis
Portal de l'Ajuntament de Santa Oliva per oferir un llistat de les empreses, comerços i serveis de Santa Oliva. D'aquesta manera, pretenem donar a conèixer a tots, la posibilitat de mostrar el seu negoci i així publicitar els serveis o productes.
SC Trade Center
Parc empresarial que reuneix la més avançada tecnologia en una estratègica ubicació i oferint amplis serveis, pot albergar tot tipus d'empreses, especialment les orientades a R+D i als serveis. Un punt de trobada per a empresaris i emprenedors.
Sic.17 Business Center
Espai multifuncional de projecció de futur. El centre respon a una concepció moderna i pràctica per a oferir a emprenedors, professionals i empresaris tota la infraestructura i serveis necessaris per a desenvolupar l’activitat professional.
València Activa Internacional
L'objectiu essencial de València Activa Internacional és donar un valor afegit a les prioritats d'actuació de l'Ajuntament de València a nivell internacional en matèria d'ocupació, emprenedoria, desenvolupament sostenible i promoció econòmica.
Vapor Lab | Coworking a Reus
Si encara treballes sol, fes coworking, tot són avantatges. Som una comunitat de persones inquietes, creatives i amb ganes d'em-prendre que fem pinya tant a nivell professional com personal. Treballem, i molt, però també ens ho passem bé.
Vapor Llonch. Fàbrica d'oportunitats
El Vapor Llonch, Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Sabadell, treballa per oferir una oportunitat a qualsevol ciutadà per encaminar el seu futur professional, trobar una feina, millorar la seva formació, adquirir experiència laboral, ...
verkami
verkami és un punt de trobada entre gent amb idees, projectes interessants i usuaris amb ganes d'ajudar a tirar-los endavant. Verkami és 'crowdfunding', una nova manera de finançar grans idees i creadors independents. Més sobre verkami.
Vivendi Business Center
Centre de negocis modern i professional que ofereix a clients nacionals i internacionals oficines ben equipades i disponibles les 24 h. A Barcelona. 20 zones de camp amb parquet, mobles, ADSL, fax, sales de reunions i sistema de telecomunicacions.
Windsor & Tuset Business Center
Web dels centres de negocis Tuset Business Center i Windsor Business Center de Barcelona. Oficines totes mides equipades en una de les millors àrees de negocis de Barcelona. Despatxos, atenció telefònica multilïngue i serveis addicionals.
World Trade Center Almeda Parck
Centre internacional de comerç, serveis i informació a Cornellà de Llobregat (Barcelona). Està en funcionament des de 2004. Es composa de diversos edificis, està previst construir-hi un gratacels (Hotel WTC Almeda Park), de 28 plantes i 94 m.
World Trade Center Barcelona
Un dels parcs empresarials més emblemàtics de Barcelona. Oficines de lloguer i sales de congresos i reunions pensades per a que no li manqui res al seu negoci. A disposició de la seva empresa un escenari inigualable per treballar amb màxima comoditat.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT